Inhoud blog
  • 8 podcasts : betekenis van elke vers van het onze vader
  • innerlijke vrijheid Jaques Philippe
  • Waarom moeten mensen lijden Herwig Arts Jezuïet
  • beschikbare podcasts HUWELIJK , / THEMA'S UIT HET LEVEN / BIJBEL
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    GOD KENNEN DOOR JEZUS WOORDEN :
    volg onze podcasts OP: https://www.agapelifebelgium.be/nl/podcast1.html
    300 podcasts die steeds vernieuwen!
    07-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matteus 11,28-30 Als je marineert in Gods aanwezigheid, dan wordt je zacht!

     

    Matteus 11,28-30 Als je marineert in Gods aanwezigheid, dan wordt je zacht!

     

    Toen Jezus uitgesproken was en de twaalf leerlingen zijn opdrachten had gegeven, trok hij weer verder om in hun steden onderricht te geven en er het goede nieuws te verkondigen : Hij sprak:  [28] Kom naar mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven. [29] Neem mijn juk op je en leer van mij, want ik ben zachtmoedig en nederig van hart. Dan zullen jullie werkelijk rust vinden, [30] want mijn juk is zacht en mijn last is licht.

     

    Als we marineren in Gods aanwezigheid dan worden we zacht.

    We moeten gevoelig zijn aan wat God in ons hart legt, bewust van wat we zeggen en doen.

    Soms zeggen we uit ontgoocheling:  ik heb niemand meer nodig ik zal  zelf alles wel regelen in mijn leven. Maar dat zal niet werken.

    Wanneer we een liefdevol en zacht hart willen bewaren dan moeten we  bereid zijn tot God te zeggen: “ik ben bereid gekwetst te worden als ik maar in staat ben om lief te hebben”. God vraagt niet om slaaf te zijn maar te weten wie we zijn en in contact te leven met ons diepste verlangens.   

     

    Wat heb ik nodig  om lief te hebben en te geven. God geeft ons de juiste gedachten en helpt ons één stap verder te zetten in de juiste richting, op 1 voorwaarde: dicht bij Jezus te leven.  “Neem mijn juk op je en leer van mij “ Het juk is ‘zacht’, want Jezus zelf staat naast ons onder het juk: hij draagt het samen met ons.

     

    Ik mag vertrouwen hebben in mezelf  want ik ben bij God. Ik ben niet beter, maar ook niet slechter dan anderen. Ik ben waardevol, door God die mij lief heeft.

    Wees niet bang, want ik ben bij je. Zegt God. Blijf niet staan bij wat vroeger is gebeurd, laat het verleden rusten . God geeft ons een opdracht, daarom wil Hij dat we vol vertrouwen zijn in onszelf. Hoe kan er iets nieuws gebeuren , hoe kan iets nieuws ontkiemen? Alleen als we vertrouwen hebben in onszelf dankzij wat God doet voor ons. Bij Jesaja lezen we: Dit zegt de heer, Blijf niet staan bij wat eertijds is gebeurd, laat het verleden nu rusten, zie, Ik ga iets nieuws verrichten, nu ontkiemt het – heb je het nog niet gemerkt?

     

     

     

    God heeft ons niet geschapen om slap te worden of autoritair en controlerend uit angst.

    Sommigen zeggen, ik ‘voel’ me niet ‘vol vertrouwen’. Het gaat hier niet over voelen . Sterk zijn wil zeggen onze angst overwinnen, vertrouwvol zijn en handelen in Gods geest. Zelf met angst kunnen we die dingen doen die God van ons verwacht. God heeft een plan met ieder van ons.

    Ze zeggen dat ik niet goed genoeg ben. “ Ze zeggen” , wie zijn dat , meestal kennen we ze niet of vaag. We gaan ons dus laten leiden door mensen die we amper kennen. Dat is toch erg dom.

    Laat ze zeggen, ik ben geweldig door Jezus. We hebben fouten, we zijn soms zwak, maar met God zijn we sterk en kunnen we veel betekenen voor anderen en lief hebben. God vergeeft, we kunnen alles aan in aanwezigheid van God.

