Bezoek je ook mijn andere blog eens www.culipatch.blogspot.com
 
Zoeken in blog

Gastenboek
  • Hopelijk een zonnig week-end
  • Vrolijk Pasen
  • Van mij .... voor jullie .... een
  • Van mij, voor jou en je familie .....
  • wens een fijne zaterdag lieve vrienden

    Categorieën
  • dessert (33)
  • gebak (43)
  • handwerk (16)
  • hapjes (9)
  • hoofdgerecht (vis) (25)
  • hoofdgerecht (vlees) (63)
  • ijs (2)
  • koekjes (3)
  • Reisverslag van culireisjes (21)
  • soepen (7)
  • voorgerechten (4)
  • Foto

    Foto
    Inhoud blog
  • Soesjes op vrijdag
  • Zusjestaart
  • advokaat voor koude winteravonden
  • Eersteling...
  • appelcake van sofie dumont
  • snelle paella
  • cupcakes door Elke
  • citroen-plattekaascake
  • Frangipannetaart, lekker ouderwets
  • asperges met coquilles
  • wafeltjes bij de thee
  • leuk weekend
  • Perencake op zaterdagavond
  • Tagliatta
  • Pieter Breugeltaart
  • De lekkerste gerookte zalm
  • tongreepjes in panko
  • Boter op ambachtelijke wijze
  • appeltaartje op aanvraag
  • Klassieke rijstpap
  • Reeragout
  • Kokoscake met framboosjes en wiite chocolade
  • Linzen met chorizo en krokante kip
  • madeleines met pistache en chocolade
  • Fijn weekend
  • Varkenslapje stroganov
  • cake, gewoon simpel
  • Gelukkig nieuwjaar
  • kerst 2010 by culimieke
  • appeltaart voor kerst
  • aardappeltjes gevuld
  • Een stukje nostalgie
  • Eten met een sterretje
  • perentaartje op eenvoudige wijze
  • zalmtartaar met oosterse dressing
  • panna cotta met appeltjes
  • Biscuit in de diepvries
  • pastabake met champignons en kip
  • broodpudding met een twist
  • witte bonensoep met spek en olijfolie
  • everzwijnfilet met chermoulaworteltjes
  • silpy is jarig
  • Reenootjes met wildsaus
  • Muffins met witte chocoladestukjes
  • Ons keukentje is af!
  • pompoenlasagna met basilicum
  • Lunch in Barcelona
  • Marmercake van Elke
  • kabeljauwhaasje in de oven
  • Culimieke go's flower's
  • ciabatta complet
  • Kippetje in de oven
  • gevulde tomaatjes
  • flantaart
  • Het Bollekesfeest in Antwerpen
  • Dagje Leiden in Nederland
  • Zalmforel gevuld met Miss Dahl's romige pesto
  • Foodnetwork
  • Mediteraanse hartige taart
  • toveren met abrikozen
  • pissalladière
  • tagine express
  • escalope con salsa de ricotta
  • cannellonni met prei en ricotta
  • zomerse tomatensoep
  • Frambozencakejes
  • couscousslaatje met kruiden en groentjes
  • Nog een blogje erbij....
  • Vakantie weer voorbij.....
  • sinaasappel victoria sponge met frambozen
  • De oude doos
  • Rozenmand, laatste les bloemschikken voor de vakantie
  • bloemkoolgratin met mascarpone
  • Het fruit.......jaja dat werd een lekker dessert...
  • Ik ging naar de markt....
  • Ons tuintje anno 2010
  • abrikozen-semifreddo met meringue
  • lamskoteletje met erwtjes, munt en feta
  • Een variatie op Miss Dahl's pesto-dip
  • zomers slaatje met gemarineerde rundsreepjes
  • Heerlijke kruidenolie
  • frangipanetaartje met gepocheerde nectarine
  • Zomerse biscuit
  • Vidée op Italiaanse wijze
  • Kruidenkrans
  • Tel Aviv in al zijn pracht
  • Tel Aviv in al zijn pracht
  • Culimieke go's to Tel Aviv-Israel
  • tarte-tatin cake express
  • Barcelona - verslagje
  • culimieke go's to barcelona
  • Rouget, worteltjes met abrokozenconfituur en charmoulla
  • Vanillepudding met appel en speculoos
  • KIp-wok-curry in
  • Risotto met paddestoelen en coquilles
  • Culimieke go's flowers
  • calzone a l'improviste
  • konijnenfiletje met sjalotten en stroop van vrolingen vergezeld van de eerste kort aangebakken asperges
  • lenteslaatje met gerookte makreelfilet
