Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

19-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wax je neusgaten


 Wax je neusgaten



http://img40.imageshack.us/img40/3259/mendel.jpg

 


Na de Brazilian Wax valt er geen enkel plekje meer te ontharen? Niet dus, de nieuwste ontharingstrend, overgewaaid vanuit New York, is het waxen van de neus. Zijn de neushaartjes weg, zie je er immers meer vrouwelijker, verzorgder en meer sexy uit.

Warme was
In de Verenigde Staten is het al een tijdje een essentieel beautyonderdeel in tal van schoonheidscentra. De paraffinewas, gebruikt voor de neusgaten, lijkt er steeds populairder.








De warme was wordt net, als bij de benen of bikini, uitgesmeerd en na dertig seconden wordt deze met een handig neuspapiertje weggetrokken. "Klinkt pijnlijker dan het is", stelt Mary Gillmore van een Amerikaans schoonheidssalon. Net als op andere gebieden is het effe op de tanden bijten en verdwijnt de pijn vrij snel.


Oorlellen
Amerikanen laten trouwens steeds meer bizarre delen waxen. Dames epileren er zelfs hun oorlellen, handen, wangen en hals. "'Waxing' wordt steeds extremer omdat dames meer haren krijgen", vertelt Gillmore."Het leven biedt meer stress en ons lichaam maakt daardoor meer mannelijke hormonen aan. Die doen de haren sneller groeien" (br.hln)




19-05-2009 om 12:21 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow wil Estée Lauder verlaten


Gwyneth Paltrow wil Estée Lauder verlaten


http://img190.imageshack.us/img190/5618/gwynethpaltrow.jpg



Gwyneth Paltrow zal binnenkort niet langer het gezicht van cosmeticabedrijf Estée Lauder zijn. De actrice wil haar contract opzeggen om haar lifestylewebsite uit te bouwen.

De 36-jarige Paltrow heeft onlangs haar eigen website Goop opgericht. Hierop geeft ze advies over voeding, make up en kledij. Nu wil ze een echte lifestylegoeroe worden en haar website uitbreiden. Maar hiervoor moet de actrice haar contract met Lauder opzeggen.

"Ze wil zichzelf promoten, maar dat kan ze maar beperkt zolang ze reclame maakt voor een cosmeticabedrijf. Gwyneth wil niet een van die vrouwen worden die op hun 50ste nog reclame maken voor make up. Dat vindt ze maar zielig", bekende een vriendin van de actrice.

De woordvoerder van de actrice bekent dat er onderhandelingen zijn met Lauder, maar ontkent Paltrows plannen om haar website uit te breiden: "Het is nog te vroeg om iets over de onderhandelingen te zeggen, maar als ze haar contract opzegt, zal dat niet voor Goop zijn." (br.she)



18-05-2009 om 16:01 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wasmachine voor pruiken


Wasmachine voor pruiken





De 'Wig Purifier' is een reiniger voor pruiken die vieze geurtjes weet weg te nemen. Daarvoor zorgt de aanwezige ozonlucht. Die reinigt en steriliseert bovendien. Tien minuten in de 'pruikenreiniger' geeft opnieuw een frisse haardos. Meer info: www.wigpurifier.com.



18-05-2009 om 13:40 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
17-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerald Watelet


Gerald Watelet  Belgisch mode ontwerper


http://img199.imageshack.us/img199/7134/geraldwatelet.jpg

Gerald Watelet werd in 1963 in de buurt van Namen geboren.


Watelet heeft een culinair verleden. In een vorig leven was hij maître d'hôtel in het sterrenrestaurrant Villa Lorraine. En dat hij omstreeks die tijd Belgisch kampioen salondansen was, wil hij soms ook graag geweten hebben. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en in 1988 richt hij met een financiële partner zijn couturehuis op. In 1989 geeft hij zijn eerste modeshow en in september 1991 showt hij op de Belgische ambassade in Parijs.



