op reis
reizen
Foto
Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Inhoud blog
  • Kinderen krijgen les zoals 100 jaar geleden
  • Clara Cleymans: "Ik ben zwanger
  • Mountainbikers tonen hun hart voor zieke kinderen
  • Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilactie
  • Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Groetjes uit Arendonk
    Foto
    toremansmolen in arendonk
    Foto
    de kerstboom is klaar
    Foto
    de kerststal is klaar
    Foto
    van 2006 naar 2007 schol
    Foto
    Foto
    dit is de kapel aan de kolonie in merksplas
    Foto
    Foto
    ik verzamel eierdopjes , hier toon ik er enkelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vriendschapsbloem
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    wat je aan zee al kunt vinden!
    Foto
    hier nog verschillende kapellekens
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    08-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SOS Piet in de bloemetjes

    SOS Piet in de bloemetjes

    07/11/2009Tv-kok Piet Huysentruyt is vandaag in de bloemetjes gezet op de boekenbeurs. Want zijn boeken blijven uitzonderlijk goed verkopen: van zijn 3 boeken heeft hij er een half miljoen verkocht, in 2 jaar tijd.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    08-11-2009, 17:15 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kantcentrum moet deuren sluiten

    Kantcentrum moet deuren sluiten

    07/11/2009De stad Brugge dreigt 1 van haar belangrijkste toeristische troeven te verliezen, want het kantcentrum gaat in vereffening en zal dus de deuren moeten sluiten. Het centrum organiseert al bijna 40 jaar kantopleidingen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    08-11-2009, 16:56 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studenten stunten voor stage

    Studenten stunten voor stage

    05/11/20092 studenten reclame uit Gent proberen op een creatieve manier een stageplaats te versieren. Ze kamperen buiten in een wei en houden een dagboek bij op het internet. Ze blijven daar zitten tot een groot reclamebedrijf hen aanneemt als stagiair.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-11-2009, 16:50 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau belaagd door groep Vlaamsgezinden

    Clouseau belaagd door groep Vlaamsgezinden

    clouseau belaagd door groep vlaamsgezinden

    Clouseau bracht enkele maanden geleden het nummer 'Leve België' op de markt. Radicale Vlaams-nationalisten zijn nog steeds misnoegd. Dat werd zaterdag duidelijk tijdens het promoconcert van Koen en Kris Wauters in de Carrefour-vestiging van Schoten. De radicalen jouwden de populaire groep als het ware uit.

    Dat het groepje Vlaamsgezinden het gratis concert wilde verstoren, wekte bovendien ongenoegen bij de fans. De radicalen hadden geelzwarte affiches met zich mee met daarop de met slogans 'België Barst' en 'Vlaanderen Boven'.

    Slim hadden de heethoofden zich verspreid over de hele zaal. Daardoor had het veiligheidspersoneel het moeilijk om de manifestanten weg te leiden.

    Fan aangedaan

    De politie verrichtte uiteindelijk geen arrestaties. "We hebben de manifestanten wel aangespoord tot kalmte en stilte. Ze zijn wat later zonder veel kabaal vetrokken. We hebben niemand aangehouden en niks in beslag genomen. Het ging om een vijftiental mensen", aldus hoofdinspecteur Stephane Hutsebaut.

    Koen en Kris Wauters lieten het alvast niet aan hun hart komen. Zij riepen zelfs een jonge fan wat meer naar voren omdat ie toch wel wat aangedaan was door het potrest van de Vlaamsgezinden.

    Bij Carrefour betreuren ze het incident. Wel is de hypermarktketen blij dat honderden fans gratis en met volle teugen van de liedjes van Clouseau konden genieten.

    De clip van het nummer 'Leve België', dat door Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Geert Bourgeois (N-VA) "pure propaganda" werd genoemd, kan u nog eens bekijken dankzij YouTube.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-11-2009, 09:16 geschreven door maria
    Reacties (0)
    07-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    goedefroit music

    ‘Ik heb blokjes, kunnen we er dan nu aan beginnen?’

    Natalia schittert op première akoe

    Op de première van haar akoestische theatertournee in Lier liet zangeres Natalia vrijdagavond voor het eerst de grote pluimen en veren achterwege. De grote madame wou intiem, klein en breekbaar zijn. Toch kon ze vooral in het eerste deel het showbeest niet verbergen. En tot die show behoren nu ook de glitterende blokjes op haar tanden.

