Smelt de boter in een pan. Voeg er de ui en de bacon en de champignons toe tot de ui glazig is. Voeg er de peterselie,de wortel en de bleekselderij en de laulierbladen aan toe en roer goed door elkaar.
Laat het runds en varkensvlees in een aparte pan met boter mooi bruinen en voeg toe aan het groentenmengsel.
Voeg er de wijn en de tomaten aan toe. Kruid met peper en zout. Laat het geheel een uur zachtjes stoven met het deksel op de pan. Dien op met een lekkere pasta. Smakelijk!
Nodig: (4 pers.) 4 moten vis (zoals zalm,kabeljauw,lotte, schelvis of wijting.) 2 preien 4 wortelen 1 selder 1ajuin 1sjalot teentje look 250 gram champignons boter witte wijn (sec) 1 glas Voor de garnituur: tomaat,garnalen peterselie en wortel.
Bereiding: Groenten fijnsnijden en stoven in de boter. Blussen met een glas droge witte wijn. Leg de moten vis op ingeboterde folie,kruid met peper en zout. Verdeel daarop het groentenmengsel,leg er een schijfje citroen op en een takje peterselie. Vouw de pakketjes toe en laat in 15 minuten gaar worden in de oven.(240 graden) Versier met de garnituur. Dien op met drooggekookte rijst.