Inhoud blog
  • Corendon start met eigen vluchten naar Bonair
  • Josh V opent allereerste brandstore
  • Bourgondië op een andere manier ontdekken
  • Musthaves voor de zomer
  • CKS SS24
  • Van een koffiedate tot ...
  • Yiko collectie
  • Le monde est-il 'comic'
  • 111 jaar VZUG
  • Muyu collectie
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    13-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canard in nieuw verenpak 2
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Canard in een nieuw verenpak/2

     

     

     

     

    In 1890 werd de zoon van Léonie Duchêne en Victor Canard, de oprichters van Canard-Duchêne in 1868, leverancier van het Russische keizerlijke hof. Om dat te vieren, drukt hij de keizerlijke tweekoppige adelaar op het etiket van de champagne waar Nicolaas II zo dol op was. Meteen de geboorte van een champagne om te sabreren!

     

    In deze periode vlak voor de eeuwwisseling, waarin mondaine uitspattingen eerder de regel waren, ontstond de viriele gewoonte om flessen met de sabel te openen. Een ritueel dat werd bestendigd door de Ecole Polytechnique, opgericht door Napoleon I, en de militaire school van Saint-Cyr. De sabel maakt integraal deel uit van de symboliek van het merk, maar uiteraard kunnen de flessen ook op de gewone, traditionele manier geopend worden. Dat maakt iets minder indruk, maar u verspilt ook minder champagne.

     

    “Sabler”, niet te verwarren met “sabrer”

     

    Lange tijd dacht men dat de Franse uitdrukking “sabler le champagne” betekende dat je op een glas ademt zodat de rand vochtig wordt om suikerpoeder te laten kleven op het glas. Deze praktijk werd in de 19de eeuw geïntroduceerd door Russische aristocraten die de champagne niet zoet genoeg vonden. De suikerkristallen die langzaam op de bodem van de coupe oplosten, deden hen bovendien denken aan de zandkorreltjes van de Zwarte Zee. Een bijzonder romantische verklaring.

    Toch is het woord “sabler” sinds de 18de eeuw op alle wijnen van toepassing en betekent het gewoon: “ad fundum”. De verklaring ligt in de vergelijking tussen parelende drank en smeltmetaal dat in één keer in een mal wordt gegoten, een bewerking die ze ook “sabler” noemen in het Frans. Diderot gebruikte het werkwoord al in die betekenis in Jacques le Fataliste die zijn wijn in één teug achterover kapte.

     

    Een glas Canard-Duchêne opent een wereld van sensaties… sensuele, aromatische en culturele ervaringen. RVH.

    www.larouteduvin.com

     

     

     

    13-12-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canard in nieuw verenpak

    Canard in een nieuw verenpak

     

     

    Canard kwettert nog steeds op het ritme van de bubbels, maar kreeg een nieuw pluimage. Een nieuwe look die ongetwijfeld de elegantie van zijn kostuum onderstreept. Een stijlvolle manier om het oog te strelen vóór de papillen verwend worden…

     

    De nieuwe lijn - Authentique

    Het nieuwe gamma, in de Naturellement Noble-stijl die het Huis nauw aan het hart ligt, spitst zich toe op de productieregio. Canard-Duchêne is het enige grote Huis dat fysiek in de wijnstreek aanwezig is. Het domein ligt in het hartje van de Montagne de Reims die de wingerds koestert. Authentique kreeg een onbetwistbare hedendaagse look, maar met een geraffineerde toets die het deskundige werk van keldermeester Laurent Fédou alle eer aandoet.

     

    Tot voor kort waren er vier varianten, maar onlangs breidde Authentique de reeks uit met een cuvée afkomstig uit de biologische landbouw: de Authentique Green. De bijzonder originele samenstelling plaatst de Chardonnay in de hoofdrol die zo’n 50% voor zijn rekening neemt, aangevuld met 40% Pinot Meunier en 10% Pinot Noir. De dosering sluit aan op de nieuwe, lage trend: 9 g/l.

    Een luchtige champagne die de belletjes eindeloos in het glas laat parelen. Dat bubbelgeweld onthult een bevreemdende mengeling, een fruitige combinatie waarin de citrusvruchten de bovenhand halen in een boeket van geel vruchtenvlees, met een geroosterde toets die de amandel toch de ruimte laat. De mond stuurt de lippen op verkenning doorheen een rijk schuim dat zich al snel verspreidt over de tong die met informatie wordt overdonderd: een frisse citroentoets als belangrijkste criterium, ondersteund door fruit op een naar honing zwemende minerale ondergrond die het geheel body geeft. Om te eindigen met een lichte, geroosterde toets van broodkorst en florale nuances.

     

    Authentique Brut zonder jaartal

    Een goudgele tint waarin fijne bubbeltjes oplichten. De belletjes spatten open met een aroma van bigarreaukersen, amandelschilfers, in de zon gedroogd stro, parfums van aarde en roggevelden. In de mond verrast de delicate frisheid van deze Champagne, gevolgd door ondertonen van gebrande en geroosterde toetsen, gedroogd fruit en zandkoekjes. De bubbeltjes strijken langs de tong, prikkelen de papillen, transformeren de citroen in bittere sinas die voor extra pittigheid zorgt. Een Champagne die makkelijk wegdrinkt bij het aperitief, maar die het ook uitstekend doet bij wit vlees. Assemblage: 45% Pinot Noir, 35% Pinot Meunier en 20% Chardonnay. Suikergehalte: 10 g/l.

