Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

17-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebrity spotten bij nieuwste opening flagshipstore D&G


Celebrity spotten bij nieuwste opening flagshipstore D&G


celebrity



Dolce & Gabbana stonden weer garant voor de komst van heel wat modebewuste celebrities bij de opening van hun nieuwste flagshipstore in Los Angeles.

Paris Hilton, Kevin Connolly, en Nicole Ritchie maakten hun opwachting op de rode loper bij de opening van de zoveelste flagshipstore van Dolce & Gabbana. De opbrengsten van de avond gingen alvast naar een hulporganistie die zieke kinderen creatief laat bezig zijn.(br.She)


17-12-2008 om 15:20 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes het nieuwe gezicht van Miu Miu


Katie Holmes het nieuwe gezicht van Miu Miu


katie holmes



De actrice zal schitteren in de nieuwe reclamecampagne van het modemerk. Ze volgt hiermee in de voetsporen van Kirsten Dunst, Kim Basinger, Lindsay Lohan en Vanessa Paradis.

Veel details over de reclamecampagne zijn er tot nu toe nog niet bekend. Het modehuis heeft wel al bevestigd dat de innovatieve modefotografen Mert & Marcus de foto's zullen nemen.(br.She)


17-12-2008 om 11:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni klaagt kledingmerk aan

Carla Bruni klaagt kledingmerk aan voor naakt



http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2008/12/carlabruni.jpg

First Lady van Frankrijk en voormalig model Carla Bruni klaagt kledingmerk Pardon aan. Dit vanwege de productie van een tas met een afbeelding van een naakte Carla.

De foto is genomen tijdens de vroege modellenjaren van Bruni, die not amused is. Ze eist 125.000 euro van Pardon, een bedrag dat ze, mocht ze de rechtszaak winnen, aan een goed doel zal schenken. Peter Mertes, eigenaar van Pardon, vindt dat hij volkomen in zijn recht staat, dat Bruni publiek bezit is en je haar foto’s overal kunt vinden.

Pardon heeft zijn basis op het eiland Réunion, in de Indische Oceaan, en heeft 10.00 van de tassen, die 3 euro kosten, geproduceerd.  (br.styletoday)



16-12-2008 om 18:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 10 beste winterparfums


De 10 beste winterparfums

























Parfums horen elk seizoen gedragen te worden. Alleen lenen sommige geurtjes zich beter tijdens de koude wintermaanden. Marieclaire.uk selecteerde tien luchtjes, die een plaatsje verdienen binnen de top 10 van beste winterparfums.


Nummer 1: Chanel No.5, Eau Première
De nieuwste versie van de klassieke Chanel No. 5, Eau Premiere, is vanaf oktober op de markt. Het is een zachtere en subtielere interpretatie van de klassieke No. 5. De neus van het Chanelhuis, de heer Jacques Polge, maakte een modernere versie. De actrice Nicole Kidman is te zien in de vele campagnes. Vooral celebs zouden fervente gebruikers van de Chanel parfums zijn.


Nummer 2: Estee Lauder, Sensuous
Estée Lauder introduceerde een nieuwe houtachtige geur genaamd Sensuous. Hiermee wijkt de cosmeticagigant af van zijn gebruikelijke koers. Het beautymerk komt namelijk altijd met een romantische bloemengeur op de markt of lanceert een nieuwe variant op een bestaand parfum. Parfumeur Annie Buzantian creëerde Sensuous. Voor deze geur gebruikte zij ingrediënten als gesmolten hout, magnolia, jasmijn, amber, sandelhout, zwarte peper, mandarijn en honing. Een pittig geurtje voor een volwassen zakenvrouw.


Nummer 3: Givenchy Ange ou Démon
Een tikkeltje raadselachtig en stout door krachtige ingrediënten als saffraan, witte tijm, mandarijn, lelie, ylang-ylang, orchidee, tonka boon, vanille en houtextracten. Het verleidt de man, door zijn sterke charismatische oosterse samenstelling. Het aroma wordt alleen maar beter naarmate de tijd tijdens koude winteravonden verstrijkt.


