Inhoud blog
  • Trixie-dierenvrtiendjes
  • Hannover
  • MSC World America: ultieme vakantiebestemming
  • 360° magic shows
  • Classissimo 2024: klassiek zonder grenzen
  • Classissimo 2024: klassiek zonder grenzen
  • Khudi B ari
  • Citizen: Tsuyosa-collectie
  • Alpine Extreme quartz
  • MSC Cruises: winterbrochure 2024-2025 online
  • Classic Date Manufacture
  • Haal de zomer in huis
  • Ontdek de higgen gems van Lloret de Mar
  • Welkom in Tihany, bakermat van Hongaarse lavendel
  • Entertainment voor iedereen
  • Vier de festivalzomer in stijl
  • Maak kennis met ReBelle Antwerp
  • Mission Blue en MSC Foundation
  • Een reis rond de wereld(keuken) mrt Beka
  • Aqualex Circulo, les je dorst naar duurzaamheid
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    16-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speculoospasta

    Vermeiren Princeps lanceert eigen speculoospasta

     

    Quasi simultaan met de komst van Sinterklaas en de eindejaarsfeesten lanceert Vermeiren Princeps een eigen speculoospasta in warenhuizen en buurtwinkels. Deze speculoosproducent uit Bornem heeft al een sterke merkbekendheid met een uitgebreid gamma van ambachtelijk gemaakte speculooskoekjes die opvallen door hun schotse hoeken en kanten en de typische ribbels.

     

    Nu is er dus een eigen speculoospasta, bereid op basis van hetzelfde authentieke speculaasrecept waarmee Vermeiren Speculoos sinds 1919 naam en faam maakt. Voor de speculoospasta werd alvast de authentieke smaak van het koekje behouden, met enkel de beste natuurlijke grondstoffen (echte blonde kandijsuiker en ruwe rietsuiker) en kruiden. Het deeg wordt behoedzaam gekneed, en na een nachtje rust wordt het deeg omgevormd tot het gekende Vermeirenkoekje en langzaam gebakken aan hoge temperatuur. Voor het maken van smeerpasta worden de koekjes vermalen tot een fijn poeder. Daaraan worden zuiver plantaardige oliën en vetten toegevoegd om de pasta smeerbaar te maken. De productie gebeurt op een puur ambachtelijke manier. En net zoals voor Vermeiren speculooskoekjes, worden in de speculoospasta geen stropen, zout of dierlijke vetten toegevoegd, noch bewaarmiddelen, kleur- of smaakstoffen.

     

    Steven Vavedin, sales director Vermeiren Princeps: “Met onze eigen, authentieke en smaakvolle speculoospasta zetten we de dynamische productontwikkeling van de laatste jaren verder. Als tweede belangrijkste fabrikantenmerk in speculoos rekenen we op de brand awareness en onze naambekendheid om er ook mee te scoren als alternatieve lekkernij op de dagelijkse boterham. De markt voor speculoospasta is momenteel  ‘booming’ en het ziet er naar uit dat het product een vaste waarde wordt in de categorie van smeerbaar boterhambeleg.”     

                                                                                                                                                 ./.

    Ingrediënten Vermeiren Speculoospasta: tarwebloem, kandijsuiker (Candico®), ongeharde plantaardige oliën en vetten, ruwe rietsuiker, sojameel, invertsuiker, rijsmiddel, natriumwaterstofcarbonaat, kaneel, nootmuskaat.  Voor de bereiding van de speculoospasta worden plantaardige vetten (palmvet, koolzaadolie), echte kandijsuiker (Candico®) en sojalecithine toegevoegd. RVH.

    www.vermeirenprinceps.be. Speculoospasta verkrijgbaar bij Colruyt, Match, Spar, Prima, natuurvoedingswinkels, pompshops,… Adviesprijs 2,59 euro/350 gr. in glazen bokaal, 10 maanden houdbaarheidsdatum.

        





    16-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vino

    EEN BLOEM DOET HET STEEDS

     

     

    Fleurop-Interflora lanceert onder de naam ‘Vino’ een assortiment dat bloemboeketten met kwaliteitswijn combineert. Deze combinatie levert een mix van bloemenweelde en uitmuntende wijn op, die afkomstig is van het gerenommeerde wijnhuis Magnus uit Deurne. Keuze is er uit meer dan twintig bloemstukken waarbij telkens een gepaste wijn wordt gepresenteerd.

     

    De boeketten uit dit nieuwe assortiment zijn pareltjes die worden samengesteld uit (exotische) bloemen, sierlijke bladeren, decoratieve wijnkratjes en –dozen, met passende rode/witte wijn uit Zuid-Afrika en Frankrijk of champagne.

