op reis
reizen
Foto
Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Inhoud blog
  • Kinderen krijgen les zoals 100 jaar geleden
  • Clara Cleymans: "Ik ben zwanger
  • Mountainbikers tonen hun hart voor zieke kinderen
  • Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilactie
  • Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Groetjes uit Arendonk
    Foto
    toremansmolen in arendonk
    Foto
    de kerstboom is klaar
    Foto
    de kerststal is klaar
    Foto
    van 2006 naar 2007 schol
    Foto
    Foto
    dit is de kapel aan de kolonie in merksplas
    Foto
    Foto
    ik verzamel eierdopjes , hier toon ik er enkelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vriendschapsbloem
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    wat je aan zee al kunt vinden!
    Foto
    hier nog verschillende kapellekens
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    05-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schaatsen kan nog niet overal

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-02-2012, 22:31 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieren nu extra goed verzorgen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-02-2012, 22:28 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.102-jarige mag starten in de kleuterschool

    102-jarige mag starten in de kleuterschool

    102 jarige mag starten in de kleuterschool 2



    Jozef Hermans en dochter Agnes keken verwonderd op wanneer een brief van een lokale kleuterschool deze week in de brievenbus viel. Eerst dachten ze dat het om een vergissing ging. "De brief van kleuterschool Spelewei was gericht aan de ouders van Jozef Hermans.", vertelt Agnes. "Dat klopt natuurlijk niet want mijn grootouders zijn al lang geleden gestorven.

    Bij het lezen van de brief werd het nog gekker. Er stond in dat ons vader op 27 februari voor de eerste keer naar school mag gaan!" Jozef, beter bekend als Sus Hermans, is de oudste inwoner van Retie. Hij werkt met zijn 102 levensjaren nog dagelijks in de tuin maar voor de kleuterschool is hij net iets te oud geworden.

    Gisteren viel de vierde en daarmee de laatste brief van de Retiese kleuterscholen in de bus. "Spelewei, de Hoeve, Trapop, ons vader mag er overal starten! Bij de ene brief zaten vlaggetjes en ballonnen, bij de andere een potlood en kleurgerei. Het is eigenlijk wel héél grappig. We hebben toch maar gemeld aan de scholen dat er een vergissing moet gebeurd zijn!"

    100 jaar verschil

    Achter dit ludiek misverstand schuilt een klein administratief foutje. "Elke kleuter die 2.5 jaar is mag starten in de kleuterschool", verduidelijkt Lief Govaerts, Schepen van Onderwijs (Nieuw Retie) en zelf ook kleuteronderwijzeres. "Wanneer de kleuter geen broertjes of zusjes heeft die al school lopen in Retie worden de ouders aangeschreven door alle vier onze kleuterscholen. Zo kunnen ze zien wat elke school te bieden heeft. Sus Hermans heeft geen broertjes of zusjes dus is hij ook aangeschreven."

    "De kleuters worden gezocht op geboortejaar. Veel kleuters die geboren zijn in 2009 worden 2.5 in 2012. Bij het zoeken zijn waarschijnlijk enkel de laatste 2 cijfers van het geboortejaar, dus 09, ingegeven in de computer en zo is Sus daar toevallig ingeslopen. Maar hij is geboren in 1909, 100 jaar eerder!", lacht Lief. "Bij ons in de school hadden de juffen het er nog over. Een Rik en een Fik hoor je wel meer maar een Jozef is toch echt
    geen naam meer van deze tijd. Een misverstand waar iedereen om kan lachen!" En Sus ook, hij wordt in één week 100 jaar jonger. Wie wil dat nu niet?


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-02-2012, 22:18 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temperatuur in België zakt tot min 19.5 °C

    Temperatuur in België zakt tot min 19.5 °C

    temperatuur in belgie zakt tot min 19 5 c 

    Het blijft nog steeds berekoud in België. In Elsenborn, in de Oostkantons, daalde de temperatuur afgelopen nacht tot -19.5°C, aldus Frank Deboosere.

    En het ziet er niet naar uit dat het snel veel warmer zal worden. Ook volgende nacht blijven de temperaturen ver onder nul, met -6 °C aan zee, -8 °C in het centrum en -14 °C in het oosten van het land. Ook overdag blijft het de rest van de week vriezen, met temperaturen van min tien tot min drie graden celcius.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-02-2012, 22:04 geschreven door maria
    Reacties (0)
    01-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland-vliegtuigen klieven door Europees luchtruim

    Tomorrowland-vliegtuigen klieven door Europees luchtruim

    tomorrowland vliegtuigen klieven door europees luchtruim 2



    Brussels Airlines vliegt speciaal voor Tomorrowland vanuit elf Europese grootsteden. Het totaalpakket vlucht, verblijf en drie dagen festival kost 590 euro.

