op reis
reizen
Foto
Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Inhoud blog
  • Kinderen krijgen les zoals 100 jaar geleden
  • Clara Cleymans: "Ik ben zwanger
  • Mountainbikers tonen hun hart voor zieke kinderen
  • Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilactie
  • Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Groetjes uit Arendonk
    Foto
    toremansmolen in arendonk
    Foto
    de kerstboom is klaar
    Foto
    de kerststal is klaar
    Foto
    van 2006 naar 2007 schol
    Foto
    Foto
    dit is de kapel aan de kolonie in merksplas
    Foto
    Foto
    ik verzamel eierdopjes , hier toon ik er enkelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vriendschapsbloem
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    wat je aan zee al kunt vinden!
    Foto
    hier nog verschillende kapellekens
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    06-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.arendonkse vidioclub

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    06-12-2009, 22:07 geschreven door maria
    Reacties (0)
    04-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Alexander begraven

    Prins Alexander begraven

    prins alexander begraven
    In Laken is vrijdagvoormiddag prins Alexander begraven. De halfbroer van koning Albert overleed zondag aan een acute longembolie. Hij werd 67 jaar oud.

    Heel wat leden van de koninklijke familie kwamen in de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Laken afscheid nemen van de iets wat minder bekende prins. Koning Albert, koningin Paola, koningin Fabiola, prins Filip, prinses Mathilde, prins Laurent, prinses Claire en groothertog Henri van Luxemburg waren van de partij. Prinses Astrid en haar echtgenoot prins Lorenz waren er niet. Zij zijn momenteel in het buitenland.

    De eerste rij in de kerk werd ingenomen door Alexanders weduwe Léa Wolman en haar kinderen. Minister van Defensie Pieter De Crem (CD&V) vertegenwoordigde de regering. Ook persoonlijke vrienden van de overleden prins zoals Leopold Lippens en Herman De Croo kwamen een laatste eer betuigen.

    Na de misviering zal het stoffelijk overschot van Alexander worden bijgezet in een kapel naast de Koninklijke Crypte.

    Alexander was de oudste zoon van Koning Leopold III en Lilian Baels. Hij had ook twee zussen, Marie-Esmeralda en Marie-Christine. Die laatste daagde vrijdag niet op in Laken. Zij brak enige tijd geleden met haar familie.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    04-12-2009, 18:37 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Freya Van den Bossche peter en 'nanny' Moses

    Ex Freya Van den Bossche peter en 'nanny' Moses

    ex freya van den bossche peter en nanny moses

    Vlaams minister Freya Van den Bossche (sp.a) heeft haar ex Tobias Wurm gekozen als peter voor haar pasgeboren zoontje Moses. De Duitser zou ook al inwonen bij Van den Bossche om 'nanny' te spelen voor zijn dochters, Ariane en Billie.

    Wurm zelf is niet te spreken over het bericht dat donderdag te lezen was in Het Laatste Nieuws. Hij vindt het erg kwetsend dat zijn vaderschap omschreven wordt als 'nanny spelen'.

    "Ook al woon en werk ik in het buitenland, toch vind ik het belangrijk om zoveel mogelijk tijd te maken om als vader mijn verantwoordelijkheid op te nemen in de zorg voor en de opvoeding van mijn dochters", reageert de Duitser.

    "Ik betreur deze verregaande schending van mijn privacy en wens verder dan ook geen commentaar te geven op een artikel dat bovendien gebaseerd is op een anonieme bron."

    Freya Van den Bossche beviel zondag van Moses. Papa is filmregisseur Willem Wallyn. De kleine Moses krijgt geen meter, wel twee peters. Naast Wurm wordt dat Freya's broer Dimitri


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    04-12-2009, 18:35 geschreven door maria
    Reacties (0)
    02-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Femke uit 'Thuis' verwacht eerste kindje
    Femke uit 'Thuis' verwacht eerste kindje

    Femke uit 'Thuis' verwacht eerste kindje


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-12-2009, 22:28 geschreven door maria
    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alicia Silverstone tuiniert altijd naakt

    Alicia Silverstone tuiniert altijd naakt

    alicia silverstone tuiniert altijd naakt

    Alicia Silverstone houdt van tuinieren. Pittig detail: de actrice kan haar kleren nooit aanhouden wanneer ze in de tuin werkt.

