op reis
reizen
Foto
Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Inhoud blog
  • Kinderen krijgen les zoals 100 jaar geleden
  • Clara Cleymans: "Ik ben zwanger
  • Mountainbikers tonen hun hart voor zieke kinderen
  • Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilactie
  • Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Groetjes uit Arendonk
    Foto
    toremansmolen in arendonk
    Foto
    de kerstboom is klaar
    Foto
    de kerststal is klaar
    Foto
    van 2006 naar 2007 schol
    Foto
    Foto
    dit is de kapel aan de kolonie in merksplas
    Foto
    Foto
    ik verzamel eierdopjes , hier toon ik er enkelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vriendschapsbloem
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    wat je aan zee al kunt vinden!
    Foto
    hier nog verschillende kapellekens
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    14-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpen koploper cocaïnegebruik in Europa

    Antwerpen koploper cocaïnegebruik in Europa

    antwerpen koploper cocainegebruik in europa



    Het afvalwater van de stad Antwerpen bevat de hoogste concentratie cocaïne van heel Europa, zo blijkt uit een onderzoek in 21 grootsteden. Volgens de onderzoekers wordt in geen enkele andere Europese stad zoveel cocaïne gebruikt.

    Onderzoeker Alexander Van Nuijs, verbonden aan de Universiteit Antwerpen, werkt mee aan de studie die de aanwezigheid van verschillende soorten drugs in het afvalwater van de Europese grootsteden vergelijkt. "Het gaat om een update van een rapport uit 2008 van de Antwerpse en de Luikse universiteit. Toen werd gedurende een jaar het rioolwater in België onderzocht op sporen van cocaïne. Nu is de opzet groter. We hebben in het rioolwater in 21 Europese grootsteden gezocht naar resten van cocaïne, amfetamines, xtc, heroïne en methadon. De resultaten worden pas in het najaar bekendgemaakt, maar ik kan al zeggen dat Antwerpen van al die steden de hoogste waarde voor cocaïne heeft. Dus meer dan bijvoorbeeld Londen en Amsterdam, al is het verschil met die steden niet zo groot. De kloof met de Scandinavische steden is dan weer zeer groot."

    Het onderzoek in Antwerpen spitste zich toe op het zuiveringsstation Zuid, waar het afvalwater van Hoboken, Borgerhout en een deel van het centrum terechtkomt. Volgens Van Nuijs scoort het afvalwater in België en Nederland hoog in de metingen van amfetamines en xtc. "Dat is logisch, want die drugs worden vooral in de lage landen aangemaakt. De grootste concentraties van deze stoffen vinden we in de steden waar de drugs worden aangemaakt of - zoals voor cocaïne - worden ingevoerd."

     

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-08-2011, 22:09 geschreven door maria
    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marktrock Leuven zonder cocktails

    Marktrock Leuven zonder cocktails

    marktrock leuven zonder cocktails


    Dit weekend is het voor de 29ste keer Marktrock in Leuven, met als blikvangers K's Choice, Zornik en Intergalactic Lovers. De organisatie hoopt dat de 100 procent Belgische affiche de stad "in vuur en vlam gaat zetten". Al fronste burgemeester Louis Tobback zijn wenkbrauwen toen hij dat hoorde. "Daar is het niet de moment voor. Als ge dat wilt zien, moet ge BBC opzetten", lachte hij op de persvoorstelling.

    Marktrock heeft moeilijke jaren gekend. In 2006 ging het festival bijna op de fles, in 2007 waren er alleen podia waarvoor je moet betalen - op het Ladeuzeplein stond toen Snoop Dogg. De koers werd drastisch bijgestuurd en nu wacht Leuven gratis optredens op vijf podia. Blikvanger is de Oude Markt, waar 11.500 mensen op toegelaten worden.

    Sven De Leijer

    Met jeugdig (en vooral Leuvens) geweld op de Vismarkt, een Bal Populaire op het De Layensplein, een familiepodium op het Hogeschoolplein en deejays op de Grote Markt is er voor elk wat wils. Sven De Leijer doet de presentatie op de Oude Markt. "Ik heb wel wat materiaal, maar veel hangt af van wat er gebeurt op de markt", legt de stand-upcomedian uit.

    Heel het centrum van Leuven wordt dus festivalterrein, zoals het ook bij Beleuvenissen het geval is. Opmerkelijk: in vergelijking tot andere festivals zullen "gedistilleerde dranken" dit weekend verboden worden in de binnenstad. Geen cocktails dus, daarvoor moet je ín de cafés binnengaan. Bier, wijn en cava zijn wel toegestaan op markten en pleinen.

