Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

11-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.blond kapsel voor jongere look


Trend bij celebs: blond kapsel voor jongere look


Vroeger koos Kate Winslet voor een donker kapsel, nu gaat de actrice resoluut voor blond.

 

Het nieuwste anti-aging middel in Hollywood heeft niets met botox te maken, wel met de verandering van je haarkleur. De populairste celebkapper bootst er namelijk je haarkleur uit je jeugd na. Knappe sterren als Drew Barrymore, Heidi Klum Kate Winslet, Michelle Pfeiffer en Sienna Miller pasten alvast dit eenvoudige trucje toe.

Donkerder door verouderingsproces
Kapster van de sterren Lorri Goddard-Clark heeft een salon in Los Angeles en is gespecialiseerd in het kleuren van haar. Ze heeft zelf een blonde coupe en raadt het al haar klanten aan om jonger te lijken. "Zoek maar eens een foto van jezelf als je ongeveer 5 jaar bent. Je zult zien dat je haar lichter is. Bij het verouderen worden je lokken donkerder. Maar als je nu een lichtere kleur uit je jeugd kiest, dan zul je zien dat dit de beste en meest natuurlijke optie is voor jou."




Drew Barrymore
Drew Barrymore



Test
De Britse journaliste Leah Hardy deed de test. "Ik had vroeger honingblond haar, maar als tiener kreeg ik plots donkere, bruine lokken. Tot voor kort wilde ik dat niet veranderen. Ik hoorde altijd dat mijn bruine coupe mijn groene ogen beter deed uitkomen. Maar toen ik plots grijze haren ontdekte, begon ik mijn haar te kleuren. Ik merkte dat mijn getinte huidskleur er bleker door leek. Dus haalde ik mijn kinderfoto's terug boven en bestudeerde mijn jeugdkapsels."

10 jaar jonger
"Het is wel moeilijk om de juiste kleur uit je jeugd te vinden die nu nog bij je past. Ga je voor te donker dan is er weinig verschil, te licht oogt te onnatuurlijk. Daarom werk je volgens kappers best met highlights, dit is ook minder schadelijk voor je haar. "Na mijn metamorfose merk ik dat mijn ogen groter lijken, mijn kaaklijn is sterker en mijn jukbeenderen komen beter uit. Het is efficiënter dan plastische chirurgie. Ook mijn man was onder de indruk, hij vindt het prachtig. Ik zie er jonger uit en mijn huid lijkt te stralen. Ik krijg complimentjes dat ik er minstens tien jaar jonger uitzie", besluit Leah. (br.hln)



11-05-2009 om 18:39 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Retro is terug


Retro is terug


http://img19.imageshack.us/img19/1466/balmain2.jpg
Belmain 



De mode komt altijd terug, wordt wel eens gezegd. Dat is ook zo, alleen wordt het anders gedragen of maken meer moderne details het verschil. Deze retromode doet het anno 2009 alvast weer goed.

1. Mode houdt niet altijd rekening met goede smaak. Neem nu de schoudervullingen. In de jaren '80 veroverden ze de modewereld. Ze werden niet enkel in vesten gedragen, maar evengoed in truien en shirts. Zelfs los waren ze te koop. De trend maakt stilaan weer furore in enkele modesteden. Benieuwd of de schouderpads zich weten voort te zetten.







2. De skinny jeans doet het goed, maar kent zijn voorganger in de wortelbroek. Niet geheel flatterend te nemen, sloot deze vaak niet mooi aan het lichaam. Anders is met zijn opvolger: de skinny jeans sluit wel aan en weet het vrouwelijk lichaam te flatteren.







3. De bolletjes- en stippen, de zogenaamde polka dots, schenen uiterst trendy in de jaren '80. Lange tijd werden ze opgeborgen, maar nu mogen ze weer uit de kast. Vorig jaar werden ze gesignaleerd en ook dit jaar staat een jurkje of bikini met vrolijke bolletjes.







4. Geen bekender mode-item als de strakke legging in de eighties. Felle en drukke prints maakten de broek niet meteen moeders' mooiste. De prints zijn gelukkig verdwenen, maar de legging hoort bescheiden onder jurkjes of rokjes. Al is ook de lederen legging uiterst hip.







5. Zonnebrillen zijn het ultieme accessoire. De dikke vierkante brillen van weleer zijn terug en worden niet langer gedragen door de nerds onder ons.

6. Niet te vinden voor de skinny jeans of de legging? Gelukkig is er ook de 'flared jeans'. Deze broeken met wijde pijpen flatteren elk lichaamstype. Draag er schoenen met hoge hakken onder voor een uiterst vrouwelijke look. (br.nina)









11-05-2009 om 18:33 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ook Gucci en YSL ontwerpen groene kledij


 Ook Gucci en YSL ontwerpen groene kledij





Gucci brengt een groene t-shirt op de markt en Yves Saint Laurent gaat zich zelfs aan een hele ecologisch verantwoorde collectie wagen. Na de grote modeketens als H&M en Vero Moda springen ook chique couturiers op de groene kar.

