Culinaire raadgevingen krijgen we meer dan voldoende op T.V.daar niet van.Maar wat wij onder ons samenstellen daar heeft niemand zaken mee! Zo eet ik persoonlijk doodgraag 'n pekelharing met veel donkere bruine suiker tot grote jolijt van mijn man en kinderen.Ik stoor me daar absoluut niet aan want ik vind het heerlijk!. Een collega-viendin eet stevast een boterham belegd met een dikke snede oude kaas daar bovenop een laagje hesp uit de Ardennen en dat werkt ze af met 'n bedenkelijke laag confituur liefst aardbeien maar ander fruit mag ook.Ik heb de test eens gedaan ,maar daar is het bij gebleven! Wat ik dan onlangs vernam van een zeer goed bekend lief vrouwtje is dat zij 'n boterham eet met een grote groene appel en daarbij 'n groot dik stuk zwarte chocolade.Ze zegt dat het het summum is.Een buitengewone combinatie! Nu voor mij niet gelaten.Toch schrok ik daar 'n beetje van omdat ik in ons mondwerk deze twee ingredienten zo moeilijk kan gemaald zien en vooral voelen. Om dan over de smaak maar te zwijgen. Ik beken,dat ik de moed niet heb het zelf uit te proberen.Eerstens is een grote groene appel niet aan mij besteed en lust ik helemaal geen zwarte chocolade.Dus deze keuze is vlug gemaakt. Geef mij maar 'n pekelharing met veel donkere bruine suiker en laat mijn lievelingen maar lachen/Daarenboven is lachen zeer gezond en wordt dit tegenwoordig veel te weinig gedaan! slot
Reacties op bericht (0)
Gastenboek
Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek