Bezoek je ook mijn andere blog eens www.culipatch.blogspot.com
 
Zoeken in blog

Gastenboek
  • Hopelijk een zonnig week-end
  • Vrolijk Pasen
  • Van mij .... voor jullie .... een
  • Van mij, voor jou en je familie .....
  • wens een fijne zaterdag lieve vrienden

    Categorieën
  • dessert (33)
  • gebak (43)
  • handwerk (16)
  • hapjes (9)
  • hoofdgerecht (vis) (25)
  • hoofdgerecht (vlees) (63)
  • ijs (2)
  • koekjes (3)
  • Reisverslag van culireisjes (21)
  • soepen (7)
  • voorgerechten (4)
  • Foto

    Foto
    Inhoud blog
  • Soesjes op vrijdag
  • Zusjestaart
  • advokaat voor koude winteravonden
  • Eersteling...
  • appelcake van sofie dumont
  • snelle paella
  • cupcakes door Elke
  • citroen-plattekaascake
  • Frangipannetaart, lekker ouderwets
  • asperges met coquilles
  • wafeltjes bij de thee
  • leuk weekend
  • Perencake op zaterdagavond
  • Tagliatta
  • Pieter Breugeltaart
  • De lekkerste gerookte zalm
  • tongreepjes in panko
  • Boter op ambachtelijke wijze
  • appeltaartje op aanvraag
  • Klassieke rijstpap
  • Reeragout
  • Kokoscake met framboosjes en wiite chocolade
  • Linzen met chorizo en krokante kip
  • madeleines met pistache en chocolade
  • Fijn weekend
  • Varkenslapje stroganov
  • cake, gewoon simpel
  • Gelukkig nieuwjaar
  • kerst 2010 by culimieke
  • appeltaart voor kerst
  • aardappeltjes gevuld
  • Een stukje nostalgie
  • Eten met een sterretje
  • perentaartje op eenvoudige wijze
  • zalmtartaar met oosterse dressing
  • panna cotta met appeltjes
  • Biscuit in de diepvries
  • pastabake met champignons en kip
  • broodpudding met een twist
  • witte bonensoep met spek en olijfolie
  • everzwijnfilet met chermoulaworteltjes
  • silpy is jarig
  • Reenootjes met wildsaus
  • Muffins met witte chocoladestukjes
  • Ons keukentje is af!
  • pompoenlasagna met basilicum
  • Lunch in Barcelona
  • Marmercake van Elke
  • kabeljauwhaasje in de oven
  • Culimieke go's flower's
  • ciabatta complet
  • Kippetje in de oven
  • gevulde tomaatjes
  • flantaart
  • Het Bollekesfeest in Antwerpen
  • Dagje Leiden in Nederland
  • Zalmforel gevuld met Miss Dahl's romige pesto
  • Foodnetwork
  • Mediteraanse hartige taart
  • toveren met abrikozen
  • pissalladière
  • tagine express
  • escalope con salsa de ricotta
  • cannellonni met prei en ricotta
  • zomerse tomatensoep
  • Frambozencakejes
  • couscousslaatje met kruiden en groentjes
  • Nog een blogje erbij....
  • Vakantie weer voorbij.....
  • sinaasappel victoria sponge met frambozen
  • De oude doos
  • Rozenmand, laatste les bloemschikken voor de vakantie
  • bloemkoolgratin met mascarpone
  • Het fruit.......jaja dat werd een lekker dessert...
  • Ik ging naar de markt....
  • Ons tuintje anno 2010
  • abrikozen-semifreddo met meringue
  • lamskoteletje met erwtjes, munt en feta
  • Een variatie op Miss Dahl's pesto-dip
  • zomers slaatje met gemarineerde rundsreepjes
  • Heerlijke kruidenolie
  • frangipanetaartje met gepocheerde nectarine
  • Zomerse biscuit
  • Vidée op Italiaanse wijze
  • Kruidenkrans
  • Tel Aviv in al zijn pracht
  • Tel Aviv in al zijn pracht
  • Culimieke go's to Tel Aviv-Israel
  • tarte-tatin cake express
  • Barcelona - verslagje
  • culimieke go's to barcelona
  • Rouget, worteltjes met abrokozenconfituur en charmoulla
  • Vanillepudding met appel en speculoos
  • KIp-wok-curry in
  • Risotto met paddestoelen en coquilles
  • Culimieke go's flowers
  • calzone a l'improviste
  • konijnenfiletje met sjalotten en stroop van vrolingen vergezeld van de eerste kort aangebakken asperges
