NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Inhoud blog
 • 752 Picnic
  Zoeken in blog

  <bgsound src="http://blog.seniorennet.be/Music/Elton_John-Candle_in_the_wind.mid" loop="infinite">
  Toren roept haan
  Cursiefjes onder de kerktoren.
  Humoristisch, kritisch en soms cynisch.
  05-06-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.692 Aquarel

  692 Aquarel

  Piet Van Aken is heden ten dage alomtegenwoordig.
  Een aangename verrassing ondervond ik bij een bezoek aan zijn tentoonstelling in de Pastorie St.-Martinus. Naast elke aquarel hangt een gedicht van deze kunstenaar. Ik suggereerde hem van er haiku’s van te maken : één bij elke schilderij.
  Bij de oprichting van de Jules Van Campenhoutprijs voor poëzie en schilderkunst pleitte ik reeds voor woord en beeld. Ik bleef dat herhalen tot de prijs voor plastische kunst Maurits Naessensprijs werd, dank zij de toelating die ik verkreeg van de weduwe van onze mecenas. Doordat de prijzen georganiseerd werden in het kader van onze taalschool bleef ik aandringen op de combinatie gedichten – afbeeldingen (audiovisueel).
  Wij zetten het idee om in de tentoonstelling in het kasteel van Boechout in 1992. We vierden 25 jaar AVC Jos Chabert cl met een academische zitting waarin de rode draad was : “AVC podium1982” van onze betreurde laureaat Gerry Florizoone met “Dat alles is voortdurend”, maar dan de combinatie met ballet. We vertaalden dat gedicht in de 6 onderwezen talen + Russisch. De dans gebeurde door de groep van Kesteman van Het Goudblommeke van papier.
  Ik heb later voor elk werk van Ikebana in de Plantentuin Meise een haiku gemaakt. Maar tot een tentoonstelling kwam het niet.
  Ondertussen werd Herman Van Rompuy haiku - ambassadeur voor Japan.

  05-06-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.691 Volksverhalen

  691 Volksverhalen

  In haar thesis voor professor Top behandelde leerkracht Nicole Coremans van het CVO Meise en Jette dit onderwerp voor Meise.
  Jules Van Campenhout, burgemeester van Meise tot de fusie, vertelde het verhaal van de zes wegjes en tekende het op. Dat gaat over de Diepestraat, een van de laatste hollewegen van Meise. Het is een kruispunt aan de heirbaan waarvan de zes wegjes (5 asfaltwegen en één kerkwegel) leiden naar Oppem, Wolvertem, Mankevos en Hasselt, Meise, Kaarlijk en Amelgem, Ossel (via de heirbaan).

  Ring TV gaf mij de gelegenheid om dit verhaal te vertellen. Ik zette het om in authentiek Meises dialect voor de werkgroep dialect N.W.-Brabant, die helaas niet meer actief is.

  http://www.ringtv.be/video/de-zes-wegskes-van-meise

  Robert Mac Farlane beschreef op een grandioze wijze in "Wild Places" de sensaties die je kunt meemaken in een holleweg.  Dat inspireerde mij om haiku's te maken over de wilde natuur.

  http://blog.seniorennet.be/ikoe

  29-05-2015 om 08:52 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.690 Strijders

