op reis
reizen
Foto
Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Inhoud blog
  • Kinderen krijgen les zoals 100 jaar geleden
  • Clara Cleymans: "Ik ben zwanger
  • Mountainbikers tonen hun hart voor zieke kinderen
  • Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilactie
  • Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Groetjes uit Arendonk
    Foto
    toremansmolen in arendonk
    Foto
    de kerstboom is klaar
    Foto
    de kerststal is klaar
    Foto
    van 2006 naar 2007 schol
    Foto
    Foto
    dit is de kapel aan de kolonie in merksplas
    Foto
    Foto
    ik verzamel eierdopjes , hier toon ik er enkelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vriendschapsbloem
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    wat je aan zee al kunt vinden!
    Foto
    hier nog verschillende kapellekens
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    18-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internationale kerk in Den Haag herdenkt busramp

     In de Engelstalige katholieke kerk Church of Our Saviour in het Nederlandse Den Haag zijn zondag de slachtoffers van de busramp in Zwitserland herdacht. Daarbij was de Belgische ambassadeur in Nederland, Frank Geerkens, aanwezig


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    18-03-2012, 22:19 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willem-Alexander en Máxima naar herdenking Lommel

     De Nederlandse prins Willem-Alexander en prinses Máxima wonen woensdag de herdenkingsplechtigheid in Lommel bij voor de slachtoffers van het busongeval in Zwitserland. Ook de Nederlandse premier Mark Rutte komt naar de bijeenkomst. …


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-03-2012, 22:13 geschreven door maria
    Reacties (0)
    17-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie kindjes mogen UZ Leuven verlaten

    Drie kindjes mogen UZ Leuven verlaten




    De 15 gewonde kinderen die sinds hun repatriëring uit Zwitserland in het UZ Leuven worden opgevangen, zijn allen bij bewustzijn en buiten levensgevaar. Dat meldt het UZ Leuven zaterdag. Drie van hen mogen vanavond al het ziekenhuis verlaten.

    Elf patiëntjes verblijven op eenzelfde afdeling van het kinderziekenhuis, vier anderen liggen op de intensieve afdeling voor kinderen waar ze meer gespecialiseerde verzorging krijgen. Het gaat zowel om patiënten uit Heverlee als uit Lommel. Drie kinderen mogen zaterdagavond het ziekenhuis al verlaten.

    "Alle kinderen hebben vannacht rustig geslapen, wat er op wijst dat de kinderen zich veilig voelen in deze omgeving omdat ze dichtbij huis zijn en hun ouders en familie in de buurt hebben", aldus prof. Chris Van Geet, diensthoofd kindergeneeskunde.

    Psychosociale opvang

    De psychosociale opvang verloopt onder leiding van kinderpsychiater Peter Adriaenssens. Hij wijst op de sterke solidariteit tussen alle kinderen onderling en hun ouders of naaste familie. Naast individuele hulp organiseert hij ook gezamenlijke gespreksmomenten zowel voor kinderen als ouders.

    Prof. Frank Rademakers, hoofdgeneesheer van het UZ Leuven, is zeer te spreken over de samenwerking met de Zwitserse medische autoriteiten. "Het overbrengen van de patiënten is zeer vlot verlopen. We willen onze appreciatie uitspreken over de professionaliteit waarmee men in Zwitserland - ondanks de taalbarrière - de medische zorg en psychosociale opvang georganiseerd heeft. De medische dossiers van alle patiënten zijn volledig overgedragen", aldus Rademakers.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    17-03-2012, 19:55 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede buschauffeur wordt vrijdag begraven

    Tweede buschauffeur wordt vrijdag begraven




    De uitvaartplechtigheid voor Paul Van de Velde (53), een van de twee chauffeurs van de in Zwitserland verongelukte bus, vindt plaats op vrijdag 23 maart om 10 uur in de kerk van Wolfsdonk (Aarschot). Dat is vernomen bij Toptours, de busmaatschappij voor wie het slachtoffer werkte.

    De familie vraagt volgens de reisorganisator uitdrukkelijk dat de media zich die dag discreet zouden opstellen en tijdens de viering buiten de kerk zouden blijven.

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-03-2012, 19:37 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén van chauffeurs wordt donderdag gecremeerd

    Eén van chauffeurs wordt donderdag gecremeerd




    Donderdag wordt in Aarschot afscheid genomen van de 34-jarige Geert Michiels, een van de twee chauffeurs van de verongelukte bus. Dat blijkt uit een zaterdag verspreide rouwkaart.

    "De plechtige uitvaartliturgie zal plaatsvinden op donderdag 22 maart 2012 om 10 uur in de parochiekerk van het Heilig Hart van Jezus te Ourodenberg-Aarschot, gevolgd door de crematie", zo staat op de kaart.

    De asurne wordt 's namiddags in intieme familiekring begraven. Geert Michiels zou vandaag/zaterdag 35 jaar geworden zijn.

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    17-03-2012, 19:34 geschreven door maria
    Reacties (0)
    14-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slachtoffers busramp vooral Lommelaars
    Slachtoffers busramp vooral Lommelaars"



    Het ziet er naar uit dat de dodelijke slachtoffers van het busongeval in Zwitserland vooral uit de school in Lommel kwamen. "Alles wijst er op dat de leerlingen uit Heverlee achteraan in de bus zaten", zei de Leuvense burgemeester Louis Tobback vanmiddag op een persconferentie.

