Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

09-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is het een vals been? Of een laars?

Is het een vals been? Of een laars?



Bloggende fashionista's gaan momenteel wild te keer over de nieuwste laars van Prada, door de vleeskleurige schacht van het ontwerp lijkt het net alsof je pumps aanhebt, maar in werkelijkheid is het een laars.



Maar net door die vleeskleur lijkt het net alsof de draagster een vals been heeft. Je betaalt hier voor iets meer dan 1000 euro voor. Het enige  voordeel dat deze laarzen hebben, is dat je open schoentjes lijkt te dragen, maar je hoeft je niet te ontharen. Hoewel wat stoppels zelfs een minder erge optie dan deze gedrochten lijken.







Een andere lelijke schoen van dit moment is de mannensandaal van Dior waar al een sok in verwerkt is. Was dat niet een look waarvan iedereen ondertussen weet dat deze een grote blunder is? Gelukkig is het stukje stof wel verwijderbaar, waardoor je voor het prijskaartje van 600 euro toch min of meer twee paar schoenen krijgt.


09-05-2011 om 12:42 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
07-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Van der Borght wint Belgische editie Triumph Inspiration Awards

Tom Van der Borght wint Belgische editie Triumph Inspiration Awards


http://img84.imageshack.us/img84/2516/tomvanderborght.jpg


De modestudent Tom Van der Borght is woensdag als winnaar uit de bus gekomen tijdens de 4de editie van de Triumph Inspiration Award. De man mag op 6 juli de Belgische tricolore verdedigen tijdens de internationale finale in Berlijn.

Tom Van der Borght wordt omschreven als een getalenteerde modestudent aan de Stedelijke Academie van Sint Niklaas. Zijn project 'Transformama' haalde niet alleen de eerste prijs, maar kaapte ook de publieksprijs weg. "Ik was bang dat ik een stapje te ver was gegaan in mijn creatie. Maar ik vind het geweldig dat de jury mijn concept begrepen heeft. De combinatie van oud en nieuw, van modern en klassiek heeft ervoor gezorgd dat ik mijn klassieke mama heb kunnen omtoveren in een hippe 'madame'.

Op 6 juli vindt in Berlijn de internationale finale van de Triumph Inspiration Award plaats. De winnaar ontvangt een geldprijs van 15.000 euro en zal zijn winnende setje wereldwijd in alle Triumph-winkels verkocht zien worden. (br.she)


07-05-2011 om 00:48 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
06-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nee, Amber Rose, zo hoort het niet

Nee, Amber Rose, zo hoort het niet


http://img713.imageshack.us/img713/1418/amberrose.jpg



Amber Rose is nooit een toonbeeld van verfijnde modesmaak geweest, maar deze week beging ze wel een heel erg modeflater. De kale ex van Kanye West werd gespot in een knalgele jumpsuit die haar figuur bepaald niet flatteerde. Om het geheel nog een stuk oncharmanter te maken, had ze het gewaad gecombineerd met een stel plompe werkschoenen.

Helemaal op haar gemak moet Amber zich niet voelen in het opvallende kledingstuk. Met haar handen diep in de zakken doet ze net alsof ze de aanwezige paparazzi niet ziet. Pas wanneer de flamboyante ex van de rapper na een shopsessie in Fred Segal naar buiten komt met een stel winkeltassen kan er weer een grote glimlach af.
(br hln - beeld photo news)


06-05-2011 om 13:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston gunt u stijlvolle blik op haar boezem


Jennifer Aniston gunt u stijlvolle blik op haar boezem




Deze week nog verklaarde een ex van Jennifer Aniston dat hij omvergeblazen werd door haar. Aan de hand van deze foto's snappen we exact wat hij bedoelt: de actrice, gehuld in een helderoranje jurk, gunde het publiek een stijlvolle blik op haar boezem tijdens de voorstelling van haar nieuwe parfum. Een vetplekje viel niet te bespeuren, ondanks de nauw aansluitende stof.