     

    Hoe kan een hard hart behandeld worden.

    God spreekt tot ons door de profeet Ezechiël in hoofdstuk 11, 19 Dan zal Ik hen eensgezind maken en hun een nieuwe geest geven. Ik zal hun versteende hart uit hun lichaam halen en hun er een levend hart voor in de plaats geven. [20]

    Bidden wij dan zoals de apostelen:  

    Dank u God, daarom tracht ook ik steeds mijn geweten zuiver te houden tegenover U en de mensen. Handelingen 24,16

    Als ik niet correct sta met mezelf kan ik niet 100 % goed werken. We moeten gevoelig zijn aan wat God in ons hart legt, bewust van wat we zeggen en doen. In als we iets verkeerd deden, kunnen we dan direct sorry zeggen.

     

    Bent u een gemakkelijk persoon? Vergeeft u gemakkelijk  of moeten anderen oppassen voor u, of is het voor u nooit goed genoeg?

    Is het gemakkelijk om met u samen te leven?

    We moeten onszelf deze vragen durven te stellen

    God vraagt ons  niet de persoon te zijn waarvoor anderen moeten oppassen.

    Als we marineren  in de aanwezigheid van God  worden we een beetje zoals God het wil zacht en moedig , nederig van hart rustig en ontspannen.

    We moeten vertrouwen hebben in God . Het is niet goed wereldlijke waarden te vertrouwen, het geld, de materiële rijkdom en genot. We moeten God op de eerste plaats zetten, zo krijgen we antwoord en ontdekken we op welke manier we moeten leven en  kunnen genieten.

     

    We moeten altijd tot God  gaan, alle dagen doen, vooral de eerste momenten van de dag, zelfs voordat we tot anderen spreken.  De hond mag misschien voorgaan, maar dan heel kort. Zo wordt onze dag anders.

    God is het die het verschil maakt , het is niet wat wij kunnen doen het is wat God kan doen door ons.

    Ik ben bij je zei God tot Mozes. Wees niet bang. Blijf niet staan bij wat vroeger is gebeurd, laat het verleden nu rusten . God geeft ons een opdracht daarom wil Hij dat we vertrouwvol zijn in onszelf. God vraagt ons niet te handelen zoals Mozes of de andere profeten, hij zegt “doe wat jij moet doen, heb vertrouwen, ik ben bij jou”.

     God heeft ons niet geschapen om slap te worden en afhankelijk.

    Ik ben onzeker, heb twijfel voor de toekomst, maar ik doe toch wat ik moet doen, dat wat God van mij verwacht.

     

    Psalm 27Van David.
    De HEER is mijn licht, mijn behoud,wie zou ik vrezen?
    Bij de HEER is mijn leven veilig,voor wie zou ik bang zijn? Al trok een leger tegen mij op,
    mijn hart zou onbevreesd zijn,al woedde er een oorlog tegen mij,nog zou ik mij veilig weten

    Ik vraag aan de HEER één ding, het enige wat ik verlang:wonen in het huis van de HEER alle dagen van mijn leven,

    We moeten dagdagelijks beslissen om geen boosheid in ons hart te dragen, stoppen met klagen en zagen en negativiteit.

    Soms zeiden mensen tegen mij: uw echtgenoot is echt hulpvaardig. Ik dacht dan, ge moest eens weten. Dank zij mijn groeien als persoon , dankzij mijn contact met God weet ik nu beter. Ik kan zeggen ja, dank u God voor mijn man in mijn leven. Vroeger zag ik altijd naar zijn tekortkomingen, hij kookte niet, deed zelden de afwas, het huishouden was totaal voor mij. Mijn echtgenoot was er wel altijd voor de kinderen, een betere papa kon ik mij niet voorstellen.

    Klagen en zagen en mij tekort gedaan voelen was deel van mij. Ik liet me dikwijls drijven op mijn gevoelens. Mijn voelen was belangrijker en mijn echtgenoot moest zich daaraan aanpassen.  Nu weet ik beter dankzij God die ik door mensen,  boeken en vooral door Jezus woorden heb leren kennen . Stoppen met klagen en  bidden voor de anderen en voor mezelf. Een extra stap verder gaan, het goede zien zelfs als ben ik  gekwetst. Bereid zijn gekwetst te worden en blijven geloven in het goede. 

