op reis
reizen
Foto
Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Inhoud blog
  • Kinderen krijgen les zoals 100 jaar geleden
  • Clara Cleymans: "Ik ben zwanger
  • Mountainbikers tonen hun hart voor zieke kinderen
  • Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilactie
  • Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Groetjes uit Arendonk
    Foto
    toremansmolen in arendonk
    Foto
    de kerstboom is klaar
    Foto
    de kerststal is klaar
    Foto
    van 2006 naar 2007 schol
    Foto
    Foto
    dit is de kapel aan de kolonie in merksplas
    Foto
    Foto
    ik verzamel eierdopjes , hier toon ik er enkelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vriendschapsbloem
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    wat je aan zee al kunt vinden!
    Foto
    hier nog verschillende kapellekens
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    13-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.afscheid van Marie-Rose Morel

    Massaal afscheid van Marie-Rose Morel

    massaal afscheid van marie rose morel 2


    Zaterdag is in de Antwerpse kathedraal afscheid genomen van politica Marie-Rose Morel. Zij overleed dinsdag op 38-jarige leeftijd ten gevolge van een longontsteking. Ze vocht al langer tegen kanker.

    Het volk stroomde inmiddels toe. Het zeer emotionele publiek kwam de voormalige Vlaams Belang-politica een laatste groet brengen. De kerk werd een half uur voor de start al afgesloten voor het publiek. Een duizendtal mensen stond buiten.

    Applaus

    Toen de kist naar de kathedraal werd gebracht, vormde het publiek een erehaag. Er weerklonk zelfs applaus voor de overleden politica en moeder van twee zoontjes.

     

    Weduwnaar Frank Vanhecke droeg de kist samen met Koen Dillen, Jurgen Ceder en Tom Van Den Troost. Free Souffriau zong 'De roos' van Ann Christy.

    Onder meer Bart De Wever en Jurgen Ceder voerden het woord tijdens de plechtigheid. Verschillende politici, zoals Jan Peumans, Kris Van Dijck, Siegfried Bracke en Ludwig Caluwé, kwamen hun respect betuigen. De top van het Vlaams Belang, Gerolf Annemans, Filip Dewinter en Bruno Valkeniers, was uitdrukkelijk gevraagd om niet te komen.

    "Intense band"

    Priester Paul Smets noemde Marie-Rose Morel een "bijzondere vrouw" die ten volle heeft geleefd. "We hebben allemaal het gevoel een intense band te hebben met Marie-Rose, of we haar nu kenden of niet. Ons verdriet heeft alles te maken met wat ze voor ons betekende als vrouw, echtgenoot, moeder, politica en bekende Vlaming", klonk het.

    Hij vergeleek haar met een kostbare en schitterende diamant met vele facetten. "Een politica die een eigenzinnig parcours liep en daarbij soms tegenstanders opleverde. Het Vlaamse volk zal haar moedige strijd tegen een vreselijke ziekte herinneren, met maar één doel voor ogen: haar kinderen zoveel mogelijk zien."

    Brieven

    Op het bidprentje, dat aan de aanwezigen werd uitgedeeld, staat een foto van een lachende Morel en haar twee "prinsjes" Marnix en Alexander.

    De tekst bestaat uit vier briefjes, geschreven door Morel zelf. Aan haar kinderen zegt ze: "Blijf gelukkig, lieve prinsjes. Blijf blije, flinke, eerlijke en dienstvaardige jongens".

    Haar echtgenoot Frank Vanhecke vraagt ze om haar kinderen op te voeden zoals de zijne. "Ik hou van je, voor altijd", besluit ze.

    "Bedankt dat ik in onze warme nest mocht opgroeien. Droog je tranen, want ik ben heel gelukkig geweest en heb een prachtig, boeiend leven gehad", laat ze haar ouders, zus en broer weten.

    Marie-Rose Morel heeft ook nog aan haar lotgenoten gedacht. "Mijn strijd is gestreden, jullie kunnen nog vechten. Blijf hopen en denk positief."

    Bekijk een reportage:



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    13-02-2011, 13:23 geschreven door maria
    Reacties (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rook crematorium moet zwembad verwarmen

    Rook crematorium moet zwembad verwarmen

    rook crematorium moet zwembad verwarmen

    In het Britse dorpje Redditch zal de warmte van de schoorsteen van het crematorium worden ingezet om het naastgelegen openbare zwembad te verwarmen.

