Inhoud blog
  • Musthaves voor de zomer
  • CKS SS24
  • Van een koffiedate tot ...
  • Yiko collectie
  • Le monde est-il 'comic'
  • 111 jaar VZUG
  • Muyu collectie
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    27-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste oogst Vlaamse mosselen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerste oogst Vlaamse mosselen !

     

     

     

     

     

    Gisterochtend werd de eerste lading Vlaamse hangcultuurmosselen 'Flanders Queen Mussel', door de Musselboot I aangevoerd in de Nieuwpoortse haven, gratis uitgedeeld aan de eerste 3.000 mosselliefhebbers die zich aanmelden in de Nieuwpoortse visveiling. 

     

    De Vlaamse hangcultuurmosselen hebben dankzij hun uitmuntende kwaliteit onlangs het A-certificaat bekomen van het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen). De Flanders Queen Mussel komt rechtstreeks uit open zee in het bord van de consument terecht, waardoor de mosselen een zeer rijke en intense zilte smaak hebben. Het project mossel- en schelpdierenkweek kadert in een geleidelijke reconversie van de vissersvloot als gevolg van het verlies aan visgronden wegens de installatie van de farshore-windmolenparken (op o.a. de Thorntonbank).

     

    Het voorbije jaar werden de kweektechnieken voor de Vlaamse mossel getest en geoptimaliseerd, met een aantal opmerkelijke resultaten. De hangcultuurmossel zet zichzelf vast op speciale mosseltouwen die rond spoelvormige constructies gewikkeld worden. In tegenstelling tot de 'gewone' mosselen, die meestal in het slib gedijen en bijgevolg meer zand en andere bodemstoffen opnemen, komt de hangcultuurmossel niet in aanraking met slib en neemt ze enkel zeewater in zich op. Mosselen die volgens de hangcultuurmethode gekweekt worden moeten niet meer 'verwaterd' worden om zand en slib te verwijderen zoals bij de gewone mosselen wel het geval is. De Vlaamse mossel gaat rechtstreeks van de open zee naar de consument zonder te verwateren, met een rijkere en intensere "zeesmaak" tot gevolg.

     

    De hangcultuurmossel kan zich veel meer concentreren op het groeien i.p.v. op het filteren, en heeft bijgevolg tot 20 à 25 % meer vleesgehalte! Het resultaat was gewoonweg verbluffend, de eerste Vlaamse mosselen zijn bijzonder vlezig en kunnen de consument ongetwijfeld verwennen met hun intense smaak. Een nieuw kwaliteitsproduct dat voor diverse creatieve impulsen zal zorgen, als voorgerechtje met een fruitige mousse, gefrituurd als amuse bouche en vanzelfsprekend de mossel-natuur met een uitje, een takje selder en zelfs een schijfje citroengras.

     

    De 100 supplementaire kooien die nu uitgezet worden in de 4 concessies zullen naar verwachting in 2008 ± 675 ton mosselen opleveren. De hangcultuurmossel is bovendien ook vroeger klaar voor de oogst: waar men nu moet wachten tot pakweg de tweede week van juli zal de Vlaamse mossel vanaf eind mei haar weg vinden naar de consument. Dit betekent dat vanaf 2008, het mosselseizoen al begint met O.L.V. Hemelvaart of ten laatste met Pinksteren! Met een gunstige prijszetting, wordt de Vlaamse mossel een meer dan te duchten concurrent voor de Zeeuwse mosselen. RVH.

     
    zie ook www.6minutes.be a la carte

    27-11-2007 om 17:53 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roseane Barros da Silva wint finale
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Roseane Barros da Silva wint finale “Rog, vis van het jaar”

     

     

     

     

     

    Voor de negentiende maal ging VLAM op zoek naar de professionele kok die het lekkerste en origineelste gerecht weet klaar te maken met de vis van jaar, nl. rog.

     

    Een vakjury maakte in oktober een voorselectie uit de ingestuurde recepten en weerhield vijf finalisten, nl. Tom de Four van brasserie-restaurant De Heeren van Liedekercke in Denderleeuw, Max De Blick van restaurant de Kaai in Antwerpen, John Lenaerts van brasserie Escouzy in Booischot, Michaël Mayerus van restaurant Le Sanglier des Ardennes in Durbuy en Roseane Barros da Silva van restaurant Aneth in Brugge.

    Na een spannende finale kroonde de jury voorgezeten door meesterkok Guy Van Cauteren, Roseane Barros tot winnares voor haar recept “Rog opgevuld met girollen, cantharellen en varkensoor, Havanaroom, Lardo di Clemente en krokante zuurdesem.” Zij ontving de ‘vis van het jaar’-trofee, ditmaal ontworpen door kunstenaar Tuur de Rijbel, naast enkele andere waardevolle prijzen. RVH.

     

    Het winnend recept is een bereiding voor 4 personen met volgende ingrediënten: 400 g rogvleugels, 20 g Lardo di Clemente.

    Vulling

    1 wit van prei, 100 g cantharellen,  100 g girollen, 30 g varkensoor, 50 g aardappelen (Bintjes), 1 dl groentebouillon, Peper en zout

    Krokant zuurdesem

    Zuurdesembrood, Olijfolie, Platte peterselie

    Saus

    1 dl gevogelteconsommé, 0.5 dl garnalenconsommé, 1 dl room gerookt met Havana, 35 g boter

     

    Bereiding

     

    Vulling

    Kook de varkensoren gaar in de groentebouillon, haal ze uit de bouillon en laat afkoelen. Versnijd ze in kleine blokjes. Kook de aardappelen in de bouillon volledig droog, plet tot puree met een beetje boter. Voeg de blokjes varkensoor toe. Snij de prei in halve ringen en stoof zeer kort aan. Maak de paddenstoelen schoon, stoof ze mee aan en meng onder de puree.

    Vis

    Fileer de rogvleugels en verwijder het vlies. Spoel kort onder water en dep zeer goed droog. Boter de inoxen ringen in, leg hierin de rogvleugels met de velkant naar boven. Kruid met peper en zout, leg de vulling erop en plooi toe. Laat 5 à 6 minuten stomen.

    Saus

    Kook de consommés samen met de gerookte room tot de helft in. Passeer, bind met boter en kruid met peper en zout. Mix luchtig met staafmixer.

