Inhoud blog
  • Josh V opent allereerste brandstore
  • Bourgondië op een andere manier ontdekken
  • Musthaves voor de zomer
  • CKS SS24
  • Van een koffiedate tot ...
  • Yiko collectie
  • Le monde est-il 'comic'
  • 111 jaar VZUG
  • Muyu collectie
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    06-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke tips voor een glimlach op Moederdag

    » Originele interieurs voor een modieuze mama - » Tover een royale glimlach op moeders gezicht met deze cadeautips

    Op Moederdag leggen we onze mama’s graag eens in de watten. Kies daarom voor een mooi uitziend geschenk, dat ook nog eens praktisch is. Of het nu leuk of nuttig moet zijn om te gebruiken, die praktische kant vul je zelf in. King George geeft alvast enkele suggesties voor handige geschenken met een smaakvol design. Gaande van strakke ontwerpen tot vrolijke bloempatronen, laat je inspireren door onze voorstellen.

    Een bloemlezing

    Zeg het met bloemen:

    Voor mama's die van een aardse look houden, zijn er de bamboevazen van Point Virgule. Eigentijds design zorgt ervoor dat ze mooi in het interieur passen. Ook duurzaamheid is een sterke eigenschap van deze vazen. Bamboe laat zich gemakkelijk recycleren, wat goed is voor het milieu.

    Zet haar in de bloemetjes: Bij Moederdag horen bloemen. De XLBOOM vazen van Gervi Outdoor zijn een fashionable keuze om dat moedersdagsboeket volledig tot zijn recht te doen komen.

    Comfort om bij neer te zitten

    Pool Party : De waterdichte Mr. Blue Sky matrassen van Gervi Outdoor bieden genoeg comfort om heerlijk te ontspannen naast of in het zwembad. Dankzij de strakke en stabiele vorm kan je zorgeloos genieten. Zo kan mama na een lange werkdag helemaal ontspannen.

    Ontspannen in de buitenlucht : Overdag een boek lezen of ’s avonds genieten met een glaasje wijn, de outdoor lounges van Overstock Garden bieden mogelijkheden genoeg. In deze Zen'so 1-zit met Weather+ Softtextilene kussens kom je helemaal tot rust. Het kundige ontwerp ziet er mooi uit en zorgt voor maximaal zitcomfort.

    Mama baas : Pak het origineel aan en geef mama een minimalistische regisseursstoel van Royal Botania voor Moederdag. Van daaruit kan zij de hele dag haar taken delegeren. Zijzelf kan rustig blijven zitten en genieten van het zachte zitje.

    De luie zetel : Mama’s hebben het druk. De Lusit en Mozaix van Royal Botania helpen de stress te vergeten met een luie zetel. Als ze liever een luie stoel heeft, is er de Folia zitstoel. ’s Avonds ontspannen wordt gemakkelijk met deze designstukken van Royal Botania.

    Kussen voor mama : Wie op zoek is naar een kleiner maar elegant geschenk, vindt zijn ding in de Home textiles van Ethnicraft. Deze met 100% eendenveer gevulde kussens komen uit lokale Belgische weverijen. Dit zachte cadeau bestaat uit wol, katoen en Belgisch linnen.

    Genieten van de kleine dingen : Of mama nu houdt van een spannende roman, een lekker glaasje wijn, een kopje koffie of verse bloemen; met het assortiment salon- en bijzettafels van het Belgische label Overstock Home heeft ze deze kleine geneugten altijd bij de hand. De collectie is volledig moduleerbaar en kan je naar wens en smaak gaan samenstellen; een marmeren blad voor de trendbewuste mama en fineer eik in natuurkleur of zwart, of gerecycleerde teak voor de tijdloze, landelijke mama.

    Food is good

    Talent aan de barbecue : Mama’s kookkunsten blijven het beste, ook op de barbecue. Met de Carlo tafelbarbecue kan ze volop bewijzen dat ze ook op dit vlak niet onder moet doen voor vader. De verschillende kleuren geven de Carlo een speelse touch.

    De keukenprinses : Elke dag lekker eten mag beloond worden. De keukenbenodigdheden van Point Virgule tonen je waardering voor haar kooktalent. De keuze om bamboe te gebruiken voor elk product verleent hen een unieke en natuurlijke stijl.

    Opknappen met een tas thee

    Heerlijk wegdromen bij een tas thee doe je met het assortiment van Special. T. Zo’n theemoment laat je mama tot rust komen en heerlijk wegdromen. Met een eigen Special. T-machine beslist ze gemakkelijk zelf wanneer ze even tijd vrijmaakt om te genieten. De Detox-smaken, zoals de allernieuwste Exotic Boost, geven daarbij een boost aan de gezondheid.

    Hippe Cold Brew met Genio S Touch, de teletijdsmachine

    De nieuwste Nescafé Dolce Gusto-koffiemachine, de Genio S Touch, heeft dankzij haar hoge druk tot 15 bar, een range van wel 30 verschillende koffiemogelijkheden. Laat haar zelf de smaak, intensiteit en temperatuur kiezen, ook al is dat heel laag en cold. Want als eerste toestel in de reeks, maakt ze met de Genio S Touch nu ook de heerlijkste cold brews. Easy koffieboon-peasy: gewoon de Cold Brew-capsule in de machine steken, op de starknop duwen en wachten tot de Genio S Touch de capsule herkent en de hipste cold brew serveert.

    Om origineel mee uit de hoek te komen

    De womancave : Een saunabezoek is een mooi en gezond cadeau, maar een eigen sauna is nog beter. In een KLAFS Premium sauna van Gervi kan moederlief even tot rust komen. Het is niet alleen een hoogwaardig afgewerkte sauna, ook het stijlgevoel van de eigenaars staat centraal. De glazen deur uit veiligheidsglas zonder sokkel zorgt voor een moderne open look. Bij de standaard versie zitten de staande oven FERO met manuele sturing, één wandlamp CLARA, zandloper, thermometer, emmer en lepel inbegrepen.

    Spiegeltje spiegeltje aan de wand… : De frameless wall mirror van Ethnicraft zal niet vertellen wie de mooiste van het land is, maar hij is wel een leuk cadeau voor je mama. De spiegel werd geïnspireerd op de vintage 50's en is afgewerkt met een inhouse verouderingstechniek.