    Vanwege de grote vraag uit het buitenland is met Brussels Airlines een unieke samenwerking opgezet. Op 26 juli zullen uit 11 Europese grootsteden Tomorrowland-vluchten vertrekken en bezoekers naar Brussel vliegen, dit vanuit Barcelona, Madrid, Rome, Milaan, Geneve, London, Berlijn, Stockholm, Kopenhagen, Lissabon en Porto. De vlucht heen en terug, vijf dagen verblijf op DreamVille camping en drie dagen toegang tot Tomorrowland kost 590 euro.
    Een upgrade is mogelijk met overnachtingen in hotel.

    (Sprookjes)boeken

    (Sprookjes)boeken wordt het nieuwe thema voor deze achtste editie van Tomorrowland. De mainstage is een grote 'boekenkast' in volledige 3D opgebouwd: gigantisch grote boeken, liggend, staand, open, dicht. Een sprookjesachtige toets met kandelaars, bloemen, ... maakt het geheel compleet.

    Er zijn dit jaar 14 podia voorzien. Nieuw is ook dat de Antwerpse sterrenchef Roger Van Damme op het terrein een dessertenkraam opent. In de VIP kookt sterrenchef Wout Bru. Op het dansprogramma al zeker David Guetta, Fatboy Slim, Calvin Harris, John Digweed en Carl Cox

    Tickets speciaal voor Belgen

    Van de 180.000 tickets voor Tomorrowland wordt op 24 maart vanaf 11 uur zo'n 40% verkocht onder de Belgen. De officiële ticketverkoop start pas op 7 april. De Belgen krijgen hierdoor een streepje voor. De andere 60% van de tickets gaat twee weken later, op zaterdag 7 april, in verkoop. Ook hier kunnen Belgen nog intekenen net als op dat ogenblik de rest van de wereld.


    Tickets kosten voor drie dagen 172,5 euro en per dag betaalt u 72,5 euro

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-02-2012, 16:19 geschreven door maria
    Reacties (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weldra draadloos surfen in 71 treinstations

    Weldra draadloos surfen in 71 treinstations

    weldra draadloos surfen in 71 treinstations




    In 71 grote Belgische treinstations wordt de toegang tot draadloos internet (wifi) tegen de maand mei overal mogelijk gemaakt. De reizigers zullen dus ook buiten de "wifi-zones" op internet kunnen. Dat hebben de NMBS-Holding en telecommunicatiebedrijf Telenet dinsdag bekendgemaakt.

    Sinds 2005 is er in de grote spoorwegstations toegang tot wifi, maar enkel in welbepaalde zones. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag, wordt die mogelijkheid nu uitgebreid.

    Zo is het in de drie belangrijkste treinstations van Brussel (Noord, Centraal en Zuid) en in Antwerpen-Centraal en Luik-Guillemins nu al mogelijk om via het uitgebreidere netwerk te surfen. Die mogelijkheid wordt stelselmatig ook in andere treinstations ingevoerd. In mei zullen daardoor in 71 stations de klanten overal toegang hebben tot draadloos internet.

    Telenet

    De NMBS-Holding werkt voor deze dienstverlening exclusief samen met Telenet. De internetklanten van dat telecommunicatiebedrijf zullen dan ook gratis kunnen gebruikmaken van de wifi-voorzieningen. De andere reizigers krijgen gratis toegang tot de reisinformatie die wordt aangeboden op www.hetstation.be, maar zullen moeten betalen om naar andere sites te surfen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-02-2012, 16:16 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Facebook Timeline binnenkort voor iedereen

    Facebook Timeline binnenkort voor iedereen

    facebook timeline binnenkort voor iedereen



    Facebook is in de ban van de Timeline. De 4,5 miljoen belgische Facebookgebruikers stappen binnenkort, of ze dat nu willen of niet, over op de nieuwe layout. Die herschikt je statusupdates en je foto's zodat je vrienden een overzicht van je leven te zien krijgen. Niet iedereen is even blij met de nieuwigheid.

    Alle informatie die je ooit op Facebook plaatste wordt met Timeline véél makkelijker vindbaar. Daarnaast kan je ook foto's of berichten toevoegen aan de tijd voor je op Facebook actief was. Facebook introduceerde dit nieuwe profiel met het oog op ons gebruiksgemak. De Timeline zou overzichtelijker zijn en het wordt gemakkelijker om oudere posts terug te vinden.

    Een andere reden voor de vernieuwing is dat applicaties beter geïntegreerd worden in de profielpagina. Apps zoals Spotify of de Nike+ Running monitor kunnen aan de pagina gelinkt worden en posten dan automatisch op je profiel naar welk liedje je luistert of hoe ver je gelopen hebt. Door die betere integratie van applicaties zullen sneller nieuwe toepassingen ontwikkeld worden en dat is positief voor Facebook. De toepassingen kunnen aan merken gekoppeld worden en die merken willen graag voor deze reclamemogelijkheid betalen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-02-2012, 16:11 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot deel Nederlanders wil dat Beatrix troonsafstand doet

    Groot deel Nederlanders wil dat Beatrix troonsafstand doet

    groot deel nederlanders wil dat beatrix troonsafstand doet



    Een meerderheid van de bezoekers van het RTL Nieuws in Nederland acht het tijd dat koningin Beatrix afstand van de troon doet, zo staat op de website van de zender.