    Britse media meldden dinsdag dat de gemeenteraad met de plannen hadden ingestemd. In totaal moet het plan jaarlijks ruim 17.000 euro (14.560 pond) aan besparingen opleveren.

    Een vakbondsleider noemde het plan onsmakelijk en beledigend voor de inwoners genoemd. Maar negen op de tien inwoners steunen het plan, aldus de gemeente nabij het Engelse Birmingham.

    De bouw van de installatie begint deze zomer.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-02-2011, 12:58 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barack Obama

    Barack Obama heeft sinds een jaar geen sigaret meer opgestoken

    barack obama heeft sinds een jaar geen sigaret meer opgestoken


    De Amerikaanse president Barack Obama rookt al ongeveer een jaar niet meer. Dat heeft zijn vrouw Michelle Obama gezegd tijdens een onderhoud met journalisten, zo meldt de krant USA Today.

    De First Lady, die heel trots is op haar man, zegt dat ze niet bij hem heeft aangedrongen om te stoppen met roken. Volgens haar drongen vooral hun dochters daarop aan en heeft de president bij hen de inspiratie gevonden om zijn occasionele sigaret voorgoed vaarwel te zeggen.

    Barack Obama stopte dus waarschijnlijk eind februari vorig jaar, na de publicatie van zijn laatste officiële gezondheidsrapport. Daarin raadde de hoofdarts van het medisch team van het Witte Huis hem aan van de sigaretten af te blijven.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-02-2011, 12:55 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barack Obama

    Barack Obama geeft geleende das pas na 7 jaar terug

    barack obama geeft geleende das pas na 7 jaar terug


    De Amerikaanse president Barack Obama heeft vrijdag afscheid genomen van zijn woordvoerder Robert Gibbs. De man kreeg eindelijk zijn das terug die hij in 2004 aan de president had geleend.

    Obama moest in 2004 een toespraak houden op de Nationale Democratische Conventie in Boston. Zijn entourage raakte het maar niet eens over welke das de politicus, die aan zijn opmars in de nationale politiek begon, moest dragen. Uiteindelijk beklom Obama het podium met de das van Gibbs, die het kledingstuk niet meer terugzag.

    Daar kwam vrijdag verandering in. De blauwe das werd ingekaderd en voorzien van een dankwoord en een foto en werd aan Gibbs gegeven. "Hij heeft er nooit iets van gezegd maar ik weet dat hij niet tevreden was dat hij zijn das nooit terugzag", grapte Obama.

    Robert Gibbs liet in januari al weten dat hij ontslag nam als perschef. Hij zal zich wel nog richten op de herverkiezingscampagne van Obama voor 2012. Zijn opvolger wordt Jay Carney, een voormalige journalist en de ex-woordvoerder van vicepresident Joe Biden.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-02-2011, 12:53 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cholesterolgehalte van eieren
    Cholesterolgehalte van eieren in dalende lijn"
    cholesterolgehalte van eieren in dalende lijn 2

    Elke dag twee eitjes eten, is niet zo schadelijk voor de gezondheid als dokters ons willen laten geloven. Een Amerikaans onderzoek wees aan dat het cholesterolgehalte van eieren in de voorbije jaren flink is gedaald. Dat zou te wijten zijn aan het verbod op beendermeel in kippenvoer, dat na de BSE-crisis werd ingevoerd. Zo schrijft The Sunday Times zondag.

    Bovendien zouden er vandaag in eieren meer vitamientjes zitten dan vroeger het geval was. Er werd tot 64 procent meer vitamine D gemeten in tien jaar tijd.

    Eerdere studies toonden al aan dat cholesterol uit eieren het cholesterolgehalte in het bloed niet doet stijgen, en dat de echte problemen te zoeken zijn bij verzadigde vetzuren en de aantasting van de lever door een ongezonde levensstijl.

    Een studie uit 2009 aan de Britse Surrey University wees dan weer dat één of twee eieren per dag eten, helpt bij afslanken. De onderzoekers beweerden dat mensen zich meer verzadigd voelden en daardoor later op de dag minder nood hadden aan extra calorieën.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-02-2011, 12:45 geschreven door maria
    Reacties (0)
    10-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Bouw windmolens langs E34 gestart

    bouw windmolens langs e34 gestart

    Langs de E34 in Arendonk rijzen zeven reuzegrote windmolens uit de grond. De firma die de windturbines plaatst, doet er twee weken over om één paal van 108 meter hoog te plaatsen.

