(Klein)fruitliefhebber
Inhoud blog
  • NOG LENNO
  • WROCLAW
  • NAAR DRESDEN
  • Feedback Krieken
  • RE: Resistente kriek

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Mijn meer dan 40 jaar ervaring met tuinieren en het telen van vele soorten (klein)fruit zonder scheikundige bemesting en - spuiten wil ik meedelen en zelf nog bijleren.



    Voor de fruitliefhebber
    30-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleine Vos

    Kleine Vos

    Een paar jaar had ik geen kleine vos meer opgemerkt tot daarnet. Ze waren aan ’t foerageren op de braam bij de achterinkom.

    Ik meende er zelfs 3 te zien.

    Bij terugkomst met het fotoapparaat waren er nog twee.

    Grote brandnetels voor hun ei-afzet zijn er hier in overvloed.







    30-06-2013, 13:24 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    26-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Bonen in 2013

    In de mailgroep Tuinieren op het seniorennet: Mijn boontjes maken het me moeilijk.

    Begin april heb ik heel secuur mijn boontjes geplant.
    Eind april nog geen enkel teken van leven. Allemaal weggerot. eigenlijk kon ik het weten.

    dus opnieuw boontjes geplant, maar nu voorlopig afgedekt met plastiek ( die eeuwige regen, ja).

    Na drie weken geen beweging. Dus een derde poging. EEN enkel boontje staat nu een paar   cm hoog . De rest : niets , rien de rien.

    Liegt dat aan mezelf of zou dat kunnen dat het plantmateriaal niet deugd dat ik heb  besteld   bij de vereninging , dus groepsaankoop.

    Of is mijn grond niet geschikt ????

    Franzi

     

    Antwoord van steketee

    Ik denk niet dat de oorzaak aan het plantmateriaal ligt ,t'is het jaar niet om boontjes te planten buiten
    wegens veel te koud en te nat ,boontjes kunnen daar niet tegen .
    Mijn eerste waren ook mislukt ,dan heb ik opnieuw geplant in potjes (4 per potje ) in mijn veranda
    en dan geen enkel probleem met opkomst .
    Na 3 weken heb ik ze dan in de tuin verplant op een mooie dag t'is een hele karwei ik weet het maar
    in zulke jaren zou je van alles uitvinden (50 potjes )
    Begin Juni heb ik dan de rest uitgeplant onder vliesdoek en deze zijn ook gelukt maar ik heb  gisteren nog maar het vliesdoek verwijderd ,ze waren al 8cm hoog .

    groetjes :steketee

    Re:  Mijn boontjes maken het me moeilijk

    Dit jaar doen ze het in mijn tuin wel uitstekend.

    De eerste struikboontjes, gekregen van een kennis die al veel jaren zijn eigen zaad teelt werden begin mei ter plaatse gezaaid en kiemden allemaal. Ook twee andere, lage rassen, rond half mei gezaaid doen het goed.

    De staakbonen, drie soorten: Engelse pronkbonen als snijboon en als droogboon met rode bloemen; de grote witte boerentenen en kleine, rode, soort Azukiboontjes, afkomstig uit het droge noorden van Kameroen; alle drie eigen zaad werden eerst voorgekiemd en lukten goed. Geplant rond 10 mei.

    Mijn grond is een Kempische zandgrond en al vele jaren ecologisch beheerd en verbeterd met compost en gesteentemelen

    FOTO’S

    Bij de staakbonen: vooraan de roodbloeiende pronkbonen, de boerentenen, achteraan de Kameroense Azuki’s, wel een week later uitgeplant.

    Als toemaatje de zeer geurende boerenjasmijn.











    26-06-2013, 12:47 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAMUR

    NAMUR

    Met Davidsfonds Halle-in-de-Kempen

    Kleinzoon Jochen en zoon Peter zorgen voor Aleide, met haar beenbreuk zodat ik meekan.

    Miel Kint en Jules Vandecasteele hadden, zoals in het verleden, de uitstap weer tot in de puntjes voorbereid. Jules had zelfs een bevriend koppel, Waals-Vlaams, als gidsen ingeschakeld. We kregen weer een knap info pakket met eigen brochure en duidelijk Plan de Namur.