  • waalse salade
  • feestcake van silke
  • kwarteleitjes met kruidenzout
  • kipspiesje met appeltjes
  • Peren-vanillecake (van dochter Elke)
  • skrei (vis) met een torentje van aardappel en spinazie
  • wrap met kalkoenblokjes
  • Een prachtig culi-cadeau!
  • Marmercake
  • lasagne met witloof en ham
  • aardappelpotje met bloemkool en gehakt
  • bloemkoolsoepje met gedrooge parmaham
  • Een zalig weekendje De Haan aan zee.
  • simpele kaastaart met aardbeiencoullis
  • risotto met witloof en sinaasappel en gegrilde eendeborst
  • witte bonensoep
  • categoriëen (indelen van alle gerechten)
  • La tarte de madam Odille
  • tapenade royal
  • citroen-amandelkoekjes
  • pappilot van de midi
  • boutis, nog een werkje voor een kerstpakket
  • een originele cadeauverpakking ...
  • gourmet van silke
  • charlotte gevuld met chocolademousse
  • kalkoenborst gevuld met cranberries en pistachenootjes
  • aperoglaasje met krab en appelsienkaviaar
  • kerstsfeer bij culimieke
  • semifreddo met sinaasappel en pistache- en amandelnootjes
  • Hartige rijsttaart
  • Lamskoteltjes
  • Kersentaart
  • cake met vanille en yoghurt
  • pladijsfilet in tempuradeegje
  • gehaktballetjes met curry
  • appel-kokosgebak
  • wok met rundsvlees en sinaasappel
  • cassoullet de luxe
  • De koffer
  • aardappeltje gevuld met garnaaltjes en bieslook
  • knolselderpuree met cordon bleu
  • Gehaktballetjes met een twist
  • herfst/winterraclette
  • gebakken zeetong
  • virusje....
  • bospaddestoelensoep
  • 1 kip-twee gerechten
  • Rijstpap zonder gouden lepeltjes en koek van het huis
  • Herfst bij de thee
  • Elke's hapjes
  • sushi home made
  • scampi's de la mama
  • Boutis, een borduurtechniek uit de provence
  • visgerechtje van vroeger
  • kaaspracht in toulouse
  • Torta di nonna
  • Haute Garonne-Ambax- deel 1
  • pavé of bavette (steak) met sjalottensaus
  • foodie steekt haar stekeltjes uit
  • een lekker cadeau
  • tomatensoep (de zon in je bord)
  • homemade rochers
  • dulce de lecheijs met een koekje
  • coquilles met sjalottenroom en fijne groentjes
  • trio van vis-voorgerechttjes
  • vietnamese wok
  • vijg in marsalawijn
  • risotto van tarwekorreltjes met kip
  • een lekker sausje...........hollandaise a la mieke
  • het perentaartje dat ik niet kon krijgen in sint-truiden...
  • marokaanse lamsschenkel met linzen
  • sint-truiden
  • ovenschoteltje
  • nasi express
  • Maak je koelkast leeg puree met kabeljauwhaasje
  • chocoladebroodpuddingkjes
  • lekker en snel, de rest dat doet de oven wel.....kip
  • spies van kalkoen en breydelspek
  • Metamorfose
  • mosselen de la casa
  • gevuld kalkoçengebraad
  • kokosrijst met gemarineerde frambozen
  • Bezoek 's Hertogenbosch
  • gegrilde groenten
  • zomersalade
  • bijna oogsttijd
  • dagje aan zee
  • aardbeien-fool
  • pasta uit de voorraadkast
  • De hapjes van
  • Kartonnage van een ringmap
  • pastataart
  • brochette - mix
  • wortelcakejes
  • pannekoekje met erwtjes en gerookte zalm
  • Eclairs (soezendeeg)
  • mooie plekjes
  • boulliabaise de la casa
  • pavlova met aardbeien
  • Aardbeidessert zonder suiker
  • nieuwe indeling
    Image Hosted by ImageShack.us
    Foto
    Bezoek je ook mijn andere blog eens www.culipatch.blogspot.com
    Foto
    culimieke
    CULIMIEKE-Genieten in de keuken en daarbuiten
    07-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bed and breakfast " clos margaux"

    enkele foto's van ons verblijf aan zee, knokke-heist in een prachtig huis met een vriendelijke gastvrouw en fijne jonge dochter, en een superlekker ontbijt.
    kijk en geniet.....