http://img199.imageshack.us/img199/2711/geraldwatelet5.jpg



Zijn eerste moment van glorie beleeft hij in maart 1993, als koningin Fabiola in Brussel op zijn defilé verschijnt, samen met Paola, toen nog prinses van Luik. Een van verrukking zwijmelende Watelet neemt het boeket van de bruid (witte tulpen) en overhandigt het aan de koningin. Vanaf die tijd is het Belgisch koningshuis discreet maar trouw klant bij Watelet. Een klandizie tot op heden, want hij kleedt geregeld de prinsessen van de koninklijke families van België en Luxemburg. Zo zien we op de bruiloft van prinses Laurent met Claire Coombs een stralende Mathilde in een beeldig roze ensemble van Watelet.



http://img29.imageshack.us/img29/7611/watelet.jpg



In de jaren '90 verovert hij Rome, Parijs, New York en Moskou, maar in 1996 komt er een dip. Even later is hij er weer met zijn tweede lijn Almost Couture die ook in zijn Maison op de Louizalaan verkocht wordt. Begin dit jaar neemt hij een aantal 'petites mains' over van het inmiddels opgedoekte atelier van Yves Saint Laurent en opent een eigen Salon in Parijs, rue François 1er. Watelet blaakt van zelfvertrouwen: de voortekenen waren nog nooit zo goed. Talrijke cliënten van Yves Saint Laurent tonen belangstelling voor zijn werk. Zijn stijl is er één van samenhangende, tijdloze luxe, en niet alleen voor prinsessen. (br.weekend knack)



http://img198.imageshack.us/img198/700/watelet9.jpg




17-05-2009 om 20:00 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tentoonstelling Hervé van der Straeten in Brussel


Tentoonstelling Hervé van der Straeten in Brussel vanaf 27 mei


http://img40.imageshack.us/img40/9754/hervvanderstraeten.jpg



In de winkel ‘Ciel mes Bijoux!’ in de Koningsgalerij in Brussel is vanaf 27 mei een tentoonstelling te zien van het werk van de Belgische ontwerper Hervé van der Straeten. Van der Straeten heeft vele en mooie creaties gemaakt in de wereld van de mode en decoratie en verschijnt regelmatig in prestigieuze tijdschriften zoals Architectural Digest en Wallpaper.



http://img40.imageshack.us/img40/7972/hervvanderstraeten2.jpg



Ook is de ontwerper geen onbekende van ontwerpers als Jean-Paul Gaultier, Thierry Mugler en Christian Lacroix waarmee hij in de jaren tachtig Hervé van der Straetenen negentig heeft samengewerkt. Ook ontwierp hij bijvoorbeeld de flacon van het parfum J’adore van Christian Dior en de lipstick KissKiss van Guerlain. Op de tentoonstelling in ‘Ciel mes Bijoux!’ zal Van der Straeten een honderdtal nieuwe juwelen showen




17-05-2009 om 14:33 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
16-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Versace

 Winter 2010: Versace voor mannen


http://www.demorgen.be/static/FOTO/pe/14/0/7/album_large_749887.jpg



Hoewel de mannencollectie van Versace voor komende winter ook donker oogt, werd er met wit en petrolblauw enkele accenten gelegd. Ook hier zien we bont en leder terugkomen. Net als bij Dolce en Gabbana wordt het maatpak gecombineerd met een strikje.



http://www.demorgen.be/static/FOTO/pe/11/14/4/album_large_749884.jpg




http://www.demorgen.be/static/FOTO/pe/17/3/10/album_large_749890.jpg




http://www.demorgen.be/static/FOTO/pe/16/2/9/album_large_749889.jpg




http://www.demorgen.be/static/FOTO/pe/12/15/5/album_large_749885.jpg




http://www.demorgen.be/static/FOTO/pe/9/12/2/album_large_749882.jpg

(br.De Morgen)



16-05-2009 om 16:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat de kapper kan doe je zelf beter!


Wat de kapper kan doe je zelf beter!


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/12/459592/wat-de-kapper-kan-doe-je-zelf-beter_1_515x0.jpg


Bij speciale gelegenheden snellen we naar de kapper om onze coupe onder handen te nemen. Toch kunnen we ons heel wat stress besparen door het zelf te doen. Wij zetten enkele echte kappertrucjes op een rij om je haar een instant opknapbeurt te geven.

Uitgroei vernietigt je hele uitstraling. Heb je niet meteen tijd om naar de kapper te trekken? Breng dan zelf enkele highlights aan. De kleurschakeringen in je haar trekken de aandacht weg van je uitgroei, zorg echter wel voor schakeringen in dezelfde haartint als je andere haarkleur. Anders krijg je al snel een erg kitscherig effect.