    423 km

    De organisatie voorziet ten slotte ook een smartphone-applicatie enold school, een tiental gloednieuwe borden die aanduiden waar je elk plein kan vinden. Bonus: daarop kom je te weten dat Londen 423 kilometer rechtdoor is. Wie een extralange Dodentocht wil doen, kan dus beginnen met drie dagen Marktrock...


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-08-2011, 22:06 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weinig vlinders door natte zomer

    Weinig vlinders door natte zomer

    weinig vlinders door natte zomer


    Vorig weekend organiseerde Natuurpunt voor de vijfde keer een nationaal tuinvlindertelweekend waarmee de toestand van onze algemene dagvlinders wordt opgevolgd. De cijfers tonen dat 2011 ondanks een goede start, een slecht vlinderjaar is.

    De weersomstandigheden tijdens het weekend waren niet optimaal, waardoor het aantal tellers halveerde ten opzichte van de voorbije jaren. Vrijdag waren zo’n 800 formulieren ingezonden. Analyse hiervan bevestigt de trend dat er dit jaar veel minder vlinders zijn dan de voorbije twee jaren. Zowel in Nederland als Vlaanderen telden deelnemers per tuin gemiddeld 9 vlinders van 4 soorten. Vorig jaar waren dat nog 19 exemplaren van 6 soorten per tuin.

    Koolwitje

    Koolwitjes blijven, net als vorig jaar, de lijst aanvoeren, en werden in 84% van de Vlaamse tuinen gezien. Dat is iets minder dan vorig jaar en ook het aantal exemplaren per tuin ligt lager. De atalanta staat op de tweede plaats en was in de helft van alle tuinen aanwezig. Maar de verwante dagpauwoog, vorig jaar op 3, kent een sterke terugval en eindigt nu slechts negende. Hij werd gezien in 1 tuin op 5, waar dat vorig jaar nog in 2 tuinen op 3 was.

    Het oranje zandoogje staat op 3. Deze soort is de laatste jaren aan een opmars bezig en is nu in 36% van de tuinen aanwezig. In Oost- en West-Vlaanderen komt deze zelfs in meer dan de helft van de tuinen voor. Omdat er van deze soort vaak meerdere tegelijk worden gezien, is het ook de meest getelde vlindersoort. Ook in Wallonië is dat het geval. In Nederland is deze soort enkel in het zuiden van het land talrijk, waardoor ze nationaal slechts op de elfde plaats staat.

    Opvallend is dat de kleine vos bij ons niet hoog in de ranking staat, terwijl deze zowel in Nederland als in Wallonië bovenaan staat, na jarenlange slechte cijfers. Ook in Vlaanderen leek de kleine vos aan een herstel bezig, en dit voorjaar lagen de aantallen opnieuw hoog. Maar deze zomer is ze enkel in de provincie Vlaams-Brabant talrijk aanwezig. Waarschijnlijk belemmerde de zeer natte zomer het herstel van deze soort.

    Citroenvlinder

    Enkel de citroenvlinder en het bont zandoogje deden het iets beter dan vorig jaar. De citroenvlinder is wel bijna uitsluitend beperkt tot de provincies Antwerpen en Limburg.

    Trekvlinders uit het zuiden, zoals de distelvlinder en de gamma-uil, zijn dit jaar nauwelijks aanwezig. De nachtvlinder gamma-uil werd vorig jaar in 2 op de 3 tuinen en in hoge aantallen gezien, maar wordt nu slechts in 1 op de 20 tuinen gemeld. Deze soorten blijven volledig afhankelijk van warme zuiderwinden. De kolibrievlinder, die ook bij lagere temperaturen kan vliegen, vertoonde een minder sterke achteruitgang en is in 1 tuin op 10 aanwezig.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-08-2011, 21:56 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Automaten BNP Paribas Fortis slikken massaal kaarten in

    Automaten BNP Paribas Fortis slikken massaal kaarten in

    automaten bnp paribas fortis slikken massaal kaarten in

    Heel wat klanten van BNP Paribas Fortis zijn zaterdagavond het slachtoffer geworden van een fout in het computernetwerk. Bankautomaten vertoonden een foutmelding en kaarten werden ingeslikt.

    Het euvel deed zich op meerdere plaatsen in het land voor. "We hebben sinds vanmorgen wel geen meldingen meer gekregen van nieuwe gevallen", aldus Hilde Junius van BNP Paribas Fortis.

    Hoeveel mensen dupe zijn geworden, is niet duidelijk. "Mensen van wie de kaart is ingeslikt, moeten contact opnemen met Card Stop en kunnen best dinsdag contact opnemen met hun eigen bankkantoor om hun kaart terug te krijgen."

    BNP Paribas Fortis benadrukt dat er niets kan gebeuren met de ingeslikte kaarten.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-08-2011, 21:50 geschreven door maria
    Reacties (0)
    09-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 augustus: nacht van de vallende sterren

    12 augustus: nacht van de vallende sterren

    12 augustus nacht van de vallende sterren



    De komende nachten zullen er veel vallende sterren te zien zijn. Niet langs de weg, maar wel aan de hemel.