    Meer dan 2.000 mensen hebben gereageerd op de stelling "Het is tijd voor Beatrix om af te treden". Van de respondenten was 54 procent het daarmee eens.

    Uit een peiling van het programma EenVandaag op de openbare televisie blijkt overigens dat weinig Nederlanders verwachten dat Beatrix dit jaar plaatsmaakt voor prins Willem-Alexander.

    Zo'n twee derde van de 28.000 ondervraagden vindt dat Willem-Alexander en Máxima klaar zijn om het roer over te nemen.

    Koningin Beatrix vierde dinsdag haar 74ste verjaardag. Zij is met deze leeftijd de oudste regerende monarch die Nederland ooit heeft gehad. Op 30 april zit ze precies 32 jaar op de troon, nadat haar moeder, koningin Juliana, troonsafstand had gedaan.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-02-2012, 15:42 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wendy Van Wanten: "Ik heb geen Mercedes gekregen van Laurent

    Wendy Van Wanten: "Ik heb geen Mercedes gekregen van Laurent" (video)

    wendy van wanten ik heb geen mercedes gekregen van leger



    Wendy Van Wanten ontkent dat ze een wagen heeft gekregen van prins Laurent. Ook de generale staf van Defensie zegt, bij monde van minister Pieter De Crem (CD&V) geen kennis te hebben van een aankoop op zijn kosten van een Mercedes van het type ML ten voordele van de prins.

    De heisa ontstond nadat N-VA-kamerlid Theo Francken naar buiten bracht dat de prins in 2000 geld van Defensie gebruikte om een Mercedes ML van 57.000 euro voor de zangeres te kopen maar zelf ontkende de zangeres dinsdagnamiddag in het TV Limburg-programma 'Studio TVL' die geruchten.

    "Ik heb nog nooit een wagen gekregen. Wel zelf aangekocht, maar jammer genoeg nooit gekregen", reageert Wendy Van Wanten op de aantijgingen van Francken, die deze namiddag minister van Defensie Pieter De Crem over de zaak ondervraagde.

    "Ik weet niet waar de geruchten telkens vandaan blijven komen. Ik heb niet de neiging om daar telkens op te reageren, maar deze keer vind ik het erover. Als er zelfs al in het parlement over gedebatteerd wordt, vraag ik me echt af waar sommige mensen mee bezig zijn."

    Defensie ontkent

    Prins Laurent leerde Wendy Van Wanten kennen begin jaren negentig. Vermoed wordt dat de twee een relatie hadden. Zelf hebben ze dat altijd ontkend.

    Theo Francken legde het item dinsdag voor aan de huidige minister van Defensie Pieter De Crem. De Crem wees er in zijn antwoord op dat hij op dat moment (in 2000) geen minister van Defensie was. Hij speelde de vraag door naar de generale staf die aangaf niet op de hoogte te zijn van zo'n aankoop.

    Bekijk via YouTube het fragment uit 'Studio TVL':

    Meldingspictogram
    Je hebt Adobe Flash Player nodig om deze video te bekijken.
    Je kunt Flash Player downloaden via Adobe.

     


      0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
      01-02-2012, 15:31 geschreven door maria
      Reacties (0)
      22-01-2012
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Facebookgroep helpt studenten met examen op nationale stakingsdag

      Facebookgroep helpt studenten met examen op nationale stakingsdag

      • zondag 22 januari 2012, 15u56
      • Bron: Belga
      • Auteur: dar
      Studenten die een examen moeten afleggen op 30 januari, de dag van de nationale staking, kunnen terecht op de Facebookgroep 'Help! Ik heb examen op 30/01!'. Daar kunnen ze onder meer een lift of een logeerplaats in hun studentenstad zoeken of aanbieden


      De Vlaamse universiteiten maken geen uitzondering voor examens die moeten worden afgelegd op 30 januari, ook al rijdt er wellicht geen openbaar vervoer. Bij sommige hogescholen wordt er meer souplesse aan de dag gelegd.


      De Gentse studentenvertegenwoordiger Joeri Deryckere laat zondag weten dat de Facebookgroep mogelijk een uitweg biedt. 'Veel studenten zullen binnenkort wellicht wanhopig op zoek gaan naar een manier om tijdig hun examen bij te wonen', zegt hij. 'De rector en de vicerector van de Universiteit Gent lieten alvast weten dat ze die dag hun chauffeurs ter beschikking willen stellen om onfortuinlijke studenten te helpen.'