    Krokant zuurdesem

    Snijd brood in plakjes van 1mm, schik op licht ingevette plaat. Leg siliconenmat erop tegen het krullen en bak krokant.

    Peterselie

    Was enkele plukken, fruit en leg op keukenpapier. Kruid met zout.

     

    Presentatie

     

    Lepel saus in een diep warm bord. Presenteer de rog in het midden en laat hierop de Lardo smelten. Werk af met zuurdesemtoast en gefruite peterselie.

     

     

     

     

     

     

     

    27-11-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Standaardboekhandel

     

    Primeur voor Vlaanderen Standaard Boekhandel opent allereerste boekhandel in een baanwinkelomgeving        

     

     

     

     

                             

    Met de opening van een boekhandel langs de A12 in Schelle (voorheen Woonboulevard Boomsesteenweg) zet Standaard Boekhandel een nieuwe stap in zijn groeistrategie en presenteert een innovatief boekhandelconcept aangepast aan een baanwinkelomgeving.

     

    Een retailbedrijf dat in een stagnerende tot licht groeiende markt (zoals de boekenmarkt) zijn bedrijfsresultaat op niveau wil houden, heeft geen andere keuze dan het realiseren van een groeistrategie. Vijfentwintig jaar geleden telde Standaard Boekhandel vierentwintig verkooppunten. Eind maart 2006 opende Standaard Boekhandel zijn honderdste winkel in het Vlaams-Brabantse Merchtem. Nu, anderhalf jaar later, opent Standaard Boekhandel zijn honderdentwaalfde winkel en daarmee ook zijn eerste baanwinkel.

     

    Naast de groei van het eigen winkelnetwerk groeit Standaard Boekhandel ook verder door samenwerking met partners. Dertien vestigingen van Fun herbergen vandaag reeds een Standaard Bookshop als "shop in de shop" met een boekenaanbod specifiek gericht op de klanten van Fun (kinder- en jeugdboeken en vrije tijd). Het is de bedoeling dat tegen eind mei 2008 alle zesentwintig Fun vestigingen over een Standaard Bookshop zullen beschikken. Enkele vestigingen van Kinepolis baten vandaag reeds een Standaard Shop uit waarin ze een aanbod van boeken, dvd's, cd's, en merchandisingproducten verkopen die gerelateerd zijn aan de in de Kinepolis vestigingen vertoonde bioscoopfilms. Het is eveneens de bedoeling om de samenwerking met Kinepolis nog verder uit te breiden.

     

    Of er nog meer baanwinkels zullen komen, hangt af van wat het management zal leren uit dit eerste initiatief dat uitdrukkelijk als een test wordt beschouwd. Met deze test wil Standaard Boekhandel nagaan of een baanwinkelomgeving een opportuniteit is voor boekenverkoop. Dit betekent zeker niet dat Standaard Boekhandel zijn aanwezigheid in de stadscentra niet verder zal uitbouwen, wel integendeel. Op korte termijn worden nieuwe vestigingen in de stadscentra van Nieuwpoort, Landen, Leuven (tweede winkel), Aartselaar, Malle, Lier (tweede winkel) en Sint-Andries Brugge voorzien. In een vijftal andere steden wordt momenteel actief gezocht naar een locatie. RVH.

     

     

    27-11-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterwaterpret
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Winterwaterpret

     

     

     

     

     

    In volle herfst is bij Hunkemöller een nieuwe badcollectie verkrijgbaar, ideaal om baantjes te trekken in het zwembad of voor een heerlijke zonvakantie tijdens de wintermaanden.

    De winter is de perfecte periode om je conditie op peil te houden. En niets is zo verfrissend als een heerlijke duik in het zwembad. Hunkemöller biedt de sportieve dames die deze winter regelmatig in het zwembad te vinden zijn, een geheel nieuw sportbadpak. Het ultradunne materiaal is heerlijk om in te bewegen, maar geeft wel de juiste ondersteuning die tijdens het zwemmen gewenst is.

     

    Flaneren over de boulevard, genieten van luxe… Wie wil niet het ultieme Cannes-gevoel in de winter ervaren? De winterbadcollectie van Hunkemöller bestaat naast sportieve modellen ook uit een uitgebreide glamoureuze collectie bikini’s en badpakken. Trendy prints, kralen en accenten zijn volop vertegenwoordigd in de luxe badmode deze winter. Perfect om deze winter op de boulevards van Cannes of Miami te verschijnen, al blijft de collectie ook dichter bij huis even aanlokkelijk. RVH.

     

     

    27-11-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weight watchers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    WEIGHT WATCHERS BREIDT GAMMA DIEPVRIESPRODUCTEN UIT

     

     

     

     

    Weight Watchers Diepvries zet zijn strategie verder en houdt zijn klanten tevreden door producten op de markt te brengen die van hoge culinaire kwaliteit zijn en ook erg makkelijk te bereiden. Het bedrijf lanceert een aantal nieuwe diepvriesproducten: de traditionele pizza’s, ‘made in Italy’, en de chocoladedesserten!

     

    Goed nieuws voor wie op zoek is naar iets nieuws: het merk Weight Watchers heeft geïnvesteerd in de diepvriesafdeling. De nieuwe traditionele pizza’s “made in Italy” zijn met zwier bereid en evenwichtig samengesteld qua voedingswaarde en calorieën; het is een ideaal huwelijk van smaak en esthetiek. Het deeg is zo fijn dat ze in een handomdraai klaar zijn: 8 minuten in een traditionele oven volstaan. Er zijn op dit moment twee recepten, zodat iedereen zijn gading vindt:

     

    De Pizza Margherita is gegarneerd met een fijn laagje tomatenpuree, magere mozzarella, rucola en dunne schijfjes tomaten. Hij is bestrooid met enkele vleugjes rucolapesto. Een Pizza Margherita van 275g bevat: 457 kcal – 9 Weight Watchers-punten –  21,5 g proteïnen – 67,4 g koolhydraten – 11,3 g vetstoffen.

    De Pizza Regina is gegarneerd met een fijn laagje tomatenpuree, magere mozzarella, champignons, dunne schijfjes tomaten en heerlijke gerookte ham. Een Pizza Regina van 290 g bevat 458 kcal – 8,5 Weight Watchers-punten – 25,2 g proteïnen – 68,2 g  koolhydraten – 9,3 g vetstoffen.