    07-01-2009 om 15:15 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    06-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mousse van speculaas
    Image Hosted by ImageShack.us
     

    dit is een receptje van de perfecte keuken, ik geef je dan ook de link hiervan mee, ik heb wel een beetje mijn eigen draai aan het recept gegeven.
    http://www.vtm.be/deperfectekeuken/

    250ml halfvolle melk
    2 potjes vanille activiayogurt
    5 speculaasjes
    4 eieren
    60gr pannekoekenstroop
    60gr donkere bruine suiker
    2 eetlepels witte suiker vr eiwit
    beetje kaneel
    3 blaadjes gelatine van 2gr

    breng melk met speculaasjes aan de kook
    splits eieren in geel en wit
    klop geel op met siroop en donkere suiker
    klop eiwit stijf met witte suiker
    giet eigeelmengsel bij kokende melk en roer goed , doe dan geweekte gelatine erbij en de potjes yogurt en roer nogmaals goed,
    laat afkoelen in koudwaterbad
    doe er een beetje kaneel bij en meng met eiwit tot luchtige massa
    laat minsten 3u in koelkast rusten

    garneer met beetje kaneel en geef er een speculaasje bij.

    smakelijk!

    06-01-2009 om 00:00 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    03-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAAR ZEE

    wij zijn  er even een weekendje tussenuit naar zee.

    knufjes culimieke

    03-01-2009 om 08:05 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    01-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voor iedereen een liefdevol 2009


    voor iedereen een liefdevol 2009 vol vrede, vriendschap en liefde.

    dikke knuffels culimieke

    01-01-2009 om 13:49 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    28-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kalkoen hoort bij kerst

    traditie....


    28-12-2008 om 11:57 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (3)
    27-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.garnaalcocktail
    Image Hosted by ImageShack.us
     



    een klassieker die toch nog steeds lekker gesmaakt wordt in onze familie.
    Maak zeker de coctailsaus zelf, is een stuk lekkerder dan uit een potje.
    Neem mayonaise (al dan niet zelf gemaakt, meng met ketchup, worchestershiresaus, cayennepeper en citroensap en een klein scheutje whisky, flink mengen en klaar.

    27-12-2008 om 00:00 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerst chez culimieke

    een beetje de sfeer in ons huisje deze tijd van het jaar.


     
     

    23-12-2008 om 10:48 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (2)
    22-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.culi-kerst
    lieve bloggertjes



    vanaf vandaag start bij culimieke de kerst-culiweek.
    jaja, wordt een marathonaflevering.



    Vandaag wordt er een klassieke tomatenroomsoep met balletjes gemaakt,
    aankomende schoonzoon en familie willen een klassiek menu, dus daar hoort deze soep natuurlijk bij.

    Fotootje volgt straks, nu eerst zorgen dat culimieke met een fris koppeke in haar keukentje staat en dus richting kapper.



    22-12-2008 om 00:00 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mandarijntjesconfituur
    Image Hosted by ImageShack.us
    Begin met een klein bordje in je diepvries te zetten.
    neem een kilogram gepelde en van de dikke witte vliezen ontdane mandarijntjes(dus nettogewicht)  en meng die met een kilogram witte suiker in een grote pan.
    Voeg de zaadjes van een vers vanillestokje en het vanillestokje zelf toe en een half kaneelstokje of een beetje gemalen kaneel.
    Breng al roerend aan de kook, en laat 30 tot 40 minuten borrelend koken.
    Roer af en toe.
    Neem na 30 minuten je bordje uit de diepvries en doe daar een lepeltje van op het bordje wacht even en trek met je vinger een lijn door de confituur, als de confituur niet door mekaar loopt is hij klaar anders nog even verder koken en terug testen.
    dan kraakschone potjes vullen met confituur tot de rand, deksel erop en omgekeerd laten afkoelen.
    smakelijk.

