op reis
reizen
Foto
Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Inhoud blog
  • Kinderen krijgen les zoals 100 jaar geleden
  • Clara Cleymans: "Ik ben zwanger
  • Mountainbikers tonen hun hart voor zieke kinderen
  • Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilactie
  • Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Groetjes uit Arendonk
    Foto
    toremansmolen in arendonk
    Foto
    de kerstboom is klaar
    Foto
    de kerststal is klaar
    Foto
    van 2006 naar 2007 schol
    Foto
    Foto
    dit is de kapel aan de kolonie in merksplas
    Foto
    Foto
    ik verzamel eierdopjes , hier toon ik er enkelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vriendschapsbloem
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    wat je aan zee al kunt vinden!
    Foto
    hier nog verschillende kapellekens
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    15-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut zingt
    Helmut Lotti zingt Brabanonne voor de Koning
    De meest begeerde schoonzoon van Vlaanderen kreeg de eer om het nationale volkslied in volle crisis te bezingen voor Koning
    If the video doesn't start in a few seconds, click here


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-11-2007, 23:17 geschreven door maria
    Reacties (0)
    14-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.diabetes

    Wereld Diabetes Dag 2007

    14 November 2007

    Wereld Diabetes Dag, dit jaar voor de eerste maal onder VN vlag
    Vier mee!


    14 november: Wereld Diabetes Dag
    Vandaag is het Wereld Diabetes Dag! Met talrijke evenementen wordt vandaag wereldwijd de aandacht gevraagd voor diabetes. De Diabetesvereniging Nederland zet zich in voor de belangen van mensen met diabetes. Vandaag met onder meer bijeenkomst voor de pers over diabetes bij kinderen.
    De bijeenkomst vindt plaats in de Rotterdamse Euromast - net als 150 andere monumentale gebouwen ter wereld is de Euromast vandaag blauw verlicht in het kader van Wereld Diabetes Dag. Ook zijn er diabeteswandelingen, een benefietconcert, prikacties en vele andere activiteiten.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    14-11-2007, 12:54 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.motor
    © VHI
     Extra
    'Ze noemen me Jeannineke Machineke'
    Beroemde motormadammen

    Waarom vrouwen naar de motor grijpen
    Motoren hot bij 40-jarige vrouwen

    Uit de cijfers van de Dienst Inschrijvingen van Voertuigen blijkt dat vooral vrouwen van veertig een motor kopen. 'Logisch', zegt trendwatcher Nathalie Bekx. 'Vrouwen moeten in die fase van hun leven niet meer elke minuut zorgen voor hun kinderen

    . Ze kunnen weer een beetje aan zichzelf denken. Met de motor rijden is een soort escapisme. 40-jarige vrouwen zijn halverwege hun leven en willen nu genieten. Niet alleen dat, vrouwen hebben op dat moment ook het geld om zich een motor aan te schaffen.'

    Bekx is dan ook blij dat de motorindustrie de vrouw eindelijk ontdekt heeft. 'Er worden zelfs heuse modeshows met motorkledij georganiseerd met trendy motorpakken voor vrouwen. De tijd van de Michelinpakjes is voorgoed voorbij.' Volgens Bekx zullen we in de komende jaren nog meer vrouwen op motors in het straatbeeld zien. 'Niet alleen om de steeds langer wordende files te ontwijken, maar ook omdat motorrijden een nieuwe vorm van feminisme is. We zijn niet meer de versiering die achterop zit, we rijden nu zelf wel. We zijn the queen of the road .' (ldb)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    14-11-2007, 11:08 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.laurent

    Laurent in badjas op paleisbezoek

    Niet alleen politici reden gisteren af en aan in Laken, ook prins Laurent kwam op visite bij de koning. Blijkbaar is er een sanitair probleem in Villa Clementine, want de prins was nog in badjas toen hij de oprit van het paleis opscheurde, mogelijk om snel de badkamers van Laken even te gebruiken.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-11-2007, 11:05 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ziekenhuisbacterie
    Er is een nieuw wapen op komst in strijd tegen de ziekenhuisbacterie

    Wetenschappers werken momenteel aan nieuwe medicijnen tegen de gevreesde ziekenhuisbacterie waardoor steeds meer patiënten met een nieuw gezondheidsrisico worden geconfronteerd, zo schrijft de Sunday Telegraph.

