op reis
reizen
Foto
Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Inhoud blog
  • Kinderen krijgen les zoals 100 jaar geleden
  • Clara Cleymans: "Ik ben zwanger
  • Mountainbikers tonen hun hart voor zieke kinderen
  • Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilactie
  • Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Groetjes uit Arendonk
    Foto
    toremansmolen in arendonk
    Foto
    de kerstboom is klaar
    Foto
    de kerststal is klaar
    Foto
    van 2006 naar 2007 schol
    Foto
    Foto
    dit is de kapel aan de kolonie in merksplas
    Foto
    Foto
    ik verzamel eierdopjes , hier toon ik er enkelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vriendschapsbloem
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    wat je aan zee al kunt vinden!
    Foto
    hier nog verschillende kapellekens
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    18-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Record: nagels van 6 meter lang

    Record: nagels van 6 meter lang

    record nagels van 6 meter lang

    Wat krijg je als je je nagels 18 jaar lang niet meer knipt? Juist, de langste nagels ter wereld. De 45-jarige Chris Walton is momenteel recordhoudster met nagels van bijna 6 meter lang.

    De zangeres is beter bekend onder de bijnaam 'The Dutchess'. Ze zou, ondanks haar ontzettend lange nagels, nog altijd zelf het huishouden kunnen doen. Ook kan ze zich zonder al te veel problemen opmaken. Alleen steekt ze liever geen kleingeld in haar zakken, wegens te moeilijk om de centen eruit te vissen.

    Wanneer Walton een sms moet sturen, doet ze dat met de knokkels van haar hand. De vrouw denkt er wel aan om haar nagels te knippen, nu ze het record beet heeft. "Het zal wel wennen worden."



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    18-09-2011, 21:54 geschreven door maria
    Reacties (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Argentinië wil nog meer kernenergie

    Argentinië wil nog meer kernenergie

    argentinie wil nog meer kernenergie


    Terwijl landen overal ter wereld hun plannen voor kernenergie terugschroeven sinds de ramp in Japan, blijft Argentinië de capaciteit van zijn kerncentrales opvoeren en nieuwe reactoren bouwen.

    De regering van president Cristina Fernández ondertekende eind augustus contracten om de levensduur van de twee bestaande Argentijnse kerncentrales te verlengen en hun vermogen op te voeren. Bovendien komen er nog twee centrales bij voor 2020.

    De meeste Argentijnen zijn tegen verdere investeringen, blijkt uit opiniepeiling die Greenpeace Argentinië dit jaar liet uitvoeren. Twee derde van de Argentijnen vindt kernenergie "gevaarlijk" of "zeer gevaarlijk", 74 procent vindt dat men moet stoppen met kernenergie, slechts 16 procent wil een uitbreiding.

    Macht van nucleaire sector

    Ondanks de ramp met de centrales in het Japanse Fukushima, in maart dit jaar, blijft Argentinië inzetten op kernenergie, zegt ingenieur Ernesto Boerio van Greenpeace. "Omdat er meer elektriciteit nodig is, is de regering op alle fronten actief. De nucleaire sector is zo machtig dat ze op het politieke beleid blijft wegen om de investeringen te behouden."

    Argentinië is een van de drie Latijns-Amerikaanse landen die een nucleair programma konden ontwikkelen. De andere twee zijn Brazilië en Mexico.

    De eerste Argentijnse centrale ging in 1974 van start, Atucha I, in de oostelijke provincie Buenos Aires, op 100 kilometer van de hoofdstad. Tien jaar kwam daar met Embalse, in de centrale provincie Córdoba, een tweede bij. In de jaren negentig verdwenen de plannen voor Atucha II in de koelkast maar in 2006 werden ze weer voortgezet; volgend jaar wordt de centrale geopend.

    Kerncentrales leveren nu 5 tot 7 procent van de Argentijnse energie, met Atucha II zal dat oplopen tot 12 procent.

    Bron: IPS

    Archiefbeeld: Photonews



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-09-2011, 21:31 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruimteschroot stort neer op aarde

    Ruimteschroot stort neer op aarde

    ruimteschroot stort neer op aarde



    Over enkele dagen moet de afgedankte Amerikaanse onderzoekssatelliet UARS weer in de atmosfeer terechtkomen, maar zal daar niet helemaal opbranden. Het risico voor mensen is echter "zeer gering", zo heeft de NASA donderdag bekendgemaakt.

