Inhoud blog
  • Unieke Aalto-vazen
  • Jullie zijn het waard
  • Bell& Ross: the 05 Artline steel & gold
  • dnata zorgt voor een vlotte en veilige reis
  • High season, high dining
  • Time to barbacue!
  • Le Male pride 2024
  • Nina Illusion
  • Highlife Chronograph Automatic
  • Yves Rocher : wij keren het tij
  • Unisa AW24
  • Ducati
  • Fresh 'n rebel
  • I'll tell yoy what I really want
  • Zomersolden
  • Gigue FW24/25
  • Trixie-dierenvrtiendjes
  • Hannover
  • MSC World America: ultieme vakantiebestemming
  • 360° magic shows
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    25-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mercure Tode Zee en Piramides

    Mercure verovert Rode zee en Piramides.

     

     

     

     

    Egypte krijgt drie nieuwe Mercure vestigingen die enerzijds de klant optimaal verwennen en anderzijds volledig kaderen in het lokale milieubeleid.

     

    Mercure Cairo Sphinx aan de voet van de piramides, is de ideale uitvalsbasis en locatie voor een bezoek aan deze unieke en indrukwekkende monumenten. Het kameraanbod wordt hier uitgebreid met 3 restaurants, 3 bars, een discotheek, buitenzwembad, health club en drie volledig uigeruste meetingrooms. Een verblijf in dit gloednieuwe hotel, vloeit onherroepelijk over in het mystieke en de legendes van het Oude Egypte.

     

    Mercure Hurghada werd in een domein van 40 ha ingeplant en biedt diverse mogelijkheden om naar hartelust de wateren van de Rode zee te ontdekken, maar ook tal van mogelijkheden om koraalriffen te ontdekken. Een locatie waar geest, lichaam en ziel optimaal verpozing vinden, om de ouders deels te ontlasten werd er zelfs een kids club ingeplant.

     

    Mercure Dahab Bay View, 211 kamers en privé strand van nagenoeg 20.000m², zorgt voor een unieke beleving van de baai van Aqaba. Gezondheid en fitness staan er nu reeds centraal, aanbod dat eerstdaags met een duikcentrum wordt verruimd zodat alle klanten er optimaal kunnen zeilen, windsurfen en duiken. RVH.

               



    25-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodenbach vintage 2008

    RODENBACH verwent bierliefhebbers met ‘RODENBACH VINTAGE 2008’

     

     

     

    RODENBACH brengt “RODENBACH Vintage 2008 Limited edition” op de markt. Deze “RODENBACH Vintage 2008” met een alcoholvolume van 7% is het unieke resultaat van de creativiteit van de passionele RODENBACH brouwers. Dit uitzonderlijk VLAAMS ROOD BRUIN bier van gemengde gisting dankt haar uniek karakter aan de rijping op handgemaakte eikenhouten foeders, waarvan sommige ouder dan 150 jaar zijn.

     

    “Deze exclusieve “RODENBACH Vintage 2008” heeft gedurende ruim twee jaar gerijpt op foeder nummer 96, het resulteert in een superieure RODENBACH Grand Cru met roodkoperen gloed. De smaak is complex en vol, tevens pittig en verfrissend. De appelzurige fruitigheid in combinatie met karamel, wilde honing en eik doet bij het walsen in de mond denken aan Calvados.” zegt Peter Buelens, woordvoerder voor RODENBACH. In het aroma vindt men toetsen van karamel, groene appeltjes vermengd met eikenhout terug. De zacht-zure, fruitige afdronk is lang en mooi in balans.

     

    In totaal werden er 32.000 flessen van 75 cl onder kurk gebotteld en 1.000 vaten van 20 liter aangeboden.  Een groot deel wordt naar de USA geëxporteerd.

    “RODENBACH Vintage 2007” werd op de World Beer Cup 2010 met een zilveren medaille gelauwerd.

     

    RODENBACH is een blend van ¾ jong en ¼ gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier.

    RODENBACH Grand Cru is een blend van 1/3 jong en 2/3 gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier.

     

    RODENBACH werd erkend als traditioneel Vlaams streekproduct en draagt sindsdien het VLAM-label: Vlaams streekproduct.

     

    PALM Breweries bekleedt een unieke positie in het bierlandschap daar zij de enige brouwerijgroep ter wereld is die Belgische authentieke bieren brouwt volgens de 4 aloude gistingswijzen:

    Hoge – gemengde – spontane – lage gisting en dit in 3 gespecialiseerde historische sites in België:

    Site Brouwerij PALM te Steenhuffel: 90% hoge gisting / 10% lage gisting

    Site Brouwerij RODENBACH te Roeselare:  100% gemengde gisting

    Site Brouwerij BOON te Lembeek (50 / 50 JV):   100% spontane gisting

    Zij is in oorsprong brouwer van Brabantse hoge gisting bieren onder het merk PALM (PALM, Dobbel PALM, PALM Royale en PALM Green) en is daarmee ruim marktleider in de Benelux in het segment van de amberbieren.

    Uit haar bewogenheid voor het Belgisch bierpatrimonium verwierf ze in 1998 de brouwerij RODENBACH, bekend voor haar “Vlaamse Rood Bruine” bieren van gemengde gisting (RODENBACH, RODENBACH Grand Cru, RODENBACH Vintage) en haar unieke foederzalen, waar de bieren  gedurende twee jaar rijpen op eiken vaten.

    De overname van brouwerij DE GOUDEN BOOM te Brugge in 2001 verruimde het aanbod hoge gisting bieren in het segment van de degustatiebieren met BRUGGE Tripel en de abdijbieren van STEENBRUGGE (Wit/Blanche– Dubbel Bruin – Blond en Tripel).

    De 50/50 joint venture met de geuzebrouwer Frank BOON beschouwt ze als haar cultuurproject voor het behoud van de onvervalste traditionele geuzelambiek van spontane gisting met langdurige rijping op eiken vaten en hun dito fruitversies.

     

    Het is de missie van PALM Breweries om haar passie voor authentieke Belgische rasbieren verder te ontwikkelen en deze te delen met de consument die wil ontdekken en beleven. Met een grote passie voor echtheid en traditie wil PALM Breweries verder bouwen aan rasbieren die een unieke historische basis hebben en waarbij het brouwersambacht nadrukkelijk in ere gehouden wordt. RVH.

    www.palmbreweries.com

     

     







    24-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nvotel Santos Dumont Rio
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Novotel Santos Dumont airport Rio de Janeiro

     

     

     

     

    Met de opening van het Novotel Santos Dumont airport hotel settelt Accor ook dit hotelsegment in Rio, meteen het 12de hotel van de groep in Brazilië en het 16e in Latijns Amerika.

     

    Het hotel, met modern design en dito inrichting, beschikt over 149 kamers naast alle andere nutsvoorzieingen en structuren. De intrede in de zogenoemde cariocamarkt gebeurt met een globale ondersteuning. Family@Novotel heeft ook oog voor families met kinderen en presenteert speciale condities bij de booking van een tweede kamer. Voor kinderen zijn er eveneens aangepaste maaltijden.