    Ook een heerlijk klein cadeautje als je rond deze periode ergens op de koffie gaat, mooi lintje errond en klaar.
    Om te testen

    18-12-2008 om 09:01 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wildragout
    Image Hosted by ImageShack.us
     

    benodigdheden:

    1 kilogram wildragout (ree-hert-everzwijn)
    1 fles rode wijn
    2 laurierblaadjes
    5 jeneverbessen
    1 eetlepel mosterd op een snede wit brood zonder korst
    2 eetlepels honing
    15 zilveruitjes (overgiet ze met kokend water en laat ze 10 minuten staan, dan pellen ze vanzelf)
    bakje champignons
    potje wildfond
    boter-olie
    peper en zout

    bereiding:

    -uitjes in olie en boter aankleuren, dan champignons meestoven, dan alles terug uit pan,
    -beetje boter erbij en vlees mooi bruin aankleuren
    -alle ingredienten , uitgezonderd de uitjes en champignons toevoegen en aan de kook brengen, dan een uur laten sudderen op laag vuurtje
    -uitjes en champignons toevoegen en nog een uur verder sudderen
    -controleren of vlees echt mals is.
    -indien nodig saus beetje aandikken.

    Is een gerecht waar wel wa werk aan is, maar als je het in een grotere portie maakt is het prima in te vriezen, en dan heb je altijd iets lekkers in huis, bijvoorbeeld nu maken voor de feestdagebn.

    ber


    16-12-2008 om 00:00 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (2)
    11-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rosti-homemade




    schil een zestal vastkokende aardappelen, en rasp ze op een gewone huishoudrasp (doe dit ineens op een zuivere keukenhanddoek), neem de vier hoeken van de keukendoek samen en knijp de aardappelen uit zodat alle vocht verwijderd is, kruid met peper , zout, nootmuskaat, verwarm wat olijfolie en een klontje boter in een tefalpan en doe hierin de geraspte aardappelen, druk flink aan tot een mooie koek, laazt gedurende een 6minuten bakken op middelmatig vuur, keer om op een groot bord of deksel.
    snij in punten en dien op bij bijvoorbeeld een koteletje en verse groene boontjes.

    je kan ook vanalles aan de rosti toevoegen, zoals verse kruiden, stukjes halfgedroogde tomaatjes, beetje kaas.....

    11-12-2008 om 18:34 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (1)
    07-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gestoofde peertjes (heerlijk bij een stukje wild)
    Image Hosted by ImageShack.us
     

    Maak een suikerstroop vvan gelijke delen water en suiker, laat even opkoken , voeg dan een scheut frambozensiroop, één steranijs, een beetje kaneel en een beetje peper toe en zet je kleine geschilde stoofpeertjes (waar je het steeltje eraan laat) erin, zet op zeer laag vuurtje en laat zachtjes sudderen gedurende 30 a 40min. Prik met puntje van een scherp mesje in vrucht om te controleren naar de gaarheid.
    Haal peertjes uit siroop en laat deze nog een 10 minuten verder inkoken.
    Deze peertjes zijn heerlijk bij een stukje wild.
    De resterende siroop gebruik ik op bij bijvoorbeeld vanilleijs, pudding, als garnituur bij een bladerdeegje met rode vruchten gevuld.........enz........

    07-12-2008 om 00:00 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (1)
    06-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.toast cannibal
    Image Hosted by ImageShack.us
     

    een simpele snack..........maar lekker da da kan zijn!

    06-12-2008 om 07:50 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (1)
    04-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cigarettes russes met mascarpone en appeltjes
    Image Hosted by ImageShack.us
     
     



    -snij een vel brickdeeg in de helft en vul dit met mini-blokjes appel, rozijntjes, pijnboompitjes en een beetje suiker, en rol op.
    leg op bakplaat, bekleed met bakvel of bakpapier en bestrooi licht met bloemsuiker,
    bak 15min in oven van 200graden tot goudbruin.
    -meng 2 eetlepels mascarpone met 2 geplette speculaasjes, en maak hier eventuel qu-versier bord met beetje gesmolten chocolade