    "Ik leef mee met mijn collega in Lommel. Daar staan ze wellicht voor nog een grotere ramp", aldus de Leuvense burgervader.

    Van de 24 kinderen uit Heverlee die aan boord van de bus waren, zijn er volgens Tobback "16 of 18" in leven. Van de anderen is het lot nog niet bekend. Twee begeleiders uit Heverlee, een monitrice en een leraar, zijn overleden.

    Ook de directeur van de Vereniging Openluchtklassen (VOK), Marina Claes, vreest dat Louis Tobback gelijk heeft.

    22 gewonden geïdentificeerd

    Tweeëntwintig van de 24 gewonden bij het ongeval zijn geïdentificeerd. Dat is vernomen bij het kabinet van minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx. De twee nog niet geïdentificeerde personen bevinden zich in coma.

    Onduidelijkheid

    Het is voorlopig niet duidelijk hoe acht kinderen uit Heverlee en zeventien kinderen en twee begeleiders uit Lommel eraan toe zijn.

    De school uit Lommel had 22 kinderen en twee volwassen begeleiders aan boord. Vijf kinderen hebben al contact gehad met hun ouders. Van de zeventien anderen is er voorlopig geen precieze info. Ook over de twee volwassenen uit Lommel is er geen uitsluitsel.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-03-2012, 22:17 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama betuigt medeleven

    Obama betuigt medeleven




    De Amerikaanse president Barack Obama heeft woensdag zijn "diepste medeleven" betuigd met de slachtoffers en hun families na het tragische busongeval in Zwitserland waarbij 28 doden vielen, onder wie 22 kinderen. "Het verlies van zoveel jonge levens is hartverscheurend", stelde de woordvoerder van de Nationale Veiligheidsraad in een communiqué

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-03-2012, 22:07 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwaarste ongeval ooit in Zwitserland

    Zwaarste ongeval ooit in Zwitserland




    Volgens de lokale politie zou het gaan om het zwaarste verkeersongeval ooit in Zwitserland. Meer dan tweehonderd medewerkers werden ingezet.

    Minstens 28 doden vielen er in Sierre, waaronder 22 kinderen. De eerste berichten spraken van uitsluitend Vlaamse doden, maar nu blijkt dat er ook zeven Nederlandse kinderen onder de dodelijke slachtoffers zitten.

    Lees ook 22 kinderen overleden na busongeval in Zwitserland

    Het onderzoek naar het busongeval zal in "absolute transparantie" gebeuren. Voorlopig zijn de oorzaken nog onbekend, maar de Zwitserse procureur Olivier Elsig heeft wel verklaard dat het om nieuwe bus ging. "We zullen er alles aan zal doen om te achterhalen wat er gebeurd is", zei hij nog.

    De magistraat wil verhinderen dat er onduidelijkheden over het drama met de bus ontstaan.

    Gordels

    Het voertuig was zo goed als nieuw, preciseerde de procureur, en was uitgerust met veiligheidsgordels.

    In de tunnel, waar de maximumsnelheid 100 kilometer per uur bedraagt, raakte de bus de rechterkant van de baan en reed vervolgens frontaal op de betonnen muur ter hoogte van een veiligheidsruimte rechts van de weg.

    De tunnel, die nog geen 10 jaar geleden gebouwd is, is breed, goed belicht, redelijk vlak met zachte bochten. Het was droog die dinsdag dagavond, dus de tunnel kan ook niet nat geweest zijn. Dat schrijft de Zwitserse online krant Genevalunch.

    200 medewerkers

    Iets na 21.15 uur werd alarm geslagen. Meer dan tweehonderd medewerkers werden ingezet: 15 artsen, 30 politieagenten, 60 brandweermannen, 100 reddingswerkers en 3 psychologen. Bij de interventie, die meer dan acht uur duurde, waren ook 12 ziekenwagens, 8 helikopters en 3 aanhangwagens nodig.

    De 52 passagiers zijn allemaal gewond of overleden. De 24 gewonde kinderen werden overgebracht naar ziekenhuizen in Wallis: Sierre, Sion, Martigny en Viège. Een ander kind werd naar Bern getransporteerd; twee anderen naar Lausanne. Het is niet uitgesloten dat er nog kinderen worden overgebracht.

    Prioriteit is nu de families van de slachtoffers op te vangen, preciseerde de politiecommandant van Wallis, Christian Varone. Zij kunnen woensdag al aankomen, of toch een deel van hen. De politie activeerde haar telefonische hulplijn voor de families.

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-03-2012, 22:03 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 23/05-29/05 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 16/06-22/06 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Foto
    telorenlekker arendonk
    Foto
    de winter is nabij
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    de O L Vr kerk van arendonk
    Foto
    kapelleken van de grotstraat
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    awardje
    blog.seniorennet.be/awardje
    Foto
    dit is een van onze egeltjes , ze doen nu hun winterslaap
    Foto
    dit is de tongkus
    Foto
    Foto
    Foto
    deze vogels komen nu in de winter allen in onze tuin eten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hier nog enkele van mijn stukjes kantklos
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    20 jaar geleden op een tentoonstelling
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hele dikke knuffel
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!