     

    Deze recepten zijn om van te smullen en samengesteld uit kwalitatieve en gevarieerde ingrediënten. Ze hebben een hoge voedingswaarde en bevatten in vergelijking met andere pizza’s erg weinig calorieën en vetten. De diepvriespizza’s van Weight Watchers zijn verfijnd, zien er heerlijk uit en horen perfect thuis in een gezonde voeding.

     

    Weight Watchers heeft ook gedacht aan de chocoladeliefhebbers en de zoetekauwen. Met de diepvriesdesserten van Weight Watchers kan iedereen smullen zonder zich schuldig te voelen, of het nu gaat om een dessert of om een smakelijk tussendoortje.  De grootste lekkerbekken hebben de keuze uit: IJshartjes met twee soorten chocolade: een heerlijk dessert van bevroren chocolademousse, een chocoladekoekje en witte chocoladeschilfers. Een chocoladefondant met schilfers van witte chocolade of chocolade eclairs met vanillemousse. RVH.

     

     

    26-11-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Standaard boekhandel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Primeur voor Vlaanderen Standaard Boekhandel opent allereerste boekhandel in een baanwinkelomgeving        

     

     

     

     

                             

    Met de opening van een boekhandel langs de A12 in Schelle (voorheen Woonboulevard Boomsesteenweg) zet Standaard Boekhandel een nieuwe stap in zijn groeistrategie en presenteert een innovatief boekhandelconcept aangepast aan een baanwinkelomgeving.

     

    Een retailbedrijf dat in een stagnerende tot licht groeiende markt (zoals de boekenmarkt) zijn bedrijfsresultaat op niveau wil houden, heeft geen andere keuze dan het realiseren van een groeistrategie. Vijfentwintig jaar geleden telde Standaard Boekhandel vierentwintig verkooppunten. Eind maart 2006 opende Standaard Boekhandel zijn honderdste winkel in het Vlaams-Brabantse Merchtem. Nu, anderhalf jaar later, opent Standaard Boekhandel zijn honderdentwaalfde winkel en daarmee ook zijn eerste baanwinkel.

     

    Naast de groei van het eigen winkelnetwerk groeit Standaard Boekhandel ook verder door samenwerking met partners. Dertien vestigingen van Fun herbergen vandaag reeds een Standaard Bookshop als "shop in de shop" met een boekenaanbod specifiek gericht op de klanten van Fun (kinder- en jeugdboeken en vrije tijd). Het is de bedoeling dat tegen eind mei 2008 alle zesentwintig Fun vestigingen over een Standaard Bookshop zullen beschikken. Enkele vestigingen van Kinepolis baten vandaag reeds een Standaard Shop uit waarin ze een aanbod van boeken, dvd's, cd's, en merchandisingproducten verkopen die gerelateerd zijn aan de in de Kinepolis vestigingen vertoonde bioscoopfilms. Het is eveneens de bedoeling om de samenwerking met Kinepolis nog verder uit te breiden.

     

    Of er nog meer baanwinkels zullen komen, hangt af van wat het management zal leren uit dit eerste initiatief dat uitdrukkelijk als een test wordt beschouwd. Met deze test wil Standaard Boekhandel nagaan of een baanwinkelomgeving een opportuniteit is voor boekenverkoop. Dit betekent zeker niet dat Standaard Boekhandel zijn aanwezigheid in de stadscentra niet verder zal uitbouwen, wel integendeel. Op korte termijn worden nieuwe vestigingen in de stadscentra van Nieuwpoort, Landen, Leuven (tweede winkel), Aartselaar, Malle, Lier (tweede winkel) en Sint-Andries Brugge voorzien. In een vijftal andere steden wordt momenteel actief gezocht naar een locatie. RVH.

     

     

    25-11-2007 om 11:19 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slaap zacht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Slaap zacht

     

     

    Slapen is nog nooit zo zacht geweest! Hunkemöller komt dit najaar met een nieuwe nachtlijn van ultralicht materiaal: Micro Modal. De lijn bestaat uit twee pyjama’s en twee nachthemden. Door een uitgebalanceerde combinatie van fijne stoffen is Micro Modal een fluweelzacht weefsel dat aanvoelt als een streling op de huid. Naast deze luxe verleiding van donzige zachtheid is Micro Modal bovendien sterk en behoudt het de kleur van de nachtlijn van Hunkemöller, zelfs na vele wasbeurten.

     

    Micro Modal bestaat voor 100% uit natuurlijke materialen. Voor de productie wordt enkel gebruik gemaakt van hout van speciale houtboerderijen, welke gegarandeerd zijn van het PEFC kwaliteitszegel. RVH.

     

    25-11-2007 om 11:18 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brugse webcamera

     

     

    Brugse webcamera viert 50.000 ste bezoeker met wedstrijd

     

     

     

    De webcamera op de Brugse Markt is erg in trek bij de surfers. Het voorbije weekend kwam de 40.000ste bezoeker langs. Dat betekent dat www.webcambrugge.be voor het einde van de maand al zijn 50.000ste bezoeker zal mogen verwelkomen. Naar aanleiding daarvan pakken de initiatiefnemers, het Comité voor Initiatief en Palm Breweries (Brouwer van Brugge Tripel – Brugge Blond en de abdijbieren van SteenBrugge) uit met een wedstrijd, waarbij een hotelovernachting voor 2 personen in Brugge te winnen valt.

     

    24 uur per dag zendt webcambrugge.be beelden van de Brugse Markt door op het internet. De webcamera werd eind september in dienst genomen, en mag nu dagelijks rekenen op ruim 800 bezoekers. De voorbije weken was er ook heel wat media-aandacht voor het project, ondermeer dankzij een vermelding in de Wereld Top 10 voor live webcams. Een hitlijst die wordt samengesteld door het Amerikaanse bedrijf Earthcam.com. De teller is inmiddels de 40.000 bezoekers voorbij.