    Bij ‘Bubbles’ hoort vanzelfsprekend een fles champagne, versierd met rozen en twijgjes in een mandje afgewerkt met exotische bladeren. Naast de weelderige boeketten en bloemstukken zijn ook subtielere combinaties in het assortiment terug te vinden. ‘Witte corsage’ bijvoorbeeld is een samenspel van een karaktervolle Chablis ‘Les Hauts de Milly’ die op zeer decoratieve wijze verbonden wordt met een bloeiende witte roos. Het aanbod is in werkelijkheid niet echt beperkt daar men diverse flessen kan combineren met andere corsages, boeketten en bloemstukken.

     

    Dit nieuwe aanbod is een vernieuwing van het eerder Fleurop-Interflora gelanceerde  champagnebloemstuk, het Celebrations®-boeket en het boeket met het hangertje van Crystallized™. Dat die themaboeketten bij de consument aanslaan, blijkt niet alleen uit het verkoopssucces maar ook uit de enquête die Fleurop-Interflora recent uitvoerde. Deze enquête bevestigt de vermoedens dat de consument die bloemen schenkt er graag nog iets extra bij krijgt. Het geschenk bij uitstek in België is een combinatie van bloemen voor de vrouw en wijn voor de man.

     

    Het nieuwe assortiment wordt niet alleen aangeboden aan de ruim vierhonderd bloemisten die aangesloten zijn bij Fleurop-Interflora, het wordt ook opgenomen op de website www.fleurope.be. Mocht bij een bestelling, een wijn niet beschikbaar zijn, dan wordt deze door een evenwaardige wijn vervangen. Deze flexibiliteit bewijst ten overvloede dat elk Fleurop-Interflora product op het laatste moment ter plaatse en individueel wordt gerealiseerd door hooggekwalificeerde floristen die er alles aan doen om kleur en vorm van de geïllustreerde waar te behouden.

     

    Het ‘Vino’-assortiment sluit trouwens het eeuwfeest van Fleurop-Interflora af. Deze onderneming is de belangrijkste en meest gekende service die wereldwijd bloemen levert. In 1908 richtte Max Hubner in Duitsland de “Blumenspende Vermittlung” op,  de voorloper van het huidige Fleurop-Interflora. Wereldwijd is de vereniging thans vertegenwoordigd in 155 landen met 55.000 bloemenzaken. De Belgische afdeling zag in 1928 het levenslicht. In ons land zijn de merken Fleurop en Interflora, samen met het “Mercurius” logo, dus reeds 80 jaar befaamd is voor de uitstekende kwaliteit van bloemen en planten. Assortiment dat thans met heerlijke wijnen en champagne wordt uitgebreid.

     





    16-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Alliance

    BRUSSELS AIRLINES WORDT LID VAN STAR ALLIANCE

     

     

     

    Tijdens hun jaarlijkse Board Meeting hebben de CEO’s van de Star Alliances, tijdens een stemming de lidmaatschapsaanvraag van Brussels Airlines goedgekeurd. Brussels Airlines wordt zo een toekomstig lid van de alliantie. Brussels Airlines is de Belgische luchtvaartmaatschappij die het grootste vluchtaanbod verzorgt vanuit de Europese hoofdstad. Met een vloot van 45 toestellen voert Brussels Airlines ongeveer 300 dagelijkse vluchten uit naar 55 Europese en 15 Afrikaanse bestemmingen.

     

    In zijn rol als voorzitter van de Star Alliance Board Meeting, zei Glen Tilton, president en CEO van United: “Brussels Airlines breidt het aanbod van Star Alliance zowel in Europa als Afrika uit.”

     

    “We zijn zeer tevreden met deze uitnodiging van Star Alliance en we kijken uit naar het lidmaatschap”, zegt Brussels Airlines Managing Director Bernard Gustin. “Samen brengen we alle voordelen van de Star Alliance naar het hart van Europa waar we onze thuisbasis hebben.”

     

    Als lid van Star Alliance kan Brussels Airlines haar passagiers talrijke voordelen aanbieden. Zo kunnen passagiers genieten van naadloze en comfortabele reismogelijkheden doorheen het gehele Star Alliance netwerk dat voortaan bestaat uit XXXX bestemmingen verspreid over XXX landen. Frequent Flyers die lid zijn van het Brussels Airlines Privilege getrouwheidsprogramma zullen kunnen mijlen sparen of uitgeven telkens ze met een andere Star Alliance luchtvaartmaatschappij vliegen.

    Om al deze alliantievoordelen mogelijk te maken, gaan gespecializeerde teams van zowel Brussels Airlines, Star Alliance zélf als de luchtvaartmaatschappijen die lid zijn werken aan het integratieproces. Eenmaal dit integratieproces achter de rug is zal Brussels Airlines een volwaardig lid worden van het Star Alliance netwerk dat vandaag bestaat uit 21 luchtvaartmaatschappijen. RVH.

