Zoeken in blog

Categorieën
  • aardappelgerechten (25)
  • desserts (25)
  • drankjes (9)
  • eiergerechten (10)
  • gebak (36)
  • gevogeltegerechten (16)
  • groenten bereidingen (38)
  • hapjes (31)
  • koude voorgerechten (4)
  • ovenschotels (9)
  • pasta's (16)
  • salades (15)
  • sausen (15)
  • soepen (36)
  • tussengerechten (9)
  • varia (16)
  • vis en schaaldieren (21)
  • vleesgerechten (47)
  • wokgerechten (1)
  • Inhoud blog
  • tapenade met tonijn
  • kastanje champignons op een stokje
  • cake met Griekse yoghurt
  • toastjes met crème van roquefort
  • kipfilet met dadels en boursin
  • paling in dragonsaus
  • courgettesoep met roquefort kaas
  • mayonaise
  • ovenschotel met witte kool
  • chocolademousse
  • courgettesoep met prei
  • pikante tomatensaus
  • krielaardappelen met rozemarijn
  • graanrepen
  • paling in 't groen
  • Dadels met roquefort
  • aardappelwafeltjes
  • aperitiefhapje met gerookte zalm
  • frambozen coulis
  • preistoemp met ham en ei
  • aardappel preigratin
  • aardbeienijs
  • panna cotta van geitenkaas
  • straciatelle-ijs
  • garnaalcoctail
  • pasta met gerookte zalm en kruidenkaas
  • varkenskotelet in zachte kerriesaus
  • knolselder slaatje met granny smith
  • bruchetta met geitenkaas
  • spinazie
  • broodje met roerei en zalm
  • lamstoofpotje
  • soep met raapjes en camembert
  • ovenschotel met spruitjes
  • butternutsoep met italiaanse ham
  • broodje met champignons
  • savooikool met spekjes
  • aardappelbrochettes met spek
  • picon met witte wijn
  • tongrolletjes in dragonsaus
  • meringue
  • salade bresaola
  • preisoep
  • breydelhammetje met mosterd
  • bruchetta met geitenkaas en rode uien
  • pannekoeken
  • hutsepot
  • broccoli met kaassaus
  • kipfilet met spek en erwtjes
  • crostini met olijven
  • limoncello
  • pasta met zalm
  • ossobuco
  • bruchetta met tomaat
  • citroenjenever
  • broccolisoep met rookworst
  • pasta met bloemkool en kaassaus
  • gevulde paprika met gehakt
  • broodje tonijn
  • broodpudding
  • broodje met breidelspek
  • gehaktschotel met bloemkool
  • bloemkoolsoep met rochefortkaas
  • kipfilet met ketchup
  • 4/4 cake
  • abrikozen confituur
  • warme camembert met toast
  • biefstuk met roquefortsaus
  • radijzen met dipsausje
  • broodje met roerei en zalm
  • aardbeien milkshake
  • ansjovis hapje
  • aspergesoep
  • jonge worteltjes
  • aardbeien dessertje
  • pastinaaksoep
  • boeuf stroganoff met rijst
  • gestoofde snijbonen
  • aardbeien in witte chocolade
  • groentebouillon met tapioca
  • broodje met hamburger
  • vanillepudding met kriekjes
  • lasagne met zalm en spinazie
  • knolseldersoep
  • perentaart
  • Minestronesoep
  • havermout pannekoeken
  • Irish koffie
  • piepkuiken met dragonsaus
  • aardappelsalade met radijzen
  • italiaanse croque
  • kipfilet met ratatouille van wortel en tomaat
  • slaatje met rucola en parmaham
  • poffertjes
  • slaatje met gerookte eendenborstfilet en rucola
  • gehakt parmentier
  • gevulde courgette met gehakt
  • wortelsoep met kokosmelk
  • witte pens met kaas en spek
  • soepstengels met bayonnehesp
  • amandelcake
  • varkenswangetjes met groenten
  • havermoutpap
  • toast champignon anders
  • witloof met bayonnehesp en kaas
  • champignonsoep
  • zalmfilet met mousselinesaus
