Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

23-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham klaar voor accessoiremarkt


Victoria Beckham klaar voor accessoiremarkt


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/08/21/634566/victoria-beckham-klaar-voor-accessoiremarkt_1_515x0.jpg



Ze mag dan wel een erg prille ontwerpster zijn, Victoria Beckham vindt zichzelf toch al klaar voor een eigen accessoirelijn.

Beckham is nog steeds druk bezig met haar kledingcollectie voor 2010, maar droomt al van grotere mode-uitdagingen. Eentje daarvan zou een accessoirelijn zijn. Volgens insiders zou Beckham erg geïnteresseerd zijn in een handtassencollectie. Beckham zelf laat de geruchten voorlopig ongemoeid.  (br.she)




23-08-2009 om 12:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Obama start moderevolutie met short


Michelle Obama start moderevolutie met short





De modewereld staat weer op zijn kop: Michelle Obama is de eerste first lady om met shorts in het openbaar, tijdens een trip in de hete Grand Canyon, gespot te worden. Critici riepen meteen dat haar outfit 'not done' is. 

Klassiek
De short van Michelle Obama is een van de meest gelezen onderwerpen van het moment in Amerika. De krantenkoppen schreeuwden er dat het een schande en vooral lelijk was. Gelukkig zijn er ook verschillende journalisten die de First lady verdedigden. Meteen werd het argument geopperd dat een short de enige mogelijke kledingoptie is voor een trip in de hete Grand Canyon. "Welke vrouw draagt nu geen short op haar vakantie?", aldus een journalist voor de LA Times. "Het gaat hier niet om hotpants. Het is een klassiek, discreet exemplaar."







Niet zelf gekozen
"Het gebeurt zo vaak dat vrouwen, als actrices en zangeressen, bekritiseerd worden vanwege hun outfit. Maar Michelle Obama heeft er niet zelf voor gekozen om in de belangstelling te staan, zeker niet dat elke outfit van haar minutieus bestudeerd en beschreven wordt. Gelukkig heeft ze veel gevoel voor stijl, maar zoals elke vrouw maakt ze wel eens foutje", aldus Newsweek.

Eerdere reacties
Eerder al waren haar gespierde, ontblote armen een reden voor discussie, ook haar kortere kapsel raakte in de kranten. En toen ze een paar sportievere schoenen droeg of een casual truitje, kwam er meteen reactie. Dochter Malia maakt ook regelmatig een fashionstatement. Zo droeg ze voor de top van de G8 een t-shirt met een slogan tegen nucleaire wapens.




22-08-2009 om 10:59 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo fris je vermoeide ogen op


Zo fris je vermoeide ogen op






Zie je er vermoeider uit wanneer je 's ochtends opstaat dan wanneer je gaat slapen? Dan is de kans groot dat je kampt met gezwollen ogen, donkere kringen of wallen. Dit geeft niet alleen een vermoeide indruk, het maakt ook dat je er ouder uitziet dan je werkelijke leeftijd.

Ouder worden
Veel twintigers en dertigers kampen met vermoeid uitziende ogen, met het verouderen wordt dit alleen erger. Als je echt hier complexen over hebt, kun je beslissen onder het mes te gaan. Maar er zijn tal van andere manieren waarop je het probleem kan aanpakken.




Wallen
Wallen




Wallen

Wallen zijn opgezwollen 'zakken' onder je ogen, het is een gevolg van het verouderingsproces. Deze aandoening is vaak erfelijk, maar je levensstijl speelt ook een rol. Zoute voeding en te weinig water drinken doen er geen goed aan. Het kan helpen om een extra kussen onder je hoofd te leggen wanneer je slaapt. Zo stimuleer je de natuurlijke drainage van het vocht in je hoofd, waardoor je ogen minder gezwollen lijken. Het verkoelen van dit gebied met koude kompressen, gekoelde theezakjes of komkommerschijfjes helpen tijdelijk. Groene theezakjes zijn heel efficiënt omdat ze stoffen bevatten die de ophoping van vloeistoffen tegengaan.




Gekoelde theezakjes zijn heel efficiënt tegen wallen.

Gekoelde theezakjes zijn heel efficiënt tegen wallen.