     

    Om de 50.000ste bezoeker te vieren, organiseren het Comité voor Initiatief en Palm Breweries een wedstrijd. Wie rond het tijdstip van 50.000 ste bezoeker langskomt op webcambrugge.be, zal een speciale wedstrijdpagina kunnen aanklikken en maakt dan kans op een hotelovernachting voor 2 personen in Brugge. Een virtueel bezoek aan Brugge via de webcamera kan dus een trip met overnachting opleveren, bijvoorbeeld om de Brugse Markt eens in het echt te komen bewonderen in de gezellige eindejaarsperiode. Deze webstrijd loopt in samenwerking met de vzw Hotels Regio Brugge.  RVH.

     

     

     

     

     

     

     

     

    25-11-2007 om 11:12 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Fine
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In Fine, dé Parfum gebeurtenis in Brussel

     

     

     

     

    “In Fine” opende zopas in Brussel een ruimte gewijd aan exclusieve en persoonlijke

    geuren.

     

    “In Fine” is een concept dat meer dan 20 jaar geleden gelanceerd werd door Jean Patout, grootmeester in de kunst der geuren. Deze “Neus” bestudeerde de samenhang tussen een gekozen parfum en de karaktertrekken van de persoon die het parfum geselecteerd heeft. Dit concept biedt de gelegenheid uw geliefkoosd parfum te bepalen aan de hand van een unieke olfactorische parfum degustatie, die uw zintuigen prikkelt.

     

    Zoals bij een wijndegustatie, gaat u een uitgebreid gamma van parfums degusteren. Deze degustatie verloopt in 3 fasen. Tijdens de eerste fase, ervaart u de parfums één

    voor één teneinde een voorselektie te maken van de geuren die u het liefste ruikt. Daarbij is het zeer belangrijk dat u rustig de tijd neemt om de parfums waar te nemen

    zonder u daarbij te laten beinvloeden door andere factoren, zoals de algemene stemming of de omgeving. Daarna worden de geselekteerde geuren opnieuw aan u voorgesteld, twee per twee, en ook deze keer ruikt u in kalmte de geuren en kiest u zo spontaan mogelijk de parfums die uw voorkeur dragen. Uiteindelijk blijven er 3 of 4 parfums over.

     

    De “In Fine” deskundige zal u vervolgens parfumeren met de door u geselekteerde parfums teneinde de invloed van uw huid op het door u gekozen parfum te observeren. Zo is het mogelijk dat een geur bij iemand anders heerlijk ruikt terwijl op uw huid de geur niet tot haar recht komt. Tijdens het intrekken van de geuren legt de deskundige “In Fine” u de verschillende karaktertrekken, die verband houden met het

    door u geselecteerde parfum, uit.

     

    “In Fine” stelt u eveneens een originele kadotip voor: schenk een leeg parfumflesje cadeau waarmee de persoon van uw keuze een degustatie kan beleven en na afloop

    naar huis keert met een flesje van haar of zijn gepersonaliseerd parfum.

     

    “In Fine” verwelkomt alle belangstellenden voor een onvergetelijke en prettige ervaring in haar exclusieve, stijlvolle en serene zaak te Brussel, in de nabijheid van de Naamse Poort. RVH.

    In Fine Brussel - Pijpelingstraat 3 - 1000  Brussel

    www.infine-brussels.be

     

     

     

    25-11-2007 om 11:07 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filou & Friends
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    FILOU & FRIENDS LANCEERT EIGEN ONDERGOEDCOLLECTIE

     

     

     

     

     

     

    Voor kinderen moet ondergoed vooral goed zitten. Prikkende etiketten en pijnlijke naden, kids zijn er absoluut niet mee gediend. Bij Filou & Friends weten ze als geen ander wat kinderen willen. De  ondergoedcollectie van Filou & Friends biedt kwaliteit, is comfortabel en mooi.

    Bij Filou & Friends is een goede prijs-kwaliteitverhouding uitermate belangrijk. De nieuwe ondergoedcollectie is daar alweer een uitstekende illustratie van. Voor de allerkleinsten gebruikt P’tit Filou een betere côte 1/1, superzacht en -comfortabel, maar tegelijk ook gemakkelijk wasbaar. Voor de ietwat oudere kids combineert Filou & Friends jersey met lycra, voor een vormvast en zacht resultaat. En dit allemaal aan een interessante prijs.

     

    Ook het draagcomfort is optimaal, met een pasvorm die helemaal is afgestemd op het kinderlichaam. Pijnlijke naden en vervelende etiketten behoren definitief tot het verleden! De slipjes en boxers van Filou & Friends hebben geen naden op de tailleband, het elastiek gaat volledig rond. De etiketten zijn vanbinnen op de kledij geprint, waardoor ze niet prikken. Het nieuwe ondergoed van Filou & Friends is wasbaar op 60 graden, en mag in de droogkast. Het materiaal is hypoallergeen, en beperkt dus het risico op een allergische reactie tot een absoluut minimum.

     

    De items uit de ondergoedcollectie van P’tit Filou en Filou & Friends zijn wit, met een grijze bedrukking voor de jongens, een roze voor de meisjes, en een taupe voor de allerkleinsten. De ondergoedcollectie wordt bovendien een blijvend onderdeel van de collecties P’tit Filou en Filou & Friends. RVH.

    Infonummer consumenten: 056/22.99.05 - www.filoufriends.com

     

     

    25-11-2007 om 11:06 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glamoureuze feestdagen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Glamoureuze feestdagen…

     

     

     

     

     

    Bij Hunkemöller staan de feestdagen dit jaar in het teken van luxe en plezier. Rijke decoratie, fijne stoffen en gedetailleerde afwerking staan garant voor een gevoel van weelde.

    De kerstcollecte van Hunkemöller straalt je dit jaar tegemoet. Strass details en ook het gebruik van gouden materialen zijn met recht overdadig te noemen. De luxe van de jaren ’50 komt terug bij Hunkemöller in de vorm van dierenprints en (nep)bont. Een zacht gevoerde bodywarmer van (nep)bont houdt je eerlijk warm. Een weelderige gewaarwording. Genoeg van het bonte gevoel op je huid? Dan is de bodywarmer tevens binnenstebuiten te dragen! Ook de accessoires binnen de kerstcollectie zijn volledig op het rijke thema van de feestdagen aangepast. Een zacht plaid met luipaardprint is zalig om op of onder te leggen. Je kunt het ook lekker om je heen slaan tijdens de lange winteravonden.

