Zoeken in blog

25-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.W24 sv zaffelare - yb beveren (vervolg)

wedstrijdverslag website yb beveren

alhoewel beveren de wedstrijd furieus aanvatte met een kans via JONAS SINNAEVE, was het sv zaffelare dat de score opende; na enige aarzeling in onze verdediging knalde MAXIM WELVAERT fantastisch de 1-0 binnen; een wedstrijdbegin waarmee niemand in het beveren-kamp rekening had gehouden; sv zaffelare stond voor aanvang van de wedstrijd puntenloos laatste met slechts 6 gescoorde goals en 29 tegendoelpunten - yb sk beveren, zonder onder andere de gekwetste gebroeders SUY, MELINO OLIVINI en ROY PENNEMAN, kwam zonder echt goed te voetballen terug in de match; JONAS SINNAEVE vierde na een langdurige onbeschikbaarheid zijn wederoptreden met zijn eerste van het seizoen; toen beveren via JOCHEN VERGAUWEN (strafschop) en, na mistasten in de zaffelaarse verdediging, opnieuw JONAS SINNAEVE nog voor de rust 1-3 op voorsprong kwam, dachten de beveren-fans dat het broodje gebakken was - zonder grootse kansen echter kwam sv zaffelare net na de de koffie op gelijke hoogte; eerst borstelde PIETER CORNELIS een vrije trap voorbij JAN VERTENTEN en 2 minuten later rondde RUBEN VAN GERVEN een schitterende aanval af; 3-3 en alles te herdoen - JIMMY POTITHAI viel in en scoorde 5 minuten later zijn tweede van het seizoen; yb beveren opnieuw op voorsprong! een 5-tal minuten voor tijd bracht PIETER VISPOEL zaffelare opnieuw op gelijke hoogte; onverdiend kunnen we dat echt niet noemen; zaffelare was qua enthousiasme en inzet de meerdere van onze leeuwen - we wensen sv zaffelare nog veel succes toe en bidden dat yb sk beveren haar vorm terugvindt

krantencommentaren het nieuwsblad

trainer stefan van rumst ontslagen na wanprestatie - omdat de resultaten uitblijven heeft het bestuur van yb beveren besloten de samenwerking met stefan van rumst stop te zetten; de bijna beschamende prestatie van onze spelers zondag op het veld van hekkensluiter zaffelare deed ons naar deze maatregel grijpen; stefans inzet en respect voor de club was steeds immens groot, zowel op als naast het veld; zowel de persoon als de trainer stefan van rumst, die ons twee promoties bezorgde, verdienen het grootste respect; de club zal nu op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer en hoopt deze zo spoedig mogelijk bekend te maken; intussen zullen thomas van acker en steven de leenheer de trainingen leiden

dirk dupré (sv zaffelare): dit kostte bloed, zweet en tranen - de kogel is door de kerk; sv heeft de nul weggeveegd (4-4); tegen yb beveren liet sv snel een voorsprong optekenen, maar lang kon het daar niet van genieten; we hadden een plan bedacht en dat pakte eerst goed,  zegt trainer dirk dupré; daarna slopen er foutjes in en die werden afgestraft; de 1-3 aan de rust zorgde ervoor dat de kopjes naar beneden hingen; na de rust toonden we de juiste mentaliteit en veerkracht; we keerden terug tot 3-3 en dan denk je dat je er kunt overgaan; de 3-4 was een tik, maar we knokten nog eens terug; in het slot zat er zelfs winst in; toen ik overnam was het met de overtuiging dat het behoud in tweede provinciale mogelijk was; op training is er altijd veel volk; over de mentaliteit heb ik niet te klagen; zeven keer op rij verliezen betekent dat het vertrouwen tot onder nul zakt; een overtal aan geblesseerden blijft ons hinderen; zondag spelen we de derby in doorslaar; voor mij is dit een wedstrijd als een andere, maar ik besef dat dit voor de club anders is; na doorslaar volgen er twee thuismatchen tegen grembergen en heikant; in die wedstrijden zouden we punten moeten pakken; buggenhout won zijn match en dus is de kloof weer wat groter geworden; willen we reële kansen op het behoud vasthouden dan moeten we snel een eerste driepunter laten optekenen; ik geloof erin en dat doen mijn spelers ook; ze hebben hard gewerkt om de poort naar tweede provinciale open te duwen en moeten nu een tandje bijsteken; er zijn nog 66 punten te winnen, maar ik besef dat het niet gemakkelijk zal zijn