NIEUW: Blog reclamevrij maken?
op reis
reizen
Foto
Gastenboek
 • vrolijk pasen
 • Fijne Pasen Maria
 • groetjes
 • Een fijne Zondag lieve vriendin
 • Fijne maandag

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Inhoud blog
 • Kinderen krijgen les zoals 100 jaar geleden
 • Clara Cleymans: "Ik ben zwanger
 • Mountainbikers tonen hun hart voor zieke kinderen
 • Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilactie
 • Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Zoeken in blog

  Foto
  Groetjes uit Arendonk
  Foto
  toremansmolen in arendonk
  Foto
  de kerstboom is klaar
  Foto
  de kerststal is klaar
  Foto
  van 2006 naar 2007 schol
  Foto
  Foto
  dit is de kapel aan de kolonie in merksplas
  Foto
  Foto
  ik verzamel eierdopjes , hier toon ik er enkelen
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  vriendschapsbloem
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  wat je aan zee al kunt vinden!
  Foto
  hier nog verschillende kapellekens
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  <bgsound src="https://blog.seniorennet.be/Music/Henk_Westbroek-Zelfs_je_naam_is_mooi.mid" loop="infinite">
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Gastenboek
 • vrolijk pasen
 • Fijne Pasen Maria
 • groetjes
 • Een fijne Zondag lieve vriendin
 • Fijne maandag

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Foto
  Foto
  09-09-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanon verzoent Dessel en Retie

  Kanon verzoent Dessel en Retie

  kanon verzoent dessel en retie


  Met een historische optocht tussen de twee buurgemeentes kreeg Dessel zondagmiddag van Retie een nieuw kanon. Daarmee kwam Retie een 125 jaar oude belofte eindelijk na.

  De gemeentebesturen van Retie en Dessel leken anderhalve maand geleden nog vechtend over straat te rollen, maar zondagmiddag was alles weer peis en vree. Met een vrolijke plechtigheid en historisch aangeklede optocht trokken de inwoners van Retie met een nieuw kanon naar buurdorp Dessel, om daar het schiettuig op een sokkel te hijsen. En dat terwijl er eind mei nog boze brieven heen en weer vlogen tussen de betrokken schepencolleges.

  In de stoet stapten zondag geschiedkundige figuren uit de tweede helft van de negentiende eeuw op, zoals schilder Karel Ooms, de Desselse smid Antoon Verdonck en aartsbisschop Goossens. Zij vormden de hoofdfiguren uit de markante geschiedenis van het kanon in 1886.

  Toen had Retie het Desselse feestkanon geleend, maar bij een van de vreugdeschoten stak er te veel poeder in de loop en ‘het kanon berstte van woede’, stond geschreven in de Gazet van Moll uit die tijd. Retie beloofde prompt aan Dessel om een nieuwe kanon in ruil te geven. Dat dit na 125 jaar nog niet gebeurd was, vormde voor Dessel in mei reden om te eisen dat Retie zijn schuld eindelijk zou vereffenen.

  Blijde intrede

  Opgezet spel om de inwoners warm te maken voor de festiviteiten van zondag. “Het initiatief komt van de VVV’s en heemkundige kringen van de twee gemeentes”, lachen burgervaders Kris Van Dijck (N-VA) van Dessel en Cis Schepens (Nieuw Retie) van Retie. “Zij kwamen twee jaar geleden al met het verhaal op de proppen, wij speelden het enkel gewillig mee.”

  Het hele gebeuren kreeg zondag een inkleding anno 1900. De overhandiging was opgezet als een onvervalste blijde intrede. Fanfares en trommelaars trokken de stoet, die verder bevolkt werd door leden van de oude gildes en andere verenigingen. Zelfs de twee schepencolleges hadden zich uitgedost in rokkostuum en hoge hoed.

  Onderweg liet het kanon horen dat het meer is dan een knap gemaakt pronkstuk, want het spuwde enkele keren vuur. Eens het met een kraan op zijn sokkel was gehesen op het Desselse Hamerplein, plofte het voor het laatst. Uit de loop vloog een bullepees, een verwijzing naar de smalende bijnaam ‘pezeriken’ van de Desselaars.

  Die lieten het niet aan hun hart komen. Na de plechtigheid ontvouwde zich een gezellig volksfeestje in Kempense stijl.

  $

  HANS OTTEN     0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  09-09-2011, 21:39 geschreven door maria
  Reacties (2)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unieke rookkamer in Retie

  Unieke rookkamer in Retie

  unieke rookkamer in retie


  Onder het motto ’hoe vallen we op met een unieke rookkamer’, krijgt café ’t Hoekske in Schoonbroek (Retie) met voorsprong de eerste prijs. In een van de hoeken van het café prijkt sinds vrijdag een unieke rookkoker. Het lijkt een beetje op de teletijdmachine van professor Barabas (Suske en Wiske).