     

    Feestdagen zonder engelen? Ondenkbaar! En ze zijn natuurlijk ook terug te vinden binnen de feestcollectie van Hunkemöller. Sierlijke tekeningen van engelen, kerstballen en kristallen, in de frisse combinatie van muntgroen en roze, geven een jonge knipoog aan het kerstthema. Zo mooi, als uit de hemel gezonden… RVH.

    25-11-2007 om 11:02 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Stadsschuur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DE STADSSCHUUR

     

     

     

     

    Restaurant De Stadsschuur in Goes, werd ondergebracht in de bijgebouwen van een voormalig weeshuis dat door Jacoba van Beieren werd opgericht. Ruim 25 jaar geleden kreeg het gebouw een grondige opknapbeurt en werd het restaurant geinstalleerd. De exploitatie ervan is sinds enkele jaren in handen van de familie van de Zandt die het complex eveneens voor seminaries en feestelijke bijeenkomsten openstelt.

    De keukenbrigade staat sinds kort onder leiding van Ron Diephout die de hotelschool van Middelburg succesvol doorliep. Hij deed o.m. stages in Het Veerhuis, bij Nolet en in het Groot Paradijs, om nadien 6 jaar als sousschef in De Stadsschuur te werken.

    Hier genoot hij het voordeel om zelf zijn brigade te kunnen samenstellen met de “zeeuwse dis” als concept voor ogen. Hiermee wil Ron een hoogstaande culinaire keuken aanbieden van dagverse regionale producten die op een klassiek-moderne wijze worden bereid, keuze van gerechten die de gasten trouwens permanent moet  verrassen.

     

    De ‘proeverij van de chef’ is een 4 of 5-gangenmenu waarin hij de Zeeuwse producten gebruikt die voorhanden zijn. Desgewenst is eveneens een bijpassend wijnarrangement voorhanden. Gasten kunnen anderzijds opteren voor een business lunch waarvan de samenstelling dagelijks wijzigt. Rekening houdende met de vaststelling dat talrijke Nederlanders voor een concert of bioscoopbezoek graag dineren, biedt De Stadsschuur de “mythe” aan, dit betekent dat bezoekers tussen 17 en 19 uur ook een soirée-menu kunnen degusteren. Dit myhte of soiréee-menu bestaat uit een soepje en hoofdgerecht en zorgt ervoor dat vele gasten nadien terugkeren om op een vrije avond, volop van de ‘proeverij’ te genieten.

     

    Ron Diephout wil de keuken van De Stadsschuur verder verfraaien en op een nog hoger culinair niveau tillen. In de eerste plaats beoogt hij een lidmaatschappij van de Alliance Culinaire, een gastronomisch genootschap dat in Nederland hoge waarderingscijfers meekrijgt, genootschap waavan trouwens ook enkele Belgische restaurants lid zijn zoals Kasteel Diependael in Elewijt en De Barrier in Houthalen.

     

    Echte sterrenambities mbt. de Michelingids heeft Ron voorlopig niet. De kwaliteiten van een toprestaurant zoals Inter Scaldes, voor hem wellicht een derde ster dit jaar en het Veerhuis, geeft hijzelf nog steeds een betere kwotering. De permanente aangroei van het aantal gasten in De Stadsschuur en de vele postieve commentaren laten hem voorlopig hopen op een ‘bib gourmand’ van Michelin, erkenning die voor hem de bekroning zou vormen van permanente inspanningen inzake productkeuze, bereiding van de gerechten en samenstelling van de menu’s. Na de zomerse gerechten heeft Ron kordaat een aantal aanpassingen in het wildmenu doorgevoerd waarbij naast haar- en vederwild, reeds populair in De Stadsschuur, nu ook groot wild aan de gasten wordt gesuggereerd.

     

    Aan de traditionele prijs/kwaliteit verhouding als maatstaf, heeft Ron nu een derde element toegevoegd, nl het plezier, het genoegen dat de klant aan de maaltijd beleeft. De perfecte synergie tussen deze eleneten is voor hem een uitgelezen norm om de gasten op voortreffelijke wijze te verwennen.

     

    Jacoba van Beieren had wellicht nooit gedacht dat haar weeshuis in Goes zou uitgroeien tot een toprestaurant waar de klassieke hedendaagse keuken met Franse roots, talloze gasten zou verwennen. Aan de essentie van he weeshuis ‘gasten’ op te vangen en hen aangename momenten te bezorgen, is zelfs na de transformatie tot restaurant, niets gewijzigd. RVH.

     

    Restaurant De Stadsschuur – Schuttershof 32 – 34 – 4461 DZ Goes

    Tel 31-113-21 23 32 – www.stadsschuur.nl - info@stadsschuur.nl

     

    25-11-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The American Brunch

    “THE AMERICAN BRUNCH” BIJ DOLCE LA HULPE BRUSSELS

     

     

    Dolce La Hulpe Brussels organiseert iedere eerste zondag van de maand een typisch Amerikaanse brunch. Geïnspireerd door de brunch in Dolce Lakeway Resort & Spa staan de beste producten uit de Verenigde Staten op het menu. De “American Brunch” vindt telkens plaats van 11.00 tot 15.00 uur. Wanneer in de Verenigde Staten bepaalde feesten worden gevierd, zal het buffet in het teken hiervan staan. Er is een “kids corner” voorzien om de kinderen te vermaken, zodat de ouders even rustig kunnen uitblazen, begeleid door live muziek.

     

    Net zoals bij een klassieke brunch, bestaat “The American Brunch” uit een heerlijke mengeling van ontbijt en lunch. Dolce geeft met dit concept een extra cachet aan de brunch, die bestaat uit een indrukwekkende waaier koude en warme gerechten, vlees en vis, zout en zoet, afgerond met een selectie desserts. Daar komt nog bij dat de disgenoten kunnen proeven van typisch Amerikaanse, buitengewone gerechten van onberispelijke kwaliteit.

     

    Wie zin heeft om er een daguitstap van te maken, kan even uitrusten op het terras of de bossen rondom het hotel opzoeken voor een wandeling. Bovendien zijn er speciale parcours voor joggers en mountainbikers. Of waarom de brunch niet koppelen aan een wellnessformule, een operabezoek, … Dolce La Hulpe is makkelijk bereikbaar en de parking is gratis, voordelen genoeg om zelfs de grootste huismussen te overtuigen!

