op reis
reizen
Foto
Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Inhoud blog
  • Kinderen krijgen les zoals 100 jaar geleden
  • Clara Cleymans: "Ik ben zwanger
  • Mountainbikers tonen hun hart voor zieke kinderen
  • Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilactie
  • Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Groetjes uit Arendonk
    Foto
    toremansmolen in arendonk
    Foto
    de kerstboom is klaar
    Foto
    de kerststal is klaar
    Foto
    van 2006 naar 2007 schol
    Foto
    Foto
    dit is de kapel aan de kolonie in merksplas
    Foto
    Foto
    ik verzamel eierdopjes , hier toon ik er enkelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vriendschapsbloem
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    wat je aan zee al kunt vinden!
    Foto
    hier nog verschillende kapellekens
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    09-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Personeel Delhaize voert actie tegen nieuwe kassa's

    Personeel Delhaize voert actie tegen nieuwe kassa's

    personeel delhaize voert actie tegen nieuwe kassa s


    De kassiers van Delhaize zijn niet te spreken over de nieuwe kassa’s van de supermarktketen. “Bij het nieuwe kassameubel staat de printer, waar het kasticket uitrolt, niet langer voor maar langs de kassier. Dit gaat onvermijdelijk tot rugklachten leiden”, zegt Ludo Kriekels van de vakbond BBTK die maandag actie gaat voeren in de Delhaize van Hasselt.

    De nieuwe kassa’s staan momenteel enkel nog maar in de vernieuwde Delhaizevestigingen van Kasterlee, Merksem, Kessel-Lo en Melsbroek. Vandaag worden ze ook geïnstalleerd in de Delhaize van Hasselt.

    Wat de vakbond BBTK ook stoort, is dat Delhaize geen rekening heeft gehouden met de arbeidsgeneesheer en preventieadviseur, die allebei een negatief advies hebben gegeven over de nieuwe kassa’s.

    Uniform

    Naast de nieuwe kassa’s is er onder de kassiers ook gemor over de nieuwe uniformen die Delhaize plant.

    “Delhaize wil dat op de nieuwe uniformen de voor- en achternaam van de kassier wordt vermeld”, zegt BBTK-vakbondssecretaris Ludo Kriekels. “Volgens ons komt daarmee de privacy van de kassiers in het gedrang.” “Wat betreft de uniformen zijn we tot een compromis gekomen”, zegt Dekelver. “Op de nieuwe uniformen zal enkel de familienaam en de eerste letter van de voornaam vermeld worden."

    .

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    09-06-2013, 19:51 geschreven door maria
    Reacties (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gekantelde vrachtwagen door vervelende wesp

    Gekantelde vrachtwagen door vervelende wesp

    gekantelde vrachtwagen door vervelende wesp


    In het Oost-Vlaamse Beervelde (Lochristi) is zondagnamiddag een vrachtwagen gekanteld nadat de chauffeur gehinderd werd door een wesp en daarbij de controle over het voertuig verloor. Dat zegt de Oost-Vlaamse wegpolitie.

    De afrit Beervelde op de E17 richting Kortrijk is sinds 13 uur afgesloten omdat de lading opgeruimd moet worden. De Ierse chauffeur werd met lichte verwondingen naar het Gentse UZ overgebracht. De lading van zijn voertuig, allerlei cosmetica, kwam op de rijbaan en in de berm terecht. De brandweer is die nu aan het opruimen en aan het overladen, mogelijk zijn die werken om 17 uur afgerond.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    09-06-2013, 19:47 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dode bruinvis aangespoeld in De Panne

    Dode bruinvis aangespoeld in De Panne

    dode bruinvis aangespoeld in de panne


    In de badplaats De Panne is zondagnamiddag een dode bruinvis aangespoeld. De brandweer vermoedt dat het zoogdier geraakt werd door de schroef van een schip waardoor het zwaargewond raakte en uiteindelijk stierf.

    De aangespoelde bruinvis is ongeveer één meter groot. "Van een reddingsoperatie is geen sprake meer geweest", klinkt het bij de brandweer van De Panne. Het dier was zwaar toegetakeld.

    De brandweer vermoedt dat het beest geraakt werd door een schroef van een schip. Het BMM, de Beheerseenheid Mathematisch Model van de Noordzee, werd op de hoogte gebracht. Jan Haelters van het BMM haalt het dier maandag op.

    Vorig jaar raakte bekend dat het aantal bruinvissen in het Belgische deel van de Noordzee was toegenomen. De laatste twee weken zijn al ruim 60 dode bruinvissen en zeehonden aangespoeld aan de Belgische kust. Marinebiologen steken dit op de vissers, omdat de vissen in hun netten verstrikt raken.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    09-06-2013, 19:45 geschreven door maria
    Reacties (0)
    06-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Albert wordt 79

    Koning Albert wordt 79

    koning albert wordt 81

    Koning Albert wordt vandaag 79 jaar.

