op reis
reizen
Foto
Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Inhoud blog
  • Kinderen krijgen les zoals 100 jaar geleden
  • Clara Cleymans: "Ik ben zwanger
  • Mountainbikers tonen hun hart voor zieke kinderen
  • Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilactie
  • Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Groetjes uit Arendonk
    Foto
    toremansmolen in arendonk
    Foto
    de kerstboom is klaar
    Foto
    de kerststal is klaar
    Foto
    van 2006 naar 2007 schol
    Foto
    Foto
    dit is de kapel aan de kolonie in merksplas
    Foto
    Foto
    ik verzamel eierdopjes , hier toon ik er enkelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vriendschapsbloem
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    wat je aan zee al kunt vinden!
    Foto
    hier nog verschillende kapellekens
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    19-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stad kleurt week lang roze dankzij Antwerp Pride

    Stad kleurt week lang roze dankzij Antwerp Pride

    stad kleurt weeklang rose dankzij antwerp pride



    Antwerpen kleurt vanaf maandag een week lang roze met Antwerp Pride. De homo's, lesbiennes en biseksuelen nodigen iedereen uit om mee te feesten.

    Het evenement is aan de vierde editie toe. Vorig jaar trok het 50.000 bezoekers. "Met Antwerp Pride tonen we dat de holebi-gemeenschap een onderdeel is van de stad Antwerpen", zegt Jeroen Van Lievenoogen, medeorganisator. "Op het Eilandje plannen we een groot straatfeest met internationale dj's. We willen iedereen kennis laten maken met de holebicultuur."

    Antwerp Pride wint ook aan internationale uitstraling. Holebi's plannen hun reis naar Antwerpen in de periode van dit evenement. "In Italië en Israël worden pakketten aangeboden naar de Antwerp Pride en vanuit Manchester vertrekt zelfs een partyvlucht naar Antwerpen", zegt Van Lievenoogen. "Het is voor homo's goed vertoeven in de stad. In tegenstelling tot andere Europese steden word ik niet nageroepen op straat."

    antwerp pride


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-06-2011, 20:28 geschreven door maria
    Reacties (6)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omleidingsroute bij werken viaduct Vilvoorde al te zien in filmpjes

    Omleidingsroute bij werken viaduct Vilvoorde al te zien in filmpjes

    omleidingsroute bij werken viaduct vilvoorde al te zien in filmpjes



    Het Vlaams Agentschap Wegen en Verkeer biedt een paar filmpjes aan die mensen moeten helpen om de werken op het viaduct in Vilvoorde voor te bereiden. De filmpjes illustreren de omleidingslus die de komende maanden gevolgd moet worden.

    Weggebruikers kunnen een paar deeltjes van de omleiding al eens bekijken op de website van het Agentschap.

    De werken op het viaduct van Vilvoorde gaan zondagavond van start. De lus van de E19 naar de buitenring zal telkens tussen 14.00 uur en 21.00 uur afgesloten worden voor het verkeer.

    Wie uit Antwerpen komt via de E19 moet tussen 14.00 uur en 21.00 uur omrijden via de binnenring om naar de buitenring te gaan. De omleiding, die ongeveer acht kilometer lang is, gaat in de omgekeerde richting en maakt uiteindelijk een keerbeweging via de Woluwelaan (R22).



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-06-2011, 20:19 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brand verwoest kaarsenfabriek in Herentals

    Brand verwoest kaarsenfabriek in Herentals

    brand verwoest kaarsenfabriek 2


    Een uitslaande brand heeft zondagmiddag rond 15.15u een fabriekje met handgemaakte kaarsen totaal verwoest. Het was een toevallig passerende politiepatrouille die het vuur bij KDW in de Laarstraat in Noorderwijk (Herentals) opmerkte.

    Toen de brandweer arriveerde, was er al sprake van een uitslaande bedrijfsbrand. De loodsen achter een momenteel onbewoond huis werden compleet door het vuur verwoest. Op het moment van de brand was er niemand in de buurt aanwezig. De eigenaars van KDW wonen in Olen. Zij reageerden zwaar aangeslagen.

    Met de brand ging een felle rookontwikkeling gepaard. De politie liet omroepen dat inwoners van Noorderwijk en Olen ramen en deuren gesloten moesten houden. Het ging niet om giftige of schadelijke rook.

    Met een kraan zijn de laatste muren van de verwoeste firma zondag nog platgegooid, want daar heerste instortingsgevaar.

    Hans Otten

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-06-2011, 20:13 geschreven door maria
    Reacties (0)
    17-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft Airbus doorzichtig vliegtuig afgekeken van Antwerpse studenten

    Heeft Airbus doorzichtig vliegtuig afgekeken van Antwerpse studenten?

    heeft airbus doorzichtig vliegtuig afgekeken van antwerpse studenten 2




    Zeven studenten Productontwikkeling aan de Antwerpse Artesis Hogeschool schrokken zich rot toen ze het nieuwe concept van de doorzichtige Airbus zagen. De Airbus lijkt verdacht hard op een zweefvliegtuig dat zij een jaar geleden ontworpen.

    De zeven ontwierpen begin vorig jaar een zweefvliegtuig tijdens een workshop ‘duurzame mobiliteit’ op school. Transglider, doopten ze het futuristische toestel. Toen ze gisteren het ontwerp zagen van de nieuwe, ‘doorzichtige’ Airbus, was het even schrikken. “De gelijkenis tussen ons zweefvliegtuig en de nieuwe Airbus is frappant. Vooral het raamwerk van de cabine is bijna identiek”, stelt Christophe Willekens (24).