      0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
      22-01-2012, 16:10 geschreven door maria
      Reacties (0)
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Dekker komt aan op Sint-Maarten

      Laura Dekker komt aan op Sint-Maarten

      • zondag 22 januari 2012, 11:02
      • 7545 keer bekeken
      • Duur: 00:43

      Video Laura Dekker heeft gisteravond haar solo zeilrace om de wereld afgerond. Rond acht uur Nederlandse tijd kwam ze aan in de haven van Sint-Maarten. Laura was doodop, maar zei dat het erg goed gaat met haar.

      Linken en embedden

      0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
      22-01-2012, 16:02 geschreven door maria
      Reacties (0)
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Record Laura Dekker niet in Guinness-boek

      Record Laura Dekker niet in Guinness-boek

      record laura dekker niet in guinness boek


      De 16-jarige Laura Dekker komt dit weekeinde op Sint Maarten aan, maar zij komt niet in het Guinness Book of Records als jongste solozeiler rond de wereld.

      Dat heeft een woordvoerster van Guinness World Records in Londen vrijdag gezegd naar aanleiding van een bericht van Radio Nederland Wereldomroep. De organisatie accepteert sinds oktober 2009 niet meer de categorie jongste.

      Guinness World Records heeft daartoe besloten omdat zij minderjarigen niet wil aanmoedigen tot het doen van recordpogingen die zij niet geschikt vindt. De organisatie werkt inzake zeilrecordpogingen samen met de World Sailing Speed Record Council (WSSRC). Deze erkent geen categorieën als jongste of oudste of gehandicapte en houdt zich alleen bezig met snelheidspogingen en -records.

      De laatste persoon die door Guinness World Records werd uitgeroepen tot jongste solozeiler om de wereld, was de Brit Michael Perham. Hij vestigde zijn record tussen 15 november 2008 en 27 augustus 2009. Perham was 16 jaar toen hij vertrok en 17 jaar toen hij weer terug was


      0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
      22-01-2012, 15:57 geschreven door maria
      Reacties (0)
      19-01-2012
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al 250.000 euro geboden voor duurste duif ooit

      Al 250.000 euro geboden voor duurste duif ooit

      al 250 000 euro geboden voor duurste duif ooit





      De internetveiling op pipa.be van de Nederlandse liefhebber Pieter Veenstra stuurt een schokgolf doorheen duivenland. Een Chinese liefhebber (of investeerder) heeft op dit moment 250.200 euro veil voor de vierjarige vrouwtjesduif ‘Dolce Vita’. Daarmee is het nu al de duurste duif aller tijden en de veiling is nog niet ten einde.
      Dolce Vita zette in haar vliegcarrière puike resultaten neer. Bovendien presteerden ook haar nazaten erg goed. “We merken dat haar directe afstammingen, die ook in de verkoop zitten, ook hoge biedingen krijgen,” zegt Nikolaas Gyselbrecht van het veilinghuis PigeonParadise.

      Geen rem

      Er lijkt tegenwoordig geen rem te staan op de enorme bedragen die, vooral uit Azië, op de duiven geboden worden. “Er zijn inderdaad enkele kapitaalkrachtige liefhebbers die zwaar investeren in de topduivenkwaliteit van de lage landen. Je kan het vergelijken met Abramovich van Chelsea die de beste voetballers ter wereld onderbrengt in zijn voetbalclub”, verduidelijkt Gyselbrecht.

      In de Aziatische cultuur speelt ook het statussymbool van de ‘duurste duif aller tijden’ een rol, maar de uiteindelijke koper zal sowieso met haar kweken en afstammingen voor een aardige cent proberen te verkopen.

      Tien dagen

      De kans bestaat dat met de veiling van Veenstra nog een ander record gebroken gaat worden. Vorig jaar tikte de publieke verkoop van Pros Roosen zaliger af op 1.368.000 euro, Veenstra’s duiven zitten nu al rond de kaap van 800.000 euro (245 duiven in de veiling) met nog tien dagen te gaan.


      0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
      19-01-2012, 16:38 geschreven door maria
      Reacties (0)
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams gezin was eerder met kapitein Schettino op cruise

      Vlaams gezin was eerder met kapitein Schettino op cruise

      vlaams gezin was eerder met kapitein schettino op cruise
      Filip Cacciatore uit Genk was met zijn gezin negen maanden geleden nog mee op cruise met kapitein Fransesco Schettino als boordcommandant, de man die nu onder vuur ligt door de schipbreuk met de Costa Concordia. “De rederij maakte toen ook reclame met de ‘stunt’ dat ze het schip in de onmiddellijke nabijheid van een stad zouden aanleggen.”

      “We waren op cruise op de Meditteraanse Zee”, zegt Filip. “Toen hebben we de kapitein even persoonlijk leren kennen. Bij ons kwam hij over als een heel vriendelijk man, met heel wat aanzien.

      In het dagprogramma stond wel steevast dat het schip in de onmiddellijke nabijheid van een stad zou aanleggen. Hoe dichter bij de steden, hoe leuker de passagiers dat vinden. En de burgemeesters hebben ook niet liever. Maar daar is het met de Costa Concordia dus misgelopen.”

