Bezoek je ook mijn andere blog eens www.culipatch.blogspot.com
 
Zoeken in blog

Gastenboek
  • Hopelijk een zonnig week-end
  • Vrolijk Pasen
  • Van mij .... voor jullie .... een
  • Van mij, voor jou en je familie .....
  • wens een fijne zaterdag lieve vrienden

    Categorieën
  • dessert (33)
  • gebak (43)
  • handwerk (16)
  • hapjes (9)
  • hoofdgerecht (vis) (25)
  • hoofdgerecht (vlees) (63)
  • ijs (2)
  • koekjes (3)
  • Reisverslag van culireisjes (21)
  • soepen (7)
  • voorgerechten (4)
  • Foto

    Foto
    Inhoud blog
  • Soesjes op vrijdag
  • Zusjestaart
  • advokaat voor koude winteravonden
  • Eersteling...
  • appelcake van sofie dumont
  • snelle paella
  • cupcakes door Elke
  • citroen-plattekaascake
  • Frangipannetaart, lekker ouderwets
  • asperges met coquilles
  • wafeltjes bij de thee
  • leuk weekend
  • Perencake op zaterdagavond
  • Tagliatta
  • Pieter Breugeltaart
  • De lekkerste gerookte zalm
  • tongreepjes in panko
  • Boter op ambachtelijke wijze
  • appeltaartje op aanvraag
  • Klassieke rijstpap
  • Reeragout
  • Kokoscake met framboosjes en wiite chocolade
  • Linzen met chorizo en krokante kip
  • madeleines met pistache en chocolade
  • Fijn weekend
  • Varkenslapje stroganov
  • cake, gewoon simpel
  • Gelukkig nieuwjaar
  • kerst 2010 by culimieke
  • appeltaart voor kerst
  • aardappeltjes gevuld
  • Een stukje nostalgie
  • Eten met een sterretje
  • perentaartje op eenvoudige wijze
  • zalmtartaar met oosterse dressing
  • panna cotta met appeltjes
  • Biscuit in de diepvries
  • pastabake met champignons en kip
  • broodpudding met een twist
  • witte bonensoep met spek en olijfolie
  • everzwijnfilet met chermoulaworteltjes
  • silpy is jarig
  • Reenootjes met wildsaus
  • Muffins met witte chocoladestukjes
  • Ons keukentje is af!
  • pompoenlasagna met basilicum
  • Lunch in Barcelona
  • Marmercake van Elke
  • kabeljauwhaasje in de oven
  • Culimieke go's flower's
  • ciabatta complet
  • Kippetje in de oven
  • gevulde tomaatjes
  • flantaart
  • Het Bollekesfeest in Antwerpen
  • Dagje Leiden in Nederland
  • Zalmforel gevuld met Miss Dahl's romige pesto
  • Foodnetwork
  • Mediteraanse hartige taart
  • toveren met abrikozen
  • pissalladière
  • tagine express
  • escalope con salsa de ricotta
  • cannellonni met prei en ricotta
  • zomerse tomatensoep
  • Frambozencakejes
  • couscousslaatje met kruiden en groentjes
  • Nog een blogje erbij....
  • Vakantie weer voorbij.....
  • sinaasappel victoria sponge met frambozen
  • De oude doos
  • Rozenmand, laatste les bloemschikken voor de vakantie
  • bloemkoolgratin met mascarpone
  • Het fruit.......jaja dat werd een lekker dessert...
  • Ik ging naar de markt....
  • Ons tuintje anno 2010
  • abrikozen-semifreddo met meringue
  • lamskoteletje met erwtjes, munt en feta
  • Een variatie op Miss Dahl's pesto-dip
  • zomers slaatje met gemarineerde rundsreepjes
  • Heerlijke kruidenolie
  • frangipanetaartje met gepocheerde nectarine
  • Zomerse biscuit
  • Vidée op Italiaanse wijze
  • Kruidenkrans
  • Tel Aviv in al zijn pracht
  • Tel Aviv in al zijn pracht
  • Culimieke go's to Tel Aviv-Israel
  • tarte-tatin cake express
  • Barcelona - verslagje
  • culimieke go's to barcelona
  • Rouget, worteltjes met abrokozenconfituur en charmoulla
  • Vanillepudding met appel en speculoos
  • KIp-wok-curry in
  • Risotto met paddestoelen en coquilles
  • Culimieke go's flowers
  • calzone a l'improviste
  • konijnenfiletje met sjalotten en stroop van vrolingen vergezeld van de eerste kort aangebakken asperges