Nummer 4: Jean Paul Gaultier Ma Dame
Rebels, goedlachs, kostelijk brutaal... Haar leeftijd? Doet er niet toe! Zolang er maar afwisseling en vrijheid is.......Wordt omschreven als een fris, bloemig geurtje met noten als roos, granadine, sensuele musk en ceder.


Nummer 5: Jo Malone Sweet Lime & Cedar Cologne
Wie niet te vinden voor zware parfums, is beslist verkocht voor Jo Malone's Sweet Lime & Cedar Cologne. Geïnspireerd op de smaken en geuren uit de Thaise keuken, citrusvruchten, cocos, aromatische en kruidenmengelingen, geven ze zowel mannen als vrouwen een fris geurtje.


Nummer 6: Gucci by Gucci
Vrouwen die van luxe houden, opteren dan misschien eerder voor dit luxueuze parfum. Subtiel, sensueel en vrouwelijk met ingrediënten als guava, tiare tahiti bloem, patchouli en musk.


Nummer 7: Lancôme Magnifique
Rood is de kleur van de passie, de roos de bloem van de liefde, kristal het materiaal voor een juweel. Samen vormen ze Magnifique, een elegante geur. Door Bulgaarse rozen en meirozen te combineren is het parfum tegelijkertijd fris en sensueel. Australisch sandelhout zorgt voor een exotische toets en er werd gekozen voor saffraan als verrassende opener.


Nummer 8: Kiehl's The Original Musk Oil
Van alle essences is Original Musk Oil waarschijnlijk de meest symbolische uit het gamma van Kiehl's. Deze formule, samengesteld uit een unieke combinatie van synthetische bestanddelen, kent al meer dan veertig jaar een niet aflatend succes. Bij Kiehl's wordt verteld dat deze essentiële olie in de jaren '20 zou zijn ontwikkeld door een vriend van de familie Kiehl's, een Russische prins. De bereiding zou bewaard zijn gebleven in een tonnetje met het etiket 'Love Potion' (liefdesdrank) en in een vergeten hoekje van de apotheek achtergelaten waar het in 1958 opnieuw bij toeval werd ontdekt.


Nummer 9: Versace Crystal Noir
Versace Crystal Noir is een heerlijke oriëntaalse bloemengeur met een subtiele vanillegeur van gardenia. De combinatie met amber versterkt de puurheid en accentueert de sensualiteit. Voor vrouwen die een geurstatement willen maken. Niet voor weke neusjes.


Nummer 10: Viktor & Rolf Flowerbomb
Hij is zoet..fruitig, charmant, zwoel en intens tegelijk: het Viktor & Rolf Flowerbomb parfum. Inmiddels al een klassieker op vele nachtkasjes. De typische bloemenextracten schijnen heel wat mannen te bedwelmen. (br.hln)



16-12-2008 om 14:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Limburger en Antwerpenaar zijn knapste mannen van België


Limburger en Antwerpenaar zijn knapste mannen van België


man

De Limburger Vincent Cleuren en de Antwerpenaar Wesley Mostien zijn verkozen tot 'The look 2009' en 'The body 2009' tijdens de finale van de 'De Knapste man van België".

Zaterdag vond in de Carré de finale plaats van de eerste "De Knapste man van België" wedstrijd plaats. Joke Van de Velde en co beoordeelden 12 mannen, en kroonden Geoffrey De Bie uit Oost-Vlaanderen tot knapste man van België. De Limburger Vincent Cleuren en de Antwerpenaar Wesley Mostien gingen aan de haal met de titel 'The look 2009' en 'The body 2009'.




Vincent Cleuren


http://img246.imageshack.us/img246/2625/67589003az4.jpg
Wesley Mostien

(br.She)



16-12-2008 om 13:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glamourpoes

Glamourpoes


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/3/14/10/art_large_535480.jpg


Het luxelabel Pussy Deluxe van ontwerpster Nastrovje Potsdam heeft deze winter een opmerkelijke collectie in petto. Vrouwelijke kleding en ondergoed waarvoor voorbijgangers zich maar al te graag een keertje omdraaien, want de kleren zijn een tikkeltje stout en sexy maar toch ook lief en speels.


