Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

21-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend: Ruil je kostuumbroek in voor short

Trend: Ruil je kostuumbroek in voor short


http://imageshack.us/m/46/5901/evaherzigova.jpg


De knappe Eva Herzigova durfde het aan om op de rode loper in Cannes te verschijnen met een short. Het was een frisse look in vergelijking met de gebruikelijke jurkenparade.


Op de rode loper paraderen in Cannes is iets waar veel celebs voor stressen, en niet zonder reden. De verkeerde kledingkeuze kan een hele mediastorm veroorzaken, denk maar aan de té diepe decolleté van Cheryl Cole. Daarom dat veel celebs het op veilig spelen met een traditionele, pofferige baljurk, die niet té maar net sexy genoeg is. De knappe actrice Eva Herzigova gooide het over een andere boeg en waagde zich met een short op de rode loper, met succes.


De schoonheid bewijst dat sexy niet noodzakelijk gelijk staat aan net niet je borsten flashen. Eva doet het rebels door een kostuumbroek in te ruilen voor short, ze gaf de outfit een chique toets met blazer, transparante blouse en opvallende zwarte beha.  De short verscheen al eerder aan de benen van Gwyneth Paltrow en Alexa Chung op de rode loper, maar vaak met weinig succes. Herzigova toont nu hoe het wel moet. Dus dames, volg haar voorbeeld. (br.hln - beeld photonews)


21-05-2011 om 11:14 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
20-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zou jij namaakkleding kopen?

Zou jij namaakkleding kopen?



Nepkleding is populair. Ook bij bekende discountzaken en bij de groothandel worden ze gespot. De merkenfabrikanten zijn daar alles behalve blij mee. En de consument? Die ligt er blijkbaar niet wakker van.

Nepartikelen zijn haast niet meer van de echte te onderscheiden. Vooral in het buitenland kan je als vakantieganger goedkope zaakjes doen. Daardoor komen steeds meer mensen in de verleiding om een nep Rolex of namaakschoenen van Gucci aan te schaffen.

Opsporen
Bij Tommy Hilfiger en Mc Gregor zien ze de trend met lede ogen aan. Steeds vaker duikt hun logo in winkels op waar ze niet thuishoren. Hoe en op welke manier de namaakproducten nu ook al bij de groothandel terecht komt, blijft onduidelijk. Mc Gregor vult een groot deel van de tijd met het opsporen van nepartikelen, anderen investeren in advertenties als waarschuwing voor vervalste producten.

Verboden
Terwijl de verkoop van nepkleding verboden blijft, zien ondernemersorganisaties opvallend meer meldingen binnen komen van illegale kleding. Ook het succes van webshops zou de verspreiding doen toenemen.(br.hln)


20-05-2011 om 15:47 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
19-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hailee Steinfeld nieuw gezicht van Miu Miu

Hailee Steinfeld nieuw gezicht van Miu Miu


http://imageshack.us/m/84/3083/haileesteinfeld.jpg


Modehuis Miu Miu heeft een nieuw gezicht gekozen. Na Lindsay Lohan, Maggie Gyllenhaal, Katie Holmes en Kirsten Dunst is Oscargenomineerde Hailee Steinfeld aan de beurt. Hailee is amper 14, maar heeft een serieuze en rustige uitstraling.


De piepjonge actrice droeg voor het eerst iets van Miu Miu op de uitreiking van de SAG Awards. Het hele awardsseizoen lang bleef Steinfeld jurken van Miu Miu en Prada uitkiezen. "Het is perfecte match tussen het merk en de actrice", verklaart styliste Karla Welch.

De modejournalisten gaan akkoord met die stelling, getuige de lovende kritieken die Steinfeld over haar stijl kreeg. "Ze houdt het gewoon zo simpel: geen bling, basic make-up, simpele kapsels. Perfect voor een tiener."

Steinfeld werkte zich in de kijker door als onbekende actrice een belangrijke bijrol te scoren in de film 'True Grit'. De film werd voor vele filmprijzen genomineerd, en Steinfeld kreeg ook bijna altijd een nominatie voor beste vrouwelijke bijrol, waaronder bij de Oscars. Dat ze maar enkele keren ook werkelijk won is bijzaak: de hele film- en modewereld weet wie ze is.