    De 32-jarige actrice is een fervent tuinierster. De 'Clueless'-ster heeft zo haar eigen techniek. "De eerste keer dat ik ermee begon, was het zo warm dat ik onmiddellijk mijn kleren uitdeed en sindsdien doe ik het altijd naakt. Tussendoor spring ik ook graag in het zwembad, dus kleren zouden alleen maar in de weg zitten", aldus Silverstone.

    De buren zien Silverstone dus geregeld naakt, maar toch wil de actrice geen naaktscènes filmen. Nochtans deed ze eerder haar kleren al uit voor een reclame voor dierenrechtenorganisatie Peta: "Ik ben geen nudist. Eigenlijk ben ik heel verlegen. Ik heb nog nooit een naaktscène gedaan. Ik wil niet dat de mensen mij naakt zien. Maar thuis of in de tuin is dat geen probleem."


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (13 Stemmen)
    02-12-2009, 22:08 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank De Winne in Sterrenstad herenigd met familie

    Frank De Winne in Sterrenstad herenigd met familie

    frank de winne wandelt alweer rond

    De Belgische astronaut Frank De Winne is aangekomen in Sterrenstad. Hij werd er, na een ceremonie, herenigd met zijn familie.

    Normaal gezien werden De Winne en zijn collega's dinsdag al naar Sterrenstad bij Moskou gebracht. Door het slechte weer in Kazachstan werd de helikoptervlucht een dag uitgesteld.

    De ruimtevaarders werden eerst naar de luchthaven gebracht met helikopters en vervolgens met een vliegtuig naar Sterrenstad bij Moskou gebracht.

    Herstel

    De Winne en zijn collega's zullen nog weken of zelfs maanden nodig hebben om volledig te herstellen van hun verblijf in de ruimte. Ze moeten terug wennen aan de zwaartekracht.

    Volgens een woordvoerster van het Europese Ruimtevaartbureau ESA verkeert De Winne wel in goede conditie. Hij heeft zelfs al rondgewandeld in het hotel.

    De Winne, Robert Thirsk en Roman Romanenko landden dinsdag veilig terug op aarde na een verblijf van zes maanden in het Internationaal Ruimtestation ISS.



    Galerij


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-12-2009, 21:56 geschreven door maria
    Reacties (0)
    01-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank De Winne pas woensdag naar Moskou door slechte weer

    Frank De Winne pas woensdag naar Moskou door slechte weer

    frank de winne landt morgenvroeg op aarde

    De Belgische astronaut Frank De Winne is veilig terug aangekomen op aarde. Omstreeks 7.50 uur ging de Sojoez-capsule door de dampkring rond de Aarde en de capsule landde rond 8.15 uur in de steppen van Kazachstan.

    Even werd voor vertraging gevreesd omdat het erg sneeuwt boven Kazachstan, maar de landing verliep vlekkeloos en op tijd. De Winne zal door het slechte weer wel pas een dag later aankomen in Sterrenstad in Moskou.

    Zes maanden

    De missie van De Winne in het Internationaal Ruimtestation ISS zit er op. Maandagnacht rond half 2 nam hij, na een verblijf van zes maanden, afscheid en keerde hij terug samen met de twee ruimtereizigers waarmee hij ook de heenvlucht op 27 mei maakte: de Rus Roman Romanenko en de Canadees Robert Thirsk.

    Het drietal kwam terug met de Sojoez TMA-15, die zich om 04.55 uur Belgische tijd ontkoppelde van het ISS. Rond 7.50 uur keerde de capsule terug in de dampkring. De parachute, die bedoeld is om de capsule verder te laten afremmen, opende zich vervolgens zonder problemen.

    Helikopters

    Alles verliep volgens plan en de capsule met het drietal kwam om 08.17 uur met een flinke smak neer in de onherbergzame steppen van Kazachstan.