      Meervoudige doodslag

      Bij de schipbreuk zijn nog 22 mensen van verschillende nationaliteiten vermist. Elf lichamen zijn geborgen. Kapitein Schettino is intussen vrijgelaten, waarna hij naar zijn woning in het Zuid-Italiaanse Meta di Sorrento werd gebracht, waar hij onder huisarrest staat. Het gerecht vervolgt hem voor meervoudige doodslag.

      Schettino zei woensdag aan de rechter dat hij het schip niet wilde verlaten: “Ik was de passagiers aan het helpen om een reddingssloep te water te laten. Toen het mechanisme blokkeerde, ben ik gestruikeld en lag

      ik plots samen met de passagiers in de reddingssloep”, klonk het. Daarna kon hij naar eigen zeggen niet meer terugkeren op het schip.


      0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
      19-01-2012, 16:01 geschreven door maria
      Reacties (0)
      15-01-2012
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe tv-rol voor Chris Willemsen

      Nieuwe tv-rol voor Chris Willemsen

      nieuwe tv rol voor chris willemsen 2


      Chris Willemsen, de dwergacteur uit Arendonk die eerder dit jaar furore maakte in De ronde, heeft opnieuw een hoofdrol beet.

      Hij maakt deel uit van Crimi Clowns, de gitzwarte komedie van Luc Wyns die zich in Brasschaat afspeelt. Willemsen duikt later dit jaar ook nog op in Red sonja, de serie die Sien Eggers maakte voor Canvas.

      Willemsen lijkt definitief doorgebroken. Ook Manou Kersting, Frank Aendenboom, Veerle Dejonghe, Kimberley Klaver, Hilde Uitterlinden, Johnny de Mol en Luk Wyns doen mee in Crimi Clowns. De opnames zijn momenteel aan de gang. De serie komt in de loop van 2012 op 2BE.

      Tom VETS


      0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
      15-01-2012, 20:27 geschreven door maria
      Reacties (1)
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Google populair bij politiediensten

      Google populair bij politiediensten

      google populair bij politiediensten


      Twintig procent van de politiezones in ons land maakt gebruik van Google Street View in de strijd tegen criminaliteit. Dat blijkt uit een onderzoek van het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) en staat te lezen in Het Belang van Limburg/Gazet van Antwerpen.

      Over het nut en het gebruik van Google Street View is al heel wat gediscussieerd. Dat twintig procent van de politiezones het programma inschakelt in hun werking is dan ook opmerkelijk. Volgens het NSZ maakt 10 procent al effectief gebruik van Google Street View en zal nog eens 10 procent dat weldra ook gaan doen. De helft van de zones heeft geen plannen om het programma in de toekomst te gebruiken.

      Voorlopig wordt Google Street View hoofdzakelijk preventief gebruikt, om bijvoorbeeld de veiligheid van winkels, bedrijven en handelspanden te controleren. Op die manier kunnen de technopreventieadviseurs (TPA’s), die binnen elke politiezone bevoegd zijn voor preventie, preventief optreden en ingrijpen.

      NRo



      0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
      15-01-2012, 20:06 geschreven door maria
      Reacties (0)
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met contant geld betalen wordt moeilijker

      Met contant geld betalen wordt moeilijker

      met contant geld betalen wordt moeilijker


       Een handelaar mag weldra geen contant geld meer aanvaarden als hij goederen verkoopt voor meer dan 5.000 euro. Vandaag ligt die grens nog op 15.000 euro. De regering wil die regeling bovendien uitbreiden naar de betaling van diensten. Dat schrijven de Coreliokranten en De Morgen zaterdag.

      In het regeerakkoord is immers overeengekomen om de drempel waaronder cashbetalingen aanvaard worden, flink te verlagen. De bedoeling is om op die manier witwassen, maar ook fiscale fraude een hak te zetten. Van alles wat niet cash betaald wordt, bestaat immers een spoor.

      De grens voor cashbetalingen wordt nog dit jaar verlaagd tot 5.000 euro. Zo staat te lezen in de beleidsnota van de staatssecretaris voor Fraudebestrijding, John Crombez (SP.A), op basis van het regeerakkoord. Crombez stelt volgende week zijn nota in het parlement voor.

      Het is de bedoeling om in 2014 nog een stap verder te gaan en het maximumbedrag te verlagen tot 3.000 euro. Bovendien is het de bedoeling om het verbod op cashbetalingen dan ook uit te breiden naar "dienstprestaties".

       


      0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
      15-01-2012, 20:04 geschreven door maria
      Reacties (0)
      13-01-2012
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe Miss België

      Thuis bij Miss België

      ADHESE IMU (in artikel) - 2K - NIET VERWIJDEREN

      Alles over

      Sinds zondag hebben we een nieuwe Miss België, de eerste met Congolese roots. In de Schaarbeekse Brabantwijk voelt Laura zich thuis bij haar grootste supporter en haar eigen bodyguard

      0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
      13-01-2012, 21:53 geschreven door maria
      Reacties (0)
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Beatrix











      Koningin Beatrix heeft bij het bezoek zondag aan de Sjeik Zayed moskee in Abu Dhabi een hoofddoek gedragen uit respect voor de gewoonte, traditie en conventies van de islam. Dat heeft minister Uri Rosenthal van Buitenlandse Zaken zondag gezegd.