    Op 9 augustus 1993 werd hij ingehuldigd als koning Albert II, na het overlijden van zijn broer Boudewijn. Hij staat bekend om zijn flamboyante levensstijl, die een stuk losser en jovialer is dan die van zijn voorganger. Zo is hij een fervent motorfanaat, en heeft al meermaals breuken en andere blessures opgelopen bij het uitoefenen van zijn hobby.

    Oudste regerende vorst

    Tot dusver heeft Albert er een bijzonder turbulent koningschap opzitten. Zo heeft hij al negen regeringen meegemaakt, van Dehaene I bij het bestijgen van de troon in 1993, tot de huidige regering Di Rupo. Sinds 2009 is hij officieel de langst levende Belgische vorst. Daarvoor moest hij enkel onze eerste koning, Leopold I, laten voorgaan.

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-06-2013, 11:05 geschreven door maria
    Reacties (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arendonkse student stoot Natalia van eerste plaats

    Arendonkse student stoot Natalia van eerste plaats

    album van arendonkse student stoot natalia van eerste plaats in ultratop

    25/05/'09 Arendonk (2370) The Sunsets gaven begin april hun eerste optreden. Het trekzakduo heeft ondertussen het best verkochte album van Vlaanderen. Matthias Lens (23) uit Arendonk is de mannelijke helft van het duo.

    Matthias Lens is al heel jong door de accordeonmicrobe gebeten. “Ik speel van mijn vijf jaar”, blikt hij terug.

    “Mijn grootouders hadden vroeger een balorkestje Anjo and the Ricky’s. In hun repetitieruimte stonden heel wat instrumenten. Toch voelde ik mij direct aangetrokken tot de accordeon. Ik sleepte dat instrument letterlijk achter mij aan.”

    Gouden plaat

    Nu zit Matthias in het voorlaatste jaar van het Koninklijk Conservatorium in Antwerpen. Een jaartje hoger zit Annelies Winten (24) uit Rekem. Samen met haar vormt Matthias sinds twee maanden het accordeonduo The Sunsets.

    Hun debuutalbum, een mix van vijftien bekende schlagerhits, staat al veertien dagen op nummer één in de Vlaamse hitlijsten. De plaat ging al meer dan 15.000 keer over de toonbank, goed voor goud.

    Drukke agenda

    “Onverwacht en onverhoopt”, lacht Matthias. “Sinds ons eerste optreden tijdens het Schalagerfestival in Hasselt in april is het een beetje gekkenwerk om alles georganiseerd te krijgen. Vakantie zit er dit jaar niet in, tot Kerstmis is mijn agenda volgeboekt."

    "We zitten nu ook nog in de examens, maar als ik enkele vakken naar tweede zit verplaats, lukt het me wel om dit jaar te slagen.”

    Andere projecten

    Matthias wil zijn hele leven al beroepsmuzikant worden. Met het succes van The Sunsets lijkt die droom uit te komen.

    Toch laat hij andere projecten niet vallen. “Ik speel drie jaar bij het Guido’s Orchestra, een bekend Nederlands poporkest. Dat het orkest in juli en augustus vakantie neemt, is voor mij een meevaller.”

    Meerdere stijlen

    Samen met Ludo Mariën, Bart Wils en Geert Laureyssen vormt Matthias nog het A4-accordeonkwartet. ”Die groep speelt een heel ander genre dan The Sunsets, vooral klassieke stukken. Het is dus niet dat ik mij beperk tot één stijl of voor eentje mijn neus ophaal."

    "Zelfs de cd van The Sunsets is niet volledig gevuld met schlagers. Er staat een verborgen track op: een accordeonversie op van 'Use somebody' van Kings of Leon.”

    Sterspeler

    In Arendonk en omgeving is Matthias al jaren gekend als dirigent van de harmonicavrienden en als keyboardspeler op Arendonk Zingt en Hutsepop.

    Moeten die organisaties vrezen dat ze hun sterspeler verliezen? “Zeker niet”, zegt Matthias beslist. “De manager weet al dat ik Hutsepop in Retie op 22 augustus niet wil missen. Ik laat niets in de steek. We hebben nu wel veel succes met The Sunsets, maar de hype kan volgend jaar al voorbij zijn", blijft Matthias nuchter.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-06-2013, 11:01 geschreven door maria
    Reacties (1)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 23/05-29/05 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 16/06-22/06 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Foto
    telorenlekker arendonk
    Foto
    de winter is nabij
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    de O L Vr kerk van arendonk
    Foto
    kapelleken van de grotstraat
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    schalulleke
    blog.seniorennet.be/schalul
    Foto
    dit is een van onze egeltjes , ze doen nu hun winterslaap
    Foto
    dit is de tongkus
    Foto
    Foto
    Foto
    deze vogels komen nu in de winter allen in onze tuin eten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hier nog enkele van mijn stukjes kantklos
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    20 jaar geleden op een tentoonstelling
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hele dikke knuffel
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!