  • lenteslaatje met gerookte makreelfilet
  • waalse salade
  • feestcake van silke
  • kwarteleitjes met kruidenzout
  • kipspiesje met appeltjes
  • Peren-vanillecake (van dochter Elke)
  • skrei (vis) met een torentje van aardappel en spinazie
  • wrap met kalkoenblokjes
  • Een prachtig culi-cadeau!
  • Marmercake
  • lasagne met witloof en ham
  • aardappelpotje met bloemkool en gehakt
  • bloemkoolsoepje met gedrooge parmaham
  • Een zalig weekendje De Haan aan zee.
  • simpele kaastaart met aardbeiencoullis
  • risotto met witloof en sinaasappel en gegrilde eendeborst
  • witte bonensoep
  • categoriëen (indelen van alle gerechten)
  • La tarte de madam Odille
  • tapenade royal
  • citroen-amandelkoekjes
  • pappilot van de midi
  • boutis, nog een werkje voor een kerstpakket
  • een originele cadeauverpakking ...
  • gourmet van silke
  • charlotte gevuld met chocolademousse
  • kalkoenborst gevuld met cranberries en pistachenootjes
  • aperoglaasje met krab en appelsienkaviaar
  • kerstsfeer bij culimieke
  • semifreddo met sinaasappel en pistache- en amandelnootjes
  • Hartige rijsttaart
  • Lamskoteltjes
  • Kersentaart
  • cake met vanille en yoghurt
  • pladijsfilet in tempuradeegje
  • gehaktballetjes met curry
  • appel-kokosgebak
  • wok met rundsvlees en sinaasappel
  • cassoullet de luxe
  • De koffer
  • aardappeltje gevuld met garnaaltjes en bieslook
  • knolselderpuree met cordon bleu
  • Gehaktballetjes met een twist
  • herfst/winterraclette
  • gebakken zeetong
  • virusje....
  • bospaddestoelensoep
  • 1 kip-twee gerechten
  • Rijstpap zonder gouden lepeltjes en koek van het huis
  • Herfst bij de thee
  • Elke's hapjes
  • sushi home made
  • scampi's de la mama
  • Boutis, een borduurtechniek uit de provence
  • visgerechtje van vroeger
  • kaaspracht in toulouse
  • Torta di nonna
  • Haute Garonne-Ambax- deel 1
  • pavé of bavette (steak) met sjalottensaus
  • foodie steekt haar stekeltjes uit
  • een lekker cadeau
  • tomatensoep (de zon in je bord)
  • homemade rochers
  • dulce de lecheijs met een koekje
  • coquilles met sjalottenroom en fijne groentjes
  • trio van vis-voorgerechttjes
  • vietnamese wok
  • vijg in marsalawijn
  • risotto van tarwekorreltjes met kip
  • een lekker sausje...........hollandaise a la mieke
  • het perentaartje dat ik niet kon krijgen in sint-truiden...
  • marokaanse lamsschenkel met linzen
  • sint-truiden
  • ovenschoteltje
  • nasi express
  • Maak je koelkast leeg puree met kabeljauwhaasje
  • chocoladebroodpuddingkjes
  • lekker en snel, de rest dat doet de oven wel.....kip
  • spies van kalkoen en breydelspek
  • Metamorfose
  • mosselen de la casa
  • gevuld kalkoçengebraad
  • kokosrijst met gemarineerde frambozen
  • Bezoek 's Hertogenbosch
  • gegrilde groenten
  • zomersalade
  • bijna oogsttijd
  • dagje aan zee
  • aardbeien-fool
  • pasta uit de voorraadkast
  • De hapjes van
  • Kartonnage van een ringmap
  • pastataart
  • brochette - mix
  • wortelcakejes
  • pannekoekje met erwtjes en gerookte zalm
  • Eclairs (soezendeeg)
  • mooie plekjes
  • boulliabaise de la casa
  • pavlova met aardbeien
  • Aardbeidessert zonder suiker
  • nieuwe indeling
    Image Hosted by ImageShack.us
    Foto
    Bezoek je ook mijn andere blog eens www.culipatch.blogspot.com
    Foto
    culimieke
    CULIMIEKE-Genieten in de keuken en daarbuiten
    03-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tiramisu, heeeel simpel
    Image Hosted by ImageShack.us
     