    Het Amerikaanse ruimtevaartbureau gaat ervan uit dat de UARS ("Upper Atmosphere Research Satellite") omstreeks 24 september weer de atmosfeer binnenduikt. Het meer dan zes ton wegend stuk ruimteschroot zal dan uiteenrijten, maar niet alles zal opbranden.

    Terwijl Russische media speculeren dat de hoofdstad Moskou in "de risicozone" zou kunnen liggen, is het nog te vroeg om te voorspellen wanneer de satelliet ter grootte van een schoolbus aan de kamikaze-operatie begint, zegt de NASA.

    Het risico dat mensen gewond raken, is "extreem gering", beklemtoont het Amerikaanse ruimtevaartbureau evenwel al. Sedert de jaren vijftig is er zelden of nooit schade geweest bij het op Aarde neerploffen van ruimteschroot.

    De NASA belooft de evolutie van heel nabij te volgen en nieuwe bevindingen op haar website te posten. Wie een brokstuk vindt, mag het niet aanraken en moet de politie verwittigen. De UARS werd in 1991 gelanceerd om de ozonlaag rondom onze planeet te bestuderen. De metingen stopten in 2005, en sindsdien is de kunstmaan niet meer operationeel.

    Beeld: Photonews


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-09-2011, 21:04 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuur in de war door warm voorjaar en natte zomer

    Natuur in de war door warm voorjaar en natte zomer

    natuur in de war door warm voorjaar en natte zomer


    Door het warme voorjaar en de extreem natte zomer is de herfst er twee tot drie weken te vroeg gestart. De bladeren van de bomen zien niet langer groen. Hier en daar is zelfs al een kaal exemplaar te zien.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-09-2011, 20:59 geschreven door maria
    Reacties (0)
    13-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Mathilde leent peperduur juweel van Fabiola

    Prinses Mathilde leent peperduur juweel van Fabiola

     

    prinses mathilde leent peperduur juweel van fabiola
    prinses mathilde leent peperduur juweel van fabiola

    Prinses Mathilde schitterde tijdens het huwelijk van prins Albert en Charlene Wittstock. Dat kwam mede door een opvallende diamanten broche, een erfstuk van koningin Fabiola.


    Mathilde had zich voor de gelegenheid gehuld in een kleed van Giorgio Armani, en werkte het geheel af met een prachtige diamanten broche. Prijsloos, zo bleek achteraf, want het juweel was geleend van koningin Fabiola, die de broche al tientallen jaren in haar bezit heeft


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-09-2011, 22:40 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Fabiola in rolstoel

    Koningin Fabiola in rolstoel

    koningin fabiola in rolstoel
    koningin fabiola in rolstoel
    25 mei 2011 -

    Koningin Fabiola wordt in het koninklijk paleis de laatste tijd overal per rolstoel naartoe gereden. Al beweert het paleis zelf dat er helemaal niets aan de hand is.


    Opmerkelijk beeld gisteren bij de uitreiking van de Internationale Koning Boudewijn-prijs voor Ontwikkelingswerk. Niet alleen waren prins Laurent en prinses Claire niet uitgenodigd voor de ceremonie, ook werd koningin Fabiola per rolstoel naar de plaats gereden. De vrouw stond enkel op toen er een groepsfoto genomen werd.

    Eerder werd koningin Fabiola ook al in een rolstoel gespot, maar toen was ze bijzonder verzwakt. En nu? "Er is geen reden tot paniek. De koningin probeert haar krachten te sparen zodat ze haar gesprekspartners zo goed mogelijk te woord kan staan. Daarom maakt ze gebruik van een rolstoel voor de verplaatsingen in het paleis", laat een woordvoerder aan een krant van De Persgroep weten.

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-09-2011, 22:37 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herdenkingsconcert Michael Jackson in Wales

    Herdenkingsconcert Michael Jackson in Wales

     
    herdenkingsconcert michael jackson in wales 2
    herdenkingsconcert michael jackson in wales 2
    13 september 2011 - Familieleden en sterren willen met een concert in Wales de overleden Amerikaanse popster Michael Jackson herdenken. Presentator van het 'Michael Forever Tribute Concert' op 8 oktober in het Millennium Stadium van Cardiff zal de Amerikaanse acteur Jamie Foxx zijn. Er zullen optredens zijn van onder andere Christina Aguilera, Craig David en Smokey Robinson.