  690 Strijders

  De kerk zat afgeladen vol voor de viering van 10 mei 2015 Moederdag, 8 mei Wapenstilstand en 6.9 .2015 Jeugdraad bestaat dit jaar 50 jaar.
  De fanfare van Westrode was van de partij en luisterde met aangepaste muziek de misviering op. Van het politieke front daagden op : burgemeester Jos Emmerechts, Sonja Becq, Paul van Doorslaer en schepen van de jeugd Wim Verbeke. Raadslid Veerle De Cuyper was verontschuldigd wegens immobiliteit. Raadslid Gunther Van Doorslaer en ex voorzitter Paul Verdoodt verontschuldigden zich per e-mail.
  Magister Frans Stoffelen ging voor. Hij verraste iedereen op het einde van de viering met hulde aan de stichters van de Jeugdraad op 6.9.1965. Hij vroeg aan de getuigen van dat heuglijke en historische feit recht te staan. Die kregen een hartverwarmend applaus. De helft van de aanwezigen maakte in de jaren zestig de activiteiten van de Jeugdraad mee. De senioren van nu waren de jeugd van toen!
  Zo gaf de parochie blijk van dankbaarheid, respect en erkenning van puur vrijwilligerswerk.
  Na de mis en de ceremonie aan het monument was er nog een receptie in ’t Moment. Schepen Herwig Cornelis daagde daar op.
  Schepen van de jeugd Wim Verbeke had geen tijd voor de gelegenheidsfoto. Hij had het te druk achter de toog. Want hem kennende sprong hij in tussen de mensen om mee te werken om alles vlot te laten verlopen.
  Nu ligt het verdere initiatief voor de viering van het gouden jubileum van Jeugdraad Meise bij de huidige Jeugdraad en het gemeentebestuur. Wait and see!

  22-05-2015 om 09:13 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.689 Prijzen

  689 Prijzen

  De eerste prijzen in Meise waren de Jules Van Campenhoutprijs voor poëzie. Die ontstond en werd ingericht door het Audiovisueel Centrum Jos Chabert Meise en Jette. De prijs werd gefinancierd door de gemeente.
  In dat kader ontstond de Maurits Naessensprijs die gesponsord werd door het Mercatorfonds.

  In 1998 vond men het nodig de prijzen te bundelen. De expertenjury’s werden opzij gezet en zelfs niet bedankt! In de nieuwe plaatselijke jury’s daagden inwijkelingen op, die een graantje wilden meepikken. Zo ontstond de prijs voor kortverhalen de Ward Ruyslinckprijs.
  De cultuurraad eigende zich op een handige manier de Maurits Naessensprijs toe, maar verspeelde de sponsoring. Dat werd dan maar opgenomen in de begroting Cultuur.
  De nieuwkomers werden op het verhoog geplaatst en de initiatiefnemers werden opzij gezet, naar oeroude Vlaamse traditie.
  De nieuwe inrichters hebben niet te klagen. Ze werden uitvoerig gevierd. Als dank kwamen zij op tegen de meerderheid, wat hun goed recht is uiteraard. Nu klagen roept wel bedenkingen op! Maar er zijn nu eenmaal veel tafelspringers die denken dat zij alleen in het voetlicht passen!

  16-05-2015 om 08:36 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.688 Hoogbouw

  688 Hoogbouw

  Bruno Wyndaelerichtte een actiegroep op 'Voor een leefbaar Meise'. Naast hem op de Brusselsesteenweg worden appartementen opgetrokken, te hoog naar het oordeel van de omwonenden.
  Het Ruimtelijk Uitvoeringsplan werd echter onder de groene schepen vastgelegd. Daar was toen een openbaar onderzoek en konden betrokkenen bezwaar aantekenen.
  Het aantal bouwprojecten swingt inderdaad in de gemeente Meise, vooral in de parochie Wolvertem, uit de pan.
  De aanvraag gaat over de bouw van een blok van 4 hoog met 11 appartementen. Dat is enkel op de Kleine Wouwer zo. Toen ik daar bouwde vergat ik het verkavelingsplan goed te bekijken. Toen de bouw verrees schrokken wij ons dan ook een bult! Wij hebben het opgelost met de aanplanting van dennen en laurier.
  Meise moet leefbaar blijven. Aan de overkant staat en appartementsgebouw met 4 lagen. Dat is meer dan genoeg!
  Een projectontwikkelaar nam de verdediging op zich. Volgens hem wordt in Meise centrum de volledige zone, waaronder heel wat oudere en historische gebouwen, rond de kerk beschermd. De vraag naar appartementen is echter vooral bij oudere inwoners reëel.
  De gemeente Meise vergunt een project op de Brusselsesteenweg en in de Onze-Lieve Heerweg en de Krogstraat. De dienst Stedenbouw heeft gunstig geadviseerd en de projecten voldoen volledig aan de normen en eisen van het RUP.