Chirurgische ingreep
Je kunt met injecteerbare fillers als Restylane ook wallen doen verdwijnen. Ze verminderen de verdikking, vervolgens doet botox de rimpels verdwijnen. Dit heeft wel enkel een tijdelijk effect. Voor permanente resultaten kun je een chirurgische ooglift laten doen, waarbij het effect tot twintig jaar blijft. Bij sommigen volstaat het om het vet uit de wallen te verwijderen, bij anderen moet er wat overtollige huid weggenomen.




Donkere cirkels
Donkere cirkels



Donkere cirkels
Dit is een donkerder gebied aan de onderkant van je ogen. Je kunt dit probleem met een laserbehandeling oplossen. Er bestaan gels en crèmes op de markt die beweren donkere kringen te verminderen, maar er bestaat momenteel nog geen wetenschappelijk bewijs dat die daadwerkelijk helpen.

Make-up
Problemen met vermoeide ogen kun je ook makkelijk oplossen met make-up. Als je rood-blauwe wallen hebt, kies dan voor een zalm- of perzikkleurige concealer.  Vermijd beige of witte producten, die maken het gebied grijs. Als je gezwollen ogen wil verstoppen, breng dan een kleur aan die één of twee tinten donkerder is dan je huid. Lichte kleuren zorgen voor meer volume, wat het probleem enkel  verergert.

Allergisch?
Breng steeds foundation voor je concealer aan, want de foundation zal anders alles uitvegen. Begin eerst met een 'oogprimer', dit maakt het gebied egaal en fixeert de andere producten die je er over aanbrengt. Merk je dat make-up het probleem enkel erger maakt, dan ben je er misschien allergisch aan. Zoek dan naar ongeparfumeerde producten en vermijd alles met ingrediënten als 'glycolic acid' of 'salicylic acid'. Ze kunnen namelijk de huid rond de ogen irriteren en zwelling of roodheid veroorzaken.



21-08-2009 om 21:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bad hair day


'Bad hair day' verpest humeur van vrouwen






Een slecht zittend kapsel is negatief voor het zelfvertrouwen bij meer dan de helft van de vrouwen. Bij een derde maakt dit haar ronduit slechtgehumeurd, toont een Nederlandse enquête aan.  

Ergernissen
Uit een enquête van het Nederlandse Styletoday.nl bij 1150 vrouwen blijkt dat ze zich het meest ergeren aan een kapsel dat niet in model wil blijven (44 procent), plat haar (33 procent) en een kapper die nooit doet wat ze willen (21 procent). Vier op de tien vrouwen spendeert vijf tot tien minuten aan het stylen van haar kapsel, bij 26 procent neemt dat een kwartier is beslag. De helft van hen controleert in de loop van de dag haar coupe vijf tot tien keer in de spiegel, auto- of winkelruit.



Vrouwen zijn jaloers op het kapsel van Beyoncé.
Vrouwen zijn jaloers op het kapsel van Beyoncé.


Haarwens
43 procent van de vrouwen wil dikker en voller haar, daarnaast zijn krullen, geen grijze haren en een andere kleur de grootste haarwens. Een derde vindt zich aantrekkelijker met een volumineus kapsel, 58 procent laat ook daarom haar coupe in laagjes knippen, de helft zoekt hulp in speciale shampoos. De meeste vrouwen dromen van een kapsel als Beyoncé, gevolgd door Penelope Cruz en Angelina Jolie.




21-08-2009 om 14:17 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
20-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Isabelle Rossellini nieuwe uithangbord Hoss Intropia


Dochter Isabelle Rossellini nieuwe uithangbord Hoss Intropia


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/08/19/630528/dochter-isabelle-rossellini-nieuwe-uithangbord-hoss-intropia_1_515x0.jpg



Elettra Wiedemann is het nieuwe gezicht voor de Hoss Intropia Winter 2009/2010 campagne. Het Spaanse label probeert daarmee zijn expantie in Europa een extra steuntje in de rug te geven.

Elettra Wiedemann is de jongste telg van een van de meest prestigieuze families uit de twintigste eeuw. Als dochter van Isabelle Rossellini is Wiedemann niet alleen mannequin, ze heeft ook een diploma in de Biomedische wetenschappen op zak en is een passioneel milieu-activiste.

De campagnebeelden van Hoss Intropia zijn dan ook een perfecte weerspiegeling van Elettra en haar leefwereld. Het model werd gefotografeerd in de natuur, een setting die een feeërieke uitstraling aan de nieuwe collectie geeft.