Groene couture
Gucci geeft de opbrengsten van de exclusieve t-shirt gemaakt van organisch katoen aan de organisatie Goodplanet.org. Deze zet zich in voor het klimaat. Je zal er ongeveer 140 euro voor moeten neertellen, meldt styletoday.nl. Yves Saint Laurent gaat nog een stapje verder, het merk plant een ganse collectie 'groene' stukken met tassen, t-shirts en bloesjes waarop slogans als 'save the planet, save yourself' stan. Het basismateriaal voor de stukken bestaat uiteraard ook uit organisch katoen.

Sinds vorig jaar verkopen grote modeketens als Vero Moda en H&M al een beperkte ecologische collectie. (br.hln)




11-05-2009 om 14:53 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Gavin Rossdale nieuwe gezicht Mango


Dochter Gavin Rossdale nieuwe gezicht Mango


http://img12.imageshack.us/img12/6537/daisylower.jpg



De Spaanse modeketen Mango heeft Daisy Lowe, de dochter van Bush-zanger Gavin Rossdale, onder de arm genomen als het nieuwe uithangbord van hun collectie. Lowe zal samen met de kleindochter van Elvis, Riley Keough en het model Marie Ange Casta de collectie tot leven brengen.

Daisy Lowe is al jaren een bekend gezicht in de mode - en uitgangswereld. Ze zet vaak de bloemetjes buiten met haar vriendinnen Peaches en Pixie Geldof en was zelfs samen met Peaches t zien in een fotoreportage voor het modemagazine W.  (br.she)




11-05-2009 om 14:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gênante beautykwaaltjes opgelost


Gênante beautykwaaltjes opgelost


 
 


Er zijn van die kwaaltjes waar je niet graag over praat, waardoor je er blijft mee sukkelen. We zetten enkele gênante problemen op een rijtje en bieden pasklare oplossingen.

Voetgeur
Wanneer de bacteriën op je voeten reageren met het vocht van zweet in je sokken en schoenen, komt er een stank vrij. Omdat droge voeten geurvrij zijn, draag je best katoenen sokken en ademende schoenen, zoals een paar uit leder of stof. Er zijn ook sprays verkrijgbaar die je voeten droog houden. Verder kun je drie keer per week je voeten verwennen met een badje van water waarin je enkele theezakjes weekte. De tannine van de thee voorkomt zweetproductie. Als je voeten ook rood of gezwollen zijn, breng je best een bezoekje aan de dokter want dan heb je misschien een infectie.



http://img9.imageshack.us/img9/6263/mooievoeten.jpg




Slechte adem
Je tanden poetsen voorkomt wel gaatjes, maar het bestrijdt geen stinkende adem, het verbergt het alleen. Het probleem ligt in je keel of tong, en niet bij je tanden. Een tongpoetser zal een slechte adem niet verhelpen. Je brengt beter meer zuurstof in je mond want bacteriën vermenigvuldigen zich in zuurstofarme gebieden. Dit doe je door water te drinken of te kauwen op bepaalde dingen als peterselie en selder. Helpen deze trucjes niet, vraag dan raad aan je tandarts.







Zweetplekken
Overmatig zweten heeft vaak een genetische oorzaak, de aandoening kan plots opduiken. Toch wordt dit probleem ook soms veroorzaakt door een actieve schildklier of een lage bloedsuikerspiegel. Ga langs bij je dokter als je je zorgen maakt. Om het probleem op te lossen kun je antitranspirante deo's gebruiken, deze gaan de zweetproductie tegen. Ook helpen botoxinjecties, die verlammen je zweetklieren gedurende zes maanden tot een jaar.

Bikinilijn
Als je je bikinilijn scheert, kun je achteraf rode bobbeltjes krijgen. Dat zijn de groeiende haartjes die tegen je huid duwen, wat een ontsteking of roodheid kan veroorzaken. Smeer de pijnlijke plekjes twee keer per dag in met een papje van water en aspirines. Dit verwijdert het bovenste laagje van de huid, waardoor de haartjes sneller zullen doorkomen. Als je hier regelmatig last van hebt, kun je een permanente ontharing met laser overwegen.

Teennagelschimmel
Een schimmel aan je teennagels loop je vaak op in gemengde douches of in een openbaar zwembad. Er bestaan verschillende behandelingen op de markt, je kunt bij de apotheker middeltjes krijgen die het probleem verhelpen. Voorkom de aandoening door slippers te dragen in gemeenschappelijke douches.

