op reis
reizen
Foto
Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Inhoud blog
  • Kinderen krijgen les zoals 100 jaar geleden
  • Clara Cleymans: "Ik ben zwanger
  • Mountainbikers tonen hun hart voor zieke kinderen
  • Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilactie
  • Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Groetjes uit Arendonk
    Foto
    toremansmolen in arendonk
    Foto
    de kerstboom is klaar
    Foto
    de kerststal is klaar
    Foto
    van 2006 naar 2007 schol
    Foto
    Foto
    dit is de kapel aan de kolonie in merksplas
    Foto
    Foto
    ik verzamel eierdopjes , hier toon ik er enkelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vriendschapsbloem
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    wat je aan zee al kunt vinden!
    Foto
    hier nog verschillende kapellekens
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    03-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vorstenpaar bezoekt Charleroi

    Vorstenpaar bezoekt Charleroi

    © photo news

    Het vorstenpaar heeft een bezoek gebracht aan Charleroi. De koning en koningin hebben enkele van de culturele en industriële rijkdommen van de stad kunnen ontdekken.

     

    Koning Albert en koningin Paola werden op het stadhuis van Charleroi door leden van het gemeentecollege ontvangen. De collegeleden vergezelden het echtpaar tijdens het bezoek aan de stad. Voor het stadhuis hadden de koning en de koningin even tijd om zich onder het volk te begeven. Ze werden onder meer door tientallen leerlingen uit de vier omliggende scholen begroet.


    De koning begaf zich daarna naar het bedrijf Caterpillar, waar 4.300 mensen tewerkgesteld zijn. Hij kreeg uitleg voor de assemblage. De koningin ging haar eigen weg en bezocht het fotografiemuseum van Mont-sur-Marchienne, een deelgemeente van de stad Charleroi.
    Iets voor de middag bezocht het vorstenpaar de ondernemingen Dreamwall, dat digitale animatie verzorgt, en Keywall, een digitale studio. Het koppel kreeg er uitleg over de technologie waarmee een weerbericht van de RTBF tot stand komt. De koning en koningin verlieten de stad omstreeks 13 uur. (belga/kve






     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    03-06-2011, 17:46 geschreven door maria
    Reacties (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laurent én koning vieren communie prinses Louise

    Laurent én koning vieren communie prinses Louise




    De voltallige koninklijke familie heeft vanmorgen en de plechtigheid bijgewoond voor de eerste communie van prinses Louise, de dochter van prins Laurent en prinses Claire. De ceremonie vond plaats in de kleine parochie Sainte-Catherine in Bonlez, een deelgemeente van Chaumont-Gistoux (provincie Waals-Brabant).

    © photo news
    Er waren honderden nieuwsgierigen naar de plaats van de plechtigheid afgezakt.

    Prinses Claire kwam als eerste ter plaatse aan, even voor het begin van de ceremonie in de pastoor van Sainte-Catherine ontving daarna koning Albert, koningin Paola en prinses Astrid op het voorplein van de kerk. Prins Filip en prinses Mathilde kwamen aan enkele minuten voordat prinses Louise en de andere communicanten hun opwachting maakten in de kerk.

    Voorts waren ook koningin Fabiola en de Franse priester Guy Gilbert ("père Gilbert") aanwezig bij de ceremonie. Ongeveer een uur later ging prins Laurent met een camera in de hand naar buiten, om zijn dochter bij het verlaten van de kerk te filmen. (belga/tma)
    02/06/11 15u36
    kerk. Even later arriveerde prins Laurent en vervolgens ook prins Lorenz en zijn kinderen. De

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-06-2011, 17:22 geschreven door maria
    Reacties (0)
    01-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanaf 2013 pas om de tien jaar een nieuwe identiteitskaart

    Vanaf 2013 pas om de tien jaar een nieuwe identiteitskaart

    vanaf 2013 pas om de tien jaar een nieuwe identiteitskaart


    Identiteitskaarten zullen in de toekomst pas om de tien jaar vernieuwd moeten worden in plaats van om de vijf jaar. Dat besloot de Senaatscommissie Binnenlandse Zaken unaniem op voorstel van senator Guido De Padt (Open Vld). Momenteel moet elke burger van boven de 12 jaar om de vijf jaar zijn elektronische identiteitskaart vernieuwen. Dat wordt tien jaar. Senioren van boven de 75 jaar - en dat zijn meer dan 950.000 Belgen - zullen een identiteitskaart kunnen krijgen die onbeperkt geldig is. De nieuwe regels zullen gelden vanaf 2013, zo liet minister van Binnenlandse Zaken Annemie Turtelboom (Open Vld) weten.