     

    Het concept ‘In Balance Fitness by Novotel’ biedt de gasten een compleet uitgerust fitnesscentrum, aspect dat desgewenst ook met aangepaste voeding en drankjes in het restaurant en de Bar 365 kan worden doorgetrokken.

     

    Voor de zakenlui biedt Novotel Rio het concept Meeting@Novotel in 4 moduleerbare vergaderzalen met maximale capaciteit van 220 personen, alle technische snufjes en ook daglicht zijn van de partij. Een unieke boardroom kan maximum 10 deelnemers onthalen.

    Novotel Rio biedt op een nauwelijks een boogscheut van de luchthaven alle faciliteiten en vormt een meer dan volwaardig 4-sterrenhotel dat zelfs een superieure upgrade insluit. RVH.

     

    24-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luchaven Luik

    Nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden Luchthaven Luik

     

     

     

    De luchthaven Luik krijgt nieuwe ontwikkelingsvooruitzichten dankzij de toegezegde baanverlenging. Deze baanverlenging biedt nieuwe ontwikkelingsvooruitzichten voor Liege Airport. Het commerciële voordeel voor de luchtmaatschappijen is evident.

     

    De nieuwe baan voldoet immers aan een structurele strategische ontwikkeling van het luchttransport, namelijk het verhogen van de capaciteit aan boord vermits grotere toestellen er voortaan eveneens kunnen landen. Deze modernisering van de infrastructuur zal dus de komende jaren een impact hebben op het gebied van werkgelegenheid op de ontwikkelingspool van de luchthaven. RVH.

    23-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bush de nuits

    Brouwerij Dubuisson: Bush de nuits

     

     

     

     

     

    Brouwerij Dubuisson lanceert zijn Bush de Nuits cuvée 2010. Het exclusieve karakterbier op basis van op gebruikte wijnvaten gerijpte Bush de Noël komt slechts één maal per jaar in beperkte hoeveelheid op de markt. Bush de Nuits is een complex rood-amber bier met fijne wijntoetsen en aroma’s van rode vruchten.

     

    Bush de Nuits mag gerrust een unicum genoemd worden in de bierwereld. Het heeft dan ook weinig gemeen met andere bieren. Dat dankt het aan het lange en aparte productieproces dat de Bush de Noël – die aan de basis ligt van de Bush de Nuits – compleet transformeert. Het resultaat is een bier dat evolueert en complexe smaken en aroma’s ontwikkelt. Daarom is het ook minder constant in zijn smaak dan andere bieren en krijgt Bush de Nuits de toepasselijke benaming met jaarvermelding ‘cuvée 2010’ mee.

     

    Er was eens …

     

    Het begon allemaal tijdens een vakantie van Hugues Dubuisson in de Bourgognestreek in 2006. De Waalse brouwer van de achtste generatie kocht er op een veiling bij Hospices de Nuits een vat Nuits-Saint-Georges 1er Cru. De inhoud ervan liet hij op flessen trekken door een bevriende wijnbouwer. Hij kwam toen op het idee om het lege vat te vullen met Bush de Noël en die gedurende zes maanden een tweede gisting op het vat te geven. De werking van de biergisten, de nog aanwezige wijngisten en de tanines van het houten vat misten hun effect niet. Ze gaven het bier een lichtere kleur en verrijkten het met subtiele wijnaroma’s. Daarna werd de Bush de Nuits gebotteld en kreeg het gedurende twee weken een derde gisting op de fles in een warme kamer.

     

    Het resultaat van dit experiment was uiterst geslaagd. Daarom besliste de brouwerij in 2007 om 25 lege wijnvaten Nuits-Saint-Georges aan te kopen en op grotere schaal te produceren (7.000 flessen). Het jaar nadien werden 12.000 flessen Bush de Nuits op het publiek losgelaten. In een mum van tijd zat Dubuisson door de voorraad heen. De productie van het succesvolle gerstenat werd daarom opgedreven tot 15.000 flessen in 2009. Eind augustus lanceert Brouwerij Dubuisson 21.500 flessen van de Cuvée 2010, waarvan een deel bestemd is voor export naar de Verenigde Staten.

     

    Bush de Nuits Cuvée 2010 is verkrijgbaar bij de brouwerij zelf, bij de betere bierspeciaalzaak en vanaf november bij Delhaize en Carrefour.

     

    Brouwerij Dubuisson kent een rijke geschiedenis die de brouwerij een authenticiteit geeft waar de meeste brouwerijen alleen van kunnen dromen. Het is de oudste brouwerij van Wallonië en een van de oudste en meest authentieke van België. Het was Joseph Leroy, de voorvader van de huidige bedrijfsleider Hugues Dubuisson, die in 1769 de brouwactiviteiten in Pipaix startte. Acht generaties later is Brouwerij Dubuisson nog steeds op dezelfde plaats gevestigd.

     

     

     

    In 1933 ziet het bekende Bush bier (Engelse vertaling van Bière Dubuisson) het licht.

    Sindsdien is het recept ongewijzigd gebleven, waardoor het een van de oudste Belgische bieren is dat nog steeds verkocht wordt. In de jaren 1990 breidt het gamma uit met Bush de Noël, Bush Blonde, Cuvée des Trolls en Bush de Nuits. De bieren van Dubuisson worden geëxporteerd over gans de wereld. RVH.

    www.br-dubuisson.com

     

     

     

     

     

     

     









    22-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De heilzame werking van mosters

    De heilzame werking van mosterd

     

     

     

    De heilzame effecten van mosterd zijn reeds lange tijd gekend. In de Middeleeuwen, bij het uitbreken van de grote Gele Koortsepidemieën, werd mosterd aan eenzelfde prijs als goud verkocht omdat men dacht dat mosterd deze verschrikkelijke ziekte tegenging. Ook Hippocrates geloofde in de geneeskundige kracht van mosterd en tal van zijn antidota waren op basis van mosterd.

     

    Vandaag de dag wordt mosterd nog steeds als een heilzaam product aanzien. Zo stimuleert het, mits men kleine hoeveelheden gebruikt, de spijsvertering door de uitscheiding van gal door de lever te bevorderen. Daarnaast is het een uitstekend hulpmiddel tegen keel- en tandpijn.

    Mosterd kan eveneens gebruikt worden voor uitwendige zorgen (cataplasma) voor het behandelen van neuralgieën of reumatische pijnen. Mosterdzaadjes zijn ook een uitstekende bron van omega 3, calcium, ijzer en magnesium en dragen dus bij tot een evenwichtige voeding.

     

    De recepten van de mosterd van Maille zijn nog steeds diegene die door Sieur Maille in een velijnschrift met watermerk van de koninklijk schild opgeschreven werden. In de loop der jaren veranderde echter de manier waarop we onze schotels kruiden. In het begin was mosterd enkel betaalbaar voor de elite, maar het veroverde beetje bij beetje een plaats op onze tafels om de smaak van onze culinaire creaties te versterken.

