op reis
reizen
Foto
Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Inhoud blog
  • Kinderen krijgen les zoals 100 jaar geleden
  • Clara Cleymans: "Ik ben zwanger
  • Mountainbikers tonen hun hart voor zieke kinderen
  • Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilactie
  • Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Groetjes uit Arendonk
    Foto
    toremansmolen in arendonk
    Foto
    de kerstboom is klaar
    Foto
    de kerststal is klaar
    Foto
    van 2006 naar 2007 schol
    Foto
    Foto
    dit is de kapel aan de kolonie in merksplas
    Foto
    Foto
    ik verzamel eierdopjes , hier toon ik er enkelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vriendschapsbloem
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    wat je aan zee al kunt vinden!
    Foto
    hier nog verschillende kapellekens
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    18-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Beatrix en prinses Mabel bezoeken prins Friso

    Koningin Beatrix en prinses Mabel bezoeken prins Friso

    koningin beatrix en prinses mabel bezoeken prins friso





    De Nederlandse koningin Beatrix en prinses Mabel (foto) hebben zaterdag een bezoek gebracht aan prins Friso, die vrijdag na een skiongeval in het Oostenrijkse Lech opgenomen werd in het Landeskrankenhaus in Innsbruck. Friso verkeert nog steeds niet buiten levensgevaar, maar heeft de nacht rustig en stabiel doorgebracht, aldus de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD).

    Het was ook even spitsroede lopen voor de koningin en de echtgenote van Friso, die bij het ziekenhuis werden opgewacht door zo'n 60 mediavertegenwoordigers uit Nederland, Oostenrijk en Duitsland. In overleg met het ziekenhuis en de RVD was dit korte persmoment ingelast om de rond het ziekenhuis kamperende media tegemoet te komen.

    Twee uur later vertrokken Beatrix en Mabel weer, om zich weer bij de rest van de familie te voegen in Lech. De artsen hebben gevraagd het aantal bezoekers beperkt te houden.

    Uitstel wintersportvakantie

    Voorts heeft de Nederlandse minister-president Mark Rutte zijn vertrek voor een wintersportvakantie uitgesteld. De premier is in afwachting van de ontwikkelingen in de gezondheidstoestand van prins Friso, liet de RVD weten. Rutte zou aanvankelijk zaterdagochtend vertrekken voor zijn wintersportvakantie.

    Ondertussen gaat het leven in Lech opnieuw zijn gangetje. In zoverre zelfs dat het wintersportoord zaterdag opnieuw opgeschrikt werd door een lawine. Een persoon wordt vermist, zo meldde burgemeester Ludwig Muxel (foto links) tijdens een persconferentie achteraf.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-02-2012, 22:56 geschreven door maria
    Reacties (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse prins Johan Friso vecht nog steeds voor leven

    Nederlandse prins Johan Friso vecht nog steeds voor leven

    lid nederlandse koninklijke familie bedolven door lawine


    Prins Johan Friso, de tweede zoon van Koningin Beatrix en broer van Willem-Alexander, is vrijdag tijdens het skiën bedolven onder een lawine. Zijn toestand is "stabiel, maar hij is niet buiten levensgevaar". Dat meldde de Nederlandse Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) vrijdag.

    De 43-jarige Johan Friso is gereanimeerd en naar een ziekenhuis gebracht. Dat heeft de burgemeester van Lech vrijdag gezegd tegen Oostenrijkse media. Hij ligt inmiddels in het academisch ziekenhuis in Innsbruck.

    Volgens de laatste berichten zou de toestand van de prins zeer ernstig zijn. Hij zou een schedelbasisfractuur hebben opgelopen. De behandelende artsen kunnen pas over enkele dagen een prognose geven over de toestand van prins Friso.

    PORTRET: De rebelse Prins van Oranje




    De lawine kwam iets na het middaguur naar beneden bij Litzen-Zugertobel, in de buurt van het koninklijke skioord in Lech. De prins werd na ongeveer 20 minuten gevonden.