     

    16-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.al bustan palace

    Al Bustan Palace: Slapen op een koninklijke locatie

     

     

     

    Na bijna 2 jaar uitgebreide renovaties heeft het Al Bustan Palace Hotel in Muscat sinds 1 november 2008 de deuren heropend. Bij hun binnenkomst worden de gasten verwelkomd in de bijna 40 meter hoge lobby, voorzien van een prachtige kristallen kroonluchter. Het Al Bustan is er, ondanks de renovatie, perfect in geslaagd haar authentieke charme te conserveren.

     

    De ruime en luxueuze kamers hebben elk een grote badkamer en beschikken over de modernste entertainmentvoorzieningen. Enkele kamers hebben zelfs vanuit de eigen patio een directe toegang tot de lagunes.

     

    Het hotel telt verder een aantal uitstekende restaurants, waaronder visrestaurant The Beach Pavillion, waar ook de Omani uit Muscat graag komen dineren. Verder zijn de tuinen op koninklijke wijze heraangelegd en beschikt het Al Bustan over een zwembad en een ongerept privé-zandstrand. De gasten kunnen bovendien genieten van uitgebreide spafaciliteiten.

     

    Het Al Bustan Hotel is sowieso een uiterst bijzondere logeerplek. De bovenste etage van de exclusieve accommodatie is immers exclusief voorbehouden voor de Sultan van Oman. Slechts een select publiek geniet dus het voorrecht om te logeren op de plek waar de Sultan een kamer heeft. RVH.

    www.ihg.com  -  www.visitoman.be

     








    16-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bart decroos

    Bart Decroos van restaurant Berto is beste viskok.

     

     

     

     

    Voor de 20ste maal reeds bekroont de VLAM, de professionele kok die het lekkerste en origineelste gerecht weet klaar te maken met de vis van het jaar, ditmaal de tongschar.

     

    Na een voorselectie uit de ingestuurde recepten, selecteerde de vakjury vijf finalisten die tijdens een nationale horecawedstrijd naar de gunst van publiek en jury dongen. De finalisten waren Kevin Grispen van restaurant De Fakkels uit Sint-Truiden, Anke Van Camp van restaurant Hofke van Bazel uit Bazel, Bart Decroos van restaurant Berto in Waregem, Ivan Menten van restaurant De Farmasie in Vosselaar en Stefaan De Proft van restaurant Le Saisonnier in Opwijk.

     

    De jury, voorgezeten door meesterkok Guy Van Cauteren en samengesteld uit vertegenwoordigers van de belangrijkste Belgische restaurantverenigingen, nl Meesterkoks van België, de jeunes Restaurateurs d’Europe, Les Disciples d’Escoffier, Euro-Toques, Etapes du Bon Goût en Traditions & Qualité, beoordeelde de prestaties.

     

    De jury koos uiteindelijk voor een bereiding van tongscharfilet met ossenstaart onder korst van Oud Brugge, crème van butternut, eekhoorntjesbrood, coulis van tuinbonen, schuim van vadouvan en krokant van algen, een bereiding die de culinaire creativiteit van Bart Decroos rijkelijk tentoonspreidt. RVH.

    www.vlam.be

     

     







    16-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feest met Graves wijnen

    Kerstavond of Nieuwjaarsdag,

    feest met wijnen uit de Graves!

     

    Denkt u al aan het feestmenu dat u met eindejaar zult serveren? Kijkt u al uit naar een mooi gedekte feesttafel en enkele van de beste flessen uit uw kelder? Komt het speeksel u al in de mond? Wel, dan bent u daar inderdaad al mee bezig!

     

    Zoek niet verder: uw beste tafelgenoot is een Graves!

    De Graves, aan de wieg van de wijngaarden van Bordeaux, is de enige wijnregio rond Bordeaux waar men alle grote specialiteiten van het gebied vindt: droge witte, rode en zoete witte wijnen.

     

    Daar is maar één reden voor: zijn grote terroir. Die wordt helemaal bepaald door “Las Grabas de Bourdeus”, “de keien van Bordeaux”. Hun belang voor de wijnen en vooral de topwijnen van de Graves, die trouwens dezelfde naam draagt, blijkt uit deze oude zegswijze. In vroegere tijden had men nog niet de wetenschappelijke kennis van nu, maar men besefte wel de invloed van de bodem op de kwaliteit van de wijn.

     

    De kleine keien die men hier overal vindt bestaan uit kiezel en uit andere veelkleurige kleine stenen. Dat komt door de veelzijdige mineralensamenstelling van deze stenen: kwarts, kwartsiet, roze, witte, okerkleurige en rode keien, jaspis, agaatachtigen, silex, Lydische stenen enzovoort. De lichtkleurige keien aan de oppervlakte weerkaatsen het zonlicht direct op de druiven en de bladeren van de wijnstokken, terwijl de donkere keien overdag de warmte van het zonlicht opslaan en dat ‘s nacht en ’s morgens weer afgeven. Dat bevordert de rijping van de druiven bijzonder.