Je kan ook zelf de uitgroei bijwerken met de nieuwste 'uitgroeikleuringen', speciaal ontwikkeld voor de kleine uitgroeigebieden. Ga je liever voor een normale kleuring? Smeer het meeste van je verf dan steeds op de uitgroei. De rest van je haar heeft eigenlijk niet eens verf nodig. Wil je je kleur toch terug frisser maken? Smeer dan een 5 minuten voor uitwassen een beetje verf op de rest van je haar. Zo zorg je voor een gloednieuw effect, zonder je haar nodeloos aan te tasten.
Föhnen

Je haar net als de kapper föhnen lijkt onmogelijk. Wanneer je echter je hoofd ondersteboven houdt tijdens het föhnen krijgt het meteen meer volume. Wanneer het haar bijna droog is pak je de buitenste haarlokken aan met een ronde grote borstel.
Dof haar

Wil je echt helemaal de kapperslook creëren? Dan kan je kiezen voor warmterollers. Plaats er een drietal bovenop je hoofd en eentje aan elke zijkant. Neem steeds een brede pluk, trek hem strak omhoog en begin de roller van bovenaf naar je hoofdhuid toe te rollen. Spuit daarna een beetje haarspray voor extra stevigheid. Na een kleien tien minuten mogen de krullers eruit en kan je het haar met je vingers verder moduleren.

Lijkt je haar dof en uitgeblust? Breng dan voor het slapengaan een voedend masker aan. Je haar zal glanzen als nooit tevoren. Vergeet je tijdens het modeleren van je haar vaak producten te gebruiken? Dan kan de nieuwste stijltang en föhn van Remington soelaas brengen. Zij kwamen op de proppen met de Shine Therapy serie waar je via één druk op de knop een nevel van verzorgend serum over je haar verspreidt.  (br.She)



16-05-2009 om 10:41 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
15-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een paar van de mooiste jurken van het filmfestival van Cannes


Een paar van de  mooiste jurken van het filmfestival van Cannes


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/15/461128/de-mooiste-jurken-van-het-filmfestival-van-cannes_1_515x0.jpg



Het filmfestival van Cannes is weer volop op gang getrokken. Een ideaal moment voor sterren om te schitteren in de nieuwste creaties van Giorgio Armani en consoorten.



http://albums.hbvl.be/publish%5CCannes%20filmjurken%5CPR%5COOG200905150017H_.JPG



Het filmfestival van Cannes is elk jaar weer een genot voor het oog. Fashionista's gaat het daarbij niet zozeer om de winnende films alswel om de prachtige designjurken.



http://albums.hbvl.be/publish%5CCannes%20filmjurken%5CPR%5COOG200905150014H_.JPG



http://albums.hbvl.be/publish%5CCannes%20filmjurken%5CPR%5COOG200905150020H_.JPG




http://albums.hbvl.be/publish%5CCannes%20filmjurken%5CPR%5COOG200905150033H_.JPG




http://albums.hbvl.be/publish%5CCannes%20filmjurken%5CPR%5COOG200905150011H_.JPG




15-05-2009 om 17:50 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stralende outfits in metallic


Stralende outfits in metallic


Asos.com


Glans is in. Hollywoodsterren stralen als nooit tevoren met sprankelende stofjes, die zowel op als naast de rode loper gretig gedragen worden.







Comfortabel
Vergeet de verfrommelde metallic-stofjes uit het verleden. De huidige glansmaterie ziet er pakken eleganter, comfortabeler en verleidelijker uit dankzij nieuwe weefprocédés. Heel wat ontwerpers verwerken de stofjes in hun nieuwste lentecollecties.







Trend
Kate Moss bijvoorbeeld weet als geen ander hoe ze best kan stralen. Glans lijkt tegenwoordig haar nieuwste favoriete modetrend. Dat is duidelijk te merken aan haar sprankelende outfits waarmee ze tegenwoordig her en der weet te verschijnen.  (br.nina)









15-05-2009 om 17:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle vrouwen zonder beha op 26 juni


"Alle vrouwen zonder beha op 26 juni"



 

Op Facebook roept een groep alle vrouwen op om vrijdag 26 juni geen beha te dragen. Ze beweren dat het kledingstuk een marteltuig en een belemmering is. Zullen vrouwen bereid zijn een ganse dag geen steun te geven aan hun boezem?







