op reis
reizen
Foto
Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Inhoud blog
  • Kinderen krijgen les zoals 100 jaar geleden
  • Clara Cleymans: "Ik ben zwanger
  • Mountainbikers tonen hun hart voor zieke kinderen
  • Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilactie
  • Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Groetjes uit Arendonk
    Foto
    toremansmolen in arendonk
    Foto
    de kerstboom is klaar
    Foto
    de kerststal is klaar
    Foto
    van 2006 naar 2007 schol
    Foto
    Foto
    dit is de kapel aan de kolonie in merksplas
    Foto
    Foto
    ik verzamel eierdopjes , hier toon ik er enkelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vriendschapsbloem
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    wat je aan zee al kunt vinden!
    Foto
    hier nog verschillende kapellekens
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    25-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    extern 1ste witte kerst sinds 1964 klik op de foto

    1ste witte kerst sinds 1964

    Voor de laatste witte kerst

    in het heel België, moeten we terugkeren naar 1964. Toen lag er 17 centimeter sneeuw in Ukkel, één centimeter meer dan nu. Weeramateurs hebben echt uitgekeken naar een kerst als vandaag


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-12-2010, 22:30 geschreven door maria
    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerk Diepenbeek

    Kerk Diepenbeek ingestort na middernachtmis

    kerk diepenbeek ingestort na middernachtmis 2

     In Diepenbeek zijn de mensen aan een ramp ontsnapt. Uitgerekend tijdens kerstnacht is de kerk van Lutselus zo goed als volledig ingestort. Er raakte niemand gewond. De achterste muur wordt gesloopt.

    "Indien die muur alsnog zou instorten, dan komt de school, die erachter ligt, in gevaar. Er is tijd genoeg om de werken uit te voeren, want er zitten toch geen kinderen op school. Ook de toren zou scheef staan en we zijn van plan de toren om te stoten", zegt burgemeester Etienne Steegmans.

    Enkele uren voor de instorting was er nog een middernachtmis voorgedragen in de kerk. Daar waren tweehonderd mensen aanwezig. De priester van de kerk en burgemeester Etienne Steegmans van Diepenbeek spreken van een wonder. "Enkel het kruis en Onze-Lieve-Vrouw staan er nog. De rest is allemaal bedolven."

    "Geluk gehad"

    "We hebben veel geluk gehad. Zo goed als de volledige kerk stortte in door het gewicht van de sneew en het ijs. Dat is de enige verklaring. Dit keer is de sneeuwmassa te zwaar geweest. De 72 jaar oude kerk was voorzien van een volledig plat dak en dat heeft zeker meegespeeld", vertelt pastoor Alain Vanherle, die de middernachtmis in de kerk opdroeg.

    "Als het tijdens de mis was gebeurd, dan zou niemand het overleefd hebben. Voorheen hadden we nooit iets gemerkt over mogelijke stabiliteitsproblemen, maar achteraf vallen bepaalde dingen wel op. Vrijdagmorgen wilde ik het computergestuurd apparaatje instellen, waarmee de klokken automatisch geluid worden, maar dat werkte niet. Wellicht was dat al een teken aan de wand, maar vrijdagmorgen zelf stond ik er niet bij stil."

    Baby ontsnapt aan dood

    Rond 4 uur stortte de kerk in. Een vader en zijn zoontje kropen door het oog van de naald omdat hun auto voor de kerk geparkeerd stond. De wagen raakte wel zwaar beschadigd.

    De man had een ritje gemaakt om zijn baby van een maand oud in slaap te wiegen. Toen hij merkte dat het jongetje sliep, stopte hij aan de kerk. Op een bepaald moment hoorde hij een hels lawaai. "Ik ben enorm geschrokken", vertelt de man.

    Sneeuw

    Zaterdag hebben een expert, de schepen van Openbare Werken Patrick Hermans en het hoofd van de technische dienst de toestand van dichtbij bekeken. "Er komt geen gerechtelijk onderzoek, want het is duidelijk dat hier de sneeuw zijn werk heeft gedaan", aldus burgemeester Steegmans.