  • lenteslaatje met gerookte makreelfilet
  • waalse salade
  • feestcake van silke
  • kwarteleitjes met kruidenzout
  • kipspiesje met appeltjes
  • Peren-vanillecake (van dochter Elke)
  • skrei (vis) met een torentje van aardappel en spinazie
  • wrap met kalkoenblokjes
  • Een prachtig culi-cadeau!
  • Marmercake
  • lasagne met witloof en ham
  • aardappelpotje met bloemkool en gehakt
  • bloemkoolsoepje met gedrooge parmaham
  • Een zalig weekendje De Haan aan zee.
  • simpele kaastaart met aardbeiencoullis
  • risotto met witloof en sinaasappel en gegrilde eendeborst
  • witte bonensoep
  • categoriëen (indelen van alle gerechten)
  • La tarte de madam Odille
  • tapenade royal
  • citroen-amandelkoekjes
  • pappilot van de midi
  • boutis, nog een werkje voor een kerstpakket
  • een originele cadeauverpakking ...
  • gourmet van silke
  • charlotte gevuld met chocolademousse
  • kalkoenborst gevuld met cranberries en pistachenootjes
  • aperoglaasje met krab en appelsienkaviaar
  • kerstsfeer bij culimieke
  • semifreddo met sinaasappel en pistache- en amandelnootjes
  • Hartige rijsttaart
  • Lamskoteltjes
  • Kersentaart
  • cake met vanille en yoghurt
  • pladijsfilet in tempuradeegje
  • gehaktballetjes met curry
  • appel-kokosgebak
  • wok met rundsvlees en sinaasappel
  • cassoullet de luxe
  • De koffer
  • aardappeltje gevuld met garnaaltjes en bieslook
  • knolselderpuree met cordon bleu
  • Gehaktballetjes met een twist
  • herfst/winterraclette
  • gebakken zeetong
  • virusje....
  • bospaddestoelensoep
  • 1 kip-twee gerechten
  • Rijstpap zonder gouden lepeltjes en koek van het huis
  • Herfst bij de thee
  • Elke's hapjes
  • sushi home made
  • scampi's de la mama
  • Boutis, een borduurtechniek uit de provence
  • visgerechtje van vroeger
  • kaaspracht in toulouse
  • Torta di nonna
  • Haute Garonne-Ambax- deel 1
  • pavé of bavette (steak) met sjalottensaus
  • foodie steekt haar stekeltjes uit
  • een lekker cadeau
  • tomatensoep (de zon in je bord)
  • homemade rochers
  • dulce de lecheijs met een koekje
  • coquilles met sjalottenroom en fijne groentjes
  • trio van vis-voorgerechttjes
  • vietnamese wok
  • vijg in marsalawijn
  • risotto van tarwekorreltjes met kip
  • een lekker sausje...........hollandaise a la mieke
  • het perentaartje dat ik niet kon krijgen in sint-truiden...
  • marokaanse lamsschenkel met linzen
  • sint-truiden
  • ovenschoteltje
  • nasi express
  • Maak je koelkast leeg puree met kabeljauwhaasje
  • chocoladebroodpuddingkjes
  • lekker en snel, de rest dat doet de oven wel.....kip
  • spies van kalkoen en breydelspek
  • Metamorfose
  • mosselen de la casa
  • gevuld kalkoçengebraad
  • kokosrijst met gemarineerde frambozen
  • Bezoek 's Hertogenbosch
  • gegrilde groenten
  • zomersalade
  • bijna oogsttijd
  • dagje aan zee
  • aardbeien-fool
  • pasta uit de voorraadkast
  • De hapjes van
  • Kartonnage van een ringmap
  • pastataart
  • brochette - mix
  • wortelcakejes
  • pannekoekje met erwtjes en gerookte zalm
  • Eclairs (soezendeeg)
  • mooie plekjes
  • boulliabaise de la casa
  • pavlova met aardbeien
  • Aardbeidessert zonder suiker
  • nieuwe indeling
    Image Hosted by ImageShack.us
    Foto
    Bezoek je ook mijn andere blog eens www.culipatch.blogspot.com
    Foto
    culimieke
    CULIMIEKE-Genieten in de keuken en daarbuiten
    07-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lemon pie op mijn manier




    wat heb ik nodig:

    voor de citroencreme:

    -4 citroenen
    -100gr suiker
    -4 eetlepels maizena
    -6 eidooiers


    voor de meringue:

    -6 eiwitten
    -100 gram suiker



    een brandertje om eiwit te kleuren

    Ik geef er biscottikoekjes bij.

    hoe maak ik het:

    -vermeng voor de creme het citroensap met een beetje water en breng aan de kook, meng de maizena door een beetje water en bindt hiermee de kokende massa,
    voeg dan de eidooiers en 100 gram suiker toe en laat even goed doorkoken en roer flink om klonters te vermijden.
    -schenk in mooie glazen en laat afkoelen

    -klop de eiwitten met de suiker tot een zeer stijve, glanzende massa, en lepel, of spuit met een spuitzak over de afgekoelde creme.
    Brand even de merengue tot lichtbruin.

    serveer met de biscotti.

    smakelijk!

    07-05-2009 om 00:00 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:dessert
    » Reageer (0)
    06-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kokosrijst met kaneel en in rozenwater gemarineerde sinaasappel


    wat heb ik nodig:

    -3/4de liter melk
    -1 klein blikje kokosmelk
    -125gr dessertrijst
    -mespuntje kaneel
    -50 gram suiker
    -1 sinaasappel
    -1 eetlepel rozenwater (kan ook oranjebloesemwater zijn)

    hoe maak ik het:

    -verwarm melk en kokosmelk tot kookpunt
    -voeg rijst toe
    -laat op zacht vuur en onder af en toe roeren onder gesloten deksel 40min garen
    -schil intussen de sinaasappel "a vive" (alle schil en wit verwijderen en partjes tussen vliezen uitsnijden, pers wat rest na dit proces stevig uit boven de partjes)
    -voeg het rozenwater toe en meng
    -voeg suiker toe aan de gare rijst en roer tot deze is opgelost
    -doe sinaasappel en sap in mooie glazen en vul verder aan met de rijst

    -garneer met een blaadje munt

    smakelijk!

    06-05-2009 om 17:01 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aspergeslaatje met ham en basilicumsausje


    wat heb ik nodig:

    -een kilo asperges (geschild, in stukken van 2cm gesneden en gaar gestoomd)
    -5 nieuwe aardappeltjes,geschild, in blokjes en gestoomd
    -een dikke snede natuurham in blokjes
    -een potje mayonaise met basilicum (delhaize)
    -een scheutje room, light
    -verse basilicum
    -zout, peper, beetje currypoeder

    hoe maak ik het:

    -vermeng asperges, aardappelen , ham en in stukjes gescheurde basilicum, met mayonaise, scheutje van de room en de kruiden (ik doe dit met de handen om de asperges niet te beschadigen)
    -garneer met een toefje basilicum en een beetje currypoeder


    een zalig gerechtje op een warme dag.

    Geef er een verse aspergesoep voor en je hebt een heerlijk aspergemenuutje

    smakelijk!

    04-05-2009 om 00:00 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    03-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.barcelona, zo mooi.

    architectuur, een pracht van een aanbod...

    Image Hosted by ImageShack.us

    03-05-2009 om 14:36 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    02-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mmmmmmmmmmmmm
    waar zal ik eerst kijken???

    Image Hosted by ImageShack.us

    02-05-2009 om 00:00 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    01-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lunchen in oudste tapasbar in barcelona
    wat een sfeer...

    Image Hosted by ImageShack.us

    01-05-2009 om 00:00 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste bloggertjes

    Ik ga voor een paar daagjes naar Barcelona, een beetje nieuwe inspiratie opdoen.

