op reis
reizen
Foto
Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Inhoud blog
  • Kinderen krijgen les zoals 100 jaar geleden
  • Clara Cleymans: "Ik ben zwanger
  • Mountainbikers tonen hun hart voor zieke kinderen
  • Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilactie
  • Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Groetjes uit Arendonk
    Foto
    toremansmolen in arendonk
    Foto
    de kerstboom is klaar
    Foto
    de kerststal is klaar
    Foto
    van 2006 naar 2007 schol
    Foto
    Foto
    dit is de kapel aan de kolonie in merksplas
    Foto
    Foto
    ik verzamel eierdopjes , hier toon ik er enkelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vriendschapsbloem
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    wat je aan zee al kunt vinden!
    Foto
    hier nog verschillende kapellekens
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    15-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips: Zo plant je (nu nog snel) succesvol look in je tuintje

    Tips: Zo plant je (nu nog snel) succesvol look in je tuintje

    tips zo plant je succesvol look in je tuintje

    Het lijkt veel te laat om bepaalde groenten in je tuintje te planten, en toch kan je nog steeds look in de grond stoppen. Wij geven enkele tips:


    Look lijkt voor velen een enorm moeilijke specerij om te kweken in eigen tuin. Nochtans is het best simpel, als je maar op enkele puntjes let. Je begint zelfs niet met zaad, gewoon een teentje look in de grond en klaar is kees. Of toch bijna. De aandachtspunten:

    1) Kies een inheemse soort. Veel mensen brengen bollen look mee van hun zuiderse reizen in de hoop dat ze die heerlijke look van daar ook in hun eigen moestuintje kunnen kweken. Loopt bijna altijd mis. Reden: ons klimaat is volledig anders. Kies daarom voor een 'inheemse' soort, eentje van Groot-Brittannië bijvoorbeeld. Die kan je online bestellen.

    2) Plant telkens een teentje look, zorg er daarbij voor dat de look met de wortel naar onder zit. Dat is het harde gedeelte dat je er normaal gezien afsnijdt als je het pelt.

    3) Laat de teentjes look overwinteren in de grond. Er moet minstens een winter over heen gaan vooraleer je teentje ook effectief kan uitgroeien tot een volledige plant. Plant je je teentje look in het voorjaar en ga je in het najaar al oogsten, dan heb je enkel maar een grotere bol look, maar geen plant. Er moet effectief een winter overheen gaan.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-11-2013, 18:32 geschreven door maria
    Reacties (0)
    11-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maaike Cafmeyer: "Zelf ook al wiet gerookt

    Maaike Cafmeyer: "Zelf ook al wiet gerookt"

    maaike cafmeyer zelf ook al wiet gerookt

    Maaike Cafmeyer heeft een nieuwe glansrol te pakken in de serie 'Eigen Kweek' op Eén. Een reeks waarin een familie er bewust voor kiest om in plaats van aardappelen, wiet te gaan kweken. Maar aan de drugs zit Cafmeyer naar eigen zeggen niet. "Ik ben al zot genoeg."


    "Mijn moeder zegt dat ik dat niet nodig heb. Als ik dan nog een joint zou roken en wat wijn zou drinken dan valt er met mij geen land meer te bezeilen. Ik ben absoluut niet verslavingsgevoelig, in geen enkel opzicht", vertelt Cafmeyer in TvFamilie.

    "Ik hou er niet van om de controle te verliezen", geeft Cafmeyer ook in een interview op MNM toe. "Al moet ik ook niet de allerheiligste uithangen, ik heb ook wel eens ooit geëxperimenteerd met een jointje", klonk het toen opeens heel anders. "Maar ik voelde er eigenlijk niets van."


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    11-11-2013, 10:25 geschreven door maria
    Reacties (2)
    10-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. mode
     mode

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-11-2013, 19:14 geschreven door maria
    Reacties (0)
    03-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel laat trouwfoto's maken op grote hoogte

    Koppel laat trouwfoto's maken op grote hoogte

    koppel laat trouwfoto s maken op grote hoogte


    Een Chinees koppel heeft een wel erg speciale locatie gekozen voor hun trouwfoto's. Fang Jing en haar bruidegom Lu Zhao kozen er immers voor om in hun huwelijksoutfit tientallen meters hoog tegen een rotswand te gaan bengelen.

    "Het was een zenuwslopende opdracht", aldus de fotograaf. "De foto's vallen mee, maar ik ben blij dat het koppel er niet de hele familie bij wilde."

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-11-2013, 19:59 geschreven door maria
    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eline De Munck op eroticabeurs in Hasselt

    Eline De Munck op eroticabeurs in Hasselt

    eline de munck op eroticabeurs in hasselt


    JIM-VJ en zangeres Eline De Munck zal binnenkort de Ero-Expo eroticabeurs in Hasselt presenteren. Die vindt plaats op 9 en 10 november.

    Eerder raakte al bekend dat de acts op de beurs in Mechelen aan elkaar gepraat worden door Sergio en Barbara Gandolfi.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-11-2013, 19:47 geschreven door maria
    Reacties (0)
    28-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al 600 oproepen voor stormschade in Antwerpen
     

    Al 600 oproepen voor stormschade in Antwerpen

    al 600 oproepen voor stormschade in provincie antwerpen


    De brandweerkorpsen in de provincie Antwerpen hebben maandag al de hele dag de handen vol met oproepen over stormschade. De teller staat intussen al op ruim 600 oproepen, waarvan zowat 200 op het grondgebied van de stad Antwerpen. Het overgrote deel zijn relatief kleine incidenten. In Mol blies de wind wel een deel van het dak van een woning en veranda weg, terwijl in Arendonk een brandweerman gewond raakte toen hij onder een omgevallen boom terechtkwam.

    Aan Rode Del in Arendonk belandde een omvergewaaide boom pal op een weekendhuisje. Bij het weghalen daarvan kwam een tweede boom ten val. Een lid van het Arendonkse brandweerkorps kwam daaronder terecht, met als bij wonder slechts snijwonden en pijn aan de borst tot gevolg. De man is overgebracht naar het ziekenhuis.

    Op heel wat plaatsen in de Antwerpse Kempen kwamen bomen op de rijbaan terecht, wat voor wat verkeersproblemen zorgde. Dat was onder meer zo in Turnhout, Herentals, Mol, Balen, Beerse, Kalmthout en Lille. Er zou echter verder geen sprake zijn van grote schade of gewonden.

    In Mechelen waaide een elektriciteitspaal om op de Trianonlaan en kwam het dak van een bedrijfspand los op de Guido Gezellelaan.

    De meeste groendomeinen van de provincie Antwerpen blijven intussen nog zeker tot 16 uur gesloten voor het publiek.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-10-2013, 16:14 geschreven door maria
    Reacties (1)
    27-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cartamundi verovert Japan

    Cartamundi verovert Japan

    cartamundi verovert japan



     

    22/10 Turnhout (2300) CARTAMUNDI, de wereldmarktleider in speelkaarten, en Amada Printing hebben een letter of intent ondertekend waarbij het de intentie is een joint venture op te richten in Japan.

    De activiteiten van Amada Printing zijn het drukken van kaarten en aanverwante producten.

    Amade Printing behoort tot de Amada Holding, welke werd opgericht in 1938 door de familie Amada. Het familiebedrijf is momenteel in handen van 3de generatie, met aan het roer Tomoyuki Amada. Het hoofdkantoor bevindt zich in Soka en de fabriek in Kazo, dat gelegen is op 65 km afstand van Tokyo, Japan. Amada Holding telt in totaal 293 personeelsleden waarvan Amada Printing 167 personen tewerkstelt. De fabriek in Kazo, waar momenteel reeds 80% van de productie bestaat uit het drukken van kaarten en aanverwante producten, zal in de toekomst de fabriek worden van de nieuwe joint venture en ook het personeelsbestand zal mee overgenomen worden.

    De specialiteit van Amada Printing is in de eerste plaats de productie van collectable cards. Zij produceren kaarten voor o.a. de 4de grootste speelgoedfabrikant ter wereld Bandai.

    Vorig boekjaar realiseerde Amada Printing met de activiteiten die ondergebracht zullen worden in de joint venture een omzet van 28 miljoen USD.

    Tomoyuki Amada, President van Amada Holding : “ We verheugen ons op de samenwerking met Cartamundi. Twee familiebedrijven met een grote culturele match die samen de handen in elkaar slaan en hun jarenlange ervaring op de markt van de verzamelkaarten delen om uit te groeien tot een nog groter succes.”

