NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Inhoud blog
 • 792 Haas
  Zoeken in blog

  <bgsound src="http://blog.seniorennet.be/Music/Elton_John-Candle_in_the_wind.mid" loop="infinite">
  Toren roept haan
  Cursiefjes onder de kerktoren.
  Humoristisch, kritisch en soms cynisch.
  11-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.733 Rozenboom

  733 Rozenboom

  In 1945 stierf mijn grootvader. Hij woonde in De Rozenboom Boechtstraat 21.  Het werd afgebroken en bevond zich op de huidige nummers 27 tot en met 35. Het terrein liep door tot in de Limbosweg. Dat heette in het Meises dialect : “bai Waikkë Cuypës”.
  Mijn grootmoeder was al eerder overleden en Joannes De Cuyper liet een boerderij met herberg achter en nog twee inwonende volwassen kinderen : Amelie en Jef. Mijn vader trok noodgedwongen als oudste in en zo balandden wij in onze biotoop.
  Amelie en Jef hadden allebei verkering en trouwden zo snel mogelijk. Zo kwam ons gezin in een van de gezelligste herbergen, waar het sociale leven welig tierde. Het was de ontmoetingsplaats van de Oud Soldaten (Koninklijk Maatschappij der Gewezen soldaten van het Belgisch Leger) waar Jean muziekchef van was. Het was een gelegenheidsfanfare van de ‘ressën’ (Verenigde Broeders) en de ‘ëzzëls’(Concordia) die bij de vaderlandse plechtigheden broederlijk samen optraden.
  Mijn broer Piet en ik schreven onze jeugdherinneringen op. De mijne verschenen reeds eerder onder en Piet gaf een brochure uit “De historie van stamënee de Rozenboom in de Cuyperstraat”.
  Ik maakte een maquette van dit verdwenen erfgoed en verzamelde foto’s.

  11-03-2016 om 08:37 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.732 Benelux

  732 Benelux
  We gingen gisteren een lekkere Rodenbach drinken in deze volksherberg.
  Het gerucht deed de ronde dat deze gezellige ontmoetingsplaats zou stoppen. Niets is minder waar!
  Het viel ons op dat het uitgerust is om presentaties te geven. Er hangt een scherm met twee luidsprekers ernaast. Aan de zoldering prijkt een beamer. Dit kan als voorbeeld dienen voor De Spil en ’t Moment. Want de praatcafés van Erfgoedkring Berla zijn nogal amateuristisch qua inrichting (opstelling).
  Hadden ze ’t Spinet, aan de parking van het zwembad, maar gelaten zoals het was! Maar de verlichte geesten van toen, in de dienst cultuur, wilden verandering naar eigen behoeften : het moest een repetitieruimte worden voor opkomende groepjes. Het onbaatzuchtig werk van vrijwilligers met inbreng van sponsors werd zo teniet gedaan. Jammer!
  De vroegere uitbaatster Yvonne van de Benelux is er niet meer. Vandaar het gerucht. De accoustiek van de herberg kan beter. Maar dat weegt niet op tegen de positieve punten!

  04-03-2016 om 09:09 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.731 Fusie

  731 Fusie
  K. Wolvertem S.C. uit de gemeente Meise gaat een fusie aan met Merchtem.
  Waarom doen ze dat niet met K.F.C. Meise in eigen gemeente? Is dat een blauwe politieke zet, om de liberalen terug aan het bewind te krijgen ? Nieuwe fusies van gemeenten worden overwogen en dat zou wel eens de aanloop kunnen zijn naar een fusie met Merchtem, waar de liberalen het voor het zeggen hebben!
  Onze jeugd zal voortaan naar Merchtem moeten. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de club de royale subsidies van onze dienst Sport aan zich laat voorbij gaan. Of willen ze de gemeente Merchtem subsidiëren ? Ons belastingsgeld moet in eigen gemeente blijven!
  de orde van de Sibemol – de virtuele orde van de autochtonen – veroordeelt deze zet! K. Wolvertem S.C. krijgt een min op haar request! De Wolvertemse haantjes kraaien in mineur!