16-12-2008 om 11:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Rusland verkozen tot nieuwe Miss World


Miss Rusland verkozen tot nieuwe Miss World


world



Miss Rusland Kseniya Sukhinova is de nieuwe Miss World. De Russische was een van de absolute topfavorieten. Miss België Alizée Poulicek eindigde niet bij de eerste 15.

De verkiezing in de Zuid-Afrikaanse stad Johannesburg was ook dit jaar weer bijzonder glamoureus. De winnares Sukhinova is 21 jaar oud, en komt uit Siberië. Ondanks haar studies om ingenieur te worden, droomt de blondine stiekem van een job als supermodel.

Op de tweede en derde plaats eindigen Miss India en Miss Trinidad & Tobago. Miss Zuid-Afrika zelf eindigde op de 5de plaats. Alizée Poulicek, die ons land vertegenwoordigde, kon geen plaatsje veroveren bij de eerste 15.(br.she)



15-12-2008 om 13:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt de maxi-onderbroek de nieuwe short?



Wordt de maxi-onderbroek de nieuwe short?













Dat de zomermode nogal kort kan uitvallen, is weinig nieuws. Maar in de zomercollectie van Mango dook wel een héél korte 'short' op: de maxi-onderbroek. In saai wit en saai katoen wordt de onderbroek gecombineerd met een opvallend topje in een drukje print of met veel ruches (zie foto's boven).

Om de aandacht af te leiden of omdat je kont het meest tot zijn recht komt in een eenvoudig stukje stof? Benieuwd of rondlopen in je onderbroek ook voor volwassenen een trend wordt...

Flatterende jurkjes
Wie verlegen is over haar billen, hoeft echter niet te panikeren. In de collectie is er namelijk één constante: alle stoffen zijn soepel en vloeiend, en fladderen rond het lichaam. Geen strakke pakjes, maar losse, comfortabele en sexy jurkjes en rokjes die tegelijk ook een beetje buik of billen kunnen camoufleren. Hoera!

Tovertuin
Voor de collectie liet Mango zich naar eigen zeggen inspireren op de natuur en moderne landschappen met een touch van Japanse prints en bloemen. De collectie werd dan ook 'De betoverde tuin' gedoopt, wat gezien de bloemenprints wel begrijpelijk is.

Vrolijk, en toch
Het kleurenpalet is vrolijk, maar niet te fel, alsof de ontwerpers de beperking van de crisis al voelden. Toch is de vraag of het oranje, geel en blauw wel zullen aanslaan in moeilijke tijden. Alsof ze de bui al voelden hangen, zijn er ook opvallend veel kledingsstukken in lichtgrijs, toch niet echt een zomerse kleur.

Nonchalant elegant
De meeste jurkjes geven een gedrappeerde indruk door een slim gebruik van frons, waardoor ze tegelijk nonchalance én elegantie uitstralen. Stoffen als zijde en chiffon versterken die indruk en voegen er zelfs wat zorgeloosheid aan toe. Jurkjes tot boven de knie blijven de norm, al zijn er ook (weer) maxi-jurken en losse shorts. Je draagt met het schoenen met een dikke zool, een open teen en een redelijk hoge hak.

Mannen
Ook voor de mannen is het nonchalante elegantie troef. Een bermuda short of een strakke witte of lichtblauwe broek met t-shirt, vest én kunstig geknoopt sjaaltje. Wordt het dan de zomer van de terugkeer van de maxi-slip én de metroseksueel? (br.Nina)



14-12-2008 om 14:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo kies je lingerie voor je vrouw


Zo kies je lingerie voor je vrouw


http://culturalwedding.com/gvrd/data/media/25/dianes-lingerie.jpg


Lingerie is niet alleen leuk om te geven, vrouwen vinden het ook geweldig om te krijgen. Maar het is ook het meest moeilijke kerstcadeautje om uit te kiezen. We geven je alvast enkele tips bij het kopen van het juiste ondergoed. Kies je een setje uit dat haar bevalt, staat je waarschijnlijk een sexy verschijning van haar in jouw cadeautje te wachten.