    ‘Wie spetterend vuurwerk verwacht, moet niet komen kijken’, zei Natalia over haar Acoustelicious-tournee. Het was geen spetterend vuurwerk, maar wel even adembenemend. Ja, ze schudde met haar kont. Ja, af en toe was er bombarie en zagen we die tong die ze zo graag uitsteekt als ze goed in vorm is. Ze kon zich eigenlijk gewoon niet inhouden. Het podium was zelfs veel te klein.

    Natalia had nochtans de toeters en bellen achterwege gelaten. De Kempense souldiva koos voor een kleinere bezetting: vier muzikanten en drie achtergrondstemmen. Het moest en zou intiem worden. En dat werd het, maar dan vooral na de pauze.

    Het was spannend, toen Natalia opkwam. Hoe zag ze eruit, met die blokjes op haar tanden? Met die ijzeren beugel die haar scheve tanden, zoals ze zelf zegt, recht moeten maken? Maar vooral: hoe zou zo’n felle madame, zo’n brok energie, ‘puur en breekbaar’ klinken?

    Het begon verrassend: de drie backing vocalisten zetten Fragile not broken in. Ze hadden het over haar, over Natalia. En daar was ze plots in een glitterlegging, met daarboven een zilveren jurkje en haar rug bloot. Ze was een bom, zo sexy. Ze zong wel ingetogen, maar ze heeft een stem als een klok. Het beest kwam af en toe in haar naar boven. Ze is gewoon van nature een diva. En de zaal, die barstte los.

    Na het openingsnummer sprak ze de zaal toe. ‘Goedenavond, welkom op de eerste akoestische show. Enjoy en by the way, ik heb blokjes, kunnen we er dan nu aan beginnen?’ Gejoel in het publiek. Zelfs de blokjes in haar mond fonkelden. Wie dacht dat Natalia de hele avond als een ware chansonnière op haar kruk zou blijven zitten, had het fout. ‘Ik kan dat niet. Ik heb het al geprobeerd en het lukt niet. Ik hou van dynamische optredens en zo moet ook Acoustelicious zijn.’ Dus bleef de kruk bijna onaangeroerd. Ze ging wel eens in de sofa zitten, maar ook die is niet voor zo’n energiek lijf bestemd. Ook sommige mensen in het publiek hielden het niet meer op hun stoel. Ze stonden recht en dansten dan maar aan de zijkant van de zaal, aan de nooduitgang.

    Maar toch was Natalia af en toe zeer breekbaar, want het moet gezegd: ze heeft een lastig jaar achter de rug. ‘Mijn meter is gestorven, mijn vader kreeg een hartoperatie en mijn hond is overleden. Er was het einde van een vorige relatie en het begin van een nieuwe. Dat voel je toch allemaal’, zei ze al eerder. En je voelde het ook. Haar hart en ziel lag erin. Tijdens de song Still with me, het nummer waar ze het meest aan meeschreef en dat opgedragen is aan haar meter, kon je een speld horen vallen.

    De hele avond zwierde ze ons mee. Ze kan zingen, dat wisten we al. Ze kan ook zingen in een kleine zaal, dat weten we nu ook. Maar geef ons toch maar een vol Sportpaleis, in plaats van negenhonderd man in een cultureel centrum. Want het blijft een ambiance madame.

    Toch genoot het publiek, en Natalia duidelijk ook. She is glamourous, en de blokjes behoren tot de glitter.

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-11-2009, 20:26 geschreven door maria
    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag van de kat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dag van de kat

    Al overwogen om een raskat een (nieuwe) thuis te geven? Dan is 14november, de dag van de kat, de ideale dag om kennis te maken met een heel spectrum aan bijzondere rassen. Overal in Vlaanderen komen kwekers van raskatten naar dierenspeciaalzaken met hun lievelingen en staan ze er klaar met raad en daad. Hou alvast ook de krant van 13november in de gaten, want dan kan je een bon knippen die je recht geeft op gratis kattenvoer van Royal Canin.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-11-2009, 20:14 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Meldert begint kerst al op 2 november

    In Meldert begint kerst al op 2 november

    Familie Buydens spendeert meer dan 17.000 euro aan sfeerverlichting

    MELDERT - Voor de bakkersfamilie Buydens in Meldert kan het niet snel genoeg kerst zijn. Op en rond hun huis branden nu al zoveel lichtjes dat het 'snachts van kilometers ver te zien is. 'We moesten wel. Anders hebben we geen tijd meer om de versiering te plaatsen.'

    'Woensdag is een bus van De Lijn pal voor onze deur gestopt omdat de passagiers de kerstversiering wilden bewonderen. We durven onze auto niet meer voor ons huis te parkeren, want er zijn te vaak afgeleide bestuurders die er bijna op botsen. De buren grappen dat we zelfs het luchtverkeer in de war brengen.'