Dat ze haar Oscarjurk mee hielp helpen ontwerpen, leverde haar vele goede punten op. Dat ze haar bescheiden pumps later die avond verruilde voor Converse sneakers, speelde zelfs in haar voordeel. (br.hln)


19-05-2011 om 22:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kapster creëert schoenen uit mensenhaar

Kapster creëert schoenen uit mensenhaar


http://imageshack.us/m/219/3532/schoenenuitmensenhaar.jpg


Een 54-jarige Taiwanese kapster wiekt al 40 jaar dames kort, maar ze begon pas onlangs deze lokken te verzamelen om schoenen en accessoires te maken.

Shiou-Ying Tsai: "Ik ben dol op hoge hakken, maar ik heb platvoeten, dus ik ben altijd jaloers op hoog gehakte dames. Daarom wilde ik een paar stiletto's maken die ik erg mooi vind. Ook al kan ik ze dan niet dragen, heb ten minste een kunstwerk gemaakt."

Kleuren, krullen en lijm
Tsai werkte al met haar voor ze aan de middelbare school begon, ze leerde de kneepjes van het vak van haar moeder. Sinsdien nam ze al deel aan meer dan 100 kapperswedstrijden. Een van deze competities tien jaar geleden inspireerde haar om kleurrijke haarextensions te maken, maar nu gaat ze nog een stapje verder en ontwerpt ze schoenen en accessoires van menselijk haar. Enkel echt haar kan het proces aan, aldus Tsai. "Ik kleur de lokken in alle kleuren en zet er soms ook krullen in. Soms breng ik lijm aan om het in vorm te brengen, dat gaat niet bij vals haar."

Voor een hak heeft ze het haar van drie mensen nodig, ze vraagt daarom aan haar buren en familie voor een bijdrage. Haar kunstwerken zijn niet te koop, momenteel werkt ze aan een reeks harige korsetten. (br;hln)


18-05-2011 om 19:34 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo draag je witte kanten jurk zonder bruidje te lijken

Zo draag je witte kanten jurk zonder bruidje te lijken


http://imageshack.us/m/600/4504/wittekantenjurk.jpg
Witte kanten jurk bij Asos.com.

Wit kant doet de meeste fashionista's terugdenken aan de jaren '80, want niet altijd positief is. Maar vergeet de zichtbare beha, strakke topjes en vingerloze handschoenen à la Madonna, vandaag keert dit terug als eenn elegant silhouette van een baljurk uit de fifties.


Het is niet makkelijk om een witte kanten jurk te dragen en er niet voor te zorgen dat mensen denken dat je naar het altaar op weg bent. Maar de lentecollectie van bijvoorbeeld Dolce & Gabbana bewijst dat dit niet onmogelijk is. De look werkt het best als een detail aan een rokje of topje. Voor een volledig kanten look is het beter om voor kleur te  kiezen.

Accessoires
Kant oogt meteen romantisch, maar je maakt het stoerder door te combineren met opvallende, metalen accessoires. Je maakt het sexyer met wat leder, zo is een kanten topje in combinatie met een lederen rok erg glamoureus. Wat je zeker niet mag doen is een pofferige rok of voor een topje met knoopjes kiezen. (br.hln)


18-05-2011 om 14:11 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bizarre hoed van Beatrice levert al 20.000 euro op

De bizarre hoed van Beatrice levert al 20.000 euro op


http://imageshack.us/m/846/6717/hethoedjevanbeatrice.jpg
 De bizarre hoed van Beatrice op het koninklijke huwelijk. 


De bizarre hoed van prinses Beatrice op het koninklijk huwelijk kreeg heel wat media-aandacht de laatste weken, de meesten vonden het opvallend accessoire ontzettend belachelijk. Nu staat het hoofddeksel op de internetveilingsite eBay en werd er al meer dan 20.000 euro voor geboden.

De ondertussen beroemde hoed is een creatie van Philip Treacy, deze zal waarschijnlijk een recordbedrag opleveren wanneer de internetveiling, over vijf dagen, afloopt. Beatrice besloot deze te verkopen ten voordele van twee liefdadigheidsinstellingen, UNICEF en Children in Crisis. De royal is verbaasd door de aandacht die de hoed al kreeg. Ze kan gelukkig wel lachen met de talloze bewerkte foto's van verveelde mensen met de hoed op de facebookgroep 'Princess Beatrice's Ridiculous Royal Wedding Hat'.