20-08-2009 om 20:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulpstuk voorkomt valpartijen met stiletto's


Hulpstuk voorkomt valpartijen met stiletto's






Stiletto's zijn trendy én sexy, het enige nadeel is het ongemak dat deze stelten veroorzaken wanneer je je voeten omzwikt op een oneffen ondergrond. Een plastic hulpstuk dat je over de hak schuift voorkomt dat.








Makkelijk of te lelijk?
De fabrikanten zeggen dat het voordeel van de 'Heaven on heels' is dat je hakken niet beschadigd raken door de straatstenen, meldt Elle.be. Helaas moet je er wel iets voor over hebben. Dat lelijk plastic dingetje onstiert namelijk je prachtige designerschoenen. Heb je dat er niet voor over, dan zijn een paar hippe ballerina's die in je handtas passen misschien een betere optie om valpartijen te voorkomen.





20-08-2009 om 10:01 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kreeg Keira Knightley digitale borstvergroting voor Chanel?


Kreeg Keira Knightley digitale borstvergroting voor Chanel?


Foto: Chanel.



Bij haar nieuwste campagne voor Chanel lijken de borsten van Keira Knightley plots twee maten groter, wat de geruchten deed groeien dat de actrice hulp kreeg van photoshop. Dit startte in Groot-Brittannië weer een hele discussie over het digitaal bewerken van foto's in magazines.

Huid en borsten
Met de nieuwe reclamecampagne voor Coco Chanel promoot de 24-jarige actrice het parfum Coco Mademoiselle. Haar borsten worden enkel bedekt door een paar bretellen, daardoor valt het op dat haar boezem plots groter is. Ook haar huid lijkt plots heel wat egaler. Photoshopexpert Chris Bickmore zegt dat deze foto's zeker bewerkt zijn. "Er is zeker aan haar gezicht geprutst, ze heeft geen enkele rimpel. Ook zijn haar ogen witter gemaakt. Er werd een schaduw toegevoegd aan haar borsten om een ronder effect te geven en ze werden ook groter van maat gemaakt." Een vertegenwoordiger van Chanel wilde hier geen commentaar op geven.



   
Foto: Chanel.
Foto: Chanel.



Symbool voor photoshop

Ondertussen heeft een Brits parlementslid een voorstel ingediend dat eist dat advertenties aanduiden waar foto's werden bewerkt. "Keira is een mooie vrouw en dat is net het punt. Als het beeld werd bewerkt dan moeten mensen dat weten en niet proberen een onrealistisch schoonheidsideaal na te streven. Zeker jonge meisjes zijn hier heel gevoelig aan. We willen een symbool op de plekken waar foto's werden aangepast."

Dit is niet de eerste keer dat een advertentie voor Chanel met de actrice werd bewerkt. En voor de film 'King Arthur' werden haar borsten ook al vergroot, toen gaf Keira dat eerlijk toe.




20-08-2009 om 09:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth kan ontwerpen


Gwyneth kan ontwerpen






De collectie van Gwyneth Paltrow, ontworpen voor ZOEtees, mag gezien worden en ligt eind deze maand in de winkels. Een snelle blik op enkele ontwerpen toont al meteen dat ze haar mosterd haalde uit de seventies. Gedrapeerde jurken, rock geïnspireerde t-shirts en oversized blazers geven een casual maar chique indruk.







Gwyneth drukte hiermee haar eigen stijl en stempel sterk door. Nog beter is dat de opbrengst naar Kids Company gaat, een liefdadigheidorganisatie voor kinderen.








19-08-2009 om 15:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nooit meer scheerbultjes

Nooit meer scheerbultjes


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/08/13/619067/nooit-meer-scheelbultjes_1_515x0.jpg



Net voor je naar het zwembad trekt scheer je nog snel je bikinilijn, maar eenmaal aangekomen merk je dat je huid vol met rode bultjes staat. Wij geven enkele tips om scheerbultjes tegen te gaan.

Wanneer je je haren scheert, snij je ze schuin af. Dit zorgt al snel voor bultjes en irritaties. Scheer dus steeds met de groeirichting mee en gebruik een mesje dat niet te scherp is. Probeer ook om je mesje niet op je huid te 'drukken'. Dit geeft namelijk meer kans op irritaties. Toch nog last van huiduitslag na het scheren? Smeer dan even wat Razor Bump Relief crème van Kiehl's. Die laat bultjes, rode puntjes en irritaties als sneeuw voor de zon verdwijnen.



