Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

28-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sperma houdt de huid jong

Sperma houdt de huid jong


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/28/466484/sperma-houdt-de-huid-jong_1_515x0.jpg


Wie koste wat kost rimpels wil bestrijden kan nu zijn heil zoeken in menselijk sperma. Het goedje blijkt de huid jong, zacht en stralend te houden.

De antioxidant spermine, aanwezig in mannelijk sperma, zorgt ervoor dat de huid bijzonder zacht aanvoelt en terug strakker wordt. Hierdoor worden rimpels bestreden en gaat je huid terug stralen. Het Noorse bedrijf Bioforskin heeft al haar vertrouwen gelegd in het goedje en maakt de spermines na in een laboratorium om het verder te verkopen aan beautyproducenten.

Wie het zelf eens wil uittesten kan voorlopig enkel terecht in het Townhouse Spa in New York. Daar krijg je voor 180 euro een kwakje sperma op je gezicht en wordt je huid verder behandeld met ultrasone golven en infrarood licht.(br.she)


28-05-2009 om 12:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yves Dooms kleedt Marlène de Wouters


Yves Dooms kleedt Marlène de Wouters


 


Voor de 15de editie van de Internationale Koningin Elisabethwedstrijd, kiest presentatrice Marlène de Wouters, voor de outfits van Yves Dooms.






Tijdloze klasse
Marlène de Wouters presenteert al sinds enkele jaren de Koningin Elisabethwedstrijd. Om in de sfeer te passen, moet de kleding van Marlène zowel stijl als tijdloosheid uitstralen, discretie en elegantie. "De ontwerpen van Yves Dooms zijn steeds stijlvol en tijdloos", aldus Marlène. "Hij is een heerlijke man om mee samen te werken, het is een perfectionist en bewonderenswaardig dat hij na al die jaren ervaring nog steeds met beide voeten op de grond staat en zo toegankelijk is." (br.hln)







28-05-2009 om 10:54 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
27-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skinny jeans is ongezond


Skinny jeans blijken ongezond




Vrouwelijke liefhebbers van de skinny jeans lopen risico op een aandoening aan het zenuwstelsel, ontdekten onderzoekers. Het gevolg is een branderig gevoel in de benen, hoge hakken verergeren de symptomen.

Branderig gevoel
Een strakke jeansbroek met lage taille veroorzaakt een grote druk op het zenuwsysteem aan de heupen. Zo kun je pijn krijgen aan het kruis, de kont en een tintelend en branderig gevoel in de benen. Wetenschappers kennen het syndroom als meralgia paresthetica, meldt styletoday.nl. Ook hoge hakken vergroten de kans op de aandoening.

Niet permanent
De onderzoekers ontdekten dat deze aandoening die vaak voorkomt bij bouwvakkers, zwangere vrouwen en mensen met obesitas ook steeds vaker optreedt bij gezonde, jonge vrouwen. Zo legden ze de link met de skinny jeans. Gelukkig veroorzaken de strakke broeken bij de meeste mensen geen permanente schade. Als je door comfortabelere broeken te dragen de druk wegneemt, herstellen de zenuwen zich hoogstwaarschijnlijk weer. Maar bij 5 procent van de gevallen is wel een operatie nodig. (br.hln)




27-05-2009 om 18:40 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rokken voor mannen blijven trendy


Rokken voor mannen blijven trendy


Rechts: ontwerper Marc Jacobs met kilt.



Jean Paul Gaultier introduceerde 20 jaar geleden de rok voor mannen. Hoewel weinigen genoeg lef hebben om dit kledingsstuk te dragen, blijven ontwerpers als Marc Jacobs proberen om mannen te overtuigen.


Kilt
Ontwerpers blijven vasthouden aan de rok voor mannen, deze lente zagen we op de catwalk Marc Jacobs en modellen van Galliano met een geruite kilt. Als man kan je hier echt een modestatement mee maken, meldt de Britse krant The Guardian. Met dit item is het helemaal niet de bedoeling dat je vrouwelijk lijkt. Nee, bij een kilt draait alles om het benadrukken van je mannelijkheid. Kies daarom voor een stevig en zwaar exemplaar, met een stoere ruit. In het begin kan het voelen alsof je een handdoek rond je wikkelde, maar met genoeg zelfvertrouwen zie je er al snel hip uit.