     

    Authentique Rosé

    Wervelende pareltjes laten de licht robijnrode kleur met paarlemoeren schakeringen nog sterker oplichten. Elke bubbel onthult een schat aan selecte parfums. Aardbei, framboos en rode bes veroveren de lucht als de weerwind. Een zacht salvo van milde en muskusgeurende kruiden dat zowel de oren als de neus verwent met een zoethoutig geknetter. De fruitige likeur parelt langs de papillen en schudt ze wakker met een onverwachte minerale sneer. De frisheid sublimeert het fruit, versterkt door het parelende reliëf. De 45% Pinot Noir krijgt het gezelschap van 25% Pinot Meunier en 30% Chardonnay. De Pinot Noir die tot rode wijn gevinifieerd wordt en in de reservewijn gebruikt wordt, bedraagt 10%. Dosering: 10 g/l. RVH.

    www.larouteduvin.com



    12-12-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CityDki nu open !!!!

    CitySki by Pierre & Vacances

    Tor 25 december 2011 op de Brusselse Kunstberg

     

     

     

     

    Stel u voor: een dik besneeuwde skipiste met heuse mechanische skiliften, gespecialiseerd materiaal binnen handbereik, initiaties door professionals en degustatie van warme wijnen. Dat alles omgeven door dennen en chalets waar je het allerbeste kunt ontdekken van wat de bergen te bieden hebben, en de mooiste skibestemmingen … En dat alles in hartje Brussel? Nee, u bent niet aan het dromen: u bent wel degelijk in CitySki by Pierre & Vacances!

     

    Wie kon een project als CitySki beter in handen nemen dan de nummer één in wintersportbestemmingen? Pierre & Vacances pakt uit met een uitzonderlijk aanbod: 22 bergbestemmingen in Frankrijk voor een actieve, culturele of ontspannende sneeuwvakantie. 

     

    Met een helling van meer dan 150 meter lang en 20 meter niveauverschil, een echte groene piste waardig, en sfeervolle bergchalets, is CitySki by Pierre & Vacances het grootste city-skiresort van Europa.

     

    Tot 25 december 2011 biedt CitySki by Pierre & Vacances de hele dag door een reeks animatieactiviteiten aan om in de eerste plaats ski- en sneeuwgeneugten voor iedereen toegankelijk te maken.  Het gebruik van de piste en het materiaalverhuur zijn voor het grote publiek betalend, maar de toegang tot het bergdorp is gratis. RVH.

    www.pierreetvacances.be









    11-12-2011 om 17:19 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Culinaire citytrip

    Corendon serveert: culinaire citytrip naar Istanbul

     

     

     

    Istanbul staat bekend als paradijs voor cultuurliefhebbers. Als trendy stad voor nachtraven. En als shoppingwalhalla voor winkelfans. Maar ook lekkerbekken en gastronomen vinden in de Turkse hoofdstad een reisbestemming apart. Corendon laat je de variatie van de Turkse keuken verkennen met een origineel culinair arrangement naar Istanbul.

     

    Istanbul telt duizenden restaurants, visbars en typische eethuisjes. Als Turkijespecialist gidst Corendon je graag gastronomisch door de stad. Zo selecteerde de touroperator vier toprestaurants, waar je tijdens je vierdaagse citytrip de Turkse eetcultuur kan verkennen.

    • In Dia Pera Restaurant, in de wijk Pera, tovert chef Arzu de heerlijkste gerechten uit haar keuken. De gerechten zijn gebaseerd op de traditionele Turkse keuken met een internationaal accent.

    • Brasserie Divan, in de wijk Bebek, mixt vertrouwd met vernieuwend. De chefs bereiden met dagverse ingrediënten authentieke gerechten met een moderne twist.

    • Eiland Suada is een kunstmatig eiland in het midden van de Bosporus, met diverse restaurants, bars en een Olympisch zwembad met ligbedjes en parasols. Het prachtig uitzicht over de Bosporus zet meteen de toon voor een sfeervol diner.

    • Restaurant Hamdi, vlakbij de Egyptische bazaarwijk Sirkeci, laat je de traditionele Turkse keuken proeven. Ook hier is het decor spectaculair met zicht op de Galatabrug en de natuurlijke haven Gouden Hoorn.

    • Gurme Kebap, heeft onlangs haar deuren geopend en is een must voor iedere liefhebber van de Turkse keuken. Het interieur is een mix van trendy meubelen met authentieke Osmaanse deuren. Het restaurant heeft eigen boerderijen waar het vlees vandaan komt. De koks weten hoe ze uw smaakpapillen kunnen verrassen.

     

     

    Culinaire citytrip Istanbul & Gastronomie (4 dagen) voor 399 euro per persoon met vertrek tot eind oktober 2012. Verlenging mogelijk voor 50 euro per dag per persoon. Afiyet olsun! Smakelijk eten!

    www.corendon.nl









    11-12-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinese wijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DELHAIZE BREIDT ZIJN WIJNKELDER UIT EN EN LANCEERT IN EXCLUSIVITEIT DE CHINESE WIJN CHANGYU CABERNET GERNISCHT 2010

     

     

    Een kwaliteitswijn van een typisch Chinese druivensoort, cabernet gernischt, gemaakt met Europese vakkennis

     

    De wijnaankopers van Delhaize reizen de wereld rond op zoek naar nieuwe wijnen om hun klanten blij te maken, maar ook om hen te verrassen. Met de Changyu Cabernet Gernischt 2010 biedt Delhaize vanaf nu een zeer volle rode wijn aan die alle typische kenmerken van Chinese wijnen onthult. Een onmisbare fles voor de wijnliefhebbers die graag nieuwe dingen ontdekken.