    "Ik heb de politie de opdracht gegeven het afgesloten terrein in het oog te houden, want er zouden altijd onverlaten kunnen zijn die van plan zijn iets te stelen. Tussen het puin liggen immers nog enkele kerkschatten. In dit geval heeft de witte kerst ons overdonderd." Schepen Hermans wilde ook een sporthal laten onderzoeken, want daar ligt ook een pak sneeuw op het dak.

    Andere locatie

    De eucharistieviering van zaterdag is uiteraard niet doorgegaan. De parochie zal moeten uitwijken naar een andere plaats. "We kunnen eventueel een andere locatie kiezen om de missen te laten doorgaan, ofwel is er ruimte in de twee andere kerken in de federatie Diepenbeek", zegt schepen van kerken en erediensten Frank Keunen (sp.a).

    "De vernielde kerk met enkel enorme materiële schade betekent sowieso een zwarte kerst voor de gelovigen in Diepenbeek."


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-12-2010, 22:00 geschreven door maria
    Reacties (0)
    21-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijne kerstdagen

    en een gezond 2011
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-12-2010, 21:39 geschreven door maria
    Reacties (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Bent Van Looy speelt alle nieuwe songs Das Pop kwijt

    bent van looy speelt alle nieuws songs das pop kwijt

    Het gaat niet goed met de mogelijk binnenkort Slimste Mens Ter Wereld Bent Van Looy. Hij is zijn speciaal notitieboekje kwijt met daarin alle nieuwe songs voor zijn groep Das Pop.

    Het gaat om een klein, zwart notitieboekje. Daarin schreef Bent Van Looy alle songs die hij de afgelopen maanden bedacht. Toen de zanger in Parijs was, speelde hij het kleinood kwijt in de metro. Daarna crashte thuis ook nog eens zijn computer met de back-ups van de liederen.

    Halve plaat kwijt

    “Dat is enorm spijtig”, treurt Van Looy. “Vooral omdat ik een deel van de teksten nog niet uit het hoofd geleerd had en het bijzonder moeilijk is om twee keer hetzelfde te doen. Er rest me nu niets anders dan opnieuw te schrijven. Alles bij elkaar genomen, ben ik toch een halve plaat kwijt. Fans moeten het dus iets langer met onze huidige plaat doen."

    De zanger van Das Pop hoopt nog wel dat iemand zijn kostbare boekje terugvindt.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    21-12-2010, 11:41 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bent Van Looy

    De snor van Bent Van Looy wordt niet gesmaakt

    de snor van bent van looy wordt niet gesmaakt

    Bent Van Looy ligt uit de 'Allerslimste Mens ter Wereld'. Een schok, al viel de zanger van Das Pop tijdens deze editie niet alleen op door zijn ruime kennis. Van Looy was in de quiz immers -voor de allereerste keer- mét snor te zien.

    "Voor mij was het altijd onmogelijk een snor te laten groeien", vertelde de zanger tijdens zijn eerste deelname. "Ik zag er in mijn omgeving verschijnen en verdwijnen. Toen we in Amerika met Das Pop in de studio zaten, begon hij opeens te groeien."

    Love it or hate it, moet Van Looy gedacht hebben. Maar de meerderheid lijkt de snor van Bent Van Looy inderdaad niet te smaken. Op de sociale netwerksite Facebook zijn al bijna 12.000 mensen fan van de pagina 'Bent Van Looy, met alle respect, maar scheer die snor af'. De pagina die de snor wel leuk vindt, heeft amper 95 fans.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-12-2010, 11:28 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sneeuwballen

    Twee gewonden na werpen sneeuwballen

    twee gewonden na werpen sneeuwballen

    Een sneeuwballengevecht wordt niet door iedereen geapprecieerd. In het Antwerpse ontstonden er zowaar vechtpartijen. Daarbij vielen twee gewonden.