Pervers

Het zou een idee van een groep mannen kunnen zijn om een ganse dag te genieten van het aanzicht van behaloze borsten. Maar na nader onderzoek blijkt dat vrouwen het initiatief van de 'Behaloze Vrijdag' namen. Ze vinden dat dit kledingsstuk vrouwen belemmert en dat het onnatuurlijk en zelfs pervers is.

Waarom niet?
De initiatiefnemers vergelijken dit kledingstuk met het inbinden van vrouwenvoeten in China, een manier om vrouwen aan banden te leggen. Ze argumenteren dat uit onderzoek blijkt dat degenen die de klok rond een beha dragen 113 keer meer kans hebben op borstkanker dan anderen. Het kledingstuk zou schadelijke stoffen in de borsten vasthouden, waardoor je meer kans loopt op tumoren. De vrouwen vergelijken ook de borsten met de teelballen van mannen. "Ze hangen met een reden uit het lichaam omdat ze koel moeten blijven. Als ze in een beha gesnoerd worden, hebben je borsten het te warm en functioneren ze niet meer naar behoren."







Geen ondersteuning nodig

De groep op Facebook weerlegt heel wat argumenten van vrouwen om een beha te dragen. "Je boezem heeft helemaal geen ondersteuning nodig, de gezondheid van vrouwenborsten was beter voor de uitvinding van de beha. Ook blijkt uit onderzoek dat rondborstige vrouwen die twee weken lang geen beha droegen, minder pijn en last hadden van hun boezem. 80 procent van de deelneemsters besloot hun beha's voorgoed weg te gooien."

Trend?
Misschien is deze groep op Facebook wel een teken dat er een nieuwe trend is. Deze vrouwen zijn namelijk niet de enigen die de beha eerder een kwelling dan een zegen vinden. Op internet duiken er verschillende sites als 007b.com en ihatebras.info op van vrouwen die hun borsten liever vrijheid gunnen. Ook verschillende celebs hebben hun beha afgezworen. Kate Moss loopt meer zonder dan met rond, ook Jessica Simpson en Lily Allen houden van een bevrijde boezem. (br.nina)



15-05-2009 om 15:20 geschreven door fashionista


» Reageer (3)
14-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss betere ontwerper dan Karl Lagerfeld


Kate Moss betere ontwerper dan Karl Lagerfeld


De winnende creatie.
De winnende creatie.


Kate Moss won met een creatie voor Topshop de prijs van de 'Jurk van het Jaar', hiermee laat ze enkele topdesigners als Karl Lagerfeld en Versace achter zich.

Zwart jurkje
De wedstrijd 'Dress of the Year' wordt jaarlijks georganiseerd door het modemuseum van Bath. Topcouturiers sleepten vorige jaren steevast deze prijs in de wacht, het is de eerste keer dat een stuk van een grote, betaalbare modeketen wint. De winnende jurk is een creatie van Kate Moss voor de kerstcollectie van Topshop, het is een zwart exemplaar versierd met hartjes, meldt nu.nl.

Verandering van mentaliteit
Je kan de jurk bekijken in het museum van Bath, samen met de winnende jurken van de voorbije jaren van onder meer Giorgio Armani, Prada en Jean-Paul Gaultier. Volgens sommige mode-experts is het feit dat dit betaalbare, voor iedereen toegankelijke jurkje wint, een teken dat de mentaliteit in de modewereld verandert. Goede smaak zou niets meer te maken hebben om astronomische prijzen. Fashionista's kunnen vanaf nu even stijvol zijn met betaalbare kledij uit grote ketens als met designerstukken. (br.hln)



14-05-2009 om 21:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papier en leder elkaar ontmoeten


Papier en leder elkaar ontmoeten


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/14/460471/wanneer-papier-en-leder-elkaar-ontmoeten_7_235x280.jpg



In het kader van de artistieke "denktank" Studio Delvaux nodigt de lederwarenproducent regelmatig een kunstenaar of een andere persoon van buitenaf uit om een tas, een object of een kunstwerk te creëren. Deze keer mocht collagekunstenaarGuy Leclef zijn creativiteit botvieren met de 'Paperworld meets Delvaux'presentatie.