    Om zijn vernieuwende geest verder te zetten, stelt Maille u voor te ontdekken hoe u Maille bij uw dagelijkse boterham kunt integreren. Voor elke boterham heeft Maille een mosterd! Het mosterdgamma van Maille in België bestaat uit 6 variëteiten, het merk is in talrijke landen wereldwijd vertegenwoordigd.

     

    KLASSIEKE MOSTERD:

    Fijne Dijonmosterd : Een mosterd met een sterke en geraffineerde smaak die bij al uw gerechten past om ze subtiel op smaak te brengen.

    Fine Dijonmosterd in Whiskyglas: Een nieuwe geraffineerde en karaktervolle fijne mosterd in een speciaal Maille-glas.

     

    SPECIALE MOSTERD

    Mosterd Fins Gourmets : Mosterd met geraffineerde en subtiel gekruide smaak met een mengeling van specerijen (kurkuma, kaneel, gember) en witte wijn uit de Bourgogne.

    Veloutée de Maille : Een zachte en smeuïge versie van deze mosterdspecialiteit!

    Mosterd à l’ancienne : Een heel kenmerkende mosterd met knapperige mosterdzaadjes en een perfecte dosis azijn die deze mosterd een unieke smaak geeft.

    Dragonmosterd : Matig pikante mosterd met verfijnde smaak van dragon. RVH.

    www.maille.be

     

     

     





    22-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maille, passie voor mosterd

    MAILLE, EEN WARE PASSIE VOOR MOSTERD EN VOOR IEDERE SMAAK WAT WILS

     

     

     

    In 1720 liet Antoine Maille, distilleerder- azijnproducent en oprichter van het huis Maille, zich voor de eerste keer opmerken. Met de opening van de eerste winkel in Parijs in 1747 verspreidde de uitstekende reputatie van de mosterd zich razendsnel en veroverde deze lekkernij zelfs Koninklijke families.

     

    Met de keizerlijke majesteiten van Oostenrijk en Hongarije en zelfs Catherina II van Rusland, wist Antoine zelfs de meest verfijnde gastronomen te verleiden. Zijn opvolgers maakten er een erezaak van de waarden - veeleisendheid, uitmuntendheid en verfijning - en de expertise van het merk te bewaren. Deze vormen tot op de dag van vandaag reeds 260 jaar de reputatie van Maille. De mosterd van Maille bestaat in verschillende variëteiten en is geraffineerd. Iedereen vindt er zijn gading om zijn gerechten te kruiden: van klassieke mosterd tot speciale variëteiten: geen smaakpapil die onbewogen blijft.

     

    De Chinezen lijken meer dan 3000 jaar geleden de eersten geweest te zijn die mosterd gebruikten. Sindsdien ging mosterd van generatie op generatie over via de Egyptenaren, de Grieken en de Romeinen tot vandaag de dag. Van in het begin werd mosterd niet alleen als smaakversterker gebruikt maar ook voor zijn therapeutische eigenschappen (wonden, scheurbuik, …). Tijdens de Middeleeuwen verdiende mosterd zijn sporen. Het verbruik ervan nam toe eens de koninklijke hoven het ontdekten.

     

    Vanaf de 17de eeuw was mosterd onlosmakelijk verbonden met de stad Dijon. Deze band heeft drie oorzaken: eerst en vooral vond je in Dijon een overvloed aan wijnen waarvan je verjus kunt maken (dit is een bitter sap dat bij het persen van de druiven vrijkomt en een basisingrediënt vormt voor mosterd.). Vervolgens leverden de immense wouden in de streek de steenkool die noodzakelijk was voor het kweken van mosterdzaadjes. En tot slot leidde men aan het hof in Bourgogne een eerder saai leventje en de Hertogen van Bourgogne raakten niet uitgepraat over voedingswaarden en de therapeutische krachten van mosterd. Mosterd maakte dan ook steeds deel uit van hun banketten.

     

    De benaming Dijonmosterd, die nu nog steeds gebruikt wordt, verwijst veeleer naar een fabricageproces dan naar een plaats. De regels van de kunst voor een dergelijk procedé zijn: een mosterd die uitsluitend bestaat uit een mengeling van zwarte en bruine zaadjes, die versterkt worden door de verjus; het droge product vormt minstens 28% van het eindproduct en na filteren blijft er maximaal 2% onzuiverheden over. RVH.

    www.maille.be

     





    21-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oman

    JUBILEUM SULTAN VAN OMAN

    Sultan Qaboos Bin Said in 2010 exact 40 jaar aan de macht

     

     

     

    In november viert Zijne Koninklijke Hoogheid Sultan Qaboos bin Said zijn 40 jarig jubileum. Gedurende de 40 jaar dat sultan Qaboos staatshoofd van Oman is, heeft het land een ware transformatie ondergaan en is de sultan bijzonder geliefd geraakt onder zijn bevolking.

     

    Welvaart en authenticiteit

    Met de komst van Sultan Qaboos bin Said in 1970 is Oman op veel fronten gemoderniseerd zonder daarbij afbreuk te doen aan haar authenticiteit. Gedurende de 40 jaar dat de sultan in Oman aan de macht is, heeft hij het land welvaart gebracht door stammenstrijden te bezweren, scholen en ziekenhuizen te laten bouwen, infrastructuur aan te leggen en de economie te stimuleren. De leefomstandigheden zijn enorm vooruitgegaan; het onderwijs en de zorg zijn verbeterd, vrouwen kregen kiesrecht en kranten werden toegestaan. De naam van het land veranderde van Sultanaat van Muscat en Oman in Sultanaat van Oman en de vlag werd vernieuwd om eenheid en samenhorigheid in het land te bevorderen.

     

    International Peace Award

    De sultan is ook belangrijk voor de omringende landen, hij staat bekend als een gematigd leider en bemiddelde bij problemen in de golf regio. In 1998 ontving de sultan zelfs de International Peace Award voor zijn vooruitstrevendheid in het behouden van vrede en stabiliteit in de regio. Onder Sultan Qaboos bin Said heeft Oman zich aangesloten bij de League of Arab Nations, de GCC –Gulf Cooperation Council- en de United Nations. En nu, sinds een jaar of tien, komt het toerisme langzaam op gang. Dat is niet zonder reden, want Oman is een boeiend, veelzijdig en aangenaam vakantieland.

     

     Jubileum populaire sultan

    Onder leiding van Sultan Qaboos bin Said is Oman uit haar jarenlange isolement gekomen en heeft het land een ware transformatie ondergaan. De bevolking van Oman is daar trots op en het is dan ook begrijpelijk dat Sultan Qaboos bin Said enorm populair is onder de Omanieten. Dat de sultan dit jaar 40 jaar aan de macht is, wordt dan ook groots gevierd. Rondom de Nationale dag van Oman op 18 november en de verjaardag van de Sultan op 19 november wordt een speciale Oman week georganiseerd waarvoor de voorbereidingen momenteel in volle gang zijn. November zal in Oman volledig in het teken staan van het jubileum van Sultan Qaboos bin Said.