Striemen
Niet alleen een plotse gewichtstoename of een zwangerschap veroorzaken striemen op je buik, heupen of dijen, ook hormoonveranderingen tijdens de groeispurt kunnen je huid 'beschadigen'. Doordat je huid dunner op die plaatsen wordt kun je je bloed zien lopen in de buitenste lagen. Eens de striemen genezen, worden de littekens wit. Er is geen behandeling die een genezing garandeert. Je hebt wel speciale crèmes die witte striemen kunnen beperken, ook een laserbehandeling helpt.

Glanzend gezicht
Een hormonale storing kan de oorzaak zijn van een olieachtig gezicht, dit is het geval wanneer je je haar verliest en je je maandstonden niet meer krijgt. Is dat niet zo, dan heb je een overgevoelige huid en produceert die te veel talg. Reinigers op basis van alcohol verergeren de aandoening. Ze irriteren de huid waardoor je als compensatie meer talg gaat produceren. Voorkom dit door 's ochtends je met een olievrije reiniger te wassen. Je kunt tijdens de dag de glanzende plekjes met een verzorgend doekje droogdeppen. Gebruik ook 's avonds voor het slapengaan deze reiniger.




10-05-2009 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheren volgens de regels van de kunst


Scheren volgens de regels van de kunst


http://img17.imageshack.us/img17/8053/perfectscheren.jpg



De perfecte kus als cadeau op moederdag? Die kan alleen maar komen van een perfect geschoren man. Maar hoe zorg je als man voor die ultieme gladde huid? Een dermatoloog, een kapper die ook scheert en een verkoper van scheerproducten helpen ons bij het beantwoorden van alle vragen.
Scheer ik me het best nat of droog?

'Vanuit dermatologisch oogpunt is er geen verschil', zo weet dermatoloog Thomas Maselis. 'Het ene is niet beter dan het andere voor de huid. Het komt er dus neer op wat je zelf het liefste hebt.' Maar de echte man kiest natuurlijk voor nat scheren.

Wanneer scheer ik me mezelf het best?

'Een van de grote fouten die mannen maken bij het scheren, is: eerst scheren en dan douchen. Je moet eerst douchen of een bad nemen en dan pas scheren.' Danny Lefevre van het Antwerpse kapsalon Albert kan het weten. Daar worden al vijftig jaar mannen geknipt én geschoren. 'Door de warmte gaan de poriën open.'

Hoe geef ik mezelf een goede scheerbeurt?

'Eerst zorg je dat je huid warm is, door dus te douchen bijvoorbeeld', leert Lefevre. 'Als je het helemaal goed wil doen, olie je de huid vervolgens in. Daarna komt de scheercrème. Bij het aanbrengen gebruik je best een kwast en niet je vingers, om te zorgen dat er ook genoeg water door gemengd wordt. Dat is beter voor de huid. Na het scheren verzorg je de eventuele wondjes met een aluinsteen en vervolgens breng je een verzorgende balsem aan. Gebruik een crème, geen mousse uit een spuitbus. Wie ooit een echte crème probeerde, grijpt nooit meer naar de spuitbus.'

Scheer ik tegen de haartjes in of met de haartjes mee?

'Met de haartjes mee', aldus Danny Lefevre. 'Anders kan dat zorgen voor ontstekingen en ingroeiende haartjes. Let wel, niet overal op je gezicht groeien de haartjes in dezelfde richting.'




http://www.nieuwsblad.be/Assets/Images_Upload/2009/05/09/SCHEER2.MM.jpg


Hoeveel mesjes moet mijn scheermes tellen?

'Eén mesje is het best', zegt Grégory Sovaridis van de webshop 1barber.be , die louter in scheerproducten doet. 'Zo irriteer je de huid minder dan met twee of drie mesjes.' Dermatoloog Maselis beaamt. 'Het voorkomt ook beter het vervelende ingroeien van haartjes. Want wat doen die extra mesjes? Ze maken dat het baardhaartje wordt opgetrokken en wordt afgeschoren tot ónder de huid, en dan bestaat de kans dat het ingroeit en voor ontstekingen zorgt.' Het nadeel van scheren met één mesje is, voor mannen met sterke baardgroei, dat er na een uur of twee, drie al weer stoppeltjes opduiken.

Moet ik, om indruk te maken, mezelf echt scheren met zo'n recht mes uit de films?

'Vooral niet', zegt Lefevre. 'Tenzij je erop uit bent om jezelf te verwonden. Ik kan er mijn klanten mee scheren, maar bij mezelf doe ik het niet. Te onhandig, en dus te gevaarlijk.'


Wat bedoelt iemand als hij het heeft over 'de drie T's'?