Tip 1: Neem een setje meer naar de winkel
Het is beter enkele setjes van haar mee te nemen naar de winkel, aangezien lingeriematen van merk tot merk verschillen. Kies een winkel waar de verkoopsters je helpen. Probeer het niet alleen, want dan red je het als man niet in dit ontzettend grote aanbod. De winkeldame weet wel raad als ze de setjes ziet.

Tip 2: Niet te pikant
Een vrouw draagt lingerie nog altijd voornamelijk voor het comfort. Het mag er wel sexy uitzien, maar het moet op de eerste plaats goed zitten. De meeste vrouwen lijken liever niet op een pornoactrice, koop dus iets dat ze ook voor het werk kan dragen.

Tip 3: Hou rekening met haar persoonlijk
Heb je een sportieve vrouw of vriendin, dan is de kans groot dat ze geen voorstander van kant is. Kleed ze zich eerder klassiek, zal ze dit waarschijnlijk wel mooi vinden. Uit haar eigen collectie lingerie kun je haar smaak ook afleiden.


  http://www.hln.be/static/FOTO/pe/15/14/13/large_564448.jpg


Tip 4: Niet te kleurrijk

Je speelt het beter op safe wat kleur betreft. De meeste vrouwen hebben liever niet dat hun lingerie te zien is. Een rood behabandje dat van onder je kledij komt piepen valt al meer op dan zwart of wit.

Tip 5: Bonnetje bewaren
Ondanks bovenstaande tips kan het toch fout zijn gegaan. Je vrouw verkiest misschien slipjes boven strings of jouw keuze is toch wat te groot. Als je het bonnetje bewaart, kan ze nog steeds je cadeautje inruilen.

Tip 6: Samen kopen
Zie je het niet zitten om alleen naar de lingeriewinkel te gaan, dan kunnen jullie ook met z'n tweetjes een setje uitkiezen. Jij geeft raad tijdens het passen en zo koop je iets dat naar de zin van jullie beiden is. (br.hln)
 

  http://www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/images/Goutal-Lingerie-Petite-Cherie.jpg



14-12-2008 om 10:56 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kayne West


Kayne West zet muziekcarrière op laag pitje voor modeambities


west



Kayne West heeft zijn ambities om een carrière op te bouwen in de modewereld nu eindelijk officieel bevestigd. Volgens insiders solliciteerde West al bij Louis Vuitton en Raf Simons om te beginnen als stagiair.

"Ik heb besloten een stageplaats bij een modehuis aan te vragen, en vanonder aan de ladder te beginnen. Mijn rap-carrière zet ik op een laag pitje, ik zal waarschijnlijk enkel in de weekends nog muziek maken", vertelde West.

De zanger heeft de naam Pascalle uitgekozen om zijn eerste collectie te benoemen. West stond al bekend als een echte fashionaddict. Zo zat hij tijdens de grote modeshows steeds op de eerste rij.(br.Nina)


14-12-2008 om 00:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni veilt beruchte Diorjurk voor aidspatiënten


Carla Bruni veilt beruchte Diorjurk voor aidspatiënten


http://img255.imageshack.us/img255/1042/carliah6.jpg

bruni



Carla Bruni-Sarkozy laat één van haar Diorjurken veilen voor het goede doel. Met de opbrengst probeert ze de hulporganisatie Aides, die aidspatiënten begeleidt, een financieel duwtje in de rug te geven.

Bruni-Sarkozy contacteerde John Galliano, creatief directeur bij het modehuis Dior, eind vorig jaar. Ze wilde een prachtige, persoonlijke look voor haar bezoek aan Groot-Brittannië en de Queen.