    Doordat wij, ook in België, steeds meer antibiotica slikken, worden bacteriën daar steeds vaker resistent tegen. Dat komt omdat die antibiotica de "goede bacteriën" doden die in ons lichaam zitten en normaal gesproken kwaadaardige varianten onder controle kunnen houden. Die laatsten krijgen dus vrij spel zodat mensen in een ziekenhuis, die toch al kwetsbaarder zijn, steeds vaker af te rekenen krijgen met een aandoening die ze niet hadden toen ze werden opgenomen en die artsen moeilijk baas kunnen.

    Nu hebben wetenschappers van het Britse Instituut voor Dierengezondheid nieuwe medicijnen ontwikkeld die geen bacteriën doden maar ze alleen "ontwapenen" door te beletten dat ze schadelijke stoffen in het lichaam brengen. Daardoor kunnen de "bevriende" bacteriën hun oorspronkelijke taak weer vervullen. Goed nieuws, maar met één kanttekening: onderzoeksleider dr. Edouard Galyov bevestigt dat het gaat om een "zeer veelbelovende ontwikkeling", maar voegt daar aan toe dat er "nog veel research nodig is om er zeker van te zijn dat ze op het juiste moment op de juiste plaats worden gebruikt".


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-11-2007, 10:55 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rokers
    Rokers vervuilen lucht met koolstofmonoxide

    De hoeveelheid koolstofmonoxide in de lucht die uitgeademd wordt door rokers overschrijdt het aanvaarde maximumniveau voor luchtkwaliteit.
    Dat blijkt uit de Europese studie Help COmets, gebaseerd op metingen bij meer dan 100.000 rokers en niet-rokers in de 27 EU-lidstaten, die donderdag werd voorgesteld.

    De campagne Help wil de bevolking van de Europese Unie sensibiliseren voor de effecten van roken op de gezondheid. In het kader van deze campagne werden de burgers sinds maart 2006 uitgenodigd om hun rookgerelateerde koolstofmonoxidewaarden te meten. Op die manier werden zowat 200.000 metingen gedaan in achttien maanden. De studie Help COmets werd uitgevoerd door Bertrand Dautzenberg, professor pneumologie in Parijs.

    "Koolstofmonoxide is een geurloos en kleurloos gas dat het zuurstoftransport in het bloed naar de rest van het lichaam kan verstoren", aldus prof. Pierre Bartsch van FARES.

    Uit de studie blijkt dat het gemiddelde CO-gehalte dat uitgeademd werd door rokers -zelfs al rookt die slechts een tot vijf sigaretten per dag- zowat 17,5 ppm (parts per million) bedraagt. Dat is dubbel zoveel als toegelaten voor de omgevingslucht.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-11-2007, 10:51 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijn stof
    Fijn stof dodelijker dan gedacht

    "Van de niet-rokende Vlamingen sterft uiteindelijk 2,5 tot 12,5 procent aan kanker als gevolg van de milieuvervuiling." Dat zegt Nic Van Larebeke, specialist kankerpreventie van de Universiteit Gent en woordvoerder van het Steunpunt Milieu en Gezondheid.

    "We onderschatten nog steeds de impact van lage dosissen fijn stof. Een student van mij becijferde in zijn doctoraat dat we 10.000 dodelijke longkankers per miljoen inwoners mogen toeschrijven aan fijn stof. Voor hart- en vaatziekten is dat allicht van dezelfde orde." De Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) hanteert (veel) lagere slachtoffercijfers voor fijn stof, maar studies van de Europese Unie geven Van Larebeke gelijk.

    In absolute cijfers bezwijken 125.000 tot 625.000 niet-rokende Vlamingen in de loop van hun leven aan kanker en hart- en vaataandoeningen die Van Larebeke toeschrijft aan milieufactoren.

    "Voor een goed begrip: kanker is altijd een samenloop van veel factoren, waaronder het milieu. Maar er is geen kanker in Vlaanderen die niét met het milieu te maken heeft.".


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-11-2007, 10:47 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.glimlach
    'Wie glimlacht, is aantrekkelijker'

    Een Brits wetenschappelijk team denkt een van de geheimen van aantrekkelijkheid te hebben ontsluierd: een directe blik en een brede glimlach. De Schotse universiteiten van Aberdeen en Sterling publiceerden hun resultaten woensdag in een tijdschrift van de Royal Society.

    Een directe blik en een brede glimlach helpen om mensen ervan te overtuigen dat je een goede partner bent, zo stelden de onderzoekers vast. "Er zit een narcistisch aspect aan", aldus Ben Jones, een van de auteurs van de studie. "Mensen voelen zich aangetrokken tot wie zich aangetrokken voelt tot hen".