     

    Een wijn op het kruispunt van twee werelden:

    China, de zesde grootste wijnproducent ter wereld, heeft de afgelopen jaren een spectaculaire groei gekend in zijn wijnproductie. Producent Changyu onderscheidt zich van de andere wijnen in het overvloedige aanbod op de wijnmarkt door de uitstekende kwaliteit van zijn wijn Cabernet Gernischt 2010, die beantwoordt aan de strenge kwaliteitsvereisten van Delhaize. In samenwerking met Oostenrijkse wijnkenners heeft Ghangyu een zeer goede wijn gemaakt, die met succes de typisch Chinese variëteit, cabernet genischt, verenigt met Europese vakkennis.

     

    De druivensoort cabernet gernischt is een kruising van de cabernet franc en cabernet sauvignon, die beide in 1892 in China werden geïmporteerd door de oprichter van wat nu de Changyu Pioneer Wine Company is. De firma, de oudste en grootste wijnproducent van China, heeft zes wijnlandgoederen in China en bezit tevens het meest geavanceerde wijnbouwcentrum van Azië, een centrum dat volgens de nieuwste Europese technische standaarden werkt. Sinds 2011 is Changyu tevens de eerste gecertificeerde producent van biologische wijn in China.

     

    De cabernet gernischt-druiven waaruit de wijnoogst van 2010 is opgebouwd, zijn half

    oktober met de hand geoogst in het centrum van de Ningxia-regio (1.330 km ten westen van Peking). Dit wijngoed, op een hoogte van 1.100 m waar de druiven in perfecte omstandigheden kunnen rijpen, heeft een zeer droog en zonnig klimaat (3.000 uren zon per jaar, tegenover 2.052 in de bordeauxstreek). Uit de combinatie van deze elementen ontstaat de meest verleidelijke wijn van China: rond, stevig in de mond, een subtiele kruidigheid en een lange afdronk, om te eindigen met een typische frisse toets.

     

    De Changyu Cabernet Gernischt 2010 is beschikbaar tegen de prijs van € 5,99. Hij is exclusief verkrijgbaar in de winkels van Delhaize. RVH.

     


    10-12-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whisky minicruise

    Geef voor de eindejaarsfeesten eens een 

    ‘Whisky Minicruise’ als geschenk 

     

     

     

    Dat is nog eens een idee! In plaats van de traditionele fles whisky, geef eens een ‘whisky minicruise’ met alles erop en eraan cadeau! Deze minicruises bestaan uit een verrijkende maar zeer luchtige uiteenzetting, met als rode draad de “whiskytastings”. Er wordt gefocust op exclusieve single malts uit Schotland, hét whiskyland bij uitstek! Dat gebeurt zowel tijdens de heen- als tijdens de terugreis. De whisky minicruise vertrekt vanuit Zeebrugge op vrijdag 24 februari, 16 maart en 23 maart 2012 om 19u. Terugkeer op zondagmorgen.

     

    Tevens wordt u als deelnemer de kans geboden om alles wat u altijd wilde weten, maar nooit durfde te vragen omtrent whisky, af te schieten op het leidende trio experts. Filip J. Verleye, Marc Vandenberghe en Jean Geebelen sleepten niet voor niets in 2009 gezamenlijk de prestigieuze titel "Whisky Ambassador for Belgium" in de wacht.

     

    P&O Ferries biedt deze Whisky Minicruise naar York aan voor een all-in prijs van € 189,- per persoon.   Nieuw voor 2012 is de bestemming nl. YORK!

     

    De all-in omvat: de nachtelijke overtocht heen en terug in een 2-persoons inside cabin (met douche en toilet), een heerlijk 5-gangen buffetdiner, zowel op de heen- als de terugreis, een verkwikkend Engels ontbijt, zowel op de heen- als de terugreis, een whiskyproeverij op de heenreis én een whiskyproeverij op de terugreis, de transfer heen en terug van de P&O-terminal in Hull naar York (60km), een vrije dag bezoek aan York en een gratis parkeerplaats in Zeebrugge

     

    Zijn niet inbegrepen: de dranken aan boord (in bars en restaurants), alsook de maaltijden en dranken overdag in York.

     

    De cruisebeleving aan boord is intens. Met gezellige bars, lounges, disco, cinema, casino en restaurants is alles voorhanden voor twee onvergetelijke avonden vol ambiance. Bij de aankomst 's morgens staat de bus klaar aan de terminal voor een volle vrije dag in York.

     

    York. Musea en pubs, schilderachtige straatjes, de imposante kathedraal ‘The Minster’ en de beste winkels maken York tot een ware topbestemming. Haar middeleeuwse uiterlijk gecombineerd met de moderne winkels maakt de stad leuk voor jong en oud. (www.visityork.com) RVH.

    www.POferries.be of info bij het reisbureau

     






    10-12-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cosmetic fish spa

    Schiphol opent Cosmetic Fish Spa op Holland Boulevard.

     

     

     

     

     

    Op Amsterdam Airport Schiphol is de Cosmetic Fish Spa geopend. Passagiers kunnen hier een voetbehandeling ondergaan waarbij Garra Rufa visjes de voeten ‘peelen’. De Cosmetic Fish Spa bevindt zich op de Holland Boulevard tussen de E- en de F-pier en is een onderdeel van Back to Life, dat al sinds 1999 op Schiphol is gevestigd.

     

    Saskia van Amstel, directeur Back to Life is enthousiast over het nieuwe concept: "Bij Back to Life gaat het om Feel Good en New Energy. De Cosmetic Fish Spa past helemaal binnen dit concept. Daarbij is de behandeling ook fijn om te ondergaan. Garra Rufa Nederland is de exclusieve leverancier van de Garra Rufa vissen uit Kangal in Turkije en besteedt veel aandacht aan de gezondheid en kwaliteit van de vissen.”