    Chris Van Doorslaer, CEO Cartamundi Groep : "De joint venture met Amada Printing in Japan is een belangrijke stap in het verder realiseren van onze ambitie : het waarmaken van onze naam Cartamundi. Bovendien is Japan de bakermat van de verzamelkaarten. Denk hierbij maar aan Pokémon, Yu-Gi-Oh!, Vanguard, … Cartamundi wil als innovatief bedrijf mee aan de basis liggen van de producten die in Japan ontstaan en deel uitmaken van de “collectables of the future”. Cartamundi wil zich echter niet beperken tot de verzamelkaarten en ook andere markten aanboren in Japan. Voor Cartamundi is de joint venture met Amada Printing dan ook een belangrijke strategische overname.”


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-10-2013, 19:12 geschreven door maria
    Reacties (1)
    26-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wintertijd gaat komende nacht in

     

    Wintertijd gaat komende nacht in

    wintertijd gaat komende nacht in



    In de nacht van zaterdag op zondag gaan we over van zomer- naar wintertijd. Om drie uur 's nachts wordt het twee uur.

    De klok wordt dus een uur teruggedraaid. Dat betekent een uur langer slapen, of feesten. De zon komt een uur vroeger op maar 's avonds is het ook vroeger donker.

    In het laatste weekend van maart schakelen we opnieuw over op het zomeruur


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-10-2013, 21:52 geschreven door maria
    Reacties (0)
    23-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse prins George gedoopt met water uit Jordaan

    Britse prins George gedoopt met water uit Jordaan

    britse prins george gedoopt met water uit jordaan

     Buitenland Drie maanden na zijn geboorte is de zoon van William en Kate in de gemeenschap van de christenen opgenomen. Voor de doop van de Britse prins George kwamen in St. James's Palace in Londen enkel nauwe verwanten en vrienden van prins William en hertogin Kate bijeen. De aartsbisschop van Canterbury, Justin Welby, gebruikte water uit de Jordaan om het jongetje in de kapel van het paleis George Alexander Louis te dopen.

    Behalve de Britse koningin Elizabeth II (87) en haar gemaal Philip (92) stonden voor de ceremonie de ouders en (schoon)zus van William en Kate (beiden 31) op de gastenlijst, deelde het Paleis mee. En natuurlijk ook de zeven peetouders, allemaal goede vrienden van het paar.

    Voor het paleis kampeerden enkele fans van de "royals" die een glimp hopen op te vangen van de aankomende gasten.

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    23-10-2013, 22:18 geschreven door maria
    Reacties (0)
    19-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Hoge Rielen

    Pascal Smet opent natuurhostel in recreatiedomein De Hoge Rielen

    pascal smet opent natuurhostel in recreatiedomein de hoge rielen 2


    Vlaams minister voor Jeugd Pascal Smet (sp.a) heeft zaterdagmiddag in recreatiedomein De Hoge Rielen in Kasterlee (provincie Antwerpen) een hostel geopend dat volledig in de natuur is geïntegreerd. "Hostel Wadi" telt 76 bedden, wat de totale verblijfscapaciteit van het domein van de Vlaamse overheid op zo'n 800 brengt.

    De Hoge Rielen was tot 1974 een militair domein met onder meer opslagplaatsen voor munitie. Tegenwoordig is het gebied een speelterrein voor jong en oud met onder meer speel- en kampeerfaciliteiten.

    Hostel Wadi

    Zaterdag opende Pascal Smet er 'Hostel Wadi', een cirkelvorming gebouw dat volledig in de natuur opgenomen lijkt, onder meer door minibos middenin de cirkel. Het gebouw telt 20 kamers en 76 bedden en werd ontworpen door de Italiaanse architectenstudio Secchi-Viganò. Verder werden twee bestaande militaire loodsen omgebouwd tot een verblijfplek voor loodskamperen, "een vorm van kamperen die tussen het gewoon buiten kamperen en slapen in een paviljoen ligt".

    In totaal telt het recreatiedomein nu zo'n 800-tal overnachtingsplekken. Volgens Smet wordt met de opening verder invulling gegeven aan een plan om het recreatiedomein te moderniseren. "Dat plan draait op volle toeren en het einde van de werken is in zicht."

    Directeur van De Hoge Rielen Bert Mellebeek wil met de uitbreidingen een buitengewoon concept aanbieden. Zowel kleinere groepen, gezinnen, fietstoeristen als individuele reizigers kunnen er terecht. Kamers in het hostel kosten tussen 32,40 en 79 euro.