  08-05-2015 om 08:48 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.687 Tram

  687 Tram

  Het laatste hoofdstuk van de tramsaga in Meise is nog niet geschreven.
  Waarom trekken ze de metro niet door tot Antwerpen? Dat zou pas goed bestuur zijn!
  Na een informatieronde kwam er een bevraging bij 510 Meisenaren.
  Twee op drie Meisenaren willen de sneltram gebruiken en 80 procent zal te voet of met de fiets naar de halte gaan. Dat blijkt uit een enquête die tussen 16 en 20 maart bij 510 Meisenaren uit de verschillende deelgemeenten en van alle leeftijdscategorieën werd afgenomen. Dat gebeurde in opdracht van De Lijn, weliswaar door medewerkers van een extern onderzoeksbureau. Zo’n 63 procent van de ondervraagden Oppem, Meise en Wolvertem zouden de tram gebruiken. Ongeveer 21 procent (2.400 reizigers) van hen gaat dit volgens de enquête zelfs dagelijks doen. 80 procent (dagelijkse) tramreizigers zal te voet of met de fiets naar de halte komen. De anderen zullen de auto nemen om aan het vertrekpunt te geraken.
  Het andere traject aan de andere kant van de A12 blijkt voor 23 procent te moeilijk omwille van het oversteken en 77 procent van de Meisenaren zien dat niet als een barrière. De Lijn zegt rekening te zullen houden met de resultaten.

  Waar lag de tram vroeger? daarvoor kun je terecht op http://www.bloggen.be/erfgoedmeise 

  01-05-2015 om 08:49 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.686 Cantate

  686 Cantate

  Na het herdenkingsjaar 2012 van August De boeck hebben ze in Merchtem niet stil gezeten.
  Het kwam zo waar tot een slotconcert van werk van August De Boeck in Gdansk in Polen in de Vlaamse Week.
  Een muziekuitgeverij uit het Duitse München gaf ondertussen De Dahomese van De Boeck uit. De dirigent van Brassband Buizingen ontdekte verloren gewaande partituren in een oude uitgeverij in Brussel. Die ontdekking resulteert nu in een cd in samenwerking met de Gidsen. Wie weet zit de cantate voor gravin Roose de Baisy uit Meise er niet bij ?
  In oktober zal in Merchtem de permanente tentoonstelling August De Boeck (1865-1937) in het August De Boeckhuis worden geopend met een academische zitting en concert. De cantate Baron d' Hoogvorst wordt op 17 oktober in Meise opgevoerd en op 31 oktober in Merchtem met driehonderd uitvoerders.
  Info: www.augustdeboeck.be

  24-04-2015 om 08:54 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.685 Heilig

  685 Heilig

  Paus Franciscus kondigde het heilig jaar aan : 8.12.2015 – 20.11.2016
  Het wordt het heilig jaar van barmhartigheid en mededogen. Dat laatste begrip vinden we permanent in het Bhoedisme.
  Hij kwam grappig uit de hoek. Volgens hem hebben Argentijnen een groot ego. Als ze zelfmoord plegen kruipen ze op hun ego en storten zich in de diepte.
  Hij verklapte ook dat een van zijn wensen is : anoniem een pizza gaan eten in een echte pizzeria.