     

    Volwassenen betalen 47 euro p.p. (warme dranken en welkomstcocktail met of zonder alcohol inbegrepen), kinderen betalen vanaf 5 jaar 15 euro en van 10 tot 15 jaar 21,50 euro.

     

    De eerstvolgende edities van The American Brunch hebben plaats op 2 december 2007 - 3 februari 2008 - 2 maart 2008 - 6 april 2008 - 4 mei 2008 - 1 juni 2008 - 6 juli 2008. RVH.

     

    25-11-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewaarkasten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kelder in de kast

     

     

     

     

    Voor wie niet beschikt over voldoende ruimte voor een aparte wijnkelder maar toch wil genieten van een correct bewaarde wijnvoorraad is een wijnbewaarkast de ideale oplossing.

     

    De wijnbewaarkast KSW38940 van Bosch zorgt er niet alleen voor dat u steeds een correcte bewaarde wijn- en champagnevoorraad binnen handbereik heeft. Het toestel werd onlangs bekroond met de iF-product design award. De bewaarkast heeft een inhoud van 368l, goed voor 194 flessen van 0.75l. De binnenruimte is ingedeeld in in de hoogte verstelbare rekken.

     

    Om een optimaal bewaarklimaat te creëren, rustte Bosch de wijnbewaarkast uit met een elektronische, tot op de graad nauwkeurige temperatuurregeling en een donker getinte dubbel geïsoleerde glazen deur met uv-filter. De temperatuur binnenin is regelbaar tussen 5° C en 22° C.

     

    Bosch beschikt eveneens over bewaarkasten met een inhoud van 295 l en 140 l, respectievelijk goed voor 96 en 43 flessen van 0.75l, beide toestellen beschikken over in de hoogte verstelbare houten legrekken. RVH.

     

    22-11-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palm breweries

    PALM Breweries bekroond als ‘professioneel geleid familiebedrijf’

     

     

     

    PALM Breweries werd donderdag 8 november 2007 bekroond als ‘professioneel geleid familiebedrijf’. Deze prijs is een initiatief van het ‘Instituut voor het Familiebedrijf’ en ING en wordt uitgereikt ter gelegenheid van de vijfde Dag van het Familiebedrijf. De prijs gaat naar een Vlaams familiebedrijf dat sterk scoort op het vlak van professioneel management.

    Na een uitgebreide selectieprocedure - die vertrok van een longlist van 50 bedrijven - weerhield de jury 3 potentiële winnaars. PALM Breweries - een familiebedrijf in de 10de generatie, opgericht in 1747 - haalde de hoogste scores. De andere genomineerden waren Reynaers Aluminium (2e generatie) en Schoenen Torfs (3e generatie).

    De jury roemt Palm omdat het de laatste 5 jaar sterk focuste op de professionalisering van het totale bedrijfsbeleid. Bovendien beschikt Palm over een zeer degelijk governancebeleid waarin veel aandacht gaat naar familiale governance en financiële rapportering. De sterk uitgebouwde raad van bestuur wordt geleid door een externe voorzitter. Ook op HR-vlak doet Palm grote inspanningen. De brouwer werkt met prestatiegebonden verloning en zowel voor arbeiders als voor bedienden wordt er periodiek een externe ‘benchmark’ van de remuneratiepakketten doorgevoerd.

    Met dit alles scoort Palm hoog op een checklist van 5 cruciale domeinen die bij de verkiezing worden onderzocht: governance, familiale governance, financieel en fiscaal management, operationeel management en HR-management. De jury noemde Palm “een bedrijf waar corporate en familiale governance hand in hand gaan”. RVH.

    22-11-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Estaminet du Kelderke
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Estaminet du Kelderke

     

     

     

     

    Het Estaminet du Kelderke schermt zijn troeven uitstekend af. Men kan zich nauwelijks voorstellen dat achter de ietwat mysterieuze gevel een aangenaam restaurant schuilgaat met een echt eigen aanpak. Yves Deflandre en Olivier Barry mogen zonder blozen beweren dat zij de origineelste zaak van de Brusselse Grote Markt runnen. De charme van dit met geschiedenis doordrenkte stadsplein, vloeit naadloos over in de verleiding van het eigentijds ingerichte Estaminet du Kelderke.

     

    Het interieur biedt een weldoordachte mix van muren in zichtbaar metselwerk, warme en trendy tinten, natuurlijk houten tafels en gebleekte plankenvloer. Ook de hogere tafel voor 8 personen, geeft ten overvloede, een resoluut eigentijds trekje aan de rechthoekige ruimte die desondanks intimistische hoekjes kent en plaats biedt aan maximaal 40 tafelgasten.

    Tegen de muren een aantal zwartwitfoto’s die het rijke patrimonium van Brussel verheerlijken, terwijl de open haard nog altijd een warme sfeer uitademt. Het geheel vormt een ruimte met een moderne, relaxte sfeer met als toetje het schitterend uitzicht op de Grote Markt.

     

    Het Estaminet du Kelderke verwijst met trots naar de Brusselse roots. Het restaurant biedt een smakelijk alternatief met veel aandacht voor salades en boterhammen op basis van natuurlijke producten. Onvoorwaardelijke liefhebbers van typische gerechten kunnen er terecht voor haringfilets ‘Jefke’, Vlaamse stoofkarbonade met bier, Gentse waterzooi, vleesballetjes uit de Marollen of een rijkelijke stoemp, geserveerd met spiegeleieren, boerenworst, beuling of spek.

    Mosselen, diverse gerechten met rood vlees en de klassieker, gegratineerd witloof, vervolledigen de kaart van deze nu al bijzonder gereputeerde keuken.

     

    Maar … Estaminet du Kelderke, verrast ook waar men het niet verwacht. De fijnproever vindt hier ook een iets lichtere fusion keuken, meer dan copieuze salades of belegde boterhammen van brood met zuurdesem. De chef beoogt een mix van smaken die op geen enkel vlak botst en toch seizoensgebonden blijft. Twee lichte seizoenspecialiteiten zijn La Bruxelloise, een boterham met kwark, radijs, ui en bieslook, of La Carpaccio, een boterham met ragfijn gesneden rauw rundvlees, basilicum en parmezaan. Andere huisspecialiteiten zijn de speltkoek of gerolde flensjes, met een salade die samengesteld kan zijn op Mediterrane, of Ardens - Coburgham, ui en champignons, of trappistenwijze - met abdijkaas.