    De werkzaamheden aan het Zephiros Windpark tussen de afritten 25 en 26 van de E34 in Arendonk en Oud-Turnhout komen in een stroomversnelling. Na de funderingen en de stalen onderbouw zijn de arbeiders van de Duitse firma Enercon begonnen aan de plaatsing van de ringen van de eigenlijke palen voor de windmolens. Air Energy, dat pas in handen is gekomen van de energiemaatschappij Eneco, plaatst zeven windturbines die jaarlijks goed zijn voor in totaal 28 miljoen kilowatt uur elektriciteit. Een dorp van 8.400 gezinnen zou hierdoor kunnen profiteren van de groene energie.

    Eer het zo ver is, is er nog heel wat werk aan de winkel. “Donderdag waren de arbeiders bezig met de plaatsing van de tweede ring van een windmolen. Er moeten in totaal 22 ringen opeengestapeld worden”, vertelt Joris Hintjens, projectleider bij Air Energy.

    Huzarenstuk

    “Omdat de bouw van een paal twee weken duurt, neemt de installatie van de zeven palen twee maanden in beslag.” Wanneer de palen goed en wel rechtstaan, moeten de wieken met een diameter van 42 meter worden bevestigd. De totale hoogte van een windturbine is 150 meter. Het is een heel huzarenstukje om al die reuzegrote materialen op de juiste plaats te krijgen. De straten Nieuwedijk, Broekstraat en Arselt zijn hiervoor verbreed en er moesten ook enkele bomen sneuvelen.

    “We hebben op de langgerekte afrit van de E34 in Arendonk een parking mogen installeren. Die parking is bestemd voor het uitzonderlijk vervoer dat ‘s nachts vanuit Duitsland de materialen levert”, vervolgt Joris Hintjens. “De vrachtwagens moeten zo niet in de woonbuurt wachten. Het verkeer in de buurt van Nieuwendijk is wel drukker dan in normale omstandigheden.”

    Het windpark kost 21 miljoen euro en is tegen het einde van de zomer in gebruik. Het verloop van de installatie is te volgen via de Facebook-pagina Zephiros Windpark Arendonk.

    Foto: Bert De Deken


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-02-2011, 19:20 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier 103-jarigen
    Vier 103-jarigen feesten in Brechts woonzorgcentrum

    Touke Van De Cloodt en Fientje Simons vierden met leeftijdsgenoten Frans Bevers en Jan Van Dijck hun 103de verjaardag.vw

    Touke Van De Cloodt en Fientje Simons vierden in het woonzorgcentrum hun 103de verjaardag. Leeftijdsgenoten Frans Bevers en Jan Van Dijck vierden mee.

    Touke Van De Cloodt en Fientje Simons mochten 103 kaarsjes uitblazen. Hun verjaardag werd gevierd met nog twee leeftijdsgenoten en dat is toch wel erg zeldzaam. 'We tellen vier honderdjarigen want Frans Bevers vierde zijn 103de verjaardag op 4 december en 17 maart is Jan Van Dijck aan de beurt om 103 jaar te vieren. En op 2 juli wordt Gust Wilms 100 jaar. We zijn blijkbaar een goede voedingsbodem voor mensen met een hoge leeftijd. Wanneer iemand een eeuw oud is vieren we dat heel uitgebreid, de andere verjaardagen worden per afdeling gevierd', zegt Arielle Ceulemans, directeur van WZC Sint-Maria. Burgemeester Aerts, schepen Maria Vochten en schepen Annemie Van Dijck (allen CD&V) brachten de gelukwensen van de koning. Touke Van De Cloodt werd geboren in Loenhout op 4 januari 1908. Ze was getrouwd met Adrianus Van Dievoort, maar is dertig jaar geleden weduwe geworden. Haar honderdste verjaardag heeft ze nog thuis gevierd. Zij woonde toen in de Vaartstraat te Brecht. Haar man werkte in een steenfabriek. Zij heeft vroeger in het sigarenfabriek gewerkt. Haar beide kinderen zijn gestorven, maar schoonzoon Fons Verhoeven komt veel op bezoek. Fientje Simons werd als Joanna Simons geboren aan het kapelletje van de Locht. Ze moest enkele maanden voor haar veertiende verjaardag van haar moeder stoppen met onderwijs, maar de politie kwam haar thuis halen en Fientje liep school tot het einde van dat schooljaar. Ze huwde met Jef Van Elsacker. Het lievevrouwenbeeld dat ze toen van haar zussen kreeg, staat nog op haar kamer. Fientje en Jef baatten een boerderijtje uit in Sint-Job en hadden vijf kinderen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-02-2011, 18:40 geschreven door maria
    Reacties (0)
    09-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie-Rose Morel