    Voor wie er nog aan mocht twijfelen: bij Danielle en Michel Buydens staat veel kerstversiering opgesteld. Héél veel. Twee kerstmannen op een bewegende wip pronken in de tuin naast tientallen rendieren, treintjes, een kerststal, sneeuwmannen en zelfs een pinguïn. Allemaal zijn ze uitgerust met lichtjes. En op zowat alle muren flikkeren solsleutels, sterren, sneeuw en kerstwensen.

    'Ik geef toe: het is nog lang tot Kerstmis, maar we hadden geen andere keuze', vertelt Danielle Buydens (55) uit het Oost-Vlaamse Meldert. 'Mijn man en ik hebben zo veel kerstversiering dat we enkele dagen vakantie moeten nemen om alles op te stellen. Hij is bovendien banketbakker en heeft het binnenkort razend druk tot na Nieuwjaar. Dus hebben we alle versieringen deze week moeten plaatsen.'

    Danielle en Michel leven voor de kerstversiering. 'Zeg maar gerust dat we eraan verslaafd zijn', lacht ze. 'Zeven jaar geleden zijn we begonnen met enkele simpele lichtjes, maar dat is snel uit de hand gelopen. Elke keer als we naar de winkel gingen, zagen we weer iets anders dat we mooi vonden. Uiteindelijk hebben we zowat alles aangeschaft dat we konden vinden in de buurt.'

    Een goedkope bezigheid is het niet. 'Ik denk dat onze collectie alles samen zowat 17.350 euro waard moet zijn. Daar komt de elektriciteitsrekening nog bij. Die bedroeg vorig jaar 347 euro. Maar dat vinden we niet erg want dit is onze enige hobby.'

    Het was geen sinecure om de duizenden lichtjes op het elektriciteitsnet aan te sluiten, legt Danielle uit. 'Opdat er geen zekeringen zou springen, zijn bijna alle figuren op een andere kabel aangesloten. We hebben zelfs een elektriciteitsgroep op benzine gekocht: zo hoeft niet alle elektriciteit van het net te komen.'

    Ondanks het prijskaartje heeft Danielle nooit overwogen om met haar hobby te stoppen. 'Als 's avonds de lichtjes aangaan, ben ik dat allemaal vergeten. Dan wordt ons huis één groot lichtfestijn. Voor mijn part komen er nog honderden lichtjes bij. Waarom niet? We hebben nog plaats genoeg in de tuin en op ons dak.'


     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    07-11-2009, 19:55 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse trekt aan paardenstaart rivale (video)

    Amerikaanse trekt aan paardenstaart rivale (video)

    amerikaanse trekt aan paardenstaart rivale video

    In het vrouwenvoetbal gaat het er soms erg pittig aan toe. Er wordt geschopt, in de rug gebokst, ellebogen vliegen in het rond en aan de paardenstaart van een tegenstander trekken, mag niet ontbreken natuurlijk. Althans dat leren we uit deze 'voetbalwedstrijd' tussen twee Amerikaanse universiteiten.

    Elizabeth Lambert, van de Universiteit van New Mexico, trok maar liefst zo hard aan de paardenstaart van een ander meisje zodat die tegen de grond ging.

    Lambert werd geschorst door haar team. "Mijn gedrag is niet goed te praten", aldus Lambert die haar excuses aanbood. "Ik heb mijn emoties de bovenhand laten halen tijdens enkele moeilijke momenten."



    Bekijk alle artikels binnen voetbal buitenland


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-11-2009, 19:36 geschreven door maria
    Reacties (0)
    06-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Vlamingen ontwikkelen technologie die opbrengst gewassen verhoogt

    vlamingen ontwikkelen technologie die opbrengst gewassen verhoogt

    Wetenschappers van de BioScience business groep van Bayer CropScience AG in Gent hebben in samenwerking met collega’s van VIB-UGent en de Universiteit Antwerpen, een techniek ontwikkeld om de opbrengst van gewassen te verhogen en ze tegelijkertijd meer bestand te maken tegen ongunstige groeiomstandigheden. Deze technologie is gebaseerd op het selecteren van planten met een efficiënter energieverbruik.

    De ontwikkelde technologie is gebaseerd op inzichten in de epigenitica. De ‘epigenetische’ component kan beschouwd worden als een extra dimensie bovenop de genetische code van een levend organisme die beïnvloed wordt door de omgeving en waardoor de activiteit van de genen veranderen.