Hoe combineren?
De moeilijkheid van de kilt ligt wel in de combinatie. Stylistes raden sneakers en dikke sokken aan. Bovenaan hou je je trui ook best zo eenvoudig mogelijk, kies voor een klassiek wollen exemplaar. Met een stijlvol hemd, kun je er net als mannelijk stijlicoon Marc Jacobs chic uitzien.




27-05-2009 om 12:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgen om steeds magerdere Skinny Trinny


Zorgen om steeds magerdere 'Skinny Trinny'


 


Trinny Woodall, de Engelse stijlgoeroe die de dames weet te kleden, ziet er steeds magerder uit. Haar gewicht daalt zienderogen en in Engeland maken enkele journalisten zich stilaan zorgen over haar zorgwekkend mager figuur.

Amerika lonkt
Het zijn hectische tijden voor Trinny: onlangs zag ze haar huwelijk op de klippen lopen en is ze druk doende om binnenkort ook de Amerikaanse markt te veroveren met een nieuwe reeks make-over programma's. Is dat de reden van haar plotse gewichtsafname?







Voedingsgewoonten
Trinny let alleszins sterk op haar voeding, zo weten ze bij de Daily Mail. Op haar dagelijkse menu staan rauwe wortels, geroosterde pijnboompitten, een handvol rijst en een stukje biologische cake. Zelfs haar enige pleziertje, de chocaladetruffel, lijkt ze tegenwoordig af te zweren. Waarom ze zich zo laat uitmergelen, blijft maar de vraag.

Botox
Lange tijd werd gedacht dat ze aan de Botox zat, getuige daarvan zijn de steeds vollere lippen. Ze is behoorlijk lastig geworden op al deze insinuaties en beweert dat haar lippen nog altijd dezelfde grootte hebben als vroeger. Bij de Daily Mail gunnen ze haar het voordeel van de twijfel. Daar nemen ze aan dat haar steeds dunner wordende figuur, de volle lippen nog eens extra in de verf zetten.

Ziekjes
Haar verschijning op een recente gala-avond in Londen, deed enkelen de wenkbrauwen fronsen. Volgens aanwezigen viel het iedereen op hoe mager ze leek. Van dichtbij bekeken, zag ze er zeer ziek uit en hield ze haar rug gebogen. Ook toen ze een dagje later in een grijze regenjas dochterlief naar school bracht, vielen haar dunne beentjes extra op.

Wat er ook van aan is, Trinny richt zich nu vol overgave op de States. Daar hoopt ze door te breken en wil ze haar carrière uitbouwen. Hopelijk gaat dat niet ten koste van haar gezondheid. (br.nina)




27-05-2009 om 11:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Claudia Sträter verkoopt Belgische winkels

Claudia Sträter verkoopt Belgische winkels





De Nederlandse modeketen Claudia Sträter verkoopt zijn zeven Belgische winkels. Koper is het eveneens Nederlandse Nesia Holding. Dat bevestigt een woordvoerster van Claudia Sträter.

Reden van het vertrek uit België zijn de tegenvallende resultaten, ook als gevolg van de kredietcrisis. Claudia Sträter was nog maar 7 à 8 jaar actief in ons land. Overnemer is de Nesia-holding, bekend van kledingformules als ZaZa en SoBe.



    http://img132.imageshack.us/img132/7513/claudiastrter.jpg


Volgens de woordvoerster van Claudia Sträter werken er in de Belgische winkels een vijftigtal mensen. Die gaan over naar Nesia, aldus nog de woordvoerster. (br.hln)



27-05-2009 om 10:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Emily DiDonato nieuwe ambassadrice Maybelline New York


Emily DiDonato nieuwe ambassadrice Maybelline New York


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/25/464969/emily-didonato-nieuwe-ambassadrice-maybelline-new-york_1_515x0.jpg



De 18-jarige Emily DiDonato is het nieuwe uithangbord van Gemey Maybelline New York. Ze volgt hiermee onder andere Christy Turlington, Julia Stegner, Erin Wasson en Jessica White op.