    De prins was met drie of vier anderen aan het skiën. Hij was het enige lid van de koninklijke familie dat daar skiede. De anderen bleven ongedeerd, aldus de burgemeester van het koninklijke skioord Lech.

    Koningin Beatrix was ook aanwezig in het zelfde vakantieoord.

    De autoriteiten hadden gewaarschuwd voor lawines en iedereen aangeraden om de skipistes niet te verlaten. De afgelopen dagen heeft het zwaar gesneeuwd in de Oostenrijkse Alpen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    18-02-2012, 22:53 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Asbroeck

    Van Asbroeck: "Wat ik meemaakte grenst aan onwaarschijnlijke"

    van asbroeck wat ik meemaakte grenst aan onwaarschijnlijke 2




    Mediafiguur Peter Van Asbroeck heeft zich vrijdag moeten verantwoorden voor de politierechter voor de dodelijke aanrijding op het kruispunt van de A12-Boomsesteenweg en de Atomiumlaan waar hij op 13 juli 2010 bij betrokken raakte. "Wat ik heb meegemaakt grenst aan het onwaarschijnlijke", zo vertelde hij de rechter.

    Van Asbroeck reed anderhalf jaar geleden op de A12 een fietser aan op een plek met een verwarrende verkeerssignalisatie. De fietser liet daarbij het leven. De procureur eiste voor de rechtbank drie maanden celstraf, een zware geldboete en een rijverbod van negen maanden.

    De tv-presentator verdedigde zich echter. Hij ontkent dat hij een roekeloos chauffeur is. "Ik ben die dag rustig terug naar Antwerpen gereden", stelde Van Asbroeck. "Ik ben geen zenuwachtig en snel chauffeur. Ik ben me bewust van mijn voorbeeldfunctie en houd me daarom aan de regels." Hij ontkent ook dat hij te snel reed. "Ik reed mee met de flow van de andere auto's."

    "Heb wagen nodig"

    Van Asbroeck wil naar eigen zeggen zijn verantwoordelijkheid niet uit de weg gaan, maar een maandenlang rijverbod ziet hij niet zitten. "Ik heb mijn auto nodig voor mijn werk. Als alternatieve straf zou ik iets kunnen betekenen in communicatie."

    De BV vindt dat hij al genoeg heeft geboet voor het ongeval. "Wat ik heb meegemaakt, grenst aan het onwaarschijnlijke. De eerste foto's van mij zijn minuten na het ongeval genomen. Anderhalf uur erna stond een fotograaf in mij tuin."

    Alternatieve straf kan niet

    De rechter wilde niet vooruitlopen op een eventuele strafmaat, maar zegde al dat hij rekening moet houden met minimum- en maximumstraffen en die voorzien alle een rijverbod. Alternatieve bestraffing kan niet in dit geval.

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-02-2012, 22:49 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kasteelheer Stijn Saelens gestorven door schotwonde in rechterlong

    Kasteelheer Stijn Saelens gestorven door schotwonde in rechterlong

    mogelijk vandaag toch geen autopsie op vermoorde kasteelheer


    Stijn Saelens, de kasteelheer van Wingene die vrijdag dood teruggevonden werd, is om het leven gebracht door een kogel in de rechterlong. Dat bevestigt het parket van Brugge.

    Uit de autopsie op het lichaam van Saelens zaterdagnamiddag is gebleken dat de man getroffen werd door een kogel in de rechterlong, waarna de man stierf door bloedverstikking. Dat is de enige mededeling die het Brugse parket op dit moment wil doen.

    Een toxicologisch en ballistisch onderzoek moet de komende dagen en weken meer duidelijkheid brengen. Verder wil het parket uitdrukkelijk geen commentaar geven over de geruchten die her en der opduiken over gevonden wapens.