     

    In de diepte zijn de keien groter, veel groter, en hebben ze soms een dikte van meer dan drie meter. Zij garanderen een perfecte drainage die zorgt voor een verfijnde structuur in de wijnen, met fijne, bijna delicate tannines.

    Op sommige plaatsen hebben deze keiachtige afzettingen doorheen de tijd en de erosie de vorm aangenomen van bergkruinen, zachte glooiingen.

    Op deze hellingen is de oriëntatie van de stokken naar de zon optimaal en opnieuw is er hier sprake van een perfecte drainage. De bodems zijn arm maar daar ligt nu net de voorbestemdheid van het gebied om niet alleen aan wijnbouw te doen, maar ook om de grootste wijnen uit de Bordelais voort te brengen. RVH.

    www.vins-graves.com







    15-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.falvour shaker

    Flavour Shaker

     

     

     

     

    Jamie Oliver is een fenomeen. Zijn gerechten hebben een revolutie op gang gebracht. Geen gedoe met onvindbare ingrediënten maar eerlijke en heerlijke recepten die iedereen kan maken. Zijn enthousiasme en bevlogenheid stralen ook af op Jamie’s Signature Range, het gamma keukenartikelen dat zijn naam draagt. Professioneel gemaakt, een plezier om mee te werken en ideaal als cadeau. Zijn Flavour Shaker veroverde een plaatsje in ontelbare keukens, koken met Jamie is koken met passie.

     

    Met de feestperiode voor de deur is de Flavour Shaker de perfecte cadeautip. Aan het gamma werden 2 nieuwe Limited Editions toegevoegd. Deze luxueuze versies in rood en goud zullen beide een plaatsje verwerven in vele keukens. De Flavour Shaker is een uitvinding die plet, maalt, mixt, mengt en alle smaken laat vrijkomen.

    Ook voor desserts is dit een ideale bondgenoot. De veelzijdige Flavour Shaker werkt makkelijk, netjes en snel. Door zijn gesloten constructie blijft de keuken proper en de onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser. RVH.

    www.point-virgule.com

     





    15-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Kerst in Tropisch Aqualibi

     

     

     

    Vanaf zaterdag 13 december, pakt Aqualibi, het tropisch paradijs gelegen in Waver, uit met « Kerst in Aqualibi ». Voor de allereerste keer, zullen kerstballen, geschenken en slingers het tropisch zwembad versieren, en zal Aqualibi helemaal in een feestsfeer duiken. In zijn kerstkledij, zal Walibi, de kangoeroe, de talrijke bezoekers hartelijk ontvangen op tropische kerst muziek. Voor iedereen die droomt om kerst door te brengen in de tropen is Aqualibi de ideale bestemming...

     

    Een speciale actie ten voordele van de vereniging « Sourires d’enfants »

    Ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten, organiseert Aqualibi een kerstballen verkoop ten voordele van de vereniging « Sourires d’enfants ». Iedere bezoeker heeft de kans om een kerstbal te kopen en onze kerstboom mee te versieren.

     

    De kerstballen kunnen gekocht worden aan de ingangskassa’s en aan de bar gelegen in Aqualibi. De bezoekers die een kerstbal aan de ingang kopen, zullen een ticket ontvangen, dat ze aan de bar kunnen omwisselen tegen een kerstbal. De kerstballen zullen nadien worden opgehangen op de grote kerstboom binnen Aqualibi. Deze actie loopt tot 23 december 2008.

     

    « Sourires d’enfants » is een vereniging ten dienste van adoptie.  Deze vereniging ondersteunt projecten in Haïti, Ethiopië, China en in de Filipijnen. Met deze projecten worden weeskinderen, straatkinderen en families met problemen geholpen.

     

    Wie nog op zoek is naar een leuk eindejaarscadeau kan inspiratie vinden op de website www.walibi.be waar keuze is tussen 2 soort abonnementen : de Walibi Pass die 1 seizoen onbeperkt plezier biedt in Walibi Belgium of de Golden Pass die 1 jaar onbeperkt plezier biedt in Walibi Belgium, Aqualibi en Bellewaerde Park.  De Golden Pass geeft, bovendien ook 50% korting op het volwassenentarief in de 18 andere Europese parken van de Compagnie des Alpes.  RVH.

     





    14-12-2008 om 18:27 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.château daugay

    Château Daugay: verjonging

     

     

     

     

    Het beheer van de wijngaarden van Château Daugay, een der grote namen van de Saint-Emilion Grand Cru, werd recentlijk door Christian de Boüard de Laforest, overgedragen aan Hélène en Jean-Bernard Grenié, dochter en schoonzoon.

    De oorsprong van deze wijngaarden gaat terug naar de 18de eeuw en ze vormden in een recent verleden een onafscheidelijk duo met de wijnen van de Château Angelus tot in 1984. De familie de Laforest is trouwens nog steeds mede-eigenaar van het wijngoed van Château Angelus. Hoe dan ook, beide wijngaarden bieden exclusieve kwaliteitswijnen mede dankzij de eigen vinificatiemethodes.

