op reis
reizen
Foto
Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Inhoud blog
  • Kinderen krijgen les zoals 100 jaar geleden
  • Clara Cleymans: "Ik ben zwanger
  • Mountainbikers tonen hun hart voor zieke kinderen
  • Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilactie
  • Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Groetjes uit Arendonk
    Foto
    toremansmolen in arendonk
    Foto
    de kerstboom is klaar
    Foto
    de kerststal is klaar
    Foto
    van 2006 naar 2007 schol
    Foto
    Foto
    dit is de kapel aan de kolonie in merksplas
    Foto
    Foto
    ik verzamel eierdopjes , hier toon ik er enkelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vriendschapsbloem
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    wat je aan zee al kunt vinden!
    Foto
    hier nog verschillende kapellekens
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    28-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordaantal teken in Nederland

    Recordaantal teken in Nederland

    recordaantal teken in nederland

    Nederland rekent af met een recordaantal teken. Die kleine insecten kunnen bij de mens de ziekte van Lyme veroorzaken.

    In de twaalf vaste vanglocaties van de Wageningen Universiteit werden dit jaar al meer teken gevonden dan in de voorbije jaren. Op zich is dat een grote verrassing, want men had een afname verwacht door het warme voorjaar.

    In juli vangen ze in Nederland gemiddeld 1.500 tekenen. Dit jaar waren er dat drie keer zoveel, een record.

    De akelige dieren zullen ook in september en oktober nog actief blijven.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-08-2011, 20:49 geschreven door maria
    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olietanker in Antwerpen verkocht voor 24 miljoen euro

    Olietanker in Antwerpen verkocht voor 24 miljoen euro

    olietanker in antwerpen verkocht voor 24 miljoen euro

    In het Antwerpse Crowne Plaza Hotel is dinsdag een olietanker van bijna 250 meter lang onder de hamer gegaan voor 24.137.000 euro. Dat zegt gerechtsdeurwaarder Roger Dujardin.

    De Atlantic Galaxy ligt al meer dan vijf maanden aan de ketting in de Antwerpse haven en komt na een gedwongen verkoop in handen van een rederij uit Hong Kong.

    Gerechtsdeurwaarderskantoor Briers & Dujardin organiseerde de veiling in opdracht van de Royal Bank of Schotland. Die ging over tot de gedwongen verkoop van het schip omdat de reder zijn hypotheek niet nakwam.

    Zes jaar oud

    Het schip is amper zes jaar oud. De opbrengst van minstens 20 miljoen euro waarop werd gehoopt, is tijdens de tweede zitdag dus ook gehaald. De verkoopprijs van 24,137 miljoen euro komt overeen met een bod van 35 miljoen dollar.

    De Atlantic Galaxy is een olietanker van 249 meter lang, maximaal 44 meter breed en met een diepgang van ruim 14 meter. Het werd gebouwd in Japan maar had het Cypriotische Limassol als thuishaven.

    Er is nog steeds een bemanning aan boord die het schip volgens Dujardin "prachtig heeft onderhouden". De tanker kan meteen worden ingezet in de vaart, al moet eerste de koopsom worden betaald door koper Lamma Shipping Island en moeten nog een aantal formaliteiten worden afgehandeld. Dujardin verwacht dat de Atlantic Galaxy half september de haven van Antwerpen zal verlaten.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    28-08-2011, 20:42 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Urbanus brengt beste grappen in Sportpaleis

    Urbanus brengt beste grappen in Sportpaleis

    urbanus brengt beste grappen in sportpaleis


    Urbanus (62) keert terug naar het podium. Op vrijdag 16 december brengt Vlaanderens oerkomiek in het Antwerpse Sportpaleis zijn eerste eigen zaalshow in elf jaar.

    De show ‘Urbanus zelf!’ bevat een selectie van zijn oude sketches en liedjes, aangevuld met wat nieuwe dingen.

    Tickets kosten 25 tot 45 euro en zijn vanaf vrijdag 9u te koop via 070-345.345, www.teleticketservice.be, www.sportpaleis.be, www.urbanuszelf.be


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-08-2011, 20:39 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpen sensibiliseert cafébazen studentenbuurt voor problematisch alcoholgebruik

    Antwerpen sensibiliseert cafébazen studentenbuurt voor problematisch alcoholgebruik

    antwerpen sensibiliseert cafebazen studentenbuurt voor problematisch alcoholgebruik


    Antwerpse stadsbestuur en OCMW gaan cafébazen in de studentenbuurt sensibiliseren voor problematisch alcoholgebruik. Dat heeft het college vrijdag bekendgemaakt.

    Stad en OCMW sluiten daarvoor een overeenkomst af met Horeca Vlaanderen. Die omvat onder meer een training voor het barpersoneel.

