op reis
reizen
Foto
Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Inhoud blog
  • Kinderen krijgen les zoals 100 jaar geleden
  • Clara Cleymans: "Ik ben zwanger
  • Mountainbikers tonen hun hart voor zieke kinderen
  • Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilactie
  • Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Groetjes uit Arendonk
    Foto
    toremansmolen in arendonk
    Foto
    de kerstboom is klaar
    Foto
    de kerststal is klaar
    Foto
    van 2006 naar 2007 schol
    Foto
    Foto
    dit is de kapel aan de kolonie in merksplas
    Foto
    Foto
    ik verzamel eierdopjes , hier toon ik er enkelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vriendschapsbloem
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    wat je aan zee al kunt vinden!
    Foto
    hier nog verschillende kapellekens
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    12-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.diamant

    Dure diamant gevonden in stofzuiger

    Mannen van een carwash in Sint-Petersburg schrokken toen ze een stofzuiger leeg maakten. Tussen de rommel lag een blinkend steentje. Het was een diamant, die wel 300.000 euro waard is. "Ik had geen enkele idee van de waarde en dus ging ik met het steentje naar een juwelier", zegt Vladimir Shapiro, eigenaar van de carwash. "Toen ik hoorde dat het zoveel waard was, viel mijn mond open van verbazing. Je kan je niet voorstellen wat het is om zoiets te verliezen." Shapiro wil niet veel kwijt over zijn vondst en hoopt dat de rechtmatige eigenaar opduikt, meldt Reuters. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-04-2008, 13:09 geschreven door maria
    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boel - beeld

    Boël-beeld verwijderd voor bezoek prinses Astrid

    Prinses Astrid en haar oudste dochter Maria-Laura.
    Delphine Boël.
    Het koninklijk paleis heeft de gemeente Koksijde gevraagd een beeld van Delphine Boël tijdelijk uit het gemeentehuis te verwijderen. Prinses Astrid komt op vrijdag 18 april op bezoek en volgens het Paleis stond het beeld van haar halfzus 'in de weg'.

    Het kunstwerk - The Royal Sacred Four Legged Monster - is een werk in papier-maché uit 2001 dat in 2004 door de gemeente werd gekocht. Het beeld stelt een bed voor. Aan het uiteinde prijken een koe en een varken, allebei met een kroontje op de kop. Een beeld van Panamarenko mag wel blijven staan 'omdat het te zwaar is om het te verplaatsen'. (belga/edp)
    12/04/08 08u09

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    12-04-2008, 13:05 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kinderen

    Kinderen zeggen vaker: "Ik wil dood"

    "Almaar meer ouders komen om hulp vragen omdat hun kind zegt dat het dood wil," zegt psychotherapeute An Michiels. De Kinder- en Jongerentelefoon merkt op dat er onder jonge tieners, vooral op chatsites, een merkwaardige rage woedt van hyperemotionaliteit.

    Uitgeblust of verkrampt
    Psychologen en therapeuten krijgen uitgebluste of door woede verkrampte kinderen in hun praktijk. Die schreeuwen uit hoe eenzaam ze zich voelen. Na de scheiding van hun ouders of de versplintering van hun familie zijn ze hun veilige thuis kwijt.

    Bovendien is er nog het helse ritme van school, opvang, sport of muziekklas. Almaar meer kinderen lijden aan psychische aandoeningen, melden kinderpsychiaters.

    Meeslepen via chat
    De Kinder- en Jongerentelefoon merkt dat pubers zich op chatsites laten meeslepen door de emo-rage, een nieuw soort gothic. Meisjes en jongens van amper tien jaar flirten met de doodsgedachte, verheerlijken zelfverwonding. Preventiecentra rekenen dat één op de tien Vlaamse tieners zichzelf pijn doet of een poging tot zelfdoding heeft ondernomen. (belga/edp)
     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-04-2008, 12:50 geschreven door maria
    Reacties (0)
    10-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jodiumpillen
    Nieuwe jodiumpillen pas vanaf 1 oktober

    "De nieuwe jodiumtabletten, die burgers die binnen een straal van 20 km van een kerncentrale wonen nodig hebben om bij een lek in die kerncentrale schildklierkanker te voorkomen, zullen ten vroegste tegen 1 oktober 2008 ter beschikking zijn. Maar de oude blijven nog tot einde 2008 bruikbaar.”

    Dat zegde minister van Binnenlandse Zaken Patrick Dewael (Open Vld) woensdag in de Kamer aan Maya Detiège (sp.a), Katrien Schryvers (CD&V) en Bruno Stevenheydens (VB). Zij hadden alledrie geprotesteerd omdat de jodiumpillen op 1 april vervallen zijn en de overheid nog geen nieuwe heeft ter beschikking gesteld via de apotheken. Dewael zegde dat de vervallen pillen nog zeker tot einde 2008 bruikbaar blijven en hij riep de apothekers, die de pillen gratis moeten verdelen, op om hun stocks vervallen tabletten niet weg te doen.