      Rosenthal zei dit in reactie op vragen die de PVV heeft gesteld over de verhullende kleding. "Geen hoofddoek dragen bij het bezoek aan een godshuis was geen optie. Dan had de uitnodiging voor het bezoek aan de voor de Verenigde Arabische Emiraten belangrijke moskee niet aangenomen moeten worden."

      De Partij voor de Vrijheid vroeger eerder op de dag aan premier Rutte en minister Leers of het kabinet zich realiseert dat Nederland hiermee het signaal geeft dat het de onderdrukking van vrouwen legitimeert. Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) past de koningin zich altijd aan de gewoontes van een land aan: 's Lands wijs, 's lands eer.

      Sluier en jurk
      Koningin Beatrix is vandaag haar staatsbezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten begonnen. Gesluierd en gekleed in een lange jurk die haar enkel bedekt, kreeg de koningin een rondleiding door de moskee.

      Bedrijfsleven mee
      Samen met prins Willem-Alexander en prinses Máxima bezoekt de Koningin de komende dagen de Verenigde Arabische Emiraten en Oman. Ze kwam gisteren aan in Abu Dhabi vergezeld door een grote delegatie van het Nederlandse bedrijfsleven.

       

      0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
      13-01-2012, 21:37 geschreven door maria
      Reacties (0)
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Beatrix met hoofddoek in Moskee
      FOTO'S: Koningin Beatrix met hoofddoek in Moskee 

      Koningin Beatrix met hoofddoek in Moskee


      Koningin Beatrix is zondag tijdens haar staatsbezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten met een zogenoemde abaya gespot. Onze voorstin droeg het lange zwarte alles verhullende gewaad en blauwe hoofddoek tijdens haar bezoek aan de Sjeik Zayed bin Sultan Al Nahayan moskee in Abu Dhabi.

      Het is voor het eerst in de geschiedenis dat wij Beatrix in een dergelijk gewaad zien lopen, ze heeft in ieder geval voor haar favoriete kleur gekozen wat betreft de hoofddoek: blauw.


      0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
      13-01-2012, 19:45 geschreven door maria
      Reacties (0)
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Beoordeel dit blog
        Zeer goed
        Goed
        Voldoende
        Nog wat bijwerken
        Nog veel werk aan
       