    Otto Ambagtsheer, directeur Business Area Consumers van Amsterdam Airport Schiphol: “De oorsprong van deze behandeling ligt in Turkije, maar deze speciale vorm van voetmassage heeft zich de afgelopen jaren snel verspreid in diverse landen. Deze behandeling is ook op de luchthavens van Singapore, Bangkok, Chiang Mai en Manchester geïntroduceerd. De Cosmetic Fish Spa is een uitbreiding van het Back to Life productenaanbod, voor zowel Nederlandse als internationale reizigers.”

     

    Een behandeling voor één persoon kost EUR 24,95 per 20 minuten (EUR 29,95 voor 25 minuten). Voor twee personen kost het EUR 44,95 per 20 minuten (EUR 49,95 voor 25 minuten). De Cosmetic Fish Spa is, net als Back to Life, dagelijks geopend van 07.00 tot 20.00 uur.        

         

    Europe’s Preferred Airport Schiphol wil Europe's Preferred Airport zijn en blijven. Dat betekent dat passagiers ervoor kiezen om via Schiphol te reizen. De luchthaven innoveert daartoe continue in de faciliteiten voor haar passagiers, zodat de passagier zijn tijd op Schiphol op een inspirerende en aangename manier kan doorbrengen. De Holland Boulevard is, naast Back to Life en diverse horeca, een plek waar passagiers ook kunnen genieten van de Nederlandse kunst, cultuur en literatuur. RVH.

    www.schiphol.be

     

     

     

    09-12-2011 om 21:39 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleine Prinsen en prinsessen

    BIJ SOFITEL ZIJN ALLE KINDEREN ‘KLEINE PRINSEN EN PRINSESSEN’

     

     

     

    Bij Sofitel beleven kinderen fantastische momenten. Tijdens hun verblijf maken ze als kleine prinsen en prinsessen kennis met culturen en tradities van over de hele wereld. Als onderdeel van zijn Magnifique Family-pakket schenkt Sofitel 2 euro per overnachting aan de Fondation Antoine de Saint-Exupéry pour la Jeunesse. Op die manier neemt de hotelketen actief deel aan de ontwikkeling van toekomstige projecten voor kinderen overal ter wereld.

     

    Antoine de Saint-Exupéry, geboren in 1900 in de Franse stad Lyon, vloog voor het eerst op twaalfjarige leeftijd. Tot zijn tragische verdwijning in 1944 bleef hij erg gepassioneerd door vliegtuigen. In 1943 publiceerde hij De kleine prins, een wereldwijd bekend verhaal. 

     

    Met Magnifique Family geeft Sofitel zijn eigen visie op de magie van de kindertijd door middel van een aantal duurzame waarden: verkenning van de wereld, reizen en milieubescherming. Tijdens hun verblijf hebben kinderen de mogelijkheid om de fantasiewereld van de kleine prins zelf te ervaren. Ze krijgen onder andere een reisdagboek waarin ze hun ontdekkingen kunnen noteren en elke dag nieuwe tekeningen en foto’s kunnen toevoegen, net zoals de kleine prins zijn verhaal deed aan de verteller. Zo wordt elke herinnering onvergetelijk. 

     

    Het Magnifique Family-pakket wordt aangeboden in een honderdtal Sofitel-hotels en omvat: een verblijf in een luxueus kader, de ideale omgeving voor gezinnen, 50 % korting op een tweede kamer voor kinderen, een gratis ontbijt voor kinderen en een optioneel: late checkout tot 16.00 u. RVH.

    www.sofitel.com



    09-12-2011 om 21:38 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boon voor kitchenaid

    EEN BOON VOOR KITCHENAID

    Nieuwe inbouwkoffiemachine met touch interface en automatische cappuccinofunctie

     

     

     

     

    Of je nu een straffe espresso wilt of een romige cappuccino, de nieuwe inbouwkoffiemachine van KitchenAid bedient je op je wenken. Als een echte barista. Met haar verschillende functies geeft deze multifunctionele koffiemachine je dagelijkse kop koffie extra karakter. Om nog te zwijgen van het onweerstaanbare designaroma…

     

    De inbouwkoffiemachine van KitchenAid oogt strakker dan ooit. Het nieuwe design kreeg een 8 cm controlepaneel, met touch interface. En met de vele functies, heeft elke koffieliefhebber wel een boon voor KitchenAid.

     

    Gloednieuw is de volautomatische cappuccinofunctie. Deze toepassing gebruikt de exacte hoeveelheid melk uit de kan om een perfecte, schuimige cappuccino te maken. Bovendien kan je de intensiteit van het melkschuim aanpassen voor een authentieke latte macchiato of een zachte caffè latte.

     

    Ook de temperatuur van je koffie kan je instellen, net als de hoeveelheid water en uiteraard het aroma (5 instellingen, van extra mild tot zeer sterk). De geïntegreerde, automatische koffiemolen kent dan weer 7 maalvarianten – voor ultrafijne tot ruwgemalen koffiebonen. Zo kan je op elk moment van de dag de perfecte koffie drinken, op jouw maat. Of de lekkerste chocolademelk of kop thee natuurlijk. Dankzij de handige stoomfunctie maak je in een handomdraai gestoomde melk.

     

    KitchenAid heeft zijn nieuwe inbouwkoffiemachine uitgerust met een antikalkfunctie. Dit speciale programma – automatisch geactiveerd wanneer de koffiemachine moet worden schoongemaakt – waakt erover dat je apparaat perfect blijft functioneren. Espresso na espresso!