  • gebakken varkenskotelet
  • surimi krabsalade
  • gepocheerde eieren
  • rozijnentoast met kaas
  • gebakken paardebiefstuk
  • plattekaas met ananas
  • ciabattabroodje met champignons
  • gebakken roodbaarsfilet
  • knolselderpuree
  • knolseldersalade met noten en blauwschimmelkaas
  • gevuld witloof met gehakt
  • koffie panacotta
  • varkenstongetje in tomatensaus
  • wafels
  • varkenstongje met mosterdvinaigrette
  • mosterdvinaigrette
  • gebakken zeewolffilet
  • broccolisoep
  • gestoofde uien
  • broodje met gehakt
  • vaniilepudding met rozijnen
  • aardappelschotel met ham en prei
  • kabeljauw met sausje van wortelen en prei
  • kriekentaart
  • courgettesoep met kruidenkaas
  • gevulde champignons met roquetfort kaas
  • kippeboutjes met wortelen en tomaat
  • gebakken wijtingfilet
  • witloofsoep met smeltkaas
  • broodje met gerookte zalm en philadelphia kruidenkaas
  • gehaktbroodje met spek
  • ananasgebak
  • witte bonen in tomatensaus met gehakt
  • mosterdsoep
  • oesterzwammen met spek
  • pasta met kip en kaassaus
  • ciabatta broodje met camembert
  • wortelsoep met kerrie
  • croque camembert
  • groentestoofpotje
  • macaron de paris
  • gehaktballetjes in mosterdsauus
  • preisoufflé met ham
  • apéritief gehaktballetjes
  • prei aardappelpuree
  • kalfsblanquette in pittige saus
  • haringhapje in curry mayonaise
  • witloof met kaas en serranoham
  • macaroni in tomatensaus met scampi's
  • wortelpuree met lamsragout
  • muffins met speculoospasta
  • scampi's in kruidensaus
  • rauw gebakken aardappelen
  • tatjespap
  • witloofsoep
  • perentaart
  • kalfstong in tomatensaus
  • vissalade
  • varkenswangetjes in zure eiersaus
  • koolvis met dragonsaus
  • preisoep met brie
  • tonijndip
  • mosselhapje met kruidenboter
  • kwartels met champignons
  • scampi's in pikante roomsaus
  • mosselsoep
  • tapenade met gedroogde tomaten
  • garnaalhapje
  • pompoen tomatensoep
  • rundsstoofvlees in tomatensaus
  • chocoladepudding
  • spruitjes
  • boontjes met spek
  • aardappelpuree met graantjes mosterd
  • schelvis met sausje van wortelen en prei
  • salade met boontjes en ham
  • spruitenstoemp
  • witloof met spek
  • konijn op luikse wijze
  • omelet met tomaten
  • paprika tomatensoep
  • gestoofde prei
  • preisoep met varkenspootje
  • schorseneren in een blond sausje
  • garnaaltoosten
  • salade van groenlof of suikerbrood
  • snelle rijsttaart
  • suikerbrood of groenlof in bechamelsaus
  • mediterrane balletjes
  • hazepaté met uienconfituur
  • witloofsalade
  • uienconfituur
  • kruidenkorstjes voor de soep
    belgische kookreceptjes
    DIT IS MIJN KEUKEN : KORT EN BONDIG SNEL EN EENVOUDIG
    17-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aardbeibloesem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    70 gram roomkaas of philadelfia light - 8 grote aardbeien - 3 à 4 koffielepels bloemsuiker naar smaak
    bereiding :
    verwijder de steeltjes van de aardbeien en schik op een dessertbordje met de punt naar boven , met een scherp mes voorzichtig insnijden tot 1/4 van de onderkant , zodat je 6 partjes bekomt , niet door snijden , duw ze een beetje open , meng de kaas met de bloemsuiker en klop luchtig , hiermee de aardbeien vullen met spuitzak of klein lepeltje , versier met een muntblaadje

