op reis
reizen
Foto
Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Inhoud blog
  • Kinderen krijgen les zoals 100 jaar geleden
  • Clara Cleymans: "Ik ben zwanger
  • Mountainbikers tonen hun hart voor zieke kinderen
  • Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilactie
  • Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Groetjes uit Arendonk
    Foto
    toremansmolen in arendonk
    Foto
    de kerstboom is klaar
    Foto
    de kerststal is klaar
    Foto
    van 2006 naar 2007 schol
    Foto
    Foto
    dit is de kapel aan de kolonie in merksplas
    Foto
    Foto
    ik verzamel eierdopjes , hier toon ik er enkelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vriendschapsbloem
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    wat je aan zee al kunt vinden!
    Foto
    hier nog verschillende kapellekens
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    28-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de wind
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Trotseer de winden

    trek er tegen ten strijde

    hoe stormachtig ook

    trotseer de winden

    toon wie je eigenlijk bent

    en ga niet ten onder

    trotseer de winden

    trek er tegen ten strijde


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    28-02-2008, 23:07 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wat een bui

     

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-02-2008, 17:40 geschreven door maria
    Reacties (0)
    27-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kim

    The
    The Kim Clijsters File
    Videomontage
    Videomontage Kim Clijsters

    Lees ook


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    27-02-2008, 21:55 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Clijsters

    Kim Clijsters bevallen van dochtertje

    Kim Clijsters bevallen van dochtertje

    Kim Clijsters is vandaag bevallen van een flinke dochter. Het meisje heet Jada Elly, weegt 3 kilo en 35 gram en is 51 centimeter groot.

    "De ouders en de baby maken het prima. De familie Clijsters vraagt nu terug rust en privacy om van deze bevalling te genieten", zegt Jeroen Jespers, woordvoerder van de familie Clijsters, in een korte mededeling.

    De grote kinderwens van Kim gaat zo in vervulling. Ze is met haar 24 jaar ook een jonge moeder, zoals ze het zelf wou. Het geluk van Kim Clijsters en haar Amerikaanse man Brian Lynch wordt echter overschaduwd door de ernstige ziekte van papa Lei Clijsters.

    Zus Elke is intussen in het ziekenhuis aangekomen. Het is niet duidelijk of de ouders van Kim Clijsters en echtgenoot Brian ook in het ziekenhuis aanwezig zijn. Van hen kon alleszins geen glimp opgevangen worden. Brian Lynch liet over de geboorte van zijn dochter wel weten: "Het fantastische is dat ik straks samen met mijn dochter Nederlands zal leren."

    Kim Clijsters zette vorig jaar in mei een punt achter haar succesvolle tenniscarrière en zette zich vanaf dat moment volledig in voor haar sprookjesachtig huwelijk in bree met Brian Lynch, de Amerikaanse basketter van Bree die ze in 2005 leerde kennen. In juli 2007 gaf Clijsters met een lichtbollend buikje haar ja-woord.

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-02-2008, 21:31 geschreven door maria
    Reacties (0)
    26-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mathilde

    26/02 Mathilde fan van von Furstenberg

    Sinds de Belgisch-Amerikaanse Diane von Furstenberg een winkel in Brussel heeft geopend, duikt prinses Mathilde almaar vaker op in outfits van de modeontwerpster, die ook wel de koningin van de wikkeljurk wordt genoemd.

    “Mathilde kent Diane von Furstenberg goed, en het is de schoonzus van de ontwerpster die in september de winkel in Brussel heeft opengedaan”, zegt woordvoerster Marie-Christine De Meulder. “Mathilde bespreekt in de winkel wat haar goed staat. Het zijn opvallende ontwerpen, met opvallende prints, en mensen merken dat natuurlijk wel. En ze gaan specifiek naar dát jasje of díe jurk van Mathilde op zoek (lacht).” Ook in Antwerpen heeft von Furstenberg een winkel.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-02-2008, 21:52 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.patient

    26/02 "Patiënt zwijgt best over hospitalisatieverzekering"

    Wie naar het ziekenhuis moet, zegt beter niet dat hij verzekerd is. Dat adviseert het ziekenfonds Partena in een welkomstbrochure voor nieuwe klanten.