    Volgens de studie, die werd uitgevoerd bij 460 mensen, verkozen de deelnemers een directe blik en een lachend gezicht boven een trieste gelaatsuitdrukking. Maar een directe blik zonder glimlach kwam dan weer slecht over. Anderzijds kan iemand die te lang glimlachend in de ogen kijkt, echt afstotend zijn.

    "De impact van een gelaatsuitdrukking op aantrekkelijkheid was vooral zeer uitgesproken wanneer iemand van het andere geslacht werd beoordeeld", aldus de studie.

    Volgens onderzoekster Claire Conway verkiezen mensen gezichten die hen te lijken appreciëren.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-11-2007, 10:44 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.onderzoek
    "België is beste land voor wetenschappelijk onderzoek"

    De lezers van het Amerikaanse wetenschappelijke tijdschrift The Scientist beschouwen België als het beste land om aan wetenschappelijk onderzoek te doen.

    Dat blijkt uit een internetenquête van het blad, waarbij zijn lezers gevraagd werd hoe zij hun onderzoekscentra ervaren. Het is de eerste keer in de geschiedenis van de ranking dat ons land op één staat in de 'Best Countries for Academic Research'. Vorig jaar stond België nog op de vijfde plaats. In de lijst wordt ons land gevolgd door de Verenigde Staten en Canada.

    Uit het onderzoek van The Scientist blijkt ook dat de universiteit van Gent (UGent) blijft behoren tot de beste wetenschappelijke werkomgevingen voor academici in Europa. De Gentse universiteit staat op de zesde plaats in de lijst van niet-Amerikaanse "Best places to work in Academia 2007" en is tegelijk de enige Belgische universiteit in de top 10.

    Aan de top van de lijst staat de Canadese Dalhousie University. Op Europees niveau staat de UGent op de vierde plaats en wordt ze enkel voorafgegaan door University of Nottingham, University of Helsinki en University of Dundee.

    Er dient wel opgemerkt te worden dat The Scientist voornamelijk "life scientists" onder zijn lezerspubliek telt, actief in biomedische wetenschappen, biotechnologie en medische biologie. Het is de vijfde keer dat The Scientist dergelijke rondvraag doet. De resultaten staan ook op de website www.the-scientist.com/bptw


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-11-2007, 10:40 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.koffie
    Automatenkoffie kan kans op hartinfarct vergroten

    Mensen die veel koffie uit automaten drinken, kunnen een grotere kans hebben op een hartinfarct. Dat concludeert de Nederlandse Consumentenbond in een onderzoek dat woensdag is gepresenteerd. Vooral vers gemalen koffie uit automaten (fresh brew) bevat volgens de bond vaak aanzienlijke concentraties cafestol, een cholesterolverhogende stof.

    De Consumentenbond stelt dat, bijvoorbeeld, een suikerpatiënt van zestig jaar met een ongezonde leefstijl in principe al een risico van 40 procent heeft om voor zijn zeventigste een hartinfarct te krijgen.
    Als hij daarbij jarenlang ongeveer vijf koppen automatenkoffie per dag drinkt, stijgt het risico van 40 naar 42 procent, aldus de bond.

    Een gezonde man van 55 jaar heeft 8 procent kans op een hartinfarct voor zijn pensioen. Als hij vaak de koffie met hoog cafestolgehalte drinkt, wordt dat risico volgens de berekeningen van de bond 8,4 procent.

    Er bestaan ook koffieautomaten die filterkoffie serveren. Ook kan het zijn dat gevriesdroogd koffiepoeder of koffie-extract wordt gebruikt. Bij deze machines bevat de koffie geen verhoogd cafestolgehalte. Volgens een woordvoerder is aan de buitenkant van de machines niet te zien om welke soort koffie het gaat.
    De resultaten van de steekproef staan vrijdag in de Gezondgids van de Consumentenbond.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    14-11-2007, 10:38 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.slimmer
    Vrouwen met brede heupen zijn slimmer

    Goed nieuws voor goedgebouwde vrouwen: de Sunday Times meldt dat rondingen niet alleen op prijs worden gesteld door het andere geslacht en de bezitster langer doet leven. Nu blijkt ook dat vrouwen met een zandloperfiguur intelligenter zijn en slimmere kinderen krijgen dan vrouwen zonder.

    Dat vrouwen met welvingen in onze samenleving een streepje voor hebben was al lang bekend en dat het verschil in omvang tussen heupen en middel daarbij een rol speelt eveneens. Maar hoewel zaken als vruchtbaarheid, geschiktheid voor het baren van kinderen en hun langere levensduur daarbij als mogelijke redenen werden gegeven, bleef het verder gissen. Nu blijkt dat ook intelligentie een troef is van ‘ronde’ vrouwen.