  17-04-2015 om 09:26 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.684 Kappen

  684 Kappen

  Als je een boom wilt kappen, moet je een kapvergunning aanvragen.
  We vragen ons af of dit gebeurt is, links van de Kapellebaan voor de brug over de A12. Dat was in de jaren 60 het eerste natuurreservaat, een klein arboretum, van de jeugddienst Natuuronderzoek van Jeugdraad Meise (op 6.9.2015 : 50 jaar!).
  Ik vroeg ooit aan de gemeente om de wild opgeschoten populier aan het kruispunt Strombeek Beverselaan, St.-Martinusbaan, Veldweg te verwijderen. Hij verhinderde de uitgroei van een mooie linde, waarop het kapelletje en de herdenkingsplaat voor de daar dood geschoten prinz Wilhelm zu Schoenaich – Carolath (W.O. I). Eerst weigerde men. Later zou hij gekapt worden, maar er moesten 2 inheemse bomen in de plaats komen. Maar prompt werd dat opnieuw afgeblazen!?
  In de Mankevosstraat zouden de bomen al lang moeten geveld zijn. Want zij zijn reeds breder dan het mini – voetpad en de wordtels duwen de tegels omhoog.
  In de Kleine Wouwer staan bomen op het voetpad dat helaas niet breed genoeg is volgens de aanbevelingen van het B.I.V.V.
  En in de O.L.Heerweg werden 2 prachtige inheemse bomen, wittte abeel,  gekapt voor het voetpad. Toen zegde de toenmalige schepen dat ze beter bleven staan. De mensen moesten maar op de rijbaan lopen. Zijn bomen belangrijker dan mensen ?
  Op het eerste speelplein in onze wijk, dat gratis verworven werd door de Jeugdraad in de jaren 60, werd een notelaar en een eik aangeplant. De uitrusting van dit sportplein laat al 50 jaar op zich wachten!

  10-04-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.683 Concept

  683 Concept

  Paul De Grauwe kwam op T.V. zijn visie geven over de recente beslissing van de Vlaamse regering over U-Place. Ze zouden volgens hem beter scholen bouwen, want zo’n megalomaan project is minder nodig.
  Zou men niet beter de scholenbouw koppelen aan kleinere schoolprojecten. Als men nieuwe scholen voorziet met herberg, winkelruimtes, restaurant (ontmoetingsruimte voor senioren) … dan slaat men twee vliegen in een klap. Als de projectontwikkelaars daar een groot deel van de kosten willen dragen, is iedereen tevreden.
  Als men aan de ring een Brussels project zou toelaten met dezelfde omvang als U-Place, is het hek echter van de dam. Bovendien horen wij niet klagen over de milieu- en mobiliteitseffecten bij de bouw ev. van een nieuw stadion aan de parking van de Heysel.
  Het bestuur van Grimbergen verzet zich niet meer tegen dit project.  Wemmel blijft tegen.  Zo komt er de facto een uiotbreiding van Brussel, ter ere van het voetbal of getolereerd geweld.

  03-04-2015 om 08:49 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.682 Kunstspectrum

  682 Kunstspectrum

  Enkele maanden geleden is het Kunstspectrum ter ziele gegaan. Dit was een cultuursatelliet van de Academie van Meise. Jammer!
  Toen Maurits Naessens zaliger er nog deel van uitmaakte en wij startten met de Jules Van Campenhoutprijs in het AVC, vroeg ik de oprichter van het Mercatorfonds in het Osteriethhuis in Antwerpen, om in de jury te zetelen van de prijs Plastische Kunst. Hij kwam daarvoor de zaak bespreken in mijn bureau, dat in feite het bureau van Sport en Recreatie was. Frans Van den Boeynants was er toen directeur. Ik mocht ’s avonds zijn bureau gebruiken, echter zonder meubilair van onze school.
  Ons kandidaat jurylid kwam met zijn chauffeur bevestigen dat hij akkoord ging. Hij vroeg mij toen of ik geen zin had om in het kunstspectrum met hem te komen. Hij beweerde dat hij iemand zoals ik nodig had : organisator met de voeten op de grond. Want daar was iemand nodig, om hem als er gezweefd werd, hun met de voeten op de aarde te houden.
  Ik heb daar later niets meer van gehoord.