     

    In 1994 maakt KitchenAid zijn eerste opwachting in Europa. In België wordt het gamma kleine keukenapparaten geïntroduceerd. Het duurt nog tot 2008 voor het complete productaanbod – de grote toestellen en accessoires – zijn intrede doet.

    Qua timing zit KitchenAid alvast op het juiste spoor, nu de renaissance van het lekker

    koken en genieten snel terrein wint van de ‘snel en gemakkelijk’-formule die jarenlang het gastronomische leven van de moderne mens domineerde. De keuken wordt vandaag meer en meer een gewaardeerde ontmoetingsplaats, waar je gasten kan ontvangen en op-en-top culinair kan genieten. En dat is precies waar KitchenAid voor staat. RVH.

    www.KitchenAid.be

     

     





    08-12-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miyabi 600d

    Miyabi 600D: uitzonderlijk scherp, met perfecte grip

    Miyabi verenigt Japans vakmanschap en Europese knowhow

     

     

    Met de nieuwe messenreeks Miyabi 600D wordt het beste van twee werelden gecombineerd: eeuwenoud Japans vakmanschap met Europese technologie. De messen zijn unieke meesterwerken, van een uitzonderlijke scherpte en met een perfecte grip. Van de kleine Kudamono tot de grote Gyutoh.

     

    Wie voor het betere snijwerk gaat of de fijnst gesneden garnituren op een bord wilt, gaat voor een authentiek Japans mes. Puurheid, elegantie en schoonheid staan hoog aangeschreven in de Japanse cultuur, en dat vertaalt zich naar de nieuwe messenserie Miyabi 600D.

     

    Het lemmet bestaat uit een kern van extreem hard staal omgeven door maar liefst 64 lagen staal van verschillende hardheid. Een speciale lemmetbehandeling verandert de oppervlaktestructuur van deze lagen en zorgt voor een elegant damastdesign met bloempatroon, verschillend van mes tot mes. Het harde lemmet, in combinatie met de Cryodur®-warmtebehandeling, garandeert een optimale hardheid en uitstekende snijprestaties. Dankzij de originele Japanse ‘Honbazuke’-slijptechniek zijn de messen vlijmscherp en ideaal voor het precies snijden van allerlei ingrediënten.

     

    Het fijne en ergonomische handvat met westerse look en rode accentlijn garandeert een perfecte grip en uitstekende balans. In tegenstelling tot de schommelbeweging van de Europese snijtechniek, snijd je met een Japans mes recht naar beneden.

     

    Wist je trouwens dat voor Japanners het snijden zelf al bereiden is? Dit in tegenstelling tot de westerse keuken waar het snijden slechts een onderdeel is van de bereiding. De Japanse chef gebruikt voor elke toepassing een specifiek mes, vandaar het uitgebreide aanbod aan messen in de Miyabi 600D-reeks.

     

    Het merk Miyabi is gevestigd in het Japanse Seki, sinds de 14e eeuw al het centrum van de Japanse zwaard- en messenindustrie. In 2004 werd Miyabi overgenomen door Zwilling J.A. Henckels. Miyabi staat nog steeds voor een modern, kwalitatief product dat gebouwd is op de eeuwenoude kennis van de Seki-messenmakers die erom bekend staan de scherpste messen ter wereld te maken. RVH.

    www.demeyere.be - www.miyabi.eu

     

     

     





    07-12-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met je kookboek naar de supermarkt


    Met je kookboek naar de supermarkt!

    KitchenAid lanceert kookboek van chef-kok Tony Le Duc als digitale applicatie

     

     

     

    De handleiding voor de nieuwe applicatie van KitchenAid is simpel. Laat je verleiden door een onweerstaanbaar recept. Maak je boodschappenlijst met ontbrekende ingrediënten. En trek naar de supermarkt. Met de digitale versie van het kookboek van chef-kok Tony Le Duc is KitchenAid opnieuw de kookhulp bij uitstek. De applicatie – zowel op iPhone, iPod als iPad te gebruiken – is gratis voor wie een Mixer/ Keukenrobot van KitchenAid koopt of heeft gekocht.

     

    De nieuwe applicatie ‘KitchenAid® – Het Kookboek’ focust op de veelzijdigheid van de legendarische Mixer/Keukenrobot en laat zien wat je met de accessoires allemaal kan. Net zoals het echte kookboek van Tony Le Duc je inspireert, helpt de applicatie je in een handomdraai naar een feestelijk maal. 

     

    De applicatie, knap geïllustreerd, is eenvoudig in gebruik. De recepten zijn ingedeeld

    per categorie: drankjes, basisrecepten, voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten,

    broden en nagerechten. Handige functies geven het digitale kookboek een meerwaarde. Zo kan je makkelijk je boodschappenlijst maken met je favoriete recepten.

     

    De ingrediënten worden overzichtelijk weergegeven en je kan makkelijk uit de lijst verwijderen wat je thuis op voorraad hebt. De applicatie ‘KitchenAid® – Het Kookboek’ is gratis te downloaden via de iTunes App Store. Bij aankoop van een KitchenAid® Mixer/Keukenrobot, krijg je een paswoord waarmee je je online kan registreren. RVH.

    www.kitchenaid.be

     





    06-12-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chocolade encyclopedie

    Valrhona: chocolade-encyclopedie

     

     

     

    De chocolade-encyclopedie is tot stand gekomen onder leiding van Frédéric Bau, met de hulp en de inbreng van 8 chef patissiers van de Ecole du Grand Chocolat.

     

    Deze chocolade-encyclopedie is geheel in harmonie met de filosofie van de in 1989 door Frédéric Bau opgerichte Ecole du Grand Chocolat van Valrhano en de doelstelling ervan is kennis over te dragen met ‘het juiste gebaar, het juiste woord’.