     

    Tesamen wensen Hélène en Jean-Bernard een aantal nieuwe impulsen te geven aan dit uitzonderlijk Grand Cru-wijngoed van zowat 5.5 ha, dat van een uitzonderlijke ligging op de zuidkant van de Saint-Emilion geniet. De eerste resultaten van deze vernieuwing geven alvast uitzicht op een uitzonderlijke millésime Château Daugay 2008. RVH.

    www.chateau-daugay.com

     





    14-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.château la cornue

    Château La Cornue Black Crystal speelt met exclusieve details.

     

     

     

    Een wereldpremière voor België: La Cornue pakt uit met zijn nieuwe fornuis Black Crystal 1200. Dit enfant terrible van de Château 120-serie is een echt buitenbeentje dat alle troeven van de reeks in zich verenigt, maar zich tegelijkertijd onderscheidt met speciale kenmerken. Zo is dit uitzonderlijk fornuis volledig opgebouwd uit onderdelen vervaardigd in roestvrij zwart staal en voorzien van een vaatdoekhouder in een roodlederen hoes.

     

    De technische vernieuwing en het design van de gebruikte materialen, maken dit fornuis uitermate verfijnd en verleidelijk. De kooktafel kan naar wens nog vervolledigd worden met branders in massief messing, een teppan-yaki plaat of inductieplaten. RVH.

    www.lacornue.com

     

     

     

     









    13-12-2008 om 18:27 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cliniclowns

    Cliniclowns en Coca-Cola zorgen voor extra glimlach tijdens kerstperiode.

     

     

    Begin je al spontaan te glimlachen bij de gedachte aan kerst? Kerst komt er met rasse schreden aan en dus ook de magische Coca-Cola kersttrucks. Maar er is meer … Dit jaar gaat de opbrengst van de exclusieve aluminium kerstflesjes van Coca-Cola naar de Cliniclowns. Daarnaast kan iedereen originele kerstwensen versturen via de Coca-Cola website. Voor elk verzonden wens schenkt Coca-Cola een bijdrage aan de Cliniclowns. Een glimlach dus voor iedereen.

     

    Om de Cliniclowns te steunen, zullen tijdens de kerstperiode speciale aluminium kerstflesjes van Coca-Cola worden verkocht. Het limited edition aluminium kerstflesje, waarvan er dit jaar 25.000 setjes van 4 beschikbaar zijn, is door de jaren heen uitgegroeid tot een echt hebbeding. Door een set aluminium flesjes te kopen, kan iedereen in de kerstperiode een bijdrage van 1.55€ leveren zodat de Cliniclowns duizenden extra bezoeken kunnen brengen in 2009.

     

    De magie van Kerstmis is ook onlosmakelijk verbonden met Coca-Cola en de Kerst Karavaan. Coca-Cola’s Kerst Karavaan trekt vanaf midden december opnieuw door ons land. De karavaan bestaat uit 5 magische trucks die de komende weken verschillende Belgische steden zullen oplichten. Ook de trucks doen hun duit in het zakje voor de Cliniclowns want ze zullen de alu bottles op meer dan 30 plaatsen verkopen. Kansen genoeg dus om de enige echte Coca-Cola Kerst Karavaan te zien! Op www.coca-cola.be kom je te weten waar de kersttrucks hun opwachting maken of hoe je eenvoudig je originele kerstwensen kan versturen. RVH.

    www.cocacolabelgium.be en www.cliniclowns.be

     

    13-12-2008 om 18:25 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Sodexo versterkt zijn positie op de markt van drankautomaten

     

     

     

    Sodexo, specialist in Catering en Facilities Management, en Douwe Egberts hebben een akkoord bereikt over de overname van de ‘full operating’ automatenservice van DEOS, een filiaal van Douwe Egberts, door Sodexo. De integratie van deze automaten-activiteit bij Sodexo zal toelaten om het voortbestaan van de activiteiten van DEOS -Douwe Egberts Operating Services -te verzekeren op de Belgische en de Luxemburgse markt.

     

    Sodexo biedt naast de gekende catering en FM-diensten, ook automaten-oplossingen op maat aan. Door de overname wordt het huidige automatenpark uitgebreid tot ruim 6000 automaten voor warme dranken, koude dranken en snacks. Het zakencijfer voor de afdeling bedraagt na de overname ruim 18 miljoen €.

     

    De Sodexo automatenservice beschikt reeds over de nodige kennis en knowhow om de continuïteit van de full operating activiteiten van DEOS te verzekeren, evenals een perfecte service te garanderen. Douwe Egberts en Sodexo werken al vele jaren samen voor hun automatendienstverlening, en Sodexo maakt in haar park ook gebruik van Douwe Egberts automaten en producten. Dit blijft in de toekomst onveranderd. Sodexo heeft een akkoord voor duurzaam partnership met Douwe Egberts en blijft Douwe Egberts producten gebruiken voor de automaten. RVH.

    www.sodexo.com

     

     

    13-12-2008 om 18:23 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ski canada

    Ski de Canadian Rockies!