      Archief per week
    • 23/05-29/05 2016
    • 14/03-20/03 2016
    • 07/03-13/03 2016
    • 29/02-06/03 2016
    • 15/02-21/02 2016
    • 01/02-07/02 2016
    • 18/01-24/01 2016
    • 21/12-27/12 2015
    • 26/10-01/11 2015
    • 02/02-08/02 2015
    • 26/01-01/02 2015
    • 16/06-22/06 2014
    • 28/04-04/05 2014
    • 23/12-29/12 2013
    • 16/12-22/12 2013
    • 09/12-15/12 2013
    • 02/12-08/12 2013
    • 25/11-01/12 2013
    • 18/11-24/11 2013
    • 11/11-17/11 2013
    • 04/11-10/11 2013
    • 28/10-03/11 2013
    • 21/10-27/10 2013
    • 14/10-20/10 2013
    • 07/10-13/10 2013
    • 30/09-06/10 2013
    • 23/09-29/09 2013
    • 16/09-22/09 2013
    • 09/09-15/09 2013
    • 02/09-08/09 2013
    • 12/08-18/08 2013
    • 05/08-11/08 2013
    • 29/07-04/08 2013
    • 01/07-07/07 2013
    • 17/06-23/06 2013
    • 10/06-16/06 2013
    • 03/06-09/06 2013
    • 27/05-02/06 2013
    • 20/05-26/05 2013
    • 13/05-19/05 2013
    • 06/05-12/05 2013
    • 29/04-05/05 2013
    • 22/04-28/04 2013
    • 15/04-21/04 2013
    • 08/04-14/04 2013
    • 01/04-07/04 2013
    • 25/03-31/03 2013
    • 18/03-24/03 2013
    • 11/03-17/03 2013
    • 04/03-10/03 2013
    • 25/02-03/03 2013
    • 18/02-24/02 2013
    • 11/02-17/02 2013
    • 04/02-10/02 2013
    • 28/01-03/02 2013
    • 21/01-27/01 2013
    • 14/01-20/01 2013
    • 31/12-06/01 2013
    • 24/12-30/12 2012
    • 17/12-23/12 2012
    • 10/12-16/12 2012
    • 03/12-09/12 2012
    • 26/11-02/12 2012
    • 19/11-25/11 2012
    • 12/11-18/11 2012
    • 05/11-11/11 2012
    • 29/10-04/11 2012
    • 22/10-28/10 2012
    • 15/10-21/10 2012
    • 01/10-07/10 2012
    • 24/09-30/09 2012
    • 17/09-23/09 2012
    • 10/09-16/09 2012
    • 27/08-02/09 2012
    • 06/08-12/08 2012
    • 23/07-29/07 2012
    • 16/07-22/07 2012
    • 09/07-15/07 2012
    • 02/07-08/07 2012
    • 18/06-24/06 2012
    • 11/06-17/06 2012
    • 28/05-03/06 2012
    • 21/05-27/05 2012
    • 07/05-13/05 2012
    • 30/04-06/05 2012
    • 16/04-22/04 2012
    • 09/04-15/04 2012
    • 02/04-08/04 2012
    • 26/03-01/04 2012
    • 19/03-25/03 2012
    • 12/03-18/03 2012
    • 05/03-11/03 2012
    • 27/02-04/03 2012
    • 20/02-26/02 2012
    • 13/02-19/02 2012
    • 06/02-12/02 2012
    • 30/01-05/02 2012
    • 16/01-22/01 2012
    • 09/01-15/01 2012
    • 02/01-08/01 2012
    • 26/12-01/01 2012
    • 12/12-18/12 2011
    • 05/12-11/12 2011
    • 28/11-04/12 2011
    • 21/11-27/11 2011
    • 14/11-20/11 2011
    • 07/11-13/11 2011
    • 31/10-06/11 2011
    • 24/10-30/10 2011
    • 10/10-16/10 2011
    • 03/10-09/10 2011
    • 26/09-02/10 2011
    • 19/09-25/09 2011
    • 12/09-18/09 2011
    • 05/09-11/09 2011
    • 29/08-04/09 2011
    • 22/08-28/08 2011
    • 15/08-21/08 2011
    • 08/08-14/08 2011
    • 01/08-07/08 2011
    • 25/07-31/07 2011
    • 18/07-24/07 2011
    • 11/07-17/07 2011
    • 04/07-10/07 2011
    • 13/06-19/06 2011
    • 30/05-05/06 2011
    • 23/05-29/05 2011
    • 09/05-15/05 2011
    • 02/05-08/05 2011
    • 25/04-01/05 2011
    • 11/04-17/04 2011
    • 04/04-10/04 2011
    • 28/03-03/04 2011
    • 21/03-27/03 2011
    • 14/03-20/03 2011
    • 07/03-13/03 2011
    • 28/02-06/03 2011
    • 21/02-27/02 2011
    • 14/02-20/02 2011
    • 07/02-13/02 2011
    • 31/01-06/02 2011
    • 24/01-30/01 2011
    • 17/01-23/01 2011
    • 10/01-16/01 2011
    • 03/01-09/01 2011
    • 26/12-01/01 2012
    • 20/12-26/12 2010
    • 06/12-12/12 2010
    • 29/11-05/12 2010
    • 22/11-28/11 2010
    • 15/11-21/11 2010
    • 08/11-14/11 2010
    • 11/10-17/10 2010
    • 04/10-10/10 2010
    • 27/09-03/10 2010
    • 20/09-26/09 2010
    • 13/09-19/09 2010
    • 06/09-12/09 2010
    • 30/08-05/09 2010
    • 23/08-29/08 2010
    • 09/08-15/08 2010
    • 02/08-08/08 2010
    • 26/07-01/08 2010
    • 19/07-25/07 2010
    • 12/07-18/07 2010
    • 05/07-11/07 2010
    • 28/06-04/07 2010
    • 21/06-27/06 2010
    • 14/06-20/06 2010
    • 07/06-13/06 2010
    • 24/05-30/05 2010
    • 17/05-23/05 2010
    • 10/05-16/05 2010
    • 26/04-02/05 2010
    • 19/04-25/04 2010
    • 12/04-18/04 2010
    • 29/03-04/04 2010
    • 22/03-28/03 2010
    • 15/03-21/03 2010
    • 08/03-14/03 2010
    • 01/03-07/03 2010
    • 22/02-28/02 2010