    "Uit ervaring weten we dat bepaalde ziekenhuizen supplementen aanrekenen als ze zien dat de patiënt een hospitalisatieverzekering heeft. Daarvoor krijgen ze geen extra zorg", zegt Patricia Verstraete van het ziekenfonds Partena.

    Volgens Partena leidt dat op termijn tot hogere bijdragen voor de patiënt. "We willen aan mensen duidelijk maken dat ze niet verplicht zijn te zeggen of ze een hospitalisatieverzekering hebben."

    "Een aantal ziekenhuizen zal niet nalaten een verzekerde patiënt alle mogelijke kosten aan te rekenen. Het zijn zeker niet alle ziekenhuizen, het gaat om een aantal gevallen waar de prijzen de pan uitrijzen", zegt ook directeur studies en communicatie Jan Van Emelen van de koepel Onafhankelijke Ziekenfondsen, waar ook Partena onder valt.

    Coördinator algemene ziekenhuizen Daniël Devos van het Verbond der Verzorgingsinstellingen nuanceert het verhaal. Hij heeft het over een vicieuze cirkel van veeleisende patiënten, artsen die checken of de patiënt eventuele supplementen kan betalen en vragen naar de verzekering, en verzekeraars die de prijzen moeten laten stijgen omdat de kosten hoog zijn. "Het is geen verhaaltje van boemannen, stouteriken en profiteurs", zegt Devos.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-02-2008, 11:55 geschreven door maria
    Reacties (0)
    25-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Clijsters
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Kim Clijsters tussen wanhoop en geluk

    Moeilijke tijden voor de familie Clijsters. Kim bevalt eerstdaags van haar eerste dochtertje, maar een paar huizen verderop vecht vader Lei (51) voor zijn leven. 'De toestand is ernstig', klinkt het officieel. De behandeling zou stopgezet zijn, de ex-Gouden Schoen zou het hebben opgegeven.

    Kim Clijsters kan de laatste dagen van haar zwangerschap niet echt rustig beleven. Het goede nieuws voor haar en echtgenoot Brian Lynch wordt volledig overschaduwd door de ziekte van vader Lei, haar carrière lang haar steun en toeverlaat op en naast het tennisveld. Enkele weken geleden lekte uit dat Clijsters zwaar ziek was. Zijn nieuwe carrière als voetbaltrainer was al voorbij voor ze eigenlijk begonnen was. Begin februari liet hij zich definitief vervangen bij Tongeren.

    'De situatie is ernstig', zegt de woordvoerder van de familie. Meer wil Lei, die altijd al op zijn privacy stond, niet kwijt. Maar in de omgeving van de man klinkt slechter nieuws: de toestand is onomkeerbaar, Lei Clijsters is terminaal ziek. Hij zou zelf beslist hebben om de behandelingen stop te zetten, een chemokuur hoefde niet meer. Clijsters zou niet lang meer te leven hebben.

    Het was de trotse aanstaande opa zelf die begin juli de zwangerschap van zijn dochter aankondigde. 'Als alles goed verloopt, wordt Kim volgend jaar mama en ik bompa! Joepie: babysitten, pampers verversen... Allemaal geen probleem, zolang ik maar geen borstvoeding moet geven ', stond te lezen op zijn weblog. De geboorte van het dochtertje van Kim en Bryan is uitgerekend voor 23 februari, dat is zaterdag.

    Lei Clijsters vocht eerder al tegen kanker. Eind 1984 overwon hij de ziekte dankzij twee operaties aan het hoofd, ter hoogte van de slaap. Huidkanker, zei hij daar zelf over in interviews. Tijdens tenniswedstrijden ging Lei ook altijd op de meest schaduwrijke tribune zitten. Nu zou hij getroffen zijn door longkanker die werd vastgesteld toen hij zich liet onderzoeken voor een aanhoudend kuchje. (red)




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-02-2008, 21:59 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.duidse politiehonden

    25/02 Duitse politiehonden krijgen schoenen

    Politiehonden in Düsseldorf krijgen binnenkort hun eigen schoeisel. De schoenen moeten de viervoeters tijdens hun opdracht beschermen voor glasscherven of weggesmeten drugsnaalden. Dat meldt de plaatselijke politie maandag.