Zelf bod doen?
De vraag is nu natuurlijk wie bereid is zoveel geld aan deze bizarre creatie te spenderen en wat is deze persoon van plan met dit hoofddeksel. Ben jij nog op zoek naar een gepaste hoed voor een huwelijk deze zomer, dan kun je hier een bod doen. (br.hln)


18-05-2011 om 12:56 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heisa rond gecensureerde borstkas van androgyn model

Heisa rond gecensureerde borstkas van androgyn model


http://imageshack.us/m/838/3460/andrejpejic.jpg
Andrej Pejic


De Amerikaanse boekenwinkel Barnes & Noble censureerde de cover van een magazine waarop het androgyne model Andrej Pejic zijn borstkas ontbloot en zijn lange, blonde lokken in rollers gedraaid zijn.


Skye Parrot van het magazine Dossier verklaarde dat de boekenwinkels vroegen dat alle edities van het magazine bedekt werden met plastic zakjes, want hoewel ze weten dat Andrej een man is, hij er als een vrouw uitziet.


"Hierdoor zullen minder exemplaren verkocht worden, maar daar draait het hier niet om. Het gaat om een naakte man op de cover van een magazine, wat de hele tijd voor valt. Enkel de Amerikaanse editie wordt gecensureerd, het zou mensen ongemakkelijk maken. Maar dat maakt deze cover net interessant. We spelen met de vooroordelen en rolpatronen op basis van geslacht. Andrej is topless, zo kun je duidelijk zien dat het een man is, maar als je naar zijn gezicht kijkt, lijkt hij net een vrouw. Hij is zo mooi, op die foto is hij zowel man als vrouw, dat maakt hem net zo boeiend."


Andrej is het it-model van nu. Hij verscheen al voor zowel mannen- als damescollecties op de catwalk. De bekende Jean Paul Gaultier werkte al verschillende keren met hem en hij duikt regelmatig op in toonaangevende modemagazines.  (br.hln)


18-05-2011 om 00:47 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
17-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bünchen showt eigen lingerie op catwalk

Gisele Bünchen showt eigen lingerie op catwalk


http://imageshack.us/m/580/1156/giselebunchen.jpg



Gisele Bündchen zei het lingeriemerk Victoria's Secret eventjes terug vaarwel. Niet omdat ze plots geen zin meer had in defileren, wel omdat ze haar eigen lingerielijn had ontworpen. En die toonde het model met de nodige trots tijdens de Sao Paulo Fashion Week.

Gisele Bündchen ontwierp een pittige lingeriecollectie voor het Braziliaanse merk Hope. De sexy setjes showde het topmodel maar wat graag tijdens een défilé op de Sao Paulo catwalk.  (br.she - beeld photonews)


17-05-2011 om 15:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over bloemenjurken gesproken...

Over bloemenjurken gesproken...


http://imageshack.us/m/42/3047/nicoledextras.jpg
De Yucca Prom Dress


Ontwerpster Nicole Dextras neemt haar liefde voor natuur en mode wel erg letterlijk: haar jurken zijn gemaakt van echte planten en bloemen.


Draagbaar kan je de collectie moeilijk noemen, maar dat hoeft ook niet. De ontwerpen vormen een statement om de ecovriendelijke modeindustrie een hart onder de riem te steken. Het zijn 'outfits voor eco-strijders', zo noemt de designer haar unieke stukken en bovendien  gemaakt van een heleboel planten- en bloemensoorten, vaak geplukt uit de achtertuin.





Ons favoriete stuk? De Yucca Prom Dress, gemaakt van Yuccabladeren en bloemen, samengehouden door doornen. Creatieve mode op zijn best. (br.hln)


17-05-2011 om 11:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.H&M pakt uit met campagne met plussize model

H&M pakt uit met campagne met plussize model


http://imageshack.us/m/840/572/bigli.jpg


De nieuwste campagne met een mollig model van H&M staat in schril met de laatste van de Zweedse modeketen waar het superslanke model Gisele Bundchen in verscheen.


De nieuwste affiches van H&M ogen erg verfrissend in tegenstelling tot de duizenden talloze stereotype beelden van modemerken. Het volslanke model Tara Lynn toont trots haar lichaam in een badpak voor de laatste collectie van de lijn voor grote maten 'Big is Beautiful', ze verschijnt ook in een jumpsuit met luipaardenprint. Het Amerikaanse model poseerde ook al in Elle, Glamour en een plussize versie van V Magazine. Het model voelde zich echter niet altijd zo goed in haar vel. "Ik had maatje 44-46 als tiener en dat was niet makkelijk. Op mijn zestiende had ik het gevoel alsof mijn gewicht me tegenhield."