    Categorie:desserts
    >> Reageer (0)
    06-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.spahetti met ham en champignons
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    250 gram spahetti - 150 gram hespblokjes - 250 gram champignons - 2 tomaten -1 ui - 250 ml boursin cuisine( tomaat met mediterrane kruiden) 1,5 dl halfvolle room - 2 eetlepels olijfolie - peper en zout
    bereiding :
    snipper de ui fijn , verwijder de pitjes uit de tomaten en snij in kleine blokjes , snij de champignons in schijfjes , kook de spahetti gaar en giet af , verhit de olijfolie in een kookpot en bak de de ui glazig , voeg de champignons toe en roerbak 3 minuten , voeg de tomatenblokjes en ham erbij , voeg de boursin cuisine en de room toe , roer tot de boursin mooi gesmolten is , kruid eventueel met peper en zout , meng de spahetti met de saus

    Categorie:pasta's
    >> Reageer (0)
    05-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerrievinaigrette
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    1 eierdooier - 1 fijn gesneden uitje - 3 dl olie - 70 cl water - 1dl azijn - 1 soeplepel mosterd - peper en zout - kerriepoeder
    bereiding :
    dit alles mixen en geleidelijk de olie toevoegen , als laatste kerriepoeder naar smaak toevoegen

    Categorie:sausen
    >> Reageer (0)
    04-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aardappelkoekjes met oud-bruggekaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    1 kg aardappelen - 200 gram oud bruggekaas ( oude kaas type gouda) - 3 sneden ardeense ham - 1 eetlepel boter - 1 eetlepel paneermeel - een weinig melk - muskaatnoot - peper en zout
    bereiding :
    kook de aardappelen gaar , giet af en stamp tot een fijne puree kruid met muskaatnoot  peper en een weinig zout ( opgelet met zout hesp en kaas is al zout) voeg een weinig melk toe , tot u een stevige puree bekomt , meng er de fijngesneden hesp en de in kleine blokjes gesneden kaas onder ,  maak met deze puree koekjes van 10 op 6 op 3 cm , werk af door er met een vork strrepmotieven in te maken , schep ze in een ovenschotel bestrooi met paneermeel en leg er enkele klontjes boter op , laat ongeveer 10 minuten bakken op 200 graden zet indien nodig nog even onder de grill om te kleuren , lekker met gestoofd witloof en rosbief

    Categorie:aardappelgerechten
    >> Reageer (0)
    31-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tarte tatin (warme appeltaart)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    1 à 2 rollen bladerdeeg - 6 à 7 appels (boskoop - jonagold) - 3 eetlepels krstalsuiker - 2 zakjes vanillesuiker - 75 gram witte rozijnen - 40 gram boter - beetje kaneelpoeder
    bereiding :
    schil de appelen en snij ze in partjes , laat in een brede kookpan 20 gram boter smelten , doe er de partjes appel de rozijnen , vanillesuiker en een beetje kaneel toe , zet het deksel op de pan en schud ze flink op laat op een zacht vuur 5 minuten stoven enkele keren opschudden om niet aan te bakken , bekleed een vorm of kleine vormpjes met aluminuimpapier strijk goed in met boter en strooi er de 3 eetlepels suiker in zet de vorm onder de grill en laat kleuren tot suiker en boter een bruin kleur geeft (caramel) oppassen voor aanbranden , haal uit de oven en schik er de appels en rozijnen in , bedek met het bladerdeeg mag iets groter zijn dan de vorm duw de randen naar binnen , snij de overhangende rest weg , bak gedurende 20 à 30 minuten op 160 graden , zet een bord op het deeg en draai om neem aluminuim weg serveer lauw met een bolletje vanilleijs
    tip :
    u kan de tarte tatin de dag voordien bakken dan wel niet omdraaien de andere dag 10 minuten opwarmen in de oven en dan pas omdraaien

    Categorie:gebak
    >> Reageer (0)
    30-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.prei met bechamelsaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    1 kg prei - 1/4 l witte saus - 1 eierdooier
    bereiding :
    gebruik alleen het wit van de prei , maak het preiwit schoon , spoel en snij in stukken van 5 cm en laat koken , laat uitlekken , maak een witte saus van de helft kookvocht van de prei en de helft melk , doe de prei in de warme saus en roer er de eierdooier onder

    Categorie:groenten bereidingen
    >> Reageer (0)
    28-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.balletjes in luikse saus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    1 kg gehakt - 1 ei - paneermeel - peper  - zout - boter - 2 uien in dunne ringen - 150 gr witte rozijnen - 3 kruidnagels - 3 laurierblaadjes - 1 dl azijn - 3 dl water - 6 eetlepels luikse siroop - 1 rundsbouillon blokje - 3 klontjes suiker - 1 eetlepel bruine suiker - sausbinder
    bereiding :
    gehakt mengen met ei - paneermeel - peper  en zout , balletjes van maken en rondom bruin bakken in de boter , uien - rozijnen - kruidnagels - laurier - azijn - water - luikse siroop - bouillonblokje en suiker toevoegen , deksel op de pan en 30 minuten laten stoven , de balletjes uit de pan nemen en de saus aandikken met sausbinder