    neem een pot van 500 gram mascarpone, doe er een beetje melk of alpro soya bij en suiker naar smaak, 2 eitjes, meng goed,
    doe er dan een scheut koffielikeur in, (ik gebruik zo een hasseltse koffie), en een 1/2 eetlepel oploskoffie, meng weer goed.
    maak een kop heel sterke koffie (kan ook met oploskoffie) en doe er ook een scheut van de likeur in.
    Dompel boudoirs of speculoos in deze vloeistof en leg koekje in glas, dan mascarpone en werk zo door tot alles opgebruikt is.
    Zet in koelkast (kan je perfect 2 dagen in bewaren)
    vlak voor opdienen bestrooien met cacaco en een chocolaatje.

    03-12-2008 om 09:25 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    02-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kip, witloof, mascarpone en curry
    Image Hosted by ImageShack.us
     


    Braad 4 kippedijen mooi bruin aan in een hapjespan, doe er dan 4stronken witloof bij die je in lange repen hebt gesneden, laat onder deksel 10 minuten verder braden tot witloof al beetje meegestoofd is, kruid met peper, zout, 1/2 koffielepel currypoeder, 1/2 kippeboullionblokje en klein beetje chilivlokjes als je van pittig houdt en een klein half kopje water, laat nog 10 minuten stoven onder deksel.
    Voeg 2 eetlepels mascarpone toe, en laat even inkoken.
    Dien op met noedels off kroketjes.
     

    02-12-2008 om 00:00 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    30-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zo simpel, zo lekker.......
     
    Image Hosted by ImageShack.us

    30-11-2008 om 08:23 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chocolademousse
    Image Hosted by ImageShack.us
     

     


    Benodigdheden voor 4 personen
    :

    100 gr fondant chocolade
    3 eigelen
    50 g suiker
    125 ml room

    Bereiding
    :

  • Smelt de chocolade au bain marie.
  • Klop ondertussen de eigelen samen met de suiker tot een wit geheel.
  • Roer er de gesmolten chocolade onder.
  • Klop het eiwit stijf en spatel dat heel voorzichtig met een vloeiende beweging onder de chocolade.
  • Klop de room half op en spatel die ook voorzichtig onder de chocolade.
  • Giet de mousse in mooie schaaltjes of glazen en laat het opstijven in de koelkast.
  • 30-11-2008 om 00:00 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (1)
    29-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kersencake met breseliennenootjes
    Image Hosted by ImageShack.us
    By culimieke

    Meng 250gr zachte boter, 4 eieren, 250gram bloem, 1/2 kl.bakpoeder en 250gr suiker tot een beslag.

    Bekleed een springvorm van 20cm doorsnee met een cirkel bladerdeeg.

    Doe de helft van beslag in vorm, bestrooi met 5eetlepels breseliennenootjes.

    Meng door de resterende helft van het beslag een 20 tal krieken (uit pot, die je met suiker bestrooid hebt en 20min hebt laten marineren).
    Doe dit beslag ook in vorm,;
    Bestrooi bovenaan met een beetje rietsuiker en bak voor 1u45min in een oven van 150graden.

    29-11-2008 om 13:34 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kalkoentournedos met kriekbier a la mieke
    Image Hosted by ImageShack.us
    By culimieke
    benodigdheden: (2 personen)

    -4 kalkoentournedos (dikte 1,5cm)
    -3 eetlepels krieken en een beetje sap
    -1/2 flesje kriekbier
    -1 eetlelepel kriekenconfituur+ beetje om bord te garneren
    -1 jonagold appel in blokjes (geschild)
    -1/4 vleesboullionblokje
    -scheutje room
    -scheutje whisky (facultatief)
    -boter
    -zout en peper

    bereiding:

    -bak in de warme boter de gekruide kalkoentournedos, haal uit pan  (houd warm onder folie) , en bak daarin de appeltjes even aan, voeg de krieken toe, dan de whisky  en flambeer, voeg nu het sap en bier toe en kruid  met peper en zout, laat even inkoken, als laatste de  confituur en de room .

    Garneer zoals bijvoorbeeld op de foto je bord.

    28-11-2008 om 07:51 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (1)
    26-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitsmijter op mieke's wijze

    Neem 2 lekkere boterhammen en leg ze op een bord, bedek ze met een snede gekookte ham en/of een plak kaas.
    bak 2 kakelverse spiegeleitjes en leg ze erbovenop.
    Garneer je bord naar believen, bijvoorbeeld zoals hier met schijfjes olijf en paprika.