'Echte scheerfanaten weten dat er in het rijk van de scheerproducten sinds jaar en dag drie klassieke topmerken bestaan', vertelt Sovaridis. 'Geo F Trumper's, Taylor Of Old Bond Street en Truefitt & Hill. Samen vormen zij de drie T's.'

Wat heeft de das met een scheerkwast te maken?

'Meestal komt het haar van een scheerkwast van varkens of is het synthetisch', zegt kapper Danny Lefevre. 'Maar de échte scheerkwast heeft dassenhaar. Ook de plek waar het haar vandaan komt, maakt nog een verschil.' Het woord voor scheerkwast is in het Frans trouwens hetzelfde als dat voor das: blaireau .

Wat kan er fout gaan?

Afgezien van de ingegroeide haartjes? Of je snijden? Niet al te veel, weet dermatoloog Maselis. 'Vroeger bestond er zoiets als baardschurft of de Keltenbaard , een ontsteking die overgedragen wordt door vee.' Ondertussen zijn er alleen nog de allergieën op scheerproducten. 'Als dat gebeurt, is het meestal een reactie op de parfums in de aftershave-producten en niet zozeer op de scheercrème.'

Moet er echt gesmeerd worden ná de scheerbeurt?

'Eigenlijk niet', beweert dermatoloog Maselis. 'Dat doe je louter omdat het je een fijn gevoel geeft, maar nodig is het niet. De mannenhuid is vetter dan de vrouwenhuid. Het hoort bij die voor- en na-rituelen van de scheerbeurt. Een aftershave kan nuttig zijn omdat het lichtjes ontsmet.'

En wat heeft de laser met de mannenbaard te maken?

De plek waar ingroeiende haartjes het meest frequent voorkomen, is de zone onder de keel. 'Voor wie aanleg heeft voor die ingroei, kan het nuttig zijn om de baardgroei weg te laten halen met een laser', aldus Maselis. 'Het is een behandeling die dermatologen vrij dikwijls aanraden.' (br.she)



09-05-2009 om 18:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy de zomer in met H&M


Sexy de zomer in met H&M


 


Wij willen de zomer, nu! Zeker nu we de zomercollectie van H&M ontworpen door Matthew Williamson hebben gezien. Denk aan sexy jurkjes, frivole badpakken waarmee je stylish op strand kunt flaneren.

Sexy badpakken
Hoewel de exclusieve designercollectie van Matthew Williamson in Vlaanderen niet echt een succes was, kijken we uit naar de zomercollectie van de ontwerper voor de modeketen. Deze komt in 1.600 winkels van H&M, bijna elk filiaal dus, te liggen en bevat ook een mannenlijn. De vrouwencollectie is veelbelovend en kleurrijk met frivole strandjurken, sexy badpakken en felle shorts. Onze favoriet is een blauw stijlvol godinnenjurkje met opvallende parels aan de hals. Verder spreken de mooie accessoires als fleurige zonnebrillen en leuke handtassen tot de verbeelding.







Ook voor mannen
Voor zijn mannenlijn diende zijn eigen kleerkast als inspiratie, het is een mengeling van klassieke stukken met felle kleuren en etnische invloeden geworden. Vanaf 14 mei kun jij je zomeroutfit van Matthew Williamson scoren bij H&M. Ook het reclamefilmpje van de collectie is reeds veelbesproken.
De futuristische beelden doen vermoeden dat de regisseur drugs nam toen hij het inblikte.
(Nina)








09-05-2009 om 12:10 geschreven door fashionista


» Reageer (4)
08-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna lijkt sm-meesteres met plastic netkousen


Rihanna lijkt sm-meesteres met plastic netkousen




Rihanna leek gisteren eerder op een sm-meesteres dan een fashionista met haar plastic netkousen en kort shortje. Eerder deze week blunderde de zangeres al op de rode loper met haar maatpak met pofmouwen in New York.


Foute combinatie
Misschien wil Rihanna met haar foute kledingkeuzes de aandacht afleiden van haar relatieproblemen met Chris Brown of is door haar liefdesverdriet haar stijlgevoel helemaal verdwenen? Eén ding is duidelijk, met haar plastic legging met gaten tot over de knie sloeg ze de bal helemaal mis. In combinatie met een jeansshortje, een foute ketting, een zonnebril van Karl Lagerfeld en fout lederen jasje maakte de zangeres de straten van New York onveilig. En het ergste moet nog komen, de 'legging' kost ongeveer 690 euro.



http://img6.imageshack.us/img6/3541/rihannavjy.jpg



Maatpak met pofmouwen

Afgelopen maandag werd de zangeres op het galabal in 'The Met' in New York samen met Madonna en Stella McCartney gekroond tot één van de modemissers van de avond. Toen koos ze voor een maatpak van Dolce & Gabbana met gigantische pofmouwen en das, ze leek wel zo uit de jaren '80 gestapt.