    In de kijker : Zet de beste mama van de hele wereld in de schijnwerpers met de Médard bureaulamp van Modular Lighting Instruments. Het stijlvolle design biedt genoeg licht om het beste uit je interieur naar boven te halen.

     

     















    06-04-2020 om 07:09 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij zeggen "Merci aan alle Belgen"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    » Ondernemers bedanken Belgische consumenten - » Solidariteitsactie ter ondersteuning van bedrijven - » Merci België-artikelen steunen Digital For Youth

    Deze coronacrisis heeft enorm veel impact gecreëerd. Maar naast de gekende negatieve gevolgen, is er ook een sterke positieve beweging op gang gebracht. Gaande van de vele solidariteitsacties, ondersteuning van de bedrijven die bijdragen aan de Belgische economie, tot de consumenten die het belang inzien van blijven shoppen in hun vertrouwde winkels in plaats van de exotische webshops. Dat inspireerde marketingbedrijf OMcollective om de ‘Merci België’/’Merci Belgique’ campagne en platform op poten te zetten. Ze krijgt daarvoor de volledige ondersteuning van Comeos, de vereniging die de belangen van de Belgische handel en diensten vertegenwoordigt en behartigt.

    De kern van de boodschap is dat we “merci” zeggen, we zeggen merci aan alle Belgen die bij de bedrijven kopen die onze economie en in het verlengde hiervan onze sociale zekerheid, ondersteunen. We zeggen ook merci aan de consumenten om bij onze bedrijven te blijven kopen, nu en na de crisis. Om zo samen sneller weer op te kunnen staan, aan het werk te gaan en onze economie zo weer op de rails te krijgen.

    Merci België, Merci Belgique

    Voor deze campagne bouwde OMcollective het Merci België/Merci Belgique platform. Het bundelt leuke filmpjes waarbij ondernemers de Belgische consumenten bedanken dat ze blijven aankopen in hun vertrouwde winkels. Klanten kunnen nog een stap verder gaan en op een webshop speciale Merci België-artikelen aankopen. De integrale opbrengst gaat naar Digital For Youth. Zij verzamelen laptops voor kwetsbare leerlingen in het middelbaar onderwijs die thuis geen computer hebben (www.digitalforyouth.be). Meer info op www.mercibelgie.be of www.mercibelgique.be

    De kracht van social

    In solidaire en emotionele tijden zijn de sociale kanalen de absolute exponent van het gevoel dat er leeft. En zijn ze ook THE way to go om een evenzeer solidaire en ‘emotionele’ (dankje/merci) boodschap te gaan verspreiden. Alle deelnemende bedrijven zetten hun social media kanalen in om hun eigen “merci” boodschap te verspreiden.

    Welke ondernemingen zetten hun schouders onder het project?

    Het zijn stuk voor stuk bedrijven die bijdragen aan onze welvaart en sociale zekerheid en hier een wezenlijk deel mensen aan het werk te zetten.

    Deze ondernemingen nemen al deel aan de actie: Standaard Boekhandel, Torfs, Fiets!, Dreamland, Dreambaby, Collishop, Europabank, ZEB, JBC, Electromania, Neuhaus, Bel&Bo, Viata, Chalet Center, Caroline Biss, creatief agentschap King George, FNG Group (Brantano, Fred & Ginger, CKS), Dockx Group, Fleurop, Gervi, Zelfbouwmarkt, Verlichting.be, Overstock, ... (de lijst wordt intussen verder uitgebreid).

    Daarnaast krijgt het initiatief de volledige ondersteuning van Comeos. Zij behartigen de belangen van de volledige Belgische handel en diensten en zorgen door hun ondersteuning voor het bredere draagvlak dat dit alles kan krijgen.

    05-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echt zijn was nooit zo leuk

    Gers Pardoel creëert speelse en stoere capsulecollectie met JBC

    De sympathieke Nederlandse rapper, Gers Pardoel slaat de handen in elkaar met JBC. Hij ontwierp een capsulecollectie om kinderen te stimuleren volledig zichzelf te zijn. Het resultaat? Een stoere collectie voor jongens en meisjes geïnspireerd op de eigenzinnige stijl en passies van Gers.

    In een wereld waarin pesten helaas nog steeds leeft en de norm heerst om op sociale media steeds 'het perfecte' leven te tonen, staan kids sterk onder druk om perfect te zijn. Daarom is er meer dan ooit nood aan echtheid. De collectie omvat dan ook heel wat stoere items zoals tops en t-shirts met sterke prints en slogans. Bijpassende sokken en petten vervolledigen een look die voor de nodige boost aan zelfvertrouwen zorgt.

    “Echt zijn houdt voor mij in dat ik mijn ding doe en mijn eigen mening uit. Ik wil dan ook dat kinderen sterk genoeg zijn om zichzelf te zijn en écht te zijn.”

    ‘No games’, just be yourself

    Voor het ontwerpen van de collectie keert Gers terug naar zijn eigen kindertijd en toenmalige passie: gamen. Zo kan je in de collectie een t-shirt terugvinden met de Japanse versie van de allereerste Nintendo spelcomputer waar Gers als kind mee speelde.

    Je vindt eveneens prints terug die gepixeld zijn. Slogans zoals ‘no games’ hebben een dubbele insteek: zijn liefde voor gamen én een oproep om ‘geen spelletje te spelen’. Kortom: durf jezelf te zijn!

    Outside the box

    Gers Pardoel is ondertussen geen onbekend gezicht bij jongeren. Hij is namelijk voor de tweede maal jury bij The Voice Kids. Hij staat er bekend om af en toe de boel op stelten te zetten met zijn uitgelaten en enthousiast karakter. Tegelijkertijd herken je Gers aan zijn eigenzinnige kledingstijl met verschillende invloeden die je net zoals hijzelf niet in een hokje kan plaatsen.

    “ Ik ben trots op de collectie. We hebben met het team iets unieks neergezet.”

    Die invloeden vinden ook hun weg in de collectie. Een hemd voor zowel jongens als meisjes in het zwart met rode rozenprint gecombineerd met denim short vormen een stoere look. Daarnaast vind je in de collectie heel wat leuke hoodies en t-shirts terug in Gers zijn favoriete kleuren: groen en zwart.