  26-02-2016 om 08:45 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.730 Jumelage

  730 Jumelage

  In een beleefd schrijven liet het gemeentebestuur van Waalre (Nederland) weten dat het de formele stedenband met Meise opzegt. “De contacten waren nog minimaal, en dus is een officiële verbroedering niet nodig”, klinkt het in de brief.
  Meise en Waalre verbroederden in 1980 onder burgemeester Armand Van Vuchelen. Huidig schepen Marcel Belgrado had deze bevoegdheid en zegt dat de verbroedering van onderuit kwam. We bezochten mekaar af en toe en keken hoe zij op vlak van OCMW, rusthuizen, dienstverlening,... te werk gingen. Zo leerden we van mekaar. Zo ging de voltallige Seniorenraad op bezoek en kwam er een tegenbezoek in Meise, met lunch in restaurant Napoleon. De groepsfoto werd gemaakt voor het standbeeld van baron d’Hoogvorst.
  De lagere scholen bezochten ook mekaar. De kinderen uit Waalre leerden toen onze Belgische frieten kennen.
  Ze waren ook te gast op de Beiaardfeesten van 2005. Er speelde toen een Nederlandse beiaardier.
  De Fietsvrienden van Wolvertem reden regelmatig naar Waalre.
  Elk jaar gingen de carnavalverenigingen vieren in Waalre met een volledige bus Meisenaren. Maar de laatste jaren zijn de contacten verwaterd.
  Er bestaat nochtans een Meise-Waalre comité, dat initiatieven diende te nemen. In de begroting is een bedrag voorzien voor uitwisseling.  De eerste voorzitter was Alfons van den Steen, die opgevolgd werd door Lode Verdoodt.
  In 2012 was er brandstichting in het gemeentehuis van Waalre. De administratie werd elders ondergebracht. Door een wissel van het bestuur, met andere wethouders en bij gebrek aan initiatief in Meise, is het contact uitgedoofd.
  Meise stuurde vorig jaar nochtans een brief om de collega's uit Waalre uit te nodigen. Maar die reageerden niet! Het is spijtig dat de verbroedering wegvalt.

  19-02-2016 om 08:46 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.729 Geluidbrakers

  729 Geluidbrakers

  Zangers scoren hits met geluid waarvan je niets begrijpt.
  Zouden ze niet beter in hun Moedertaal zingen en goed articuleren, zodat we begrijpen wat ze zingen.
  Laura gaat naar het Euro-songfestival met een lied geschreven door Sella-Su. Dat is veel lawaai, het klinkt mooi, maar weinig verstaanbaar. Gaat het enkel om de show en de muziek ?
  Zou dat het succes van het levenslied niet kunnen verklaren. Dat klinkt mooi en het is te begrijpen.
  Will Tura heeft een nieuw album. Aan stoppen denkt hij nog lang niet. Niettegenstaande zijn promostunt in zijn Geboorteplaats Veurne. Hij sprak van een sabbatjaar. Maar ondertussen werkt hij aan een musical met studio 100 over W.O. II.
  Eens haantje de voorste : altijd haantje de voorste!

  12-02-2016 om 08:43 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.729 Nek

  729 Nek

  Na mijn presentatie over het dialect van Meise kreeg ik van een inwijkeling volgende mail :
  “Het gaf dus de tegenstelling aan tussen de welstellende ‘dikke nekken’ van Meise en de bescheiden, hard werkenden van Wolvertem”.
  Deze tegenstelling klopt niet. Ze speelde zich af onder alle kerktorens. Tussen Meise en Wolvertem kwam er een hetze, naar aanleiding van de fusie in 1977. Dat ging omdat de naam van de fusiegemeente Meise werd. De Wolvertemmenaars vonden ten onrechte, dat zij recht hadden op de naam. Maar Meise had toen meer inwoners en kreeg de naam.
  In Meise was er vroeger de tegenstelling tussen de ressën (de meer begoeden in de fanfare De Verenigde Broeders) en de ¨ëzzëls (de kossaten van de fanfare Concordia). De eerste groep heulde samen met de heren van het kasteel van Boechout. Die hadden het zover geschopt, dat ze een vorm van sociale controle uitoefenden over onze parochie.  Als je gron d wou huren van de keizerin, moest je lid worden van de Verenigde Broeders.
  Een tweede vorm van dikke nekkerij vinden we bij de intellectuele inwijkelingen, die zich superieur voelen t.o.v. de autochtonen. Om hieraan te verhelpen stichtten we de Sibemol. Als ze inwijken en een toontje lager zingen, op het niveau van de autochtonen, zijn ze welkom. Vooral Antwerpenaars en Hollanders vertonen tekens van dikke nekkerij. Er zijn gelukkig veel uitzonderingen.
  Onze haan zingt in sibemol. Neem er een voorbeeld aan!