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-10-2013, 20:11 geschreven door maria
    Reacties (1)
    12-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaticaan slaat euromunten met inscriptie "Lesus Christus"
    Vaticaan slaat euromunten met inscriptie "Lesus Christus"

    Afbeelding weergeven op Twitter

    Het Vaticaan heeft donderdag meer dan 6.000 muntstukken ter ere van het pontificaat van paus Franciscus teruggeroepen nadat bleek dat er een spelfout stond in de inscriptie: in plaats van "Jesus" stond er namelijk "Lesus".

     

    De gouden, zilveren en bronzen muntstukken waren geslagen door de Italiaanse Munt en konden sinds woensdag bij officiële instanties gekocht worden. Het duurde echter niet lang alvorens een probleem aan de oppervlakte kwam: in de tekst op de munt stond niet "Jesus" maar "Lesus". Volgens een officieel persbericht van het Vaticaan waren er nog maar vier munten verkocht toen de fout aan het licht kwam.

    De munten moeten de start van het pausdom van Franciscus in de verf zetten. Ze zijn genummerd en worden geleverd met een certificaat van het Vaticaan. De munten moeten nu opnieuw geslagen worden.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-10-2013, 19:33 geschreven door maria
    Reacties (0)
    04-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sabine Hagedoren krijgt bloemen voor 20 jaar weervrouw



    Vandaag is het precies twintig jaar geleden dat Sabine Hagedoren als weervrouw aan de slag ging bij de VRT. Omroepster Andrea Croonenberghs bedankte haar daarom met bloemen voor zoveel jaren inzet.

    In 1993 vervoegde Sabine Hagedoren het toenmalige team van weervoorspellers op de VRT die na het pensioen van Armand Pien werden ingeschakeld. Sinds 1997 bleven alleen Sabine en Frank Deboosere over. Met hart en ziel houden beide afwisselend hun dagelijks weerpraatje op Eén en bij verschillende radionetten.

    Sabine was ontzettend blij met deze verrassing: “Heerlijk dat Eén hieraan dacht. Ik wist zelf dat het rond deze periode was, maar heb er vanmorgen niet speciaal aan gedacht. En ja, ik doe het nog altijd heel graag en met evenveel enthousiasme als in het begin. Het is echt een droomjob voor mij. Op naar de volgende twintig jaar!”


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-10-2013, 12:19 geschreven door maria
    Reacties (1)
    03-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordaantal Belgen geflitst in Frankrijk

    Recordaantal Belgen geflitst in Frankrijk

    recordaantal belgen geflitst in frankrijk

    Zowat 100.000 Belgen zijn afgelopen zomer betrapt op overdreven snelheid op de Franse snelwegen. Een toename met twintig procent ten opzichte van de zomer van 2012 en een absoluut record, zo staat te lezen in De Standaard en Het Nieuwsblad.

    In twee maanden tijd werden bijna 100.000 Belgische chauffeurs geflitst op de Franse snelwegen. In juli waren het er 53.400 en in augustus 44.700.

    Door een akkoord tussen Frankrijk en België krijgen de snelheidsovertreders hun pv gewoon in de bus. Meer dan zeventig procent betaalt zijn boete braaf. Terecht, want een boete van 45 euro voor een snelheidsovertreding van maximaal twintig kilometer per uur wordt er een van 68 en dan 180 euro als ze niet op tijd betaald wordt. Bovendien kunnen de Franse gendarmes de wagen van een slechte betaler aan de ketting leggen als die gecontroleerd wordt.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-10-2013, 21:38 geschreven door maria
    Reacties (0)
    01-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8 op de 10 piloten vallen in slaap in cockpit

    8 op de 10 piloten vallen in slaap in cockpit

    8 op de 10 piloten vallen in slaap in cockpit


    Net geen acht op de tien piloten valt wel eens in slaap tijdens een vlucht. Gemiddeld gebeurt het bij een piloot vijf keer per jaar. In sommige gevallen is de saaie routine de oorzaak, maar meestal dommelen piloten in omdat ze vermoeid zijn, als gevolg van de hoge werkdruk. Dat blijkt uit een bevraging door Het Laatste Nieuws.

    "Als we niet opletten, wordt die druk straks nog groter", zegt Francis Uyttenhove, woordvoerder van de Belgische pilotenvereniging. Daarmee reageert ze tegen het voorstel om piloten die al 22 uur wakker zijn alsnog een landing te laten maken.