    Zomer 2010






    Op de kinderboerderij


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    09-02-2011, 21:33 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begrafenis Marie-Rose Morel

    Begrafenis Marie-Rose Morel zaterdag in Antwerpse kathedraal

    begrafenis marie rose morel zaterdag in antwerpse kathedraal 2

    De begrafenisplechtigheid van gewezen Vlaams parlementslid Marie-Rose Morel vindt zaterdag om 10.30 uur plaats in de Antwerpse kathedraal. Zo is woensdagavond vernomen. Bart De Wever zal het woord voeren tijdens de plechtigheid.

    Lees ook Marie-Rose Morel (38) overleden

    Haar kist zal gedragen worden door haar echtgenoot en oud-voorzitter van het Vlaams Belang, Frank Vanhecke, gewezen europarlementslid Koen Dillen, Senaatsfractieleider Jurgen Ceder en woordvoerder Tom Van den Troost.

    Tijdens de plechtigheid zal het woord gevoerd worden door N-VA-voorzitter Bart De Wever, een studiegenoot van Marie-Rose Morel en de man die haar overhaalde om in de politiek te stappen. Hij werd door Frank Vanhecke gevraagd.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    09-02-2011, 21:14 geschreven door maria
    Reacties (0)
    08-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Marie-Rose Morel (38) overleden

    marie rose morel overleden


    Marie-Rose Morel is dinsdagavond rond 20 uur overleden in het Sint-Augustinusziekenhuis in Wilrijk, zo is uit haar naaste omgeving vernomen. De Vlaamse politica streed al lange tijd tegen kanker. Morel werd 38 jaar. Ze laat twee zoontjes achter.

    In januari 2009 kreeg Morel het nieuws dat ze baarmoederkanker had. De ziekte was toen al in een vergevorderd stadium en de dokters gaven haar slechts 10 procent overlevingskans. Toch vocht ze moedig terug. Ze onderging een zware chemokuur en een reeks bestralingen. Met succes, want in augustus 2009 kondigde Morel aan dat ze de kanker overwonnen had.



    Huwelijk met Vanhecke

    Een jaar later sloeg de vreugde opnieuw om. De kanker kwam terug, en de prognose was zeer somber. De artsen gaven Morel nog zes maanden. “Het is alsof ik in een dodencel zit en wacht tot ze me komen halen”, zei Morel in september in 'Goedele nu'.

    Morel zocht op dat moment heil bij alle mogelijke genezingsmethodes. Ze voelde zich lange tijd goed en signeerde begin november zelfs haar boek 'Leve het leve' op de Boekenbeurs in Antwerpen. Ze werkte ook nog mee aan een reportage over alternatieve geneeskunde. Maar sinds midden november ging het steeds slechter. Er werden drie nieuwe tumoren vastgesteld in de hersenen en Morel moest een spoedbestraling ondergaan.

    Op 8 januari stapte Morel nog in het huwelijksbootje met 'boezemvriend' en ex-Vlaams Belangvoorzitter Frank Vanhecke. Zo wilde ze de toekomst van haar kinderen Alexander en Marnix juridisch veilig stellen, want voor Morel was het ondenkbaar dat de partner van haar ex-man toegang zou krijgen tot haar kinderen, haar huis en eigendommen.

    N-VA

    Marie-Rose Morel studeerde in 1995 af als licentiate in de geschiedenis, nadat ze eerder al tot Miss Vlaanderen werd verkozen. Na haar studies sloot ze zich eerst aan bij N-VA.

    In 2004 maakte Morel de overstap naar Vlaams Belang. Daar stelde ze zich gematigd op om minder radicale kiezers naar de partij te kunnen lokken. Dat levert haar binnen Vlaams Belang kritiek op, onder andere van de ultra-conservatieve Alexandra Coolen.

    Vakbonden

    Binnen de partij wierp Marie-Rose Morel zich op als specialiste van de vakbondswetgeving. Ze spande een proces aan tegen de twee grote vakbonden ACV en ABVV toen 211 personen die voor Vlaams Belang opkwamen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 door hun vakbond uitgesloten werden.

