Bereiding: Aardappelen in de schil koken en pellen en in blokjes snijden. De kersttomaatjes in de helft snijden en de courgettes in fijne reepjes. Alle benodigdheden voor de dressing mengen. De sla wassen en drogen. Leg de sla eerst op een grote platte schaal. Meng de aardappelen met de kaasblokjes en de tomaatjes en de courgettereepjes en leg alles op de sla en overgiet met de dressing. Snij de pijpajuintjes fijn en schik op de aardappelsalade. Dien op !
Nodig: ( 4 pers. ) 4 tomaten 1 bakje champignons olijfolie 1 grote ui in ringen gesneden 1 teentje knoflook 250gram spekblokjes (gerookt) peper en zout.
Bereiding: Laat de pan goed warm worden en doe er de olijfolie in. Doe er de in stukjes gesneden tomaten bij en het bakje champignons en laat goed bakken. Doe er de uienringen bij en de knoflook en ook de spekblokjes en laat het geheel goed bakken. Breng op smaak met peper en zout.