    Tot dan.

    knuffels culimieke

    26-04-2009 om 20:23 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tomaatje gevuld met tonijnsla op een fris slabedje
    Image Hosted by ImageShack.us

    wat heb ik nodig:

    -een mooie vleestomaat p.p.
    -een blik of aluverpakking tonijn
    -zelfgemaakte mayonaise
    -een paar kappertjes
    -een fijnegesneden lenteuitje
    -kropsla


    hoe maak ik het:

    -was de tomaten en snij het kapje eraf, haal de tomaat uit, zonder de buitenkant te beschadigen
    -vermeng de tonijn met de zelfgemaakte tonijn en de kappertjes, kruid met peper en eventueel wat zout. Eeen beetje cayennepeper voor wie van pittig houdt mag altijd.
    -vul de tomaat met het mengsel
    -leg een mooi bedje van kropsla op een bord, daarop de tomaat en versier met de fijngesneden lente-ui

    lekker met gebakken aardappeltjes, frietjes, of gewoon een stukje stokbrood

    26-04-2009 om 20:21 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pesto van postelein en basilicum, heerlijk bij verse asperges

    Op de foto zie je de asperges met de pesto, een kalfsfiletje, gegrild met een gestoomd aardappeltje met een blaadje basilicum ertussen.

    Image Hosted by ImageShack.us


    wat heb ik nodig:

    -een handvol verse postelein
    -een handvol verse basilicum
    -100 ml room
    -zout, peper, klein, beetje curry (amper een mespuntje), beetje cayennepeper
    -olijfolie en een mini stukje look
    -2 soeplepels fijngemalen parmezaan

    hoe maak ik het:

    -verwarm een beetje olijfolie met het stukje look en bak hierin kort de postelein, tot net geslonken
    -doe in cutter samen met de basilicum, kruiden en room, en kaas, cutter alles glad en klaar!

    -TIP: ook bij vis is deze pesto heeeeeel lekker en zelfs met een zomers tomaatje en een beetje mozarella,

    smakelijk!

    26-04-2009 om 10:46 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.robbe en de lente

    Is dit niet genieten????

    Image Hosted by ImageShack.us

    25-04-2009 om 00:00 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kip met curry, ananas en rijst

    simpel, lekker, eenvoudig.

    Image Hosted by ImageShack.us

    Bak zachtjes enkele kipfiletjes, kook de rijst, voeg de currysaus bij de kip als die gaar is en garneer met wat verse koriander

    24-04-2009 om 07:15 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pasta met gepaneerde kip en zomers sausje
    Image Hosted by ImageShack.us

    Image Hosted by ImageShack.us
    wat ik nodig:
    -spaghetti of linguine
    -een lekkere verse tomatensaus (zie recept op dit blog)
    -kappertjes op zout (gespoeld onder veel koud water)
    -zongedroogde tomaatjes
    -schijfjes koningsolijf
    -schilfers parmezaan
    -kipfilet in schijfjes van cm dik
    -broodkruim of paneermeel of matzemeel, met een beetje provencaalse kruiden en zout en peper
    -ei
    -bloem

    hoe maak ik het:
    -wentel de kipstukjes eerst door de bloem, dan door het losgeklopte ei en dan door paneer
    -zet een uurtje in de koelkast
    -kook de pasta
    -doe bij de verse saus, enkele kappertjes, en de tomaatjes
    -meng pasta en saus
    -bak terwijl de kip in een laagje olie krokant
    -doe pasta in bordje, kip erbovenop, garneren met de parmezaanschilfers en olijf en een flinke draai van de pepermolen.

    smakelijk

    17-04-2009 om 21:49 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handige nieuwe aankoop.

    En wat erin zit......zelfgebakken frangipannekes.