    In het begin van 2007 maakte Morel bekend dat haar partij werk maakt van een eigen 'beweging voor werknemers', zonder dat die partijgebonden zou zijn.

    Federale verkiezingen

    Na de federale verkiezingen van 10 juni 2007 veranderde de positie van Marie-Rose Morel binnen Vlaams Belang enigszins. Ze kreeg de zwarte piet toegeschoven voor de minder goede verkiezingsuitslag.

    Kopstukken Filip Dewinter en Gerolf Annemans lagen openlijk overhoop met Marie-Rose Morel en toenmalig partijvoorzitter Frank Vanhecke. Het afspringen van de kartelgesprekken met de zegevierende Lijst Dedecker werd hen zwaar aangerekend.

    Intern verweten de partijleden Morel hoogmoed. Ze noemden haar bovendien de 'Yoko Ono van het Vlaams Belang' omdat ze de drievuldigheid Vanhecke, Dewinter en Annemans uit verband speelde, net zoals Yoko Ono dat destijds bij The Beatles deed.

    De open oorlog werd nog duidelijker toen Marie-Rose Morel begin 2008 Frank Vanhecke bleef steunen bij de voorzittersverkiezingen. Dewinter en Annemans kozen partij voor Bruno Valkeniers, de latere winnaar.

    Bij de Vlaamse en Europese verkiezingen van 2009, toen Morel streed tegen baarmoederkanker, kreeg ze geen verkiesbare plaats aangeboden op de lijst. Bij de verkiezingen van 2010 kreeg ze nog net de plaats van lijstduwer voor de Senaat aangeboden, maar ze bedankte. Morel greep ook naast de functie van ondervoorzitter bij het VB. In juli 2010 liet Morel zich schrappen als partijlid.

    Zoontjes

    Marie-Rose Morel was gescheiden van haar eerste man en opnieuw gehuwd met Frank Vanhecke. Uit haar eerste huwelijk laat ze twee zoontjes achter, Alexander en Marnix. Voor haar zoontjes maakte Morel enveloppen met briefjes in. “Een envelopje voor elke belangrijke gebeurtenis in hun leven”, vertelde ze toen. “Voor als ze twaalf jaar worden, als ze hun communie doen, als ze op kot gaan."

    "Met hele simpele boodschappen in, zoals een mama een brief schrijft naar haar kind dat niet bij haar is. En er zit ook een centje bij. Daarmee kunnen ze dan iets kopen dat dan toch precies een beetje van hun mama komt. De doos met envelopjes wordt bewaard door Frank Van Hecke.”




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-02-2011, 22:13 geschreven door maria
    Reacties (0)
    05-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Zangeres Louisia stelt eerste cd voor

    extern zangeres louisia stelt eerste cd voor


    De Essense zangeres Louisia stelt zaterdag 27 maart haar eerste cd voor die luistert naar de naam “Toen kwam jij!”. Louisia zingt vooral nummers van Nederlandse artiesten waaronder Charléne. Ze is ontzettend trots dat ze haar debuutalbum kan voorstellen bij Radio Valencia in Meer.

    Louisia nodigt iedereen alvast uit op deze speciale avond met optredens van Talitha, Frits Visser, Conny Brooks, Joop en Anita, Ines Mier Dancers, Jerry Van Der Veken, Hendrik De Bruin, Johan De Maeyer, Dirk Dekkers en natuurlijk Louisia zelf. De presentatie zal verzorgd worden door Jerry Van Der Veken en Herman Van Doninck zal een interview doen met Louisia.

    Iedereen is van harte welkom in Zaal Radio Valencia, Gaarshof 5 te Meer (Hoogstraten) op 27 maart vanaf 20 uur. Reservatie: 0497 69 56 69.

    Meer info: www.everyoneweb.com/zangereslouisia of www.louisia.be


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-02-2011, 19:29 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aston Martin van Koning Boudewijn

    Aston Martin van Koning Boudewijn geveild voor 333.500 euro

    aston martin van koning boudewijn geveild voor 333 500 euro


    Op een veiling in de Franse hoofdstad Parijs heeft een Aston Martin DB2/4 Sports, waarmee ooit nog koning Boudewijn heeft gereden, maar liefst 333.500 euro opgebracht.

    De bordeauxkleurige bolide uit 1955 werd tussen 2001 en 2008 grondig opgeknapt. Vooraf had men verwacht dat de wagen 200.000 tot 240.000 euro in het laatje zou brengen.