  27-03-2015 om 08:49 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.681 Confetti

  681 Confetti

  De straten in Meise lagen weer bezaaid met confetti, want de kinderen hielden een carnavalstoet.
  In Grimbergen verbood het gemeentebestuur het strooien met confetti op straat. Dat is een goed voorbeeld. Want milieu is belangrijk. Gekleurde confetti maakt de straten vuil en bezoedelt het leefmilieu. Dat mag men de kinderen niet leren.  En het zijn toch weer de gemeentewerklieden die de smurrie mogen opkuisen.  Dat is een meerkost op onze kosten!
  Zaterdagnamiddag houdt de Jeugdraad ook een carnavlalstoet.  Wij hopen dat ze geen confetti strooien.  Op 6.9.2015 bestaat de Jeugdraad 50 jaar.  Dat zullen we zeker vieren!
  De archieven van de carnavaltraditie voor volwassenen in Wolvertem werd mij overgemaakt door Julien De Roover.  Er hoort een verzameling medailles bij over carnaval in onze zustergemeente Waalre.  De tweede collectie zijn herinneringsmedailles aan carnaval in Wolvertem.  Bovendien is er een uitgebreide collectie over carnaval in de buurgemeenten. 
  Waarom moet daar zo nodig confetti bij? Dat kan toch even plezant zijn zonder!
  En als ze het dan toch niet kunnen missen, dat ze het dan ook maar opruimen!

  20-03-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.680 Lindenboom

  680 Lindenboom

  Louis Quatau baatte tot in 1990 samen met de grootmoeder Ursula van Jan Seghers de zaak uit. Jan, de oudste van zeven is de derde generatie die in Imde in de Lindenboom achter de toog stond. Hij was ook politieagent, maar 25 jaar geleden, in 1990, nam hij met Annie het roer over.
  Ze verkochten het gebouw aan de brouwer Vercauteren. Aangezien zij stoppen zoeken Jan en Annie een opvolger.
  Jan is in de Lindenboom, net als zijn moeder geboren. Aan de herberg is een feestzaal die door zijn vader in 1967 gebouwd werd. Zij wonen erboven en trekken af en toe naar hun huis in Oostduinkerke om uit te rusten.
  Eind 2015 is het zover. In 2011 is Jan ziek geweest en zijn gezondheidstoestand belet hem verder te doen. Ze willen absoluut een overnemer, want het zou spijtig zijn, als de Lindeboom in Imde zou verdwijnen.
  Het is de vaste stek voor eetfestijnen van verenigingen, maar ook van privé- en familiefeesten. De zaak draait goed en is de moeite waard. Zoon Nico, die kok is in de zaal, zou ook kunnen helpen.
  Er werden ook optredens georganiseerd zoals Jo Vally, Gunther Neefs, Geena Lisa, Lisa Del Bo, Luc Steeno en Helmut Lotti.
  In Imde waren vroeger tien cafés. De Lindenboom is de laatste. Er zou toch één herberg voor de kerk moeten overblijven!
  Op zondag 21 en 22 maart zijn er nog mosselen en de datum van het afscheidsfeest is 19 december 2015.

  13-03-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.679 Charter

  679 Charter

  De gemeente Meise kreeg als eerste in Vlaams-Brabant het SAVE-label van het OVK (Ouders van Verongelukte Kinderen). Het SAVE-charter bevat 7 doelstellingen om een betere veiligheid voor elke weggebruiker en voor kinderen in het bijzonder te realiseren.
  Het OVK zet zich al jaren in, om het aantal verkeersongevallen bij kinderen en jongeren drastisch te doen dalen. Steden en gemeenten worden hierbij betrokken.
  De uitreiking van het SAVE-label is voor Meise een bekroning voor de inspanningen die de gemeente de voorbije jaren leverde.
  De huidige schepen verloor zelf zijn zoon Bart in 2003 tijdens een tragisch verkeersongeval. Hierdoor is hij extra gemotiveerd.
  Permanente kwaliteitsverbetering inzake mobiliteit is aan de orde.
  De aanbevelingen van het B.I.V.V. zijn een interessante leidraad om dat te realiseren!