De uitkomst, een purperen aansluitende galajurk, lokte veel bijval bij journalisten, modekenners en critici. Bruni schenkt de jurk nu aan Aides, om zo de organisatie en aidspatiënten een hart onder de riem te steken. De jurk zal zaterdag 13 december onder de hamer gaan bij Cornette de Saint Cyr in Parijs.(br.She)


13-12-2008 om 01:28 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwste hormonenmasker


Nieuwste hormonenmasker ontketent rage in Hollywood


hormonenmasker



Celebrities zijn er verzot op, en nu hebben ook de andere beautyaddicts het hormonenmasker ontdekt. Het gezichtsmasker is doordenkt van de hormonen, waardoor het je huid een diepgaande opfrisbeurt geeft.

Kate Hudson, Jennifer Lopez en Helen Mirren zijn fans van het eerste eer, maar ook bij de andere beautyfreaks sloeg het product aan. Zo erg zelfs dat het 'perfect mask' van 3LAB slechts in 1 week volledig was uitverkocht in Londen. In Amerika deden ze het zelfs nog beter, daar was het verzorgingsproduct al uitgeput na 1 dag.

Fijne lijntjes & rimpels

Het masker bevat een grote hoeveelheid van het kunstmatige groeihormoon Nano-Claire GY, wat de lichaamseigen hormonen nabootst. Het masker vermindert fijne lijntjes en rimpels en voorkomt dat de huid dof en hangend wordt. Het zorgt bovendien voor een gezonde gloed.

Ook visagisten en andere beautyexperts zijn razend enthousiast over het nieuwe 'wondermiddel'. "Ik heb zoveel gezichtsmaskers geprobeerd en heel vaak beloven ze veel en doen ze weinig. Maar het Perfect Mask is revolutionair: in slechts 10 minuten ziet en voelt je huid er veel beter uit dan wanneer je een dure gezichtsbehandeling van een uur ondergaat. Je huid gaat er helemaal van stralen en hydratateert perfect. Ideaal om tijdens de komende feestperiode stralend voor de dag te komen", aldus experte Christine Benson.

Een pakketje van zes maskers kost gemiddeld 90 euro en is voorlopig enkel verkrijgbaar in Amerika en Groot-Brittannië.(br.She)



12-12-2008 om 17:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mexx moderniseert bestaande denimlijn


Mexx moderniseert bestaande denimlijn


mexx



Mexx heeft zijn volledige denimlijn voor het nieuwe jaar heruitgevonden. In samenwerking met enkele denimexperts creëerden ze een geheel eigen, eersteklas jeanslijn voor dames en heren.

'Mexx Denim' staat synoniem voor stijl en een perfecte pasvorm. De nieuwe creaties zijn allemaal opgefleurd met gekleurde accenten, emaillen details en een subtiele mix van contrasterend garen.

De nieuwe jeanslijn is verkrijgbaar vanaf februari 2009 (br.She)



12-12-2008 om 09:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman begaat stijlblunder in witte jurk


Nicole Kidman begaat stijlblunder in witte jurk







Nicole Kidman verscheen gisteren in een schitterende witte jurk op de rode loper van de Londense première van 'Australia'. Ze liet alleen iets meer van zichzelf zien dan ze waarschijnlijk wilde. Haar outfit was lichtjes transparant, zodat iedereen van haar witte beha en string kon meegenieten.

Koud
De kledingkeuze van Kidman was niet helemaal voorzien op het koude Londense weer, de actrice verscheen tandenklapperend op de rode loper. Ze combineerde de jurk met een paar prachtige gouden peep-toes van Louboutin.

Toch elegant
Maar het eerste wat alle fotografen opviel zodra Nicole uit de auto stapte, was de duidelijk zichtbaar witte lingerie, een stijlblunder van formaat voor deze fashionista dus. Toch zag de kersverse mama er ontzettend elegant uit, ze lijkt al haar figuur van voor de bevalling terug te hebben. (br.nina)





11-12-2008 om 16:09 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria steelt de show in blauwe jurk


Eva Longoria steelt de show in blauwe jurk








Jeniffer Lopez koos voor dure couture van Versace.
Jeniffer Lopez koos voor dure couture van Versace.