    Elke zomer, met een hoogtepunt op 12 augustus, trekt de aarde door de Perseïden-meteorenzwerm. Veel van die meteoren, of stofdeeltjes, komen daardoor in botsing met onze dampkring en verbranden er, waardoor een korte lichtflits te zien is: een vallende ster.

    Om de vallende sterren te kunnen zien, volstaat het om met het blote oog minstens een kwartier naar een willekeurige plaats aan de hemel te kijken, en dat telkens in de tweede helft van de nacht.

    De volle maan en de weersomstandigheden kunnen het waarnemen van de vallende sterren mogelijk bemoeilijken.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    09-08-2011, 18:45 geschreven door maria
    Reacties (0)
    08-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijen zijn soort van het jaar in Antwerpen

    Bijen zijn soort van het jaar in Antwerpen

    bijen zijn soort van het jaar in antwerpen


    De bij is dit jaar soort van het jaar in Antwerpen. De provincie voorziet daarom verschillende activiteiten.

    Sinds april staan er nieuwe bijenkasten in de Plantentuin aan de Leopoldstraat en op het dak van het EcoHuis in Borgerhout. Door het grote aanbod van bloemen en planten in de regio hebben de honingbijen gezorgd voor een recordopbrengst aan honing.

    Bijenhotels

    Een andere bij, de solitaire of wilde bij, heeft daarentegen moeilijkheden om te overleven. Daarom zal de provincie in elk district een aantal bijenhotels plaatsen.

    De provincie voorziet ook verschillende activiteiten. Op die manier kunnen de mensen kennis maken met de wereld van de bijen. Op zondag 7 augustus is er een zomerpicknick in het Rivierenhof. Op maandag is er een tentoonstelling op de jaarmarkt van Wilrijk. Tot half september is er ook een bijententoonstelling in het EcoHuis.

    In Lillo op 4 september een wandeling gepland. Tot half september is er in het EcoHuis een bijententoonstelling. Ook zal er op 1 oktober een lezing over de kracht van honing zijn

    Meer info over de bijen op de website van het EcoHuis.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-08-2011, 21:45 geschreven door maria
    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luc Beaucourt wordt fulltime ramparts

    Luc Beaucourt wordt fulltime ramparts

    luc beaucourt wordt fulltime ramparts 2


    Prof dr. Luc Beaucourt zal vanaf 1 september niet langer de dienst spoedgevallen van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) leiden. Prof. dr. Koen Monsieurs, die bij het UZ Gent kliniekhoofd was op de spoeddienst, neemt die taak van hem over.

    Beaucourt gaat zich toeleggen op spoedgeneeskunde bij rampen, buitenlandse missies en humanitaire acties en preventie. Hij blijft ook provinciaal rampencoördinator. Dat meldt het UZA maandag in een persbericht.

    Voor hulp in het buitenland werkt Beaucourt samen met V-Med, het Vlaamse medisch interventieteam waarmee Beaucourt onder meer naar Haïti, Chili en Pakistan trok. Daarnaast zal Beaucourt geneeskundestudenten begeleiden tijdens stages in Myanmar en Pakistan.

    Passie

    Beaucourt: "Na meer dan 20 jaar als diensthoofd spoedgevallen wil ik me tijdens de laatste jaren van mijn carrière intensief toeleggen op mijn eerste passie: de spoedgeneeskunde bij rampen in binnen- en buitenland en het bieden van structurele hulp. Ik sta nu 24u op 24 klaar om te vertrekken."

    Beaucourts opvolger Monsieurs is oud-student van de Antwerpse Universiteit, maar komt van het UZ in Gent waar hij zich specialiseerde in urgentiegeneeskunde en werkte als specialist intensieve zorg en kliniekhoofd op de dienst spoedgevallen.

    De arts zet zich zeer actief in voor het bevorderen van reanimatietechnieken en was onder meer pleitbezorger van het installeren van defibrillatoren op publieke plaatsen.

     



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-08-2011, 21:43 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 23/05-29/05 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 16/06-22/06 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Foto
    telorenlekker arendonk
    Foto
    de winter is nabij
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    de O L Vr kerk van arendonk
    Foto
    kapelleken van de grotstraat
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    schrijvenopcomputer
    blog.seniorennet.be/schrijv
    Foto
    dit is een van onze egeltjes , ze doen nu hun winterslaap
    Foto
    dit is de tongkus
    Foto
    Foto
    Foto
    deze vogels komen nu in de winter allen in onze tuin eten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hier nog enkele van mijn stukjes kantklos
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    20 jaar geleden op een tentoonstelling
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hele dikke knuffel
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!