Qua accessoires hield de 42-jarige blondine het bescheiden: enkel een set oorringen haalde ze uit haar kast om het geurtje -met de toepasselijke naam Jennifer Aniston- aan te prijzen.


Aniston maakt intussen van New York haar nieuwe thuisstad. Ze kocht er twee luxeappartementen, die ze wil omtoveren tot haar perfecte thuis. Haar gerenoveerde villa in Beverly Hills staat te koop voor 22 miljoen euro.


De gelukkige die -naar eigen zeggen- een kort avontuurtje beleefde met Jennifer is de 40-jarige lichttechnicus Brian Bouma. "Ik stond maar zeven uur op de filmset, maar ik was meteen verkocht. Het was onmogelijk om niet verliefd op haar te worden. Ze heeft me van mijn sokken geblazen."


Bouma beweert dat ze hem voor tien dagen meenam naar Los Angeles. Daar zou hij haar vergezeld hebben op het Oscarfeestje van Courteney Cox. Ook op de set van 'Marley & Me' zou hij haar een bezoekje gebracht hebben. (br hln - foto ap)


06-05-2011 om 12:53 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeansmerk G-Star beschuldigt Jack & Jones van imitatie

Jeansmerk G-Star beschuldigt Jack & Jones van imitatie


Een ontwerp van G-Star.


Het Nederlandse jeansmerk G-Star onderneemt gerechtelijke stappen tegen het Deense kledingbedrijf Bestseller. G-Star vindt dat het merk Jack & Jones van Bestseller zijn ontwerpen imiteert, zo meldt het vakblad Textilia op zijn website.


Bestseller verklaart in een reactie nog geen aanklacht ontvangen te hebben, maar het wil wel al kwijt verbaasd te zijn. "G-Star vergeet dat het al twee zaken tegen Bestseller in de Benelux heeft verloren."


G-Star maakt niet alleen een bezwaar tegen eventueel kopieergedrag van ontwerpen, maar verwijt Vila Clothes, eveneens onderdeel van het Deense bedrijf, ook een T-shirt te verkopen met een print van het model Gemma Arterton. Zij is het gezicht van G-Star in een reclamecampagne. Volgens Bestseller is hier geen sprake van opzet, maar van toeval.
In december 2010 won G-star nog een rechtszaak over een bepaalde T-shirtprint van het Zweedse merk H&M. (br.hln - foto ap)


06-05-2011 om 10:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pijnlijk en gevaarlijk maar wel populair: de korsetpiercing

Pijnlijk en gevaarlijk maar wel populair: de korsetpiercing

Om het filmpje te bekijken klik op de foto





De laatste trend in de wereld van de lichaamsmodificatie zijn verschillende gepiercete metalen ringen in twee rijen die via een touw met elkaar verbonden worden, wat de illusie van een korset creëert. Maar cosmetische chirurgen waarschuwen voor de gevaren en littekens.

Populaire gebieden voor deze korsetpiercing zijn de rug, ribben en in sommige gevallen zelfs de nek. Het plaatsen van de verschillende metalen ringen is bijzonder pijnlijk en kan tot een uur duren. Het effect blijft slechts enkele weken, want de metalen ringen groeien uit, waardoor er littekens achterblijven. Volgens piercingsexperts wint dit korset aan populariteit, vooral in het Verenigd Koninkrijk. Andere bizarre trends in lichaamsmodificatie zijn brandmerken, opzettelijk aanbrengen van littekens, ook gekend als scarring en het aanbrengen van onderhuidse siliconen om bulten en hoorns te creëren. 