DiDonato begon haar modecarrière bij Guess in 2008. In slechts enkele maanden poseert Emily voor legendarische fotografen als Patrick Demarchelier, Arthur Elgort, Norman Jean Roy, Robert Erdmann en Walter Chin.

"Emily heeft een uitzonderlijke aura. Ze is intelligent, uitzonderlijk mooi, open en communicatief. Op het ogenblik zelf dat mijn team en ik haar ontmoetten, wisten we al dat ze de juiste was. Ze heeft een zeer natuurlijke, verfrissende en spontane schoonheid waar elke vrouw ter wereld zich in kan herkennen. Haar Italiaanse en Ierse roots en haar leven in New York maken haar geknipt voor Maybelline! Emily heeft alle troeven om te slagen in dit vak en we zijn fier dat het grootste cosmeticamerk haar hierin kan aanmoedigen", verklaart Cyril Chapuy, General Manager Maybelline New York Worldwide.

Emily verschijnt deze zomer voor het eerst voor Maybelline New York in de lang verwachte pers- en tv-campagne van Color Sensational Lip Color.  (br.she)




26-05-2009 om 14:11 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke jeans flatteert je kont?


Welke jeans flatteert je kont?



http://img41.imageshack.us/img41/839/jeans6.jpg




De zoektocht naar de perfecte jeans kan heel lang en vaak frustrerend zijn. Maar eens je het juiste exemplaar voor je figuur hebt gevonden, wil je nooit meer wat anders. De voornaamste probleemzone voor een jeans is de kont. Hieronder lees waar je op moet letten zodat je volgende aankoop uit denim je perfect past.


Platte kont
Om je platte kont wat te verdoezelen kies je best voor een exemplaar met wat stretch in, dat geeft je kont een lift en maakt het wat ronder. Ook brede, opvallende zakken zullen je flateren. Die breken het vlak en versierstiksels maken het geheel wat ronder. Kies zeker niet voor een exemplaar uit een stijve, zware stof. Daardoor gaat je kont namelijk nog platter lijken.



   
Bij een volle kont zal een jeans met hoge taille goed passen.



Volle kont

Vrouwen met een ronde kont hebben het vaak moeilijk een goed passende jeans te vinden. De broeken passen meestal niet aan de kont en zijn ze te groot aan de taille. Jeans met een hoge taille en een extra naad boven de zakken, zullen het beste rond je rondingen flatteren. Kies een exemplaar met strech, zodat je broek na een tijdje niet gaat hangen.


Geen kont
De truc is een kont te creëren waar er geen is, daarvoor heb je opvallende details nodig aan de achterkant van je broek. Dit kan je doen door bijvoorbeeld zakken met knopen te kiezen of kleurrijke stiksels op de achterkant.


Brede heupen
Bij brede heupen is het belangrijk dat je voor wat evenwicht zorgt. Het ideale paar voor jou is een exemplaar uit een zware stof, met slechts een heel klein beetje stretch. Dit maakt de onderkant van je kont wat ronder. Kies voor de juiste zakken op je achterkant, ze mogen niet te groot zijn, ze moeten zo hoog mogelijk tegen de taille zitten en niet te ver aan te zijkant. Het is de bedoeling dat je de aandacht trekt naar het centrum van je kont en niet naar de buitenkant.



   
Een broek met rechte pijpen past best bij een brede kont.



Brede kont

Vermijd een jeans met brede pijpen, kies voor een rechte pijp of een bootcut. Zoek naar een exemplaar met kleine zakken op de achterkant die weer de aandacht naar het centrum van je kont trekt. Dit soort zakken slanken je kont af en zetten je beste punten in de verf.





25-05-2009 om 11:50 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
24-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Val op met kleurrijke nagellak


Val op met kleurrijke nagellak


Eva Mendes
 

 
Deze zomer laat je de kleur van je nagels contrasteren met de rest van je make-up. Denk aan felpaars, roze en knaloranje. Voor een avondje uit kies je voor groen, blauw en zwart.