    Image Hosted by ImageShack.us

    16-04-2009 om 06:21 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lente brengt een nieuw soort rood fruit

    Voor het eerst geproefd en super bevonden door ons huispannel.
    Fraise-Framboise


    Image Hosted by ImageShack.us

    12-04-2009 om 09:07 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.paaswensen
    Image Hosted by ImageShack.us
    beste bezoekertjes,
    wij wensen idereen mooie paasdagen, vol vrede, liefde en gezelligheid.
    Ik hoop spoedig weer enkele receptjes te posten maar zit al een week met een geblokkeerde rug, en dat geneest maar zeer langzaam, dus mijn grootste plezier het koken moet ik even aan man en dochter overlaten.

    knuffels mieke en dirk

    11-04-2009 om 10:30 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (1)
    01-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.koffiecake




    Image Hosted by ImageShack.us
    wat heb ik nodig:

    -3 eieren
    -200 gram zachte boter
    -200 gram rietsuiker
    -200 zelfrijzende bloem of gewone bloem en 1/2 tl bakpoeder
    -enkele druppels moccaextract (te koop in winkels waar ze bakproducten hebben)

    garnering:

    -chocoladekoffieboontjes

    glazuur:

    -100 gram bloemsuiker
    -10 gram zachte boter
    -moccaextract en beetje sterke koffie naar smaak

    hoe maak ik het:

    -meng boter en suiker tot smuiige massa
    -voeg eieren bij en mix
    -voeg bloem bij
    -voeg enkele druppels mocca toe
    -vet springvorm van 20cm in en stort daarin het deeg
    -bak op 170 graden gedurende 45minuten

    glazuur:

    -meng bloemsuiker en boter en mocca in een pannetje dat je boven op een pannetje met kokend water zet, roer mooi glad, voeg eventueel een beetke koffie toe tot dik vloeibare massa ontstaat, proef of resultaat is zoals jij wil
    -giet over ontvormde cake en versier met de chocoladekoffieboontjes
    -laat glazuur mooi opstijven

    geef er een lekkere expresso bij voor de liefhebbers


    01-04-2009 om 16:56 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    30-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.asperges zijn er, dus de lente is begonnen....
    Image Hosted by ImageShack.us

    gewoon lekker gestoomde asperges, een nieuw aardappeltje en een stukje vlees,
    wat is het leven mooi....

    30-03-2009 om 19:41 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.toast cannibal, snel en makkelijk
    .
    Image Hosted by ImageShack.us

    27-03-2009 om 19:57 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chocolade broodpudding
    Image Hosted by ImageShack.us
    Wat heb ik nodig:

    -10 sneetjes brood zonder korst
    -1/2l melk
    -1/2 zakje puddingpoeder
    -75gram (rietsuiker)
    -10 gedroogde abrikoosjes in stukjes (je kan ook een handvol rozijntjes gebruiken)
    -1 ei
    -50 gram zelfrijzende bloem
    -1/2 zakje chocoladepastilles

    Hoe maak ik het:

    -doe een beetje melk in een kopje en los hier het puddingpoeder in op
    -kook de andere melk in de microgolf
    -doe brood in stukjes en giet de hete melk erover
    -laat 5 minuten staan
    -doe dan de andere ingredienten erbij en meng goed
    -vet een springvorm van 20 cm in en bebloem
    -stort deeg erin en bestrooi met nog een beetje suiker
    -bak in voorverwarmde oven op 170graden vàor 50  minuten
    -laat 10 minuten afkoelen in vorm
    -leg op mooie schaal en geniet


    24-03-2009 om 20:00 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rijsstaart met tagatesse of echte suiker


    Wat heb ik nodig:

    -1/2l melk
    -75 gr desserrijst
    -80gram suiker of 40gram tagatesse
    -beetje saffraandraadjes
    -hele vanillestok opengesneden
    -2 eieren
    -1 vel bladerdeeg

    Hoe maak ik het:

    -breng melk aan de kook voeg rijst, suiker, vanillestok en saffraan toe.
    -laat afgedekt ongeveer 45min zachtjes koken, vergeet niet af en toe te roeren

    -verwarm oven voor op 180 graden (conventioneel) 150 a 160gr warme lucht
    -vul springvorm van 20 cm met vel bladerdeeg
    -laat rijstpap afkoelen tot lauw in koudwaterbad en meng met 2 hele eieren
    -doe de nog vrij vloeibare rijstpap in de vorm en bak 45minuten
    -laat afkoelen op rooster

    smakelijk

    22-03-2009 om 08:04 geschreven door mieke  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)


    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!