Gevaren
Plastisch chirurg Kevin Hancock waarschuwt voor de problemen die dit 'korset' kan veroorzaken: "Ik kan niet geloven dat mensen dit willen. Elke piercing produceert een litteken, elke persoon reageert hier anders op. Voor sommigen kan dit een klein litteken achterlaten, anderen kunnen wildvlees ontwikkelen, waardoor je een permanent rode bult krijgt. Deze rij ringen kan bloeden, geïnfecteerd raken of je kan met deze constructie erg makkelijk ergens achter blijven haken."

Anders zijn
De Britse tatoeëerder Laura Hunt zet deze korsetpiercingen, je betaalt 5,5 euro per ringetje. Ze heeft er zelf een en zegt dat het niet gevaarlijk is. "Dit wordt steeds populairder. Lichaamsmodificatie raakt ingeburgerd omdat iedereen tegenwoordig anders wil zijn. De procedure kan erg pijnlijk zijn, voor sommigen is hetzelfs ondraaglijk. Omdat het oppervlakkig is, is deze behandeling niet gevaarlijk. Deze piercing is wel een open wonde en moet gereinigd worden om een infectie te voorkomen, maar dat is bij andere piercings ook zo. Het blijft maar drie tot vier weken, daarna groeit het gewoon uit. Je mag je wel aan enkele littekens verwachten."


05-05-2011 om 19:56 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lanvin stapt kinderwereld binnen

Lanvin stapt kinderwereld binnen


http://img837.imageshack.us/img837/5117/lanvin.jpg


Het modehuis Lanvin start een eigen kinderkledinglijn. Ze pikken daarmee de draad terug op van de stichtster Jeanne Lanvin.

Vrouwen met een goed inkomen, kunnen binnenkort hun kinderen hullen in de meest luxueuze stofjes. Het modehuis Lanvin komt namelijk aanzetten met een eigen kinderlijn, bestaande uit 25 kledingstukken.

Een exacte prijs is er nog niet, al zullen de gebruikte stofjes zo'n 10 keer duurder zijn dan de normale kinderkledingstofjes. "We wilden wel in de luxesfeer blijven", laat Lanvin nog weten. De kledij is geschikt voor kinderen tussen 4 en 10 jaar. (br.she - foto Photonews)


05-05-2011 om 18:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trek aandacht naar je lippen met tijdelijke tattoo

Trek aandacht naar je lippen met tijdelijke tattoo

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






De felle print is in, dat is al langer het geval bij kledij, maar dit verovert nu ook de beautywereld. Het gevolg zijn opvallende lippen met patroontjes. Maak je je nu al zorgen hoe je dit gaat aanbrengen? Met de tijdelijke tattoos van Violent Lips is dit zo geklaard.

Voor het dagelijkse leven zijn ze misschien wat extreem, maar wij voorspellen dat felle lippen de trend op festivals worden. Verwacht je aan glitter, luipaardenprints, regenbogen, kant en zelfs polkadots. Om het fashionista's wat makkelijker te maken zijn er de tijdelijke liptattoos, hiermee creëer je in enkele seconden deze look feilloos. Je betaalt iets meer dan 10 euro voor een pakje van drie. Je bereidt je lippen voor door ze nat te maken, je plakt de tattoo en klaar.


05-05-2011 om 16:34 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veronique Branquinho tekent lingerielijn voor Marie Jo

Veronique Branquinho tekent lingerielijn voor Marie Jo




Na een samenwerking met het designerduo A.F. Vandevorst , probeert het Belgische lingeriemerk Marie Jo het Veronique Branquinho voor een collectie speels ondergoed. 

Op 16 juni wordt een tipje van de sluier gelicht tijdens de modeshow van de Academie van Antwerpen. Voordat je de sexy beha's en slipjes zult kunnen dragen, moet je nog wachten tot september, wanneer de collectie in de winkels zal liggen. De Belgische designer gaat een lijn tekenen voor het submerk L'aventure, dit staat bekend om zijn jeugdige, sportieve stijl. 

De Antwerpse ontwerpser Veronique Branquinho is sinds 2009 creatief directeur van Delvaux. Ze werkte eerder al samen met 3Suisses en Camper.