    "De efficiëntie waarmee energie in een plant wordt aangemaakt en gebruikt, is sterk verbonden met de epigenetische code. Door gebruik te maken van een ‘slimme’ selectie die de epigenetische code aanpast, hoopt Bayer BioSience NV deze techniek te kunnen toepassen in de veredeling om variëteiten te ontwikkelen met een hogere opbrengst."

    8 tot 20% hogere opbrengst

    In koolzaad (foto) werd aangetoond dat via deze methode variëteiten kunnen geselecteerd worden die 8 tot 20% hogere opbrengsten opleveren.

    Het selectiesysteem werd bevestigd in rijst, zou in principe toepasbaar zijn op elk gewas en moet het mogelijk maken om selectieprocessen efficiënter te maken. Als niet onbelangrijk bijkomend voordeel blijkt, dat deze energie-efficiëntere variëteiten geen extra water of meststoffen nodig hebben om hogere opbrengsten te geven.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-11-2009, 11:39 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wielrenner Dimitri De Fauw
    Wielrenner Dimitri De Fauw (28) stapt uit het leven
    wielrenner dimitri de fauw 28 stapt uit het leven

    Wielrenner Dimitri De Fauw is overleden. De meervoudige Belgisch kampioen op de piste stapte zelf uit het leven en werd amper 28 jaar. Dat meldt Sporza.

    Deze week werd de Gentenaar nog zesde in de Zesdaagse van Grenoble. Hij deed dat aan de zijde van de Deen Marc Hester.

    Teken het rouwregister.

    Dimitri De Fauw werd geboren op 13 juli 1981. Hij was de zoon van Rudy De Fauw, een bekend roeier. Dimitri zocht zijn heil niet in het roeien, maar koos voor het wielrennen.

    Galvez

    De Fauw specialiseerde zich vooral op de baan, maar was af en toe ook op de weg te zien. Van 2003 tot 2005 was hij renner bij Quick-Step, in 2006 koos hij voor Chocolade Jacques en dit seizoen reed hij voor AA Drinks.

    Hij werd meerdere keren Belgisch kampioen op de piste in verschillende disciplines. Vooral in het zesdaagsecircuit was de Gentenaar een vaste waarde.

    Tijdens de Zesdaagse van Gent, eind 2006, kwam De Fauw in botsing met de Spanjaard Isaac Galvez. Galvez overleed aan zijn verwondingen, een ongeluk dat De Fauw mentaal deed instorten.

    'Niets gemerkt

    Zijn vriend en collega Iljo Keisse zat pas nog met De Fauw in Grenoble en reageert geschokt. "Ik kan het echt niet geloven. Ik heb met hem nog een hele week in Grenoble gezeten en heb niks aan hem gemerkt. Hij was aan de stille kant, maar kreeg nu en dan ook een van zijn zotte kuren", aldus Keisse aan Sporza.

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-11-2009, 11:26 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willem-Alexander

    Willem-Alexander blundert in Mexico: "Slapende garnaal gaat naar de kloten"

    willem alexander blundert in mexico slapende garnaal naar de kloten

    De Nederlandse kroonprins Willem-Alexander zal zijn bezoek aan Mexico niet snel vergeten. Hij haalde namelijk de woede van heel wat Mexicanen op zich toen hij een vertaalfout maakte.

    De oudste zoon van koningin Beatrix kon er wel niet veel aan doen. Hij wilde de Mexicaanse uitdrukking "Een slapende garnaal wordt meegenomen door het getij" gebruiken. De Argentijn die hem hielp bij zijn speech vertaalde getij echter als "chingada" en niet als "corriente" zoals het had moeten zijn.

    "Chingada" betekent letterlijk "naar de kloten gaan". In heel Latijns-Amerika is het woord goed ingeburgerd, maar in Mexico geldt het als grof taalgebruik. De Argentijn was daarvan niet op de hoogte.

    Het ministerie van Economische Zaken, dat verantwoordelijk was voor de toespraak, heeft aan de prins zijn excuses aangeboden. De Mexicaanse ambassadeur in Nederland probeert Willem-Alexander wat te troosten door te beweren dat de Mexicanen het heel leuk vonden dat hij het geprobeerd heeft om zich in informele taal uit te drukken.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-11-2009, 11:08 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terminaal zieke Bart deelt ervaringen op facebook

    Terminaal zieke Bart deelt ervaringen op facebook

    terminaal zieke bart deelt ervaringen op facebook 3
    Bart Verbeeck (22) uit Mechelen heeft hooguit nog enkele maanden te leven.

    Over zijn ongeneeslijke vorm van botkanker is hij samen met zijn broer Joris een blog gestart op de sociale netwerksite Facebook.