  05-02-2016 om 08:52 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.727 Karolientjes

  727 Karolientjes

  De kleine koekjes, die mijn papegaai Joke lust, heten Karolientjes.
  Wij kennen ze onder de naam “nik-nakjes”. Het zou nuttig zijn eens na te gaan,  hoe die in andere dialecten heten. De varianten in de 8 parochies die onze keizerlijke gemeente Meise rijk is, interesseren mij ook.
  Bij mijn presentatie over het dialect in Meise, brak ik het record met 52 toehoord(st)ers. Er kwamen al verschillende positieve reacties. Enkele medewerkers dienden zich aan. Oud burgemeester Kerremans beloofde mij de nota’s van zijn grootmoeder.
  Dat is echt heemkundig werk, waar men een fier mag over zijn, als een haan.

  29-01-2016 om 08:21 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.726 Sterzingen

  726 Sterzingen

  In het dialect van Meise is dit woord niet gebruikelijk. Wij noemen dat “draakeuningëzingën”.
  In kerkelijke geschriften is er nergens vermelding van drie koningen. In de 5de eeuw werd het aantal 3 voor het eerst gebruikt. De Engelse monnik Beda gebruikte in de 8ste eeuw als eerste de drie namen : Gaspar, Melchior en Belthazar.
  Er is wel in het evangelie sprake van drie offergaven : goud, wierook en mirre. Wie welk geschenk aanbood kunnen we zien op gravures en schilderijen. Dat ligt dus ook niet vast. Mirre en wierook worden gemaakt van gomharsen, afkomstig uit de gebieden aan de Arabische zee als Ethiopië en Jemen.
  In Zoutleeuw doen ze aan bedelzingen. Het is een overblijfsel van een eeuwenoud mysteriespel, waarbij ze rond trekken met een “stak – het – oep”, een uitgeholde biet met een brandende kaars erin.

  22-01-2016 om 08:44 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.725 Zeven

  275 Zeven

  De 7 werken ?
  De oudste schepen wil nog de Muziekacademie en de klassen van Westrode realiseren. Ik stel hem echter 7 werken voor :
  1. Academie
  2. Klassen Westrode
  3. Stripoteek volwaardig in de bibliotheek
  4. Beiaardconcerten via de Muze
  5. Michiels beiaard afwerken
  6. Berla eigen lokaal
  7. Reuzen Jan en Mie publiek plaatsen

  15-01-2016 om 09:28 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.724 Jules

  724 Jules
  Van Ernest Salu (ontwerper reuzen jan en Mie en kerkhof Meise) is geweten dat hij een buitenverblijf had op de Zonnelaan in Meise.
  Nu dook er in de Roetskalender 2016 een bekende persoon op die eveneens een week-end optrekje had in Meise : Jules de Saint Genois.
  Deze baron stond mee aan de wieg van het Willemsfonds. Hij was in 1851 de eerste voorzitter van deze vrijzinnige culturele beweging, die de verdediging van de Nederlandse taal promootte.
  Als adellijke persoon, bewoner van het kasteel de Man d’ Attenrode in St.-Kwintens Lennik in het pajottenland, was hij een vurig verdediger van het Nederlandse taalgebruik.
  Hij studeerde Letteren en Recht, maar hij beet zich vast in de geschiedenis en werd provinciaalarchivaris in Oost – Vlaanderen.. Van hem is “Histoire des avoueries en Belgique”. Later werd hij hoogleraar in Gent.
  In de Academie Royale des Sciences, de Lettres et des Beaux – Arts was hij de vurige verdediger van het Vlaams.