    Categorie:vleesgerechten
    >> Reageer (0)
    23-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tagliatelle met ham en champignons
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    250 gram tagliatelle - melk - 20 gram boter - 20 gram bloem -200 gram gekookte hamblokjes - 250 gram champignons - 1 wit van prei in fijne ringen - 50 gram gemalen gruyere - parmesaanse kaas - peper en zout
    bereiding :
    kook de tagliatelle zoals op de verpakking , afgieten en laten uitlekken , warm houden , stoof de champignons in een weinig boter en voeg daarna de prei toe , maak in een andere kookpot een bechamelsaus van boter - bloem en melk voeg op het laatste de gryerekaas toe en breng op smaak met peper zout en nootmuskaat , meng vlak voor het opdienen de prei ham en de champignons onder de saus , schik een portie tagliatelle op het bord en overgiet met de kaassaus , bestrooi met parmesaanse schilfers

    Categorie:pasta's
    >> Reageer (0)
    21-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aardappelen gebakken met spek en ui
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    1 klont boter - 1 doosje gerookte spekblokjes - 1 ui - 400 gram voorgekookte aardappelplakjes
    bereiding :
    pel en snij de ui in ringen of snippers , doe de boter in een pan of wok op een hoog vuur , wacht tot de boter begint te bruinen , schep de aardappeltjes de ui en de spekjes in de pan en bak ze in 15 minuten rondom bruin , schep het geheel geregeld om eventueel nog wat zout bijdoen  , afwerken met wat fijngesneden peterselie

    Categorie:aardappelgerechten
    >> Reageer (0)
    20-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.advocaattaart met boudoir koekjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten:
    200ml volle room (om op te kloppen) - 150 gram boter - 150 gram kristalsuiker - 4 eieren - 1/4 l advocaat - 6 gr gelatine (3 blaadjes)
    bereiding :
    meng de boter met de helft van de suiker , de 4 eierdooiers en de advocaat in een kookpot , week de gelatine blaadjes in koud water , warm het eimengsel al roerend lichtjes op tot het lauw is , opletten niet te warm anders schiften de eiers , voeg al roerend de geweekte gelatine blaadjes erbij , klop eerst de room op en klop het eiwit stijf met de rest van de suiker , roer het stijf geklopte eiwit door de eimassa dan de opgeklopte room , meng voorzichtig , snij de koekjes schuin af en zet ze rechtop tegen de rand van een springvorm , giet het advocaatmengsel in de vorm , laat een paar uur opstijven in de koelkast

    Categorie:gebak
    >> Reageer (0)
    19-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brocollidip met geitekaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    200 gram brocolli gekookt - 2 eetlepels olie - 50 gram zachte geitekaas - 1 mespunt knoflookpuree
    bereiding :
    doe alle ingrediënten in een beker , mix tot een gladde saus , breng op smaak met peper en zout en laat een paar uur trekken

    Categorie:hapjes
    >> Reageer (0)
    18-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.spaanse rundvlees casserole
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ingrediënten :
    1 kg rundsstoofvlees - 4 uien in ringen - 1 teentje knoflook - boter - bloem - peper - zout - ( 1/2 liter water + 1 rundsblokje) - 250 gram champignons in schijfjes - 3 wortels in grove stukken - 1/4 rode paprika in stukjes - laurierblad - 4 aardappelen
    bereiding :
     de uien fruiten in de boter met lookje , de ui uit de braadpan nemen , bloem mengen met peper en zout , vlees erin wentelen  en bakken in hetzelfde braadvet tot het bruin is , vlees in kookpot scheppen , water in de braadpan gieten , aanbaksel los roeren en bij het vlees gieten met bouillonblokje , afgedekt 1 uur laten sudderen , dan wortels , champignons , paprika en laurierblad toevoegen en nog 1 uur laten sudderen het laatste kwartier de aardappelen en  uiringen bijdoen , als het nodig is binden met bruine maizena


    Categorie:vleesgerechten
    >> Reageer (0)
    16-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.karnemelkpap
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    1 liter karnemelk - 1 soeplepel rijst - 1 soeplepel bloem
    bereiding :
    laat de rijst zachtjes 10 minuten koken met een weinig water , voeg de melk toe en een lepel bloem , klop met een garde tot de bloem opgelost is , zet het vuur hoger en laat al roerend doorkoken (niet roeren is schiften)

    Categorie:desserts
    >> Reageer (0)
    15-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gebakken zeetong
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    2 zeetongen - bloem - 4 eetlepels goede boter - sap van een halve citroen - zout - peper - fijngehakte peterselie
    bereiding :
    wentel de vis door de bloem , schud het overtollige eraf , smelt in een bakpan de helft van de boter , bak de vis 3 minuten aan elke kant , bestrooi met peper en zout , houd de vis warm , gooi het bakvet weg , smelt de rest van de boter , voeg het citroensap en de peterselie toe , leg de tong op een bord lepel er wat botersaus over , garneer met  peterselie en partjes citroen