    Katherine Jackson, moeder van Wacko Jacko, verwacht zich aan een "waardige show" als aandenken aan haar zoon die twee jaar geleden is overleden. Ze kondigde aan de show te zullen bijwonen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-09-2011, 22:31 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham viert succes nieuwe kledinglijn met dochter Harper

    Victoria Beckham viert succes nieuwe kledinglijn met dochter Harper

     
    victoria beckham viert succes nieuwe kledinglijn met dochter harper




    september 2011 -

    Victoria Beckham haar nieuwste collectie werd bijzonder positief onthaald tijdens de New York Fashion Week en dat vierde de ster graag met haar dochtertje Harper. Samen gingen ze shoppen in de kledingzaak van Prada.


    De intrede van Victoria en Harper Beckham in de Prada-winkel zorgde voor veel opwinding. Iedereen wou een foto van moeder en dochter. Een hoop aandacht waar mevrouw Beckham blijkbaar op voorbereid was. Ze was tot in de puntjes verzorgd en droeg een schelpvormige halterjurk uit haar eigen collectie.

    Zo moeder, zo dochter: de kleine Harper was stijlvol gekleed in een roze jurkje en had een schattig strikje in haar donzige haren. Toch deelt Harper nog niet dezelfde interesses met haar mama. De jongste Beckham-telg sliep gedurende de hele shoppingtrip


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-09-2011, 22:28 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twintig Bekende Antwerpenaren beschilderen hun bolder

    Twintig Bekende Antwerpenaren beschilderen hun bolder

    twintig bekende antwerpenaren beschilderen hun bolder



    Twintig bekende Antwerpenaren gingen voor Gazet van Antwerpen aan de slag met verf en penseel. Ze beschilderden een bolder voor de bolderwandeling, die u vanaf zondag 18 september kan afleggen in het centrum van Antwerpen.

    Voor de wandeling is een route Zuid en een route Noord uitgestippeld. De volgende dagen verschijnen de bolders mondjesmaat in het straatbeeld, maar met het grote startfeest van zondag 18 september, de zogenaamde boldervertellingen, is het plaatje compleet. De bolders blijven staan tot 6 november. Hier ons lijstje van artistieke bekende Antwerpenaren.

    Route Noord: Patrick Janssens (‘De Dulle Griet’), Jef Van Campen (‘Moederbolder), Marleen Merckx (‘Ganzenspel’), Erik Van Looy (‘Filmquiz’), Marc Van Peel (‘de Zesde Roos’), Kristien Hemmerechts en Maximo Felix (‘Legba’), Veerle Dobbelaere (‘Antwerpse Handjes’), Guillaume Van Der Stighelen (‘Voor Matti’), Cathy Berx (‘Brief uit A’)

    Route Zuid: Gene Bervoets (‘Voor Gene 3x bellen aub’), Sihame El Kaouakibi en Werner Van Reck (‘Light my Fire’), Nathalie Meskens (‘Walvis’), Axl Peleman (‘Wereldstad’), Warre Borgmans (‘Lekkerbolder’), Anja Stas (‘Zeebra’), Christa Reniers (‘Schuimkop’), Peter Holvoet Hanssen (‘De Pierewaaier’), Gaston Berghmans (‘Bolderclowneke’), Axel Daeseleire en Collectief (‘Alliance’), Bart De Wever (‘Schelde’)

    Op de foto: bolderkunstenaar Jef Van Campen tussen een aantal van de afgewerkte bolders, die zijn beschilderd door bekende Antwerpenaren.

    Foto Sarah Van den Elsken

    Meer info op www.gva.be/bolder.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    13-09-2011, 22:23 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 23/05-29/05 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 16/06-22/06 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Foto
    telorenlekker arendonk
    Foto
    de winter is nabij
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    de O L Vr kerk van arendonk
    Foto
    kapelleken van de grotstraat
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    eugeen
    blog.seniorennet.be/eugeen
    Foto
    dit is een van onze egeltjes , ze doen nu hun winterslaap
    Foto
    dit is de tongkus
    Foto
    Foto
    Foto
    deze vogels komen nu in de winter allen in onze tuin eten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hier nog enkele van mijn stukjes kantklos
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    20 jaar geleden op een tentoonstelling
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hele dikke knuffel
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!