    Allebei gebruikten ze een bionisch skelet met daarrond een doorzichtig membraan, met als resultaat een fenomenaal panoramisch zich voor de inzittenden.

    Afgekeken?

    De kans dat Airbus het ontwerp van de cabine heeft ‘afgekeken’ van de studenten is niet onbestaand. “Qua timing kan het perfect. We hebben het begin vorig jaar ontworpen. Airbus zit nog maar in een conceptuele fase en is er dus maximum een aantal maanden mee bezig”, stelt Chritophe. De studenten stelden hun toestel ook voor aan een groot publiek. Kans bestaat dat iemand de informatie heeft 'gelekt'.


    We zeggen niet dat Airbus ons idee gestolen heeft, maar moest het ons concept gebruikt hebben, zouden we dat natuurlijk graag willen weten. Ze mogen mij ook altijd een job aanbieden, als ze het willen goedmaken”, besluit de student lachend.

    Lees ook het artikel 'In 2050 vlieg je in een doorzichtige Airbus'

    Bekijk de Airbus-demonstratievideo via YouTube:

    Bekijk hier de video

    GDew



    Galerij


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-06-2011, 21:08 geschreven door maria
    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen die naar borsten staren, leven 5 jaar langer"

    "Mannen die naar borsten staren, leven 5 jaar langer"

    mannen die naar borsten staren leven 5 jaar langer


    Voor het onderzoek, dat in de New England Journal of Medicine werd gepubliceerd, werden 500 mannen in drie ziekenhuizen in Frankfurt gedurende een periode van vijf jaar gevolgd. De helft van de mannen kreeg de opdracht hun ogen dagelijks de kost te geven, de andere helft kreeg de opdracht niet naar borsten te kijken.

    Tegen het einde van de studie merkten de onderzoekers dat de mannen die regelmatig naar borsten staarden een lagere bloeddruk hadden en een tragere polsslag in rust lieten noteren.

    Bloeddoorstroming

    "Seksuele opwinding doet het hart sneller slaan en de bloeddoorstroming toenemen. Dat zorgt dan weer voor een betere gezondheid. Er bestaat geen twijfel over: naar borsten staren is gezond voor mannen", aldus onderzoekster Karen Weatherby.
    "Enkele minuten staren per dag halveert het risico op een beroerte of een hartaanval. Een gemiddelde man die dit consistent doet, kan zijn leven met vier of vijf jaar verlengen."

    Volgens Weatherby staat het staren naar borsten zelfs quasi gelijk aan het volgen van een intensief trainingsprogramma. "Tien minuten naar de rondingen van een welgevormde vrouw kijken, staat min of meer gelijk aan een aerobic-sessie van 30 minuten", aldus Weatherby.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-06-2011, 21:00 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan twee uur tv per dag verhoogt risico op vroege dood

    Meer dan twee uur tv per dag verhoogt risico op vroege dood

    meer dan twee uur tv per dag verhoogt risico op vroege dood

    Meer dan twee uur per dag tv kijken, kan tot een vroegtijdige dood leiden.

    Onderzoekers zijn erachter gekomen dat voor elke twee uur tv-kijken per dag, het risico op het ontwikkelen van diabetes type 2 20% hoger wordt. Oftewel 178 extra personen per 100.000 personen.

    Het risico op een al dan niet fatale hartziekte stijgt met 15% en het risico op sterven door een andere oorzaak stijgt met 13%.

    Gebrek aan beweging en het eten van ongezonde voeding tijdens het tv-kijken, liggen aan de basis van de verhoogde risico's.

    De bevindingen van de Deense en Amerikaanse onderzoekers zijn gebaseerd op een analyse van acht studies, waarbij 235.000 mensen betrokken waren.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-06-2011, 20:58 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweehonderd strafpleiters willen Ronald Janssen gratis verdedigen

    Tweehonderd strafpleiters willen Ronald Janssen gratis verdedigen

    tweehonderd strafpleiters willen ronald janssen gratis verdedigen


    Zowat tweehonderd Vlaamse advocaten doen er alles aan om later dit jaar Ronald Janssen te kunnen verdedigen. De strafpleiters zijn meer dan waarschijnlijk uit op de media-aandacht die het proces zal krijgen.

    De advocaten bieden gratis hun diensten aan. Ze zouden zelfs cipiers en andere gedetineerden aanspreken om hun visitekaartjes bij de gruwel uit Loksbergen te krijgen, zo schrijft een krant van De Persgroep.

    Die manier van handelen is deontologisch verboden, maar volgens de Antwerpse stafhouder Dirk Grootjans gaat het over een praktijk die echter vaker voorkomt. Een advocaat die de overtreding begaat, riskeert geschorst te worden.

    Ronald Janssen zal in september terechtstaan voor de moorden op Annick Van Uytsel (18), Shana Appeltans (18) en Kevin Paulus (22). Momenteel wordt de leraar enkel verdedigd door Zvonimir Miskovic.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    17-06-2011, 20:53 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 23/05-29/05 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 16/06-22/06 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Foto
    telorenlekker arendonk
    Foto
    de winter is nabij
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    de O L Vr kerk van arendonk
    Foto
    kapelleken van de grotstraat
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    wilfried_en_jeannette
    blog.seniorennet.be/wilfrie
    Foto
    dit is een van onze egeltjes , ze doen nu hun winterslaap
    Foto
    dit is de tongkus
    Foto
    Foto
    Foto
    deze vogels komen nu in de winter allen in onze tuin eten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hier nog enkele van mijn stukjes kantklos
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    20 jaar geleden op een tentoonstelling
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hele dikke knuffel
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!