Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

23-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welk soort feestvrouw ben jij?


Welk soort feestvrouw ben jij?












Caroline Bis groepeert haar feestcollectie rond drie kleurcombinaties: zwart en goud, rood en paars en groen en blauw. Respectievelijk voor de stijlvolle, levendige en urban vrouw.

Tijdloos elegant
Wie graag zwart draagt, komt zeker bij de feestcollectie aan haar trekken. Bij Caroline Bis is dat niet anders. Twee zwarte jurkjes (één cocktailjurk en één avondjurk), een zwarte broek met feestelijk topje of een A-lijn rok met een smaakvolle gouden bloes: het kan allemaal. Voor de dames die willen stralen is er ook het volledig gouden ensemble, bestaande uit broek, topje, lange trui en een gouden riem.

Wij willen kleur!
Voor wie het allemaal iets kleurrijker mag zijn, kan kiezen uit de levendige rood-paars collectie of de etnisch getinte blauw-groen collectie.

De rode en paarse kledingsstukken passen bij een levendige, no-nonsense vrouw die graag praktische kleren draagt maar toch stijlvol uit de hoek wil komen. Getuige daarvan is het basisstuk (een skinny broek) gecombineerd met oversized topjes en een riem. Voor de durvers is er een wijd topje met felle paars-rode print.

Mag het jong, urban maar met een twist, dan kies je best voor de groen-blauwe collectie. Eenvoudige jurkjes met etnische print worden gecombineerd met een handige groene tas en een knappe regenjas.
Het enige wat u nog moet doen, is kiezen! (br.nina)




23-11-2008 om 12:57 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crocs


Hebben Crocs afgedaan?





Zelfs nieuwe modellen doen de verkoop niet stijgen.
Zelfs nieuwe modellen doen de verkoop niet stijgen.


Crocs doen het steeds minder goed. De omzet van 2008 valt tegen voor het Canadese bedrijf. De directie besloot al enkele vestigingen en banen te schrappen. De reden zijn de tegen vallende verkoopscijfers. Eerder dit jaar werd de productie naar loonlanden gebracht. Ook daar wordt nu het eerste bedrijf in Brazilië stopgezet.

Aandeel
Er komen donkere wolken aan de Crocs-hemel. De verkoop zakt de laatste tijd en daar leidt ook het aandeel onder. Het verloor al meer dan de helft van zijn waarde. De winst zou in 2008 uitkomen op 256 miljoen dollar (162 miljoen euro), minder dan de 258 miljoen (164 miljoen euro) die verwacht werd.

Ontstaan
Crocs ontstaan in 1995. Twee ingenieurs, Marie-Claude de Billy en Andrew Reddyhoff, investeren in een nieuwe productietechniek. Die was er om plastic wieltjes van kinderfietsjes te persen. Met het procédé worden nieuwe voorwerpen gemaakt. Ze ontdekken een heel gamma aan voorwerpen. Eén daarvan zijn sandalen. Interessant is dat ze volledig afwasbaar en antibacterieel zijn.

Dalend succes
In 2002 werden investeerders gevonden. Die doen de productie op volle toeren draaien. De 76.000 sandalen die bij de start uit de fabriek rolden, groeiden aan tot een jaarlijkse productie van ongeveer 20 miljoen paar. Hier lijkt nu verandering in te komen. Het bedrijf wil de productie minderen wegens de teleurstellende verkoopcijfers. De verkoop daalde met 32 procent. (br.Nina)



22-11-2008 om 21:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Delvaux


Online shoppen wordt persoonlijke ervaring bij Delvaux



De afbeelding “http://img179.imageshack.us/img179/9308/delvauxxj9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Het Belgische luxemerk Delvaux heeft haar website en e-shop in een ander kleedje gestoken. Daarbij komt de nadruk te liggen op personalisering en dienstverlening op maat, die zich vooral laat merken in de webshop.

Vragen
"Delvaux wil zich zo onderscheiden van traditionele e-shops om op een zeer persoonlijke manier met de klanten om te gaan en er zo voor te zorgen dat ze tevreden zijn," klinkt het. Concreet betekent dat dat het merk zal antwoorden op alle vragen van de klanten over alle artikelen, 'of het nu gaat om vragen over het type leder, accessoires of de initialen van de klant.'