    04-12-2008 om 19:22 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    » Reageer (1)
    03-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tiramisu, heeeel simpel
    Image Hosted by ImageShack.us
     

    neem een pot van 500 gram mascarpone, doe er een beetje melk of alpro soya bij en suiker naar smaak, 2 eitjes, meng goed,
    doe er dan een scheut koffielikeur in, (ik gebruik zo een hasseltse koffie), en een 1/2 eetlepel oploskoffie, meng weer goed.
    maak een kop heel sterke koffie (kan ook met oploskoffie) en doe er ook een scheut van de likeur in.
    Dompel boudoirs of speculoos in deze vloeistof en leg koekje in glas, dan mascarpone en werk zo door tot alles opgebruikt is.
    Zet in koelkast (kan je perfect 2 dagen in bewaren)
    vlak voor opdienen bestrooien met cacaco en een chocolaatje.

    03-12-2008 om 09:25 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    02-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kip, witloof, mascarpone en curry
    Image Hosted by ImageShack.us
     


    Braad 4 kippedijen mooi bruin aan in een hapjespan, doe er dan 4stronken witloof bij die je in lange repen hebt gesneden, laat onder deksel 10 minuten verder braden tot witloof al beetje meegestoofd is, kruid met peper, zout, 1/2 koffielepel currypoeder, 1/2 kippeboullionblokje en klein beetje chilivlokjes als je van pittig houdt en een klein half kopje water, laat nog 10 minuten stoven onder deksel.
    Voeg 2 eetlepels mascarpone toe, en laat even inkoken.
    Dien op met noedels off kroketjes.
     

    02-12-2008 om 00:00 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    30-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zo simpel, zo lekker.......
     
    Image Hosted by ImageShack.us

    30-11-2008 om 08:23 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chocolademousse
    Image Hosted by ImageShack.us
     

     


    Benodigdheden voor 4 personen
    :

    100 gr fondant chocolade
    3 eigelen
    50 g suiker
    125 ml room

    Bereiding
    :

  • Smelt de chocolade au bain marie.
  • Klop ondertussen de eigelen samen met de suiker tot een wit geheel.
  • Roer er de gesmolten chocolade onder.
  • Klop het eiwit stijf en spatel dat heel voorzichtig met een vloeiende beweging onder de chocolade.
  • Klop de room half op en spatel die ook voorzichtig onder de chocolade.
  • Giet de mousse in mooie schaaltjes of glazen en laat het opstijven in de koelkast.
  • 30-11-2008 om 00:00 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (1)
    29-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kersencake met breseliennenootjes
    Image Hosted by ImageShack.us
    By culimieke

    Meng 250gr zachte boter, 4 eieren, 250gram bloem, 1/2 kl.bakpoeder en 250gr suiker tot een beslag.

    Bekleed een springvorm van 20cm doorsnee met een cirkel bladerdeeg.

    Doe de helft van beslag in vorm, bestrooi met 5eetlepels breseliennenootjes.

    Meng door de resterende helft van het beslag een 20 tal krieken (uit pot, die je met suiker bestrooid hebt en 20min hebt laten marineren).
    Doe dit beslag ook in vorm,;
    Bestrooi bovenaan met een beetje rietsuiker en bak voor 1u45min in een oven van 150graden.

    29-11-2008 om 13:34 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kalkoentournedos met kriekbier a la mieke
    Image Hosted by ImageShack.us
    By culimieke
    benodigdheden: (2 personen)

    -4 kalkoentournedos (dikte 1,5cm)
    -3 eetlepels krieken en een beetje sap
    -1/2 flesje kriekbier
    -1 eetlelepel kriekenconfituur+ beetje om bord te garneren
    -1 jonagold appel in blokjes (geschild)
    -1/4 vleesboullionblokje
    -scheutje room
    -scheutje whisky (facultatief)
    -boter
    -zout en peper

    bereiding:

    -bak in de warme boter de gekruide kalkoentournedos, haal uit pan  (houd warm onder folie) , en bak daarin de appeltjes even aan, voeg de krieken toe, dan de whisky  en flambeer, voeg nu het sap en bier toe en kruid  met peper en zout, laat even inkoken, als laatste de  confituur en de room .

    Garneer zoals bijvoorbeeld op de foto je bord.

    28-11-2008 om 07:51 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (1)


    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!