  06-03-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.678 Weer

  678 Weer

  Ga met je rug in de wind staan. Nu heb je het lagedrukgebied aan je linker hand en iets naar voren en het hogedrukgebied aan je rechter hand (en iets naar achteren). Dit is de wet van Buys Ballot. Dit is een weetje dat ik jullie niet kon onthouden.
  Onze weerman had enkele dagen geleden de wind waar hij hem niet wou. Hij viel tijdens zijn dagelijkse fietstocht naar zijn werk.
  Hij verwacht onze foto’s van het weer. Deze morgen had ik er een mooie kunnen maken. De gele opgaande zon toverde een prachtig tafereel, door de naakte struiken in de Wijnberg. Maar ik had geen laddertje bij en van op de grond zou te foto te laag bij de gronds geweest zijn.
  Ondertussen draait de haan op onze toren rondjes van Noord naar West door de vele veranderingen van windrichting. Laat ons ons hierop vooral niet inspireren, maar houd de koers die we namen standvastig aan.

  27-02-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.677 Vogelweekend

  677 Vogelweekend

  Het weekend van 18 januari 2014 hebben al meer dan 16.000 mensen in ruim 8500 tuinen vogels geteld tijdens "Het Grote Vogelweekend" van Natuurpunt. De resultaten liepen binnen via www.vogelweekend.be. Na 300.000 getelde vogels is al duidelijk dat de huismus net als vorig jaar de meest getelde vogel is in de Vlaamse tuinen. Het zachte winterweer zorgt ervoor dat bosvogels als de vink minder op zoek gaan naar voedsel in de tuin.
  De andere twee koplopers voeren een nek-aan-nekrace: de koolmees staat momenteel op twee, de vink op drie.
  De gegevens worden gecorrigeerd door de experts van Natuurpunt Studie, ondermeer op onwaarschijnlijke aantallen en andere meldingen. We kunnen dan ook de vergelijking met Nederland maken, waar dit weekend ook geteld werd. Telgegevens per provincie of gemeente worden deze week woensdag verwacht. 
  Met "Het Grote Vogelweekend" wil Natuurpunt wetenschappelijke gegevens verzamelen over de toestand van onze tuinvogels. Met enkel professionele biologen zou het onmogelijk zijn om de honderdduizenden gegevens te verzamelen. Tegelijkertijd wil de natuurvereniging mensen de schoonheid van de natuur in hun eigen tuin laten ontdekken en hen aanmoedigen om vogels te voederen gedurende de wintermaanden.

  20-02-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.676 Oorbellen

  676 Oorbellen

  Goudsmid Lore Van Keer (29) heeft Koningin Mathilde blij gemaakt met een zelfontworpen juweel. Dat gebeurde in het kader van de ontwerpwedstrijd Belgian Beauties : twee oorbellen in witgoud en diamant die bij haar passen. "Uiteraard zeg je 'ja' als ze je zoiets vragen. Je krijgt niet elke dag de kans om een juweel te ontwerpen voor onze koningin", lacht Van Keer.
  Ze werden overhandigd tijdens de Belgian Beauty Awards op het Kasteel Hertoginnedal in Oudergem. De koningin vond de oorbellen ongelooflijk mooi en stelde vragen o.a. of de ontwerpster die helemaal van A tot Z zelf had gemaakt en ook of ze een eigen zaak heeft.
  De koningin komt soms fietsen voorbij de winkel en de ontwerpster nodigde haar uit om eens langs te komen. Of dat zal gebeuren hangt van vele omstandigheden af.
  Lore Van Keer werkt nu al vier jaar als zelfstandige juwelenontwerpster. Sinds oktober heeft ze haar eigen zaak met atelier in de Hoogstraat in de deelgemeente Wolvertem in de gemeente Meise. Ze verkoopt zelf en ook via andere verkooppunten.
  Het paar van de koningin is uiteraard een uniek stuk en er zijn geen dezelfde te koop!

