Maak de sjalotjes en de knoflook schoon en hak alles fijn samen met de kruiden. Roer de yoghurt erdoor. Versier met de citroenschil en een beetje overgehouden stengeltjes bieslook.
Geef er rauwkost bij zoals staafjes wortelen,bloemkool roosjes ,stukjes komkommer en radijsjes.
Bereiding: De oven verwarmen op 180 graden. Hak de 80 gram walnoten fijn in de keukenmachine. Klop de boter samen met de kristalsuiker zacht en luchtig. Spatel de gezeefde bloem en vanillesuiker en de fijngehakte noten door het boter kristalmengsel. Laat het deeg afkoelen in de frigo. Neem 2 koffielepels en maak 24 balletjes van het deeg. Plaats de balletjes op een bakplaat en duw ze plat. Leg op ieder koekje een halve walnoot. Bak de koekjes 15 minuten in de oven . Neem de plaat uit de oven en laat de koekjes afkoelen op de bakplaat.