     

    Sultan Qaboos bin Said

    Sultan Qaboos bin Said is op 18 november 1940 geboren in Salalah in de zuidelijke provincie Dhofar als de enige zoon van de vroegere Sultan Said bin Taimur. De eerste 16 jaar van zijn leven verbleef hij in Salalah en vervolgens werd hij naar een privéschool in Engeland gestuurd. Nadat hij de militaire academie van Sandhurst had afgerond, volgde een militaire carrière en een wereldreis. Vervolgens keerde Qaboos in 1964 terug naar Oman, waar hij huisarrest kreeg. Dit gaf hem de kans om zich te ontwikkelen op het gebied van de Islam en de geschiedenis van zijn geboorteland en landgenoten.

    Qaboos was niet trots op de isolatie en de armoede waaraan Oman werd blootgesteld onder de macht van zijn vader. Een herhaling van de geschiedenis vond plaats. Waar Qaboos’ opa Taimur in 1932 werd afgezet door vader Said, pleegde Qaboos in 1970 met hulp van de Engelsen een geweldloze coup op vader Said en trad hij zelf aan als de nieuwe sultan van Oman. RVH.

    www.visitoman.be

     

     

     

     

    20-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radisson Easr Midlands
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Rezidor kondigt het Radisson Blu Hotel, East Midlands Airport in het Verenigd Koninkrijk aan

     

     

    The Rezidor Hotel Group, één van ‘s werelds snelst groeiende hotelbedrijven kondigt het nieuwe Radisson Blu Hotel, East Midlands Airport in het Verenigd Koninkrijk aan. Het nieuw te bouwen hotel zal 216 kamers tellen en voorziet te openen begin 2012.

     

    “Na de Radisson Blu en Park Inn hotels in Manchester, London Stansted, London Heathrow en Edinburgh, is dit project ons vijfde luchthaven hotel in het Verenigd Koninkrijk. Met onze 32 hotels en meer dan 8.000 kamers in beheer of onder ontwikkeling blijven we Europees leider in het segment van luchthaven hotels”, zegt Kurt Ritter, President & CEO Rezidor. “Tegelijkertijd ben ik verheugd om dit hotel als ons 250ste Radisson Blu te kunnen aankondigen; onze continue groeiende EMEA-portfolio telt nu meer dan 58.000 kamers”, vervolgt Ritter.

     

    Bahram Sadr-Hashemi van de Azure Property Group, één van de leidende hotelinvesteringsbedrijven in Europa en franchiser van het nieuwe hotel, voegt hieraan toe: “We zijn blij met Rezidor samen te kunnen werken bij de creatie van dit eersteklas hotel met zijn uitgebreide conferentiefaciliteiten. Het hotel zal een unieke identiteit hebben en zijn klanten een nieuwe ervaring bieden. Radisson Blu heeft bewezen een uitzonderlijk sterk merk te zijn in luchthaven locaties en we vertrouwen erop dat dit in dit geval niet anders zal zijn.”

     

    Het Radisson Blu Hotel, East Midlands Airport zal op 800 meter van de hoofd terminal en langs de M1, de drukste autoweg van het land liggen – een prime locatie met uitstekende zichtbaarheid! Naast de 208 kamers en de 8 suites, voorzien van alle Radisson comfort met o.a. gratis hoge snelheid internettoegang, zal het hotel ook een restaurant, een bar/lounge en een 1 koffieshop bieden. Verder zal het hotel ook beschikken over 750 m² conferentie en evenementenruimte en ruime ontspanningsmogelijkheden in de fitnessruimte, met gym en binnenzwembad. De inrichting van het hotel zal ook een aantal belangrijke vernieuwende CO2 vriendelijke initiatieven voor haar rekening nemen.

     

    East Midlands Airport is één van de 10 grootste luchthavens in het Verenigd Koninkrijk (jaarlijks bijna 6 miljoen passagiers). De luchthaven bekend om zijn business verkeer in centraal Verenigd Koninkrijk, dient ook als hub voor verschillende lage kost maatschappijen zoals BMIbaby en Ryanair. Het hotel zal ook voorzien in de noden van de bedrijven in de industriële zone en de nabijgelegen steden als Leicester, Derby en Nottingham. RVH.

    www.rezidor.com.

     

     

     

    19-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cityjet

    CITYJET  VERWELKOMT DE 50.000STE PASSAGIER OP DE ROUTE EINDHOVEN - LONDON CITY AIRPORT

     

     

    Cityjet vierde een belangrijke mijlpaal: de regionale luchtvaartmaatschappij vervoerde zopas de 50.000ste passagier op de lijn Eindhoven - London City Airport. Er is trouwens nog meer goed nieuws. CityJet presteerde  deze zomer zeer goed inzake punctualiteit en was in juli de op één na stiptste  luchtvaartmaatschappij van Europa.

     

    CityJet opende de lijn tussen  Eindhoven en London City Airport eind maart 2008. Zowel zakenreizigers als toeristen maken van de route  gebruik om naar de Britse hoofdstad te reizen. De voorbije 2,5 jaar nam het  aantal passagiers voortdurend toe. Vorige maand lag het passagierscijfer 80%  hoger dan in augustus van verleden jaar. CityJet streeft ernaar om tijdsbesparende reismogelijkheden aan te bieden die gepaard gaan met een kwaliteitsvolle dienstverlening. Dit recept slaat duidelijk aan bij zakenreizigers die gebruikmaken van de lijn tussen Eindhoven en London City Airport.

     

    H. Groenewegen, Chief Financial Officer  bij Ziggo, was de 50.000ste passagier die met CityJet van Eindhoven naar London City vloog. Hij werd op de luchthaven verwelkomd door Joost Meijs, Managing  Director van Eindhoven Airport, en Johan Vanneste, CEO van VLM Airlines. De heer Groenewegen vliegt graag met CityJet voor de onberispelijke service en de uitstekende reputatie inzake stiptheid. Bovendien is London City  Airport de luchthaven die het dichtst bij het Londense stadscentrum is gelegen en die gekend is om haar korte inchecktijden. Ideaal dus voor iemand die regelmatig voor zaken naar Londen reist.

     

    CityJet vliegt van maandag tot en met vrijdag tweemaal  daags heen en weer op de lijn Eindhoven - London City en eenmaal op zondag.

    www.cityjet.com

     

    CityJet is met zowat 600 vluchten per week, de belangrijkste luchtvaartmaatschappij op London City Airport en is goed voor ruim de helft  van alle vliegbewegingen op London City Airport. De luchthaven ligt vlakbij het stadscentrum en de toekomstige Olympische site. Beiden zijn makkelijk  bereikbaar via het Londense metronet.