     

    Het Estaminet du Kelderke gaat het hele jaar lang elke morgen om 7 uur open. Het is dus de ideale plek overigens de enige op de Grote Markt, om de dag te beginnen met een rijkelijk voorzien ontbijtbuffet. Op het menu luxebroodjes, zuivelproducten, fijne vleeswaren, salades en vers fruitsap en dit voor slechts 12€. Van het ontbijtbuffet kan men tot 11u30 genieten.

     

    Een restaurant dat zich oer-Brussels wil profileren, moet enkele kwaliteitsbieren aanbieden, het Estaminet du Kelderke heeft een ruime keuze in originele Belgische bieren, maar biedt eveneens een verrassend en zoet Corsicaans bier op basis van kastanjes.

    Stamgasten en de heel even passerende toeristen worden ongetwijfeld gecharmeerd door de meertalige onberispelijke service en de kleine prijzen. Toch biedt het Estaminet du Kelderke, heerlijke schotels, een aangenaam decor met uitzonderlijke ligging in het hartje van de hoofdstad. Het is en blijft een modern, trendy restaurant in tegenstelling met de keldergewelven van restaurant ’t Kelderke dat in de kelderverdieping van hetzelfde gebouw is gelegen. Fijnproevers die het Estaminet wil uittesten moeten even de trappen op en krijgen het uitzicht op de Grote Markt als unieke compensatie. RVH.

     

    Estaminet du Kelderke – Grote Markt 15 – 1000 Brussel – tel 02/513 73 44

    www.atgp.be

     

     

     zie ook www.6minutes.be à la carte

    21-11-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sleepy
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sleepy: op naar een comfortabele kerst !

     

     

     

     

    Het lijkt misschien nog veraf, maar stilaan komen de eindejaarsfeesten eraan. Een heerlijke tijd ware er niet de eeuwige stress om tijdig leuke cadeautjes te vinden. Keuze genoeg, maar je moet toevallig ook de nodige inspiratie hebben of een beetje creatief zijn. Maak je maar niet ongerust: Sleepy gaat je helpen. Wedden dat je bovendien complimentjes krijgt over jouw originele presentjes ?

     

    Waarom zou je je wagen aan de zoveelste sjaal, het foute parfum of de weinig creatieve boekenbon? Waarom verwen je diegenen die je lief hebt eens niet met … comfort? Een knusse kamerjas, een luxueuze deken, een handig reiskussen of een prachtige overtrek misschien… Bij Sleepy vind je werkelijk de mooiste en meest originele cadeaus. RVH.

    www.sleepy.com

     

    21-11-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conrad on Ice

    CONRAD ON ICE

     

     

    De 3de edictie van Conrad on Ice loopt van 17 november tot en met 31 janauri 2008. Hotel Conrad Brussels is het nec plus ultra van luxe en elegantie, en zonder enige twijfel het mooiste hotel van de hoofdstad. Het is ideaal gelegen aan de beroemde Louizalaan, vlakbij de meest prestigieuze winkelzone van Brussel. Hierdoor is het Conrad Brussels het gedroomde kader voor zakentoeristen en vakantiegangers, en dat in het hart van Europa. Bovendien ligt het dicht bij het internationale zakencentrum van Brussel, het Koninklijk Paleis, de zo majestueuze Grote Markt en de zetels van de NAVO en de Europese Unie. Kortom, het Conrad Brussels biedt zowel topluxe als wereldklasse, en het neusje van de zalm qua comfort en hoteldiensten.

     

    Het Conrad Brussels opende zijn deuren in 1993. Het gebouw heeft zijn schitterende 19de eeuwse gevel behouden en biedt een unieke architectuur. Het telt 269 prestigieuze kamers en suites, de meest ruime en verfijnde van de hoofdstad, en verder ook: de Loui Lounge & Bar, restaurant Café Wiltcher's en een traditionele ontspanningsruimte, de Lobby Lounge. Het hotel straalt één en al karakter en authenticiteit uit, en verwent zijn gasten met een topkeuken van wereldformaat.

     

    De stad Brussel is een oase van rust. Het Conrad Brussels biedt dan ook een ideaal kader voor alle conferenties en zakenvergaderingen. De prestigieuze balzaal is de gedroomde locatie voor evenementen en banketten, minder grote bijeenkomsten kunnen perfect in één van de negen elegante vergaderzalen worden gehouden.

    Op de koop toe hebben de gasten rechtstreekse toegang tot de private gezondheids- en wellnessclub van het hotel, Aspria Louizalaan, met zwembad (17 meter lang), gymzaal, sauna, jacuzzi en een gezondheids- en schoonheidsruimte waar u terecht kunt voor zowat 60 verschillende behandelingen.

     

    Welcome to Conrad on Ice

     

    Een verbluffende ruimte, een origineel idee en magische sensaties in een feeërieke sfeer: dat is het concept van Conrad On Ice. Of het nu is om uw klanten of leveranciers te ontvangen, uw bedrijfsfeesten te organiseren of voor andere gelegenheden: Conrad On Ice is de gedroomde locatie voor uw evenementen.

    Van 17 november 2007 tot 31 januari 2008 kunt u op de binnenplaats van het Conrad Brussels beschikken over een ijsbaan van ongeveer 300 m2 om uw evenementen extra pit te geven. Een paar rondjes schaatsen om er de sfeer in te brengen, een cocktail aan de rand van de ijspiste of op het terras van Café Wiltcher's, een lunch of diner in Café Wiltcher's... en u hebt alle ingrediënten om hier onvergetelijke momenten te beleven. Uiteraard kunt u ook andere combinaties kiezen, afhankelijk van uw wensen en uw budget.

    www.conradevents.be

    zie ook www.6minutes.be mice

    20-11-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suite Amsterdam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Suite Amsterdam : exclusief concept  

     

     

     

    Begin oktober opende Cocktail Bar, Lounge & Restaurant Suite Amsterdam officieel zijn deuren. De 25-jarige eigenaar Paul Grimmius gaf, samen met Histor, het oude pand een eigenzinnige nieuwe look. Resultaat is een exclusief concept met zes verschillende interieurs onder één dak. Daarbij is elke wand geverfd in een passende Histor-tint. Kortom, Suite is een ‘must see’ voor alle liefhebbers van fashion, design, exclusive dining, cocktails, clubdj’s en veel meer!

