op reis
reizen
Foto
Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Inhoud blog
  • Kinderen krijgen les zoals 100 jaar geleden
  • Clara Cleymans: "Ik ben zwanger
  • Mountainbikers tonen hun hart voor zieke kinderen
  • Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilactie
  • Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Groetjes uit Arendonk
    Foto
    toremansmolen in arendonk
    Foto
    de kerstboom is klaar
    Foto
    de kerststal is klaar
    Foto
    van 2006 naar 2007 schol
    Foto
    Foto
    dit is de kapel aan de kolonie in merksplas
    Foto
    Foto
    ik verzamel eierdopjes , hier toon ik er enkelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vriendschapsbloem
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    wat je aan zee al kunt vinden!
    Foto
    hier nog verschillende kapellekens
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    09-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Femke uit Morkhoven wint finale Junior Eurosong 2011

    Femke uit Morkhoven wint finale Junior Eurosong 2011 (video)

    femke uit morkhoven wint finale junior eurosong 2011


    Femke Verschueren uit Morkhoven zal ons land dit jaar verdedigen op de finale van het Junior Eurovisiesongfestival in Armenië. De 11-jarige Femke haalde het vrijdag in de Belgische finale met het nummer 'Een kusje meer'.

    Beluister het nummer via YouTube:

    Bekijk hier de video

    Het negende Junior Eurovisiesongfestival vindt plaats in de Armeense hoofdstad Jerevan op zaterdag 3 december. Het kindersongfestival werd vorig jaar gewonnen door de Armeen Vladimir Arzumanyan.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    09-10-2011, 19:23 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Astrid bewondert Marie-Rose Morel

    Prinses Astrid bewondert Marie-Rose Morel

    Prinses Astrid heeft zich eerder deze week lovend uitgelaten over Marie-Rose Morel en haar strijd tegen kanker. De prinses deed dat tijdens een bijeenkomst van de "Vlaamse Liga tegen kanker" in het Vlaams parlement. Tijdens de zitting werden twee recent aan kanker overleden parlementsleden herdacht, Erica Thijs en Marie-Rose Morel.
    Na afloop sprak de prinses met de moeder en de zus van Marie-Rose Morel, en Morels weduwnaar Frank Vanhecke. "Ik heb de strijd van die prachtige vrouw gevolgd, en het moeten achterlaten van haar twee kinderen moet haar het meeste pijn gedaan hebben", aldus de tot tranen toe geroerde prinses, geciteerd door de moeder van Morel, Myriam Van Loon. Die gaf de prinses de twee boeken van Marie-Rose Morel cadeau.

    Toen Marie-Rose Morel nog bij het Vlaamse Belang was, waren de relaties met de koninklijke familie minder ontspannen. Op een economische missie in China in november 2004 kreeg Morel zelfs het bevel om op 50 meter afstand van prins Filip en prinses Mathilde te blijven, hoewel haar vader eregast van de missie was. "'We zijn ook maar mensen', was Astrids oprecht antwoord op de opmerking die we erover maakten", aldus Myriam Van Loon. De prinses beloofde de groeten van papa Morel over te brengen aan de koning.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    09-10-2011, 19:15 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen een fijne zondag
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    09-10-2011, 19:08 geschreven door maria
    Reacties (0)
    07-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aannemer gaat bomen kappen op Kalmthoutse Heide

    Aannemer gaat bomen kappen op Kalmthoutse Heide

    nieuwe fase in opruim kalmthoutse heide


    Vanaf maandag 10 oktober begint een aannemer met het kappen van verbrande bomen in de omgeving van het Stappersven. Dit deelgebied van de Kalmthoutse Heide, rechts van de Verbindingsstraat, beheert Natuurpunt. De kapwerken duren tot eind december.

    Uit veiligheidsoverwegingen verwijdert de aannemer de verbrande bomen, meestal grove den, in de nabijheid van wandelpaden en de Verbindingsstraat. Conform het lang vóór de brand al opgemaakte beheersplan maken de verbrande bomen plaats voor een meer gevarieerd, half-open heidelandschap. Daarmee breidt het leefgebied van zeldzame soorten zoals gladde slang, nachtzwaluw en boomleeuwerik uit. Her en der blijven grillige bomen overeind die een voedselbron vormen voor tal van insecten en bijvoorbeeld de zwarte specht.

    Trekpaarden

    Op de zeer kwetsbare stukken zal het beheerteam van Natuurpunt de verbrande bomen met de hand kappen, met behulp van trekpaarden in plaats van machines, die de grond meer beschadigen. Andere meer open zones die door de brand geteisterd werden, worden al sinds midden juli begraasd met een kleine kudde schapen van het ras ‘Entre-Sambre-et-Meuse’, terwijl elders de vergraste heide is aangepakt via manueel maaien.

