Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

24-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen gek op vrouwen in rood


Mannen gek op vrouwen in rood







Mannen vinden vrouwen in het rood gekleed seksueel aantrekkelijker dan wanneer ze een andere kleur dragen. Een rood randje bij een foto heeft ook al een positieve invloed. Dat blijkt uit Amerikaans psychologisch onderzoek dat wordt gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Journal of Personality and Social Psychology.

Nature of nurture?
Of mannen onbewust de maatschappelijke associatie van rood met liefde hebben overgenomen, of het gaat om een puur biologische reactie, is niet meteen duidelijk.

Wél duidelijk is dat ook bij hogere primatensoorten de mannetjes een voorkeur hebben voor vrouwtjes met iets rood. Bij chimpansees en bonobo's wordt de vagina van ovulerende vrouwtjes rood en gezwollen. Daarmee zenden ze een signaal naar de mannetjes dat ze klaar zijn om te paren. Maar weinig mannetjes kunnen dit signaal weerstaan.

Evolutionaire erfenis
Psycholoog en onderzoeksleider Andrew Elliot, verbonden aan de Universiteit van Rochester, neigt naar de biologische verklaring. "Wellicht is het ingebakken om te reageren op rood en dat een aantrekkelijke kleur te vinden. Een soort evolutionaire erfenis."

100 proefkonijnen
Elliot selecteerde meer dan 100 mannen voor het onderzoek. Mannen met kleurenblindheid of homoseksuelen werden uitgesloten om de resultaten niet te vertekenen. De mannen kregen de opdracht foto's vrouwen te beoordelen op de aantrekkelijkheid van de vrouwen, hoe graag ze hen wilden kussen en hoe graag ze seks met hen wilden.

Rood randje of t-shirt
De mannen kregen verschillende versies te zien van de foto's. Sommige hadden een rood randje, anderen een grijs, een wit of een groen. De mannen vonden de vrouwen in de foto's met een rood randje veel aantrekkelijker, ook al was het eigenlijk altijd dezelfde foto van dezelfde vrouw.

Hetzelfde fenomeen deed zich voor als de vrouw een rood t-shirt droeg. Zij werd veel aantrekkelijker bevonden dan een vrouw in een blauw t-shirt, ook al was het opnieuw dezelfde vrouw. De mannen waren zelfs bereid meer geld te spenderen aan een date met een 'rode' dame dan met een vrouw die kleren in een andere kleur droeg.
Beperkt
Het effect beperkt zich tot 'aantrekkelijkheid'. Voor andere kenmerken zoals intelligentie, vriendelijkheid of voorkomen speelde kleur geen rol. Voor vrouwen speelt de kleur geen rol in hoe aantrekkelijk ze een andere vrouw vinden. (br.Nina)




24-12-2008 om 13:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
23-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische ontwerpt nieuwe collectie voor Mango


Belgische ontwerpt nieuwe collectie voor Mango


f



De Belgische modeontwerpster Sandrina Fasoli heeft haar eerste collectie voor Mango klaar. De excentrieke designstukken zullen vanaf januari in de mangoboetieks te vinden zijn.

Met Fasoli volgt Mango het voorbeeld van H&M. Zij introduceerden enkele jaren geleden hun eerste collecties van bekende modeontwerpers.

Foto: Sandrina Fasoli. (br.she)


23-12-2008 om 13:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke accessoires kies je bij je party-outfit?


Welke accessoires kies je bij je party-outfit?












In accessoires zijn dit najaar geen opvallende trends te melden, maar dat wil niet zeggen dat ze niet bij je outfit horen. Integendeel. Er is wel één regel die je in je achterhoofd moet houden dit seizoen: eenvoud siert.

Eén grote armband, één opvallende baret, één mooie halsketting, een goedgekozen haaraccessoire, eventueel gecombineerd met mooie oorbellen - en dat is het. Kies de kleuren van je accessoires in dezelfde tint als je schoenen of je outfit. Eén uitzondering: als de hoofdtoon zwart of grijs is, mag je ook wel voor een diepe tint rood of paars gaan in je accessoires, om een accent te leggen.

Het materiaal speelt geen rol: plastic, hout of een metaal met (glanzende) zwarte steentjes of geslepen glas. Zolang het groot, dik en/of lang is, past het in de mode. Zorg er wel voor dat je je imago bewaakt. Kies je voor een strakke, klassieke jurk (denk: Victoria Beckham), kies dan ook voor elegante accessoires, zoals eenvoudige zwarte oorbellen of een parelketting. Een lossere outfit kan gecombineerd worden met iets opvallender, kleurrijker of speelser.