    Uiteraard mag de zanger zelf niet ontbreken in zijn collectie. Zo bevat de collectie twee uniseks t-shirts met een foto van Gers. Ook zijn Rotterdamse roots worden vertegenwoordigd. Sweaters en t-shirts met opschrift ‘Boeng!!’, wat in straattaal ( van Surinaamse afkomst) ‘goed‘ betekent en terugkomt in één van zijn hits.

    De capsulecollectie is vanaf 10 april beschikbaar in alle JBC-winkels en op JBC.be. De collectie is zowel voor meisjes als jongens vanaf maat 128 tot 170 en prijzen starten vanaf 14,95 euro.

     











    05-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kERAMISCHE LOOK VOOR IEDERS BUDGET

    » Welke keramische looks biedt de markt aan: 3 toepassingen - » Maak kennis met ceramic print, ceramic glass en ceramic glaze glass - » Strakke ontwerpen met onderhoudsvriendelijke eigenschappen.

    Keramische tafelbladen zijn een erg geliefd materiaal voor terrasinrichtingen. Niet alleen het strak design ervan is erg in trek, keramiek is ook een enorm veelzijdig en gebruiksvriendelijk materiaal. Volkeramische tafels zijn niet goedkoop, maar gelukkig biedt Overstock Garden ook prijsvriendelijk alternatieven met dezelfde eigenschappen: keramiek tot Ceramic Glass, Ceramic Glaze Glass en Ceramic Print. Een kennismaking.

    1. Het keramische tafelblad

    Keramiek of een keramisch tafelblad is het resultaat van een menselijke handeling waarbij aarde en mineralen samengeperst en gebakken worden. Dit maakt het tot een oersterk en natuurlijk materiaal dat tegen weer en wind bestand is. De Madura tafelset van Bristol Essentials en Ellara tafelset van Vinci hebben beide een blad vervaardigd uit keramische tegels die naast krasvrij, UV-,water- en vorstbestendig, ook gemakkelijk zijn in onderhoud.

    2. Maak kennis met Ceramic Glass & Ceramic Glaze Glass

    Twee budgetvriendelijke alternatieven voor een keramisch tafelblad zijn Ceramic Glass en Ceramic Glaze Glass. Waar Ceramic Glass bestaat uit een dunne keramische plaat van 3mm bevestigd op 5mm glas, is Ceramic Glaze Glass opgebouwd uit een keramisch gebakken laagje op 8mm glas. Beide bewerkingen zijn water- en vorstvrij, UV-bestendig en gemakkelijk in onderhoud. Ceramic Glass is volledig krasvrij door het feit dat het een (dunnere) keramische bovenplaat heeft. Ceramic Glaze Glass is krasbestendig. De Ceramic Glaze Glass-optie is bovendien beschikbaar bij een reeks salontafels uit het Overstock Garden aanbod.

    3. Ceramic Print-technologie voor een keramische look

    Wil je een keramische look aan de scherpste prijs, dan ben je bij Ceramic Print aan het juiste adres. Ceramic Print is opgebouwd uit een krasbestendige keramische laag die geprint wordt op 5mm glas. Het voordeel van dit materiaal is dat het langer UV-bestendig blijft dan Spraystone, een mix van materialen die op veiligheidsglas wordt gespoten en zo de duurzaamheid en levensduur van de tuintafel vergroot. Overstock Garden verwelkomt met de Oviedo en Nublo tafelsets de Ceramic Print techniek binnen het Vinci-gamma.

    Boilerplate Overstock Garden

    Overstock Garden is de Belgische marktleider op het gebied van tuinmeubelen. De West-Vlaamse Legio Group werd opgericht in 2004 en groeide uit tot een florerende tuinmeubelspecialist met een breed en moduleerbaar assortiment, ontworpen door een in-house designteam, dat aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding op de markt wordt gebracht. Dankzij hun uitgebreide voorraad, zijn de producten ook onmiddellijk leverbaar. Dit groeiende Belgische merk richt zich met Bristol Luxe als high-end collectie, Bristol en Bristol Essentials voor het mid-end publiek en Vinci voor de budgetliefhebbers op alle marktsegmenten. Overstock Garden exploiteert op dit ogenblik een totaal van 22 winkels in België en mikt op expansie in Nederland met twee showrooms onder de naam Exterioo.

    https://www.overstockgarden.be

     







    04-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALEXIA DE GROENE BARBECUE VOOR JE TERRAS OD STADSTUIN

    » Nieuwe elektrische barbecue van Barbecook - » Speelt in op de 'kleiner wonen'-trend

    De lente ging vorige week nog maar net van start en trakteert ons al meteen op een stralend zonnetje en een staalblauwe hemel. Met het vrolijke gekwetter van de vogels en de fruitige geur van bloesems in de lucht, razen ook de eerste bbq-kriebels door onze buik. Om ook lekkerbekken die in appartementen of huizen met een kleine stadstuin wonen van deze zomerse activiteit te laten genieten, biedt Barbecook nu Alexia aan: een elektrische barbecue die gezellige etentjes met vrienden en familie voor iedereen mogelijk maakt.

    HET GRAS IS GROENER AAN ALEXIA'S KANT

    Met Alexia, biedt Barbecook een alternatief voor houtskool- en gasbarbecues. Naast het feit dat Alexia een groen alternatief is voor de meeste barbecues, is deze elektrische sfeermaker ook perfect inzetbaar in de ‘kleiner wonen’-trend. Mensen met een balkon of kleine stadstuin zijn dankzij Barbecook slechts één stopcontact verwijderd van een knus en milieuvriendelijk barbecue-feest. Indien er nood is aan extra ruimte, kan de gril van het onderstel worden genomen en als losse tafelbarbecue dienen.

    WIE KLEIN IS, MOET SLIM ZIJN

    Vlees, vis, groenten, noem maar op! Met Alexia garen alle ingrediënten zeer precies dankzij de verschillende groefbreedtes en de vijf temperatuurstanden. Alexia’s antikleeflaag voorkomt dat voedsel aanbrandt of blijft plakken. De twee kleine werkbladen links en rechts van de grill en het ruime schap in het onderstel zorgen op hun beurt voor extra voorbereidings- en opbergruimte. Met haar handige zijwieltjes laat Alexia zich na afloop vlot uit de weg rollen. Want wie niet veel plaats heeft, moet netjes zijn natuurlijk! De elektrische barbecue Alexia van Barbecook is beschikbaar vanaf €139.

