op reis
reizen
Foto
Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Inhoud blog
  • Kinderen krijgen les zoals 100 jaar geleden
  • Clara Cleymans: "Ik ben zwanger
  • Mountainbikers tonen hun hart voor zieke kinderen
  • Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilactie
  • Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Groetjes uit Arendonk
    Foto
    toremansmolen in arendonk
    Foto
    de kerstboom is klaar
    Foto
    de kerststal is klaar
    Foto
    van 2006 naar 2007 schol
    Foto
    Foto
    dit is de kapel aan de kolonie in merksplas
    Foto
    Foto
    ik verzamel eierdopjes , hier toon ik er enkelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vriendschapsbloem
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    wat je aan zee al kunt vinden!
    Foto
    hier nog verschillende kapellekens
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    01-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ouders

    Website leert ouders hoe kinderen veilig internet kunnen gebruiken

    De Gezinsbond en Child Focus hebben samen een website ontwikkeld rond veilig internet voor kinderen. Op de website staat alle mogelijke technische informatie, maar ook opvoedingsadvies en weetjes voor ouders.

    Uitbuiting en misbruik
    De nieuwe media en communicatietechnologieën bieden tal van mogelijkheden en zeker kinderen en jongeren brengen heel veel tijd door voor het computerscherm om te chatten, te gamen, informatie op te zoeken voor een huistaak en dies meer. "Internet maakt het leven soms eenvoudiger. De wereld is een dorp geworden. Die wereld moet een veilige wereld worden voor kinderen, want het internet biedt ook veel kansen voor uitbuiting en misbruik", zegt Kristine Kloeck, algemeen directeur van Child Focus.

    Kansen voor kinderen en jongeren
    Beide organisaties lanceren daarom de nieuwe website om ouders te informeren over het internet. "Mits enige ouderlijke begeleiding biedt het internet ook een waaier aan mogelijkheden en kansen voor kinderen en jongeren. Het wereldwijde web is voor hen immers een belangrijk middel om te communiceren, voor zelfontplooiing en om te ontspannen", aldus Nel Broothaerts van Child Focus.

    Dialoog tussen ouders en kinderen
    Volgens beide organisaties praten ouders te weinig met hun kinderen over het internet. Vaak omdat ze niet voldoende vertrouwd zijn met het onderwerp. "Het is belangrijk dat ouders en kinderen in dialoog gaan over het gebruik van internet en de gevaren ervan. Het moet een onderdeel van de opvoeding zijn", aldus Broothaerts.

    Voor ouders is er dus nood aan correcte en doelgerichte informatie. Op de site 'Onze kinderen veilig online', hier te raadplegen, worden uitleg en opvoedingstips gegeven over zaken als mailen, chatten, surfen en weblogs.

    Politieke prioriteit
    Veilig internet is momenteel geen politieke prioriteit, klagen de Gezinsbond en Child Focus. Beide organisaties hebben daarom recent een memorandum overhandigd aan informateur Reynders. "En we gaan met onze eisen ook naar de formateur en later de nieuwe regering. Er is immers nood aan een coherent beleid en één bevoegde minister", benadrukt Eric De Wasch van de Gezinsbond. (belga/hln)
    28/06/07 09u22

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-07-2007, 17:15 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    19/06 Fixkes zeggen neen tegen 'Tien Om Te Zien’ en ‘Zomerhit’

    ‘Tien om te zien’, het jaarlijkse VTM-liedjescircus dat in de zomer neerstrijkt in Blankenberge, zal het moeten stellen zonder Fixkes, met maandenlange nummer 1-hit ‘Kvraagetaan’ dé Vlaamse revelatie van het jaar. Ook Radio 2-evenement Zomerhit vroeg het aan bij Fixkes, en kreeg nul op het rekest.

    Een jaar geleden kende geen hond Fixkes. Eén single en vijftien weken op de eerste plaats van de Ultratop later, is de Stabroekse groep rond Sam Valkenborgh een fenomeen.
    Geschrokken van de wijde aandacht voor die debuutsingle, moet de groep nu ook nog wennen aan de verzoekjes die van alle kanten komen.

    Zo vroeg ‘Tien om te Zien’-samensteller Jos Van Oosterwijck of Fixkes in juli hun hit, en in augustus hun tweede single in Blankenberge wilden komen voorstellen. De groepsleden overwogen de aanvraag, en beslisten er niet op in te gaan.

    “Ik ben hier voor mijn plezier aan begonnen en wil dat ook zo houden,” zegt Valkenborgh. “Bij ‘Tien om te zien’ heb ik, met alle respect, geen goed gevoel. We horen er niet thuis: ik zie mezelf er niet op het podium staan of in de backstage zitten. Wanneer je als zestienjarige een gitaar vastpakt, hoop je ooit op Werchter of Pukkelpop te spelen, niet op ‘Tien om te zien’.”

    Ook de andere leden van Fixkes denken er zo over, zegt Valkenborgh. Hij benadrukt dat bij niemand deze beslissing is ingegeven door misprijzen voor een bepaald publiek of andere artiesten.