    Wie de Aston Martin heeft gekocht, is voorlopig niet duidelijk.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-02-2011, 19:12 geschreven door maria
    Reacties (0)
    03-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mexicaanse griep

    Slaapziekte door vaccin tegen Mexicaanse griep

    slaapziekte door vaccin tegen mexicaanse griep


    Virologen zijn extra waakzaam nu het vaccin tegen de Mexicaanse griep een onverwachte bijwerking lijkt te hebben. Kinderen lopen naar verluidt een verhoogd risico op narcolepsie oftewel slaapziekte.

    In Zweden en Finland werd de ziekte al bij zowat zestig kinderen, na de inenting, vastgesteld.

    Viroloog Ab Osterhaus benadrukt in een Nederlandse krant wel dat er buiten de Scandinavische landen nog geen verband tussen de inenting en de slaapziekte werd gevonden. "Het slechte nieuws is echter dat we niet weten wat er aan de hand is en of er iets aan de hand is."

     

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-02-2011, 21:49 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griepepidemie

    Griepepidemie piekt: 220.000 Belgen ziek

    griepepidemie piekt 220 000 belgen ziek


    De jaarlijkse griepepidemie heeft zijn piek bereikt. Dat beweert viroloog Marc Van Ranst. Momenteel zouden zowat 220.000 Belgen ziek zijn.

    "De griep slaat niet zwaarder toe dan andere jaren, maar hij zit nu echt wel op zijn piek", aldus Van Ranst in de Corelio-kranten. "In Brussel en Antwerpen is hij wel al lichtjes aan het afnemen."


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-02-2011, 21:44 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sabine Appelmans over afscheid Henin

    Sabine Appelmans over afscheid Henin: "Stoppen wellicht enige oplossing"

    sabine appelmans over afscheid henin stoppen wellicht enige oplossing

    Sabine Appelmans, de kapitein van het Belgische Fed Cup-team, is enorm verrast door het nieuws dat Justine Henin een punt achter haar tenniscarrière zet, maar ze begrijpt de beslissing wel.

    Lees ook Henin stopt definitief met toptennis

    "Justine had hard gewerkt om terug te keren", zei Appelmans aan Sporza. "Dat ze nu moet stoppen, wens je niemand toe. In Australië heeft ze elke dag 2,5 uur aan die elleboog gewerkt en nu zou ze weer vanaf 0 moeten beginnen. Stoppen is wellicht de enige oplossing."

    "Ze is al eens bijna twee jaar gestopt", zegt Appelmans. "Ze heeft intussen tennisscholen in België, Florida en China. Ik denk dat dat haar vangnet kan zijn."



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-02-2011, 21:28 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tim Verheyden

    Vtm haalt Tim Verheyden weg uit Egypte

    vtm haalt tim verheyden weg uit egypte


    Vtm heeft beslist om de Diepenbeekse journalist Tim Verheyden en de ploeg weg te halen uit Egypte. De commerciële zender neemt de maatregel nadat Verheyden en zijn cameraman Michaël De Moor donderdagvoormiddag opgepakt werden.

    "Het was allemaal erg intimiderend", vertelt de correspondent. "Tijdens een taxirit kwamen we in een file terecht. Mannen, gewapend met stokken en messen, sleurden ons uit de wagen en namen ons mee."

    "Er was veel geroep en geduw. Geslagen werden we niet. Uiteindelijk werden we nog naar een ander politiekantoor gebracht waar een tiental bebloede gevangenen op de grond lagen. We werden er zowat drie uur vastgehouden en ondervraagd. Een auto bracht ons daarna weg samen met zeven andere journalisten. Vijfhonderd meter verder mochten we uitstappen en moesten we maken dat we weg waren."

    Heksenjacht

    De twee zijn ongedeerd, maar vtm gaat de hele ploeg toch terughalen uit Egypte. "Wij verlaten inderdaad Egypte", twitterde Tim Verheyden aan onze redactie.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-02-2011, 21:21 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse journalist 'bijna gelyncht' in Caïro

    Nederlandse journalist 'bijna gelyncht' in Caïro

    nederlandse journalist bijna gelyncht in cairo

    GPD-journalist Harald Doornbos, die onder meer ook schrijft voor Gazet van Antwerpen, is in Caïro door een groep betogers met machetes uit een taxi getrokken. Zijn strot werd "letterlijk bijna doorgesneden", maar militairen hebben hem ontzet. Dit meldde hij donderdag op de Nederlandse radiozender Radio 1.