     

     

     

     

    Alberta, Home of the Canadian Rockies in Canada, is een prachtige bestemming voor een ski- en wintervakantie. Skiën in Alberta’s Jasper-Marmot Basin, Lake Louise en Banff- Sunshine en Norquay, is skiën zoals de Belgen en Nederlanders niet gewend zijn. De zogenaamde powder snow moet een begrip worden in de Benelux markt. Travel Alberta wil de reisagent en de consument op de hoogte brengen van de vele mogelijkheden in Alberta via een promotiecampagne.

     

    In september 2008 is de promotie campagne gelanceerd samen met partners Snowtime, Ski Esprit en het Ski Magazine. Elke maand kan de ski liefhebber in het magazine volgen waarom de keuze voor een ski vakantie zou moeten vallen op Alberta. Een speciaal door Snowtime en Ski Esprit samengestelde ski safari  maakt het de klant makkelijk direct te reserveren. Onderdeel van de campagne is ook de website www.travelalberta.nl  waar zowel consument als reisagent meer informatie kan vinden. 

     

    De mogelijkheden met een wintervakantie in Alberta zijn oneindig. Skiën, snowboarden, ijsklimmen, dog sledding, ijsvissen of per sneeuwscooter de omgeving verkennen – er is voor iedereen wat wils.  Met deze promotiecampagne willen Travel Alberta, Snowtime, Ski Esprit en het Ski Magazine de klant op de hoogte brengen van alle mogelijkheden en  voordelen.  Een van de voordelen is dat skiën in Alberta door het weerklimaat zelfs mogelijk is tot begin juni! RVH.

    www.travelalberta.nl

     

     

    10-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le Creuset

     

     

    Le Creuset

     

     

     

     

    Le Creuset, reeds sinds 1925 een onbetwistbare referentie op het gebied van keukengerei, is er nog maar eens in geslaagd te innoveren om ten volle aan de eisen van de moderne keuken te beantwoorden. De benjamin van Le Creuset, aangeboden in twee tijdloze trendkleuren: zwart en kersenrood, biedt alle voordelen van een braad-/stoofpan maar dan aangepast aan de eisen van het moderne leven.

     

    Deze braad-/stoofpannen zijn befaamd om hun ‘grains de saveur’-systeem waardoor ze onvervangbaar zijn bij suddergerechten. Evenals haar grote zus, beschikt l’Actuelle over een plat deksel dat waterdruppels genereert dankzij het water of de ijsblokjes bovenin. Doeltreffend sinds de creatie van de braad-/stoofpan in 1932, blijft dit deksel ideaal voor stoofgerechten.

     

    Bekommerd om de eisen van het hedendaagse leven, heeft Le Creuset opnieuw een braad-/stoofpan ontworpen met elegante en moderne allures, die alle soorten warmtebronnen aankan, inclusief inductie. Het exclusief hedendaags ontwerp en de modebestendige, tijdloze kleuren verlenen aan deze nieuwe braad-/stoofpan een zekere elegantie die nog eens benadrukt wordt door de combinatie van 2 verschillende materialen, gietijzer en roestvrij staal. RVH.

     







    10-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Award voor Europcar

    Europcar krijgt als eerste onderneming de onderscheiding World's Leading Green Transport Solution Company tijdens de World Travel Awards

     

     

     

    Op de officiële uitreiking van de 2008 World Travel Awards op 2 december op de Turks-en Caicoseilanden werd Europcar onderscheiden als World's Leading Green Transport Solution Company. Deze milieuonderscheiding werd dit jaar voor het eerst uitgereikt. Voor het tweede jaar op rij werd Europcar ook verkozen als World's Leading Leisure Car Rental Company.

     

    De World Travel Awards zijn de ‘Oscars’ van de reissector. 167.000 professionals uit de sector brengen in zeven regio’s van de wereld hun stem uit om in elke categorie de beste onderneming te verkiezen.

     

    Deze twee onderscheidingen onderstrepen niet alleen het professionalisme van Europcar, maar ook het ecologisch engagement van de onderneming. Het is een dubbele overwinning voor de groep, die hiermee haar positie als Europa’s nummer 1 in autoverhuur verder versterkt ziet. RVH.

     

    09-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La route du Vin

    La Route du Vin

     

     

     

     

    Een subtiel evenwicht tussen kwaliteit, verfijning en de meesterlijkheid van een eeuwenoude traditie … Het verhaal van Canard-Duchêne in België is het resultaat van een tweevoudige, prachtige liefdesgeschiedenis.