19-08-2009 om 13:32 geschreven door fashionista


» Reageer (4)
18-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brave meisjes zijn terug trendy


Brave meisjes zijn terug trendy


Emma Watson




Smijt de string weg, dump die push-up beha en minirokjes en ruil je alcoholpops voor een vers geperst fruitsapje. Sletterige, dronken meisjes zijn uit en de brave dames zijn terug in, met Emma Watson, actrice uit Harry Potter, als rolmodel.




Emma Watson, met een trendy, maar brave outfit.
Emma Watson, met een trendy, maar brave outfit.



Dames
Het was lang geen taboe meer voor celebs als Paris Hilton, Britney Spears en Kate Moss, om dronken of high, halfnaakt in compromitterende houdingen gefotografeerd te worden. Het aantal seksvideo's van tienersterren is zelfs niet meer bij te houden. Tienermeisjes namen hier een voorbeeld aan en zo groeide comazuipen uit tot iets stoer, ook seks met verschillende jongens op jonge leeftijd zou je als meisje 'populair' maken. Gelukkig staan er tegenwoordig terug meisjes en vrouwen die trots op hun brave imago zijn, zich als een dame gedragen en kiezen voor stijlvolle, maar fashionable kledij.




Lily Cole is mooi en intelligent.
Lily Cole is mooi en intelligent.



Saai?

Actrice Emma Watson is hun rolmodel, ze geeft toe in vergelijking met Paris Hilton een 'saai' leven te leiden. Ze is slim, want ze gaat binnenkort naar de Brown universiteit in Amerika, mooi en gegeerd bij regisseurs en ontwerpers. Ze praat in interviews over haar familie en het feit dat ze zo graag tijd met hen doorbrengt. Steeds meer jonge vrouwen zijn onafhankelijk zonder sletterig te zijn.




Michelle Obama roept jonge meisjes op om te studeren.
Michelle Obama roept jonge meisjes op om te studeren.



Michelle Obama
Fearne Cotton, Britse presentatrice en dj en topmodel Alexa Chung houden ook hun imago van braaf meisje hoog. Alexa is op modevlak een rolmodel, zonder te verschijnen in vulgaire minirukjes. Deze bekende meisjes promoten tegenwoordig zelfrespect en geven niet te veel bloot. Topmodel Lily Cole en tevens studente aan Cambridge bewijst dat vrouwen ook mooi kunnen zijn en tegelijkertijd hersenen hebben. Michelle Obama moedigt jonge meisjes aan om hard te werken en goede punten te halen. En zangeres Duffy doet haar best om het van cafézangeres tot internationale ster te schoppen zonder zich wekelijks dronken in clubs te laten fotograferen.



18-08-2009 om 13:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes ontwerpt vrouwen- en kinderkledij


Katie Holmes ontwerpt vrouwen- en kinderkledij


http://img6.imageshack.us/img6/7938/katieholmesd.jpg


Katie Holmes gaat een eigen kledinglijn op de markt brengen. De collectie zal in de herfst verkrijgbaar zijn.

De 30-jarige Holmes staat al langer bekend als een fashionista. De vrouw van acteur Tom Cruise is zelfs zo dol op mode dat ze vorig jaar haar eigen jurk ontwierp voor de première van 'Tropic Thunder'. De actrice kreeg toen hulp van styliste Jeanne Yang, maar zal haar kledinglijn helemaal alleen ontwerpen.

De collectie zal bestaan uit een kledinglijn voor vrouwen en kinderen en zal vanaf de herfst verkocht worden in de Amerikaanse winkelketen 'Maxfield' .(br.she)





18-08-2009 om 00:30 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
17-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fabienne Delvigne hoeden


Fabienne Delvigne hoeden


http://img4.imageshack.us/img4/8929/fabiennedelvigne.jpg



De hoed flattert je gezicht en onderstreept je stijl, aldus Fabienne Delvigne, hoedenmeesteres sinds 1978.

Deze kunstige hoedenmaakster is zelfs benoemd tot hofleverancier van België. Ook tooit ze al jaren zeer verdienstelijk de Beatrixjes en Maxima’s van Nederland.