  Bedenker van de vreemde rookkamer is Marc Van Landeghem, in de streek ook wel bekend als DJ Ace. “Ik knutsel graag dingen in elkaar en cafébazin Zeey had me gevraagd om eens iets te bedenken”, lacht Marc Van Landeghem, vaste klant in ’t Hoekske. “Na wat brainstormen ben ik er samen met mijn vader ingevlogen. We hebben eigenlijk niets van materiaal moeten kopen. We hadden het allemaal nog thuis liggen. Het resultaat mag er zijn. Volgens mij is het iets uniek en heeft geen enkel café zoiets staan. Nu hopen dat het een beetje aanslaat zodat we aan de echte rookkoker kunnen beginnen. Dit is maar een demo (lacht).”

  Het heeft écht iets futuristisch de rode ronde koker. Als je de deur opent, moet je de lichtknop aandoen. Dan treedt ook de afzuiginstallatie in werking en gaat er boven op de koker een rood lampje branden om duidelijk te maken dat de koker ’bezet’ is. Om het gezellig te maken staan er twee krukjes in. “We moesten iets bedenken en Marc flanst graag dingen in elkaar dus dat was snel geregeld”, lachen cafébazen Zeey Goris en Jan Peeters. “Eerst hadden we aan glazen stolpen gedacht die we aan een ijzeren reling boven de toog zouden hangen. Maar dat zou helemaal niet wettelijk zijn geweest.”

  Jan Peeters hoopt nu op één ding. “Dat er maar snel een controleur langskomt, want ik wil de man zijn gezicht wel eens zien. Dit gaat hij volgens mij nog nooit gezien hebben. Is het wettelijk? Volgens mij wel. Al geven we toe dat het ding nog niet helemaal rookdicht is al zuigt het de rook toch goed af naar buiten. Maar we wachten nog even af vooraleer we een definitieve versie laten maken. Eerst eens zien wat de controleur gaat zeggen (lacht).”


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  09-09-2011, 21:33 geschreven door maria
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dode satelliet zal op Aarde vallen, "maar wellicht niemand raken

  Dode satelliet zal op Aarde vallen, "maar wellicht niemand raken"

  dode satelliet zal op aarde vallen maar wellicht niemand raken


  Een kapotte NASA-satelliet zal binnenkort op de Aarde crashen, maar volgens het ruimtevaartbureau is de kans klein dat iemand door een brokstuk geraakt zal worden.

  De 20 jaar oude Upper Atmosphere Research Satelliet (UARS) weegt 6 ton. In 2005 raakte zijn brandstof op en waar de NASA normaal probeert om het toestel in zee te laten crashen of in een "kerkhof-baan" rond de aarde te krijgen, was er in dit geval te weinig brandstof over om zoiets te proberen. Tussen eind september en begin oktober zal het toestel daardoor ongecontroleerd neerstorten.

  Het merendeel van het toestel zal opbranden wanneer het de atmosfeer van de Aarde binnendringt. Maar hetgeen niet opbrandt, zou wereldwijd kunnen vallen. De NASA schat de kans dat een mens geraakt wordt op 1 op 3.200. De kans dat ú dat bent, is 1 op 21 triljoen.

  Hoewel er normaal geen gevaarlijke materialen aanwezig zouden zijn in eventuele brokstukken, raadt de NASA af de overblijfselen aan te raken, "voor het geval dat".


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  09-09-2011, 21:26 geschreven door maria
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichte aardbeving in Nederland ook in België voelbaar
  Lichte aardbeving in Nederland ook in België voelbaar

  In Nederland heeft zich donderdagavond een lichte aardbeving voorgedaan. Ook in België was die op sommige plaatsen voelbaar.

   

  De beving, met een kracht van 4,5 op de schaal van Richter, werd in grote delen van Nederland gevoeld. Het epicentrum lag 40 kilometer ten zuidoosten van Nijmegen, bij het Duitse Xanten.

  De politie Utrecht meldde een regen van telefoontjes in het servicecentrum. De politie Gelderland Noord-Oost twitterde over meldingen van verontruste burgers. Vooralsnog kregen geen van deze korpsen schademeldingen.