Guy Leclef gaat in zijn werk steeds op zoek naar de essentie van de dingen, naar puurheid en eenvoud. Tegelijk bevatten zijn papiercollages altijd een dosis humor, dikwijls ook een knipoog naar het dagelijkse leven. Maar steeds zoekt Leclef in zijn collages van versneden magazines en diverse soorten papier naar orde te midden van de wanorde van vandaag, naar structuur en harmonie die de tijd overstijgen.

De kunstenaar houdt van organische materialen waarmee hij sobere, doordachte kunstwerken maakt. Wat hem daarbij boeit is het feit dat het materiaal al een leven heeft gehad. Werken met overgebleven stukjes leer uit het Huis Delvaux was voor hem dan ook een uitdaging waartegen hij onmogelijk neen kon zeggen. Guy Leclef heeft zich het nieuwe materiaal dan ook verrassend snel eigen gemaakt en niet minder dan vijftien originele werken gecreëerd. Daarin overheersen golvende composities, met een ritme dat steeds streeft naar harmonie maar dat tegelijk blijft boeien in zijn subtiele verandering.

Het resultaat van de exclusieve samenwerking tussen deze eigenzinnige Belgische kunstenaar en het oudste lederwarenhuis ter wereld is eerst te zien in de Delvaux winkel in Knokke-Het-Zoute. De vernissage vond op 8 mei 2009 plaats en de tentoonstelling loopt tot 30 juni 2009. Daarna zal de tentoonstelling verder reizen.  (br.she)



14-05-2009 om 21:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham tassencollectie

Victoria Beckham tassencollectie


http://img9.imageshack.us/img9/4359/tassen.jpg


De collectie Hermès Birkin tassen van Victoria Beckham wordt geschat op een waarde van 1,7 miljoen euro. Dit meldt Grazia.nl.

Victoria schijnt 100 van deze tassen, die 4400 tot 5200 euro kosten, te hebben.

In de kredietcrisis denkt men meestal wel drie keer na voordat er tot de koop van zo’n tas wordt overgegaan, maar Posh Spice gebruikt ze gewoon als wegwerpmateriaal. De voetbalvrouw draagt namelijk zelden hetzelfde item twee keer. (br.Style today)



14-05-2009 om 15:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Obama binnenkort in Belgische creatie?

Michelle Obama binnenkort in Belgische creatie?


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/13/460017/michelle-obama-binnenkort-in-belgische-creatie_7_235x280.jpg


Presidentsvrouw Michelle Obama staat al langer bekend als een echte fashionista. Haar kledij is steeds piekfijn in orde en volgt de laatste trends op de voet. Bovendien houdt Obama van excentrieke designers die hun voeten vegen aan bestaande stijlregels. De Amerikaanse lijkt nu haar oog te hebben laten vallen op de Belgische ontwerper Martin Margiela.

Zien we Michelle Obama binnenkort schitteren in een Belgische modecreatie? Die vraag houdt menigeen bezig. Michelle's stylist Ikram Goldman zou een wit smokingjasje besteld hebben bij Martin Margiela, één van de grootste Belgische modeontwerpers. De smoking was volledig uitverkocht, maar voor Obama werd een extra paar gemaakt.



14-05-2009 om 12:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Smith moet Oakley terug tot leven brengen


Paul Smith moet Oakley terug tot leven brengen


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/13/460113/paul-smith-moet-oakley-terug-tot-leven-brengen_7_235x280.jpg


De modeontwerper Paul Smith gaat een zonnebrillencollectie creëren voor het sportmark Oakley Frogskins. Oakley zelf hoopt hiermee de populariteit terug te vergroten en de verkoop nieuw leven in te blazen.

De Oakley Frogskins brillen waren erg bekend in de jaren 80 bij de skate-en surfwereld. Hun rubberachtige materiaal en felle kleuren maken ze tot een perfecte basis voor de exuberante Smith. (br.she)



13-05-2009 om 22:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Win een juweel van een beha


Win een juweel van een beha






Luxueuze lingerie staat iedereen, maar is niet goedkoop. Sinds 8 mei lanceerde Hunkemöller gelukkig een betaalbare collectie van verleidelijke en uiterst elegante setjes: Bodique. Speciaal voor die lancering, is ook een echt 'juweel van een beha' te winnen.