    "Uit auto getrokken door meute. Letterlijk bijna strot doorgesneden, ontzet door soldaten. Ok nu, maar dit is te veel van het goede", twitterde een geschrokken Doornbos donderdagmorgen.

    De journalist zat samen met zijn vrouw, een verslaggeefster voor een Arabisch televisiestation, in een taxi. Het tweetal wilde vertrekken uit het gebied waar massaal aanhangers van de Egyptische president Moebarak naartoe stroomden. "Als we te voet waren gegaan, was dit al na twintig meter gebeurd", zegt Doornbos.

    Machetes

    Een groep aanhangers van Moebarak zette de taxi stil en sloeg de voorruit kapot. Sommigen hadden volgens Doornbos bebloede hoofden, anderen hadden bloed op hun machetes en maakten snijbewegingen naar hun eigen keel.

    Drie "redelijk normale" Egyptenaren onderhandelden over zijn leven en dat van zijn vrouw. Een militair rende echter naar de taxi om zich over hen te ontfermen. Uiteindelijk zijn Doornbos en zijn vrouw door het leger ontzet. De twee zitten nu in een kantoortje van een televisieproductiemaatschappij.

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-02-2011, 21:18 geschreven door maria
    Reacties (0)
    31-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het atelier van Luc De Vos
    Het atelier van Luc De Vos

     

    Een blik op de werkplek van de zanger en muzikant.

    'Ik ben van 1962 en heb de tijd van de vulpen en het papier dus nog meegemaakt. Ik heb nog duizenden bladen vol gepend. Nu, als ouder wordende jongere, vind ik de COMPUTER dé revelatie van de eeuw. Het is een typemachine waarmee je alles kan doen. Zonder computer zou ik niet meer kunnen. Ik ben nogal een chaoot. Alles staat of hangt zowat overal, in mijn geest vooral. Ik ben blij dat een computer orde schept in die chaos. De papierberg was voor mij een lijdensweg.'

    'Mensen zeggen vaak dat Gorki veel cd's uitbrengt en dan antwoord ik al lachend: we are the hardest working band in show business. We doen veel, zeker als je de output na twintig jaar bekijkt. Maar als ik het zelf eerlijk bekijk, dan kruipt er niet zo veel werk in. Ik zit niet van 'smorgens vroeg tot 'savonds laat te pennen en te musiceren. Na twintig jaar is er ook een zekere ROUTINE en handigheid.'

    'Ik geloof niet in INSPIRATIE. Het woord komt van het Latijnse inspirare, 'blazen in'. Het impliceert dat de ideeën van buitenaf komen. Vaak ontstaat iets in fragmenten. Je bedenkt één zin en je ziet plots andere mogelijkheden. Het is trial and error.'

    'Ik zou mezelf zeker geen genie noemen. Ik ben eerder een AMBACHTSMAN. Ik vind popmuziek ook geen kunst. Ik doe het heel graag, maar ik ben er bescheiden in. Ik heb van mezelf nog nooit gevonden dat ik poëzie schreef.'

    'Ik ben een fan van WOORDENBOEKEN, en in het bijzonder van etymologische woordenboeken. Het is mijn enige intellectuele trekje. Ik heb het overgehouden uit mijn zes jaar Latijn-Griekse.'

    'Ik heb de BIJBEL gelezen. Ik heb een mini-exemplaar van de getuigen van Jehova. Ik was al van jongs af aan met geloof bezig. Ik stopte er een tijdje mee, maar als je ouder wordt, word je wat filosofischer en grijp je terug naar het voor de hand liggende, namelijk het christendom van het westen.'

    'In mijn bureau luister ik naar plaatjes, speel ik zelf een beetje en blader ik graag in naslagwerken. Ik lees ook graag fictie. In de BOEKENKAST zie je maar een deel van mijn collectie.'

    'Op de FOTO'S staan mijn zoon en mijn echtgenote. De foto van mezelf en mijn zoon is er een van Johan Jacobs. Hij stond ooit in De Standaard. Mijn moeder knipte hem uit en stak hem in een kadertje.'

    'Ik hou vooral van OUDE PENTEKENINGEN, etsen en kaarten. Aan de muur hangen dus vooral oude spullen. Zo bestelde ik onlangs nog een oude kaart van Gent.'