Van alle kanten
In de e-shop worden zowel klassieke stukken als limited editions en speciale stukken te koop aangeboden. Tegelijk wordt het uitgebreid belicht met (mooie) foto's die werkelijke alle kantjes van het product laten zien. Zelfs zoomen behoort tot de opties. Tegelijk met prijs en afmetingen worden ook de gebruikte materialen en het onderhoud uit de doeken gedaan. Op die manier weet je echt wat je koopt.

Blogs
De website bericht de geïnteresseerde ook uitgebreid over het Huis, haar collecties en de gebruikte materialen. De klant vindt er zelfs onderhoudstips, nieuwtjes, foto's en blogs waardoor ze op de hoogte kunnen blijven van alles wat het merk doet. (br.hln)



22-11-2008 om 12:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beha voor mannen


Beha voor mannen





De beha is verkrijgbaar in wit, zwart en roze.
De beha is verkrijgbaar in wit, zwart en roze.


Beha's zijn niet langer enkel weggelegd voor vrouwen. Een Japanse webboetiek verkoopt lingerie voor travestieten, de beha's werden in een recordtempo het meest verkochte stuk op de site.

Strak
De beha wordt sinds twee weken verkocht op Rakuten, een grote Japanse webwinkel. Ondertussen gingen al meer dan 300 mannenbeha's de deur uit. Hij kost ongeveer 23 euro en is verkrijgbaar in roze, zwart en wit. Verder vind je op de website ook panty's voor mannen, maar ook lingerie voor vrouwen. "Ik hou van dat strakke gevoel, de beha zit goed", vertelt vertegenwoordiger van de webwinkel Masayuki Tsuchiya. Hij kan discreet onder de kledij gedragen worden.

Innerlijke vrouw
Directeur Akiko Okunomiya van Rakuten zegt dat ze verrast is over het aantal mannen die naar hun innerlijke vrouw zoeken. "Ik denk dat mannen zich meer en meer interesseren voor beha's. We horen van veel klanten dat ze hier al heel lang op zitten te wachten." Deze trend veroorzaakte wel wat oproer in Japan, meer dan 8000 mensen hebben online gewaarschuwd voor de gevaren van mannen die lingerie dragen. (br.hln)




21-11-2008 om 15:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Durf jij zwarte lipstick aan?


Durf jij zwarte lipstick aan?




Op de catwalk voor de herfstcollecties zagen we goth-meisjes met zwarte lippen. Toonaangevende beautymerken als Yves Saint Laurent en Lancôme pikten de trend op en lanceren een zwarte lipgloss. Durf jij het aan met pikzwarte lippen rond te lopen?

Verschillende nuances
Gelukkig hoef jij niet even extreem als de modellen te gaan. Als je onder je zwarte gloss een basislaag met bijvoorbeeld bordeaux, bruin of rood aanbrengt, krijg je verschillende en minder extreme nuances krijgen. Dit gaat van een pruimtint tot intens ebbenhout, meldt weekend.be.

Evenwicht
Als je genoeg zelfvertrouwen hebt, kun je voor de zwarte lipgloss gaan. Wil je niet te veel geld uitgeven aan deze trend, koop dan een zwarte lipstick en breng daarover je vertrouwde lipgloss aan. Houd dan wel de rest van je make-up sober, om het geheel wat in evenwicht te houden. (br.hln)


21-11-2008 om 14:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwste parfum kleurt de huid blauw


Nieuwste parfum kleurt de huid blauw


wode



Het experimentele label Boudicca ontketent een nieuwe revolutie op de parfummarkt met hun nieuwste creatie Wode. Wode is namelijk het eerste blauwkleurige parfum, dat bij het besprenkelen op de huid na een tijdje zijn kleur verliest.

Het parfum bevat een stof die blauw wordt op de huid. Geen paniek echter, want na enkele seconden verdwijnt de kleur als sneeuw voor de zon en blijft er enkel een heerlijke, sterke, kruidige geur achter.   Wode is verkrijgbaar vanaf 77 euro. (br.She)



21-11-2008 om 00:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
20-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modieuze schoenen voor een prikje


Modieuze schoenen voor een prikje


c&a



Winkelketen C&A lanceert dit najaar de eerste volledige schoenencollectie. Voor een prikje kan je de leukste, hipste schoenen direct bij je garderobe aankopen.