08-05-2009 om 15:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Creëer de perfecte krullenbol


Creëer de perfecte krullenbol


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/05/456844/creeer-de-perfecte-krullenbol_7_235x280.jpg


De perfecte krullenbol is vaak een huzarenstukje. Welke producten moet je wanneer gebruiken en heeft de positie van je stijltang nu echt invloed op je uiteindelijke krullen? Wij zochten hulp en verzamelden enkele tips om de perfecte krullenbol te creëren.

De positie van je krultang heeft wel degelijk invloed op het uitzicht van je uiteindelijke krullen. Hou je de tang verticaal dan krijg je pijpenkrullen, hou je ze horizontaal dan krijg je golvende, natuurlijke krullen. Let er bij het krullen steeds op dat je een lok van ongeveer 5 centimeter breed neemt, de tang op maximum 2 centimeter van je hoofd houdt en elke lok ongeveer 7 seconden in je krultang houdt.

Breng steeds een versteviging aan op handdoekdroog haar. Kneed de mousse of crème doorheen het haar, zodat je nadien je lokken beter kan stylen. Woel tijdens het föhnen je handen door je haar, hierdoor krijg je meer volume en beweging in je lokken. Zorg er bovendien voor dat je haar steeds volledig droog is voordat je begint te krullen, zo loopt je haar het minste kans om beschadigd te worden.

Wees tijdens de styling niet te hevig en neem lok per lok aan de hand van een puntkam tussen je krultang. Draai je lok steeds van buiten naar binnen maar laat de haarpunten buiten de tang. hou je krultang stevig vast om vervelende bekken in je haar te voorkomen. Na het stylen draai je je lok terug op met de hand en zet je hem vast met een speldje. Wacht tot je haar volledig is afgekoeld vooraleer de clips te verwijderen. Wanneer je je lokken hangend laat afkoelen krijg je al snel een uitgezakt resultaat. Fixeer het geheel vervolgens met wat haarspray.  (br.she)




08-05-2009 om 12:47 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
07-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Platte schoenen zijn even gevaarlijk als stiletto's


Platte schoenen zijn even gevaarlijk als stiletto's





Steeds meer vrouwen lopen voetblessures op door ballerina's en slippers. Hoewel ze comfortabel zitten, kunnen platte schoenen ernstige voet-, scheen-, rugpijn, likdoorns en zelfs artritis veroorzaken.

Erger tijdens zomer
Voetenexpert Mike O'Neill: "Sinds een drietal jaar merken we duidelijk meer voetproblemen bij vrouwen door platte schoenen als slippers of ballerina's. Als je ze lang draagt kan dit net als bij stiletto's voetaandoeningen verzoorzaken. De ideale hoogte voor gezonde voeten is een hak van 2,5 centimeter. Tijdens de zomer verergeren de problemen omdat vrouwen dan meer slippers en trendy gladiatorsandalen dragen. Vooral je rug lijdt onder platte schoenen. Steeds meer jonge mensen kampen met rijgpijn omdat ze op vakantie voortdurend slippers dragen", aldus O'Neill.








Voeten en rug

O'Neill gaat verder: "Platte schoenen zijn slecht voor je lichaam omdat je er ten eerste door gaat slenteren in plaats van wandelen, dat is slecht voor je houding. Maar ook voor je voeten zijn ze slecht. Ze neigen erdoor naar binnen, wat je ligamenten en pezen rekt. Hierdoor gaan tenen verkeerd staan, wat ernstige pijn veroorzaakt en zelfs tot likdoorns kan lijden. Verder zijn ze slecht voor de knieën, door de verkeerde houding kunnen ze ontsteken. Zo heb je meer kans op artritis."

Afwisseling is nodig
"Vooral tieners lopen veel risico, maar vaak merken ze de dit wanneer hun voeten groeien. De problemen kunnen pas zichtbaar worden op hun twintigste of dertigste. Je kunt wel platte schoenen aantrekken, maar draag ze dan geen dagen aan een stuk. Wissel vaak af van hoogte, zo voorkom je problemen", raadt O'Neill aan. (br.hln)




07-05-2009 om 21:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh stript weer voor Armani

Posh stript weer voor Armani




 
 

Victoria Beckham is voor de tweede keer op rij het 'gezicht' van de Armani's lingeriecampagne. Het eerste beeld daaruit, genomen door fotografen Mert Alas en Marcus Piggot, werd gisteren onder grote belangstelling door Posh onthuld in het warenhuis Macy's in New York.
Paardestaart
Op de foto's ziet Posh er afgetraind uit in niets meer dan een zijdeachtige slip en een balkonbeha. Haar typische korte kapsel heeft plaats geruimd voor een paardestaart.