    Er zijn nog geen nieuwe pillen omdat er een rechtszaak over de productie van die tabletten loopt bij de Raad van State. Binnenlandse Zaken moet wachten op de afloop daarvan vooraleer de productie kan starten. Dat kan ten vroegste tegen 1 oktober 2008. Dewael zegde dat de gemeenten een extra stock zullen krijgen om nieuwe bewoners, die naar de gemeente verhuizen, ook pillen te geven. De rederijen zullen bij een kernramp de bemanning van zeeschepen in de haven moeten bevoorraden.

    Dewael stelde dat tijdens de vorige bedeling in 2002 slechts 58% van de mensen die recht hadden op de gratis tabletten, ze ook kwamen ophalen. Om dat aantal op te drijven is echt een grote informatiecampagne nodig. Voor pillen én informatiecampagne samen is in de begroting van 2008 in totaal 2,86 miljoen euro uitgetrokken.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-04-2008, 17:52 geschreven door maria
    Reacties (0)
    08-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hoe brandweermannen willen blussen
    photonews

    Antwerpse brandweer laat broek zakken

    ANTWERPEN - Zo’n 200 brandweerlieden hebben vanmiddag aan het Antwerpse stadhuis bij wijze van protest hun broek laten zakken. De brandweerlui zijn het niet eens met de nieuwe pensioensregeling, en vinden het niet kunnen dat de Antwerpse brandweer als enige in Vlaanderen geen premie krijgt voor zaterdagwerk.

    Met loeiende sirenes, spandoeken, vuurwerk, een tiental brandweerwagens en 400 aanwezige brandweermannen zetten ze hun standpunt kracht bij.

    Het protocol bepaalt de voorwaarden waaraan de brandweermannen moeten voldoen om vanaf 58 jaar met pensioen te kunnen gaan. Die bepalingen zijn allesbehalve gunstig, stellen de vakbonden. Vooral het feit dat de jongere collega’s aan minder gunstige voorwaarden moeten werken zodat hun oudere collega’s vanaf 58 jaar met pensioen kunnen gaan, zet kwaad bloed.

    'Bovendien wordt op die manier een serieuze rem gezet op de verjonging van het korps, want wie zal nu nog voor de brandweer willen werken', zegt adjudant en IFOD-afgevaardigde Chris Sinnaeve.

    Met de actie wilden de brandweermannen druk zetten op het overleg dat dinsdagmorgen plaatsvond tussen de brandweertop en de vakbonden. Tijdens dat gesprek werd onder meer meegedeeld dat de minimale bezetting gelijk zal worden geschakeld aan de maximale bezetting om geld vrij te maken voor het VVP. 'Dat houdt ook in dat de verlofregeling niet meer vrij te kiezen is', legt Sinnaeve uit.

    Een van de komende dagen zitten brandweer en stadsbestuur samen aan tafel over het VVP. Wanneer er terug een hoger overlegcomité op de agenda staat, willen de brandweermannen opnieuw actie te voeren aan het stadhuis in Antwerpen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    08-04-2008, 22:46 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fregat 'Louise-Marie'
    Koningin Paola doopt fregat 'Louise Marie' met hamer

    Koningin Paola is sinds vanmiddag meter van het fregat 'Louise Marie'. De koningin doopte het schip, maar de fles die daarbij gebruikt werd, wilde ondanks herhaaldelijke pogingen niet breken. Een hamer bracht soelaas.

    De naam van het schip is niet toevallig gekozen: Louise-Marie was de eerste koningin van België. "Het is een naam die doet denken aan de geschiedenis van ons land", sprak minister van Defensie Pieter De Crem. "Ik ben er dan ook zeker van dat de Louise Marie met fierheid de wereldzeeën zal bevaren", aldus De Crem.

    De Louise Marie zal voor meerdere opdrachten worden ingezet: luchtverdediging en bestrijding van onderzeeboten en oppervlakteschepen. Het fregat is afkomstig van de Nederlandse marine en moet een van de pronkstukken van de Belgische vloot worden.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-04-2008, 22:34 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 23/05-29/05 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 16/06-22/06 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Foto
    telorenlekker arendonk
    Foto
    de winter is nabij
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    de O L Vr kerk van arendonk
    Foto
    kapelleken van de grotstraat
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    shadoogies
    blog.seniorennet.be/shadoog
    Foto
    dit is een van onze egeltjes , ze doen nu hun winterslaap
    Foto
    dit is de tongkus
    Foto
    Foto
    Foto
    deze vogels komen nu in de winter allen in onze tuin eten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hier nog enkele van mijn stukjes kantklos
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    20 jaar geleden op een tentoonstelling
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hele dikke knuffel
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!