     

    Paulus zegt ons;  Wees eensgezind; wees niet hoogmoedig, maar zet uzelf aan tot bescheidenheid. Ga niet af op uw eigen inzicht [18] Stel, wanneer het in uw macht ligt, alles in het werk om met alle mensen in vrede te leven. Laat u niet overwinnen door het kwade, maar overwin het kwade door het goede.

     

    God, We vragen u ons de weg te tonen om een echte christen gemeenschap te vormen en elkaar steunen in het zoeken naar de zingeving van ons leven.

    Help ons om in deze ik gerichte wereld  terug op onze knieën te gaan voor U en  elke avond u dank  te zeggen voor de voorbije dag en hulp te vragen voor de dag van morgen. Wij vragen u dit in Jezus naam

    Leer ons terug stil te staan voor de echte waarheid, uw waarheid en toon ons allen uw weg.

     

    God,  ben ik goed bezig? Geef ons de kracht om deze vraag serieus te stellen en actie te ondernemen zo nodig.  We vragen U  om dicht bij ons te zijn op momenten van twijfel en op momenten van belangrijke keuzes. Geef ons de moed om zo nodig stappen terug te zetten om zo ons leven terug te herschikken naar wat uw wil is voor ons leven.

    Wij bidden u Heer verhoor ons gebed

     

     

     

     

     

    07-07-2013 om 00:00 geschreven door GODKENNEN  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joh 3,17-21 we voelen ons soms afgewezen

    Joh 3,17-21 we voelen ons soms afgewezen.

     

    God heeft zijn Zoon niet naar de wereld gestuurd om een oordeel over haar te vellen, maar om de wereld door hem te redden. [18] Over wie in hem gelooft wordt geen oordeel uitgesproken, maar wie niet in hem gelooft is al veroordeeld, omdat hij niet wilde geloven in de naam van Gods enige Zoon. [19] Dit is het oordeel: het licht kwam in de wereld en de mensen hielden meer van de duisternis dan van het licht, want hun daden waren slecht. [20] Wie kwaad doet, haat het licht; hij schuwt het licht omdat anders zijn daden bekend worden. [21] Maar wie oprecht handelt zoekt het licht op, zodat zichtbaar wordt dat God werkzaam is in alles wat hij doet.’

     

    Zoveel mensen willen zichzelf niet kennen . Mensen die de foute dingen doen, willen het van zichzelf niet weten, mensen die talenten hebben, willen het van zichzelf niet weten uit schrik afgewezen te worden en toch niet te slagen. Mensen hebben angst van andere mensen. Ze hebben angst over wat mensen denken. En God is daarvan ook het slachtoffer. Hij wil van mensen houden maar velen houden God op een afstand omdat ze gekwetst zijn door anderen.

    Daarom denken ook wij misschien dat God ons zal afwijzen omdat we falen en zwak zijn, niet belangrijk voor God. Maar God oordeelt niet, Hij wil ons redden hebben we net gelezen .  God ziet ieder van ons en wil ieder van ons zeer nabij zijn, bijstaan, de ganse dag in alle momenten. We moeten ten diepste geloven  dat we voor God belangrijk zijn. Durven zeggen, God ik weet dat  ik belangrijk ben voor U. We moeten dat luidop durven zeggen. Misschien nu, tijdens deze morgenwijding en tijdens de .  God, ik weet dat  ik belangrijk ben voor U. Het vraagt moed, maar we moedigen u aan het te doen. Voor ons was het een begin van intenser geloven, daarom hebben we reeds gebeden voor u tijdens de voorbereiding van dit programma opdat u ook luidop tot God kan zeggen: ik weet dat  ik belangrijk ben voor U.