Op nachtkastje David
"We hebben wat geëxperimenteerd met kapsels en make-up, ik verander graag. Ik vind dat het resultaat er best mag zijn", aldus Victoria Beckham. Dat vond ook haar man David, die de foto van zijn vrouw liet inkaderen voor op zijn nachtkastje in Milaan.






36,5 miljoen euro
Het is niet de laatste keer dat we Posh in haar ondergoed zullen zien. Ze heeft een contract bij Armani tot 2012. David van zijn kant blijft ook tot dan het uithangbord voor het mannenondergoed van Armani. De deal maakt het stel 36,5 miljoen euro rijker. (br.hln)




07-05-2009 om 15:51 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Audrey Tautou nieuwste aanwinst Chanel



Audrey Tautou nieuwste aanwinst Chanel



http://img13.imageshack.us/img13/8751/audreytautouk.jpg



Audrey Tautou is het nieuwe gezicht van het aloude parfum Chanel n°5. De actrice volgt daarmee Nicole Kidman op.

De reclamecampagne, die zich afspeelt op de legendarische Orient-Express richting Istanbul, zal geregisseerd worden door Jean-Pierre Jeunet, de regisseur die ook verantwoordelijk was voor Tautou's wonderlijke prestaties in de film Le Fabuleux Destin d'Amelie Poulain.

De keuze voor Tautou verwondert menig fashionista niet meer. De actrice schitterde namelijk ook al als Gabrielle Chanel in de autobiografie over de bezielster van het modehuis Chanel.



07-05-2009 om 15:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen verspillen miljoenen aan te kleine zomerkledij


Vrouwen verspillen miljoenen aan te kleine zomerkledij




Na de winter zijn de meeste vrouwen flink wat bijgekomen. Dat geven ze niet graag toe en ze volharden daar zodanig in dat ze bij de eerste zonnestralen massaal kleren kopen die te klein zijn. Op die manier verspillen Britse vrouwen jaarlijks 650 miljoen pond (730 miljoen euro) aan kleren die ze wellicht nooit zullen dragen. Dat blijkt uit onderzoek van cornflakesmerk Special K bij 1.000 vrouwen.

Motivatie
De vrouwen geven wel toe dat ze bijgekomen zijn, maar kopen toch te kleine kledij in de hoop dat het dient als motivatie om af te vallen. Eén op vier geeft tussen 50 en 110 euro uit aan te kleine kleren, nog eens één op vijf geeft meer dan dat uit. Bijna de helft van alle Britse vrouwen probeert dus zichzelf aan te sporen om af te vallen met de vooruitzicht van een leuk jurkje of topje.

Toegeven
"Goed weer spoort vrouwen aan om te gaan diëten. Enerzijds omdat ze er goed willen uitzien, anderzijds omdat ze anders moeten toegeven dat ze niet meer in hun kleren kunnen. Daarom kopen vrouwen ook niet graag nieuwe zomerkleren.

Het bewijst dat ze verdikt zijn, en geen enkele vrouw wil daarmee geconfronteerd worden. Met de crisis is nieuwe kleren kopen zeker niet aan de orde, dus vrouwen willen deze zomer zeker nog in hun kleren van vorig jaar passen", verklaart Laura Keay van Special K.(br.nina)



07-05-2009 om 14:25 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muze Yves Saint Laurent overleden


Muze Yves Saint Laurent overleden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Maxime_de_la_Falaise.jpg?t=1241614779


Maxime de la Falaise, de muze van onder andere modeontwerper Yves Saint Laurent, is op 86-jarige leeftijd overleden.

De la Falaise was in de jaren 50 en 60 de voornaamste inspiratiebron voor de modeontwerper. Haar dochter, LouLou, zou later helemaal het hart van YSL veroveren en werd gebombardeerd tot vast model.

De overleden muze was niet alleen bekend omwille van haar stijl en ongekende schoonheid. Ze kon ook voortreffelijk koken en bleek een echt schrijverstalent te zijn. Ze schreef regelmatig voor Vogue en kookte graag een potje voor de kunstenaar Andy Warhol.(br.she)




07-05-2009 om 11:33 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwenlingerieproducent verlegt focus op mannen


Vrouwenlingerieproducent verlegt focus op mannen


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/06/456705/vrouwenlingerieproducent-verlegt-focus-op-mannen_1_515x0.jpg


Het lingeriemerk Women'secret lanceert een kersverse mannenlijn. De producent wil daarmee zijn comfortabele ondergoed ook toegankelijk maken voor alle modebewuste mannen.