De schoenen dragen de naam van de verschillende kledingmerken, en kunnen onverdeeld worden in de klassieke, trendy, en party collectie



20-11-2008 om 14:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vivienne Westwood in zee met Pamela Anderson

Vivienne Westwood in zee met Pamela Anderson





Anderson en Westwood.


Anderson en Westwood.
De voormalige Baywatch actrice heeft het hart van Vivienne Westwood weten te veroveren. Anderson wordt het nieuwe gezicht van de zomer 2009 campagne voor Vivienne Westwood.

Positief
Beide dames ontmoetten elkaar op een feestje vorig jaar. Westwood was meteen gek op haar. "Alles wat ik over haar te zeggen heb, is positief", aldus de ontwerpster. Intussen zijn de opnames voor de reclamecampagne in volle gang. Vivienne en een team van stylisten en fotografen werden gespot in Los Andeles voor de fotoshoot. ((br.Nina)



20-11-2008 om 12:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toparchitect Gehry


Toparchitect Gehry ontwerpt schoenen voor J.M. Weston


weston



Toparchitect Frank Gehry ontwierp speciaal voor het Franse luxeschoenenmerk J.M. Weston twee paar excentrieke bottines, gebaseerd op de laarzen van koningin Victoria in de negentiende eeuw.

"Ik was vooral blij dat ik eens iets kon ontwerpen dat aanzienlijk sneller gerealiseerd kon worden dan een gebouw", vertelde Gehry, de ontwerper van het Guggenheimmuseum in Bilbao. Gehry ontwierp samen met zijn zoon Alejandro twee paar bottines, die gekenmerkt worden door hun uitzonderlijke elegantie.

De ene bottine is zwart en heeft 4 lederen knoopjes ter versiering. De andere is tweekleurig, en duidelijk geïnspireerd op de 19de eeuwse wandelschoen van koningin Victoria.

De schoenen zijn verkrijgbaar op bestelling bij J.M. Weston. (br.She)



19-11-2008 om 09:53 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy Heidi Klum grote ster op show Victoria's Secret


Sexy Heidi Klum grote ster op show Victoria's Secret



'Seal it with a kiss' knipoogt Heidi Klum naar haar echtgenoot-zanger.


Usher schrikt zich een hoedje.
Usher schrikt zich een hoedje.


Heidi Klum lijkt wel een (fraai) kerstgeschenk met een grote strik errond.
Heidi Klum lijkt wel een (fraai) kerstgeschenk met een grote strik errond.


Marissa Miller zet ook haar beste beentje voor.
Marissa Miller zet ook haar beste beentje voor.


Dit model heeft veel weg van een vlinder.
Dit model heeft veel weg van een vlinder.


De achterkant moet ook in orde zijn met het veelzeggende opschrift 'Big Hugs'.
De achterkant moet ook in orde zijn met het veelzeggende opschrift 'Big Hugs'.


Het Nederlandse model Doutzen Kroes mocht ook schitteren.
Het Nederlandse model Doutzen Kroes mocht ook schitteren.


De Braziliaanse schone Adriana Lima showde de duurste beha ter wereld.
De Braziliaanse schone Adriana Lima showde de duurste beha ter wereld.


Wie we daar hebben: Paris Hilton!
Wie we daar hebben: Paris Hilton!


En dan nog een groepsfoto met alle modellen om de spetterende show af te sluiten.


En dan nog een groepsfoto met alle modellen om de spetterende show af te sluiten.
Victoria's Secret had een terugkeer naar de glamour beloofd en de fans in Miami bleven zeker niet op hun honger zitten op dat vlak, want ze zagen één van de meest aantrekkelijkste shows ooit. Vleugels waren het hoofdmotief bij supermodellen als Heidi Klum en Adriana Lima - die de duurste beha van de wereld mocht showen - op de pas gerenoveerde Fontainebleau Miami Beach. Ook het Nederlandse topmodel Doetzen Kroes was van de partij. De modellen toonden het publiek liefst 68 outfits.