    De Padt: "Deze verandering betekent niet alleen minder last voor de burger, maar ook een halvering van zijn kosten. Een nieuwe identiteitskaart betekent immers: een nieuwe pasfoto (tussen 4 à 8 euro), en verder minimum 12 euro (zonder gemeentetaks) voor het aanmaken van de kaart zelf". Volgens De Padt zijn momenteel zo'n 8,3 miljoen elektronische identiteitskaarten in omloop. "Mijn voorstel zal voor de burgers een besparing van 99,6 miljoen euro inhouden". Bovendien krijgen de gemeenten nu meer tijd om andere dingen te doen, aldus De Padt.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    01-06-2011, 22:14 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ooievaars doen het goed in Planckendael

    Ooievaars doen het goed in Planckendael

    ooievaars doen het goed in planckendael 2

    27/05 Het gaat goed met derspopulatie in dierenpark Planckendael. Het aantal nesten stijgt elk jaar opnieuw. Tegenover vorig jaar zijn er drie nesten bijgekomen. Vraag is nu wel hoeveel jongen zich in de nesten bevinden.

    Planckendael telt dit jaar maar liefst 47 ooievaarsnesten. Dat zijn er drie meer dan vorig jaar. Op maandag 30 mei gaan de verzorgers de jonge vogels ringen met een hoogtewerker.

    Ze gaan dan ook meteen tellen hoeveel jongen er precies in de nesten zitten, want dat is momenteel nog onduidelijk. Eén van de vrouwelijke ooievaars is ondertussen 33 jaar en heeft in ieder geval nog twee jongen gekregen.

    Planckendael ligt op een natuurlijke trekroute van ooievaars.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    01-06-2011, 22:09 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gebruik van gsm"
    Meer kans op kanker door gebruik van gsm"
    meer kans op kanker door gebruik van gsm




    De Wereldgezondheidsorganisatie WHO erkent nu voor het eerst dat het gebruik van mobiele telefoons "mogelijk kankerverwekkend" kan zijn. De WHO stuurde die waarschuwing dinsdag de wereld in.

    Een 31-koppige expertengroep van het agentschap wisselde in Lyon een week lang informatie uit en kwam tot de slotsom dat gsm-gebruik mogelijk kankerverwekkend is. De WHO deelt gsm-straling nu in dezelfde risicocategorie in als lood, uitlaatgassen van motoren en chloroform.

    "Opvallend besluit"

    "Een opvallend besluit als je bedenkt dat de WHO een erg voorzichtige organisatie is in uitspraken over dergelijke gezondheidseffecten", reageert Vlaams parlementslid Hermes Sanctorum (Groen!).

    Hij vindt dat de verantwoordelijke ministers overleg moeten organiseren met scholen om straling in de omgeving van kinderen te beperken.

    Twee weken geleden adviseerden experts van de Raad van Europa om gsm's uit scholen te weren. De WHO-experts verwijzen naar studies die aantonen dat regelmatig gsm-gebruik een ernstig verhoogd risico op glioom veroorzaakt. Dat is een vorm van hersenkanker die gelinkt wordt aan de praktijk waarbij men de gsm tegen het hoofd aandrukt en geen oortje gebruikt.

    "Waarschuwing"

    Volgens milieu- en kankerspecialist Jaak Janssens is het een stellingname van de WHO en moeten we dit vooral als een waarschuwing beschouwen. Hij vindt het te vroeg om gsm-gebruik aan een hoger risico op kanker te linken.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-06-2011, 22:05 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs een beetje alcohol is een schadelijk voor het brein

    Zelfs een beetje alcohol is een schadelijk voor het brein

    zelfs een beetje alcohol is een schadelijk voor het brein


    Zelfs een kleine hoeveelheid alcohol kan de menselijke hersenen beschadigen. Gelukkig is die schade niet definitief, zo blijkt uit een Chinese studie.

    "Een beetje alcohol is een vuistslag voor de hersenen", zei Lingmei Kong van de universiteit van het Chinese Shantou. De studie onderzocht jonge, gezonde vrouwen en mannen tussen 20 en 35 jaar. Daarbij werden de gevolgen van zowel kleine als grote hoeveelheden alcohol onderzocht.