     

    De eerste romance waar alles mee begon, gaat 148 jaar terug; toen Victor Canard, een tonnenmaker uit de Champagne, verliefd werd op Léonie Duchêne, de dochter van een gevestigde wijnbouwersfamilie. Het andere liefdesverhaal dat een belangrijke rol speelde is de band tussen Eric Pierret en … kwaliteit. Een vonk die twaalf jaar later, via zijn Route du Vin, zou resulteren in een reputatie als vooraanstaand invoerder in België van een reeks indrukwekkende etiketten van de meeste nobele wijnen die Frankrijk ons te bieden heeft.

     

    De wijnen van Canard-Duchêne getypeerd door deze resoluut persoonlijke stijl, zijn een sublieme combinatie van de drie grote, traditionele druivenrassen uit de Champagne, met evenwel een overwicht voor de pinot noir en de pinot meunier.

     

    Het uitgebreid aanbod van het huis, inspelend op alle feestelijke momenten en alle etappes van de gastronomie, voldoet aan de verwachtingen van talrijke wijnliefhebbers die tegelijk kwaliteit en voldoening van een wijn verwachten. Het  merk Canard-Duchêne is met diverse referenties beschikbaar in meerdere grootwarenhuisketens en vooraanstaande wijnleveranciers. RVH.

    www.larouteduvin.com

     











    09-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ICI Paris XL awards

    ICI PARIS XL reikt eerste“ICI PARIS XL Beauty Awards” uit

     

     

     

     

    Voor de eerste maal werden dit jaar de “ICI PARIS XL Beauty Awards” uitgereikt. De consumenten hebben van 1 september tot 2 november 2008 de tijd gehad om online hun stem uit te brengen voor hun lievelingsproduct, en dat deden ze massaal: in totaal werden 9575 stemmen uitgebracht in 5 categorieën waarbinnen telkens 4 winnaars uit de bus kwamen. Met deze “ICI PARIS XL Beauty Awards” bevestigt de keten haar positie als marktleider en expert in de parfumeriebranche.

     

    In de categorie « Beste parfum dames » kaapte de legendarische Coco Mademoiselle van Chanel de eerste plaats weg. Op de tweede plaats komt Flower van Kenzo, gevolgd door Diamonds van Emporio Armani en Eau d’Issey van Issey Miyake.

    Bij de herenparfums sleepte Acqua di Gio van Giorgio Armani de eerste plaats in de wacht. Boss Bottled van Hugo Boss werd tweede. Le Male van Jean Paul Gaultier werd derde en Chrome van Azzaro sluit de rangen van de winnaars op de 4e plaats.

     

    De dames verkozen de Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher van Estée Lauder tot

    hun lievelingsproduct. De Clarifying Lotion 2 van Clinique komt op de tweede plaats te staan. De Capture R60/80 XP Creme rides texture légère van Dior en de Précision

    Rectifiance crème de jour van Chanel werden respectievelijk derde en vierde.

    De heren riepen de Age fitness homme van Biotherm uit tot beste verzorgingsproduct. De Skin Force Fluide Hydratant Stimulant van Azzaro eindigt op de tweede plaats, op de hielen gezeten door de Max Hydrator van Clinique en de Rénérgie 3D van Lancome.

     

    De titel van beste make-up product gaat naar de Diorshow Mascara van Dior. YSL werd tweede met de alom geprezen Touche éclat. Guerlain haalt brons met de Terracotta bronzing powder en de Rouge Dior van Dior sluit het lijstje van de winnaars af. RVH.

    ICI PARIS XL Infoline: 02/643 66 50

     

     

    08-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unicef trommel

    Feestelijke UNICEF-trommel

     

     

     

    In de jacht naar cadeautjes voor de feestdagen, pakt Delacre uit met een verleidelijk aanbod dat alle leeftijden kan bekoren: een mooie UNICEF-koekjestrommel met een heerlijk assortiment, en een Collection Chocolat om bij weg te smelten… Beide zijn uitsluitend in Limited Edition verkrijgbaar deze eindejaarsperiode.

     

    In de trommel vinden we negen variëteiten, genoeg om alle smaken  en voorkeuren te bekoren. Koekjesliefhebbers weten zich altijd verzekerd van een lekker vers en krokant koekje dankzij de twee gesealde vershoudzakjes.

     

    Wie de UNICEF-trommel schenkt, geeft niet alleen een leuk cadeau, maar zorgt er ook voor dat vijf kinderen worden ingeënt tegen poliomyelitis. Polio kan het centraal zenuwstelsel aantasten en verlamming veroorzaken. Met Delacres bijdrage kunnen meer dan 100.000 kinderen worden beschermd tegen deze levensontwrichtende virale ziekte. RVH.

    www.delacre.be

     

    08-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magimix gold

    Magimix Gold

     

     

     

    De grote klassiekers van Magimix zijn nu getooid met het schitterendste goud en het elegantste zwart, waardoor de keuken een betoverend chic cachet krijgt.