    PIMP JE BARBECUE MET BAMBOEVEZEL

    Maak het bbq-feestje af met de Point-Virgule keukentools uit bamboevezel. De kleurrijke kommen en bestek ogen niet enkel mooi, ze zijn bovendien duurzaam in materiaal en gebruik. De Bamboo Fiber collectie is beschikbaar in verschillende kleuren: Point-Virgule slakom uit bamboevezel, beschikbaar in gebroken wit en poederroze - Point-Virgule 2-delig slabestek uit bamboevezel, beschikbaar in lichtblauw - Point-Virgule kommen uit bamboevezel, beschikbaar in gebroken wit en verschillende groottes - Point-Virgule diep bord uit bamboevezel, beschikbaar in poederroze.







    03-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unisa key sryles

    High hopes for SS20

    You can say many things about COVID-19, but not that it hasn't made us very grateful for everything we normally have in our daily lives. Hugging your family, afterwork drinks with colleagues in the sun, going out dancing with your girlfriends,... as soon as this lockdown is over, we're going to enjoy everything twice as much to make up for lost time!

    The Spanish footwear brand Unisa is going through a really rough time, but remains hopeful for a great summer with lots of fun, laughs and dancing. Fast forward to coming out of quarantine and enjoying warm temperatures while looking great from head to toe.

    Happy feet

    With these easy slip-on ballerina's, you'll be on your way in no time. They're super comfortable, so your feet will definitely be happy at the end of the day. On top of that they go well with pretty much everything (and they also match that new flowerdress that's still hidden in your closet right now).

    I got summer on my mind

    When thinking of summer, you probably imagine your toes in the sand while enjoying careless summer days. This summer will probably look a little different, but that doesn't have to be a bad thing. You can go on adventures closer to home and look fabulous while doing so. These wedges will help you on your way: the perfect mix between sexy and chic, yet still casual.

    Pump it up

    Pumps are a classic, they will never go out of style. Make that blouse and jeans more chic by adding a heel and a pop of colour or just finish off your outfit by giving it some height.

    Halfway there

    Are you feeling like wearing a pair of heels, but you like a little extra support? Then these slingbacks are your perfect match. They look elegant and spice up any outfit. Pick the colour of your choice and enjoy all the compliments you'll probably get.

     

     









    03-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MEDITTERANEAN DREAMS

    Vakantiegevoel in de slaapkamer

    Steile kliffen, verborgen strandjes en geheime baaien. We hopen ooit weer terug te keren naar die prachtige Amalfikust... Na onze wanderlust makeover in de living, nemen we nu ook de slaapkamer onder handen.

    Met de dekbedovertrekken van Sleeplife breng je die Mediterrane sfeer in no time de slaapkamer binnen. Zo heerlijk die bruisende Summer vibes! Klaar voor een onvervalste Zuiderse siësta? #sorrynotsorry!

    Laat de zon...

    Met het Essenza-dekbedovertrek Fabienne Mustard waan je je op een betoverende piazzetta met een kopje koffie in de hand om daarna een smal steegje in te lopen met de meest imposante gebouwen. De zon straalt pal in het midden van de slaapkamer!

    Think Orange

    Wakker worden onder de appelsienbomen? Het kan, of toch bijna. Het dekbedovertrek Casilin Oranges neemt ons mee naar een marktkraampje in Positano. Even geen zin in een fruitige toets? De keerzijde is effen muntgroen en brengt een welgekomen, frisse afwisseling in de slaapkamer.

    Aperitivo

    Het dekbedovertrek Calabro is gemaakt van 100% Egyptisch katoensatijn en is verrijkt met een subtiele kiezelprint. De stof voelt zacht aan, is sterk en ventileert. Ideaal dus voor warme nachten. De zachte, olijfgroene en hemelsblauwe tinten hebben een kalmerende werking en doen denken aan een ontspannen aperitivo in een pittoresk vissersdorpje.

    We kunnen het niet genoeg blijven zeggen maar: droom nu, en reis later. Slaap zacht!

     

     







    02-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balcony in Bloom

    Small garden ideas for tiny outdoor spaces

    Micro housing is an ongoing urban trend. We live in the city with a lot of luxury but we need to downsize in space to make ends meet. Smaller houses and apartments often means sober balconies and compact gardens. Learn how to transform what little space you have into an urban oasis with these beautiful items signed La Redoute and AMPM!

    Ready to get that balcony or tiny garden Summer proof? A few general tips might have already crossed your mind: using up wall space, being creative with pallets, using rugs to cover the floor - very useful if your are renting a space -, buying plant baskets to put on your railing and so on. We have collected some extra insider tips to make decorating even more easy!

    Level up

    If you don't have a lot space on the ground for the balcony of your dreams, use ceilings to display your plants in hanging baskets or pots. Take them inside when the weather gets too cold!

    Stack it - wooden plant display

    Wooden plant displays are the solution to keeping all those pots and baskets in place. Play around with different levels and stack it!

    Foldable it is

    Foldable should be your go to word when ordering online for a balcony. Why not order some cool beach chairs to completely get you in that Summer mood?! Bad weather? Fold them and put them away in a heartbeat.

    Mix Textures

    Don't overthink it. To create contrast and visual vibrancy, don't fear using mixed textures. Your balcony is not a clean cookie cutter world.

    Plant tray to the rescue

    The plant tray has to be on of our favorite items for those Balconies in Bloom. Plant anything you like: fresh herbs, succulents, daisies, etc... How about some homegrown tomatoes?

    Lack of space doesn't mean it shouldn't be stylish! Small balconies, big ideas...

               









    02-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brighten up your mood with yellow

    Betty Barclay SS20

    How to boost up your mood in times of anxiety? Jokes and memes can come to the rescue, but color as well can have an important impact on our mood. Yellow, in particular, will make you feel lighter, brighter, and more stimulated. This bright color inspires feelings of happiness and warmth – hardly surprising given it is also the colour of the sun. Midst the actual challenging situation, yellow can be an excellent way to experience a feeling of freshness or newness.