     

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-10-2011, 21:26 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restauratie Sint-Katharinakerk kost ruim drie miljoen euro

    Restauratie Sint-Katharinakerk kost ruim drie miljoen euro

    restauratie sint katharinakerk kost ruim drie miljoen euro
    •  

    11:00 De vier torentjes van de ommegang van de Sint- Katharinakerk worden binnenkort volledig ingepakt. De hele kerk wordt langs de buitenkant gerenoveerd.

    Toeristen die de op twee na grootste kerktoren van België - de Sint- Katharinakerk is 105 meter hoog - in volle glorie willen bewonderen, hebben nog maar enkele weken de tijd. Vermoedelijk in november worden de vier torentjes van de ommegang volledig ingepakt voor dringende herstellingen.

    De top van de vier torentjes bestaat uit een soort Franse zandsteen. Die stenen zorgen al langer voor problemen, want herhaaldelijk komen er stukken los.

    “De kwaliteit van de stenen is erbarmelijk. Ze slorpen water op en vriezen in de winter kapot”, zegt schepen van Monumenten Jos Martens (KVB). “We gaan de torens laten inpakken met speciale zeilen om de stenen die kapot springen, beter tegen te houden. Dan vliegen ze tenminste geen tientallen meters ver. Op tien meter hoogte komt er een groot houten platform rondom de toren om vallende brokstukken op te vangen. Tegelijkertijd zullen we de loszittende stenen verwijderen en hier en daar plaatselijk wat metselwerk herstellen.”

    Deze zogenaamde kleine herstellingswerken zullen de stad zo’n 170.000 euro kosten.

    Gevaarlijk

    De werkzaamheden aan de vier torentjes nemen hooguit een drietal weken in beslag. Dat wil niet zeggen dat de zeilen daarna weer verdwijnen. De kerk zelf is ook dringend aan een restauratiebeurt toe.

    Het dossier is al meer dan een jaar geleden ingediend bij de overheid, maar het stadsbestuur wacht nog altijd op een definitieve goedkeuring om subsidies te kunnen krijgen. De kosten voor de grote renovatie worden geraamd op drie miljoen euro.

    “We verwachten dat die goedkeuring bijna rond is en dan kunnen we de werkzaamheden aanbesteden. Het is dus gemakkelijker om de zeilen te laten hangen”, zegt schepen Martens. “Tijdens de restauratie wordt elke witte zandsteen bekeken en zo nodig vervangen.”

    Steen na steen

    Dat moet steen na steen gebeuren, en daar zitten soms exemplaren van twintig kilogram bij. Ook de leien op de grote toren zijn in erg slechte staat. Sommige hangen schots en scheef en zitten los.

    “De staat van de grote stenen bol boven op de grote toren is eveneens niet goed. En dan spreken we nog niet over het voegwerk van de toren”, verklaart Martens. “Toen we de inspectie hebben gedaan, merkten we op sommige plaatsen groeven van wel tien centimeter diep in de voegen. Het wordt dus een werk van vele jaren.”

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-10-2011, 21:10 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook euthanasie voor bejaarden die levensmoe zijn

    "Ook euthanasie voor bejaarden die levensmoe zijn"

    ook euthanasie voor bejaarden die levensmoe zijn


    Prof. Herman Nys, directeur van het Centrum voor Biomedische ethiek en Recht van de K.U.Leuven, heeft vrijdag tijdens een studiedag in Leuven gepleit om de euthanasiewet in bepaalde omstandigheden toe te passen op levensmoeë hoogbejaarden.

    "De wet stelt als primaire voorwaarde voor euthanasie op verzoek de aanwezigheid van een ernstige en ongeneeslijke, door ongeval of ziekte veroorzaakte aandoening. In combinatie met een medische problematiek van ouderdomskwalen, die op zich niet ongeneeslijk hoeven te zijn, kan levensmoeheid of lijden aan het leven bij hoogbejaarden, wat zich uit in existentiële problemen zoals eenzaamheid, angst en dergelijke, volgens mij echter voldoende zijn om zoals in Nederland onder de toepassing van de bestaande wet te vallen. Het gaat dus om een bredere interpretatie van wat nu in de wet staat", aldus Nys.

    Dementie

    Nys wil ook meedenken over een oplossing voor diep demente patiënten die in het verleden aangaven dat er op hen in geval van wilsonbekwaamheid onder bepaalde voorwaarden euthanasie mag gepleegd worden. Momenteel is hiervoor wettelijk vereist dat de patiënt "onomkeerbaar buiten bewustzijn" is. Demente patiënten of patiënten die zwaar getroffen zijn door een hersenbloeding, komen hiervoor niet in aanmerking. "Wanneer beslist de arts dat het moment daar is? Het niet meer herkennen van kinderen of omgeving zoals nu wordt voorgesteld, vind ik toch maar vaag", aldus Nys.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-10-2011, 20:55 geschreven door maria
    Reacties (0)
    04-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crisisvergadering in studentenbuurt

    Crisisvergadering in studentenbuurt

    crisisvergadering in studentenbuurt


    De eerste week van het collegejaar is tumultueus verlopen. Daarom riep burgemeester Janssens een crisisvergadering samen.