Die creaties gaan ons net een beetje boven de pet. Maar haar hoofddekselcollectie voor alledaagse tafferelen (passend genaamd ‘Trendy collectie’), achten wij wél zeer geschikt voor de fashionista met hoed-aspiraties. 



http://img198.imageshack.us/img198/8500/fabiennedelvigne1.jpg



De hoge hoed, het klokhoedje en de hoofdband, ze komen allemaal terug in haar nieuwe collectie met een knipoog naar de jaren ‘30 waarin sterren als Marlene Dietrich verfent hoedendraagsters waren.

Dit jaar lanceerde Fabienne Delvigne ook haar eerste mannencollectie. En die is even zo fijn.

Voor meer hoeden en verkoopinformatie binnen België en Nederland ga je naar fabiennedelvigne.be
(br.styletoday)



17-08-2009 om 09:55 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
15-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wintertrends uit de modewereld


De wintertrends uit de modewereld






Het is nog volop zomer, maar een beetje vooruitziende en modebewuste vrouw kijkt nu al uit naar de pronkstukken voor komende winter. Winterjas, winterschoenen, sjaal en muts, denken praktische geesten. Maar zo simpel is het voor de fashionista niet. Daarom stelde Trendystyle.net een checklist op. Deze stukken zouden volgens de moderegels in je kast moeten hangen







1) All things boyfriend
De boyfriend jeans (een redelijk onflatterende losse jeansbroek) en de boyfriend blazer (voor een mannelijke stoere look) zijn onmisbaar voor fashionista's. Toch raden wij aan om in de spiegel te kijken en dit eerst te passen: wordt het té zakkig, doe het dan vooral niet. Maar in de juiste combinatie kan je er mee wegkomen en zal je er uberhip uitzien.

2) Laarzen
Laarzen blijven hét winterschoeisel. De enkellaarsjes blijven de hoge toon voeren, al krijgen ze concurrentie van een andere uiterste: de dijlaarzen, die tot boven de knie komen. Kies ze met een deftige hak en een kleine plateauzool.








3) Witte blouse
Very chique: de witte blouse is weer helemaal terug. Kies 'm preuts, ouderwets en hooggesloten, met een strik aan de nek of ruches. Combineer met de kokerrok en hoge pumps, of een skinny jeans en enkellaarsjes.

4) Mouwloze vest

De mouwloze vest is ook hyperhip. Voor vrouwen mag dit er niet te klassiek uitzien, dus geen kostuumversie, tenzij je het combineert met de witte bloes en welk geval het carrièrechic wordt. Voor een casual look ga je voor een vest met een print en draag je het boven een t-shirt en een boyfriend jeans.




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/12/11/7/media_xl_988867.jpg



5) Handtas

Voor feestjes kies je voor een luxueuze clutch, voor het dagelijkse leven is de stoere, ruime tas uit glad leer de jouwe.

6) Trenchcoat

Aan truien wordt (weer) niet gedaan volgens de moderegels, maar een lekkere winterjas mag (gelukkig) wel. Een trenchcoat in wollen, gevoerde uitvoering met een mooie riem blijft de topper. Sportieve vrouwen kiezen best voor een korte leren vest.







7) Winteraccessoires

De lange gebreide sjaal en ditto muts blijven een topper.

8) Jurkjes

Ze houden je misschien niet echt warm, maar ze zijn wel leuk: jurkjes. Klassieke modellen in lichte pasteltinten zoals huidskleur, poederroze, gebroken wit of 'greige' (een combinatie van grijs en beide) zijn je must haves.

9) Metallics

Hier ontsnap je niet aan en zal vooral tijdens de feestdagen de kop komen opsteken.





http://www.nina.be/static/FOTO/pe/10/9/5/media_xl_988865.jpg




10) Nepbont

Nepbontjes als detail in je outfit zijn het helemaal. Te gebruiken met mate, om een verkeerde indruk te vermijden.

11) Zwart is het nieuwe zwart
Overeenkomstig de zware economische tijden, oogt de wintermode behoorlijk somber. Veel zwart, donkerblauw of donkergrijs afgewisseld met witte of rozige tinten.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/13/12/8/media_xl_988868.jpg




15-08-2009 om 21:03 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Escada in financiële problemen


Escada in financiële problemen


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/08/14/620946/escada-in-financiele-problemen_1_515x0.jpg


Het modehuis Escada zit in erg benarde financiële papieren. Het modemerk heeft nu een herstructureringsplan voorgelegd aan haar schuldeisers.