    Omega3-zuur

    Vorsers van de Amerikaanse universiteiten van Pittsburg en Californië bestudeerden gegevens over 16.000 vrouwen en meisjes, waarbij hun vormen én de resultaten van IQ-testen naast elkaar werden gelegd.
    De resultaten van het onderzoek worden deze week gepubliceerd in het tijdschrift Evolution and Human Behaviour, maar nu al is bekend geraakt dat vrouwen bij wie het verschil in centimeters tussen de omvang van het middel en de heupen het grootst is, bij die kennisproeven de beste cijfers haalden - en dat dit evenzeer gold voor hun kinderen.

    Het lichaamsgewicht speelt hierbij geen rol. Wat telt is de verhouding tussen het smalste en het breedste deel van het lichaam en die bedraagt, ideaal gesproken, tussen de 0.6 en 0.7. Volgens de onderzoekers is dat het gevolg van het feit dat het vet op brede heupen en dijen grotere hoeveelheden omega3-zuur bevat, dat een zeer belangrijke rol speelt bij de ontwikkeling van de hersens tijdens de zwangerschap.
    Vet op het middel daarentegen bevat meer omega6, en dat is voor de hersengroei minder aangewezen. Daarnaast kan vet op die plaats ook een negatieve rol spelen bij de ontwikkeling van diabetes en hartziekten. Vrouwen die recht-toerecht- aan zijn gebouwd, of heel magere vrouwen, hebben slechts kleine hoeveelheden van beide soorten vet.

    Volgens relatie-deskundige Paula Hall is onderzoek dat aangeeft dat een vrouw zowel sexy als intelligent kan zijn ‘bijzonder positief’. “Het toont aan dat vrouwen met rondingen meer kunnen dan kinderen grootbrengen en koken”.

    Het nieuwe onderzoek kan ook een antwoord bevatten op de vraag waarom kinderen van heel jonge moeders vaak zo slecht scoren in intelligentieproeven: tienermoeders hebben doorgaans onvoldoende hoeveelheden vetzuren. Want de jonge moeders die fysiek wel vroeg ontwikkeld waren, bleken intelligentere kinderen te baren.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    14-11-2007, 10:35 geschreven door maria
    Reacties (0)
    13-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.helmut lotti
    Helmut Lotti zingt Brabançonne voor de koning

    Donderdag 15 november is de dag van de dynastie, zeg maar koningsdag. De koning wordt dan formeel ontvangen in het federaal parlement door kamervoorzitter Van Rompuy, senaatsvoorzitter De Decker en premier Verhofstadt.
    De plechtigheid wordt opgeluisterd door de celliste Marie Hallynck en door Hermut Lotti die de Brabançonne zal zingen.

    Zal “interpreteren” staat in de mededeling. Dat moet iets heel bijzonders worden, want Lotti geeft niet thuis. Hij wil pas achteraf commentaar geven. In afwachting toont zijn pr-vrouw Hildegarde Konings zich uiterst voorzichtig.

    Welke versie denkt hij te zingen, de bekende of die van Leterme: “Allons enfants de la patrie...”

    “De gewone. In de drie landstalen.”

    Wat moeten we ons voorstellen van de begeleiding? Het hele Golden Symphonic Orchestra zal wel niet meekomen.

    “Nee, het zal zeker geen orkest van twintig man zijn.”

    Er is een celliste aanwezig. Zorgt zij voor de begeleiding?

    “Daar kunnen we echt niks over zeggen. Dat blijft een verrassing.”

    Is het in de geven politieke situatie verstandig van Lotti om zich belgicistisch op te stellen? Niet iedereen zal dat toejuichen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-11-2007, 22:36 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 23/05-29/05 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 16/06-22/06 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Foto
    telorenlekker arendonk
    Foto
    de winter is nabij
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    de O L Vr kerk van arendonk
    Foto
    kapelleken van de grotstraat
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    natuur
    blog.seniorennet.be/natuur
    Foto
    dit is een van onze egeltjes , ze doen nu hun winterslaap
    Foto
    dit is de tongkus
    Foto
    Foto
    Foto
    deze vogels komen nu in de winter allen in onze tuin eten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hier nog enkele van mijn stukjes kantklos
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    20 jaar geleden op een tentoonstelling
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hele dikke knuffel
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!