    Categorie:vis en schaaldieren
    >> Reageer (0)
    12-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tomatensoep met balletjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    2 uien - 2 wortels - 1 stuk knolselder of gewone selder - 4 rundsblokjes + 2 liter water - 1 doos gezeefde tomaten - 250 gram gehakt - 1 klontje boter
    bereiding :
    stoof de ui in de boter , voeg wortels en selder toe en laat nog even stoven , doe het water + rundsblokjes en tomaten bij laat 30 à 40 minuten zachtjes koken , ondertussen balletjes rollen van het gehakt , mix de soep en laat nog een 5 tal minuten koken met de balletjes

    Categorie:soepen
    >> Reageer (0)
    11-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vers spek met ajuin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    4 sneden vers spek - 2 uien - peper en zout - 1 klontje boter
    bereiding :
    de uien midden door doen en ringetjes van snijden , het vlees kruiden met peper en zout , een klontje boter laten smelten in de braadpan en het spek langs één kant laten bruin bakken , omdraaien ajuin bijvoegen en vuur een beetje minderen , verder laten bruin bakken , het vlees op een bord leggen en ajuin erboven op , lekker koud met een boterham

    Categorie:vleesgerechten
    >> Reageer (0)
    10-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.macaroni met hesp en kaassaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    250 gram macaroni - 250 gram gekookte hesp in blokjes - 150 gram gemalen gryére - 50 gram bloem - 50 gram boter - 1/2 liter melk - peper  - zout - muskaatnoot
    bereiding :
    kook de macaroni in gezouten water met een beetje olie , maak ondertussen een witte saus van de boter bloem en melk ,  kruid met zout peper en muskaatnoot , neem van het vuur en laat de kaas erin uitsmelten vermeng met de macaroni

    Categorie:pasta's
    >> Reageer (0)
    08-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kipfilet met sausje van prei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    2 kipfilets - 2 preiwitten - boter - 1/2 dl water - 1 dl light room - citroensap - kipkruiden
    bereiding :
    boter smelten in een kookpot de in ringetjes gesneden prei bijvoegen en 15 minuutjes laten stoven , water  room en een beetje citroensap bijdoen peper en zout en nog even laten doorkoken tot de saus mooi romig is , ondertussen 1 klontje boter smelten en de kipfilets rondom bruin bakken , bestrooien met kipkruiden en 15 minuutjes verder laten bakken afhankelijk van de dikte , seveer de kip met saus

    Categorie:gevogeltegerechten
    >> Reageer (0)
    05-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijne bewaar wafeltjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    250 gram zelfrijzende bloem - 180 gram suiker - 125 gram boter - snuifje zout - 2 eieren - 1 zakje vanillesuiker
    bereiding :
    laat de boter een 1/2 minuutje zacht worden in de microgolf en klop goed op met de suiker , voeg de ganse eieren toe en klop opnieuw tot een zachte massa , meng het zout en de vanillesuiker door de zelfrijzende bloem , klop met mixer de bloem langzaam onder het beslag , laat het deeg een paar uur rusten , bak in een vooraf beboterd wafelijzer , voor het bakken kan je 2 koffielepeltjes gebruiken om deeg te nemen
    tip : 250 gram bloem geeft ongeveer 20 wafeltjes

    Categorie:gebak
    >> Reageer (0)
    04-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zalmrolletje met philadelphia
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ingrediënten :
    200 gram gerookte zalm in sneetjes - 200 gram philadelphia kaas natuur light - 6 sneetjes brood - een beetje dille of peterselie
    bereiding :
    bestrijk de sneetjes zalm met de kaas en rol ze in de breedte op , wikkel in huishoudfolie en leg ze 15 à 20 minten in de diepvries , rooster de sneetjes brood en snij in driehoekjes , snij de bevroren zalm met een scherp mes in schijfjes van 1 cm , beleg elk driehoekje brood met een zalmrolletje en garneer met een beetje dille en klein stukje citroen

    Categorie:hapjes
    >> Reageer (0)


    Welkom op mijn blog!
    Over mijzelf
    Ik ben Carine
    Ik ben een vrouw en woon in Deinze (belgië) en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 09/07/1954 en ben nu dus 70 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: eenvoudige gerechten bereiden - fietsen.

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!