05-05-2011 om 12:35 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
04-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is ook nooit goed: zelfs Madonna voelt zich dik

Het is ook nooit goed: zelfs Madonna voelt zich dik



Ze is een van de slankste en meest gespierde zangeressen, ze ziet er makkelijk 15 jaar jonger uit en toch klaagt ook Madonna over haar uiterlijk. Op het Met Gala bekende ze zich dik te voelen in haar prachtige jurk, de paparazzi bleven haast in shock achter na deze uitspraak.


Ondanks het feit dat de 52 jarige zangeres er fantastisch uitzag in haar strakke jurk voelde ze zich dik.


Madonna zag er maandagavond stralend uit in een strakke, zijden jurk jurk van haar goede vriendin en ontwerpster Stella McCartney. Maar de haast perfecte zangeres, met haar ontzettend slanke lijn, kampte met een gebrek aan zelfvertrouwen maandagavond door te bekennen: "Ik voel me dik", althans een reporter van US Weekly. De omstaanders reageerden vol ongeloof. Voor haar onberispelijke uiterlijk volgt de 52-jarige popster een erg strikt macrobiotisch dieet en een intensief fitnessprogramma. Maar zelfs zij kampt met complexen. Misschien komt het door het feit dat ze onlangs haar personal trainer Tracy Anderson ontsloeg, deze hielp ook Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston aan hun slanke lijn. 


Ondanks het feit dat de 52 jarige zangeres er fantastisch uitzag in haar strakke jurk voelde ze zich dik.




Met deze uitspraak wordt het duidelijk dat haast elke vrouw met een gebrek aan zelfvertrouwen kampt. Als je dames naar hun complexen vraagt, kan haast iedereen meteen een lichaamsdeel antwoorden waar ze iets aan wil veranderen. Het lijkt wel alsof we iedere dame het lichaamsbeeld van de ideale vrouw nastreeft of dat althans probeert na te streven, velen hebben hierbij bijvoorbeeld het uiterlijk van Madonna in hun hoofd. Maar als nu blijkt dat ook zij niet goed in haar vel zit, proberen we dan niet allemaal iets onmogelijk te bereiken?


Zelfvertrouwen heeft vaak niets met je uiterlijk, maar alles met perceptie te maken. Daarom is het belangrijk dat je je op je troeven concentreert, in plaats van op je negatieve punten. 


Aanvaarding: Leer uit de woorden van Kim Kardashian: "Ik mag dan wel wat cellulitis hebben en niet overal even strak zijn, maar door dat de aanvaarden ben ik net sterker geworden. Aanvaard je unieke lichaamsvorm en werk met je troeven: je uitstekende spieren, rondingen en cellen. Want deze maken je tot wat je bent."


Tonen:
Wees niet verlegen door je favoriete lichaamsdelen te tonen. Je verdient het om trots te zien om je lichaam en hier complimenten voor te ontvangen.


Vergeet niet dat je je hele leven in je lichaam moet doorbrengen, dus in plaats van dat te veranderen, kan je beter je houding veranderen.


04-05-2011 om 22:21 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs gaan massaal voor rode lokken, sta jij hiermee?


Celebs gaan massaal voor rode lokken, sta jij hiermee?


Scarlett Johansson met rode lokken.


Drew Barrymore begon ermee, Blake Lively sprong op de kar en Scarlett Johansson is de laatste om haar blonde lokken rood te verven. Daarom enkele tips voor wie deze celebtrend wil volgen.


Rood is het nieuwe blond van deze zomer, als we de celebs mogen geloven. Je kunt net als Drew Barrymore, Rihanna en Scarlett Johansson voor een donkere rode tint gaan, de immer trendy Blake Live koos voor een meer subtiele tint. Haarstylist Orlando Pita legt de trend uit: "De haarmode was de laatste tijd erg saai. Iedereen ging voor lange, golvende lokken  op de rode loper. Wanneer je jong bent kun je nog experimenteren en plezier maken. Scarlett Johansson en andere fashionista's plukken nu de vruchten van het nemen van risico's."