     

    Deze encyclopedie deelt alle deskundigheid, kennis en passie voor de smaak, die sinds enkele decennia is ontwikkeld door de patissiers van deze school. Het boek omvat ook de technieken en adviezen van de chefs, recepten die iedereen kan maken, het gebruik van verschillende soorten chocolade, de kennis van de cacao, van het planten tot het proeven.

     

    Het geheel is verrijkt met een lijst met termen die thuishoren in het universum van de chocolade en foto’s waarvan de artistieke kwaliteit bijdraagt aan het onderwijzend doel. RVH.





    30-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieter Acke
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dieter Acke, Algemeen Directeur Radisson Blu Park Lane Hotel in Antwerpen

     

     

     

     

     

    Dieter Acke is benoemd tot Algemeen Directeur van het Radisson Blu Park Lane Hotel in Antwerpen. Hij volgt er John Losasso op die de leiding neemt van het Radisson Blu Royal Hotel in Sint-Petersburg.

     

    Na het behalen van zijn Graduaatsdiploma Hotelmanagement aan het COOVI instituut in Brussel in 1990 vervolgde Dieter Acke (°1970, België) zijn hotelstudies aan de Hotelschool in Lausanne in Zwitserland waar hij in 1992 het diploma van Hotelmanagement behaalde. Hij begon zijn professionele carrière als receptionnist in het Beau Rivage Palace Hotel in Lausanne. In 1994 kwam hij terug naar België om in het Sodehotel als Banqueting Coördinator te beginnen.

     

    In 1995 zette hij de stap naar de Rezidor Hotel Group. Na verschillende promoties als F&B Coördinator, Assistant Banquet Manager en Group & Banquet Manager in het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel vertrok hij naar de Azurenkust om in het Radisson Blu Hotel in Nice ervaring op te doen in verschillende domeinen. In het najaar 2003 keerde hij terug naar België als Hotel Manager van het Radisson Blu Balmoral Hotel in Spa. In 2005 ging hij terug naar Frankrijk als Algemeen Directeur van het Park Inn Arcachon. September 2006 werd hij Algemeen Directeur van het Park Inn Macon en vanaf maart 2010 werd hij verantwoordelijk over het Park Inn Macon en het Park Inn Lyon Ouest.

     

    Nu keert hij nogmaals terug naar België om de algemene leiding te nemen over het Radisson Blu Park Lane Hotel aan het Stadspark in Antwerpen. Dieter Acke spreekt Nederlands, Frans en Engels.

     

    Dieter Acke: “Het doet goed terug in België te zijn, ik zal samen met mijn team er alles aan doen om het Radisson Blu Park Lane Hotel in goede banen te leiden. Het hotel heeft alles te bieden voor een goede hotelervaring !” RVH.

    www.radissonblu.com.

    30-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CitySki by Pierre & Vacances

    Deze winter wordt Brussel een skiparadijs!

    CitySki by Pierre & Vacances

     

     

     

     

    Stel u voor: een dik besneeuwde skipiste met heuse mechanische skiliften, gespecialiseerd materiaal binnen handbereik, initiaties door professionals en degustaties van warme wijnen. Dat alles omgeven door dennen en chalets waar je het allerbeste kunt ontdekken van wat de bergen te bieden hebben, en de mooiste skibestemmingen … En dat alles in hartje Brussel? Nee, u bent niet aan het dromen: u bent wel degelijk in CitySki by Pierre & Vacances!

     

    Pierre & Vacances pakt deze winter uit met een uitzonderlijk aanbod: 22 bergbestemmingen in Frankrijk voor een actieve, culturele of ontspannende sneeuwvakantie.  CitySki is een volwaardig voorsmaakje!

     

    Met een helling van meer dan 150 meter lang en 20 meter niveauverschil, een echte groene piste waardig, en zijn sfeervolle bergchalets, is CitySki by Pierre & Vacances het grootste city-skiresort van Europa.

     

    Van 10 tot 25 december 2011 slaat CitySki by Pierre & Vacances zijn tenten op  de Brusselse Kunstberg op, een symbolische plek, zowel voor Brusselaars als voor Belgische en buitenlandse toeristen. Op die manier profiteert het niet alleen van de ‘natuurlijke’ helling van de site, maar ook van zijn unieke ligging in het centrum van de hoofdstad, zijn optimale toegankelijkheid voor auto’s en het openbaar vervoer, en zijn weergaloos uitzicht op Brussel.

     

    Kortom, een unieke ligging en logistiek die de sfeer uitstralen van een echt skistation en op die manier bergplezier brengen binnen ieders bereik, in het hart van de stad. CitySki by Pierre & Vacances met warempel een piste van minimaal 50 cm sneeuw, staat van 10 tot 25 december 2011 open voor het publiek en is een privé-initiatief dat de steun krijgt van de stad Brussel en deel uitmaakt van de ondertussen beroemde “Winterpret”-animatie.

     

    Wie bergen zegt, zegt ook chalets, dennen, besneeuwde terrassen en bergrestaurants. Dat geldt uiteraard ook voor CitySki by Pierre & Vacances:  rond de skipiste komen er tal van houten chalets in een decor van besneeuwde kerstbomen. Een heus bergdorp in hartje Brussel waar de bezoekers allerlei berggeneugten kunnen ontdekken, van skiën tot gastronomische specialiteiten en de beste wintersportbestemmingen. RVH.

    www.cityski.be - www.pierreetvacances.be

     

     

     

     

    30-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onverwacht bezoek

    Onverwacht bezoek? Screwpull!!