Het ooit zo populaire Duitse modemerk Escada kan haar schulden waarschijnlijk niet afbetalen. Er zou enkel nog geld zijn voor de maand augustus door te komen. Gaan de schuldeisers niet akkoord met het voorgelegde herstructureringsplan dan valt het doek voorgoed over het modehuis.

Escada is niet de eerste die lijdt onder de economische crisis. Eerder gingen ook al de modehuizen Morgan, Oilily, Donaldson, Veronique Branquinho en Christian Lacroix over kop.




15-08-2009 om 20:59 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg Jean-Paul Knott weg bij Cerruti


Belg Jean-Paul Knott weg bij Cerruti


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/08/14/621097/belg-jean-paul-knott-weg-bij-cerruti_7_235x280.jpg




De Belgische ontwerper Jean-Paul Knott is niet langer artistiek directeur bij Cerruti. Hij zou reeds in juni ontslag genomen hebben.

De Belgische ontwerper en stylist Jean-Paul Knott nam in 2007 de vrouwenlijn over en zorgde voor een succesvolle herlancering. Na ruim 2 jaar trouwe dienst besloot Knott er echter mee te stoppen, volgens insiders vanwege gespannen verhoudingen met de directieleden.

Knott, de gewezen leerling van Yves Saint Laurent gaat zijn aandacht nu volledig vestigen op zijn eigen lijn.



15-08-2009 om 00:09 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
14-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slippers zijn bacteriehaard en zelfs dodelijk


Slippers zijn bacteriehaard en zelfs dodelijk





Slippers dragen verhoogt je risico op het oplopen van mogelijk dodelijke ziekten. Dat onthulden Amerikaanse onderzoekers.

Duizenden bacteriën
Uit labtests bij verschillende paren goedkope slippers blijkt dat dit soort schoeisel ongeveer 18.100 bacteriën bevat nadat proefpersonen er slechts vier dagen mee in New York rondliepen. "Als je dit soort schoeisel drie maanden draagt, bevat 93 procent bacteriën van uitwerpselen en 20 procent de E. coli bacterie", aldus bacterioloog Charles P. Gerba. Hoewel sommige gevonden soorten vaak voorkomen, als de onschadelijke staphylococcus, zijn er ook gevaarlijke bacteriën gevonden aan de onderkant van voeten. Bijvoorbeeld de Aerococcus viridans en Rothia mucilaginosa, een bacterie die normaal in de mond zit.

Dodelijk
"Als je nog maar een klein wondje hebt op je voet en de bacteriën raken zo in het bloed terecht, kunnen deze ziekten je organen aantasten", aldus onderzoeker Dennis Kinney. "Wordt dit niet behandeld met antibiotica, kun je er aan sterven. De gevonden bacteriën zijn geen goed teken, het betekent namelijk dat veel mensen op de grond spuwen. Als een ziek persoon dit doet, kan hij honderden anderen besmetten. De Staph aureus kan heel gevaarlijk zijn, want deze veroorzaakt zweren en huidinfecties."





14-08-2009 om 18:24 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ecovriendelijke lingerie en accessoires in Colombia


Ecovriendelijke lingerie en accessoires in Colombia


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/7/0/0/album_large_985575.jpg



Het mode-event ColombiaModa stond dit jaar in het teken van milieuvriendelijke ontwerpen.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/18/9/7/album_large_985567.jpg




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/4/14/12/album_large_985572.jpg



Het merk Suik presenteerde in de hoofdstad Colombia een reeks vrolijke handtassen en bijpassende schoenen.




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/7/13/7/album_large_985537.jpg



Lingerie-ontwerpers showden er hun laatste nieuwe ontwerpen, ook daar draaide alles om vrolijke kleurtjes en frivole details



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/8/1/1/album_large_985576.jpg




14-08-2009 om 00:11 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
13-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een op tien vrouwen skipt vakantie door bikinivrees


Een op tien vrouwen skipt vakantie door bikinivrees





Ruim één op tien vrouwen heeft zodanige bikinivrees dat ze liever hun reis overslaan dan in bikini te moeten rondlopen. Voor bijna een derde van de vrouwen in rondlopen in badkledij het ding waar ze meest tegen opzien de hele vakantie.