Drew Barrymore.
Drew Barrymore.



Dames met een bleke teint staan haast met elke rode tint, zowel licht als fel. Dames met een olijfkleurige huid hebben het wat moeilijker, zij gaan best voor een warme kleur en grijpen meer naar kopertinten. Hou steeds in gedachten dat je met rood de aandacht trekt, het is dus enkel goed voor vrouwen die zelfzeker zijn. Je moet je er ook van bewust zijn datfelle kleuren je ouder maken, zeker wanneer je ouder dan 35 jaar bent.


Kies na het kleuren make-up dat bij je nieuwe kapsel past. Let ook zeker op met lipstick, kies een tint in dezelfde kleur van je haar, dat geldt ook voor je wenkbrauwen. Rode kleuren vervagen sneller dan andere tinten. Dit komt doordat de moleculen in rode verven groot zijn, het is moeilijk voor je haren om deze vast te houden. Daarom mag je enkel gezond, goed onderhouden haar in deze tint te kleuren. Gebruik een speciale verzorgingsshampoo na de kleuring voor een langer resultaat.


04-05-2011 om 10:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson is best geklede vrouw ter wereld

Emma Watson is best geklede vrouw ter wereld


http://img546.imageshack.us/img546/8539/emmawatsont.jpg


Emma Watson is door het lifestyleblad Glamour uitgeroepen tot best geklede vrouw ter wereld. Op de tweede plaats eindigde Cheryl Cole.

Emma Watson mag dan wel bekend zijn geraakt als de betweterige tovenares uit Harry Potter, de laatste maanden heeft de actrice zich ontpopt tot een waar stijlicoon. Zo was ze het uithangbord van Lancôme en creëerde ze haar eigen lijn voor 'People Tree' en Alberta Ferretti. Dat alles maakt dat de actrice is uitgeroepen tot best geklede vrouw ter wereld.

De rest van de top 10 werd opgevuld door Cheryl Cole, Kristen Stewart, Dannii Minogue, Alexa Chung, Rihanna, Kate Moss, Blake Lively, Olivia Palermo en Lea Michele.

(br.she - foto Photonews)


04-05-2011 om 09:40 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
03-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw heeft 11 paar schoenen die ze niet draagt


Vrouw heeft 11 paar schoenen die ze niet draagt



Bijna elke vrouw heeft een collectie schoenen die nooit het daglicht zullen zien, dat blijkt uit een Britse enquête.


De gemiddelde Britse vrouw heeft 20 paar schoenen, maar 11 daarvan doet ze nooit aan, dat blijkt uit een enquête bij 3.000 dames. Dit komt neer op een totaal van gemiddeld 450 euro dat in de kast blijft liggen. Ook koopt ze gemiddeld acht nieuwe schoenen per jaar. Bijna een derde kocht schoeisel in de verkeerde maat enkel omdat ze deze mooi vond. Meer dan een derde van de vrouwen, 37 procent, zeggen dat ze schoenen kopen om zichzelf op te vrolijken. Andere redenen voor een nieuw paar zijn een nieuwe outfit, trendy te zijn of om hun schoenenobsessie te voeden.


Het gemiddelde paar kost 40 euro. Een vrouw draagt schoenen gemiddeld drie jaar voor ze deze wegsmijt, een vijfde kan haar geliefde paar niet wegdoen, 21 procent doet nooit oude schoenen weg. 55 procent bewaart haar aankopen veilig in de kast, een op de vijf bewaart ze in de woonkamer, verspreid over het hele huis of zelfs in de auto. 10 procent geeft toe jaarlijks minstens 675 euro uit aan schoenen.