     

    CityJet vliegt van London City Airport naar 15 bestemmingen (Amsterdam, Antwerpen, Brive, Deauville, Dublin, Dundee, Edinburgh, Eindhoven, Genève, Jersey, Luxemburg, Milaan, Nantes, Parijs (Orly) en Rotterdam). De regionale luchtvaartmaatschappij biedt  ook rechtstreekse vluchten aan vanuit Antwerpen naar Manchester en van  Rotterdam naar Hamburg, en voert ook chartervluchten uit.

    CityJet biedt een snelle en comfortabele manier van reizen aan de tijdsbewuste passagier die naar hartje Londen wenst te reizen. Op de  luchthaven van London City kunnen passagiers tot 15 minuten voor het vertrek  van de vlucht inchecken. De klanten kunnen ook online inchecken en op voorhand zelf hun plaats aan boord kiezen. Tijdens de vlucht krijgen de passagiers  gratis drank en een lichte maaltijd. RVH.

     

    18-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Hesp, alg directeur Radisson BLU Hasselt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Peter Hesp benoemd tot Algemeen Directeur Radisson Blu Hotel in Hasselt

     

     

     

    Peter Hesp (°NL, 1969) heeft een uitgebreide ervaring in de hotelindustrie. Hij begon zijn professionele carrière in 1994 en was o.a. F&B Manager in het Renaissance Hotel en het Mövenpick hotel in Brussel. Hij was eigenaar-beheerder van het gastronomisch Restaurant Maartenshof in Nederland en Manager van het restaurant in het Kasteel Reckheim in Lanaken.

     

    Zijn laatste ervaring deed hij op in Luik als verkoopsdirecteur voor het Holiday Inn Luik en het Mercure Luik Centrum. Nu zet hij de stap naar The Rezidor Hotel Group als Algemeen directeur van het Radisson Blu Hotel in Hasselt. Hij staat in voor het dagelijkse beheer van het hotel en rapporteert rechtstreeks aan Willem van der Zee, Regionaal Directeur Rezidor Benelux en Frankrijk.

     

    Peter Hesp behaalde een diploma aan de Hoge School voor Hotelmanagement in Maastricht. Hij spreekt vloeiend Nederlands, Frans, Engels en Duits. Peter volgt Didier Boehlen op die gepromoveerd werd tot Algemeen Directeur van het Radisson Blu Astrid Hotel en het Park Inn hotel in Antwerpen.

     

    Het Radisson Blu Hotel biedt in de hoogste toren van Hasselt 126 kamers en suites in “Hazeltek” stijl, met subtiele referenties naar Jan Van Eyck, jeneverbessen en hazelaren, typische Limburgse kenmerken. Naast de 275 m² vergaderruimte op de eerste verdieping, werden in oktober 2009 op de 17de en 18de verdieping hypermoderne vergader- en evenementenruimtes ingericht.

    Begin januari 2010 opende op de 19de verdieping een panoramische champagne- en wijnbar, Sky Lounge - een unieke locatie met een adembenemend uitzicht: een 360° panorama over de skyline van Hasselt en omstreken. Deze stijlvolle bar is open van maandag tot en met zaterdag van 11.00u tot 01.00u en op zondag wordt hij exclusief gehouden voor de gasten die komen brunchen.

    Het Radisson Blu Hotel is volledig voorzien van draadloos internet. Zowel op de kamers, als in de vergaderzalen of in de lobby, de lounge of het restaurant kan men gratis draadloos surfen op internet. RVH.

    www.radissonblu.com.

    17-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijntendenzen

    Wijntendenzen Delhaize

     

     

     

    Met meer dan 135 jaar ervaring is Delhaize zonder twijfel de wijnspecialist van België. Ongeveer één fles op drie die wordt verkocht in de grootdistributie België komt van Delhaize. Dit betekent dat Delhaize meer dan 60 miljoen fessen wijn, champagne en schuimwijn verkoopt afkomstig van meer dan 20 verschillende landen.

     

    Met 700 referenties in de winkel, waarvan 300 referenties die gebotteld werden door Delhaize en 400 referenties voorgesteld in exclusiviteit op Wineworld, heeft Delhaize een ruim wijnassortiment dat beantwoordt aan de smaak van alle liefhebbers. In dit assortiment in exclusiviteit 5 van de 10 meest bekende wijnmerken ter wereld, nl. Concha y Toro (Casillero del Diablo), Mondavi, Beringer, Lindemans en Jacobs Creek. Voor de champagnes en schuimwijnen telt het uithangbord ruim 120 referenties.

     

    De consumptietendensen evolueren eveneens, de klant richt zich steeds meer tot convenience en wijnen die meteen gedronken kunnen worden. Dit betekent meer toegankelijk en gefruite wijnen geschikt voor onmiddellijke consumptie. Ook de convenienceverpakking zoals de schroefdoppen en de bag in box, speelt hierbij een steeds grotere rol.

     

    Food pairing is in België een opmerkelijke evolutie. De wijnmuur van Delhaize geeft de klant duidelijk tips over welke wijnen bij welk product het best gedronken kunnen worden. Anderzijds wordt gezorgd voor een wijnraadgever deze biedt desgevallend de nodige ondersteuning.

    Delhaize zorgt anderzijds voor een aangepast etiket waarop naast oorsprong, druivensoort en wijnjaar nu ook informatie over food pairing wordt opgenomen samen met aanduidingen over wijnaroma’s en wijnsmaken.

    Tot 29 september loopt trouwens een grote wijnactie waarbij naast degustaties en gepersonaliseerde wijnen, ook 20 nieuwe referenties worden gepresenteerd. RVH.













    16-09-2010 om 09:09 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De smaak van de pluktijd

    ‘Een smaak van de pluktijd’

    Nieuwe collectie Terre Naturelle in het Gamma aardewerk Le Creuset®

     

     

     

    Na het grote succes in het gamma aardewerk van de kleuren Kersenrood en Dune die in 2008 gelanceerd werden, en van de kleur Terre Naturelle in het gamma gietijzer, breidt Le Creuset® zijn basisgamma aardewerk uit met deze 3de unieke, warme en trendy kleur, in ware oogststijl!

    Het aardewerk van Le Creuset® is hittebestendig, praktisch en veilig en is perfect geschikt voor de dagelijkse keuken. Deze collectie vrolijkt bij elke gelegenheid de tafel op, of het nu gaat om een eenvoudige gezinsmaaltijd, een romantisch diner of een etentje met vrienden. Een compleet gamma dat in geen enkele keuken mag ontbreken!

     

    De nieuwe collectie, beschikbaar vanaf oktober 2010, kan gebruikt worden in de oven, de magnetron, de koelkast en in de diepvriezer, ze is eveneens kras- en vlekbestendig. Bovendien is ze onderhoudsvriendelijk en absorbeert geen geuren of aroma's. RVH.



    16-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adagio: trendu europese metropolen

    Maak de Shopaholic in je wakker en verover de trendy Europese metropolen!

     

     

    Voor een onvergetelijk moment met zijn tweeën of een heuse girls only-trip, gaat er niets boven een weekendje Rome, Berlijn of Monaco! Deze steden zijn stuk voor stuk

    super trendy, fun, en vooral niet duur!