    De eerste halte betreft het geografisch middelpunt van België. Dit ligt in het dorp Nil-St.-Vincent van de gemeente Wallain in Waals- Brabant, niet zover van Gembloux, waar we stoppen in het hotel-restaurant “Les 3 Clés”  voor koffie/thee en een croissant.

    Dan gaat het verder naar Namen. Bij de samenvloeiing van Samber en Maas ligt het Waals Parlement. Dit “Hospice ST. Gilles” was tot 1965 een hospitaal. We worden er ontvangen door iemand van de public relations. Een zware jongen, MP, houdt toezicht. Hij begeleidt ons naar een van de 6 Commissiezalen voor de uiteenzetting en daarna naar de plenaire zaal. Hier geen halfrond, maar een langwerpige zaal.

    We steken de straat over naar een parkje op de Grognon, de grom- of brombeer. Men heeft er een tijdsspiraal gecreëerd. Mij trof het plaatje dat Maria van Bourgondië in 1477 (nadat haar vader Karel de Stoute, datzelfde jaar gesneuveld was tijdens de slag bij Nancy) trouwde met Maximiliaan van Oostenrijk, de Oostenrijker en niet met de toekomstige koning van Frankrijk. Aldus vermeed zij dat wij ingelijfd werden bij Frankrijk. Haar zoon Filips de Schone werd de vader van Keizer Karel,  geboren te Gent, 1500.

    Het middagmaal hebben we in het hotel/restaurant “Les Tanneurs”, de leerlooiers, die hier vroeger gevestigd waren.

    De namiddagwandeling zal ons door het grotendeels verkeersvrije Oud-Namen voeren. We passeren het “Théatre National”, komen voorbij een toren van 1388, in de 16de eeuw verbouwd tot stadsbelfort.

    We komen op de “Place aux Armes”, het belangrijkste plein van de stad voor festiviteiten. Daar trekt de slak, de mascotte van de trage Namenaar, de aandacht. ”We zijn niet lui maar traag”.

    Rue de l’Ange en rue du Fer vormen samen de hoofdstraat van Namen. De winkelpanden maken niet direct een grote stadsindruk en de straten zijn allesbehalve proper.

    De eerste kerk die we in het vizier krijgen is de St. Jan de Doperkerk bij de Place aux Légumes. Bovenaan staat het niet helemaal recht. Jules slaat een zijweg in om in het “Maison des Desserts” een doos “Biémutrés, typisch snoepje van Namen, aan te schaffen, voor straks op de bus.

    De tweede kerk is de barokke St Loup – een heilige uit de streek van Bordeaux-  gebouwd door de Jezuïeten. We passeren nog het Museum Félicien Rops, de naturalistische schilder-tekenaar, destijds op de index.

    Op de Place St. Aubain is een tennistornooi gaande met oude sterren. St. Aubain is de kathedraal, de bisschopszetel van Namen, de vroegere plaats van aartsbisschop Leonard. De kerk werd gebouwd van 1710 tot 1780 in classistische stijl, volgend op de barok, met tongewelf en grote koepel op de viering, de kruising van middenbeuk en dwarsbeuk. Achteraan vielen mij de marmeren zuilen op.

    We wandelen tot aan de Samber. Er meert juist een “Namourette” aan, een soort watertaxi. Tegenover de brug over de Samber ligt het grootseminarie van Namen.

    Met de bus rijden we de citadel op, over het centrale plein tot het uitzichtpunt op de andere weg naar de citadel, maar niet geschikt voor bussen. Knap panorama. Zie de foto’s.

    Met wat verplaatsen van een kraamauto lukt het terugdraaien met de bus.

    De citadel beslaat een oppervlakte van 80 Ha en is aldus een van de grootste forten van Europa. Eronder ligt er een heel netwerk van gangen. Het fort was al in de tijd van Filips de Goede, hertog van Bourgondië (1430) een belangrijk bolwerk. Vauban, de militaire architect van Lodewijk XIV maakte er een echte citadel, kleine stad van.