    Uit de resultaten blijkt dat een geringe hoeveelheid (0,45 gram alcohol per kilogram lichaamsgewicht) het humeur en gedrag van de testpersonen zou veranderen. Ze werden bedrukter, spraken sneller, raakten opgewonden en hadden last van hoofdpijn en duizeligheid.

    De hoge dosis bedroeg 0,65 gram alcohol per kilogram lichaamsgewicht. De testpersonen hadden last van hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid en neerslachtigheid en waren beneveld.

    Toch nog een woordje troost voor de levensgenieters: Bij een analyse drie tot vier uren na het drinken zagen de onderzoekers dat zowel lage als hoge alcoholconcentraties de werking van het brein niet blijvend beschadigen.

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    01-06-2011, 22:00 geschreven door maria
    Reacties (0)
    30-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam Gooris

    Sam Gooris brengt na twaalf jaar nieuwe plaat uit

    sam gooris brengt na twaalf jaar nieuwe plaat uit


    Twaalf jaar na zijn vorig album heeft Sam Gooris een nieuwe plaat uit. Hij stelde dat album voor in de bar van zijn favoriete voetbalclub KV Mechelen en natuurlijk mochten zowel zijn eigen familie als de schoonfamilie daar niet ontbreken.

    De beroemdste schoonzoon van Vlaanderen heeft op 'Ambiance in de lage landen' voor vijftien nummers gekozen, waarvan twaalf covers. Gooris put uit het werk van Rocco Granata, De Kreuners, Will Tura maar ook Guus Meeuwis en Frans Bauer. Eigen nieuw werk staat er niet op.

    "Ik zing 'Marijke', 'Basketsloefkes' of 'Laat het gras maar groeien' nog altijd heel graag, maar was toch eens toe aan nieuw werk ook. Het is een echte ambianceplaat geworden waarvan 'Besamo Mucho' van Dennie Christian de eerste single wordt."

    Gooris kijkt voor het eerst ook over de grenzen en brengt 'Laat het gras maar groeien' nu ook in Nederland uit. Dat het twaalf jaar geduurd heeft vooraleer er een nieuwe plaat kwam, betekent niet dat Sammeke niet aan de slag bleef. Ook nu nog geeft hij jaarlijks zo'n 120 à 150 optredens.

    PP


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-05-2011, 21:42 geschreven door maria
    Reacties (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 mei voorlopig warmste dag van het jaar

    30 mei voorlopig warmste dag van het jaar

    30 mei voorlopig warmste dag van het jaar


    Maandag 30 mei is tot nu toe de warmste dag van 2011 in ons land. Dat blijkt uit de metingen van het KMI. De hoogste temperatuur werd geregistreerd in Kleine Brogel, waar het kwik steeg tot 32,2 graden.

    Op het heetst van de dag werd in Ukkel 28,3 graden gemeten. "Dat is heet, " zegt weerman David Dehenauw, "maar voor een record moeten we verder terug in de geschiedenis."

    De warmste 30 mei blijft voorlopig die in 1944, toen 32,4 graden werd gemeten in Ukkel.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-05-2011, 21:38 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brand weer even opgeflakkerd in Kalmthoutse Heide

    Brand weer even opgeflakkerd in Kalmthoutse Heide

    brand mogelijk weer opgeflakkerd in kalmthoutse heide 2


    In de Kalmthoutse Heide is er opnieuw even brand ontstaan. Ten oosten van het natuurdomein waren er twee kleine brandhaardjes ontstaan, maar de massaal toegesnelde brandweer had het vuur snel onder controle.

    Eind vorige week was de brand geblust nadat er op twee dagen tijd 600 hectare heide was afgebrand. Maandagnamiddag waren er echter weer rookpluimen te zien aan de oostzijde van het gebied.

    Het ging om twee brandhaardjes. Ruim tien brandweerwagens kwamen ter plaatse en zij konden het vuur vrij snel doven. Er wordt nog wel even nageblust


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-05-2011, 21:35 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 23/05-29/05 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 16/06-22/06 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Foto
    telorenlekker arendonk
    Foto
    de winter is nabij
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    de O L Vr kerk van arendonk
    Foto
    kapelleken van de grotstraat
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    clogie
    blog.seniorennet.be/clogie
    Foto
    dit is een van onze egeltjes , ze doen nu hun winterslaap
    Foto
    dit is de tongkus
    Foto
    Foto
    Foto
    deze vogels komen nu in de winter allen in onze tuin eten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hier nog enkele van mijn stukjes kantklos
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    20 jaar geleden op een tentoonstelling
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hele dikke knuffel
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!