    De drie hoofdverdachten verschijnen dinsdag voor de raadkamer van Brugge die moet oordelen of ze een maand langer in de cel blijven. Tot dinsdag last het parket een persstop in.


    Lijk Stijn Saelens ligt 100 meter van chalet verdachte

    lijk stijn saelens ligt 100 meter van chalet verdachte




    In een bos in Maria-Aalter is gisteren het stoffelijk overschot gevonden van de vermiste kasteelheer Stijn Saelens. Pierre S., een patiënt van Saelens’ schoonvader dr. André G., wordt nu als hoofdverdachte van de kasteelmoord beschouwd.

    Vrijdagmiddag werd in het Blekkerbos in Maria-Aalter stoffelijk overschot gevonden. Vrijdagavond werd na een uitwendige lijkschouwing bevestigd dat het om de vermiste kasteelheer gaat. Het slachtoffer droeg de kledij die hij op de dag van zijn verdwijning aanhad.

    Saelens is koelbloedig afgemaakt. Wellicht met een kogel in de borststreek. Door wie, dat blijft voorlopig een raadsel. Maar het is wel duidelijk dat Pierre S. nu verdachte nummer één is. Hij heeft de moord wellicht gepleegd in opdracht van André G., de dokter uit Ruiselede die zich al jaren onaantastbaar voelt en zich ook zo gedraagt.

    Het lichaam ligt in een put van ongeveer een meter diep en op een honderdtal meter van de jachtchalet van Pierre S.. Een boswachter, die gisteren ter plaatse is gebracht, had gemerkt dat de aarde op die plaats was omgewoeld en daarna werd bedekt met takken. Met de vondst van het lichaam hopen de speurders dat ze nu ook snel de rest van de ontbrekende puzzelstukjes kunnen vinden.

    Reconstructie

    Dr. André G. uit Ruiselede en zijn zoon Peter G., de schoonvader en schoonbroer van Saelens, zijn vanaf het begin de hoofdverdachten. De twee worden kort na de verdwijning op de rooster gelegd, maar kunnen na verhoor weer beschikken.

    Vanaf dan wordt hun doen en laten nauwlettend in de gaten gehouden en hun telefoonverkeer wordt gecontroleerd. Blijkt dat de dokter voor en kort na de verdwijning van Saelens vaak heeft getelefoneerd met Pierre S. (61). De man is geen onbekende voor het gerecht. Hij is vriend en patiënt van dokter André G..

    De drie verdachten zullen nu spoedig geconfronteerd worden met de vondst van het lijk. En er zal een eerste reconstructie plaatsvinden op het kasteel. Op basis van de schotwonde, zal onderzocht worden vanop welke plek Saelens werd doodgeschoten.

    Moordwapen

    Blijft de vraag of Pierre S., als hij de moordenaar is, alleen heeft gehandeld. Of kreeg hij hulp? En zo ja, van wie? Het moordwapen zou alleszins nog niet gevonden zijn. Hans Rieder, de advocaat van Pierre S., weigerde vrijdagavond ieder commentaar. Volgens een speurder is het uitgesloten dat er nog meer arrestaties zullen volgen. De drie verdachten mogen geen enkel contact hebben met elkaar in de gevangenis. Dinsdag verschijnen ze voor de raadkamer in Brugge.



    Galerij


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-02-2012, 22:42 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 23/05-29/05 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 16/06-22/06 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Foto
    telorenlekker arendonk
    Foto
    de winter is nabij
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    de O L Vr kerk van arendonk
    Foto
    kapelleken van de grotstraat
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    discus
    blog.seniorennet.be/discus
    Foto
    dit is een van onze egeltjes , ze doen nu hun winterslaap
    Foto
    dit is de tongkus
    Foto
    Foto
    Foto
    deze vogels komen nu in de winter allen in onze tuin eten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hier nog enkele van mijn stukjes kantklos
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    20 jaar geleden op een tentoonstelling
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hele dikke knuffel
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!