Women'Secret maakt onderdeel uit van het Spaanse Grupo Cortefiel. Het lingeriemerk lanceerde in december al een testcollectie voor mannen die enorm aansloeg. Daarom besloot het merk een definitieve mannenlijn op de markt te brengen. Het overkoepelende merk zal wel de naam Women'secret dragen, maar de mannenlijn wordt passend bestempeld als Men'Secret. (br.she)


06-05-2009 om 14:41 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak zelf je jasje hipper voor een prikje


Maak zelf je jasje hipper voor een prikje


http://img11.imageshack.us/img11/9821/jasje1.jpg
Jasje met epauletten van Balmain.
 
 

Epauletten zijn helemaal terug, zeker de jasjes van Balmain zijn helemaal trendy. Maar je moet geen fortuinen spenderen om de look van de sterren te kopiëren. Je kunt namelijk zelf makkelijk brede schouders maken bij een oud jasje.



Jurkje van Balmain.
Jurkje van Balmain.
 


Ga zelf aan de slag
Deze lente vind je bij zowat elk designerkledingstuk brede schouders: jurkjes, t-shirts en lederen jasjes. In verschillende hobbywinkels als Veritas vind je schoudervullingen voor haast geen geld. Naai deze in een oude blazer of militair jasje en het lijkt alsof je het exemplaar van 3.000 euro van Balmain aan hebt. Zelfs de immer fashionable hoofdredactrices van modemagazines werden tijdens de modeweek betrapt bij het stoppen van epauletten in hun jasje.



http://img4.imageshack.us/img4/2122/jasje2.jpg
Jasje met epauletten van Balmain.


Brede ritsen
Ben je een durver, dan probeer je zelfs een jurkje of truitje zo wat een wat hippere look te geven. Andere goedkope trucs om je outfit hipper te maken, is het plaatsten van een brede, opvallende rits, kijk naar de jurkencollectie van Posh voor inspiratie.



Jurk met opvallende rits van Victoria Beckham.
Jurk met opvallende rits van Victoria Beckham.




06-05-2009 om 13:34 geschreven door fashionista


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Stormloop voor Trinny en Susannah


Stormloop voor Trinny en Susannah in Antwerpse Stadsfeestzaal


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/06/456861/stormloop-voor-trinny-en-susannah-in-antwerpse-stadsfeestzaal_1_515x0.jpg


De Stadsfeestzaal zat vandaag afgeladen vol dolenthousiaste dames en hier en daar kon je zelfs een man spotten. Allen waren daar met één doel: een glimp opvangen van de bekende stijlgoeroes Trinny en Susannah, die live waren te zien in de Stadsfeestzaal in Antwerpen. Het vrijpostige duo bekend van de programma's 'What Not To Wear' en 'Trinny and Susannah undress', gaf er een make-over en stijladvies aan enkele gelukkige dames uit het publiek.

Trinny en Susannah deden hun naam als straffe madammen alle eer aan. Nadat de twee dames werden verwelkomd met een oorverdovend applaus en het bijhorende geroep, opende Susannah "ik heb mijn maagdelijkheid verloren in Brussel!". De sfeer was meteen gezet.
Directe aanpak

Al gauw werden vier vrijwilligers het podium opgeroepen. De eerste 'gelukkige' kreeg meteen de volle laag van het duo. Trinny stak haar hoofd onder de beha van de dame om aan te tonen dat zij niet de juiste maat aanhad. Kim Segers (18) uit Bornem en Jessy Simons (19) uit Wommelgem houden van die directe aanpak. "Trinny en Susannah zijn tof omdat ze durven zeggen waar het op staat." Ook de vele stijladviezen ontgaan hen niet. "Vrouwen met een smalle poep zijn bijvoorbeeld beter af met een jeansbroek met uitstekende zakken op de achterkant, vrouwen met een breder achterwerk houden het beter bij een jeansbroek zonder uitstekende zakken."

Trinny en Susannah zijn een echte merknaam in de fashionwereld. Ze brachten enkele stijlboeken op de markt en stonden aan de wieg van de corrigerende lingerielijn 'Magic Knickers'. Susannah,de meest wulps gevormde van de twee, liet weten haar Magic Knickers te dragen. Vanessa Oberink (34) uit Dilbeek, verkoopster van Magic Knickers, kon het succes van de lingerie alleen maar beamen. "Die Knickers zijn een ontzettende hype. Vooral de Bum & Tigh Pants doen het uitstekend. Ik heb er zelf ook een", riep ze onbeschaamd.
Echte vrouwen

Vrouwen van alle leeftijden overheersten de namiddag. Maar hier en daar vielen ook enkele mannen te bespeuren. Christopher Turmage (25) uit Antwerpen kent het stijlduo al vijf jaar. "Ik vind hun programma goed omdat het over echte vrouwen gaat, vrouwen met rondingen." Matt Citak (24) uit Antwerpen is ook een fan van Trinny en Susannah. "Ik houd vooral van hun eerlijkheid en ze hebben er bovendien verstand van."