Bij de handtassen scoren de kleine clutch-modellen het best. Een neutraal kleur, zoals zwart of zilvergrijs met een vintagelook is de beste keuze. De grote it-bag geldt voor het dagelijkse leven, niet voor feestjes!

Tot slot zijn er nog schoenen. Geen laarzen, zelfs weinig enkellaarsjes, maar hoge pumps, vaak met open teen: dat wordt bij de party outfits gezet. Ook in neutrale kleuren als zwart of grijs, met uitzonderingen in donkerrood of paars als je jurk heel basic is.

Opvallend: riemen zijn er nauwelijks bij dit jaar. Getailleerde jurkjes wél, maar dat wordt benadrukt met een band of lint in dezelfde stof van het jurkje. (br.Nina)



22-12-2008 om 13:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Virginie Bleyaert vol moed na 'Topmodel'-winst


Virginie Bleyaert vol moed na 'Topmodel'-winst

Topmodel



De winst in het tweede ‘Topmodel’-seizoen is naar de 19-jarige Virginie Bleyaert gegaan. De Brugse wacht een contract bij Dominique Models ter waarde van 25.000 euro en mogelijk eeuwige roem. En het wás al wennen, al die plotse aandacht. “Ik voel me hetzelfde als vóór ‘Topmodel’, maar iedereen bekijkt me anders.”

Tijdens een spannende finale in Marrakech haalde Virginie het gisteren van de twee andere finalistes : haar streekgenote Barbara en de Vlaams-Brabantse Alison. De jury en Dominique Modelsbaas Marc Dochez waren vooral onder de indruk van Virginies elegantie en immer frisse, natuurlijke verschijning, een groot voordeel als model. Virginie legde tijdens haar deelname een puik parcours af en werd volgens hen steeds zelfzekerder. “Ik heb geen moment getwijfeld”, zegt ze zelf. “Ik wéét dat het modellenbestaan hard is, maar dat schrikt me niet af.”

Je werkt als schoonheidsspecialiste. Heb je daar tijdens de opnames iets aan gehad?

“Ik denk dat ik veel - meer nog dan de anderen - bezig was met ontschminken. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk dat is. Huid leeft, en puistjes zijn nu eenmaal niet bevorderlijk voor een modellencarrière (lacht).”

Wat vind je het moeilijkst aan modellenwerk?

“Het lange wachten. Ik ben gewoon dat alles snel vooruit gaat en ik vinden wachten vermoeiender dan een hele dag bezig zijn.”

Van wie dacht je enkele maanden geleden dat ze het in ‘Topmodel’ ver zou schoppen? Stonden Alison en Barbara in je topdrie?


http://www.cuttingedge.be/assets/200812/41908/content/topmodel2008_image.jpg?1229609640


“Barbara in mindere mate, maar Alison zeker. Bij elke fotoshoot kwam ze ontzettend professioneel over en als ze gemaquilleerd was, zag ze er telkens totaal anders uit. Voor mij was zij de te kloppen kandidate.”

Je was niet bijster populair bij de andere meisjes.

“Toen ik besloot in een aparte kamer te gaan slapen, liep het inderdaad spaak. Ik wilde wat meer privacy, maar sommigen zagen dat onterecht als een tactisch spelletje.”

“Virginies grote minpunt is haar lengte: 1,72 meter. Voor de catwalk moet je 1,78 meter zijn, dat haalt ze dus niet”, liet Marc Dochez eerder deze week optekenen. Een domper op de feestvreugde?

“Ik wist al langer dat mijn lengte een handicap was en zou blijven. Vind ik dat jammer? Natuurlijk, want ik doe niets liever dan over een catwalk lopen (lacht). Maar er zijn veel grote modellen - figuurlijk, bedoel ik dan - die kleiner zijn dan 1,75 meter, dus ik maak me voorlopig niet al te veel zorgen.”(br.She)


21-12-2008 om 00:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
20-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorkom blunders met je feestoutfit

Voorkom blunders met je feestoutfit



http://www.nieuwsblad.be/Assets/Images_Upload/PL_MODE_FEESTAC2.MM.jpg


Eenvoud siert, ook tijdens de feestdagen.
Eenvoud siert, ook tijdens de feestdagen.