    Ossenmarkt

    Vanaf oktober 2011 zullen horeca-uitbaters aan de Antwerpse Ossenmarkt een beroep kunnen doen op ondersteuning van de stad. De stad stelt onder meer informatiemomenten in het vooruitzicht over hoe ze een gezond en veilig uitgaansklimaat kunnen creëren in hun café of over de alcoholwetgeving.

    Daarnaast krijgt al het barpersoneel een praktische vorming aangeboden door Horeca Vlaanderen over omgaan met klanten onder invloed. De opleiding behandelt onder meer eerste hulp bij alcohol- en drugsongevallen en storend en grensoverschrijdend gedrag en zet uiteen waarvoor een horeca-uitbater bij de politie kan aankloppen.

    Binge drinking

    Antwerpen neemt dit initiatief omdat uit onderzoek blijkt dat feesten voor studenten vaak hand in hand gaat met alcoholgebruik. Zo bleek uit een bevraging in 2009 van Vlaamse studenten door de Vereniging voor Alcohol- en andere Drugsproblemen dat één op de twaalf studenten minstens éénmaal per week aan "binge drinking" doet, waarbij op korte tijd veel alcohol wordt gedronken.

    Het stadsbestuur wijst er nog op dat problematisch alcoholgebruik niet alleen schadelijk kan zijn voor de gezondheid, maar dat het studenten ook kwetsbaarder maakt voor bijvoorbeeld diefstal en ongevallen.

    Naast dit project sensibiliseren stad en OCMW ook rond partydrugs in Antwerpse clubs en discotheken.

     




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-08-2011, 20:33 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blikseminslag treft luchthaven Deurne

    Blikseminslag treft luchthaven Deurne

    technische problemen op luchthaven deurne na blikseminslag 2


    Een blikseminslag heeft op de luchthaven van Antwerpen voor technische problemen gezorgd. De bliksem sloeg een krater op een oud helikopterplatform. Daardoor viel de verlichting van de startbaan en van de taxiwegen een tijdlang uit, net als het instrumentenlandingssysteem. Niemand raakte gewond.

    Op het moment van de blikseminslag waren er geen vliegtuigen aan het landen of vertrekken. En ook nu wordt er geen hinder verwacht voor het vliegverkeer, zegt woordvoerster Katleen Pittevils. Er is enkel materiële schade en er wordt volop gewerkt om die te herstellen.

    "De verlichting van de startbaan heeft een halfuur niet gebrand", aldus Pittevils. "Op twee taxiwegen ligt de verlichting op dit moment nog uit, maar daaraan wordt gewerkt. Ook het instrumentenlandingssysteem - de navigatie die piloten gebruiken om naar de luchthaven te vliegen - is een tijdlang uit geweest. De herstelling daarvan is nog aan de gang, waardoor het systeem nog niet opnieuw operationeel is, maar het kan wel worden aangeschakeld als er vliegtuigen moeten landen."

    Vluchten hebben vertraging

    Ook op Brussels Airport heeft het noodweer voor problemen gezorgd. Het vliegverkeer moest gedurende een dertigtal minuten worden opgeschort als gevolg van het hevige onweer, meldde RTL online. Geen enkel vliegtuig kon opstijgen of landen omwille van het risico op een blikseminslag of watergladheid. De activiteiten werden rond 10.45 uur hernomen, maar verschillende vluchten zijn aangekondigd met een vertraging van gemiddeld een uur.

    Op de luchthavens van Oostende, Luik en Charleroi waren er geen problemen.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-08-2011, 20:28 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duizenden mensen voor stille mars Pukkelpop

    Duizenden mensen voor stille mars Pukkelpop

    duizenden mensen voor stille mars pukkelpop 2


    Zondagmiddag om stipt 14 uur is op het Kolonel Dusartplein in Hasselt een stille solidariteitsmars vertrokken richting de weide van Pukkelpop in Kiewit. Initiatiefnemer Patrick Heymans uit Opglabbeek wil met deze mars het Pukkelpopdrama herdenken.

    De stoet ging van het Dusartplein via de Vilderstraat naar de Kempische Steenweg. Alle deelnemers kregen een witte ballon of een witte roos. “De ballonnen worden bij aankomst deze namiddag opgelaten aan de weide. Ik ga daar ook een toespraak houden”, zei Patrick Heymans net voor het vertrek.