Volgens gedragspsychologe Jo Hemmings, auteur van 'Shoes and Shopping', is hier een eenvoudige verklaring voor. "Schoenen houden allerlei beloften en verwachtingen in. Ze kunnen een outfit transformeren, de benen verlengen, ons groter maken en slanker doen lijken, ze zijn ook erg vergevingsgezind. Ook al komen we wat kilo's bij, onze schoenen zullen altijd passen." (br.hln)


03-05-2011 om 13:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het beautygeheim van Helen Mirren

Het beautygeheim van Helen Mirren

Klik op de foto om de trailer Arthur te bekijken






Dame Helen Mirren is de 60 flink voorbij, maar de Britse met Russische roots is een vrouw die zonder twijfel mooi oud is geworden. We ontmoetten haar op het persmoment voor de film 'Arthur' in Los Angeles en ook in het echte leven in de kleine dame groots in elegantie. Om jaloers op te zijn zelfs, zo jaloers zelfs dat de vrouwelijke journalisten elkaar als kleine kinderen bekampten over wie even mooi oud mocht worden als zij.

Ze droeg een elegante, zwarte Dolce & Gabbana-jurk met lange mouwen. Haar accessoires waren simpel: een gouden horloge, een parelketting en een opvallende rode, brede riem. 

Dus we konden niet anders dan haar vragen: "Helen, wat doe jij om zo mooi te blijven?"

"Ik heb eerlijk gezegd geen flauw idee. Het zijn misschien mijn Russische genen", grapt ze. "Nee, echt, het is moeilijk om een antwoord te geven want ik weet het niet." (denkt even na).

"Ik doe nooit te veel van alles, maar ik doe wel alles, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik ben eigenlijk heel lui, dus ik sport nooit echt veel. Ik voel me er schuldig over, maar ik sport niet veel, al probeer ik soms wel wat te bewegen. Ik doe gewoon niet aan overdaad, én ik heb nooit gerookt. Misschien heeft dat er wel iets mee te maken."

Op het scherm
Al suggereert ze dat ze zichzelf niet altijd mooi vindt. "Er komt een moment in je leven dat je moet stoppen met te ontkennen hoe je er uit ziet. Ook ik kan soms niet naar mezelf kijken op het scherm, maar gelukkig moet ik niet naar mezelf kijken, en andere mensen wel."

Geen male-up is bevrijdend
Make-up is ook niet aan haar besteedt. "De make-up in 'Arthur' was minimaal; maar er kwam niettemin make-up bij te kijken. Ik heb onlangs een film gedraaid in Hongarije en daar droeg ik echt niets, helemaal niets van make-up. Heerlijk, op vijf minuten was ik klaar. Echt bevrijdend."

 "Welk parfum draag je?"
Helen: "Ik draag Jo Malone, een Britse parfumier die veel met kruiden werkt en interessante geuren combineert, zoals munt en basilicum." (br.hln)

'Arthur' komt op 11 mei bij ons in de zalen.


02-05-2011 om 12:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En de prijs voor lelijkste hoed gaat naar... prinses Beatrice!

En de prijs voor lelijkste hoed gaat naar... prinses Beatrice!


http://img837.imageshack.us/img837/2921/beatriceh.jpg
Eugenie en zus Beatrice


Op het huwelijk van de Britse prins William en Kate Middleton waren gisteren heel wat hoeden te zien. Ze waren niet allemaal even mooi, maar de prijs voor lelijkste hoofddeksel gaat toch duidelijk naar prinses Beatrice.


De dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson kreeg weliswaar zware concurrentie van haar zus Eugenie, die blijkbaar naar dezelfde winkel was geweest.

De hoed heeft inmiddels al een fanpagina op Facebook, die bijna 70.000 leden telt.


01-05-2011 om 11:12 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
30-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate draagt satijnen bruidsjurk van Sarah Burton met sleep van 2,7 meter

Kate draagt satijnen bruidsjurk van Sarah Burton met sleep van 2,7 meter




Kate Middleton draagt een bruidsjapon die ontworpen is door Sarah Burton, creatief directeur van het huis van de vorig jaar overleden Alexander McQueen. William trouwt in het galauniform van de Irish Guard.