    • 15/02-21/02 2010
    • 08/02-14/02 2010
    • 01/02-07/02 2010
    • 25/01-31/01 2010
    • 18/01-24/01 2010
    • 11/01-17/01 2010
    • 04/01-10/01 2010
    • 28/12-03/01 2016
    • 21/12-27/12 2009
    • 14/12-20/12 2009
    • 07/12-13/12 2009
    • 30/11-06/12 2009
    • 23/11-29/11 2009
    • 16/11-22/11 2009
    • 09/11-15/11 2009
    • 02/11-08/11 2009
    • 26/10-01/11 2009
    • 19/10-25/10 2009
    • 12/10-18/10 2009
    • 05/10-11/10 2009
    • 28/09-04/10 2009
    • 21/09-27/09 2009
    • 14/09-20/09 2009
    • 07/09-13/09 2009
    • 24/08-30/08 2009
    • 10/08-16/08 2009
    • 20/07-26/07 2009
    • 13/07-19/07 2009
    • 15/06-21/06 2009
    • 08/06-14/06 2009
    • 01/06-07/06 2009
    • 25/05-31/05 2009
    • 18/05-24/05 2009
    • 11/05-17/05 2009
    • 04/05-10/05 2009
    • 27/04-03/05 2009
    • 13/04-19/04 2009
    • 06/04-12/04 2009
    • 23/03-29/03 2009
    • 02/03-08/03 2009
    • 23/02-01/03 2009
    • 09/02-15/02 2009
    • 12/01-18/01 2009
    • 29/12-04/01 2009
    • 22/12-28/12 2008
    • 01/12-07/12 2008
    • 10/11-16/11 2008
    • 27/10-02/11 2008
    • 20/10-26/10 2008
    • 13/10-19/10 2008
    • 06/10-12/10 2008
    • 29/09-05/10 2008
    • 22/09-28/09 2008
    • 15/09-21/09 2008
    • 08/09-14/09 2008
    • 01/09-07/09 2008
    • 25/08-31/08 2008
    • 11/08-17/08 2008
    • 04/08-10/08 2008
    • 14/07-20/07 2008
    • 07/07-13/07 2008
    • 30/06-06/07 2008
    • 23/06-29/06 2008
    • 16/06-22/06 2008
    • 09/06-15/06 2008
    • 02/06-08/06 2008
    • 26/05-01/06 2008
    • 19/05-25/05 2008
    • 12/05-18/05 2008
    • 05/05-11/05 2008
    • 28/04-04/05 2008
    • 14/04-20/04 2008
    • 07/04-13/04 2008
    • 24/03-30/03 2008
    • 17/03-23/03 2008
    • 10/03-16/03 2008
    • 03/03-09/03 2008
    • 25/02-02/03 2008
    • 18/02-24/02 2008
    • 11/02-17/02 2008
    • 04/02-10/02 2008
    • 21/01-27/01 2008
    • 14/01-20/01 2008
    • 07/01-13/01 2008
    • 31/12-06/01 2008
    • 17/12-23/12 2007
    • 03/12-09/12 2007
    • 26/11-02/12 2007
    • 19/11-25/11 2007
    • 12/11-18/11 2007
    • 05/11-11/11 2007
    • 29/10-04/11 2007
    • 22/10-28/10 2007
    • 15/10-21/10 2007
    • 08/10-14/10 2007
    • 01/10-07/10 2007
    • 24/09-30/09 2007
    • 17/09-23/09 2007
    • 10/09-16/09 2007
    • 03/09-09/09 2007
    • 27/08-02/09 2007
    • 20/08-26/08 2007
    • 13/08-19/08 2007
    • 06/08-12/08 2007
    • 23/07-29/07 2007
    • 16/07-22/07 2007
    • 09/07-15/07 2007
    • 02/07-08/07 2007
    • 25/06-01/07 2007
    • 18/06-24/06 2007
    • 11/06-17/06 2007
    • 04/06-10/06 2007
    • 28/05-03/06 2007
    • 21/05-27/05 2007
    • 14/05-20/05 2007
    • 07/05-13/05 2007
    • 30/04-06/05 2007
    • 23/04-29/04 2007
    • 16/04-22/04 2007
    • 09/04-15/04 2007
    • 26/03-01/04 2007
    • 19/03-25/03 2007
    • 12/03-18/03 2007
    • 05/03-11/03 2007
    • 19/02-25/02 2007
    • 12/02-18/02 2007
    • 05/02-11/02 2007
    • 29/01-04/02 2007
    • 22/01-28/01 2007
    • 15/01-21/01 2007
    • 08/01-14/01 2007
    • 01/01-07/01 2007
    • 25/12-31/12 2006
    • 18/12-24/12 2006
    • 11/12-17/12 2006
    • 04/12-10/12 2006
    • 02/10-08/10 2006
    • 25/09-01/10 2006
    • 18/09-24/09 2006
      E-mail mij

      Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

      Blog als favoriet !
      Foto
      telorenlekker arendonk
      Foto
      de winter is nabij
      Welkom op mijn blog!
      Foto
      de O L Vr kerk van arendonk
      Foto
      kapelleken van de grotstraat
      Willekeurig SeniorenNet Blogs
      flicka
      blog.seniorennet.be/flicka
      Foto
      dit is een van onze egeltjes , ze doen nu hun winterslaap
      Foto
      dit is de tongkus
      Foto
      Foto
      Foto
      deze vogels komen nu in de winter allen in onze tuin eten
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      hier nog enkele van mijn stukjes kantklos
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      20 jaar geleden op een tentoonstelling
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      hele dikke knuffel
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto
      Foto

      Blog tegen de regels? Meld het ons!
      Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!