     

    God houdt van ons zonder voorwaarde. Zitten we in de gevangenis, ok, hebben we ontrouw geweest ,ok, hebben we veeleisend geweest naar onze partner, ok zegt God ons. Ik zal je bijstaan om terug de weg te vinden, de waarheid en het leven. Het leven in volheid, leven met vreugde en open geest, leven met toekomst.

    Wanneer we voor God kiezen dan is het belangrijk dat ons hart zuiver zal worden . Maar God geeft ons tijd . Vele mensen denken dat alles in hun leven eerst opgeklaard moet zijn alvorens ze terug naar God kunnen bidden. Op die manier kan God ons niet benaderen. God wil ons niet redden omwille van ‘ons’ verlangen maar omdat ‘Hij’ dat verlangt. Hij wil dat wij door Hem anderen kunnen redden.

    Het wil eigenlijk zeggen dat we  kunnen groeien door Gods liefde toe te laten in ons persoonlijk leven We worden zo een beter mens en dan kunnen we voor anderen veel betekenen. Dus iedereen die denkt niets waard te zijn , denk er eens aan: God heeft ons nodig omwille van  anderen. Er zijn echt zaken die niet kunnen doorgaan omdat wij neen blijven zeggen. Misschien kan u kinderen helpen met hun schoolwerk. De sint Egidiusgemeenschap geeft u die kans. Vraag waar ze actief zijn. Ziekenzorg in uw gemeente geeft u kans zieke mensen te bezoeken en lukt dat niet, dan kan u misschien als vrijwilliger mee om karretjes te duwen. Ze willen mij niet omdat mijn haar lang is, of omdat ik niet goed Nederlands spreek. Vraag Gods hulp om ergens dienstbaar te zijn, bidt ervoor. Hij zal de weg tonen, wees niet boos als mensen u afwijzen. Blijf liefdevol en zoek andere wegen en zeg tegen God ‘alles is goed wat u mij geeft’.

    Als ons hart eerlijk en zuiver is vinden we een weg. We kunnen starten om dagelijks ernstig en ijverig te verlangen om God te behagen in alle dingen, de afwas doen, de vuilbak buitenzetten, opkomen voor de zwakken in de klas, op de werkvloer. God vraagt ons niet te starten met grootse dingen. ‘Wie oprecht handelt zoekt het licht op, zodat zichtbaar wordt dat God werkzaam is in alles wat hij doet.’

     

    We hebben allemaal een diepe nood om graag gezien te worden . Mensen zien ons graag op basis van onze prestaties. Als we doen wat zij willen dan worden we geaccepteerd. Als dat niet zo is dan willen mensen ons niet. Dit alles is realiteit, de harde wereldlijke waarheid van de menselijke liefde. We weten niet hoe er mee om te gaan tot we Gods overvloedige liefde hebben ondervonden. Hij houdt van ons niet omwille van het feit dat we goed zijn of eerlijk  of om wat  wij presteren.  Hij oordeelt niet, Hij houdt van ieder van ons omdat dat Zijn diepste verlangen is, het heeft niets met ons te maken. Zijn liefde verkrijgen houdt geen voorwaarden in. Antwoord zijn op zijn liefde heeft wel met ons te maken.

    Zolang wij denken dat God ons niet graag ziet omdat wij niet perfect zijn of steeds hervallen in dezelfde fouten ,doen we God tekort. Hij kent onze zwakheden en zal ons altijd helpen, hoe dan ook. Een man die altijd de neiging heeft sexplaatjes te bekijken denkt misschien dat God niet ontvankelijk is voor dit probleem. Maar niets is minder waar. God zal elke dag helpen om dit te vermijden als we dit aan Hem vragen in een dagdagelijks gebed.  Als we niet geloven dat God ons persoonlijk intens lief heeft  zullen we ook niet dicht bij God durven te gaan.

    Paulus schrijft ons in zijn brief aan de hebreeuwen hdst 4: [15] Want Jezus kan met onze zwakheden  meevoelen, juist omdat hij, net als wij, in elk opzicht op de proef is gesteld, met dit verschil dat hij niet vervallen is tot zonde. [16] Laten we dus zonder schroom naderen tot de troon van God  waar we telkens als we hulp nodig hebben barmhartigheid en genade vinden.