    So dive into the happy color and get inspired by Betty Barclay's selection of uplifting shirts, dresses and bottoms. While some suggestions use the full extent of the hue, also little pops of the color can do the trick and give you the happiness effect you’ve been searching for.

    Note : Yellow can also increase metabolism. A big win for all those couch potatoes out there ;-).









    01-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneakers that lift up your spirit

    SUN68 lightens the mood

    For SUN68, being an Italian brand, times are especially hard right now with the ongoing pandemic. The lucky number of SUN68 is of course '68'. That's why the brand decided to donate 68.000 euros to authorities handling this state of emergency, hoping that it brings good fortune to Italy.

    Even though quarantine is no fun at all, SUN68 has always been and will always be an optimistic brand. That's why their uplifting and colourful shoe collection is more relevant than ever.

    Going for a walk at appropriate social distance? Or trying to keep your regular work routine by putting on shoes in the morning? We suggest choosing colourful and bright footwear to lift your spirit. Because every little bit helps, right?

    Happy colours like red, yellow, orange or pastels can do wonders for your mood. The brighter and lighter colours are, the more cheerful and optimistic they will make you feel.





    31-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corona quarantaine, make it fashion!

    If you’re starting to work from home, you’re probably looking forward to staying in your pj's until noon. One of the biggest selling points of working from home is that you can wear what you want. But going through an entire day in loungewear, it is easy to lose yourself and your sense of purpose and focus. To keep a sense of routine, and to not feel like a sloth, we advise to get dressed and do it around the same time every day. Say yes to keeping that sense of work versus relaxation and feel ready to face the world!

    Also when you're not at work, it is important to get dressed. It will help to preserve some sense of normalcy and positively affects mental health. As we isolate ourselves at home, our clothes can be our pep talk. Avoid tight uncomfortable clothing, delicate fabrics and unnecessary frills. Choose for comfortable pieces such as a jumpsuit, loose trousers, maxidresses. Take care of your skin with natural and soft fabrics, and add some carefully chosen jewelry to sparkle up your mood.

    We're right there with you, which is why we rounded up chic work-from-home looks that are civilized enough for a quick run to the corner store, but comfy enough for some serious couch poatoing.









    30-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Swarovski moederdagcollectie: ode aan moederliefde

    Swarovski brengt met zijn moederdagcollectie voor lente/zomer 2020 een ode aan de sprankelende energie van moederliefde

     

    Deze Moederdag brengt Swarovski een ode aan een van de belangrijkste vrouwen in ons leven en de sprankelende energie en emoties van moederliefde. De Moederdagcollectie is geïnspireerd op de natuur en bloemenmotieven, en biedt stijlvolle en betekenisvolle alternatieven voor de gebruikelijke Moederdaggeschenken. Met de Moederdagcollectie wil Swarovski de ongeëvenaarde, magische band tussen moeder en kind voor het voetlicht brengen.

    Voor Moederdag past Swarovski zijn kenmerkende sprankeling toe op de populaire motieven met flora en fauna. Daarbij wordt de nadruk gelegd op de bloem, het klavertje en het hartje, symbolen die allemaal worden geassocieerd met liefde en Moeder Natuur. Het madeliefje staat bij deze Collectie in het middelpunt. Inspiratie voor de Collectie vonden we in de schoonheid en energie van de natuur, die we tot leven hebben gebracht door er een moderne, frisse draai aan te geven, door te spelen met de beweging van de blaadjes. Het natuurthema wordt verder verkend met ontwerpen van libellen en bijen, die de Collectie een vleugje charme geven.

    HOOGTEPUNTEN VAN DE COLLECTIE

    Het madeliefje wordt vaak geassocieerd met het moederschap – het ideale geschenk voor moeders die net een kind hebben gekregen. Het ETERNAL FLOWER collier speelt met beweging dankzij een techniek met dansende stenen, waarbij de verschillende bewegende onderdelen van de hanger schitteren bij elke beweging, terwijl de blaadjes op de Eternal Flower ring schommelen dankzij een uniek bewegend mechanisme.

    De veelzijdige Swarovski REMIX Collection is een bijzondere manier om een Moederdaggeschenk echt persoonlijk te maken. Creëer een unieke stijl door charms toe te voegen aan de ontwerpen met libellen en madeliefjes.

    De BOTANICAL JEWELS lijn is karakteristiek voor de nieuwe Atelier Swarovski serie en ontworpen in samenwerking met Oscarwinnares, activiste en weldoenster Penélope Cruz. Elk silhouet sprankelt met de levendigheid van bloeiende bloemen, waarbij de unieke schoonheid van bedreigde flora onder de aandacht wordt gebracht.

    De LATISHA Collectie werd in 2018 uitgebracht en is al snel uitgegroeid tot een populaire stijl voor elke dag dankzij het tijdloze monochrome design. Speciaal voor Moederdag worden vier nieuwe glanzende silhouetten geïntroduceerd, compleet met versieringen van Swarovski kristal die zijn gezet met de exclusieve Pointiage®-techniek van het merk.

     







    29-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The art of staying at home

    Re-appreciating every room in the house and the unexpected joy of the ordinary

    We praise editors, friends, family and influencers for giving us tips on how to work from home, stay fit and stay sane at home. It is important to keep your routine, to stay relax and comfortable in your own skin. As our world has temporarily become way smaller, our home has turned into a place to rediscover and re-appreciate. Let's walk through all the different rooms of our house and see what makes each and every one of them extra special in these difficult and strange times. And yes, there is no place like home...

    The kitchen: Your kitchen might have turned into a semi-professional looking office, so don't forget to turn off that laptop at night and stack away all paperwork so those small intimate dinners can truly become a highlight in your daily routine. The kitchen is also the place where you can smell your homemade baked bread, that perfectly made cup of coffee and the area to get creative with all the pasta you stocked...

    The living room : Let the living room be the living room. When you have finished working or doing your chores, make this a special place to go to. Light up some candles, buy some new decoration online and let this be the ultimate hangout place for your e-peritif, Married at First Sight binge watching and a facetime session with mom and dad, that sounds like a perfect evening program! Make it as cosy as possible during these difficult times.