    Image Hosted by ImageShack.us
    By culimieke

    26-11-2008 om 15:54 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    23-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gekonfijte eendeboutje met polenta-aardappeltjes en slaatje
    Image Hosted by ImageShack.us
    By culimieke



    Koop 2 gekonfijte eendeboutjes, of maak ze zelf, zeer simpel, eendevet smelten tot net onder kookpunt, bouten erin, samen met enkele laurierblaadjes en enkele uren op zeer laag vuur laten konfijten, dan in zeer zuivere glazen potten doen en overgieten met het warme eendevet.
    Bak de eendeboutjes op niet te fel vuur aan, doe vooraf bijna - gaar gekookte stukken aardappeltjes wanneer ze nog warm zijn door een beetje polenta en leg ze op een schaal naast mekaar om af te koelen.
    Als boutjes beginnen bakken voeg je de aardappeltjes toe en bak ze mee.
    Vermeng wat rucola met een goede olijfolie en een beetje balsamicoazijn
    lekker!!!

    23-11-2008 om 20:27 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (1)
    21-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wijzigingen.........
    Beste bloggertjes,

    Ik ben begonnen met het verdelen van mijn gerechten in categorieën zodat het makkelijker zal zijn om gerechten terug te vinden, het aantal wordt te groot en ik doe dus erg mijn best om het overzichtelijk te houden.
    Misschien kan dit af en toe wel even wat "een raar zicht" op leveren, daar ik niet zo een "krak" ben in pc, maar heb gelukkig een lieve collega die me wil bijstaan.

    dikke knuf

    culimieke

    21-11-2008 om 07:57 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zuurkool, heeeel gewoon.




    Neem een flinke gesnipperde ui en laat die even met een 15Ogr gerookt spek uitzweten. Doe er een pakje zuurkool bij en het vocht van een blik knackworsten en een in stukken gesneden rookworst.Breng aan de kook en laat 15 min sudderen en leg er dan de knackworsten op en leg deksel op pan en laat met uitgedoofd vuur nog 1O min staan.
    Klaar, erg lekker met broodjes of puree.

    19-11-2008 om 08:06 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (1)
    16-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ananascarpaccio met nootjesmascarpone
    Image Hosted by ImageShack.us
    By culimieke

    Maak een verse ananas schoon en snij in heel dunne plakjes, leg in een mooie cirkel op een groot bord. Meng 250gr mascarpone met wat rietsuiker, een beetje melk en een klein scheutje notenlikeur, meng goed.
    Hak een beetje verse munt fijn en meng.
    Hak een klein handje walnoten of pecannoten grof en strooi over mascarpone,
    Helemaal op voorhand te maken, erg lekker en zo klaar!

    16-11-2008 om 19:07 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (2)
    15-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gefrituurde schartongfilets met huisgemaakte tartaar en frietjes
    Image Hosted by ImageShack.us
    By culimieke

    Reken een 6 filetjes van schartong per persoon, paneeer ze, (haal eerst door bloem, dan door losgeklopt ei en dan door paneermeel).
    Maak tartaar door 4 eetlepels mayonaise te mengen met half fijngehakt sjalotje, een theelepel kappertjes en 2 eetlepels vers gehakte peterselie, scheutje citroensap en peper en zout.
    Verwarm een laagje van 3cm olie in een wijde pan en bak de visjes 2 min aan elke kant.
    Dien op met een gemengd slaatje en huisgemaakte fritjes

    15-11-2008 om 00:00 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mooie zondagmiddag

    tentoonstelling red star line.
    De verbinding van deze rederij was tussen antwerpen en amerika.
    De ultieme droom van duizende mensen, arm en rijk.
    Zij die in eerste klas konden reizen hadden vrije toegang, zij die derde klas gingen moesten bij aankomst een zware controle ondergaan en velen moesten terugkeren omdat ze geen toegang tot "hun beloofde" land kregen.





    14-11-2008 om 00:00 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zo gewoon, zo lekker...