    "Als ik er niet meer ben, hoop ik dat anderen moed putten uit mijn initiatief", zegt hij. "Ik wil andere mensen ook aanmoedigen om elke dag van het leven te genieten."




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-11-2009, 11:04 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juul Kabas


    Kortenberg inhuldiging 't Juul Kabaspleintje 12 sept 09

    Mijn 65e verjaardag heeft me tot in het diepste van mijn hart geraakt.De karnavalgroep De Kabaskes uit Belsele ( St Niklaas ) verschenen met drie reuzenpoppen waarvan een de naam Jules Kabas draagt,met helse muziek van mezelf in de vroege voormiddag met mijn vrienden en kennissen voor mijn deur. Ik was in paniek omdat ik niet zovele mensen een kleinigheid kon aanbieden om hen te bedanken. Deze verrassing was gepland door mijn eigen vrouw Annie want op mum van tijd kwam alles tevoorschijn en had iedereen een hapje en drankje tot in de late avond. Oh wat een dag.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-11-2009, 10:59 geschreven door maria
    Reacties (0)
    02-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manu Verreth overleden

    Manu Verreth overleden

    Acteur Manu Verreth is gisteravond overleden. Hij was al een tijdje zwaar ziek. Verreth is vooral bekend als de legendarische Guillaume 'Jomme' Dockx in de BRT-serie De Collega's, waarin ook zijn tweelingbroer René acteerde, als Philemon Persez. Verreth stond jarenlang aan het hoofd van het Mechels Miniatuur Teater (MMT), dat nu 't Arsenaal heet. Hij werd 69.

    Tournee afgelast
    Half september raakte bekend dat Manu Verreth ernstig ziek was. Hij stond toen op de planken in het stuk Georges, dat over oudermishandeling ging. Zijn broer René had het bewerkt voor Theater Waverland. De hele tournee moest worden afgelast, omdat Manu te ziek was. Hij was diabeteslijder, maar dat zou niet de oorzaak geweest zijn van zijn overlijden.

    De Collega's
    Verreth werd ontzettend populair als de ietwat naïeve classificeerder met peperkoeken hart in de alombejubelde tv-serie De Collega's, die liep tussen 1976 en 1981 en op het hoogtepunt bekeken werd door zo'n twee miljoen Belgen. Later verscheen Manu ook, alweer met zijn broer René en andere MMT-collega's, in Het Pleintje, dat echter nooit het succes van De Collega's kon evenaren.

    Dieptepunt in de carrière van beide broers was ongetwijfeld de legendarische Pak-de-poen-show, waar in de eerste aflevereing alles misliep wat ook maar kon mislopen. Manu Verreth speelde op televisie (kleinere) rollen in onder meer Café Majestic, Wittekerke, Twee Straten Verder, Flikken en Aspe.

    Voor de petite histoire: de tweelingbroers Verreth werden geboren op 29 februari 1940 in Mechelen. Dat was een schrikkeldag, waardoor ze maar om de vier jaar jarig zijn.

    Afscheid in familiekring
    Manu Verreth heeft zelf het verloop van zijn uitvaart beschreven en heeft de uitdrukkelijke wens geuit om de crematie en de afscheidsplechtigheid in strikte familiekring te laten plaatsvinden. Er zal geen publieke plechtigheid worden gehouden en de familie verspreidt geen rouwberichten of gedachtenisprentjes.

    In 1996 overleed Mandus De Vos, die het personage van Bonavontuur Verastenhoven speelde in De Collega's. Jo Crab - aka de koffiedame 'Madame Arabelle' en in het echte leven de moeder van Jan Decorte - stierf in 1981.

    De Kollega's - met 'K' - was oorspronkelijk een theaterstuk van Jan Matterne uit 1976. 't Arsenaal bracht het vorig jaar opnieuw op de planken, in een moderne versie en met een cast van talentvolle dertigers. Het werd een succes. (belga/mvdb/jv/eb)
    31/10/09 14u14
         

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-11-2009, 16:32 geschreven door maria
    Reacties (1)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 23/05-29/05 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 16/06-22/06 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Foto
    telorenlekker arendonk
    Foto
    de winter is nabij
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    de O L Vr kerk van arendonk
    Foto
    kapelleken van de grotstraat
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    christine
    blog.seniorennet.be/christi
    Foto
    dit is een van onze egeltjes , ze doen nu hun winterslaap
    Foto
    dit is de tongkus
    Foto
    Foto
    Foto
    deze vogels komen nu in de winter allen in onze tuin eten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hier nog enkele van mijn stukjes kantklos
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    20 jaar geleden op een tentoonstelling
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hele dikke knuffel
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!