• TR126 - 10KM100 - 0:49:54
  • TR125 - 13KM000 - 1:10:18
    Zoeken in blog

03-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TR110 - 15KM - 1:26:34

mooi herfstweertje vandaag; gisteren niet gelopen dus het mocht wat meer zijn vandaag; omdat er voor de rest toch weinig nieuws is, behalve dan een dolgedraaide gek die in de VS meer dan vijftig mensen neerkogelt, hierbij nog het verslag van de wedstrijd in SINT-GILLIS-WAAS gezien door het oog van de thuisploeg

Arthur en de deugddoende driepunter

Zonder de gekwetste kapitein AMETH GAYE heeft SGW zondagmiddag op eigen terrein de eerste zege van de competitie geboekt ten koste van het beter geklasseerde LOCHRISTI.

Tot aanvoerder van de thuisclub werd ditmaal SAM VAN DEN ABEEL gebombardeerd die bijzonder goed zijn taak uitvoerde.

Met 3-1 won de ploeg van hoofdcoach SAVAS KAYIM tegen een tegenvallende tegenstander met een drietal ex-SGW-spelers in de gelederen, met name JELLE DE SCHRIJVER, JASPER NIMMEGEERS en JORDY VAN DAELE.

Van begin af aan was al duidelijk dat de thuisclub deze match graag wilde winnen. Kayim had zijn team dan ook met aanvallende bedoelingen de grasmat op gestuurd.

De supporters van SGW konden in de 16e minuut van de eerste helft al juichen toen OSSAMA MADAH voor de 1-0 zorgde. En nauwelijks drie minuten later was het bijna 2-0 voor de thuisclub ware het niet dat Ossama Madah tegen de Lochristi-doelman BENNY ROGIEST aan schoot.

Het bleef 1-0 tot aan de rust.

In een aantrekkelijke tweede helft met kansen voor beide ploegen duurde het tot de 56e minuut alvorens OSSAMA MADAH de 2-0 liet aantekenen. De eerste overwinning leek zo binnen bereik.

Zes minuten voor het verstrijken van de wedstrijd maakte IBRAHIM BEN SELLAM zijn eerste doelpunt van de middag uit strafschop 3-0.

Slechts een minuut later scoorde JENS VANDENHENDE voor de bezoekers tegen en zo werd de eindstand vastgelegd 3-1.

Na afloop van de match vonden op het terrein de eerste vreugdetaferelen plaats die vervolgens werden verdergezet in de kleedkamer waar het bier rijkelijk vloeide. In de kantine bleef het ook nog lang sfeervol!

Volgende week moet SGW op bezoek bij SOTTEGEM. Met dezelfde instelling als vandaag moet ook dat duel winnend kunnen worden afgesloten.