    Duo Plus XL is het summum van elegantie en verenigt drie functies: sapcentrifuge, SmoothieMix en citruspers. Dankzij een gepatenteerde extragrote toevoergoot is de Duo Plus XL geschikt voor het invoeren van hele vruchten en groenten. Met een vermogen van 400w en roestvrijstalen zeef kan het sap direct in het glas vloeien, erg aanlokkelijk is het feit dat alle accessoires in de vaatwasmachine kunnen

     

    De CS 5200 is elegant en mooi. Hier krijgt de consument 3 keukenmachines in één enkel toestel: de grote kom is perfect voor alle voorbereidingen, terwijl de midi-kom zowel voor raspen als snipperen geschikt is. Als toebehoren vinden we 3 schijven, metaalmes, citruspers en een set creatief koken. Naast de hulpstukken wordt ook een receptenboek bijgeleverd. RVH.

    www.magimix.com

     







    07-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kurt Ritter
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Kurt Ritter ontvangt Lifetime Achievement Award op de

    Worldwide Hospitality Awards ceremonie in Parijs

     

     

     

     

    Kurt Ritter, President & CEO The Rezidor Hotel Group, ontving op 18 november in Parijs de Lifetime Achievement Award 2008, ter gelegenheid van de prestigieuze Worldwide Hospitality Awards. Kurt Ritter werd geëerd voor zijn lange en succesvolle carrière aan het hoofd van Rezidor dat hij tot één van de snelst groeiende hotelbedrijven in de wereld maakte.

     

    De door Worldwide Hospitality Awards vorig jaar gelanceerde Lifetime Achievement Award richt zich tot senior leiders in de hotelindustrie. Kandidaten, geselecteerd door het redactionele team van HTR Magazine, worden in tweede fase opnieuw bekeken door de Adviserende Raad van Hospitality Awards. Zij moeten een uitzonderlijke persoonlijke bijdrage in hun rol, een lange lijst van verwezenlijkingen in dynamische ontwikkeling en financiële resultaten en sociale verantwoordelijkheid kunnen voorleggen. “Voor al deze redenen werd Kurt Ritter gekozen voor de Lifetime Achievement Award 2008”, zegt Georges Panayotis, Stichter van de Hospitality Awards & CEO MKG.

     

    Kurt Ritter werd in 1947 geboren in Zwitserland en leerde de kneepjes van het vak reeds vroeg in het ouderlijke hotel. Na het beëindigen van zijn studies aan de "Ecole Supérieure de Commerce du Canton de Vaud," gradueerde hij aan de prestigieuze Hotelschool van Lausanne. De eerste stap in zijn carrière deed hij in het Hotel Bellevue Palace in Bern als Assistant Manager.

     

    Hij bekleedde verschillende posities in de Ramada International Hotels in België, Frankrijk, Duitsland en Zweden. In 1976 werd hij Algemeen Directeur van het SAS Lulea Hotel in Zweden, in 1979 kreeg hij dezelfde positie in het SAS Kuwait Hotel. In 1984 werd hij gepromoveerd tot Vice President Midden Oosten voor SAS International Hotels (SIH) en verhuisde hij naar Singapore. In 1988, werd Kurt Ritter Vice President & COO benoemd en keerde hij terug naar Europa, waar hij in 1989 President & CEO SIH werd benoemd.

     

    In 1994, tekende SIH een Master Franchise Akkoord met Radisson Hotels Worldwide, wat leidde tot Radisson SAS Hotels & Resorts. In 2001, werd het bedrijf Rezidor SAS Hospitality genoemd. In september 2002, tekende Kurt Ritter een akkoord met Carlson Hotels Worldwide voor de ontwikkeling van de merken Country Inn, Park Inn en Regent in Europa, het Midden Oosten en Afrika. In november 2005 tekende hij een wereldwijd licentie akkoord met het Italiaanse modehuis Missoni, om een nieuw lifestyle hotel te ontwikkelen en te beheren onder de naam Hotel Missoni.

     

    Sinds november 2006 is Rezidor genoteerd op de Beurs in Stockholm en heeft het meer dan 350 hotels met meer dan 74.500 kamers in beheer of onder ontwikkeling in 53 landen in Europa, het Midden Oosten en Afrika.

     

    Kurt Ritter gaat verder tot februari 2012 en zal verder focussen op de ontwikkeling in dynamische markten met een hoog potentieel zoals Rusland en CIS en het Midden Oosten & Afrika. Tegelijkertijd wil Rezidor verder bouwen aan zijn asset-light strategie door zich te concentreren op management en franchise contracten. Kurt Ritter’s visie is de hoge kwaliteit en winstgevende portefeuille van de groep verder te laten groeien met een multinational team van mensen met een “Yes I Can!” spirit, de dienstenfilosofie van de groep.. Kurt Ritter is getrouwd met Lara Ritter, heft drie kinderen en woont in Brussel. RVH.

    www.rezidor.com

     

     

     

     

    07-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!