  08-01-2016 om 08:53 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.723 CD&V

  723 CD&V

  De politieke fracties in de gemeenteraad dragen hun fractieleider voor.
  In opvolging van Valérie De Knop (als gemeenteraadslid ontslagnemende fractieleider) heeft CD&V unaniem Veerle De Cuyper voorgedragen. Zij is de derde vrouwelijke fractieleider op 5 in de gemeenteraad van Meise.
  Veerle is geboren en opgegroeid in Meise en kent de gemeente door en door. Zij wil zich verder inzetten voor onze gemeente en helpen aan het uitbouwen van een gemeente waar het voor jong en oud goed is om te wonen en werken. Zij zal trachten de standpunten van CD&V duidelijk te verwoorden naar de leden van het college en de raad en verder in overleg gaan met onze coalitiepartner NVA. Zij deed dit al via de website van haar partij.
  Als bruggenbouwer wil zij samenwerken naar de drie andere fracties in de oppositie Open VLD en Groen en Sp.a met het oog op het algemeen welzijn.
  Veerle De Cuyper zal haar gedrevenheid, die ze ook in de Multinational Sarens ten toon spreidt, ten volle inzetten voor een beter beleid.
  Zij wordt ten volle gesteund door haar echtenoot Dirk Lamberts die werkzaam is in de internationale IT sector en een schattig dochtertje Hannah.
  Veerle is de dochter van Linda en Jef De Cuyper – VanKeymolen. Linda was jaren lang de drijvende kracht achter de feesten van de toenmalige CVP. Zij werkte nauw samen met Willy Van den Berghe. Zij bood zich ook aan bij de verkiezingen na de fusie met vijf vrouwen, maar werd niet verkozen.
  Jef De Cuyper stampte samen met Jos Chabert het Audiovisueel Centrum van Meise, Jette en Strombeek uit de grond. Dat heet nu CVO Meise en Jette.
  Veerle is ook door de goede raad die ze van haar ouders krijgt, een meerwaarde betekenen voor de huidige gemeenteraad.

  01-01-2016 om 09:19 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-12-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.722 Kraamkost

  722 Kraamkost
  Het woord van het jaar 2015 is “kraamkost” met 28 % van de uitgebrachte stemmen. Het staat voor een alternatief geschenk bij geboortes. Maak een lekker eetmaal klaar, dat de gelukkige moeder of vader enkel moet opwarmen. Dat spaart heel wat tijd uit en maakt tijd vrij voor de nieuwe burger(es). Een zeker Kim Leysen vond het uit.
  Op nummer 2 stond”flitsmarathon" en op 3" sjoemelsoftware".
  De andere woorden die in aanmerking kwamen waren : kibbelkabinet en turteltaks.
  De internetwoorden van het jaar zijn de woorden die het meest gegoogeld werden in zoekopdrachten. Hierin vinden we “nurfen”, “taks shift” en”tinder”.

  25-12-2015 om 09:03 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-12-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.721 City

  721 City
  Het gemeentebestuur van Meise huldigde Jo Vally voor het liedje 'Wolvertem City'.
  Had dat niet beter “Westrode” city geheten? Er zal onderzocht worden of het geboortehuis van de zanger in Wolvertem of in Oppem staat.
  Aan alles zijn twee kanten, ook hier.
  Valère Lauwers mocht ook het Gulden Boek van de gemeente ondertekenen en wordt ereburger van Meise. Een tegel met zijn naam en geboortedatum werd onthuld. De tegel zal in het voetpad voor Vally's geboortehuis in de Oppemstraat  gezet worden. Leonie, de moeder van de charmezanger, woont er nog steeds.
  Valère leerde zijn Engels correct spreken in het Audiovisueel Centrum Jos Chabert Meise en Jette, toen dat nog gebeurde via de audiovisuele methode en het talenpracticum.
  De rij van de ereburgers die begint met Eugène Hemeleers (voor de fusie) wordt dus eentje langer. Zij bevat drie nog levende ereburgers. Maar de rij van zij die dachten dat zij er ook in thuis horen wordt eveneens langer!
  Wij feliciteren onze oud-student van harte.