Moet je straks naar het feest, is het handig een aantal moderegels te checken. Wie wil er immers even opgetut uitzien als de plaatselijke kerstboom?

Teveel bloot
Mini-jurkjes en weinig verhullende kleding kan mooi staan bij de modellen op de catwalk, maar passen zelden op een winterfeestje. Tracht je beste eigenschappen wel te accentueren, dat kan best met een mooie decolleté of een kleine split in de rok. Ook je armen mogen gezien worden, maar meer naakt is meestal niet aangewezen tijdens bibberende winteravonden.

Hou het simpel
Het probleem met feestkleding is dat we te veel ons best willen doen. De juiste outfit samenstellen, het gepaste menu vinden, de leukste kerstversiering maken, het moet allemaal. Het hoeft niet altijd zo ingewikkeld te zijn om er mooi uit te zijn. Geen tijd om uitgebreid te gaan shoppen? Investeer dan in een 'little black dress'. Voordeel is dat de outfit bij elke gelegenheid past. Wel kan je steeds opnieuw spelen met leuke accessoires.

Teveel glitter
Glitter en glans: het lijkt wel alsof het voor veel vrouwen bij de feestdagen hoort. Teveel is nooit goed. Kralen, metallic en glans mogen best wel, maar leg geen nadruk op lichaamsdelen waar dat niet hoort. Zo passen teveel kralen niet bij dames met een fikse boezem.

Make-up
Idem voor de make-up. Gebruik je teveel fond de teint, lijkt het alsof je een masker draagt. Gebruik liever 2 dunne lagen fond de teint dan 1 dikke laag. Vergeet niet je opmaak te checken in het daglicht. Kunstlicht geeft een ander beeld. Pas je make -up aan aan de gelegenheid. Voor een feestje mag je gerust 'all the way' gaan, maar ga je naar het werk, opteer voor neutrale make-up.

Beha
Koop een goede bh. Het leven na een bevalling of de menopauze is echt niet voorbij en stop je boezem in een fatsoenlijke bustehouder. Wat dat betreft, moet je de borsten regelmatig laten opmeten. De maat die je had met 16 is niet dezelfde maat die je nu hebt.

Goed materiaal is uiterst belangrijk, investeer liever in een kwaliteitsbeha dan in een goedkoop niemendalletje. Draag daarnaast nooit kanten beha's onder gladde topjes of erger, een zwarte BH onder doorschijnend materiaal.

Dresscode
Tracht op voorhand de dresscode bij het feestje te ontcijferen. Niets is zo beschamend als in jeans te arriveren terwijl iedereen in avondkleding staat te paraderen. Een paar geklede items doen het altijd in alle omstandigheden en horen ongetwijfeld in je dressing. Een donker maatpak voor hem en jawel, het zwarte kleedje voor haar.

Te kleine kleding
Zo'n maatje 38 mag dan al beeldig op de kapstok hangen, als je té kleine kleding draagt, lijkt het alsof je dikker bent. Maat 38 dragen, terwijl je eigenlijk maat 42 hoort te dragen, maakt je niet slanker. Integendeel, cellulitis en vetrolletjes werden nog nooit zo mooi gepresenteerd. Kies kleding waar je je makkelijk in voelt.(br.Nina)



20-12-2008 om 18:53 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse vrouwen besparen niet op feestoutfit


Nederlandse vrouwen besparen niet op feestoutfit




Ondanks de economisch moeilijke tijden bezuinigen Nederlandse vrouwen niet op hun uiterlijk tijdens de feestdagen. Dit blijkt uit Nederlands onderzoek.

Niet zonder mascara
74 procent van de ondervraagde vrouwen zegt met kerst op haar best te willen verschijnen. Hoewel bijna de helft de feestdagen met het gezin viert, willen vrouwen er extra goed uitzien, meldt nu.nl. 26 procent van hen zegt niet zonder mascara te kunnen tijdens deze feestelijke periode. 20 procent vindt parfum onontbeerlijk.