     

    God wil ons helen, terug heel maken: kom tot mij allen die belast en beladen bent dan zal ik jullie rust geven. God wil niet dat we onszelf blijven kwellen met schuldgevoelens wanneer we gefaald hebben.

    Laat ons geloven dat God ons liefheeft en kan helpen. Porberen we te leven zoals Hij dat wil. En falen we weer eens, dan weet Hij wat we diep in ons hart verlangen. Dan is het weer aan ons, verlangen we dat Hij dicht bij ons staat en ons toont wat we moeten doen. Voor God zijn we perfect als we ons best doen.

    We moeten  Gods liefde doorgeven aan de mensen rondom ons. Door Gods liefde kunnen we aanvaarden dat onze partner anders is dan wijzelf, door Gods liefde kunnen we een betere leerkracht zijn, kunnen we beter ons bedrijf leiden, beter onze financies beheren, beter koken. Beter koken denkt u, dat is nu belachelijk! Toch is het zo, probeer maar eens te bidden tijdens het koken, bidden voor de mensen voor wie u het voedsel klaar maakt. Uw koken gaat anders worden. Zoals onze zoon ooit zei, in mij zit een stukje van jullie liefde, van jullie manier van zijn. We wensen u zelfs toe dat er ook een stukje van Gods liefde in zit.

     

    Laat ons samen bidden:

    Lieve God: We vragen in dit gebed hulp voor  alle mensen die  twijfelen aan zichzelf , mensen met het klein zelfbeeld , mensen die  zichzelf altijd vergelijken met anderen. Geef deze mensen  de ontdekking van uw liefde voor elk van hen. Wij bidden u verhoor ons Heer.

     

    Lieve God, We zijn dankbaar om uw liefde voor ons.

    Laat ons groeien in geloof . Laat ons nooit twijfelen aan uw liefde, zelfs al maken we zware fouten. Laat ons geloven dat er steeds een weg terug is, door onze spijt , door onze vraag om vergiffenis aan U. Wij bidden u Heer verhoor ons gebed.

     

    Lieve God ,Laat ons leven in de kracht van de heilig Geest. We hebben dit allemaal zo nodig, alleen kunnen we niets. We willen leven in liefde in goedheid in vrede, vriendschap ,geduld, Doe ons niet vergeten dat die kracht voor ons beschikbaar is door ons geloof in u.

    Wij bidden u Heer verhoor ons gebed.

     

    Lieve God ,Gij hebt uw hemelse glorie verlaten en bent mens geworden. U had en hebt ons lief nog voor we geboren waren. Help ons daarom  niet te vergeten dat u staat te wachten met uw liefde elke dag.

    Help ons geloven, dat we u altijd mogen aanspreken om hulp en kracht. Help ons vooral u niet te vergeten als we volop in gevoelsmomenten leven van kwaadheid of angst, verdriet of ontgoocheling. We focussen dan dikwijls op onszelf in plaats van op u. Help ons  om  moeilijk momenten en situaties  naar uw waarheid op te lossen. Wij bidden u Heer verhoor ons gebed

     

    Gezamenlijk bidden verenigt ons en  helpt ons ook om geestelijk te groeien .We voelen ons niet alleen .Ons gemeenschappelijk geloof met elkaar delen, brengt  vreugde .Spijtig kunnen we elkaar niet zien , maar dezelfde Heilige Geest  op dit zelfde moment, verbindt ons met elkaar .

    Aan de mensen die alleen zijn nu en zich verdrietig voelen,  willen we zeggen dat er nu vele mensen samen zijn met u. We waren samen in  Gods Heilige Geest. God ziet ons allen in de verbondenheid van deze bezinning . We maken God, Onze Vader blij wanneer we luidop zeggen:  God, ik weet dat  ik belangrijk ben voor U.

     

     

     

    01-07-2013 om 00:00 geschreven door GODKENNEN  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 04/12-10/12 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 14/11-20/11 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 18/11-24/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 16/04-22/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 05/12-11/12 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 29/03-04/04 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Startpagina !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!