De markt van modebewuste ontwerpen voor grote maten groeit, aangezien de vraag ook stijgt, vooral bij jongeren. (br.hln - foto H&M)



17-05-2011 om 11:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wit is het nieuwe zwart

Wit is het nieuwe zwart


http://imageshack.us/m/804/3863/witishetnieuwezwart.jpg


Vergeet alle voorgaande stijladviezen, deze zomer kleurt je gehele garderobe wit. En dat allemaal dankzij Kate en Pippa Middleton.

Pippa Middleton zag er betoverend uit in haar witte jurk tijdens de bruiloft van haar zus. En dat heeft heel wat vrouwen geïnspireerd, zo bleek uit de recente lading galajurken. Gisele Bundchen, Uma Thurman, Cheryl Cole, Eva Longoria, Jane Fonda, Naomi Campbell, Rosie Huntington-Whiteley, Penelope Cruz, Miranda Kerr, Sarah Jessica Parker, … allen droegen ze recent enkele witte galajurken. Modekenners durven dan ook zachtjes beweren dat er een nieuwe trendkleur is opgerezen: wit. Met de juiste snit en kleurschakering staat de kleur bovendien iedereen even leuk.  (br she )


16-05-2011 om 13:57 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chanel promoot zilveren haar met Kirsten McMenamy

Chanel promoot zilveren haar met Kirsten McMenamy


http://imageshack.us/m/820/5283/zilverenhaar.jpg


47 is ze, maar haar haar is de enige factor die haar ouderdom verraadt. Kirsten McMenamy ziet er namelijk schitterend uit in haar zwart-witte badpak tijdens de Chanel Cruise modeshow in Cannes.

"Je kan ouder worden en nog steeds rock&roll zijn" vertelt Kristen McMenamy tegen de Britse krant Daily Mail. "Grijs haar kan ook mooi staan op een foto."

Naast haar grijs-zilveren haarlokken viel vooral haar verbluffende lichaam op. McMenamy ziet er voor haar 47ste nog zo strak uit, dat ze een 20-jarige zelfs het nakijken geeft. (br.she)



16-05-2011 om 13:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gespot: Platte sandalen op de rode loper in Cannes

Gespot: Platte sandalen op de rode loper in Cannes


http://imageshack.us/m/62/2650/plattesandalen.jpg


Het einde van de hoge hakken is al vaker (onterecht) voorspeld, zelfs door modedictator Anna Wintour van Vogue. Daar wagen we ons dan ook niet aan. Maar op de rode loper in Cannes werd het wel aangedurfd om met platte schoenen te verschijnen.


Oké, we geven het toe: het gaat maar om drie gevallen. Niet voldoende om van een trend te spreken dus. Maar toch is het opvallend, dat in het tijdperk van hoog, hoger, hoogst drie actrices afzonderlijk van elkaar op hetzelfde festival voor platte schoenen kiezen.

Model Lara Stone combineerde platte sandalen met een gouden zijden avondjurk. Sandrine Kiberlain ging nog een stapje verder door een roze avondjurk te combineren met de beroemde sandalen 'Birkinstocks'. Ines de La Fressange droeg dan weer chique teenslippers op de openingsavond van het festival.



Het is misschien een kwestie van gewoonte, maar wij vinden de combinatie 'platte sandaal' en 'avondjurk' toch niet zo elegant.

Een platte sandaal, dat past bij vakantie, bij een short of minirok, bij slenteren en terwijl een ijsje eten. Niet bij 'rode loper' en 'champagne', toch? (br.hln)


14-05-2011 om 18:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haal ze in huis: je superwijde broek

Haal ze in huis: je superwijde broek



Tijdens Woodstock werden ze massaal gespot, maar het lijkt er sterk op dat de ruime seventies broeken opnieuw het straatbeeld sieren.


Van Katie Holmes, Eva Mendes, Kate Moss, Elle McPherson tot Claudia Shiffer: vrijwel elke trendsetter onder de celebs heeft de trend begrepen. Om helemaal mee te zijn met de vintage look uit de seventies, wordt de taille hoog gedragen en vallen de broeken zeer ruim onderaan en op enkelhoogte. (kwestie van je platformschoenen te laten piepen).