Langer in badkamer
De meeste vrouwen geven zich tijdens feestdagen gemiddeld 7,7 voor haar uiterlijk, op een gewone dag is dat slechts een 6,9. Ook wel logisch want vrouwen besteden tijdens de kerstdagen veel meer tijd aan hun outfit en make-up. We brengen dan gemiddeld 17 minuten door in de badkamer, op een gewone dag is dat slechts 11 minuten. (br.nina)



20-12-2008 om 15:50 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilfiger na 3 jaar terug


Hilfiger na 3 jaar terug welkom op NY Fashion Week


tommy



Tommy Hilfiger zal voor het eerst in ruim 3 jaar terug een modeshow houden tijdens de New York Fashion Week in februari. De modeontwerper neemt er de plaats in van Vera Wang, die eerder afzegde.

Hilfigers besluit druist in tegen bijna alle andere grote designers, die eerder besloten geen modeshow te geven tijdens NY Fashion Week omwille van de economische crisis. Een show op NY Fashion Week kost gemiddeld 100.000 dollar. Tommy Hilfiger zal op 19 Februari om 10 uur zijn collectie aan het grote publiek voorstellen (br.She)


20-12-2008 om 11:56 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feesten in kleur


Feesten in kleur


Met de feestdagen mag het allemaal wat meer zijn. Ook met je opmaak. Neem tijd voor het volledige make-up ritueel. Zo zie je er straks stralend uit.



Basis
Begin bij het begin. Een goede opmaak begint met een goede verzorging. Een moisturizer of vochtinbrenger is zeer belangrijk. Het vormt de ideale basis voor je foundation. Zo neemt je huid die makkelijker op.

Na het aanbrengen van een hydraterende en vochtregulerende dagcrème, kan je eventueel nog een goede primer opdoen. Die verzacht de huid, zodat foundation niet zo diep in de rimpeltjes of poriën kan zitten. Het maakt de huid een stuk egaler en camoufleert vlekjes en roodheden.

Gebruik een lichte foundation over het gehele gezicht. Die kan je aanbrengen met een sponsje, de vingers of platte foundationkwast. Zorg dat je de juiste tint hebt. Met de foute tint kan je er al snel zeer vermoeid uitzien.


Kleur
Een blusher maakt het af. Voor de kerst mag een blush met wat parelglans. Poeder zachtjes over je wangen en gebruik wat extra op je jukbeenderen. Zo krijgt je gezicht een beetje meer kleur dan normaal. Neem een compactpoeder mee in je tas om af en toe wat bij te werken. Het helpt ook om het glimmen tegen te gaan.

Tip: Als je na het opbrengen van een vloeibare foundation te veel poeder op je huid doet, lijkt dat geen zicht. Ga voorzichtig te werk, sla het teveel aan poeder van de kwast af en ga er luchtig mee over je gezicht. Gebruik ook liefst een grote kwast.


Ogen
De oogschaduw mag dit seizoen best wel heftig zijn. Om je ogen meer expressie te geven, gebruik je een zilverwitte glansoogschaduw over je gehele ooglid. Nadien kan je een donkere tint op je oogleden gebruiken en in je oogplooi. Dit mag zwaarder worden aangezet in de buitenste ooghoeken. Zwart of donkergrijs kunnen, maar ook andere donkere kleuren als paars kunnen perfect om smokey eyes te creëren.

Tip: wees voorzichtig met glanzende oogschaduw als de huid van je oogleden wat dunner wordt. Door een glimmende oogschaduw lijken die nog dunner en verschijnen er meer rimpels dan er werkelijk zijn. Ook lijntjes en ongerechtigheden vallen meer op. Kies daarom liever voor subtiele matte tinten.


Smokey eyes zijn in en eyeliner hoort daar ongetwijfeld bij. Ben je geen held in het aanbrengen van eyeliner, gebruik dan een oogpotlood. Een potlood werkt makkelijker en is altijd handig om bij te werken.

Mascara maakt het geheel af. Gebruik een zwarte mascara die de wimpers aanzet en verlengt.


Lippen
Voor je lippenstift, hoeft geen dagdagelijks kleurtje. Al is overdrijving ook weer niet nodig: wie de ogen extra aanzet, hoeft de lippen niet sterk te benadrukken. Gebruik sowieso eerst een lipliner, en vul je lippen in met een rodere kleur. Een laagje glanzende gloss eroverheen en je bent klaar om te starten. (br.Nina)



19-12-2008 om 18:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Kate Moss ontwerpt nieuwe collectie Top Shop


Kate Moss ontwerpt nieuwe collectie Top Shop


http://triton.imageshack.us/Himg407/scaled.php?server=407&filename=katemossrs6.jpg&xsize=578&ysize=480


De samenwerking tussen het model en Top Shop wordt voor drie jaar verlengd. Kate Moss zal, na al acht succesvolle collecties, een nieuwe lijn ontwerpen voor de Britse keten.