Contrast

Al je cosmetica op elkaar afstemmen, is niet meer fashionable, meldt trendystyle.net. Kies dus voor een kleurtje dat niet past bij je lippenstift, maar wel bij je schoenen en outfit. Felrood doet het nog steeds goed deze zomer, maar ook bordeaux en andere donkere kleuren als paars of groen zijn trendy. Kies wel voor matte varianten. Aangezien deze zomer felle schoenen ook hot zijn, is het belangrijk dat je nagels hier qua kleur bij passen, maar ze moeten wel contrastreren: denk aan fuchsia met rood en groen met blauw. (br.nina)



Rihanna
Rihanna





24-05-2009 om 18:46 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
23-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe breng je valse wimpers aan?

Hoe breng je valse wimpers aan?

Om het filmpje te bekijken druk op de foto







Superdikke en immense lange wimpers is de hotste beautytrend van het moment. Maar wel moeilijk om zelf te creëren als je er niet als een goedkope travestiet wil uitzien. Wij leren hoe het wel moet.

Natuurlijk
Valse wimpers zijn aan een comeback bezig. Wil jij net als de catwalkmodellen volumineuze en lange wimpers, dan zijn valse exemplaren de enige oplossing. Ook celebs als Duffy en Michelle Obama zetten er hun ogen extra mee in de verf. Maar de truc bestaat er wel in het natuurlijk te laten lijken. Het voordeel van deze trend is dat ze je hele gezicht kunnen transformeren en dat voor de fractie van de prijs van plastische chirurgie.

We geven enkele tips voor een trendy en natuurlijk resultaat:
- Knip het stukje dat te lang is aan de rechterkant van je wimpers af voor je begint.

- De meeste valse wimpers hebben een zelfklevende strook, maar je brengt toch best extra wimperlijm aan voor je ze aanbrengt. Laat dit tien seconden drogen om te vermijden dat ze afvallen in de loop van de avond.

- Valt de overgang tussen de valse en de echte wimpers op, breng dan vloeibare eyeliner erover aan om dit te camoufleren.

- Breng de wimpers in vorm met een warme wimpertang.

- Mascara is ook een must om het verschil tussen de echte en de valse minder zichtbaar te maken.



23-05-2009 om 14:09 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giorgio Armani herstelt van hepatitis


Giorgio Armani herstelt van hepatitis


http://img132.imageshack.us/img132/2218/giorgioarmani.jpg




Giorgio Armani heeft hepatitis. De Italiaanse modeontwerper roept zijn fans om op zich niet ongerust te maken.

De 74-jarige Armani trok de aandacht toen hij afwezig was op de internationale designbeurs Salone Internazionale del Mobile in Milaan. Om geruchten te onderdrukken, heeft de ontwerper het nieuws zelf bekendgemaakt.

"Veel mensen hebben mij al aangesproken over mijn gezondheid. Ik heb besloten om geruchten voor te zijn en mensen hun bezorgdheid weg te nemen", aldus Armani.

De modeontwerper is aan het herstellen van zijn ziekte, maar bevestigde dat in zijn bedrijf alles normaal verloopt.



23-05-2009 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss stelt glamoureuze zomercollectie voor


Kate Moss stelt glamoureuze zomercollectie voor


Foto: Topshop.
 


De tiende modecollectie van Kate Moss voor Topshop ligt vanaf morgen in de winkels. Het topmodel straalde zelf met haar ontwerpen die weer een schot in de roos zijn.



Foto: Topshop.
Foto: Topshop.



Glamour en sexy
Morgenvroeg zullen Britse fashionista's weer drummen voor de deuren van Topshop om een stuk uit de nieuwste zomercollectie van Kate Moss te kunnen scoren. Het model showde haar eigen creaties met een strakke staart, rode lippen en een gouden teint. Ze combineert glamour met sexy en gaat voor een look uit de jaren '90.



Foto: Topshop.
Foto: Topshop.