     

    Bij het creëren van de verschillende sferen heeft Histor een belangrijke rol gespeeld. Het deskundige advies van Leo Faasen (Colour trainer) heeft mee bijgedragen tot het bereiken van het doel dat Suite zich gesteld had: een prettige sfeer waar iedereen zich fijn voelt. Samen met de eigenaar van Suite is Histor op zoek gegaan naar de juiste kleurstellingen om van het restaurant één geheel te maken. De zes ruimtes onderscheiden zich wel door verschillend kleur- en materiaalgebruik. “Het is geweldig om te zien wat verf met een ruimte kan doen. Elke ruimte is een beleving op zich en een inspiratiebron voor woon- en interieurliefhebbers”, aldus Leo Faasen. Histor zorgt vanaf nu voor variatie in Restaurant Suite door de ruimtes te verven in de laatste trendkleuren die passen bij de ruimtes.

     

    De Arabic Lounge, Fashion Corner, ‘70s Design Retro Corner, Cocktail Bar, Exclusive Club Basement en het New Classic Restaurant zijn de verschillende ambiances die Suite te bieden heeft. Voor elke persoon en voor elke stemming is er een geschikte ruimte binnen het Suite-concept.

    Chef de cuisine Guy Heemskerk kookt met zijn keukenbrigade uiteenlopende kleine mediterrane gerechten die in de verschillende ruimtes verkrijgbaar zijn. Het unieke aanbod varieert van ‘Ambachtelijk gemaakte kroketjes van Holtkamp’ (€ 5,50) tot ‘Kalfszwezerik met truffelrisotto’ (€ 17,50). Cocktail-artspecialist en barmanager Sam Kingue voorziet de gasten in Suite van drankjes. Zo biedt de Cocktail Bar maar liefst 60 verschillende cocktails: van op wodka gebaseerde cocktails tot champagnecocktails. Met zijn eigen cocktail ‘Lyon Eye’ won Sam dit jaar de Remy Martin Bartender Style Masters. De cocktail, gemaakt van Remy Martin V.S.O.P., champagne, cognac, vers wortelsap, Monin Vanille Siroop en Oranjebloesemwater, staat uiteraard ook op de cocktailkaart van Suite. RVH.

    Suite Amsterdam (Bar, Lounge & Restaurant), Sint-Nicolaasstraat 43, NL-1012 NJ Amsterdam

    T: 0031 20 77 98 314, www.suiteamsterdam.nl

     

    20-11-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vierschaere
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Vierschare

     

     

     

     

    Net als wielerkampioenen wedijveren de laatste authentieke polderdorpjes met elkaar qua aantrekkingskracht en pittoreske natuurlijke decors. Op amper een figuurlijke boogscheut van Lissewege, pronkt ook Oostkerke (Damme) met een lieflijke entourage die menig schilder en kunstenaar kan bekoren.

     

    Langsheen de ommegang van de kerk, liggen enkele prachtige oude woningen verscholen,  in een van hen, het voormalige Gemeentehuis van Oostkerke, vond het restaurant De Vierschare een onderkomen. Door de uitbouw van enkele sfeervolle kamers mag het restaurant eveneens het etiket ‘charme hotel’ dragen. Het werd na een grondige renovatie van de oude woning, begin 2002 geopend.

     

    Chef eigenaar Rik, oud leerling van de Hotelschool Ter Groene Poorte, baat samen met zijn zus Mireille het complex uit. Ervaring heeft Rik alleszins zat, jarenlang kookte hij aan de zijde van meesterkok Pierre Fonteyne en was naderhand o.m. in Ter Dycke en de Oosthoek actief.

     

    Het rustige decor van Oostkerke is voor hem een absolute inspiratiebron om een creatieve keuken, die uitpuilt van dagverse producten aan zijn gasten aan te bieden. Het is een polderkeuken à la carte met inventieve bereidingen die bol staan van erg lekkere aroma’s.

    Dé specialiteit van het huis is een “menu van den echte Belg”! Uitdaging en challenge waaraan we niet konden weerstaan. Het huisaperitief kreeg het gezelschap van een quiche van kaas, een mousse van zalm en een carpaccio van tonijn. Nadien verraste Luc ons alleszins met een feilloze gazpacho en huisgemaakte – en handgepelde- garnaalkroketten.

    Hoofdschotel zoals het hoort, de slibtongetjes van de laatste sleep met een saladeassortiment, frietjes en geurige huisgemaakte mayonaise, een gerecht dat meer dan een symbolische pluim verdient. Uit pure nieuwsgierigheid ruilden we de traditionele ‘dame blanche’ voor een ‘café glacé’, ruil, waarop we enkel positieve commentaar kunnen geven.

    Dit unieke menu loopt trouwens het ganse jaar, omdat men zoals Luc stelt, ‘Belg is en blijft’. Dus moet men volop genieten van de traditionele keuken en de nationale specialiteiten.

     

    De schitterende ligging langsheen enkele begeesterende fietsroutes inspireerde de exploitanten trouwens om fietsen ter beschikking te stellen van hun hotelgasten. In feite dus ‘Rust’-arrangementen die men naar hartelust kan combineren met fijne ‘gastronomische’-arrangementen van 1 tot 3 overnachtingen. Lekkerbekken kunnen hierbij naast de keuken van De Vierschare, kennismaken met de culinaire rijkdommen van restaurant De Oosthoek of Le Jardin Tropical, beide in het nabije Knokke.

     

    De Vierschare combineert op een meer dan voortreffelijke wijze de charme, sfeer en authenticiteit van lieflijke polderdorpjes met de aroma’s van de keuken in het ‘menu van den echten Belg’ maar evenzeer met absolute gastronomische toprestaurants. RVH.

     

    De Vierschare – Processieweg 1 – 8340 Oostkerke – tel 050/60 60 10

    zie ook www.6minutes.be a la carte

    20-11-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!