    De Adagio City Aparthotels bieden je superpromoties aan vanaf 32,5!/nacht/persoon*

    voor een tweepersoonsduplex. Bovendien mag je hond mee !

    Een Adagio City Aparthotel is de perfecte combinatie tussen het gemak van een hotelverblijf en het vertrouwde gevoel van een thuisomgeving. Er kan op elk moment,

    geheel vrijblijvend, beroep gedaan worden op de hotelservice. De Adagio City Aparthotels bieden het comfort van driesterrenappartementen. Bovendien zijn de appartementen ideaal gelegen in de betere, aangename wijken van de steden. Ze beschikken over alle troeven om deze drie ware fascinerende metropolen te ontdekken.

     

    Adagio Rome Garden

    Dichtbij het Europees Congres en op 15 minuten van het stadscentrum, ligt het Adagio Rome Garden. Dit aparthotel beschikt over 96 ruime appartementen. Ontdek samen met je Italian lover de Romeinse fora en het Vaticaan, kuier langs de Trévi-fontein, het Villa Doria Pamphill of de pitoreske straatjes. Wil je na al dat wandelen even uitrusten, nestel je dan zeker neer op het terras van de Antico Caffé Greco.

     

    Rome is de perfecte stad om verliefd te verdwalen, of om je samen met je vriendinnen volledig over te geven aan de Italiaanse Alta Moda !

     

    NIEUW ! Adagio Berlin Kurfürstendamm:

    In de hoofdstad van Duitsland klopt het culturele Europese hart. Berlijn is de IT-city op gebied van art, muziek en zonder te vergeten : de geschiedenis van de 20e eeuw!

    Het nieuwe Adagio-aparthotel ligt vlakbij de wijk « Charlottenburg », vlak aan de befaamde Kurfürstendamm. Met haar 133 volledig ingerichte appartementen, is dit hotel perfect voor je businesstrips of verlengd weekend.

    Van de Brandenburg-poort tot de Reichstag en de restanten van de Berlijne Muur, er is voor ieder wat wils. ‘S nachts tovert deze multi-culturele stad zich volledig om tot een ware danstempel ! Deze stad moet je gewoon ontdekken !

     

    Adagio Monaco Beausoleil Monte Cristo

    Voel je eerder de drang om een paar royals te spotten, en weg te dromen bij al die pracht en praal, dan moet je in Monaco zijn ! In de Alpes Maritimes, aan de voet van het prinsendom Monaco, ligt het Adagio Monaco Beausoleil Monte Christo.

    Dit aparthotel beschikt over ruime appartementen en biedt alles wat je van de Zuid-Franse kust kan verwachten : zon, cultuur, golf en wellnessarrangementen !

    Alle 78 appartementen zijn nieuw, geacclimatiseerd en allemaal zeer comfortabel. De appartementen bestaan uit studio’s voor 2/3 personen of 3-kamerappartementen voor 5 à 6 personen.

     

    Adagio City Aparthotels is het merk ontstaan uit de samenwerking tussen P&V en Accor. De City Aparthotels bieden het comfort van drie- en viersterrenappartementen met een service “à la carte”, voor korte- of langetermijnverblijven. Deze formule is de

    perfecte combinatie tussen het gemak van een hotelverblijf en het vertrouwde gevoel van een thuisomgeving in het hart van de grootste Europese steden.

    Adagio City Aparthotel telt op heden 28 aparthotels, ofwel meer dan 3.900 appartementen gaande van een studio tot een 3-kamerappartement in Aix-en-Provence, Annecy, Bazel, Berlijn, Bordeaux, Brussel, Marseille, Monaco, Nantes, Parijs, Rome, Straatsburg, Toulouse en Wenen. RVH.

    www.pv-holidays.com of 0900 00 009 (0,47!/min)

     

     

     

    15-09-2010 om 08:14 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Château Angélus

    Château Angélus : sterren en hartebrekerallures

     

     

     

    De wijnen van Château Angélus kregen in de nieuwste editie van de absolute wijngids La Revue du Vin de France « Les meilleurs vins de France 2011 » een derde ster toebedeeld. Angélus bereikt hiermee het summum van kwaliteit. In deze gids die het werk is van de topspecialisten, worden de domeinen genoteerd en becommentarieerd op de totaliteit van de wijnen die de voorbije jaren werden geproduceerd en komt ook de nieuwe millésime die te koop wordt aangeboden in aanmerking genomen.

     

    De gids looft Château Angélus « Indien 2009 respect afdwingt voor de rijkdom aan fruit die in de wijnen is weer te vinden, onderscheidt Angélus zich door zijn evenwicht en rijkdom. De nieuwe millésime heeft een sterke maar gerafinneerde afdronk, net als de 2008 met volle smaak. De wijnen 2007 zijn rijk en geconcentreerd en vormen een meesterlijk geheel, zodat de wijnen het domein alle waardigheid bezorgen door hun volheid van smaak en mooie fruittoetsen”

     

    Hartebreker bij Hachette

     

    De Gids Hachette die zich specifiek richt op de laatste gecommercialiseerde millésimes, is even lovend voor het nieuwe millésime dat zich voor het tweede jaar op rij, beloftevol aankondigt. De wijnen 2007 worden zelfs als de absolute hartebreker omschreven.

    ‘ Deze Bordeaux bezit een indrukwekkende intensiteit, alhoewel nog jong is het boeket reeds sterk aanwezig met een mooie cocktail van rode en zwarte vruchten, lichte houttoest,ietwat gevanilleerd. Het gehemelte wordt lichtjes beroerd door geconcentreerde smaken ondersteund door enkele solide maar weliswaar elegante tanines.’

     

    Lovende woorden aan de vooravond van een nieuwe oogst die zich eveneens beloftevol aankondigt. RVH.

    www.chateau-angelus.com

     

    15-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oktober truffelmaand

    Oktober is de truffelmaand bij Leonidas

     

     

     

    Om de truffelmaand te vieren heeft de Belgische Meester-Chocolatier een fonkelnieuwe smaak gecreëerd voor dit traditionele product, de Truffel Cognac. Een overheerlijk recept dat zonder twijfel furore zal maken.

     

    De herfst staat voor de deur en doet ons verlangen naar fluweelzachte smaken en kleuren, naar dat cocoongevoel en naar heerlijke chocolademomenten om te delen met familie en vrienden. Om die zoete momenten nog lekkerder te maken, wilden de artisanale chocolatiers van Leonidas ons verrassen met een splinternieuwe chocoladetruffel: de Truffel Cognac.

     

    Ter gelegenheid van de truffelmaand heeft Leonidas er voor gekozen om onze zintuigen te prikkelen met een nieuwe Cognac-smaak. De nieuwe Truffel Cognac van Leonidas is gevuld met een ganache van witte en melkchocolade met een Cognac Vanille Bourbon-smaak en gehuld in zwarte chocolade en cacaopoeder. De nieuwe Truffel Cognac zal een streling zijn voor de smaakpapillen van menig fijnproever.