    'Ik zit hier vaak te tokkelen op de GITAAR. Dit is mijn eerste gitaar. Ze kostte 800Belgische frank in 1979. Ze is al helemaal kapot. Ik ben er ooit per ongeluk in getrapt. Maar sindsdien is ze eigenlijk nog beter geworden.'


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    31-01-2011, 17:14 geschreven door maria
    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevaarlijkste beroep middeleeuwen: Koning

    Gevaarlijkste beroep middeleeuwen: Koning

    gevaarlijkste beroep middeleeuwen koning 2

    Iedereen heeft er ooit wel eens van gedroomd koning of koningin te worden. De baan was echter niet altijd zo veilig. Volgens een Brits historicus was koning zijn zelfs het gevaarlijkste beroep in de middeleeuwen.

    Professor Manuel Eisner, verbonden aan de Universiteit van Cambridge, nam de gegevens door over de dood van 1513 monarchen in Europa in de periode van het jaar 600 tot 1800 na Christus. Uiteindelijk bleek dat zowat vijftien procent was vermoord, meestal door een rivaal die op de troon aasde.

    Dat wil zeggen dat een koning of koningin destijds meer kans liep om vroegtijdig te overlijden dan soldaten die vandaag in een oorlogsgebied actief zijn.

    "De informatie over koningen en hun dood is meestal goed gedocumenteerd", aldus Eisner in The Guardian. "De regelmaat waarmee ze werden vermoord, is verrassend hoog. Ik was erg verbaasd over de hoeveelheid geweld die werd uitgeoefend, en vaak door de elite."

    In heel wat gebieden lag de sterfkans van een regerend vorst zelfs hoger dan vijftien procent. In Noorwegen werden zo alle zeven koningen gedood die aan het begin van de 12e eeuw de plak zwaaiden.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    31-01-2011, 17:01 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kennistekort bij verpleegkundigen

    Kennistekort bij verpleegkundigen over pijn bij kinderen

    kennistekort bij verpleegkundigen over pijn bij kinderen


    Verpleegkundigen scoren gemiddeld laag op vlak van kennis met betrekking tot 'pijn bij kinderen'. Dat blijkt uit een studie door onderzoekers van de Katholieke Hogeschool Kempen en het Universitair Ziekenhuis Leuven waarbij 550 verpleegkundigen uit 16 ziekenhuizen in Vlaanderen bevraagd werden.

    De onderzoeksresultaten staan te lezen in het vakblad Acta Hospitalia. De resultaten inzake 'kennis en attitudes' lopen sterk uiteen, maar de gemiddelde score van 44,57 procent bevestigt volgens de onderzoekers eerdere studies dat verpleegkundigen kampen met een kennistekort op dit vlak.

    Verpleegkundigen met een opleidingsniveau hoger dan bachelor scoren significant beter dan verpleegkundigen met een A2- of bachelordiploma. "De belangrijkste tekorten situeren zich op gebied van kennis over farmacologische pijnbestrijding", aldus de onderzoekers Annemie Stuer, Ilse Van Gorp en Karel Allegaert.

    Bijscholing

    Het drietal pleit dan ook voor bijkomende bijscholing. "Deze moet aandacht hebben voor alle aspecten van pijnbestrijding, met name meten, aansluitend behandelen en herevalueren van de pijn", aldus de onderzoekers.

    Eerder onderzoek wijst erop dat bijscholing ook het "effectiviteitsgevoel" van verpleegkundigen - met name de inschatting van hun competentie op gebied van het herkennen en behandelen van pijn bij kinderen - significant doet toenemen. Opmerkelijk is wel dat ondanks het vastgestelde kennistekort de verpleegkundigen hun "effectiviteitsgevoel" nu al "eerder hoog" inschatten.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    31-01-2011, 16:57 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 23/05-29/05 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 16/06-22/06 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Foto
    telorenlekker arendonk
    Foto
    de winter is nabij
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    de O L Vr kerk van arendonk
    Foto
    kapelleken van de grotstraat
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mariandel59
    blog.seniorennet.be/mariand
    Foto
    dit is een van onze egeltjes , ze doen nu hun winterslaap
    Foto
    dit is de tongkus
    Foto
    Foto
    Foto
    deze vogels komen nu in de winter allen in onze tuin eten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hier nog enkele van mijn stukjes kantklos
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    20 jaar geleden op een tentoonstelling
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hele dikke knuffel
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!