    Om half negen reed een 20-jarige bestuurder met zijn wagen door de Abdijstraat. Daar werd zijn voertuig bekogeld met sneeuwballen door een groepje van vijf jongeren. De chauffeur liet zijn ongenoegen blijken door te toeteren. Daarop trapte één van de jongeren tegen zijn auto. De bestuurder stapte uit waarna hij enkele rake klappen kreeg. Hij raakte gewond in het gezicht en moest verzorgd worden in het ziekenhuis. Van de agressieve sneeuwbalgooiers was geen spoor meer.

    Open raampje

    In de nacht van zaterdag op zondag, om 3 uur, gooide een 30-jarige Antwerpenaar een sneeuwbal naar een voorbijrijdende wagen ter hoogte van Café Local aan de Waalse Kaai. Omdat het raampje van de auto openstond, belandde de sneeuwbal binnen. Het voertuig stopte en de vier inzittenden stapten uit.

    Ze sloegen en stampten de dertiger die de sneeuwbal had gegooid. Daarna vluchtten ze weg. Het slachtoffer moest met een ambulance worden overgebracht naar het Sint-Vincentiusziekenhuis. De politie spoort nu op basis van getuigenverklaringen de eigenaar van de auto op.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-12-2010, 11:22 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dreigend zouttekort

    Dreigend zouttekort voor tientallen gemeenten in provincie Antwerpen

    dreigend zouttekort voor tientallen gemeenten in provincie antwerpen

    Een dertigtal gemeenten in de provincie Antwerpen komen in de problemen door.de aanhoudende koude. Zij zijn door hun zoutvoorraad heen en doen nu een beroep op de beperkte reservevoorraad van de provincie. Dat bevestigt het kabinet van gouverneur Cathy Berx.

    "Onder andere Turnhout, Lier en Geel klopten al aan bij de provincie om extra zout", zegt directeur Noodplanning Fred Van Immerseel. "We stellen hen, net als de andere noodlijdende gemeenten, extra zout ter beschikking, dat we opzij hebben liggen bij havenbedrijf Solvay.

    "Maar uiteraard is ook die voorraad niet onuitputtelijk. Momenteel worden de laatste restanten verdeeld. Voorts sporen we de gemeenten aan om erg zuinig om te gaan met hun zout en zelf proberen bij te bestellen via hun eigen leveranciers."

    Zelf probeert de provincie via onderhandelingen met Solvay nog wat extra zout los te krijgen. In afwachting van nieuwe zoutleveringen trachten sommige gemeenten de sneeuw ook op alternatieve wijze te bestrijden. Zo heeft de gemeente Oud-Turnhout een aannemer aangesteld die de wegen zoveel mogelijk moet schaven. Daarnaast wordt de vaste strooitoer sterk ingekort.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-12-2010, 11:18 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wegen blijven er vandaag glad bijliggen

    Wegen blijven er vandaag glad bijliggen

    vab vreest moeilijke ochtendspits op maandag

    De ochtendspits is moeizaam en met veel ongevallen verlopen. Maar ook later op de dag blijft rijden, vooral op secundaire wegen, problematisch. In Oost-Vlaanderen is een inhaalverbod ingesteld voor vrachtwagens en bussen. Het verbod op vrachtverkeer (boven 7,5 ton) in Wallonië is verlengd tot minstens 14 uur.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-12-2010, 11:13 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 23/05-29/05 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 16/06-22/06 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Foto
    telorenlekker arendonk
    Foto
    de winter is nabij
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    de O L Vr kerk van arendonk
    Foto
    kapelleken van de grotstraat
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    boelwerf
    blog.seniorennet.be/boelwer
    Foto
    dit is een van onze egeltjes , ze doen nu hun winterslaap
    Foto
    dit is de tongkus
    Foto
    Foto
    Foto
    deze vogels komen nu in de winter allen in onze tuin eten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hier nog enkele van mijn stukjes kantklos
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    20 jaar geleden op een tentoonstelling
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hele dikke knuffel
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!