     

    In de etalages van de Leonidas pralinewinkels vindt u uiteraard nog andere truffels die stuk voor stuk vervaardigd zijn op basis van de meest verse ingrediënten:

    • De Truffel Natuur, gevuld met een ganache van zwarte en melkchocolade en gehuld in zwarte chocolade en cacaopoeder.

    • De Truffel Koffie-Karamel, gevuld met een ganache van zwarte en melkchocolade met een koffie-karamel-smaak, gehuld in zwarte chocolade en een laagje kristallen cacaopoeder.

    • De Zwarte Truffel, gevuld met een ganache van zwarte chocolade en 72% São Tomé en gehuld in zwarte chocolade en zwart cacaopoeder.

    • De Truffel Krokante Hazelnoot, gevuld met een ganache van melkchocolade met hazelnootpoeder, omhuld met een mix van bresilienne en cacaobonen.

    • De Truffel Speculaas, gevuld met een ganache van melkchocolade gearomatiseerd met speculaas, gepofte rijst en speculaas, en omhuld met speculaaspoeder.

    • De Truffel Champagne, gevuld met een ganache van witte en melkchocolade met echte champagne, omhuld met zwarte chocolade en poedersuiker.

     

    Leonidas plaatst de truffel als sublieme lekkernij meer dan ooit in de kijker. Tijdens de hele maand oktober kan u truffels komen ontdekken in de pralinewinkels van Leonidas! Bij aankoop van een doosje van 750g kost een pakketje met 7 truffels slechts 1 euro. Het pakketje wordt ook apart verkocht. RVH.

    www.leonidas.com





    15-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pandox koopt Brussels Hilton

    Pandox koopt Brussels Hilton

     

     

     

     

    Door de aankoop van het Brussels Hilton hotel versterkt Pandox zijn positie als marktleider met zes hotels en totaal 1.750 kamers in Brussel, één van de meest dynamische hotelmarkten van Europa.

     

    Brussels Hilton behoort tot de grootste en bekendste hotels in Brussel. Het hotel is gelegen aan de Waterloolaan op enkele meters van de prestigieuze Louizalaan. Het hotel, een landmark, beschikt over 432 kamers verdeeld over 26 verdiepingen met meerdere vergaderzalen, twee restaurants, een fitnesscenter en spa. De aankoop van het gebouw en de hotel exploitatie zelf bedraagt EUR 29 miljoen. De verkoper is een Amerikaanse investeringsmaatschappij.

     

    Brussels Hilton werd gebouwd in 1967 en maakt sindsdien deel uit van de Hilton groep. De laatste jaren verloor het hotel haar sterke marktpositie door het verouderde product en service aanbod. Het hotel voldoet niet meer aan de hooggestelde eisen van de hedendaagse reiziger.

     

    Pandox streeft ernaar om het hotel haar historisch sterke positie als zaken- en conferentiehotel in het premium segment terug te geven. Dit zal verkregen worden dankzij een uitgebreid vernieuwingsprogramma voor de kamers, vergaderfaciliteiten, publieke ruimtes, technologische installaties en aantrekkelijk food en beverage aanbod. Een ander belangrijk deel zal zijn het invoeren van een moderne organisatie, die zal voldoen aan de verwachtingen van de hedendaagse en toekomstige gasten. De totale investering wordt geschat op EUR 25 miljoen.

     

    Met de aankoop van Brussels Hilton, versterkt Pandox zijn positie als één van de belangrijkste spelers op de Brusselse hotelmarkt. “Dit is een typische Pandox aankoop. Wij zien enorm potentieel in dit bekende hotel en het is een eer om de ontwikkeling van dit hotel op ons te nemen, ” zegt Anders Nissen, CEO van Pandox.

     

    De Pandox hotel portfolio in België bestaat uit:

    BRUSSEL:

    Brussels Hilton - 432 kamers – aangekocht in 2010

    Crowne Plaza Brussels – Le Palace Brussel - 354 kamers - aangekocht in 2003 en ontwikkeld tot één van de belangrijkste conferentie hotels van Brussel, investering: EUR 15 M

    Hotel BLOOM! - 305 kamers - aangekocht in 2005 en ontwikkeld tot één van de belangrijkste lifestyle hotels in België, investering: EUR 12 M.

    Hilton Brussels City - 283 kamers - aangekocht in 2001 en ontwikkeld tot een zakenhotel met boutique sfeer - Investering: EUR 13 M.

    Holiday Inn Brussels Airport - 310 kamers - aangekocht in 2006 en verbeterd tot een van de beste middenklasse hotels in de omgeving van Brussels Airport - investering: EUR 5.5 M.

    Scandic Grand Place - 100 kamers - aangekocht in 2001 - Een middenklasse hotel vlakbij de Grote Markt

     

    ANTWERPEN

    Crowne Plaza Antwerp - 262 kamers - aangekocht in 2006. Hier is een investeringsprogramma van EUR 3 M in uitvoering.

    Scandic Antwerp - 264 kamers - aangekocht in 2001 - een middenklasse hotel met zeer goede vergaderfaciliteiten. RVH.

     

     

    14-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scooter

    Ontdek de toeristische pareltjes van  het Pajottenland en de Zennevallei met de scooter

     

     

    Voortaan kan je het Brabantse heuvelland op  een heel originele manier ontdekken, nl. met de scooter. Dit nieuw toeristisch  initiatief is een idee van ClassicScooter Beersel, het Huis van de Geuze en het  Wijnatelier. Met het scooterproject willen zij de authenticiteit en de  gemoedelijke sfeer van het Pajottenland en de Zennevallei benadrukken.

     

    Steven De Cort van ClassicScooter Beersel: “Het Pajottenland en de Zennevallei hebben naast het natuurschoon, ook heel wat toeristische bezienswaardigheden te bieden, zoals het kasteel van  Gaasbeek of dat van Beersel, de molen van kapitein Zeppos, de lambiekbrouwerijen en geuzestokerijen, alsook de typische cafeetjes. Met de scooter kan je dat alles op een aangename en originele manier ontdekken. Gelet op het sterk heuvelachtige landschap is de scooter uiteraard ook minder vermoeiend  dan de fiets.

     

    Chris Vlaminck van ‘Het Wijnatelier’ uit  Vlezenbeek voegt eraan toe: “Wij hebben mooie scooterroutes uitgestippeld, waarvan sommige langs het befaamde fietsknooppuntennetwerk lopen.  Wie graag een persoonlijke service wenst, kan steeds beroep doen op deskundige scootergidsen. Zij kennen de streek als geen ander en kunnen je  onderweg de mooiste plekjes van onze streek aanwijzen.

     

    Er kan gestart worden bij ClassicScooter Beersel, Het Wijnatelier in Vlezenbeek of aan de herberg In de Verzekering  tegen de Grote Dorst in Eizeringen.