    Bekijk de reportage van VTM:

    MCe, archieffoto

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-10-2013, 21:11 geschreven door maria
    Reacties (2)
    26-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Senioren moeten nog anderhalve maand wachten met griepprik

    "Senioren moeten nog anderhalve maand wachten met griepprik"

    senioren moeten nog anderhalve maand wachten met griepprik


    Heel wat ouderen snellen alweer naar de dokter om hun griepspuitje te krijgen, maar ze zouden daarmee best nog even wachten, zo raadt griepcommissaris Marc Van Ranst aan in Het Nieuwsblad.

    "Het is beter om de meest fragiele oude mensen wat later te vaccineren. Op die manier zijn ze nog beter beschermd wanneer de echte grieppiek komt. Terwijl ze nu eind juni al hun voorschrift voor een griepvaccin gaan halen, eind september naar de apotheker stormen en daarna naar de dokter rennen om als eerste hun prik te hebben", aldus Van Ranst.

    Ideale tijdstip zou volgens Van Ranst midden november zijn.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    26-09-2013, 19:43 geschreven door maria
    Reacties (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wierook bevat 8 keer meer kankerverwekkend benzeen dan sigaret
    Wierook bevat 8 keer meer kankerverwekkend benzeen dan sigaret"
    wierook bevat 8 keer meer kankerverwekkend benzeen dan sigaret


    Consumentenorganisatie Test-Aankoop wil alle huisparfums op basis van wierook uit de handel halen. Die geurverspreiders bevatten acht keer meer benzeen, een kankerverwekkende stof, dan een sigaret. Test-Aankoop eist een betere en strengere regelgeving van de Europese Commissie.

    In samenwerking met de collega's uit Italië, Spanje en Portugal onderzocht Test-Aankoop in totaal 57 huisparfums. De consumentenorganisatie heeft de huisparfums getest op vluchtige organische componenten (VOC's), fijn stof, allergene stoffen en kankerverwekkende stoffen zoals benzeen en formaldehyde. Wierook komt als veruit het slechtste product uit het onderzoek. Vooral de hoge concentratie VOC's en benzeen is verontrustend volgens Test-Aankoop. Wierook stoot tussen 341µg/m³ en 6740µg/m³ uit, ver boven de Vlaamse richtwaarde van 200µg/m³. Bij de verbranding van een wierookkegeltje kwam 490µg/m³ benzeen vrij, dat is acht keer meer dan bij een sigaret.

    Test-Aankoop eist daarom van de Europese Commissie dat alle wierookproducten uit de handel worden gehaald. Voor de andere geurverspreiders moeten er dwingende regels komen met maximale emissiewaarden van VOC's en fijn stof. Daarnaast moet de etikettering van allergene ingrediënten en van de voorzorgen bij gebruik worden verplicht.

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-09-2013, 19:40 geschreven door maria
    Reacties (0)
    25-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerk & Leven Europees kampioen digitaal printen

    Kerk & Leven Europees kampioen digitaal printen

    kerk leven europees kampioen digitaal printen


    Als u een van de 290.000 abonnees van Kerk & Leven bent, dan is het u zeker niet ontgaan dat het parochieblad er sinds deze zomer anders uitziet. Frisser, en de eerste vier pagina's zijn in kleur. Met dank aan de grootste inkjetprinter die op de markt verkrijgbaar is.

    Inzegening

    De Antwerpse bisschop Johan Bonny komt die nieuwe digitale pers vandaag zegenen, in het bijzijn van onder meer minister-president Kris Peeters. "Wij zitten met 290.000 abonnees, 477 edities en vierduizend lokale medewerkers", vertelt Toon Osaer, directeur van uitgeverij Halewijn, waar Kerk & Leven gemaakt wordt. "Vooral die laatste twee cijfers maken ons uniek. In Europa heeft Kerk & Leven de grootste oplage die digitaal geprint wordt."

    Om economisch rendabel te blijven als papieren krant, moest Kerk & Leven knopen doorhakken. "Een denkpiste was lokale edities fuseren. Het plan was om de grenzen van de fusiegemeenten te volgen. Maar we voelden direct veel weerstand bij de abonnees", vertelt Osaer. "Vervolgens zijn we op zoek gegaan naar een technologische oplossing om al die lokale edities in stand te houden. Met deze digitale printer kunnen we nóg gepersonaliseerder werken."