Om 12 uur werd het bestbewaarde geheim van de trouwdag van prins William en prinses Catherine onthuld, toen de bruid bij Westminster Abbey uit de Rolls Royce stapte die haar en haar vader naar de kerk had gebracht.

Sleep van 2,7 meter
De bruidstooi bestaat uit een jurk van ivoorkleurig en wit satijn met een sleep van 2,7 meter. Daaroverheen draagt de bruid een kanten overjurk, handgemaakt door de Royal School of Needlework. Op het kant zijn bloemen zoals rozen en narcissen aangebracht van kant en handgeweven ivoorkleurige zijde. De onderrok van de bruidsjapon bestaat uit zijden tule met kant. Sarah Burton en haar team hebben vanmorgen nog de laatste hand gelegd aan de trouwjurk.


http://static2.hln.be/static/FOTO/pe/18/6/9/media_l_4161759.jpg?20110429130035


Traditie en vernieuwing
Kate Middleton heeft voor het huis van Alexander McQueen gekozen wegens "de schoonheid van zijn vakmanschap en zijn respect voor traditioneel handwerk en de technische kant van het maken van kleding", aldus een verklaring van het paleis. De bruid wilde met haar jurk een combinatie van traditie en vernieuwing uitdrukken en heeft nauw met Burton samengewerkt voor het ontwerp. Sarah Burton was de ontwerpster die het meest door de Britse pers werd genoemd als uitverkoren voor het maken van de trouwjapon.

Bruidsboeket
De bruid heeft een bruidsboeket van lelietjes-van-dalen van het Isle of Wight, en draagt een zogenoemde halo-tiara van Cartier uit 1936, die koningin Elizabeth aan haar heeft uitgeleend. Elizabeth kreeg het sieraad cadeau op haar achttiende verjaardag. De Britse koningin heeft prins William kort na de aankondiging van zijn verloving met Kate Middleton een goudstaafje cadeau gedaan uit haar eigen mijnen in Wales. Van dat goud is de trouwring gesmeed door hofjuwelier Wartski. Van haar ouders heeft Kate de diamanten oorbellen die zij draagt cadeau gekregen. (br.hln - foto's epa)


30-04-2011 om 00:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louboutin lanceert potige schoenen

Louboutin lanceert potige schoenen


http://img714.imageshack.us/img714/6350/potigeschoenen.jpg



Dierenprints zijn hipper dan ooit, maar voor vrouwen die echt het beest willen uithangen zijn er nu de nieuwste stappers van Christian Louboutin.

Denk aan een elegante tijger- of leeuwenklauw en je hebt exact waar Christian Louboutin mee uitpakt deze zomer. De schoenenontwerper ontwikkelde enkele seizoenen eerder al volop dierenprints voor zijn torenhoge (en peperdure) naaldhakken, maar was dat kopieergedrag van andere modehuizen danig beu. Om hen een letterlijke en figuurlijke hak te zetten, komt de ontwerper nu op de proppen met de berenklauwschoen. (br.she)


29-04-2011 om 10:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwart jurkje blijft favoriet van vrouwen

Zwart jurkje blijft favoriet van vrouwen


http://img718.imageshack.us/img718/8235/audreyhepburnj.jpg
Audrey Hepburn met het befaamde zwarte jurkje in Breakfast at Tiffany's.


64 procent van de Britse vrouwen noemen het zwarte jurkje als het beste ontwerp van de laatste 100 jaar. Daarmee verslaat dit het Coca-Colaflesje.