    De helikopters die moeten uitrukken voor de medische bijstand werden wat langer aan de grond gehouden door het slechte weer in Kazachstan. Maar ze waren nog op tijd op de landingsplaats voor de evacuatie van de astronauten.

    De Rus Roman Romanenko en de Canadees Robert Thirsk werden als eerste uit de capsule gehaald. Daarna gebeurde hetzelfde met Frank De Winne. Die had zelfs genoeg energie om een paar keer te wuiven naar het publiek.

    Sterrenstad

    De Winne en co. in een veldhospitaal onderworpen worden aan een eerste medisch onderzoek om nadien overgevlogen te worden naar Sterrenstad nabij Moskou. Daar werden ze aanvankelijk rond 15.30 uur Belgische tijd verwacht, maar door het slechte weer zullen De Winne en co. pas woensdag in Sterrenstad aankomen.

    Het kan nog enkele dagen duren voor de astronauten weer normaal kunnen stappen. De drie mannen werden uit de Sojoez gehaald met een draagberrie en moeten nog wennen aan de zwaartekracht.

    Onder meer minister van Wetenschapsbeleid Sabine Laruelle is naar het Russisch vluchtleidingscentrum Tsoup afgereisd om de terugkeer van De Winne bij te wonen. De minister was "zeer blij" na de geslaagde landing en liet weten dat ze "zeer fier is om Belg te zijn". Volgens Laruelle heeft De Winne "buitengewone capaciteiten".

    Bekijk de reportages van vtm:


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-12-2009, 19:57 geschreven door maria
    Reacties (0)
    30-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bel naar Sinterklaas!

    Bel naar Sinterklaas!

    bel naar sinterklaas 2
    Wil je graag een liedje zingen voor Sinterklaas of hem een verhaaltje vertellen? Dat kan natuurlijk niet via je brief, maar wel via onze speciale Sinterklaastelefoon.

    Als je naar 03/210.02.33 belt, kun je alles aan Sinterklaas vertellen! Spreek ook je naam in zodat de Sint weet wie er belt.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    30-11-2009, 21:03 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank De Winne landt morgenvroeg op Aarde

    Frank De Winne landt morgenvroeg op Aarde

    frank de winne landt morgenvroeg op aarde

    De Belgische astronaut Frank De Winne is in volle voorbereiding voor zijn terugkeer naar de Aarde. De missie van De Winne in het Internationaal Ruimtestation ISS zit er bijna op en dinsdag landt hij in de steppen van Kazachstan.

    De Winne zal terugkeren met de twee ruimtereizigers waarmee hij ook de heenvlucht op 27 mei maakte: de Rus Roman Romanenko en de Canadees Robert Thirsk. Het drietal zal terugkeren met de Sojoez TMA-15, die zich om 04.55 uur Belgische tijd zal ontkoppelen van het ISS.

    Als alles volgens plan verloopt, zal de capsule met het drietal rond 08.15 uur met een flinke smak neerkomen in de onherbergzame steppen van Kazachstan.

    Sterrenstad

    Na aankomst zullen de De Winne en co. in een veldhospitaal onderworpen worden aan een eerste medisch onderzoek om nadien overgevlogen te worden naar Sterrenstad nabij Moskou. Daar worden ze rond 15.30 uur Belgische tijd verwacht.

    Onder meer minister van Wetenschapsbeleid Sabine Laruelle zal naar het Russisch vluchtleidingscentrum Tsoup afreizen om de terugkeer van De Winne bij te wonen.



    Bekijk alle artikels binnen wetenschap

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    30-11-2009, 20:57 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 23/05-29/05 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 16/06-22/06 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Foto
    telorenlekker arendonk
    Foto
    de winter is nabij
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    de O L Vr kerk van arendonk
    Foto
    kapelleken van de grotstraat
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    jeugd_versus_senior
    blog.seniorennet.be/jeugd_v
    Foto
    dit is een van onze egeltjes , ze doen nu hun winterslaap
    Foto
    dit is de tongkus
    Foto
    Foto
    Foto
    deze vogels komen nu in de winter allen in onze tuin eten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hier nog enkele van mijn stukjes kantklos
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    20 jaar geleden op een tentoonstelling
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hele dikke knuffel
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!