Rode vleugels
Heidi Klum stal zoals wel vaker de show. Zij mocht de finale lopen met een rode beha, rood slipje, hoge hielen en vooral fladderende rode vleugels. Tussendoor vrolijkten Usher - die een opgemerkte act met Heidi Klum verzorgde - P. Diddy, Kim Kardashian en de onvermijdelijke Paris Hilton het geheel nog meer op.

Black Diamond Fantasy Miracle Bra
Ook een topmoment was ongetwijfeld de passage van Adriana Lima. De Braziliaanse exotische schone droeg de Black Diamond Fantasy Miracle Bra, met 5 miljoen dollar (zio'n 4 miljoen euro) de duurste beha ter wereld. Het is een ontwerp van juwelier Martin Katz. De beha is gedecoreerd met witte en zwarte diamantjes en robijnen en zal te koop zijn in de cataloog van het bedrijf.

Mannen
Adriana Lima was alvast in de wolken over het pepedure kledingstuk. "Ik heb al altijd de 'Fantasy Bra' willen dragen, wat een eer. Het is de eerste keer dat Victoria's Secret een zwarte diamanten beha maakt. Een vrouw kan dit kopen als ze echt willen, maar mannen natuurlijk ook." (br.hln)



18-11-2008 om 12:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips voor de perfecte foundation


Tips voor de perfecte foundation


http://img375.imageshack.us/img375/7564/emmastooncs5.jpg


Nu de herfst in het land is, verdwijnt ook je zomerse kleurtje. Het is verleidelijk om dan een getinte foundation te gebruiken om dat kleurtje na te bootsen. Maar vaak geeft het een lelijk resultaat. Eigenlijk dient een foundation enkel om je huid egaler te maken, maar je gaat er wel door te stralen. Dus voor wie er niet als een clown wil uitzien, geven we enkele tips voor de perfecte foundation.

Bij de aankoop
Koop een foundation die qua tint dicht bij je eigen huid ligt. Test eest minstens drie tinten op je kaaklijn uit voor je eentje kiest. Doe dit nooit op je hand, want die heeft een andere kleur als je gezicht. Ga ook eens in het daglicht naar het effect kijken, kunstmatig licht in de winkel geeft geen realistisch beeld. Onthoud dat een foundation na een tijdje zich vermengt met je huid, waardoor de kleur wat warmer wordt. Vrouwen met een wat oudere huid, kies je best voor een voedende en hydraterende foundation met een matte finish.

Bij het aanbrengen
Voor je met de foundation aan de slag gaat, hydrateer je huid eerst met een verzorgende crème. Poeder je T-zone en andere oneffenheden of littekens met een transparant compactpoeder. De foundation kun je met je vinger aanbrengen, maar je krijgt een beter resultaat met een sponsje of kwast. Voor je met de spons aan de slag gaat, maak je deze eerst wat vochtig, daarmee krijg je een egaler resultaat. Begin in het midden van je gezicht en werk vandaar naar buiten. Als je je gezicht slanker wil maken, kun je een warme blush op je wangen en jukbeenderen aanbrengen. (br.nina)



16-11-2008 om 12:34 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Comptoir des Cotonniers


Comptoir des Cotonniers opent eerste winkel in New York


cdc



Het Franse modemerk Comptoirs des Cotonniers (CDC) heeft zijn eerste winkel in New York geopend. Om het 'moeder-dochter' concept van het merk extra te onderstrepen, waren Hollywoodster Susan Sarandon en haar dochter Eva Amurri voor één avond de gastvrouwen van dienst.

Sarandon werkt ook samen met CDC om het 'united nations' hero program', een organisatie die wezen en achtergestelde kinderen met HIV/AIDS helpt, te steunen. Zo engageerde het modemerk zich om 15% van de novemberomzet van zijn Spring Street winkel over te maken aan het fonds.

CDC België is ondermeer gevestigd in Antwerpen en Brussel.




Sarandon en dochter bij de opening van de New Yorkse vestiging van Comptoirs des Cotonniers  (br.She)



15-11-2008 om 13:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verzorg droge, schilferende huid


Verzorg droge, schilferende huid





Een droge huid is voor meer dan 40 procent van de vrouwen een probleem. Zeker tijdens de winter kan je kampen met een schilferende huid door de extreme temperaturen. Speciaal om dit te behandelen ontwikkelde Nivea de Lotion SOS Comfort Sensation: een hydraterende bodylotion met calendula-olie en lipiden voor een intensieve verzorging.