    WITLOOF IN DE OVEN


    13-11-2008 om 21:18 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (14 Stemmen)
    » Reageer (2)
    11-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.varkenhaasje met witte druifjes





    Snij een 20 tal witte druiven in de helft en ontpit. Neem een varkenhaasje en snij het in stukken van 4cm dikte, kruid met peper en zout, bak ze aan in een weinig (echte boter) en olie op niet te fel vuur, zo'n 4 min aan elke kant,
    haal ze uit de pan en houdt ze warm onder folie.
    Blus de pan met een beetje water en een scheutje vruchtenlikeur (ik gebruikte vijgenlikeur, mag ook beetje porto zijn, laat flink doorkoken en kruid flink met peper en zout, voeg de druifjes toe en laat nog zo'n 2min koken, voeg room toe, roer en dien op.
    Lekker met een gestoomd aardappeltje, puree of een kroketje.

    11-11-2008 om 10:46 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    » Reageer (1)
    10-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.empanadilla's van luc en marleen
    Image Hosted by ImageShack.us
    By culimieke

    voor 16 personen als onderdeel van tapasmaaltijd.
    -fruit een gesnipperd uitje 5minuten aan en voeg een geplet teentje look toe, laat nog even stoven en afkoelen.
    -maak mengseltje van 150 gr zachte geitekaas (type chavroux), 175 gekookte ham (fijngesneden), 50 gr kappertjes, 1/2tl paprikapoeder en wat zout
    -steek uit plakken bladerdeeg rondjes van ongeveer 8cm- zijn zo'n 32 stuks,
    -vul elke rondje met een koffielepel van het mengsel en doreer de bovenkant met wat eidooier die je hebt losgeklopt met een klein beetje water
    -bak in oven van 200 graden 15 min tot hapjes goudgeel en mooi gerezen zijn.
    (je kan varieren met de vulling, wat je maar wil, bijvoorbeeld beetje mozarella met een zongedroogd tomaatje en olijfje - gehakt met kruiden...., stukjes witte vis met klein beetje vissaus....enz.

    10-11-2008 om 08:08 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (1)
    07-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.citroen-honingcake
    Image Hosted by ImageShack.us
    By culimieke

    simpel en lekker bij een kopje koffie of thee.


    meng 250gr zachte boter met 250gr bloem en mespunt bakpoeder, 125gr suiker en 125gram honing, 4 eitjes en het sap en rasp van een halve citroen.
    Bak op 180graden gedurende 45 minuten.


    07-11-2008 om 22:14 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (1)
    06-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hamburger met een zuiders tintje
    Image Hosted by ImageShack.us
    By culimieke

    -meng:
    -600gram kippegehakt met een klein bolletje mozarella in stukjes gesneden,
    -een stuk of 6 groene olijven in stukjes,
    -een soeplepel rode tapenade (kan je zo kopen-delhaize-stond bij de koeling van de tapenade) 
    -een soeplepel provencaalse mix (kocht ik ook zo in delhaize) (kan je vervangen door wa provencaalse kruiden), 
    -een eidooiertje 
    -tot slot nog een stuk of zes halfgedroogde tomaatjes,


    -meng goed en vorm hiervan een 8tal hamburgertjes, dek af met plasticfolie en laat enkele uren opstijven in koelkast

    -bak hamburgers op niet te fel vuur gaar in wat olijfolie
    -grill zachte hamburgerbroodjes effe in de broodrooster of op grillplaat
    -beleg broodje met de hamburger en een sausje van wat mascarpone gemengd met beetje van de rode tapenade, peper en zout
    -leg er nog wat rucolla bovenop en .......geniet!

    06-11-2008 om 00:00 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    » Reageer (0)
    05-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eten in israel........kosjer en mmmmmmmmmmmm
    Image Hosted by ImageShack.us
    By culimieke

    Gevulde aubergines

    05-11-2008 om 15:21 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (3)
    02-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.meditteraans korstje op kabeljauw
    Image Hosted by ImageShack.us
    By culimieke


    Neem 2 stukjes kabeljauwhaasje van elks 150gr, maak een mengseltje van verse broodkruimels, een stuk of 5 groene olijfjes en 8 halfgedroogde tomaatjes en een beetje zout en peper, mix dit tot groffe pasta, en vermeng dan met een 15gr amandelschilfers,
    bedek de vis met een dikke laag  van dit mengsel.
    bak in oven van 180graden gedurende 13 a 15 minuten.
    lekker met een aardappelpuree gemengd met bijvoorbeeld preiringetjes, of gehakte spinazie, of wortel.....

    02-11-2008 om 19:20 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    » Reageer (2)


    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!