In 2006 lag de collectie Kate Moss for Topshop voor de eerste keer in de winkel. Tot nu toe ontwierp het model enkel kleren. Voor de nieuwe collectie gaat ze ook accessoires en lingerie ontwerpen.(br.She)


19-12-2008 om 17:39 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Betsey Johnson annuleert fashion show vanwege crisis


Ook Betsey Johnson annuleert fashion show vanwege crisis


http://assets.rug.be/img_art/site/images/3b679cb0-b081-4420-8914-fa0af32d1cc2.jpg


Betsey Johnson is de zesde designer die haar defilé op de New York Fashion Week in Februari afzegt. De economische crisis dwingt de ontwerpster ertoe haar collectie op een meer budgetvriendelijke manier aan het grote publiek voor te stellen.


http://triton.imageshack.us/Himg261/scaled.php?server=261&filename=bbmq3.jpg&xsize=578&ysize=480


Betsey Johnson is de zoveelste in rij die haar collectie op de fashion show annuleert. Cacharel, Carmen Marc Volvo, Marni, Valentinoen Vera Wang gingen haar al voor. Een show kost gemiddeld 100,000 dollar, een gigantisch bedrag in deze economische crisis.(br.She)




19-12-2008 om 01:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham geïnspireerd door leerkrachten


Victoria Beckham geïnspireerd door leerkrachten











Victoria Beckham haalt de inspiratie voor haar look en haar modelijn bij... leerkrachten. "Het modelvoorbeeld van de Britse lerares, daar spiegel ik me aan", aldus de ex- Spice Girl. "Ik ben dol op de nauwaansluitende rok, strakke blouses, klassieke jurken en een goede jeans." Dit alles wordt gedragen met onmogelijk hoge hakken.

Mode
Dat leerkrachten liever comfortabele schoenen verkiezen om een hele dag op te staan, komt niet in Victoria's hoofd op. Noch dat de meeste leerkrachten er echt niet uitzien zoals zij, tenzij in de film. De stijl van de ex-zangeres sluit in alle geval wél goed aan bij de huidige mode: een beetje preuts en klassiek, maar toch sexy en elegant.

Jurken
Haar stijl werd ook volledig gereflecteerd in haar eerste jurkencollectie die ondanks hun prijzigheid, in een mum van tijd uitverkocht waren. Ook haar boek 'Heels, hair and eveything in between' scoort goed: er werden al meer dan 400.000 exemplaren van verkocht.

Gelukkig én sexy
"Het is altijd goed om je eigen stijl te kennen en te weten wat je flatteert, want dat maakt je gelukkig én sexy. Dat wil niet zeggen dat je nooit iets nieuws mag proberen, of dat je je stijl niet kan laten evolueren of de grenzen ervan kan opzoeken. Alleen: blijf realistisch, en volg de massa niet." (br.Nina)



18-12-2008 om 15:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
17-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebrity spotten bij nieuwste opening flagshipstore D&G


Celebrity spotten bij nieuwste opening flagshipstore D&G


celebrity



Dolce & Gabbana stonden weer garant voor de komst van heel wat modebewuste celebrities bij de opening van hun nieuwste flagshipstore in Los Angeles.

Paris Hilton, Kevin Connolly, en Nicole Ritchie maakten hun opwachting op de rode loper bij de opening van de zoveelste flagshipstore van Dolce & Gabbana. De opbrengsten van de avond gingen alvast naar een hulporganistie die zieke kinderen creatief laat bezig zijn.(br.She)


17-12-2008 om 15:20 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes het nieuwe gezicht van Miu Miu


Katie Holmes het nieuwe gezicht van Miu Miu


katie holmes



De actrice zal schitteren in de nieuwe reclamecampagne van het modemerk. Ze volgt hiermee in de voetsporen van Kirsten Dunst, Kim Basinger, Lindsay Lohan en Vanessa Paradis.