Collecties
De 'revival van de seventies' scheen een belangrijk thema op de lente/zomer collecties bij onder meer Dior, Marc Jacobs, Derek Lam en Gucci. Ook ketens als Zara, H&M en Mango nemen ze massaal in de collectie op, vaak in luxestoffen als zijde en bewerkt katoen.

Wij je als een echte fashionista overkomen, onthou je maar beter volgende stijlregels: 





-Hoge hakken zijn essentieel . Platte schoenen maken de look niet af, tenzij je zeer mannelijk wil overkomen.
-Om het volume in evenwicht te brengen, draag je een nauw aansluitende top. Een losse, zachte blouse werkt ook, maar onderbreek je door een tailleriem.
-Een tikkeltje seventies glamour mag niet ontbreken. Combineer de wijde broek met platformschoenen en eventueel een ruime, losse hoed.
-Zoek je vrouwelijke dandystijl. Inspiratie is te vinden bij Katherine Hepburn en Marlene Dietrich.
-Tijdens de zomer combineer je de broeken met het streepjesthema en hoge espadrilles. Zo ben je helemaal mee met het trendy 'nautical thema'.


14-05-2011 om 00:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Draag eens een haarbal aan je nek

Draag eens een haarbal aan je nek



Elke kattenbaas stoorde zich al aan haarballen of rondzwervende haartjes. De website 'Moderncat' maakt hier een stijlvol accessoire van, waarmee kattenhaar vanaf nu fashionable is.






De gemiddelde haarbal is niet mooi, maar ontwerpster Heidi Abrahamson maakt hier juweeltjes van. Je kunt haar balletjes, die je zelf rolt van de vacht van je kat, toesturen. Zij tovert dit dan om tot een mooie ketting, een paar oorbellen of een ring, de ballen doen dienst als originele parels. Dankzij deze bijzondere juwelen kun je je kat overal mee naartoe nemen. De prijs van een kattenjuweel is op aanvraag.


12-05-2011 om 15:46 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geef power aan je voeten met de hoge platformschoen

Geef power aan je voeten met de hoge platformschoen




Victoria Beckham en Gwyneth Paltrow schijnen verzot op dé 4x4 onder de schoenen: de ultrahoge schoen met verborgen platform. De pletwals onder de schoenen, zo wordt de nieuwste generatie ook genoemd.


Victoria Beckham droeg ze op de recente koninklijke bruiloft en ook  andere celebs wanen zich met deze schoenen op grote voet.


Terwijl de klassieke stiletto doorgaans op een sierlijke punt eindigt, oogt het vooraanzicht van de platformschoen eerder op de boeg van een schip en komt die als het ware naar boven. De traditionele stiletto geeft subtiele macht aan de draagster, terwijl de stevige platformschoen de 4x4 onder de schoenen wordt genoemd en het vermogen heeft om als het ware de ondergrond als een heuse pletwals te verpletteren. "Dit is de schoen van de have-it-all generatie", vertelt de Amerikaanse styliste Luisa de Paula. "De platform voegt enerzijds een dosis drama toe aan de schoen en met de hoge hak oogt deze zeer comfortabel. Hoge hakken met een verborgen platform geven instant lift en laten duizelingwekkende schoenen makkelijker lopen, zo krijg je twee vliegen in één klap".


De platform schoen met ultrahoge hak is het accessoire van het moment, of je daar 735 euro voor neertelt bij Christian Louboutin of 29,99 euro bij New Look. Haal ze gerust in huis, want ook volgend seizoen voorspellen ontwerpers hun massale aanwezigheid in de winkels.


12-05-2011 om 12:35 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld lanceert peperduur badpak én nieuw soort schoen

Karl Lagerfeld lanceert peperduur badpak én nieuw soort schoen


http://imageshack.us/m/3/6673/schoenkarllagerfeld.jpg


Karl Lagerfeld heeft duidelijk niet stilgezeten. Tijdens de presentatie van zijn Chanel Cruise collectie in Cannes verblufte hij alle 200 aanwezigen met peperdure badpakken én een nieuw soort schoen.