     

    Een scooter huren voor een dag kost slechts 69  euro. Vanaf twee scooters betaal je 50 euro per scooter per dag. Wil je een  passagier achterop meenemen, dan betaal je per dag 15 euro extra. Voor een heel weekend (van vrijdagavond tot maandagochtend) betaal je slechts 100 euro per  scooter. Prijzen incl. btw, huur van  de helm en volle benzinetank (waarborg: 250€/scooter). Er zijn verschillende scootertypes te huur gaande  van de Neco Lucca automatic 4-takt 50cc tot en met de LML handgeschakelde 4-takt 125cc.

     

    Dit scooterverhuurproject is een gezamenlijk  initiatief van ClassicScooter Beersel, het Huis van de Geuze en Het Wijnatelier. De initiatiefnemers dragen het Pajottenland en de Zennevallei een  bijzonder warm hart toe. RVH.

                           

     


    13-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Citybreak in Noord England

    Najaar is ideaal voor een citybreak in Noord-Engeland

     

     

     

    De bladzijde van de hoofdvakantie 2010 is voor de meesten omgedraaid. Waarom nu niet ook het najaar zo aangenaam als mogelijk maken? Een minicruise met P&O Ferries is een perfecte gelegenheid om er enkele dagen tussenuit te glippen in rust en comfort, maar zeker ook in handenvol ambiance. Het P&O Ferries minicruise aanbod omvat bezoeken naar keuze aan de Noord-Engelse steden Hull en York. Een minicruise bestaat telkens uit 2 nachten aan boord van een Cruiseferry en 1 volle dag in de stad naar keuze.

     

    De minicruises hebben plaats van 1 oktober 2010 tot 31 maart 2011. De basisprijs bedraagt € 69 (prijs per persoon in 4-persoons Inside cabin, met vertrek op zondag t/m woensdag). Voor een 2-persoons Inside cabin is de vergelijkbare prijs € 79. Bij vertrek op donderdag, vrijdag of zaterdag bedragen de prijzen resp. € 85 (4-persoons Inside cabin) of € 95 (2-persoons Inside cabin). In alle genoemde gevallen is ook de prijs van de busrit van de terminal naar de stad van voorkeur inbegrepen.

     

    Wie liever op eigen houtje Noord-Engeland intrekt kan dat eveneens: bij een 3-daagse minicruise kan de auto of de moto gratis mee op de Cruiseferry. Dat laat toe andere historische steden te bezoeken zoals Beverley (eveneens gemakkelijk te bereiken per trein vanuit Hull) of Lincoln, hetzij de natuur van de Yorkshire Wolds of de Yorkshire Dales die tijdens de herfst extra mooi zijn! Het aantal mogelijkheden is zo goed als onuitputtelijk.

     

    Een dag extra – m.a.w. een 4-daagse minicruise  – kost niets bij vertrek op donderdag. Op de overige dagen is er een toeslag van € 28 per cabin (dus niet: per persoon). Het ligt voor de hand dat de nacht op Engelse bodem ten laste van de reizigers komt.  

     

    In York is de kerstanimatie uiteraard een even belangrijk onderdeel van het sociaal leven. Denk maar aan de ruime verkeersvrije winkelstraten en de knusse etalages van The Shambles. De belangrijkste data voor Christmas shopping in deze absolute historische stad zijn de vierdaagse St. Nicholas Fayre (van 25 tot 28 november) en de International Christmas Fayre (1 tot 19 december). Heel wat musea organiseren ook tentoonstellingen in het kader van Christmas, zoals bijvoorbeeld het National Railway Museum. Ruime info is alvast te vinden op www.visityork.co.uk en www.york360.co.uk/whats-on. RVH.

    Informatie www.POferries.be,  tel. 070/70 77 71 en uiteraard ook bij de reisbureaus.





    11-09-2010 om 07:59 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.renaissance Brussel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    HET RENAISSANCE BRUSSELS HOTEL ZAL NA EEN INVESTERING VAN 6,5 MILJOEN EURO EEN HEEL NIEUW PRODUCT AAN ZIJN GASTEN AANBIEDEN

     

     

     

    Het Renaissance Brussels Hotel is net aan de renovatie van zijn 262 kamers en Club Lounge begonnen. Het hotel opende zijn deuren voor het eerst in 1994 en heeft sindsdien duizenden gasten – waaronder ministers en belangrijke bedrijfsleiders - verwelkomd en ontvangen en daarnaast ook onderdak geboden aan grote conferenties. Zo is het hotel na verloop van tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire hotels in de Europese wijk van Brussel. Om de service en het product steeds te kunnen verbeteren, werden er in de loop van de jaren verschillende kleine renovaties uitgevoerd met als hoogtepunt de volledige renovatie van alle kamers dit jaar. De nieuwe designkamers zullen midden september 2010 klaar zijn en zijn de laatste fase van het renovatieproject dat in totaal 6,5 miljoen euro kostte. De volledig nieuwe look zal de hotelgasten inspireren en zal hen iets wonderbaarlijks nieuws en anders laten ontdekken, telkens als ze in het hotel verblijven.

     

    De kamers en badkamers volgens de nieuwe levensstijl zullen allerlei extra’s hebben zoals grote flatscreens, laptopkluizen, individuele temperatuurregelaars, een minibar, strijkijzer en strijkplank, luxueus beddengoed, breedbandinternet en moderne badkamerfaciliteiten. Alle hotelgasten kunnen gratis gebruikmaken van het nieuwe vrijetijdscentrum ‘The Leisure Center' waar ze in een ontspannen en stressvrije omgeving kunnen genieten van een groot zwembad, jacuzzi, sauna's en een fitnesscentrum.

     

    De Club Lounge zal deze zomer ook gerenoveerd worden en omgetoverd worden in een nieuwe exclusieve Club ruimte voor gasten die meer privacy of wat extraatjes willen zoals gratis internet, kranten, toegang tot de Club Lounge met appetijtelijke hors-d’oeuvres, enz.

     

    De in het hotel gelegen Franse Brasserie 'Café Parnasse’, de uitstekende 'Schengen Bar' en de publieke ruimtes van het hotel werden ook recent gerenoveerd om het nieuwe concept en de levensstijl van de Renaissance Hotels goed weer te geven. Het Renaissance Brussels heeft 9 extra conferentieruimtes met daglicht, internet en de modernste uitrusting om zo succesvol zakenevenementen te kunnen blijven organiseren.

     

    Het hotel zal tijdens de renovatie openblijven aangezien die vertikaal zal gebeuren per hotelvleugel. Zo kan het hotelgebeuren in de andere vleugels normaal verlopen en worden de hotelgasten niet gestoord.

     

    Het nieuwe Renaissance Brussels hotel en zijn 110 werknemers geloven dat – ongeacht waar of waarom je reist – er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Vanaf midden september 2010 biedt het hotel een volledig nieuw en gerenoveerd product aan dat in het midden van de Europese wijk ontdekt kan worden. RVH.

     

     

     

     

    10-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!