  De beving was ook te voelen in delen van België, onder meer tot in Brussel, Namen en het Limburgse Veldwezelt. In Limburg zijn er geen oproepen binnengekomen bij de hulpdiensten.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  09-09-2011, 21:18 geschreven door maria
  Reacties (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cdH: "Gemeenten moeten sluitingsuur kunnen opleggen aan cafés en dancings

  cdH: "Gemeenten moeten sluitingsuur kunnen opleggen aan cafés en dancings"

  cdh gemeenten moeten sluitingsuur kunnen opleggen aan cafes en dancings  Gemeenten moeten een sluitingsuur kunnen opleggen aan cafés en dancings. Dat vinden Christian Brotcorne en Catherine Fonck, beiden Kamerlid van cdH. Ze dienden zopas een wetsvoorstel in die zin in. Het thema is actueel nu bepaalde Antwerpse buurten met drugsoverlast in kroegen te kampen hebben en bepaalde politici om zo'n sluitingsuur vragen.

  Momenteel hebben al 150 Belgische gemeenten een sluitingsuur voor cafés of dancings ingevoerd, maar eigenlijk is dat onwettelijk. De rechtbanken spreken elkaar tegen over de vraag of dit mag. Van het Hof van Cassatie mag het, van de Raad van State meestal niet omdat het de vrijheid van handel buitensporig beperkt. De Raad vernietigde eerder het sluitingsuur voor drankgelegenheden van Eghezée en Thuin, maar keurde dat van Pecq goed omdat dat slechts voor twee dancings gold. Er is dus een grote juridische onduidelijkheid en iedere gemeente die zo'n sluitingsuur invoert loopt het risico om dat vernietigd te zien door de Raad van State.

  cdH wil nu dat de burgemeester zo'n sluitingsuur kan invoeren voor maximum zes maanden. Hij kan de kroeg die er zich niet aan houdt verzegelen. Bovendien kan de strafrechter aan overtreders een jaar cel en 55.000 euro boete opleggen.

  JDW


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  09-09-2011, 21:14 geschreven door maria
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog meer beenderen gevonden bij opgravingen in Mol

  Nog meer beenderen gevonden bij opgravingen in Mol

  nog meer beenderen gevonden bij opgravingen in mol 3  De opgravingen in de duiker onder het Kempens Kanaal in Mol Donk zijn stopgezet. Speurders troffen vandaag opnieuw heel wat beenderen aan.

  De voorbije dagen werden al verschillende beenderen opgegraven in de ondertunneling van het kanaal ter hoogte van Donk in Mol. Het ging toen om onder meer onderbenen, een heupgewricht, ribben en voetbeentjes. Vandaag kwamen daar nog twee schouderbladen, hals- en nekwervels, ribben, een sleutelbeen en stukken van de boven- en onderarmen bij.

  De echte opgravingen en ruimingswerken zijn voorlopig stilgezet. Na het weekend worden nog vijf containers zand volledig onderzocht op eventuele menselijke resten. Het gerecht hoopt onder meer op het vinden van een schedel of delen daarvan omdat dan de identificatie snel kan gebeuren. Als dat maandag niet het geval is, zal er een DNA-onderzoek gebeuren.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  09-09-2011, 21:11 geschreven door maria
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BMW roept 9.326 dieselwagens terug in België

  BMW roept 9.326 dieselwagens terug in België

  bmw roept 9 326 dieselwagens terug in belgie

  De Duitse luxewagenbouwer BMW roept wereldwijd 120.000 wagens met dieselmotoren terug naar de garage voor een probleem met de brandstoffilter. Dat heeft BMW donderdag bekendgemaakt in München.

  Het gaat om auto's van de types 1-Reeks, 5-Reeks, 7-Reeks, X3 en X5, gebouwd tussen augustus 2008 en juni 2009. In België worden 9.326 wagens teruggeroepen, zo is vernomen van BMW Belux. In Duitsland gaat het om 35.000 auto's.

  Het mogelijke probleem kan zich voordoen aan de verwarmer van de brandstoffilter (fuel filter heater of FFH). Daardoor kan bij koude buitentemperaturen van minder dan 0 graden de brandstof niet verwarmd worden. Het euvel houdt dan ook geen enkel risico in en zal door BMW kosteloos verholpen worden. Het probleem stelt zich zowel bij 4- als bij 6-cilindermotoren.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  09-09-2011, 21:07 geschreven door maria
  Reacties (0)
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Archief per week
 • 23/05-29/05 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 16/06-22/06 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 17/12-23/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Blog als favoriet !
  Foto
  telorenlekker arendonk
  Foto
  de winter is nabij
  Welkom op mijn blog!
  Foto
  de O L Vr kerk van arendonk
  Foto
  kapelleken van de grotstraat
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  lies
  blog.seniorennet.be/lies
  Foto
  dit is een van onze egeltjes , ze doen nu hun winterslaap
  Foto
  dit is de tongkus
  Foto
  Foto
  Foto
  deze vogels komen nu in de winter allen in onze tuin eten
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  hier nog enkele van mijn stukjes kantklos
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  20 jaar geleden op een tentoonstelling
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  hele dikke knuffel
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!