    Bewoners van de studentenbuurt hebben een zware week achter de rug. De start van het collegejaar in combinatie met het mooie weer heeft voor veel overlast gezorgd. Maandagmiddag kwam een aantal stedelijke diensten samen voor een overleg over de aanpak van de problemen in de universiteitsbuurt. Concrete maatregelen zijn daar nog niet uitgekomen.

    “De bedoeling van het overleg was om een analyse te maken van de eerste week en uit te zoeken of er extra maatregelen nodig zijn voor de toekomst”, zegt Bart Govaert van het kabinet van burgemeester Patrick Janssens (sp.a). Op het overleg waren onder meer de dienst 'Samen Leven', die over de veiligheid in de stad gaat, en buurtbemiddeling aanwezig.

    Wraakacties

    Het overleg is er gekomen na klachten van buurtbewoners. “We zijn wel wat gewend, maar zo erg als nu is het nog nooit geweest”, zegt een bewoner uit de studentenbuurt. “Maandag was de Vekestraat afgesloten door een studentenfeestje, terwijl wij daar niets vanaf wisten. Er was ook harde muziek en de hele nacht door werd er gezongen en geroepen”, vertelt de bewoner. “Dat is de hele week zo doorgegaan. We hebben heel slecht geslapen.”

    ’s Morgens lagen de Ossenmarkt (foto) en andere pleintjes in de buurt steeds vol troep. “Van kapotgegooide glazen tot braaksel. Het leek de Hooge Maey wel. Inclusief krijsende meeuwen.”

    Student Willem Van Haevre woont zelf op de Ossenmarkt. “Ik heb vorige week ook veel buitengezeten met dat mooie weer, maar ik ben niet te laat naar huis gegaan. Met moeite viel ik dan in slaap. Als ik ’s morgens opstond, zag ik de laatste studenten naar huis strompelen. Eén week is te doen, maar langer houd ik het niet vol.”

    Stortregenen

    De politie heeft geen zicht op het aantal klachten, maar weet wel dat er problemen geweest zijn. “Er is een vechtpartij geweest aan café 'De Prof', studenten hebben een klimplant van de muur getrokken en er waren de wildplassers en sluikstorters”, zegt woordvoerster Veerle De Vries.

    De bewoners hopen dat de studenten deze week rustiger zullen zijn dan vorige week. “Van mij mag het stortregenen”, zegt een buurtbewoner. “Dan weten we zeker dat we goed kunnen slapen.”




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-10-2011, 21:07 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fedasil zoekt ook woningen in Antwerpen en omgeving

    Fedasil zoekt ook woningen in Antwerpen en omgeving

    fedasil zoekt ook woningen in antwerpen en omgeving



    Fedasil, de federale overheidsdienst voor de opvang van asielzoekers, zoekt ook rond asielcentra in Antwerpen en omgeving naar geschikte huizen of appartementen om asielzoekers in te huisvesten. Fedasil heeft echter voorafgaandelijk géén quota bepaald per asielcentrum.

    De uiteindelijke plaatsing zal afhangen van het aanbod op de immobiliënmarkt rond de asielcentra. Dat zegt Fedasil-woordvoerster Mieke Candaele in een reactie op het bericht dat Fedasil tachtig asielzoekers heeft ondergebracht in een huurpand nabij het asielcentrum van Arendonk. Sommige burgemeesters reageren nu al negatief op het initiatief omdat ze overlast vrezen.

    "Ik begrijp deze heisa niet", zegt Candaele. "Het gaat om amper 200 plaatsen in heel België, op een totaal van 23.000 asielzoekers. De diverse OCMW's hebben reeds 11.000 mensen in huizen en appartementen ondergebracht, en dat werkt zonder grote problemen. Het enige verschil is dat Fedasil het ditmaal zelf doet."

    Fedasil heeft in de regio Antwerpen asielcentra in Broechem en Kapellen. Het Rode Kruis heeft er in Antwerpen-Linkeroever en Lint, maar is op dit moment niet bezig met het zoeken naar woningen, zegt hoofd opvang asielzoekers Hilde Van Gastel.

    Boris Rousseeuw


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-10-2011, 21:05 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 23/05-29/05 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 16/06-22/06 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Foto
    telorenlekker arendonk
    Foto
    de winter is nabij
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    de O L Vr kerk van arendonk
    Foto
    kapelleken van de grotstraat
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mijntuin
    blog.seniorennet.be/mijntui
    Foto
    dit is een van onze egeltjes , ze doen nu hun winterslaap
    Foto
    dit is de tongkus
    Foto
    Foto
    Foto
    deze vogels komen nu in de winter allen in onze tuin eten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hier nog enkele van mijn stukjes kantklos
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    20 jaar geleden op een tentoonstelling
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hele dikke knuffel
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!