  13-02-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.675 Groen

  675 Groen

  Joos Vereertbrugghen (64) en Dirk Snauwaert (61) geven de fakkel door aan Leticia Seré (28) en Thomas Goethals (31).
  Dirk heeft er 26 jaar op zitten als gemeenteraadslid. Na jaren oppositie werd hij schepen van ruimtelijke ordening, erfgoed en ontwikkelingssamenwerking. Nu geeft hij er de brui aan, in navolging van velen die na een uitvoernd mandaat opnieuw in de oppositie belandden.
  Joos was gemeenteraadslid sinds 2001. Hij was als schepen van financiën, cultuur, toerisme en volksgezondheid.
  Zij werkten binnen het schepencollege, dat feitelijk als team moet functioneren, aan kwaliteitsverbetering van dossiers die eerder opgestart werden.
  Jonge krachten krijgen de kans om de kwaliteit van de oppositie te verbeteren. Wij hopen dat ze zullen zorgen voor een positieve inbreng. Te vaak ontaardt oppositie in een conflictmodel. Dat kan beter!

  06-02-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.674 Muurschilderingen

  674 Muurschilderingen

  Er werden zestiende eeuwse muurschilderingen ontdekt in kerkje van Oppem.
  Tijdens de restauratie van de Stefanuskerk in Oppem zijn goed bewaarde, unieke en zeldzame middeleeuwse muurschilderingen ontdekt : heiligenfiguren, waaronder een Sint-Kristoffelfiguur ter hoogte van het doksaal, heiligen in religieus habijt en een boogschutter en een fragment van een drakenfiguur.". Dit zijn 30 m² laatmiddeleeuwse muurschilderingen uit de vroege 16de eeuw of vroeger.
  Er zal een deskundig vooronderzoek van het kerkinterieur uitgevoerd worden.
  Daardoor zullen de gelovigen nog wat langer in de noodkerk moeten vertoeven.

  30-01-2015 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.673 30

  673      30

  De dorpscentra in onze gemeente worden zone 30.
  Na de wildgroei aan verkeersplaten, waardoor onze ouderen en zelfs jongeren er niet meer aan uit kunnen, hopen wij dat alles eenvoudiger wordt. Toen de zone 70 ingevoerd werd was dat zo. Zo weinig mogelijk verkeersplaten was toen het opzet en dat was goed.
  Bijkomende maatregelen om de verkeersleefbaarheid van de dorpskernen te verhogen zijn uitstekend als ze kwaliteitsverbetering inhouden. Meise en Wolvertem krijgen een algemene zone 30. Wegversmallingen of een verbod voor verkeer zwaarder dan 3,5 ton helpen ook. Blauwe zones worden gecontroleerd worden door een privé-firma.
  Wolvertem krijgt een verbod voor vrachtwagens zwaarder dan 3,5 ton om nog door het centrum te rijden. Wegversmallingen zijn voorzien in de Hoogstraat ter hoogte van de Fusieschool en in de Merchtemsesteenweg met een voorrangsregel voor het verkeer dat het centrum verlaat. De Mangelschotsstraat wordt gedeeltelijk éénrichting.
  In Meise centrum komt er in de Boechtstraat alternerend parkeren. Het doorstromend verkeer zal omgeleid worden met behulp van signalisatie en wegwijzers.
  In Wolvertem worden verkeerslichten geplaatst aan het kruispunt Driesstraat- Verbindingsweg. Er komen ook nieuwe maatregelen in Rossem, Meuzegem, Westrode en Eversem. Met Eversem bedoelt men waarschijnlijk Rode. Imde en Oppem worden weer vergeten in het lijstje.

  23-01-2015 om 09:10 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Foto

  Archief per week
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!