Topstukken
Het is een erg veelzijdige collectie geworden die je zowel op vakantie als op festivals kunt dragen, allemaal dingen die Kate zelf graag doet. Enkele topstukken zijn een eenvoudige maxijurk, ideaal om na een strandbezoek meteen feestjes mee af te schuimen, sandalen uit slangenleder, een oranje tuniek en een sexy trapless jurkje. Maar ook een zwierige jurkje met luipaardenprint en een topje met zebramotief zullen goed scoren. Of vrouwen de gilets net als Kate ook zonder bloesje er onder zullen dragen, is nog af te wachten, maar bij haar oogt het alvast sexy. Gelukkig hoef je niet naar Groot-Brittannië voor de collectie, je kunt alles ook via de webshop van Topshop bestellen. (br.hln)


 

Foto: Topshop.




Foto: Topshop.




Foto: Topshop.




22-05-2009 om 12:39 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trendy handtassen stimuleren criminaliteit


Trendy handtassen stimuleren criminaliteit


 


De oversized handtas, al verschillende seizoenen hét modeaccessoire en populair bij fashionista's dankzij Posh en Katie Holmes, zou volgens Britse onderzoekers criminaliteit uitlokken.

Stelen van identiteit
Uit Brits onderzoek blijkt dat de oversized handtas het aantal diefstallen in Groot-Brittannië sinds 2008 met 25 procent deed stijgen. Het zou ook het risico op fraude met persoonsgegevens vergroten. Doordat de handtas zo groot is, heeft driekwart van de vrouwen altijd papieren bij waarop naam, geboortedatum en adres op vermeld staan. Ook blijkt uit een recent onderzoek dat de helft van hen geen idee heeft wat je nodig hebt om de identiteit van iemand te stelen, meldt nu.nl. Maar ook mannen lopen hier steeds meer risico op omdat de handtassen ook bij hen ingeburgerd raken. Een man op de tien van draagt een tas en 60 procent van hen zegt altijd vertrouwelijke informatie bij te hebben.






Aandachtig zijn
Als vrouwen niet bereid zijn hun oversized handtas op te geven, is het belangrijk dat ze extra voorzichtig zijn en dat ze gauwdieven geen kans geven op risico plaatsen als het openbaar vervoer, winkelstraten en uitgaansgelegenheden.



22-05-2009 om 09:46 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
20-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Lady Gaga gaat een eigen kledinglijn op de markt brengen.


Lady Gaga gaat een eigen kledinglijn op de markt brengen.


http://img38.imageshack.us/img38/6890/ladygagaq.jpg



Lady Gaga gaat een eigen kledinglijn op de markt brengen. De zangeres is in gesprek met verschillende partijen over een collectie bizarre kledingstukken.

De kledinglijn van Lady GaGa is gericht op tieners en als we afgaan op de persoonlijke smaak van GaGa zal deze bestaan uit latex hotpants, netpanty’s en aparte hoofddeksels.

“Ik kan niet wachten om mijn eigen lijn te ontwerpen. Het is zeker iets waar ik me het komende jaar op wil richten omdat ik mijn eigen stijl heb.”, aldus Lady GaGa tegen de Mirror.

Volgens de ontdekker van Lady GaGa, zanger Akon, zal de kledinglijn een regelrechte hit worden omdat iedereen op Lady GaGa wil lijken.

Het is nog niet bekend wanneer de kleding van Lady GaGa in de winkels ligt.



20-05-2009 om 18:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend: celebs in ruimtepakjes


Trend: celebs in ruimtepakjes


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/10/0/8/media_l_907868.jpg



Het lijkt alsof de Star Trek film invloed heeft op de modewereld. Celebs schitteren letterlijk in glanzende stoffen en vreemde, futuristische vormen.







Celebs en catwalk
Zou NASA nu ook al fashionista's recruteren: Kate Moss, Rihanna en Reese Witherspoon zijn onlangs gesignaleerd met ruimtepakjes. Het begon allemaal met de mode op catwalks voor deze lente, Balenciaga, Balmain, Pucci en Dolce & Gabbana toverden hun modellen om tot astronauten met futuristische pakjes.



Asos.com.
Asos.com.
 