Eva Longoria deed alle hoofden draaien op de première 'The Curious Case Of Benjamin Button' met haar blauwe jurk van Karen Millen. Door niet voor couture op de rode loper te kiezen, lijkt ze een nieuwe trend te zetten.

Glamoureus
Eva Longoria koos voor een prachtige felblauwe jurk uit de wintercollectie van Karen Millen. Ze zag er even mooi en glamoureus als Jennifer Lopez en Angelina Jolie die voor couture kozen.

Net als Eva
Het leukste aan haar prachtige look is dat je deze jurk ook gewoon zelf online kunt kopen. Dankzij een lage pond en een korting op de site kun je voor slechts 150 euro er net als Eva uitzien. (br.hln)



11-12-2008 om 13:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Croc-proof' jeans voorgesteld


'Croc-proof' jeans voorgesteld




Matthew (17), Clint (24), Luke (20) en Kyle (21) mochten de jeans op gepaste manier voorstellen.
Wereldprimeur in Australië. Het land van Crocodile Dundee heeft nu ook een 'Croc-proof' jeans: dit is geen jeansbroek die de dodelijke beet van een krokodil kan weerstaan, maar wel een poging van de Britse modewebsite Lastseason.com om zjin imago te verbeteren en een goed doel te steunen. De nieuwe jeans werd voorgesteld door vier stoere Aussie binken, die in het Crocodylus Park van Darwin werken. Zij weten hoe ze een krokodil moeten aanpakken en waren de ideale modellen voor de nieuwe jeans. De vier broeken worden geveild op internet en de opbrengst gaat naar het Crocodylus Park.

Spijkerhard
Matthew Owen (17), Clint Bailey (24), Luke Byrne (20) en de 21-jarige Kyle Christopher waren de gelukkige modellen die de jeans mochten voorstellen en omdoopten tot 'Crocodile wranglers'. "We wilden terugkeren naar het imago van de 'Marlboro Man' van weleer", zegt Stefano Passantino van Lastseason.com. "Ik denk dat mensen echte mannen willen zien die iets uitzonderlijks doen en vandaar dit project. De modellen waren taai en als spijkerhard. Net wat ze moest en zijn. De moderne Crocodile Dundees!".

Humor
"Ik sta er ook op de directie van het Crocodylus Park te danken voor hun medewerking en hun zin voor humor bij deze voorstelling. Ik kijk er echt naar uit om verder met hen samen te werken, aangezien de opbrengst van de internetveiling naar het park gaat. Het zal ongetwijfeld goed gebruikt worden voor het behoud van krokodillen en andere bedreigde dieren over ter wereld". (br.hln)



11-12-2008 om 00:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofia Coppola ontwerpt voor Louis Vuitton


Sofia Coppola ontwerpt exclusieve lijn voor Louis Vuitton


Sofia Coppola



Sofia Coppola is na de film 'Lost in Translation' terug in Tokyo. Nu met een heel andere opdracht. Ze onthult er haar nieuwe lijn van accessoires voor Louis Vuitton. De lijn bestaat uit afhangende tassen, discrete enveloppentasjes en sandalen met sleehakken.


De samenwerking werd in Tokyo gevierd met een feest in Château Restaurant Joël Robuchon.

De collectie zal vanaf maart te vinden zijn in de Louis Vuitton winkels.





(br.She)


10-12-2008 om 18:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liever tien jaar jonger dan tien kilo lichter


Liever tien jaar jonger dan tien kilo lichter


http://img375.imageshack.us/img375/7564/emmastooncs5.jpg


Geen miljoen is belangrijker dan een jeugdig uiterlijk. Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat dames eerder opteren voor een jong uiterlijk, boven rijkdom of een slank figuur. Ook zouden ze meer geld spenderen aan een behandeling die hen eerder tien jaar jonger dan tien kilo lichter maakt.