    The bathroom : The bathtub is waiting for you. You might have some extra time to spend in the bathroom these days. Don't forget to order your favorite body lotion, some pretty dried flowers and new storage boxes for those decluttering afternoons. Put on your make-up, do whatever makes you feel good and take care of yourself!

    The balcony : Our window to the world. Our little green spot where we can catch a glimpse of the universe. Catch a ray of sunlight and take in some vitamin D. Might have been your garbage deposit a few weeks ago, now you can reinvent the balcony with new pottery and plants, seeds and flowers and so much more. Oh and don't forget to clap at 8pm!

    The bedroom : Get up and go to work, even if that means turning up at your kitchen table! Don't hang out in bed all day. Even if you are having a Netflix and chill afternoon, keep the bedroom a sacred place. A place you would want to go to at night, that feels safe, warm, almost like a cocoon. Refresh your sheets regularly and make up your bed every day. Why not buy that wanderlust bed linen that you have been dreaming of? Dream now, travel later!

     











    29-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wonderlijke werking van sauna en spa incoronatijden

    “Als we maar gezond zijn”, een spreuk die we er vaak tegenaan gooien, maar die vandaag in volle coronacrisis helaas geen evidentie meer is. Handen wassen, social distancing, voldoende lichaamsbeweging en videocalls met vrienden en familie voor de mentale weerstand. Aan dat lijstje zouden ook sauna en spa toegevoegd kunnen worden. Want de positieve werking van hete droge lucht – al dan niet met microzouten – op de luchtwegen en het immuunsysteem is verrassend.

    Een helende saunasessie

    Het inademen van hete droge lucht tijdens een saunasessie blijkt een boostende werking op het immuunsysteem te hebben. Een kleine ‘verzekering’ waar we nu maar beter goed zorg voor dragen. Want hoe beter het immuunsysteem, hoe beter bestand tegen zware gevolgen van het virus. Voeg je microzouten toe aan de saunasessie, dan verhoog je met zoutinhalatie de weldadige werking op de luchtwegen. De zouten beschikken over reinigende en ontstekingsremmende eigenschappen en houden zo het volledige luchtwegennetwerk schoon. Bovendien activeert en versterkt zoutinhalatie de regenererende werking van de longen, wat betekent dat ze zichzelf makkelijker reinigen en hun gezonde conditie in stand houden.

    Een goede nachtrust met een spa-moment

    Regel nummer 1 voor een sterke weerbaarheid tegen infecties van buitenaf is natuurlijk een goed uitgerust lichaam. Maar net nu is een deugddoende nachtrust voor velen slechts een droom. Door de onheilspellende berichten en vele breaking news-mailtjes voelen we ons inderdaad veel zenuwachtiger en liggen we urenlang te piekeren in bed. Neem je 45 minuten tot 1 uur voor het slapengaan een relaxerende plons in een spa, dan kan je dit gevoel grotendeels of zelfs helemaal omkeren. De sensatie van het warme water langs het lichaam helpt je te ontspannen, verzacht pijnlijke spieren en vooral: brengt je geest tot rust. Zo hoef je je nadien enkel nog af te drogen en stilletjes weg te zakken in een diepe slaap. www.gervi-outdoor.be - www.gervi.be

     





    28-03-2020 om 08:16 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Life of the bacjelorette)party

    Banana Moon: The bridal collection

    Things that are stressful: planning a wedding. Things that are even mores stressful: planning a wedding during a worldwide pandemic.

    In the run-up to your wedding you already have a lot of hard decision-making to do as a bride. And COVID-19 definitely only adds to the stress! But eventually things will get better, and you'll hopefully still be able to tie the knot. You might even appreciate everything you have even more on your magical day...

    Your bridesmaids are probably currently regrouping to create an amazing bachelorette for you, even during these crazy times. Maybe -as soon as it's safe again- an indoor poolparty or a trip to the sun to let the stress slip away are on the table? If so, Banana Moon has got you and your bridesmaids covered with their exclusive collection of matching bathingsuits for you and your bridesmaids.

    This cheeky one-piece bathingsuit will fit your whole bridal squad! With bright colours and golden letters that reflect in the sun, you can shoot the perfect squadphoto with you and your girlfriends #bridetribe.







    28-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.100% Hasselt, 100% Kambukka

    » 100% trendy drinkbeker en food jar van Kambukka - » Limburgse inspiratie voor de nieuwste Kambukka-producten

    Het is nieuw, het is hip en het is smaakvol. De stoere 100% Hasselt-stijl van Kambukka siert vanaf nu de Reno Insulated fles en de Bora food jar. Zoals de naam doet vermoeden, toont 100% Hasselt de plattegrond van de Limburgse Stad van de Smaak. Toepasselijk, want deze grijszwarte Kambukka-producten houden je eten de hele dag lekker.

    Op een donkere achtergrond pronkt de plattegrond van de stad Hasselt. Het meest recente design van Kambukka drinkflessen en food jars is dan ook een ode aan de Limburgse liefde voor goed en kwalitatief eten. Met de 100% Hasselt Bora food jar hou je een heerlijke maaltijd 6 uur lang warm. Voor wie ook dorst heeft, getuigt een combinatie met de Reno Insulated fles van goede smaak. Drinken blijft er 8 uur warm of 20 uur koel in. Ideaal om in stijl van de dag te genieten.

    Een Bora food jar heeft meer te bieden dan een mooi jasje. Met een inhoud van 400 of 600 ml naar keuze, kan het heel wat eten bewaren. Je Bora food jar beschikt over een praktisch stoomventiel dat smart design naar een hoger niveau tilt. Je kan ermee in enkele seconden stoom afblazen en zo voorkomen dat de druk binnenin te hoog oploopt. Een te hoge druk kan het moeilijk maken om een deksel los te krijgen, maar daar heeft deze blitse food jar geen last van. Dankzij het slimme ontwerp blijft je maaltijd 6 uur lang warm, en koude schotels blijven een hele dag vers.