Liliane Van Herck (65) uit Antwerpen genoot met volle teugen van de liveshow. "Ze zeggen altijd waar het op staat en draaien nooit rond de pot. Als je dik bent, ben je dik! En ze hebben gelijk."

Wie weet wacht België in de toekomst een programma van 'What not to whear in Belgium'. "Wij willen terugkomen en jullie de 'Royal Treatment' geven. Dit is slechts het tipje van de ijsberg", aldus Trinny en Susannah. (br.she)




06-05-2009 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Gezien bij Giambattista Valli


Gezien  bij  Giambattista Valli

Giambattista Valli is een Italiaanse mode ontwerper


http://img5.imageshack.us/img5/8154/valli1.jpg

Een paar prachtige ontwerpen van hem




http://img19.imageshack.us/img19/5265/valli2.jpg





http://img19.imageshack.us/img19/1720/valli3.jpg





http://img19.imageshack.us/img19/3674/valli4.jpg





http://img9.imageshack.us/img9/5706/valli5.jpg





http://img9.imageshack.us/img9/4324/valli6.jpg




05-05-2009 om 14:18 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New York geeft modehuis Chanel eigen dag


New York geeft modehuis Chanel eigen dag


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/05/456147/new-york-geeft-modehuis-chanel-eigen-dag_7_235x280.jpg


Wanneer heb je als modehuis de hoogste top bereikt? Voor Chanel is die top alvast onbeschrijflijk. New York heeft 5 mei namelijk uitgeroepen tot officiële dag van Chanel. Tijdens deze ode worden overal reclamefilmpjes getoond van het modehuis, en wordt de drukbezochte Saks Fifth Avenue zelfs omgedoopt tot 'Avenue No. 5'.

De hommage aan het modehuis zet geheel New York op zijn kop. Niet alleen wordt de straatnaam hernoemt, overal worden eveneens Chanelfilmpjes getoond en het bekende warenhuis Saks verkoopt die dag zelfs een exclusieve uitgave van het parfum Chanel No 5.

Ook Chanel haalt alles uit de kast. Zo zetten ze in elke winkel enkele artiesten die de kopers advies geven over de laatste make-up en modetrends.(br.she)




05-05-2009 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (3)
04-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren gek van nieuwste it-merk Balmain


Sterren gek van nieuwste it-merk Balmain





Balmain staat bekend om zijn excentrieke ontwerpen: spacejasjes met epauletten, glitterende rockjurkjes en ultrastrakke jeansbroeken. Rihanna, Posh en Beyoncé waren al langer fan van het merk, maar nu lijken ook Kate Moss en Michael Jackson liefhebbers.

Jackson en Moss
Balmain is een ontzettend exclusief maar ook verschrikkelijk duur merk van ontwerper Christophe Decarnin. Hij bracht de rockchick terug tot leven en levert partykledij aan de sterren. Gwyneth Paltrow en Diane Kruger zijn al langer betoverd door de ontwerpen van Decarnin. Michael Jackson viel onlangs op met een t-shirt bezet met kristallen in tijgerprint. Misschien kreeg Jackson het shirt als beloning nadat Balmain zijn liedje 'Don't 'Stop Til You Get Enough' tijdens de laatste catwalkshow in Parijs draaide? Maar ook Kate Moss lijkt helemaal fan te zijn. Ze liet haar favoriete vintagespullen in de kast hangen voor een wel heel bijzondere 'spacejurk' van Balmain. Het was een stuk uit de glamoureuze 'White Light' collectie van het merk: het gevolg van de samenwerking met juwelenontwerper Shaun Leane.



Het jasje van bijna 8.000 euro te koop bij net-a-porter.com.


Het jasje van bijna 8.000 euro te koop bij net-a-porter.com.



Jasje van bijna 8.000 euro
Maar ook Posh is gek van Balmain, dat bleek toen ze in Milaan met de ondertussen al wereldberoemde jeansbroek van 1.000 euro van het merk verscheen en een lederen jasje met epauletten, schoudervullingen zijn ondertussen ook al een herkenbaar kenmerk van het merk. Als laatste zijn ook Beyoncé en Rihanna fan, zij houden duidelijk van het militaire jeansjasje. Wil jij net als de sterren stralen in één van deze opvallende ontwerpen? Dan moet je er wel wat voor over hebben: voor het jeansjasje bezet met kristallen betaal je 7.830 euro. (br.nina)




04-05-2009 om 18:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!