Geen plakkerig gevoel
Onderzoek met deze lotion toont aan dat na twee weken het vochtverlies van de huid met 15 procent vermindert. Je huid schilfert na twee weken 10 procent minder af, na drie weken is dat bijna 20 procent. Het voordeel van deze lotion is dat hij geen plakkerig, vettig laagje achter laat want je huid neemt hem meteen op door zijn luchtige 'water-in-olie' textuur. De lotion belooft de vochtbalans van je huid 24 uur lang op peil te houden omdat hij diep in de huid dringt.

Bestanddelen
De calendula-olie is een weldoener voor een droge en beschadigde huid. Het bestanddeel dexpanthenol heeft verzachtende eigenschappen en voedt de huid van binnenuit waardoor ze soepeler en gladder worden. In hetzelfde gamma vind je nog een handcrème en lippenbalsem. (br.hln)



14-11-2008 om 15:20 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maatpak krijgt naam 'Obama'

Maatpak krijgt naam 'Obama'





Obama heeft ook de kledingindustrie geïnspireerd. Borac, een modebedrijf in Bosnië en Herzegovina, noemde hun nieuwste lijn van herenpakken naar de toekomstige president.

Elegant
"De pakken zijn van 'topkwaliteit', net als de man zelf", vertelt manager Ahmet Curic. ,,Obama is een elegante man en één van de weinigen die weet hoe hij een pak moet dragen''.

Waardering
Het bedrijf wil op deze manier zijn waardering duidelijk tonen voor de Verenigde Staten. Zijn bedrijf werd financieel ondersteund door de VS na de Bosnische oorlog van 1992-1995. (Nina)




14-11-2008 om 13:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beha Victoria Secret bezorgt jeuk


Beha Victoria Secret bezorgt jeuk




Beha's van Victoria Secret maken letterlijk ziek. Dat beweren tientallen vrouwen die hun ondergoed van het grote lingeriemerk hebben gekocht.

Push-up
Zo stellen verschillende klanten dat de push-up hen pijnlijke huiduitslag weet te bezorgen. Intussen lopen al enkele klachten binnen. Vooral bij het dragen van de Angels Secret Embrace beha, klagen velen van huiduitslag, ontstoken tepels en sterke jeuk.

Allergische reactie
Eén van de slachtoffers, Roberta Ritter uit Ohio, beweert dat haar beha sporen van formaldehyde bevat, gebruikt om weefsels soepel te houden. Volgens haar leidt deze stof tot allergische reacties. Bij Victoria Secret beweren ze intussen dat deze stof niet gebruikt wordt. "We hebben een strikte kwaliteitscontrole rond onze producten, en wij maken geen gebruik van formaldehyde. Wel vinden we het jammer dat een klein aantal mensen met dit probleem kampt. We willen er alles aan om de oorzaak te vinden", aldus de woordvoerder van het bedrijf.

Ritter en andere slachtoffers eisen intussen een schadevergoeding. Begin volgend jaar wordt hun rechtszaak ingesteld. (br.hln)


13-11-2008 om 17:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoepklare mode voor het goede doel


Snoepklare mode voor het goede doel


De afbeelding “http://img505.imageshack.us/img505/5044/89577022um6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


In New York vond afgelopen weekend de jaarlijkse 'Chocolate Fashion Show' plaats. De modeshow betekent de opening van één van de grootste chocoladebeurzen.



De afbeelding “http://img386.imageshack.us/img386/628/choru4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.



De afbeelding “http://img90.imageshack.us/img90/4216/chocoladecz6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Mode was nog nooit zo lekker! Alle creaties waren niet alleen visueel maar ook letterlijk om op te smullen. De opbrengst van de show ging naar de Susan G. Komen stichting, de organisatie die zich bezighoudt met onderzoek naar borstkanker. (br.Gazet van Antwerpen)



De afbeelding “http://img147.imageshack.us/img147/8774/88213145ux2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.