Nooit gedragen
45 procent van alle bikini's en badpakken die gekocht worden, worden zelfs nooit gedragen. Geschat wordt dat daarmee zo'n 335 miljoen euro wordt uitgegeven aan iets dat niet wordt gedragen, en dat enkel en alleen in Groot-Brittannië. Dat blijkt uit een onderzoek van supermarktketen Tesco bij 3.000 vrouwen.

Vel
Vrouwen voelen zich duidelijk nog niet goed in hun vel, en zeker niet als ze wat extra kilo's meesleuren die het gevolg zijn van eetgewoonten en snoepen in de zetel. Niemand ontsnapt aan dat 'naakte' gevoel de eerste keer (of zelfs keren) van het jaar dat je rondloopt in een bikini. Je voelt je zo bloot, zo bekeken, zo onthuld. De cellulitis is zichtbaar, net als je buikje en je borsten.

T-shirt
Het is een kleine troost, maar bovenstaande cijfers bewijzen dat je niet alleen bent. Vrouwen bekennen dat ze verschillende tactieken hebben om hun lichaam niet té veel bloot te stellen.

11 procent skipt brutaalweg de hele vakantie, 30 procent draagt een t-shirt over de bikini of het badpak en 12 procent laat zich gewoon niet aan het strand of het zwembad zien. Hoe plezant de reis dan is, is een andere vraag...




13-08-2009 om 10:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modemerk dankt lelijke verkopers af


Modemerk dankt lelijke verkopers af


Medewerkster van American Apparel prijst de kledij aan met een provocerende houding.
 


"Het merk American Apparel ontslaat de lelijkste verkopers van filialen die het slecht doen", dat beweert althans een boze filiaalmanager. Directeur Dov Charney, zelf niet moeders mooiste, zou deze opdracht aan filiaalmanagers hebben gegeven.

Lelijk = ontslagen
Medewerkers van American Apparel, een Amerikaans modemerk met filialen over de hele wereld, die niet voldoen aan de criteria qua uiterlijk en die slechts 'gemiddeld' werk verrichten, worden nauwkeurig opgevolgd en ontslagen als ze betrapt worden bij de kleinste fout. De aanleiding hiervoor is een mail die directeur Dov Charney aan alle filiaalmanagers met een teleurstellende omzet zou gestuurd hebben. Hij beval ze een groepsfoto van hun personeel door te geven, Charney besliste dan wie riskeerde ontslagen te worden.

 


 
Dov Charney
Dov Charney



Provocerende foto's
Dit soort van personeelsbeleid is niet wettelijk en doet dan ook heel wat kritiek rijzen. Het is niet de eerste keer dat het modebedrijf in opspraak komt. Eerder al raakte bekend dat werknemers producten op de website aanprijzen met provocerende foto's.

Stijl
De creatief directeur van het bedrijf verdedigt het personeelsbeleid en zegt dat American Apparel enkel mensen aannemen op basis van stijlgevoel en niet schoonheid. "Omdat onze kledingstukken eigenlijk stuk voor stuk kunstwerken zijn, is de persoonlijke stijl van een medewerker relevant voor de job."



12-08-2009 om 17:01 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paco Rabanne ontwikkelt parfum van 40.000 euro


Paco Rabanne ontwikkelt parfum van 40.000 euro


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/08/11/612981/paco-rabanne-ontwikkelt-parfum-van-40-000-euro_7_235x280.jpg



Wie dacht dat 100 euro voor een flesje parfum een gigantisch bedrag is, heeft nog niet kennis gemaakt met het nieuwste limited edition mannenparfum '1 million' van Paco Rabanne. Voor een flesje tel je maar liefst 40.000 euro neer.

Het flacon van het originele '1 million' parfum lijkt op een goudstaaf. Bij de limited edition is de flacon effectief bezet met 18 karaats goud. Het embleem van Paco Rabanne wordt opgefleurd met een diamant van maar liefst 0,3 karaat. Alles bij elkaar weegt de flacon een kleine 9 kilo. Voor het koffertje werd beroep gedaan op de gerenommeerde designer Fred Pinel. Hij ontwierp een luxueus koffertje in kalfsleder en verwerkte er lampjes in zodat de flacon ruim voldoende belicht wordt





12-08-2009 om 11:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!