Veel details over de reclamecampagne zijn er tot nu toe nog niet bekend. Het modehuis heeft wel al bevestigd dat de innovatieve modefotografen Mert & Marcus de foto's zullen nemen.(br.She)


17-12-2008 om 11:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni klaagt kledingmerk aan

Carla Bruni klaagt kledingmerk aan voor naakt



http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2008/12/carlabruni.jpg

First Lady van Frankrijk en voormalig model Carla Bruni klaagt kledingmerk Pardon aan. Dit vanwege de productie van een tas met een afbeelding van een naakte Carla.

De foto is genomen tijdens de vroege modellenjaren van Bruni, die not amused is. Ze eist 125.000 euro van Pardon, een bedrag dat ze, mocht ze de rechtszaak winnen, aan een goed doel zal schenken. Peter Mertes, eigenaar van Pardon, vindt dat hij volkomen in zijn recht staat, dat Bruni publiek bezit is en je haar foto’s overal kunt vinden.

Pardon heeft zijn basis op het eiland Réunion, in de Indische Oceaan, en heeft 10.00 van de tassen, die 3 euro kosten, geproduceerd.  (br.styletoday)



16-12-2008 om 18:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 10 beste winterparfums


De 10 beste winterparfums

























Parfums horen elk seizoen gedragen te worden. Alleen lenen sommige geurtjes zich beter tijdens de koude wintermaanden. Marieclaire.uk selecteerde tien luchtjes, die een plaatsje verdienen binnen de top 10 van beste winterparfums.


Nummer 1: Chanel No.5, Eau Première
De nieuwste versie van de klassieke Chanel No. 5, Eau Premiere, is vanaf oktober op de markt. Het is een zachtere en subtielere interpretatie van de klassieke No. 5. De neus van het Chanelhuis, de heer Jacques Polge, maakte een modernere versie. De actrice Nicole Kidman is te zien in de vele campagnes. Vooral celebs zouden fervente gebruikers van de Chanel parfums zijn.


Nummer 2: Estee Lauder, Sensuous
Estée Lauder introduceerde een nieuwe houtachtige geur genaamd Sensuous. Hiermee wijkt de cosmeticagigant af van zijn gebruikelijke koers. Het beautymerk komt namelijk altijd met een romantische bloemengeur op de markt of lanceert een nieuwe variant op een bestaand parfum. Parfumeur Annie Buzantian creëerde Sensuous. Voor deze geur gebruikte zij ingrediënten als gesmolten hout, magnolia, jasmijn, amber, sandelhout, zwarte peper, mandarijn en honing. Een pittig geurtje voor een volwassen zakenvrouw.


Nummer 3: Givenchy Ange ou Démon
Een tikkeltje raadselachtig en stout door krachtige ingrediënten als saffraan, witte tijm, mandarijn, lelie, ylang-ylang, orchidee, tonka boon, vanille en houtextracten. Het verleidt de man, door zijn sterke charismatische oosterse samenstelling. Het aroma wordt alleen maar beter naarmate de tijd tijdens koude winteravonden verstrijkt.


Nummer 4: Jean Paul Gaultier Ma Dame
Rebels, goedlachs, kostelijk brutaal... Haar leeftijd? Doet er niet toe! Zolang er maar afwisseling en vrijheid is.......Wordt omschreven als een fris, bloemig geurtje met noten als roos, granadine, sensuele musk en ceder.


Nummer 5: Jo Malone Sweet Lime & Cedar Cologne
Wie niet te vinden voor zware parfums, is beslist verkocht voor Jo Malone's Sweet Lime & Cedar Cologne. Geïnspireerd op de smaken en geuren uit de Thaise keuken, citrusvruchten, cocos, aromatische en kruidenmengelingen, geven ze zowel mannen als vrouwen een fris geurtje.


Nummer 6: Gucci by Gucci
Vrouwen die van luxe houden, opteren dan misschien eerder voor dit luxueuze parfum. Subtiel, sensueel en vrouwelijk met ingrediënten als guava, tiare tahiti bloem, patchouli en musk.


Nummer 7: Lancôme Magnifique
Rood is de kleur van de passie, de roos de bloem van de liefde, kristal het materiaal voor een juweel. Samen vormen ze Magnifique, een elegante geur. Door Bulgaarse rozen en meirozen te combineren is het parfum tegelijkertijd fris en sensueel. Australisch sandelhout zorgt voor een exotische toets en er werd gekozen voor saffraan als verrassende opener.