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-09-2013, 21:04 geschreven door maria
    Reacties (1)
    22-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning en koningin nemen kinderen mee voor fietstochtje in Brussel

    Koning en koningin nemen kinderen mee voor fietstochtje in Brussel

    koning en koningin nemen kinderen mee voor fietstochtje in brussel

    Koning Filip en koningin Mathilde hebben hun vier kinderen vandaag meegenomen voor een fietstochtje in Brussel. Het koninklijke gezin genoot zichtbaar van de autoloze zondag, ze grepen de gelegenheid aan om de stad eens per fiets te verkennen.

    Net als vele duizenden landgenoten haalden de koning en zijn gezin vandaag de fiets van stal om een tochtje te maken door de straten van Brussel. Door de autoloze zondag zijn de anders zo drukke straten vandaag een paradijs voor fietsers en voetgangers. Enkel wie een speciaal toegangsbewijs had, mag de auto gebruiken.

    Voor prinses Elisabeth en de prinsjes Gabriel en Emmanuel was het meteen een unieke kans om hun fietskunsten aan het grote publiek te laten zien, jongste zusje Eléonore reed op een fietsje dat achteraan op mama Mathilde's fiets was gemonteerd.

    Het gezin bezocht onder meer de Grote Markt en genoot er van een frisse pint. Ook in andere steden wordt vandaag een autoloze zondag gehouden. Antwerpen is een uitzondering: daar werden auto's vorige zondag voor een dagje uit het straatbeeld gebannen.

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-09-2013, 20:18 geschreven door maria
    Reacties (1)
    20-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau maakt comeback na drie jaar stilte

    Clouseau maakt comeback na drie jaar stilte

    clouseau maakt comeback na drie jaar stilte


    Clouseau is back in town. Volgend voorjaar dan toch, want na een muzikale sabbatperiode van bijna drie jaar maken de broers Koen en Kris Wauters met Clouseau hun langverwachte comeback. Dit jaar nog komt er nieuw muzikaal materiaal uit, volgende lente, in april en mei, volgt een reeks concerten doorheen Vlaanderen.

    Naast een nieuwe single en een nieuw album dit najaar 2013, plannen ze vanaf april 2014 een nieuwe tournee met live-optredens. Dat heeft hun agent TTT Artists donderdag bekendgemaakt.

    De tournee in 2014 van Clouseau ziet er als volgt uit: op 1 april in Den Amer in Diest, op 4 april in Sonybel Studio's in Heist-op-den-Berg, op 26 april in de Ancienne Belgique in Brussel, op 28 april in zaal Roma in Antwerpen, op 1 mei in De Souverein in Lommel, op 3 mei in het Congrestheater in Hasselt, op 10 mei in het Kursaal van Oostende en op 17 mei in Schiervelde in Roeselare.


     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    20-09-2013, 21:36 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regi krijgt 57 seconden bij koningspaar

    Regi krijgt 57 seconden bij koningspaar

    regi krijgt 57 seconden bij filip en mathilde


    Volgende week dinsdag zakken koning Filip en koninging Mathilde naar Hasselt af voor hun Blijde Intrede. 120 gasten passeren die dag de revue, en daar is Regi er één van. "Ik ben uitgenodigd omdat ik al enkele jaren ambassadeur van Limburg ben, samen met Kim Clijsters. Zij is net bevallen, dus ik weet niet of zij erbij zal zijn."

    "Ik vind het leuk om mee te maken. Ik ben zeker geen verstokte royalist, maar ik wil België ook niet splitsen", aldus de Limburgse dj in Het Nieuwsblad.

    Het is niet de eerste keer dat Regi oog in oog met een koning komt te staan. Enkele jaren geleden schudde hij al de hand van koning Albert II bij een huldiging van Belgische artiesten die het goed doen bij de jeugd.

    Op een lange tête-à-tête hoeft Regi niet te hopen: "Ze moeten 120 gasten afwerken. Volgens het draaiboek zijn er 57 seconden voor mij voorzien, net geen minuut."


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    20-09-2013, 21:34 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 23/05-29/05 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 16/06-22/06 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Foto
    telorenlekker arendonk
    Foto
    de winter is nabij
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    de O L Vr kerk van arendonk
    Foto
    kapelleken van de grotstraat
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    diane
    blog.seniorennet.be/diane
    Foto
    dit is een van onze egeltjes , ze doen nu hun winterslaap
    Foto
    dit is de tongkus
    Foto
    Foto
    Foto
    deze vogels komen nu in de winter allen in onze tuin eten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hier nog enkele van mijn stukjes kantklos
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    20 jaar geleden op een tentoonstelling
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hele dikke knuffel
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!