Slagzin
In de filialen waar deze luxe lingerielijn wordt verkocht, kunnen klanten een flyer ophalen, waarop zij een leuke en unieke slagzin moeten invullen. De ingevulde flyers worden naar het hoofdkantoor gestuurd, waarna de leukste inzending wordt uitgekozen.






Steentjes
Deelnemers maken kans op de luxueuze "Juweel van een BH", met een waarde van 1.000 euro. Het gaat om een BH uit de Bodique Collectie, die wordt verrijkt met stenen. Uiteraard mag de gelukkige klant zelf een perfect passend BH-model kiezen.






Rijke materialen
De setjes van Bodique ogen anders. Ze zijn gemaakt van uitsluitend rijke materialen, zoals zijde, satijn en exclusief kant. De serie 'Pintuck' heeft een uitgesproken en sexy karakter. Zwart kant en pintucks contrasteren mooi op oudroze zijde, zodat een boudoirachtige sfeer ontstaat. De balconet beha kan worden gecombineerd met diverse modellen slips, zoals de string of rio. En vergeet zeker niet de culotte, een zijde boxer met een iets wijdere fit. Items als de camisole, de slipdress en openvallende babydoll geven een verleidelijk tintje aan deze eerste serie.







In 'Sakae Lace' speelt kant een hoofdrol. Deze serie is verrassend stijlvol en chique en biedt een compleet scala aan bh- en slipmodellen. Jarretels en stay up panties maken het elegante en verleidelijke beeld af. Een geheel nieuw fashion item is de waspie, een corset met jarretels, die alleen de taille bedekt.







Transparant kant in combinatie met luxe guipure op een lichtroze ondergrond geven glans aan 'Aline', de derde serie. Luxe details als lichtroze strikjes met strass en de fashionable waspie resulteren in een verleidelijk beeld.






Prijzen variëren van 17,99 euro voor een string tot 69,99 euro voor een bustier.

Winkels
De Bodique-lijn wordt niet in alle Hunkemöller winkels verkocht. In België is het gamma te koop in volgende shops: Antwerpen Leysstraat 6 - Antwerpen Meir 83 - Beveren De Warande 13 - Brasschaat Bredabaan 331 - Brussels Nieuwstraat 47-49 - Brussels Shopping Woluwe, St. Lambertusstraat 202 - Genk Shopping Center 1, Rootenstraat 8 - Gent Stad Veldstraat 34-36 - Hasselt Hoogstraat 1 - Knokke Lippenslaan 315 - Luxembourg Avenue de la Gare 36 - Mechelen Bruul 37 - Namen/Namur Rue de Fer 119-123 - Roeselaere Ooststraat 52 - Waregem Markt 20 - Wavre Rue du Pont du Christ 13 - Wijnegem Shopping Center, Turnhoutsebaan 5. (br.nina)




13-05-2009 om 21:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips voor verleidelijke zomervoeten


Tips voor verleidelijke zomervoeten


 



Uit recent onderzoek blijkt dat mannen afknappen op onverzorgde voeten. Het is een lichaamsdeel dat we in de winter wel durven te verwaarlozen. Maar in het seizoen van de open sandalen zijn verleidelijke voeten een must. We geven jullie enkele tips zodat je zonder schaamte je favoriete zomerschoenen aan kan trekken.

Scrub en eelt
Na een lange winterperiode is een goede scrubbeurt voor je voeten noodzakelijk, meldt trendystyle.net. Je kan hier een product gebruiken dat ook voor je lichaam geschikt is. Maar je kan ook eentje maken: neem wat olijfolie, meng met een druppeltje amandelolie en een kopje suiker. Plekken die wat meer afzien, zoals de hielen, verdienen extra aandacht. Verwijder de restjes met lauw water. Wanneer je huid nog vochtig is, kun je harde deeltjes en eelt verwijderen met een puimsteen. Maak cirkelvormige bewegingen en doe het wat langer aan je hielen en voetzolen.