    Van Oosterwijck is ontgoocheld. “Fixkes ziet zich niet staan tussen artiesten als Natalia, Clouseau en Stan Van Samang,” zucht hij. “Mijn lijflied is ‘Cha cha cha’ van Raymond van het Groenewoud, voor dat eerste zinnetje: In de muziek bestaan er veel racisten. Voor mij is dit zo’n vorm van racisme, 'je beter voelen dan de anderen'. Dan heb ik liever dat ze zeggen dat ze niet kunnen, omdat ze aan de kust zeeziek worden. Ik begrijp het niet: willen deze jongens anders zijn, gewaagder?”

    Het hele verhaal doet denken aan een rel die in 1994 ontstond tussen Jos Van Oosterwijck en Noordkaaps Stijn Meuris, die weigerde ‘Druk in Leuven’ te brengen in ‘Tien om te Zien’. De ruzie liep uit in beweringen vanwege Meuris dat Van Oosterwijck de groep nadien ook van de Marktrock-affiche had laten schrappen. Twee jaar geleden weigerde Meuris opnieuw in ‘Tien Om Te Zien’ op te treden.

    Betekent deze weigering van Fixkes een VTM-banvloek vanwege de muziekverantwoordelijke van die zender? “Helemaal niet, maar in welke omgeving voelen ze zich dan wel thuis?”, vraagt Van Oosterwijck. “Ze moeten zelf bepalen welke plaats ze willen innemen. Maar ‘Kvraagetaan’? ‘t Is af, zo simpel is dat.”

    © 1994-2004 Concentra |Media|

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-07-2007, 16:56 geschreven door maria
    Reacties (0)
    29-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Tien Om Te Zien begint over twee weken

    10 om te zien
    (vtm)

    VANAF WOENSDAG 4 JULI 2007:
    NIEUW SEIZOEN TIEN OM TE ZIEN
    STEL ZELF DE ‘TIEN OM TE ZIEN’-UNPLUGGED SAMEN

    De populairste songs meezingen. De hits van het moment meejoelen. Nieuwe muzikale acts ontdekken. Uit de bol gaan op trendy muziek. Topartiesten uit binnen- en buitenland die samengebracht worden op één podium. De ongedwongen sfeer en de aanstekelijke ambiance van Blankenberge. Dat is ‘Tien Om Te Zien’ in een notendop.

    Anne De Baetzelier en Elke Vanelderen geven vanaf 4 juli 2007 de hele zomervakantie lang afspraak aan de jachthaven van Blankenberge voor een nieuw seizoen van ‘Tien Om Te Zien’. Net zoals vorig jaar kondigt Anne de artiesten aan en laat Elke u proeven van de sfeer in de backstage van ‘Tien Om Te Zien’.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-06-2007, 22:49 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.blankenbergse pier

    29/06 Blankenbergse Pier krijgt nieuwe invulling

    De concessie voor het horecadeel van de Blankenbergse Pier is overgedragen aan Bruggeling Francis Vandendorpe, zaakvoerder van het evenementenbedrijf Xanto. Hij gaat het exclusieve gebouw aan de kust een nieuwe invulling geven. Tegen 15 juli wil Vandendorpe de Pier zijn eerste verlichting geven.

    Vandendorpe was al geruime tijd op zoek naar een exclusieve locatie voor zijn plannen. Hij wil een permanente attractie inrichten en die afwisselen met tijdelijke architecturale projecten. "Er waren onderhandelingen bezig met het Atomium in Brussel, de eerste verdieping van de Eifeltoren in Parijs en de Pier in Blankenberge", zegt Vandendorpe. "Uiteindelijk is het de Pier geworden. Die is uniek aan de Vlaamse kust. Tegen 15 julli willen we het kopgebouw in het licht plaatsen."

    De Brugse horeca-uitbater en evenementen-organisator wil de Pier snel terug op de kaart plaatsen. "De Pier heeft de jongste tijd veel tegenslagen gekend. Er was Train City, een expo voor treinen midden in de zee en de uitbating van een self service met feestzaal. Deze initiatieven hebben aan het imago van het gebouw niet veel goed gedaan. Ik wil het monument in ere herstellen", zegt Vandendorpe.

    Op de gelijkvloerse verdieping zal hij een gewone tearoom inrichten met snacks en drank. Er komt een visrestaurant met een beperkte kaart. Het restaurant moet al half juli openen. Elke zondagmorgen zal er mogelijkheid zijn tot brunch. Op het gelijkvloers blijft het speeldorp voor de jongsten open, net als de zaal voor recepties, bedrijfsfeesten en tijdelijke tentoonstellingen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-06-2007, 22:32 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 23/05-29/05 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 16/06-22/06 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Foto
    telorenlekker arendonk
    Foto
    de winter is nabij
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    de O L Vr kerk van arendonk
    Foto
    kapelleken van de grotstraat
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    thesaint
    blog.seniorennet.be/thesain
    Foto
    dit is een van onze egeltjes , ze doen nu hun winterslaap
    Foto
    dit is de tongkus
    Foto
    Foto
    Foto
    deze vogels komen nu in de winter allen in onze tuin eten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hier nog enkele van mijn stukjes kantklos
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    20 jaar geleden op een tentoonstelling
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hele dikke knuffel
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!