Resultaten
De studie, uitgevoerd onder 1.131 Amerikaanse dames, toont aan
hoe ver vrouwen willen gaan voor een jong uiterlijk. Vooral hun gelaat is daarbij belangrijk. "Vrouwen hebben genoeg van de producten die niet werken, ze willen resultaten zien", vertelt dermatoloog Zein Obagi. "Er bestaan zoveel producten met loze en valse beloften, vrouwen geloven enkel nog wat telt: het aantal actieve ingrediënten en hun concentraties.

Barre tijden
Even opmerkelijk is dat vrouwen meer aandacht voor hun schoonheids- en gelaatsbehandelingen hebben dan aan hun liefdesleven. "Zelfs in economische barre tijden, verkopen lipsticks en cosmetica als zoete broodjes", aldus dr. Obagi. "Dames willen er altijd goed blijven uitzien. Wereldproblemen kan je niet oplossen, maar de aandacht voor jezelf heb wel in de hand". (br.hln)




09-12-2008 om 14:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe deo vertraagt groei okselharen


Nieuwe deo vertraagt groei okselharen


http://images.teamsugar.com/files/upl0/2/20652/14_2008/LiquidDeodorant.jpg





Een deo die niet enkel nare geurtjes, maar ook de groei van okselharen vertraagt, komt binnenkort op de markt. Vanaf volgende maand brengt fabrikant Unilever de 'Dove Hair Minimalisering' roll-ons en sprays in Engeland in de rekken.

Dunnere haren
Het is de eerste deodorant die de haargroei weet aan te pakken. Unilever verwacht een schot in de roos en denkt dat hun nieuwste product bijzonder populair zal zijn bij jonge vrouwen. Na ongeveer vier weken intensief gebruik zouden al verschillen moeten optreden. Okselharen zijn dan minder merkbaar, fijner en makkelijker te verwijderen.

De deo's dienen niet als vervanging van scheren of ontharing, wel veroorzaken ze, doordat ze fijner zijn, minder huidirritatie bij het scheren. Wie stopt met het gebruik van de deo, zal terugkeren naar de normale haargroei.

Enkel oksels
Uit de consumententests zouden de verschillen al na een paar weken zijn gebleken. Het principe is gebaseerd op de Pro-Epil- methode, die de snelheid van de haargroei aanpakt. Vast staat is dat aan het hele principe meer dan drie jaar werd gesleuteld. Belangrijk hierbij is het product enkel voor de onderarmen mag gebruikt worden.

Negatief imago
De afkeer voor okselharen is een relatief recente ontwikkeling. Onderzoek toont aan dat we snel geneigd zijn om vrouwen te beoordelen met okselharen. We bekijken hen als onvriendelijk, immoreel en agressief. Vrouwen met de natuurlijke look worden tevens gezien als bazig, dominant en non-conformistisch. (br.hln)



09-12-2008 om 12:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
08-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna gestrikt voor campagne van Louis Vuitton

Madonna gestrikt voor campagne van Louis Vuitton



http://img525.imageshack.us/img525/1139/madonnano9.jpg



Als een ware Parijse showgirl in een jaren ‘40-sfeertje poseerde Madonna voor een nieuwe campagne van Louis Vuitton. En voor de lens van fotograaf Steven Meisel. Al is er een Amerikaans blog, Bestweekever, dat zich afvraagt of Madonna hier niet ”haar” stand-in Evan Rachel Wood- heeft ingezet. En is er heftig gephotoshopt? Dat Louis Vuitton Madonna voor reclame heeft weten te strikken haalde zelfs De Telegraaf’s VP vandaag. André Agassi, Steffi Graf, Michail Gorbatsjov, Cathérine Deneuve, Keith Richards, Sofia Coppola en haar vader Francis Coppola gingen haar voor in de erg fraaie campagne, die Madonna ruim boven de $5 miljoen oplevert (er wordt zelfs $10 miljoen genoemd).



  http://img525.imageshack.us/img525/9199/madonnalouisvuittoncf8.jpg




08-12-2008 om 00:19 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!