  18-12-2015 om 08:51 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-12-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.720 Jacquemart

  720 Jacquemart
  Dit torenuurwerk met mechanische poppen, dat uren slaat, zou uit Brugge komen. Op bevel van hertog Filips de Stoute werd het ontmanteld en aan Dyon in Bougondië geschonken.
  We stalen de show in Dendermonde met onze poppen. Die staan wel niet op de toren. Ze stammen echter uit een authentiek guignoltheater uit Brussel. Bij de teloorgang schonk een inwoner uit Meise die aan mij. Ze dragen dezelfde kledij als de reuzen uit Meise en de begeleid(st)ers (members).
  In de Ros Beiaardstad werd gisteren 14.11.2015 de jaarlijkse reuzendag gehouden. Aangezien onze reuzen nog in staking zijn tekenden we met twee afgevaardigden present. We kregen twee oorkondes n.a.v. de opname in het immateriëel erfgoed van Vlaanderen en de Cultuurprijs van Vlaanderen.
  Een meerwaarde voor de toren uit Meise zou eruit kunnen bestaan dat we een jacquemart installeren bij onze twee beiaarden, met de 5 originele houtgesneden guignols.

  11-12-2015 om 08:52 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-12-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.719 Meiske

  719 Meiske

  Grecy, het meisje dat de Oranjerie van de Plantentuin Meise uitbaat creëerde een nieuw bier : “Meiske van de streek”. Dit is waarschijnlijk een beetje geïnspireerd door “De Meisekens”, ludieke zangroep uit Meise. Die traden reeds op, op het terras van de Oranjerie.
  Het gerstenat ontstond in samenwerking met de gemeente Meise en de Plantentuin Meise.
  De Plantentuin Meise wou al langer een eigen bier produceren en deed daarom mee.
  'Meiske van de streek' wordt gebrouwen door de microbrouwerij Den Triest in Kapelle-op-den-Bos. Het is een fruitig, met aroma's van pompelmoes en passievrucht. Het is bedoeld voor mannen en vrouwen. Planten uit de Plantentuin hadden ook kunnen gebruikt worden, maar de hoeveelheid en kwaliteit kunnen ze niet garanderen.
  Voor elke verkochte fles wordt één euro aan 'Scale Dogs' , een goed doel dat sinds 1990 gratis geleidehonden ter beschikking stelt aan personen met visuele beperkingen over het hele land, om hun mobiliteit en onafhankelijkheid te verhogen.
  Waar kun je proeven ? Voorlopig enkel in de Oranjerie van de Plantentuin Meise .

  04-12-2015 om 09:00 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.718 Cultuurbarbaar

  718 Cultuurbarbaar
  Bij de open monumentendag stelde het publiek vast dat er op de prachtige muurschildering “ God is Liefde” in het Chiroheem twee radiatoren voor de verwarming aangebracht werden!
  Dat werk is zeer waardevol, op doek geschilderd door constructivist Jan Beekman uit Meise, die het in Amerika gemaakt heeft.
  Toen ik enkele jaren geleden de religieuze kleine keramieken restaureerde, lag er een elektrische leiding op het doek. Dat hebben ze toen verplaatst op mijn aandringen.
  Als dit prachtwerk niet kan gerespecteerd worden, zou men het beter verwijderen en op een veilige plaats aanbrengen.
  Herman Boon pr. (+2005) zal zich in zijn graf in Zaventem gedraaid hebben!
  Hij werd door enkele betweters als cultuurbarbaar afgeschilderd, omdat hij in de sfeer van het concilie de kerk versoberde en de tempera’s liet overschilderen met latex. Hij deed dit met medeweten van de kerkfabriek en zijn pastoor Brams. Volgens de restaurateur was dat een goede bescherming. Bovendien waren ze vroeger reeds twee maal overschilderd.
  Onze haan op de toren zal het geweten hebben!?