    We rijden naar de resten van de abdij Villers-la-Ville, in 1146 gesticht door Cisterciensermonniken van Clairvaux (Trappisten). Het werd een groot gebouwencomplex. De abdij bezat veel gronden, tot in het Antwerpse toe. De site bedraagt 15 ha met een abdijmuur van 1,5 km. De grote kerk werd opgetrokken in gotische stijl met het gewelf op 23 m hoogte. Een klein gedeelte is nog bewaard. Voor de rest indrukwekkende ruïnes.

    Tijdens de Franse bezetting, na de revolutie werd de abdij verkocht als bouwmateriaal. Nu is het een beschermd gebied. Miel zoekt een doorgang naar de kruidentuinen. In een eerste bloeit de salie met blauwe bloemen. In de verdere tuin valt de forse groei van diverse kruiden op. De bezoekersgids over de abdijtuin zit bij de gekregen documentatie. Er rest geen tijd meer om hier lang stil te staan.

    Na het bezoek genieten we nog van een drankje in het tegenover liggend café-restaurant “Le Moulin de l’Abbaye”, een vroegere watermolen op de Dijle. De meesten bestellen het streekbier “Triple de Villers”, gebrouwen te Melle! We waren toe aan een verfrissing op deze zomerse dag.

    Op de terugreis kondigde voorzitter Lionel Vandenberghe voor volgend jaar de reis naar de Westhoek “achter het front van 14-18” aan.

     

     

    FOTO’S

    Middelpunt van België

    Idem

    Waals Parlement

    Plenaire zaal Waals Parlement

    Tijdsmonument op de Grognon

    Maria van Bourgondië

    Vleeshuis

    Theater

    Belfort



















    26-06-2013, 00:27 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERVOLG 1

    VERVOLG  1

    Bij de slak, mascotte van Namen

    Detail

    St. Jan de Doper kerk

    Museum Felicien Rops

    De barokke St. Loup kerk

    Interieur

    Jules en Miel

    Miel

    Naar St. Aubain. Er vallen een paar spatten, maar meer is het niet.



















    26-06-2013, 00:24 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERVOLG 2

    VERVOLG   2

    Interieur , koepel

    Marmer

    Provinciegebouw, vroeger bisschoppelijk paleis

    Namourette

    Groot semanarie

    Toren St. Aubain

    Panorama:  Maas naar het noord-oosten. In ’t midden het Waals parlement. De oude stad ligt verscholen naar de linker kant.

    Maas naar de kant van Dinant. Het eilandje in ’t midden is nu een natuurreservaat; vroeger militair gebied.

    Miel geeft uitleg



















    26-06-2013, 00:20 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERVOLG 3

    VERVOLG   3

    We bewonderen het panorama

    Nog eens ’t Waals parlement

    De “Biémutrés”, de Naamse snoepjes.

    Miel geeft de inleiding te Villers-la-Ville

    Ons gezelschap op stap

    Idem

    Embleem

    Gebouw

    Kerk



















    26-06-2013, 00:16 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    25-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERVOLG 4

     

    VERVOLG  4

    Kerk

    Zijbeuk

    Voorste gedeelte

    Rest dakgewelf

    Achterste gedeelte kerk

    Miel over geeft uitleg over gotische kathedralen

    Idem; muren van 23 m

    De Dijle stroomt grotendeels overwelfd

    Aan het achterste gedeelte van het café-restaurant “Le Moulin de l’Abbaye” is de plaats van de watermolen nog goed te zien.

     

     

     

     

    MEER:

    Vorige Jaaruitstappen:

    Maastricht: klik in de rechterkolom op (02-07/08-07-2012)

    Zwalm: (27-06/03-07-2011)

    Keulen: (28-06/04-07-2010)

    Antwerpen – Noord : (22-06/28-06- 2009 2009)

     

    Nog een paar andere activiteiten met het Davidsfonds Halle: vul bij Zoeken (links boven op de blog) in: Davidsfonds.



















    25-06-2013, 23:49 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    Archief per week
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 02/05-08/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005
  • 04/04-10/04 2005
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Hebt u een vraag of opmerking druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!