     

     

     

     

    Screwpull® is een vaste waarde geworden in de wereld van wijnaccessoires en –geschenken. Het is sinds 1991 een merk van de groep Le Creuset®. Beide merken dragen bij tot het unieke genot van een goed glas wijn en een kwaliteitskeuken. Door de gemeenschappelijke waarden van gezelligheid en het delen van unieke momenten is het merk Screwpull@ gaan samensmelten met het merk Le Creuset®.

     

    De koeler en de ‘wine cube’ hebben voor de eindejaarsfeesten hun krokodillenjasje aangetrokken!. In zwart, zilver en goud geven zij een chique touch aan uw tafel. Uw flessen koel en met elegantie bewaren kan dankzij de ‘wine cube’. Geplooid neemt deze flessenhouder weinig plaats in, hij biedt plaats aan 6 flessen. Het ideale accessoire dus om naast de tafel te plaatsen bij alle feestmaaltijden. RVH.





    29-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Costa Croisières

    Costa Croisières

     

     

     

     

    De winterbrochure van Costa Croisières promoot de Caraïben en Dubai als sterbestemmingen, maar biedt evenzeer de mogelijkheid om Kerst of Nieuwjaar op een heel andere manier op een onvergetelijke bestemming te beleven.

     

    De Caraïben en Zuid-Amerika zijn geknipt voor liefhebbers van kristalhelder water, uitgestrekte zandstranden, kleuren en kruiden. Dubai en de Emiraten bieden dan weer een caleidoscoop van panorama’s tussen oost en west, tussen verleden en toekomst. Dit is een sprookjeswereld met een unieke ervaring tussen droom en werkelijkheid.

    Ook de Middellandse zee wordt niet vergeten, naast de Canarische eilanden en Madeira bieden ook Cyprus, Turkije, Egypte en Marokko mogelijkheden voor sublieme ontdekkingen onder een weldoende en zachte winterzon.

     

    De brochure van Costa Croisières bevat nog tal van andere suggesties zoals de parels van de Indische Oceaan, de schatten van Azië en transatlantische reizen voor wie het niet weids genoeg kan zijn. RVH.

    De winterbrochure is nu beschikbaar bij je reisagent.

    www.costracroisieres.be

     

    28-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'France' is Pierre et Vacances

    France is Pierre & Vacances

     

     

     

    Frankrijk is zonder twijfel het nummer één vakantieoord van de wereld. In 2009 zijn hier 76,8 miljoen toeristen verwelkomd, waaronder 5,7 miljoen Belgen. Op slechts enkele uren rijden van België, kunt u in Frankrijk genieten van een groot aanbod aan cultuur en gastronomie, en een uitzonderlijke natuur omgeving.

     

    Met meer dan 100 bestemmingen in de mooiste regio's van het land, aan de zee, in de bergen en op het platteland, nodigt Pierre & Vacances u uit om Frankrijk in de beste omstandigheden te ontdekken. Een verblijf boeken bij de Leider van vakantieverhuur in Europa, geeft u de garantie op een comfortabel en kwaliteitsvol verblijf in een appartement of vakantiehuisje.

     

    Tevens geniet u de keuze om wel of niet deel te nemen aan activiteiten, de vrijheid om een weekend, een midweek of een langere periode te blijven in eender welke periode. Ideaal gelegen in de buurt van handelszaken en animatie, en aan de voet van de skipistes voor de bergbestemmingen, beschikken de residenties van Pierre & Vacances over ruime en comfortabele appartementen.

    De accommodaties zijn telkens volledig ingericht van de keuken tot de badkamer met

    verzorgd interieur; perfect instapklaar en gemaakt om er zich meteen thuis te voelen.

     

    Deze winter stelt Pierre & Vacances 45 residenties ter beschikking in het hart van de

    Franse Alpen, waarvan 70% op meer dan 1800m hoogte liggen in de mooiste skigebieden van Europa: Les Portes du Soleil, Paradiski, de Drie Valleien, Espace Killy... Op het programma: skitrips en Welness in grandioze landschappen

     

    Aanbod van Pierre & Vacances – Winter 2012: 45 residenties in de bergen : 31 residenties aan zee, 2 in het binnenland (op het platteland) en 3 in Spanje. RVH

    www.pierreetvacances.be

     

     

    28-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofitel Brussels Le Louise

    Sofitel Brussels Le Louise steunt de strijd tegen AIDS

     

     

     

     

    Naar aanleiding van de Wereld Aids Dag nodigt het Sofitel Brussels Le Louise u uit op de tentoonstelling « Sint-Sebastiaan, le corps triomphant ». De beelden van fotograaf Robin zijn gewijd aan de slachtoffers van de ziekte. De tentoonstelling zal tot 12 maart 2012 te bezoeken zijn in de salons van het hotel.

     

    De sobere beelden van mannenlichamen verwijzen naar de martelaar Sint-Sebastiaan, patroonheilige van de boogschutter en beschermer tegen de pest. Het is een thematiek die reeds verschillende kunstenaars en schrijvers inspireerde. Het personage van Sint- Sebastiaan wordt daarenboven regelmatig in verband gebracht met homoseksualiteit. Deze tentoonstelling plaats deze twee grote pandemieën aids en de pest naast elkaar.

     

    Robin is een Franse fotograaf die we hoofdzakelijk kennen van zijn beelden van internationale rock-en popartiesten : van Amy Winehouse tot David Bowie, van Lady Gaga en REM tot Jacques Dutronc en Henri Salvador.