De nieuwste badpakken mogen een aardige duit kosten. Zo'n paar miljoen euro zelfs. De ontwerper koos namelijk voor erg zeldzame edelstenen om zijn badpakken af te werken. Bezit je een groot, maar net niet zo groot, budget? Dan kan je ook genoegen nemen met de nieuwste soort schoenen van Lagerfeld. Hij ontwierp een laars met een open hiel en open tenen. De ontwerper zelf gaf er alvast de benaming 'Tango Thongs' aan.  (br.she)


12-05-2011 om 11:19 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trotseer de hitte met kleding van melk

Trotseer de hitte met kleding van melk


http://static2.hln.be/static/FOTO/pe/5/1/5/media_xl_4176680.jpg?20110511112410


Oma wist wel dat melk de botten steviger maakt, maar dat het witte goedje ook goed is voor de huid? Ela, een eco-vriendelijke modemerk, gebruikt voortaan melkeiwitten in haar stoffen. Dit maakt de stoffen luchtiger en geschikter voor warme dagen.


"We gebruiken soja-extracten en geregenereerde melkproteïnen om de kleding te laten ademen. Daardoor voelen deze zacht aan. Door deze te mengen met katoen, voelt de textuur luxueuzer en zacht aan. Ook ontstaat een lichte glans door de melk dat bij de reguliere biokatoen volledig ontbreekt", vertelt ontwerper Joyjit Talukdar .


De designer mikt op de zomer. "De jurken zijn eenvoudig met een tikkeltje glamour, want ik ontwerp voor vrouwen die zichzelf graag opkleden. Ook zijn ze geschikt voor zomerse soirees en brunches, waar je tegelijk comfortabel en gekleed mag zijn".


Naast melk, schijnt ook bamboe een ideale stof om de hitte te trotseren. Veel ecobewuste designers en shoppers opteren voor kleding met bamboe. Belangrijkste voordeel is de zachte structuur en het feit dat allergieën geen kans maken, wat de stof zeer geschikt voor kinderen maakt.


Andere designers als Didier Lecoanet en Hemant Sagar kiezen dan weer voor de principes van Ayureveda. Hun kleding is doordrenkt met olie en gemaakt van dezelfde samenstelling als bij Ayurvedische massages. Deze oliën dringen zo de kleding en de huid van de drager binnen. (br.hln)


11-05-2011 om 16:09 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is het een vals been? Of een laars?

Is het een vals been? Of een laars?



Bloggende fashionista's gaan momenteel wild te keer over de nieuwste laars van Prada, door de vleeskleurige schacht van het ontwerp lijkt het net alsof je pumps aanhebt, maar in werkelijkheid is het een laars.



Maar net door die vleeskleur lijkt het net alsof de draagster een vals been heeft. Je betaalt hier voor iets meer dan 1000 euro voor. Het enige  voordeel dat deze laarzen hebben, is dat je open schoentjes lijkt te dragen, maar je hoeft je niet te ontharen. Hoewel wat stoppels zelfs een minder erge optie dan deze gedrochten lijken.







Een andere lelijke schoen van dit moment is de mannensandaal van Dior waar al een sok in verwerkt is. Was dat niet een look waarvan iedereen ondertussen weet dat deze een grote blunder is? Gelukkig is het stukje stof wel verwijderbaar, waardoor je voor het prijskaartje van 600 euro toch min of meer twee paar schoenen krijgt.


09-05-2011 om 12:42 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
07-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Van der Borght wint Belgische editie Triumph Inspiration Awards

Tom Van der Borght wint Belgische editie Triumph Inspiration Awards


http://img84.imageshack.us/img84/2516/tomvanderborght.jpg


De modestudent Tom Van der Borght is woensdag als winnaar uit de bus gekomen tijdens de 4de editie van de Triumph Inspiration Award. De man mag op 6 juli de Belgische tricolore verdedigen tijdens de internationale finale in Berlijn.

Tom Van der Borght wordt omschreven als een getalenteerde modestudent aan de Stedelijke Academie van Sint Niklaas. Zijn project 'Transformama' haalde niet alleen de eerste prijs, maar kaapte ook de publieksprijs weg. "Ik was bang dat ik een stapje te ver was gegaan in mijn creatie. Maar ik vind het geweldig dat de jury mijn concept begrepen heeft. De combinatie van oud en nieuw, van modern en klassiek heeft ervoor gezorgd dat ik mijn klassieke mama heb kunnen omtoveren in een hippe 'madame'.

Op 6 juli vindt in Berlijn de internationale finale van de Triumph Inspiration Award plaats. De winnaar ontvangt een geldprijs van 15.000 euro en zal zijn winnende setje wereldwijd in alle Triumph-winkels verkocht zien worden. (br.she)


07-05-2011 om 00:48 geschreven door fashionista


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!