Futuristisch
Maar de spacetrend is niet makkelijk te dragen, voor zo'n iconische jurk betaal je je namelijk blauw en je moet er ook wel voor zorgen dat je niet echt op een astronaut gaat lijken. Maar gelukkig is H&M mee met de trend en kun je daar wel een futuristische outfit vinden. Dit soort outfits draag je beter niet voor kantoor, maar het doet je wel opvallen tijdens een avondje uit. (br.nina)



20-05-2009 om 12:59 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat we droegen in de jaren '90?




Wat we droegen in de jaren '90?


http://img29.imageshack.us/img29/6595/carr.jpg

De jaren '90 liggen alweer een tijdje achter ons, tijd om terug te kijken naar de mode toen!




1) Broeken
De belangrijkste broekentrend waren de olifantenpijpen (voor vrouwen) en baggy pants, die vooral door mannen maar ook door stoere vrouwen werden gedragen. Die baggy pants evolueerden naar broeken met een veelvoud aan zakken, waar je vanalles in kwijt kon. Die werken exclusief door mannen gedragen. Ook jeans werd terug definitief in, met een hoogtepunt eind de jaren '90 toen iedereen een jeansvestje moest hebben.

Aan de andere kant van het hipheidsspectrum vinden we de adidas-sportbroeken, kenmerkend door de witte, vertikale strepen opzij, de vreselijke ritselende stof en de drukknopen.

2) Handtassen
Handtassen waren definitief uit. In de minimalistische jaren '90 schakelde iedereen eerst massaal over op heuptasjes, om vervolgens heil te zien in kleine rugzakjes. Beide zijn nu behoorlijk fout.



Doc Martens waren enorm populair.



3) Schoenen
Doctor Martens, eerst enkel in zwart maar vervolgens in alle kleuren van de regenboog, konden zelfs kleine meisjes bekoren. Ook lage, stoffen schoenen werden veel gedragen en vormden de voorloper van de trend om sportschoenen als dagelijks schoeisel te gebruiken. Van de Spice Girls erfden we de plateauzolen.

4) Rokjes boven broeken
Jurken boven lange leggings of minirokjes boven kniebroeken: beide trends werden in de jaren '90 gedragen. Soms mocht het ook minder vrouwelijk, in de kortstondige revival van de 'sjalopet'.

5) Sieraden
Plastic armbandjes, pins, halve hartjes (gedeeld met je lief of een vriendin), alles met tutjes of kleine speldjes in je haar: achteraf bekeken waren de jaren '90 behoorlijk, euh, 'tuttig'. Nog populair: spannende halskettingen, met een bedeltje (een bloempje ofzo) eraan.

6) Hawaii
In de vroege jaren '90 was alles nog bedrukt met felle, Hawaiaanse prints. Later werden die vervangen door de subtielere, maar even valse, bloemenkrans.

7) T-shirts
Een T-shirt is nu een basis-stuk dat, behalve bij concerten of voetbalwedstrijden, liefst zo weinig mogelijk opvalt. In de jaren '90 was dat anders: t-shirts van tv-series, films en tekenfilmfiguurtjes waren populair. Jongens droeven de versie met lange boven vaak onder een hemd, een overblijfsel van de grunge-periode.

8) Disney-sokken
Sokken met tekeningetjes van Winnie the pooh, of andere tekenfilmfiguurtjes, werden om nogal onduidelijke reden giga-populair.

9) Blote buiken
Naarmate de broeken lager werden, werden de t-shirts korter tot blote buiken (en de bijhorende navelpiercings) overal op straat te zien waren. Britney, Christina en de Venga Boys werden er beroemd mee, terwijl de kranten volstonden met schreeuwerige commentaren over de verloedering van de zeden toen ook preteens en zelfs kleuters met blote buiken werden gezien.

10) Lipstick
Less is more, en in de jaren '90 werd zo weinig mogelijk make-up gebruikt. Glitter, glossy lipstick werd hét item.



20-05-2009 om 12:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. schoenen draag je op strand?


Deze schoenen draag je op strand?


Slippers Asos.com.




Een trendy paar slippers zijn onontbeerlijk voor je zomeroutfits. We zagen op de catwalks van Marc Jacobs en Chloé slippers met veel bandjes en felle kleurtjes. Daarnaast zijn versieringen als strikjes, opvallende bloemen en etnische elementen helemaal hot.