12-11-2008 om 10:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Comme des Garçon voor H&M



Comme des Garçon voor H&M neemt maatregel voor verkoop op Ebay en Marktplaats



De afbeelding “http://img517.imageshack.us/img517/1138/commesdesgarconstx5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Vanaf komende donderdag ligt de collectie van Comme des Garçons voor H&M in de winkels. Om te voorkomen dat een groot deel van de kledinglijn op Ebay of Marktplaats verdwijnt, neemt de Zweedse modeketen maatregelen.

Klanten kunnen van elk Comme des Garçons object slechts twee items kopen, dit meldt textila.nl. Aanleiding voor de maatregel zijn de ervaringen met de andere ontwerpers als Viktor & Rolf. Toen werden veel kledingstukken al na een paar uur op diverse veilingsites aangeboden.

De H&M in Tokio, thuisbasis Rei Kawakubo, heeft vandaag de primeur om de collectie als eerste te verkopen. (br.Styletoday)


 

11-11-2008 om 01:08 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Creëer je eigen militaire look


Creëer je eigen militaire look


guess




Vrouwen kleden zich deze winter heerlijk stoer in echte legerstijl. Hugo Boss, Moschino, Marc Cain, … allemaal plaatsen ze de vrouw in een sexy legeroutfit. Wij zochten alvast wat leuke, en draagbare 'oorloglooks' voor je.




Guess


Kaki, gouden versiersels, touwtjesbroeken, en vlagemblemen pimpen je outfit tot een nieuw geheel. Guess gaat deze winter alvast all the way met zijn typische soldatenhoedje, en zijn sexy oorlogverpleegster outfits. Florence Nightingale here we come!




Guess



Guess

(br.gazet van Antwerpen)


10-11-2008 om 22:21 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hét winterkapsel: lange bob


Hét winterkapsel: lange bob


Links: Anne Hathaway, rechts: Gwyneth Paltrow


Eva Longoria
Eva Longoria


Is het ultrakorte kapsel van Katie Holmes en Victoria Beckham net iets té gedurfd voor jou? Dan kun je je wel aan het lange bob kapsel wagen. Iets minder gewaagd, maar wel even mooi en trendy. Laat je inspireren door Anne Hathaway, Gwyneth Paltrow en Eva Longoria.

Volume en nonchalant
Het nieuwe it-kapsel wordt de lob, of 'the long bob' genoemd. Het kapsel komt ongeveer tot aan de schouders, vaak wordt het aan de onderkant uitgedund en met een middenstreep gedragen. Bij de lange bob draait alles rond volume: hoe meer, hoe beter. Verschillende Hollywoodstylisten noemen dit dé wintertrend voor kapsels, meldt elle.nl. Als je kijkt naar Anne Hathaway en Gwyneth Paltrow, zie je dat het ook allemaal nonchalant mag.

Hoe creëer je deze look?
Je föhnt je haar met een grote, ronde borstel. Zorg dat je haar niet te bol staat aan de onderkant, of je lijkt uit de jaren '80 weggelopen. Wil je het stijl, net als Eva Longoria, bewerk dan vervolgens naar eigen wens met een stijltang. Als laatste gebruik je een product dat meer glans brengt, want deze winter mogen kapsels glanzen. (br.Nina)


10-11-2008 om 14:08 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen verkiezen natuurlijke borsten


Mannen verkiezen natuurlijke borsten




89 procent van de mannen verkiest kleine, natuurlijke borsten boven grote, valse borsten. Dat blijkt uit een enquête van Heat Magazine.

In proportie
Sinds 2002 is het aantal borstvergrotingen bijna verdrievoudigd. Heat Magazine vroeg aan meer dan 2000 mannen of ze tevreden zijn met deze evolutie. Daaruit bleek dat ze groter niet altijd beter vinden. 87 procent van de mannen vindt namelijk dat borsten in proportie moeten zijn met de rest van het lichaam.

Celebs
Ook verschillende sterren namen deel aan de enquête. De Britse komiek Russel Brand: "Ik heb al veel onderzoek verricht en geloof me, natuurlijke borsten zijn geweldig. Ze zijn symmetrisch, zacht en rond. Want ook hoe ze aanvoelen is belangrijk." (br.hln)



10-11-2008 om 12:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!