Nagels

Om je nagels te verzorgen begin je met ze te vijlen met horizontale bewegingen. Maak ze wel niet te kort, want zo kun je ontstekingen oplopen. Vermijd een schaartje of een nagelclip, ze kunnen je nagels versplinteren of breken. Om je nagelriemen terug te drukken, gebruik je best een specifieke nagelolie, anders kan ook amandelolie dienen. Masseer die even in en druk dan je riemen terug. Je mag nooit een riem knippen, te ver terug drukken, kan ook problemen veroorzaken.

Massage
Verwen ook regelmatig je voeten met een massage, daarmee stimuleer je de bloedcirculatie en worden ze zachter. Hiervoor kun je best een speciale hydraterende voetencrème gebruiken, bijvoorbeeld 'Zachte Voeten' van Hansaplast. Ook je enkels verdienen extra aandacht.









Nagels lakken

Verwijder oude nagellak nooit met een remover op basis van aceton, dat maakt je nagels geel. Restjes hiervan kun je best met een watje gedrenkt in lauw water verwijderen. Je nagels moeten ook goed droog zijn, voor je begint te lakken. Vervolgens scheid je je tenen van elkaar met wat zakdoeken of speciale kussentjes. Breng eerst een kleurloze basislaag aan. Eens deze droog is, moet er nog een tweede laag op. Pas als deze droog is, mag je met een kleurtje naar keuze lakken. Ook hier heb je twee lagen van nodig. Ongelukjes werk je bij met een wattenstaafje met wat remover op.

Voetbadje
Om eksterogen en likdoorns tegen te gaan, kun je je voeten best dagelijks met een voetbadje verwennen. Het is jouw garantie op mooie, verzorgde voeten. Lauw water, een goede badolie en zeezout zijn hier essentieel. Laat je voeten ongeveer 10 minuten weken en je bent klaar voor je favoriete sandalen.  (br.goed gevoel)




13-05-2009 om 10:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat mag bloot deze zomer?


Wat mag bloot deze zomer?




De zomer vraagt om een ontbloot lichaam, maar wat laat je zien? En hoeveel laat je zien om nog gepast en stijlvol gekleed te gaan?

Borsten
Het is opletten geblazen met te diepe decolletés. Wie over een goedgevulde boezem beschikt, geeft al snel de neiging dat ze nep zijn, zeker in deze tijden.

Ook de bovenarmen vragen aandacht. Te veel arm en je bent verplicht om net als Madonna, aan het trainen te gaan. Je bicepsen moeten er immers feilloos uitzien.

Buikjes
Een blik op de catwalks bewijst dat blote buikjes weer gesignaleerd zijn. Van Yves Saint Laurent tot Prada: enkele modellen tonen subtiel hun middenrif. Noem het een kwestie van tijd vooraleer de eerste celebs een benijdenswaardige glimp van hun gebronsde buikjes zullen tonen.

Dijzone
Gelukkig is er een alternatief: de dijzone. Het brutale stukje been dat net boven de knie loopt tot drie, vier centimeter erboven. Flirterige dames kennen de uitwerking van een blote hand op dit stukje been. Van oudsher geniet dit plekje alle aandacht. Waarom anders genieten jarretels en kousen de voorkeur? Ze wekken net de interesse op van wat er daarboven te wachten staat.

Extra stukje
Tot de jaren 1990 was het zeldzaam dat een vrouw boven de veertig nog dit intieme gedeelte wist te tonen. Nu is dat niet meer het geval. Zowel celebs, koningslui, academici en popsterren tonen allen dat stukje been meer. Soms kaal, soms in ondoorzichtige panty, maar altijd met een ondeugende roklengte die enkele centimeters hoger ligt dan een tiental jaren geleden.

Dunner
Rokjes en jurkjes horen bij deze zomer. Een korte rok doet het nog beter, zo tonen de celebs. Jong of oud: volgens stylisten werkt die bepaalde dijzone bij iedereen. Wie haar juiste roklengte weet liggen, krijgt sowieso dunnere en langere benen.