Slippers La Redoute.
Slippers La Redoute.
 


Veel aandacht
Zowel de romantische types als stoere vrouwen komen aan hun trekken deze zomer wat schoenen betreft. Een paar opvallende slippers hebben natuurlijk de nodige aandacht nodig. Laat je schoenen opvallen door te combineren met een shortje of fris zomerjurkje. (br.nina)


Slippers Givenchy.
Slippers Givenchy.



20-05-2009 om 10:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philippe Starck start kledinglijn


Philippe Starck start kledinglijn


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/PhilippeStarck.jpg?t=1242740423


De ontwerper Philippe Stark waagt zich binnenkort opnieuwin de modewereld. De Fransman, bekend van strakke badkamermeubelen, horloges en motorfietsen, gaat daarvoor in zee met het merk Ballantyne.

De kledinglijn komt er voor mannen en vrouwen, en draagt de naam 'Starck with Ballantyne'. Ballantyne is gespecialiseerd in cashmere, en ook de Starck-kleding zal uit dat materiaal gemaakt worden.

Strikt genomen is het niet de eerste duik van Starck in de modewereld. Eerder tekende de Fransman al kledij voor Puma, onder de merknaam 'Starck Naked'. (br.Het Nieuwsblad)



19-05-2009 om 15:41 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wax je neusgaten


 Wax je neusgaten



http://img40.imageshack.us/img40/3259/mendel.jpg

 


Na de Brazilian Wax valt er geen enkel plekje meer te ontharen? Niet dus, de nieuwste ontharingstrend, overgewaaid vanuit New York, is het waxen van de neus. Zijn de neushaartjes weg, zie je er immers meer vrouwelijker, verzorgder en meer sexy uit.

Warme was
In de Verenigde Staten is het al een tijdje een essentieel beautyonderdeel in tal van schoonheidscentra. De paraffinewas, gebruikt voor de neusgaten, lijkt er steeds populairder.








De warme was wordt net, als bij de benen of bikini, uitgesmeerd en na dertig seconden wordt deze met een handig neuspapiertje weggetrokken. "Klinkt pijnlijker dan het is", stelt Mary Gillmore van een Amerikaans schoonheidssalon. Net als op andere gebieden is het effe op de tanden bijten en verdwijnt de pijn vrij snel.


Oorlellen
Amerikanen laten trouwens steeds meer bizarre delen waxen. Dames epileren er zelfs hun oorlellen, handen, wangen en hals. "'Waxing' wordt steeds extremer omdat dames meer haren krijgen", vertelt Gillmore."Het leven biedt meer stress en ons lichaam maakt daardoor meer mannelijke hormonen aan. Die doen de haren sneller groeien" (br.hln)




19-05-2009 om 12:21 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow wil Estée Lauder verlaten


Gwyneth Paltrow wil Estée Lauder verlaten


http://img190.imageshack.us/img190/5618/gwynethpaltrow.jpg



Gwyneth Paltrow zal binnenkort niet langer het gezicht van cosmeticabedrijf Estée Lauder zijn. De actrice wil haar contract opzeggen om haar lifestylewebsite uit te bouwen.

De 36-jarige Paltrow heeft onlangs haar eigen website Goop opgericht. Hierop geeft ze advies over voeding, make up en kledij. Nu wil ze een echte lifestylegoeroe worden en haar website uitbreiden. Maar hiervoor moet de actrice haar contract met Lauder opzeggen.

"Ze wil zichzelf promoten, maar dat kan ze maar beperkt zolang ze reclame maakt voor een cosmeticabedrijf. Gwyneth wil niet een van die vrouwen worden die op hun 50ste nog reclame maken voor make up. Dat vindt ze maar zielig", bekende een vriendin van de actrice.

De woordvoerder van de actrice bekent dat er onderhandelingen zijn met Lauder, maar ontkent Paltrows plannen om haar website uit te breiden: "Het is nog te vroeg om iets over de onderhandelingen te zeggen, maar als ze haar contract opzegt, zal dat niet voor Goop zijn." (br.she)



18-05-2009 om 16:01 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!