Nummer 8: Kiehl's The Original Musk Oil
Van alle essences is Original Musk Oil waarschijnlijk de meest symbolische uit het gamma van Kiehl's. Deze formule, samengesteld uit een unieke combinatie van synthetische bestanddelen, kent al meer dan veertig jaar een niet aflatend succes. Bij Kiehl's wordt verteld dat deze essentiële olie in de jaren '20 zou zijn ontwikkeld door een vriend van de familie Kiehl's, een Russische prins. De bereiding zou bewaard zijn gebleven in een tonnetje met het etiket 'Love Potion' (liefdesdrank) en in een vergeten hoekje van de apotheek achtergelaten waar het in 1958 opnieuw bij toeval werd ontdekt.


Nummer 9: Versace Crystal Noir
Versace Crystal Noir is een heerlijke oriëntaalse bloemengeur met een subtiele vanillegeur van gardenia. De combinatie met amber versterkt de puurheid en accentueert de sensualiteit. Voor vrouwen die een geurstatement willen maken. Niet voor weke neusjes.


Nummer 10: Viktor & Rolf Flowerbomb
Hij is zoet..fruitig, charmant, zwoel en intens tegelijk: het Viktor & Rolf Flowerbomb parfum. Inmiddels al een klassieker op vele nachtkasjes. De typische bloemenextracten schijnen heel wat mannen te bedwelmen. (br.hln)



16-12-2008 om 14:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Limburger en Antwerpenaar zijn knapste mannen van België


Limburger en Antwerpenaar zijn knapste mannen van België


man

De Limburger Vincent Cleuren en de Antwerpenaar Wesley Mostien zijn verkozen tot 'The look 2009' en 'The body 2009' tijdens de finale van de 'De Knapste man van België".

Zaterdag vond in de Carré de finale plaats van de eerste "De Knapste man van België" wedstrijd plaats. Joke Van de Velde en co beoordeelden 12 mannen, en kroonden Geoffrey De Bie uit Oost-Vlaanderen tot knapste man van België. De Limburger Vincent Cleuren en de Antwerpenaar Wesley Mostien gingen aan de haal met de titel 'The look 2009' en 'The body 2009'.




Vincent Cleuren


http://img246.imageshack.us/img246/2625/67589003az4.jpg
Wesley Mostien

(br.She)



16-12-2008 om 13:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glamourpoes

Glamourpoes


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/3/14/10/art_large_535480.jpg


Het luxelabel Pussy Deluxe van ontwerpster Nastrovje Potsdam heeft deze winter een opmerkelijke collectie in petto. Vrouwelijke kleding en ondergoed waarvoor voorbijgangers zich maar al te graag een keertje omdraaien, want de kleren zijn een tikkeltje stout en sexy maar toch ook lief en speels.


16-12-2008 om 11:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Rusland verkozen tot nieuwe Miss World


Miss Rusland verkozen tot nieuwe Miss World


world



Miss Rusland Kseniya Sukhinova is de nieuwe Miss World. De Russische was een van de absolute topfavorieten. Miss België Alizée Poulicek eindigde niet bij de eerste 15.

De verkiezing in de Zuid-Afrikaanse stad Johannesburg was ook dit jaar weer bijzonder glamoureus. De winnares Sukhinova is 21 jaar oud, en komt uit Siberië. Ondanks haar studies om ingenieur te worden, droomt de blondine stiekem van een job als supermodel.

Op de tweede en derde plaats eindigen Miss India en Miss Trinidad & Tobago. Miss Zuid-Afrika zelf eindigde op de 5de plaats. Alizée Poulicek, die ons land vertegenwoordigde, kon geen plaatsje veroveren bij de eerste 15.(br.she)



15-12-2008 om 13:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt de maxi-onderbroek de nieuwe short?



Wordt de maxi-onderbroek de nieuwe short?













Dat de zomermode nogal kort kan uitvallen, is weinig nieuws. Maar in de zomercollectie van Mango dook wel een héél korte 'short' op: de maxi-onderbroek. In saai wit en saai katoen wordt de onderbroek gecombineerd met een opvallend topje in een drukje print of met veel ruches (zie foto's boven).

Om de aandacht af te leiden of omdat je kont het meest tot zijn recht komt in een eenvoudig stukje stof? Benieuwd of rondlopen in je onderbroek ook voor volwassenen een trend wordt...

Flatterende jurkjes
Wie verlegen is over haar billen, hoeft echter niet te panikeren. In de collectie is er namelijk één constante: alle stoffen zijn soepel en vloeiend, en fladderen rond het lichaam. Geen strakke pakjes, maar losse, comfortabele en sexy jurkjes en rokjes die tegelijk ook een beetje buik of billen kunnen camoufleren. Hoera!