    Kambukka ontwerpt trendy drinkoplossingen voor actieve mensen die onderweg zijn. Onze klanten kiezen bewust voor flessen die passen bij hun actieve levensstijl en persoonlijkheid. Op die manier kunnen ze hun dorst naar meer uiten - meer avonturen, meer plezier, meer actie. Kambukka-drinkware is 100% lekvrij en gemakkelijk uit elkaar te halen voor reiniging. Met tien jaar ervaring achter de rug, weten we precies hoe we aan de behoeften van verschillende soorten gebruikers over de hele wereld kunnen voldoen. Www.kambukka.com

     





    27-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verplicht kokonen met Kng George " 5 blijf in uw kot survivals

    Van hamsterwoede tot lockdown parties, de afgelopen dagen zagen we behoorlijk hallucinante taferelen. Eén ding is duidelijk: kotcoonen was nog nooit zo hip! Of je nu gaat telewerken of verplicht thuis moet blijven, King George geeft je alvast enkele tips om de lockdown zo aangenaam en gezellig mogelijk door te komen.

    1/ Home Office

    Werk je vaak van thuis uit, dan ben je waarschijnlijk al volledig geïnstalleerd. Maar voor wie telewerk momenteel een noodoplossing is, moet nog gezocht worden naar die comfortabele werkomgeving. Het Belgische design label Ethnicraft trekt je met het in de hoogte verstelbare bureau uit je dagelijkse setting. De verstelbare poten van dit bureaumeubel maken het mogelijk om recht te staan, op een kruk te gaan zitten of op een gewone bureaustoel. Denk ook thuis aan je gezondheid en wissel af tussen een zittende en staande houding. Het verstelbare frame is beschikbaar in zwart of wit, voor een perfecte match met elk interieur.

    2/ Keep it clean & light

    Elk uur de handen wassen is ondertussen een vaste routine geworden, maar we weten nu dat het coronavirus minimum ook 3 uur op voorwerpen kan overleven. Met Point-Virgule – wiens gamma afwasproducten volledig uit bamboe en gerecycleerd plastic bestaat – hou je het zowel binnen als buiten proper. De Point-Virgule-doeken zijn voor 93% gemaakt uit bamboevezel en voor 7% uit polyester. Bamboevezel bevat geen pesticiden, heeft een natuurlijk antibacterieel effect en is veilig voor mensen met allergieën.

    Met alle tijd die we nu thuis doorbrengen, is het daarnaast ook belangrijk om dagelijks voldoende licht te hebben. Regelmatig even naar buiten gaan voor een korte wandeling of frisse neus in de tuin doet wonderen voor onze gezondheid en ons humeur. Binnen zorgt Modular L.I. voor het juist ‘lichtklimaat’ met de Médard bureaulamp. Die is niet alleen een broodnodige lichtbron, maar ook een erg aantrekkelijk en easy on the eye designstuk om in huis te hebben.

    3/ Hamstervrije catering

    Niemand had een maand geleden gedacht dat we vandaag in lange rijen zouden moeten gaan aanschuiven om onze boodschappen te kunnen doen. Gelukkig hoeven we niet voor alles naar de supermarkt. Zo kunnen we met de Vital kraan van Franke en haar ingebouwde filter rechtstreeks water uit de kraan drinken. Naast het overbodig maken van een shoppingtrip, zorgt de kraan voor een besparing van zo’n € 400 per jaar op de energierekening en 500 plastic flesjes op de afvalberg. In combinatie met een herbruikbare drinkfles van Kambukka ben je helemaal klaar voor je telewerkdag.

    Toch liever water met een smaakje? Maak je eigen infusies met de tea mesh van Kambukka – compatibel met verschillende drinkflessen – of ga voor de professionele smaak van Special T. Nieuwe smaken en extra capsules bestel je snel en eenvoudig online.

    Op water alleen kunnen we natuurlijk niet overleven. De huidige uitzonderlijke omstandigheden vragen enerzijds om extra maaltijdplanning, maar geven anderzijds ook meer ruimte om creatief aan de slag te gaan. Doe in het weekend aan foodprepping en houd alles vers met de gloednieuwe foodjars van Kambukka.

    4/Blijf in uw tuin

    Met de lente voor de deur wordt “blijf in uw kot” moeilijk voor velen. Gelukkig kunnen we wel alvast met het gezin genieten van de eerste zonnestralen in de veilige zone van onze eigen tuin. Met de elektrische barbecue Alexia van Barbecook hoef je de eerste bbq van het jaar niet uit te stellen en rooster je zowel binnen als buiten je vlees of veggieburger.

    De verplichte quarantaine met het gezin biedt ook extra quality time met het hele gezin. Relaxed in de home-wellness alle coronastress vergeten. Samen bubbelen in de jacuzzi in eigen tuin of je immuunsysteem verbeteren met een sauna. Belgische home-wellness-specialist Gervi licht toe dat saunagebruik een positief effect heeft op het genezingsproces van griep, zo dus ook het coronavirus. COVID-19 is namelijk zeer temperatuurgevoelig en met een saunasessie op 80-90 °C en het goed inademen van droge hete lucht laat je het virus flink zweten! Een longontsteking kan je bovendien ook voorkomen door droge zoutinhalatie, wat de doorbloeding van de longen stimuleert en de natuurlijke reiniging ervan ondersteunt.

    Na die weldadige home-wellness wil je natuurlijk lekker verder tot rust komen, languit uitgestrekt op een passend tuinstel. Gebruik de extra vrije tijd die er nu is om je terras opnieuw in te richten. Geen beter moment trouwens om merken van eigen bodem zoals Royal Botania en Overstock Garden te ondersteunen!

    5/ Verplicht cocoonen

    Nu we de komende weken meer thuis zijn, kunnen we van ons huis maar beter een gezellig pareltje maken. Het uitgelezen moment om de lenteschoonmaak om te toveren tot een lente make-over en die lang uitgestelde schilder- of behangwerken uit te voeren. Vele handen maken licht werk, dus als je er een familieactiviteit van maakt, is het zo klaar! Laat je inspireren door onze favoriete design- en interieurmerken.

     







    26-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.M.A.C. new powder kiss

    FOR YOUR LIPS TO YOUR LIDS

    Powder Kiss Lipstick reinvented matte with moisture. Now, M·A·C takes soft-focus matte even further with new formulas for lips and lids! New Powder Kiss Liquid Lipcolour and Eye Shadow serve ultra-comfortable, lightweight and uniquely sensorial shine-free colour with a blurred effect.