    Op Facebook zeiden ongeveer 2.900 mensen dat ze zouden deelnemen aan de mars. Volgens de politie hebben er ook effectief 3.000 deelnemers deelgenomen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-08-2011, 20:22 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verschillende vluchten tussen Brussel en VS afgelast door Irene

    Verschillende vluchten tussen Brussel en VS afgelast door Irene

    verschillende vluchten tussen brussel en vs afgelast door irene



    Verschillende vluchten tussen de VS en onze nationale luchthaven Brussels Airport zijn afgelast. Aan de oostkust van de Verenigde Staten zijn verschillende luchthaven gesloten door de tropische storm Irene.

    Twee vluchten vanop Brussels Airport naar New York die voorzien zijn voor maandagochtend werden afgelast. Het gaat om de vluchten van 10.05 uur naar de luchthaven John F. Kennedy (JFK) en van 10.10 uur naar Newark.

    Vijf andere vluchten vanuit de Verenigde Staten, die maandag in Brussel moeten landen, zijn ook afgelast. Het gaat hier om twee vluchten vanuit Newark (7.45 uur en 7.50 uur), twee vanuit JFK (7.50 uur en 7.55 uur) en een vanuit Philadelphia (7.55 uur).

    De drie vluchten vanuit het Indiase Chennai die om 7.50 uur in Brussel zouden aankomen, werden afgelast. Na een tussenlanding in Brussel moesten de toestellen immers naar New York verder vliegen. De vluchten van 10.30 uur met bestemming Chennai werden om dezelfde reden geannuleerd.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-08-2011, 20:18 geschreven door maria
    Reacties (0)
    22-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het jacht van Koning Albert
    het jacht van Koning Albert


  • 0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-08-2011, 22:17 geschreven door maria
    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningspaar ontspant op nieuwe jacht Alpa in Corsica

    Koningspaar ontspant op nieuwe jacht Alpa in Corsica

    22 augustus 2011, 08:44

    Koningspaar ontspant op nieuwe jacht Alpa in Corsica


    Afgelopen weekend zijn koning Albert en koningin Paola gespot in Bonifacio, een havenstadje in Corsica. Daar zijn ze aangemeerd met hun jacht Alpa.

    Afgelopen vrijdag was het koningspaar nog in Kiewit om er de festivalorganisatie en de slachtoffers van het drama op Pukkelpop een hart onder riem te steken. Daarvoor hadden ze hun vakantie in Italië onderbroken.

    De Alpa - een samentrekking van hun voornamen Albert en Paola - is relatief nieuw. De aanschaf van het jacht in 2009 zorgde voor heibel. Er was zoals gewoonlijk kritiek op de prijs - 4,6 miljoen euro volgens de catalogus - maar vooral het feit dat het jacht van Italiaanse makelij was, zorgde voor zure reacties bij Belgische verkopers van jachten.

    De Alpa werd gebouwd door Rizzardi in Lazio. Ook het vorige jacht van de koning,de Quatuor, werd bij Rizzardi gekocht, in 2007. Die sloep kostte toen 1,5 miljoen euro.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    22-08-2011, 22:02 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van den Begin getrouwd met Tine Reymer

    Peter Van den Begin getrouwd met Tine Reymer

    peter van den begin getrouwd met tine reymer


    Peter Van den Begin (46) en Tine Reymer (36) zijn zaterdag in het huwelijk getreden. Het koppel had daarvoor de mooiste zomerdag van augustus uitgekozen.

    Toen Peter en Tine zaterdag even voor 10u aan het Antwerpse stadshuis arriveerden, was de zon al onbekommerd aan het stralen. Het paar is intussen al vijftien jaar samen en heeft twee dochters: Charlie (6) en Thelma (3). Allebei mochten ze trots als bruidsmeisjes opdraven. Tijdens een recente vakantie besloot Peter om Tine eindelijk ten huwelijk te vragen. Ook op het stadhuis volgde het verwachte jawoord.

    In het publiek krioelde het uiteraard van de bekende gezichten. Koen De Graeve, Warre Borgmans, Jan Decleir en Koen Van Impe waren maar enkele bekende collegaacteurs die het paar hun gelukwensen kwamen overbrengen. De huwelijksstoet vertrok nog voor het middaguur richting kasteel Belvédère in Wijnegem waar met vrienden en familie het feest werd ingezet.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-08-2011, 21:21 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 23/05-29/05 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 16/06-22/06 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Foto
    telorenlekker arendonk
    Foto
    de winter is nabij
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    de O L Vr kerk van arendonk
    Foto
    kapelleken van de grotstraat
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    kes_3
    blog.seniorennet.be/kes_3
    Foto
    dit is een van onze egeltjes , ze doen nu hun winterslaap
    Foto
    dit is de tongkus
    Foto
    Foto
    Foto
    deze vogels komen nu in de winter allen in onze tuin eten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hier nog enkele van mijn stukjes kantklos
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    20 jaar geleden op een tentoonstelling
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hele dikke knuffel
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!