Breakfast at Tiffany's
Designer Coco Chanel creëerde het zwarte jurkje, ook bekend als 'the little black dress', in 1920. Voorheen was het een kleur die enkel voor begrafenissen werd gedragen. Het ontwerp had geen kraag of geen manchetten en erg strakke mouwen, een erg eenvoudig ontwerp. Het verscheen in Vogue, waarmee het zwarte jurkje meteen zijn intrede in modeland maakte. In de jaren '60 werd het helemaal populair dankzij de actrice Audrey Hepburn, die het droeg in de film 'Breakfast at Tiffany's'. Het favoriete kledingstuk van de mannen is de smoking en het maatpak met krijtstreep. Een enquête die vorig jaar bevroeg naar de mooiste vrouwelijke filmoutfit kroonde dit jurkje tot nummer één.


28-04-2011 om 20:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrolijke zomervoetjes in 7 stappen

Vrolijke zomervoetjes in 7 stappen


http://img220.imageshack.us/img220/6263/mooievoeten.jpg


De zomer is goed voor je voeten: het zand is een gratis scrubbeurt en het zout zorgt ervoor dat je voeten minder snel zweten. Daarnaast besteden de meeste fashionista's meer aandacht aan hun voeten vanwege al die open schoentjes.

Tijd voor een stappenplan met zachte en gladde voetjes als resultaat. Met onze hulp zijn je voeten binnen no-time zomerklaar!

1. Verwijder met nagellakremover de nagellak van je teennagels.

2. Vul daarna een badje met warm water en een schep soda. Laat je voeten ongeveer tien minuten weken. Droog je voeten goed af, vooral tussen je tenen.

3. Breng op elk nagelbed een druppel nagelriemolie aan. Even inmasseren en dan met een bokkenpootje voorzichtig je nagelriemen terugduwen.

4. Knip je nagels recht af om ingegroeide nagels te voorkomen. Je kunt ze ook vijlen, maar zorg er dan voor dat dat recht en hoekig gebeurt.

5. Vul het badje opnieuw met water, maak je voeten nat en scrub ze vervolgens grondig. Het eelt dat na het voetenbadje losgeweekt is, kun je weghalen met een puimsteen of eeltrasp.

6. Dep je voeten droog en smeer ze in met voetcrème. Gebruik rijke en verzorgende voetcrème voor het herstellen van de droge huid. ?

7. Als finishing touch geef je je teennageltjes een leuk kleurtje. Breng een topcoat aan. Na deze heerlijke thuisbehandeling zijn je voetjes zomerklaar!  (br.het nieuwsblad)


28-04-2011 om 11:48 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen zomer zonder enkellaarsjes

Geen zomer zonder enkellaarsjes



Als je slechts budget hebt voor een nieuw paar schoenen deze zomer, kies dan een lederen, stevige enkellaars en je bent altijd stijlvol. Kijk naar de outfits van trendsetters als Kate Bosworth, Sienna Miller en Rachel Bilson ter inspiratie.


Het belangrijkste item van een stijlvolle outfit deze zomer is een enkellaars van ontwerpster Isabel Marant. Is dit te duur voor je, kies dan een gelijkaardig model met ronde tip met een stevige hak. Een suède paar levert het ultieme contrast met een meisjesachtige jurk of combineer met een afgeknipte jeansshort. Dit schoeisel is een goed alternatief voor gladiatorsandalen, wat niet iedereen flatteert. Dit gesloten schoeisel is ook het ideale excuus om niet naar de pedicure te gaan, een ander voordeel is dat je je nagels niet hoeft te lakken. Enkellaarsjes zijn je ideale partner voor zowel een casual barbecue als een modderig festival.



Sienna Miller.
Sienna Miller. © photo news



Een absolute don't zijn de plastic slippers van Havaiana. Opgediept uit de strandtas van vorig jaar, trokken veel fashionista's deze al aan bij het vroege mooie weer van de laatste weken. Toegegeven deze schoenen zitten makkelijk, maar dat is niet van belang bij stijl. (br.nina)


28-04-2011 om 01:22 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!