  27-11-2015 om 09:35 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.717 Einde

  717 Einde
  Er werd mij een “ long live time achievement” toegekend door de Cultuurraad van Meise. Ik heb dat opgedragen aan de jeugdverantwoordelijken die gedurende de laatste 50 jaar het beste van zichzelf gaven voor de jeugd van onze gemeente.
  Daar zijn natuurlijk twee kanten aan : waardering voor wat voorbij is of blij zijn dat ze ervan af zijn! Maar ik ben nog niet klaar!
  Paul Gregoir, Guido D'Haens, Godelieve De Thaey, Raf De Zutter, Hilde Desmedt, Frank Vermoesen kregen elk de titel van Cultuurlaureaat 2015. Zij moesten aan enkele criteria voldoen: al lang cultureel actief zijn, een duidelijke band hebben met Meise en actief zijn binnen de gemeentegrenzen.
  De huldiging was op vrijdag 11 september in GC de Muze van Meise. Ze kregen een boeket bloemen, een boekenpakket en een kunstwerk van Walter de Hollander. Walter de Hollander baseerde zich voor het kunstwerk op een gedicht van Toon Hermans.
  Wij poseerden fier alds haantjes voor de gelegenheidsfoto.

  20-11-2015 om 08:51 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.716 Vouwlelie

  716 Vouwlelie
  Na de prachtige reeks op Eén over Griekenland trokken ze naar Wales.
  Een van de afleveringen ging over de Vouwlelie. Dit is als het ware een variante op Edelweiss.
  Je vindt ze in Snowdonia op de beschutte N.O. kant in de bergen, uiteraard op stille, verlaten plaatsen. Ze zijn een overblijfsel uit de ijstijd. Het is als het ware alsof ze uit de rotsen groeien. Het groen lijkt ietwat op bieslook. Dat duidt er inderdaad op dat het hier op een plant uit de oertijden gaat. Bladvorming is zeer primitief hierbij.
  Zouden we die ook in de Plantentuin van Meise aantreffen. Ik ga eens navraag doen. Maar ik betwijfel dat.

  13-11-2015 om 08:42 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.715 Kindaros

  715 Kindaros
  Tegenwoordig hoor je enkel negatieve geruchten over Griekenland. Het is dan ook eens wat anders als er een reeks komt over het toerisme in de bakermat van de democratie.
  Op 1 mei worden in de cycladen de ezels op het dak gezet. De kinderen dansen op traditionele muziek.
  Het is de streek van de prachtige marmergroeven, waar nu nog enkel een groot meer overschiet. Er is ook een internationaal befaamde marmersculptuuracademie.
  Ik zag dat in de prachtige reeks op ‘Eén’ over de Griekse eilanden. Een eilandhopping is zeker een must. Maar dit valt nu samen met de onophoudelijke toevloed van migranten die vanuit Turkije de oversteek naar Kos wagen. Zo belanden ze langs de kortste oversteek Europa. De toeristen doen dat ook vanuit Turkije. Ik deed daaraan ook eens mee, toen we onze vakantie in Bodrum afwerkten. Voor ons was het van raki naar ouzo!
  Wat opviel toen we in Kos aanmeerden waren de vele zwerfkatten die er rondliepen. Hanen heb ik er amper gezien en zeker niet op de torens.

  06-11-2015 om 08:50 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.714 Water

  714 Water.
  In Canadese mijnen is drie kilometer diep miljarden jaren oud water gevonden. De levenskracht ervan maakt buitenaards leven een stuk waarschijnlijker.
  Deze zomer is nogal droog. De vijver van Julien stond droog. In de Beemden moet hij alle dagen water aandragen, want de poelen staan ook droog. De Schotse koeien die aan die poelen drinken, worden door onze conservator van de Beemden goed verzorgd. Ik vind dat hij wat faciliteiten moet krijgen voor de zorg die hij eraan besteed. Transport van water zou kunnen! Of is het niet mogelijk om daar een regenwaterput te boren ? Je goudhaantjes moet je verzorgen in de verenigingen.
  De Schotse koetjes ontsnapten ook weer. Het bracht dan ook heel wat voeten in de aarde, om ze terug in de beemden te krijgen. Deze runderen willen ook, zoals iedereen, ook eens een stapje in de wereld zetten. Voor de haan op de toren hoeft dat niet! Want die kan alles van boven overzien!

  30-10-2015 om 08:38 geschreven door Jef De Cuyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Foto

  Archief per week
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!