    De schoenen zijn kopieën van soortgelijk schoeisel dat in de Verenigde Staten al wordt gebruikt. De honden - of hun baasjes - hebben de keuze tussen XS tot XXL. Een set van vier schoenen kost rond de 60 euro.

    Midden maart gaat het project van start, al wordt er eerst een proefperiode van enkele weken ingelast. De twintig viervoeters bij de Düsseldorfse politie kregen intussen wel al ruim de tijd om aan hun nieuwe "uitrusting" te wennen. "De honden zullen de schoenen niet altijd dragen", aldus een woordvoerder. "In het oudste deel van de stad ligt echter vaak gebroken glas op straat, waar honden met hun poten al vlug instappen."


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-02-2008, 21:35 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank De Winne

    20/02 Help Frank De Winne het ruimtestation ISS te bereiken!

    Op www.frankinspace.be kan u Frank De Winne helpen het ruimtestation ISS te bereiken. Uw krant wil De Winne een hart onder de riem steken en heeft een computerspel ontwikkeld waarbij u de Soyuzcapsule in de ruimte bestuurt.

    Met het toetsenbord van uw computer moet u navigeren en de aanstormende meteorieten vernietigen. Als u daarin slaagt, komt er een nieuwe zwaardere golf van meteorieten aan maar uiteindelijk bereikt u het internationaal ruimtestation.

    Veel succes op www.frankinspace.be.

    Gepassioneerd door ruimtevaart

    Astronaut Frank De Winne was als tiener al gepassioneerd door zwarte gaten en astronomie. Toen hij de space shuttle een eerste maal zag, wilde hij astronaut worden. De Belgische ruimtevaarder wil nu de jongeren van vandaag warm maken voor het buitenaardse en technologie.

    De Winne vertrekt in mei 2009 naar het internationaal ruimtestation ISS. Hij zal er zes maanden in het ijle leven. Het Prins Filipfonds grijpt die unieke gebeurtenis aan om jongeren warm te maken voor een technische richting. Als België aan de economische top wil blijven meedraaien, dan heeft het nood aan sterke koppen in onderzoek en ontwikkeling.

    Ruimtevaart kan daarbij een katalysator vormen, denkt het fonds. Zo wordt er gebroed op een netwerk van ruimtescholen, een grote ruimtewedstrijd en krijgen meisjes extra aandacht. Zij laten de technische richtingen te vaak links liggen.

    Space Shuttle

    In een exclusief interview met Gazet van Antwerpen getuigt De Winne over zijn tienerjaren. Toen beet de ruimtevaartmicrobe hem en die liet hem niet meer los. "Toen ik voor de eerste maal de Space Shuttle zag, wist ik dat ik astronaut zou worden", zegt De Winne.

    Hij geeft toe dat de voorbereiding zwaar en lang is, maar dat weegt niet op tegen het fantastische werk dat hij in het Internationaal Ruimtestation ISS zal kunnen verrichten. Als je de Aarde verlaat, dan voel je je in extase. "Je voelt je zeer blij", geeft De Winne mee. Hij zal het aardse leven wel missen, maar dat wordt goedgemaakt door een fantastische vlucht.

    Luister naar Frank De Winne

    De ruimtevaartmicrobe beet De Winne op de middelbare school:

    De voorbereidingen zijn zwaar, het studeren hard, maar het is het waard:

    De vlucht naar de ruimte is een moment van extase:

    Eens in de ruimte zal De Winne vooral experimenten doen, ook Belgische:

    De Winne verwacht een fantastische vlucht. Toch zal hij zijn familie missen:

    Interview afgenomen door Timothy De Ryck.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-02-2008, 21:12 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 23/05-29/05 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 16/06-22/06 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Foto
    telorenlekker arendonk
    Foto
    de winter is nabij
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    de O L Vr kerk van arendonk
    Foto
    kapelleken van de grotstraat
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    rayaatje
    blog.seniorennet.be/rayaatj
    Foto
    dit is een van onze egeltjes , ze doen nu hun winterslaap
    Foto
    dit is de tongkus
    Foto
    Foto
    Foto
    deze vogels komen nu in de winter allen in onze tuin eten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hier nog enkele van mijn stukjes kantklos
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    20 jaar geleden op een tentoonstelling
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hele dikke knuffel
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!