     

    Om de strijd tegen aids te steunen en het publiek verder te sensibiliseren, wordt 20% van de opbrengst van de verkoop van de beelden geschonken aan Ex Aequo, een vereniging die zich inzet voor de HIV/AIDS-preventie van de homo- en biseksuele gemeenschap. Bovendien reflecteert de organisatie ook over vraagstukken rond de identiteit en de sociale kwetsbaarheden van homoseksuelen en seropositieven. De vereniging wil de kennis rond HIV/aids en seksueel overdraagbare ziekten vergroten en mensen betere toegang geven tot voorbehoedsmiddelen.

     

    Twee Belgische ontwerpers, Elvis Pompilio en Jean-Paul Lespagnard, steunen dit doel door te poseren voor de lens van Robin. Hun portretten maken deel uit van de werken die de muren van het hotel gedurende enkele maanden bekleden. RVH.

     

    Sofitel Brussels Le Louise - Guldenvlieslaan 40 - 1050 Brussel – Tel (0)2 541 22 00

     www.sofitel.com



    28-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Campari kunst met kerst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Campari brengt kunst met kerst

    Campari lanceert beperkte editie met label van kunstenaar Romero Britto

     

     

     

     

    Met een vrolijke designfles klinkt Campari goedgezind op het nieuwe jaar. Het legendarische merk brengt voor de eindejaarsfeesten een beperkte editie van zijn aperitief op de markt: Campari Limited Edition by Romero Britto. Met een kleurrijk etiket, in de gekende neo-popstijl van de Braziliaanse kunstenaar, illustreert Campari nogmaals zijn hart voor kunst.

     

    De nieuwe Campari-flessen worden in beperkte oplage verdeeld voor de eindejaarsfeesten. Romero Britto tekende het label, gebaseerd op zijn beroemde meesterwerk A New Day. Het ontwerp zet een rood hart centraal, het symbool bij uitstek voor de passie van Campari. Tegelijk illustreert dit kloppende hart de band die het merk heeft met Campari-liefhebbers over de hele wereld.

     

    Britto staat wereldwijd bekend om zijn opgewekte kunst in neo-popstijl, met felle kleuren en prettige patronen. Hij roept een warme, hoopvolle wereld tot leven met lachende katten, vliegende vissen, dansende koppels en kussende geliefden. Kortom, een wereld met liefde voor het leven  waarbinnen Campari perfect past.

     

    Het nieuwe flessenetiket zet de liefdesgeschiedenis tussen Campari en kunst verder. Tom Broeckx, marketing manager bij Campari Benelux: Campari heeft altijd al een hart voor kunst gehad. Via exclusieve etiketten willen we het imago van Campari versterken en tegelijk kunst breed toegankelijk maken. Brittos ontwerp brengt de leefwereld van Campari alvast perfect in beeld.

     

    De rode, bittere drank Campari werd in 1860 in Itali uitgevonden door Gaspare Campari. Vandaag wordt het aperitief wereldwijd gesmaakt. Aan de typische smaak is nooit geraakt: Campari wordt nog altijd op dezelfde manier gemaakt als in de beginjaren. Het recept is een goed bewaard familiegeheim. De kruidige, bitterzoete smaak wordt verkregen uit planten, fruit en naar schatting 70 kruiden, aangevuld met suiker en gedestilleerd water. RVH.

    www.camparigroup.com

    26-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pluf to drive
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Europcar kiest ‘Plug to Drive’-netwerk van Total voor de promotie van zijn elektrische voertuigen

     

     

     

    Total Belgium, toonaangevend speler in de verkoop van brandstoffen in België, en Europcar België, Belgisch leider in de autoverhuur, hebben een partnerakkoord gesloten om elektrische voertuigen en het snel opladen ervan in servicestations te promoten.

     

    Europcar-klanten kunnen voortaan het laadpaalnetwerk van Total België gebruiken om hun elektrische wagen op te laden. Om dit snel opladen nog te vergemakkelijken, bieden de twee bedrijven de voorafbetaalde ‘Plug to Drive’-kaart aan, waarmee gebruikers voor de prijs van 4 euro hun wagen in tien minuten kunnen opladen en genieten van ongeveer 50 kilometers extra autonomie.

     

    “Dit partnerschap stelt ons in staat om, dankzij de feedback van Europcar-klanten, de snellaaddiensten van Total te laten evolueren om zo nog beter te beantwoorden aan

    de noden van de elektrische mobiliteitsgebruikers,” verklaart Patrice Brès, algemeen directeur bij Total Belgium.

    “Met dit partnerschap biedt Europcar zijn klanten een totaaloplossing voor hun verplaatsingen met een elektrische wagen, ongeacht of die louter als test van de technologie gebeuren of al deel uitmaken een groene mobiliteitsreflex; als baanbrekend verhuurbedrijf nemen wij die rol op ons,” stelt Didier Fenix, algemeen directeur bij Europcar België. Total Belgium, dat een proefnetwerk van 12 elektrische

    laadpalen heeft, koos Europcar als partner voor het experimenteren, analyseren en anticiperen in de elektrische mobiliteitsmarkt.

     

    De twee bedrijven willen samen het gedrag van klanten analyseren om zo hun respectievelijk aanbod van elektrische producten te blijven ontwikkelen. Total Belgium heeft ervoor geopteerd de evolutie van de vraag vóór te zijn, door vanaf nu het snelladen toe te voegen aan zijn assortiment brandstoffen. Europcar, dat zich al vele jaren positioneert op de elektrische mobiliteitsmarkt, heeft van zijn kant partnerakkoorden gesloten met verschillende autoconstructeurs om de eerste elektrische wagens in het verkeer te brengen in België. RVH.

    www.total.be - www.total.com  - www.be.total.com

    www.europcar.be -  www.europcar.com/corporate


    26-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!