Tovertuin
Voor de collectie liet Mango zich naar eigen zeggen inspireren op de natuur en moderne landschappen met een touch van Japanse prints en bloemen. De collectie werd dan ook 'De betoverde tuin' gedoopt, wat gezien de bloemenprints wel begrijpelijk is.

Vrolijk, en toch
Het kleurenpalet is vrolijk, maar niet te fel, alsof de ontwerpers de beperking van de crisis al voelden. Toch is de vraag of het oranje, geel en blauw wel zullen aanslaan in moeilijke tijden. Alsof ze de bui al voelden hangen, zijn er ook opvallend veel kledingsstukken in lichtgrijs, toch niet echt een zomerse kleur.

Nonchalant elegant
De meeste jurkjes geven een gedrappeerde indruk door een slim gebruik van frons, waardoor ze tegelijk nonchalance én elegantie uitstralen. Stoffen als zijde en chiffon versterken die indruk en voegen er zelfs wat zorgeloosheid aan toe. Jurkjes tot boven de knie blijven de norm, al zijn er ook (weer) maxi-jurken en losse shorts. Je draagt met het schoenen met een dikke zool, een open teen en een redelijk hoge hak.

Mannen
Ook voor de mannen is het nonchalante elegantie troef. Een bermuda short of een strakke witte of lichtblauwe broek met t-shirt, vest én kunstig geknoopt sjaaltje. Wordt het dan de zomer van de terugkeer van de maxi-slip én de metroseksueel? (br.Nina)



14-12-2008 om 14:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo kies je lingerie voor je vrouw


Zo kies je lingerie voor je vrouw


http://culturalwedding.com/gvrd/data/media/25/dianes-lingerie.jpg


Lingerie is niet alleen leuk om te geven, vrouwen vinden het ook geweldig om te krijgen. Maar het is ook het meest moeilijke kerstcadeautje om uit te kiezen. We geven je alvast enkele tips bij het kopen van het juiste ondergoed. Kies je een setje uit dat haar bevalt, staat je waarschijnlijk een sexy verschijning van haar in jouw cadeautje te wachten.

Tip 1: Neem een setje meer naar de winkel
Het is beter enkele setjes van haar mee te nemen naar de winkel, aangezien lingeriematen van merk tot merk verschillen. Kies een winkel waar de verkoopsters je helpen. Probeer het niet alleen, want dan red je het als man niet in dit ontzettend grote aanbod. De winkeldame weet wel raad als ze de setjes ziet.

Tip 2: Niet te pikant
Een vrouw draagt lingerie nog altijd voornamelijk voor het comfort. Het mag er wel sexy uitzien, maar het moet op de eerste plaats goed zitten. De meeste vrouwen lijken liever niet op een pornoactrice, koop dus iets dat ze ook voor het werk kan dragen.

Tip 3: Hou rekening met haar persoonlijk
Heb je een sportieve vrouw of vriendin, dan is de kans groot dat ze geen voorstander van kant is. Kleed ze zich eerder klassiek, zal ze dit waarschijnlijk wel mooi vinden. Uit haar eigen collectie lingerie kun je haar smaak ook afleiden.


  http://www.hln.be/static/FOTO/pe/15/14/13/large_564448.jpg


Tip 4: Niet te kleurrijk

Je speelt het beter op safe wat kleur betreft. De meeste vrouwen hebben liever niet dat hun lingerie te zien is. Een rood behabandje dat van onder je kledij komt piepen valt al meer op dan zwart of wit.

Tip 5: Bonnetje bewaren
Ondanks bovenstaande tips kan het toch fout zijn gegaan. Je vrouw verkiest misschien slipjes boven strings of jouw keuze is toch wat te groot. Als je het bonnetje bewaart, kan ze nog steeds je cadeautje inruilen.

Tip 6: Samen kopen
Zie je het niet zitten om alleen naar de lingeriewinkel te gaan, dan kunnen jullie ook met z'n tweetjes een setje uitkiezen. Jij geeft raad tijdens het passen en zo koop je iets dat naar de zin van jullie beiden is. (br.hln)
 

  http://www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/images/Goutal-Lingerie-Petite-Cherie.jpg



14-12-2008 om 10:56 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!