Zoektocht
Die roklengte varieert voor elk individu. De zoektocht gaat erom de juiste plaats te vinden waar je rok eindigt en de benen beginnen. Er is één gouden regel: stop nooit temidden het dikste deel van je been. Halverwege de dij of midden de knie stoppen, is verkeerd. Neem een kussensloop en hou hem voor je. Kijk in de spiegel als je geleidelijk de sloop verhoogt. Er komt een moment dat je benen het slankst zullen lijken. Stop niet daar, maar twee centimeter zuidelijker.

Minder borst
Het laatste wat je in gedachten moet houden, is dat 'hoe meer benen je laat zien, hoe minder borsten er getoond moeten worden'. Enkel zo behou je stijl en klasse. (br.nina)



13-05-2009 om 09:28 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ugg trendsetter van het jaar


Ugg trendsetter van het jaar


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/12/459219/ugg-trendsetter-van-het-jaar_7_235x280.jpg


Het schoenenmerk Ugg is uitgeroepen tot de trendsetter van het jaar. Converse kreeg de titel 'schoenenmerk van het jaar' toebedeeld. Ook Sketchers werd beloond voor zijn vooruitstrevende design door de Drapers Footwear Awards, een initiatief van de Britse en Ierse schoenenindustrie.

Converse werd uitgeroepen tot schoenenmerk van het jaar omwille van zijn alomtegenwoordigheid in het straatbeeld. Ook sketchers kreeg een eervolle vernoeming omwille van zijn innovatieve design.

Trendsetter van het jaar was echter Ugg. De wollen laarzen veroverden in een recordtempo de harten van beroemdheden, en het duurde niet lang voor ook de andere fashionista's rondhuppelden in een paar Ugg's. Het merk is zo trendy dat zelfs mannen zich aangetrokken voelen tot de schapenwollen botten. (br.she)



12-05-2009 om 13:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.blond kapsel voor jongere look


Trend bij celebs: blond kapsel voor jongere look


Vroeger koos Kate Winslet voor een donker kapsel, nu gaat de actrice resoluut voor blond.

 

Het nieuwste anti-aging middel in Hollywood heeft niets met botox te maken, wel met de verandering van je haarkleur. De populairste celebkapper bootst er namelijk je haarkleur uit je jeugd na. Knappe sterren als Drew Barrymore, Heidi Klum Kate Winslet, Michelle Pfeiffer en Sienna Miller pasten alvast dit eenvoudige trucje toe.

Donkerder door verouderingsproces
Kapster van de sterren Lorri Goddard-Clark heeft een salon in Los Angeles en is gespecialiseerd in het kleuren van haar. Ze heeft zelf een blonde coupe en raadt het al haar klanten aan om jonger te lijken. "Zoek maar eens een foto van jezelf als je ongeveer 5 jaar bent. Je zult zien dat je haar lichter is. Bij het verouderen worden je lokken donkerder. Maar als je nu een lichtere kleur uit je jeugd kiest, dan zul je zien dat dit de beste en meest natuurlijke optie is voor jou."




Drew Barrymore
Drew Barrymore



Test
De Britse journaliste Leah Hardy deed de test. "Ik had vroeger honingblond haar, maar als tiener kreeg ik plots donkere, bruine lokken. Tot voor kort wilde ik dat niet veranderen. Ik hoorde altijd dat mijn bruine coupe mijn groene ogen beter deed uitkomen. Maar toen ik plots grijze haren ontdekte, begon ik mijn haar te kleuren. Ik merkte dat mijn getinte huidskleur er bleker door leek. Dus haalde ik mijn kinderfoto's terug boven en bestudeerde mijn jeugdkapsels."

10 jaar jonger
"Het is wel moeilijk om de juiste kleur uit je jeugd te vinden die nu nog bij je past. Ga je voor te donker dan is er weinig verschil, te licht oogt te onnatuurlijk. Daarom werk je volgens kappers best met highlights, dit is ook minder schadelijk voor je haar. "Na mijn metamorfose merk ik dat mijn ogen groter lijken, mijn kaaklijn is sterker en mijn jukbeenderen komen beter uit. Het is efficiënter dan plastische chirurgie. Ook mijn man was onder de indruk, hij vindt het prachtig. Ik zie er jonger uit en mijn huid lijkt te stralen. Ik krijg complimentjes dat ik er minstens tien jaar jonger uitzie", besluit Leah. (br.hln)



11-05-2009 om 18:39 geschreven door fashionista


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!