    POWDER KISS LIQUID LIPCOLOUR

    Kiss drying matte liquid lipstick goodbye. New Powder Kiss Liquid Lipcolour’s plush, mousse-like formula offers ten hours of moisture alongside weightless colour and a misty matte finish.

    A special blend of powders and emollient properties provides excellent cushion, flexibility, wear and moisture to leave lips looking and feeling soft and smooth all day. The hourglass-shaped applicator perfectly hugs lips, evenly applying just the right amount of colour to blur lines and smooth lips.

    Seventeen shades – ranging from neutral to vivid – include reformulated most-loved Matte Lipstick and Powder Kiss Lipstick colours like Devoted To Chili, Mehr, Mull It Over and A Little Tamed.

    “This has been all the rage backstage!” says Hong-Kong-based Regan Rabanal, M·A·C Senior Manager of Makeup Artistry. “Powder Kiss Liquid Lipcolour redefines matte in the most blurring, silky-smooth way. Intense colour leaves lips hydrated and cushiony soft.

    My tip is to layer two different colours for a flower petal-like gradation.”

    POWDER KISS EYE SHADOW

    Make soft-focus eyes a focus for spring. Powder Kiss Eye Shadow offers matte colour so cloud-like and diffused, it looks like a second skin. Its velvety formula blends with unbelievable ease, thanks to an exclusive Cream Matrix formula, while game-changing Soft-Focus Filter Technology creates a beautifully blurred effect. Colour never creases or settles into lines. Twelve gorgeously versatile tonal shades complement Powder Kiss Lipstick.

    “Update your eye wardrobe this season with pillow-soft Powder Kiss Eye Shadow shades,” advises Rabanal. “Smooth and satiny to the touch, they glide over skin and last for hours. Keep it classic with a monochromatic look by selecting shades with different values that match the hue of your favourite Powder Kiss Liquid Lipcolour. Softly define eyes by sweeping your brush over edges to extend the blurred effect.”

    Available as of 02/04/2020 at all M.A.C locations and maccosmetics.be.

     





    25-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Ford eyewear - lente/zomer 2020

    De nieuwe Lente/ Zomer 2020 eyewear collectie stelt mooie monturen voor en oversized silhouetten die zijn geïnspireerd door de jaren 1950 en 1970. De modellen maken een statement in combinatie met een variëteit aan kostbare materialen die unieke ontwerpen creëren die onmiddellijk het merk oproepen. De monturen hebben iconische details en concepten, zoals het metalen « T » logo op de voorkant van de montuur en het oneindigheidsteken. Met de nieuwe Blue Block lenzen beantwoorden de ready-to-wear brillen aan de behoeftes van mensen op zoek naar een opvallend accessoire maar die geen correctiemontuur nodig hebben.

    TOM FORD EYEWEAR - model FT0767 TALLULAH (320 EURO)

    Een unieke combinatie van materiaal kenmerkt dit model in vlindervorm, verfraaid door de voorkant in acetaat en de metalen scharnieren die het iconische « T » logo vormen.

    TOM FORD EYEWEAR - model FT0729 CHRISTIAN (290 EURO)

    Dit ronde model in acetaat valt op door de dikke, onregelmatige armen en het iconische « T » logo op de voorkant.

     





    24-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minimalistische elegantie met Exes

    De nieuwe Exes van Royal Botania een buitenstoel noemen, doet het ontwerp oneer aan. De uitmuntende elegantie en het uitzonderlijke zitgemak maken van dit stijlicoon de must-have voor elk terras en iedere tuin. De creatie van Kris Van Puyvelde werd minutieus afgewerkt met oog voor detail. Dé regisseursstoel voor een geslaagde zomerse blockbuster.

    Een stoel met X-factor: Wanneer een overvloed aan comfort en stijl samensmelten met een design gemaakt van twee X-vormige frames, krijg je een stoel met X-factor: Exes. Het aluminium frame met vloeiende organische lijnen wordt gecombineerd met teakhouten armleuningen voor een warm accent. De finishing touch van dit pareltje zijn de X-vormige knopen waarmee je het rugkussen via twee X-vormige openingen aan de naadloos gebogen rugleuning bevestigt. Standaard worden ze meegeleverd in de kleur van het frame, maar je kunt ze ook laten matchen met de teakhouten armleuningen.

    Een tafel met sterallures

    Bij een minimalistische regisseursstoel hoort een Hollywood-waardige tafel. En dat is deze tafel zeker. Het ontwerp kreeg elegante poten van gecoat aluminium in zwart, brons, wit of zandkleur mee. De drie poten van de nieuwe frames kruisen elkaar in één punt, ergens halverwege de grond en het blad. Een rond, ellipsvormig of ovaal-afgerond tafelblad van keramiek of teakhout maakt deze tafel tot de ster van je terras of tuin. De tafel is verkrijgbaar met rond blad (160 cm), ovaal afgerond blad (220 cm of 300 cm) en ellipsvormig blad (320 cm).

    3,2,1 ... Actie!

    Begin jaren 90 sprong Kris Van Puyvelde in het diepe met een concept van luxueuze tuinmeubelen uit Indonesië. Een verfijning die toen nog enkel binnenshuis bestond. Al snel werden eigen collecties met koninklijke klasse ontworpen: een combinatie van hoogstaande kwaliteit en vernieuwend design. Daarna volgden buitenverlichting, badkamermeubilair en naast teak ook meubelen in roestvrijstaal, aluminium en synthetische vezels. Ondertussen telt Royal Botania wereldwijd 800 medewerkers waarvan onder meer 50 in het hoofdkwartier in Antwerpen en 400 in de productiesite nabij Bangkok. Door die in-house-productie en het eigen designteam blijft Royal Botania heel dicht bij haar kernwaarden – esthetiek, ergonomie en engineering – en bouwde het wereldwijd een sterke reputatie op. Niet enkel qua design maar ook op ecologisch vlak zet Royal Botania de toon: meubelen worden uitsluitend vervaardigd uit teakhout dat volgens de ‘sustainable forest’ policy van WWF wordt beheerd. En in 2011 zette ze de Green Forest Plantation Co op en plantte in de drie jaar die daarop volgde meer dan 250.000 teakbomen. https://www.royalbotania.com





    23-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!