De Keuken Prinses
Inhoud blog
  • Sangria
  • Suikerwafels
  • Nieuwjaarswafeltjes
  • Geflambeerde scampi's met pikante roomsaus
  • Hertenragout in portosaus
  • Advocaat-ananastaart
  • Stamppot van chinese kool.
  • Chocoladepasta
  • Appelen met peperkoekvulling.
  • Laagjesschotel van kabeljauw ,parmaham en venkel.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Laatste commentaren
  • Lieve groetjes van uit De Klinge (Lana & Pip)
        op Nieuwjaarswafeltjes
  • ppjes en nog wat link naar onze wandelingen (georges)
        op Vleesragout 4pers.
  • Avondgroetjes. Nog even komen bijlezen. (Mandy)
        op Vispakketje met fijne groenten.
  • Prettig eindejaar ! (Mandy)
        op Avocadomousse met ansjovis.
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge ( een dorpje aan de grens ) (Lana & Pip & Eddy)
        op Borrelhapjes: Kaasballetjes
  • Foto
    Foto
    Foto
    De Keuken Prinses
    Alles voor de keuken
    12-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sangria
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    rode wijn(1 fles)
    Fanta citroen(1 flesje)
    1klein glaasje witte martini
    1 klein glaasje witte rhum
    1 scheut triple sec
    1 scheut liquer 43
    4 eetlepels witte suiker
    snufje kaneel
    enkele schijfjes appelsien
    stukjes peer
    stukjesperzik
    enkele schijfjes citroen

    Doe alles in een grote karaf  en meng goed en doe er enkele ijsblokjes bij en laat een uurtje rusten in de frigo.
    Dien ijskoud op.
                                      

    12-06-2010 om 16:33 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suikerwafels
    Benodigdheden      ( voor 1,5 kg. wafels.)

    750 gr. zelfrijzende bloem
    270ml. lauwe melk
    40 gr. verse gist
    3 eieren en 2 eierdooiers
    15 gr. zout.
    1 zakje vanillesuiker
    400 gr. Zachte boereboter
    500 gr. parelsuiker


    Bereiding

    Meng de bloem met de melk en de verse gist en vanillesuiker en de eieren en eidooiers,voeg er ook het zout aan toe.
    Laat het deeg 1/2 uur rusten.
    Meng er nu de boter onder en laatst de parelsuiker.
    Laat nog eens 15 minuten rusten.
    Maak balletjes van het deeg.
    Verwarm het wafelijzer voor en begin bakken.


    Smakelijk!

    28-12-2009 om 10:09 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaarswafeltjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    1 kg. bloem
    1kg.fijne kristalsuiker
    7 hele eieren
    500 gr. margarine(smelten)
    1 snufje kaneel
    1 klein glaasje cognac



    Alles goed mengen tot een homogeen deeg.

    Dit deeg èèn nacht laten rusten in de koelkast.

    S'anderendaags langwerpige rolletjes maken met de hand en goudgeel bakken.

    Goed voor zo'n 80 tal wafeltjes.(naargelang de grootte)

    Bakken in wafelijzer met fijne ruitjes.

    In een metalen doos kunnen deze wafeltjes goed bewaard worden.

    eet smakelijk!!!!

     






    27-12-2009 om 22:36 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (12 Stemmen)
    » Reageer (3)
    20-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geflambeerde scampi's met pikante roomsaus
    Nodig:
    6 diepgevroren scampi's per persoon
    groentebouillon
    4 eetlepels tomatenketchup
    1 eetlepel kerriepoeder
    1/4 liter room
    peper en zout
    boter
    cognac
    peterselie
    Bereiding:
    Kook de rauwe ongepelde scampi's 15 minuten in groentebouillon gaar.
    De gekookte scampi's pellen.
    Bak de scampi's even in de boter en flambeer met cognac.
    Neem ze uit de pan en houd ze warm.
    Breng intussen al roerend de ketchup in de pan ,het kerriepoeder ,peper en zout.
    Neem de pan van het vuur en voeg er de room bij.
    Laat nu onder goed roeren nog eens goed inkoken.
    Voeg de fijngehakte peterselie toe.

    Schik de scampi's op een bord en overgiet met de saus.




                                  Opdienen met stokbrood of rijst.

    20-12-2009 om 10:33 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hertenragout in portosaus
    Nodig:                      (6 pers.)
    50gram boter
    1teentje knoflook
    1 lepel mosterd
    1kg. hertenragout
    1 glas rode porto
    1 glas water
    1 blokje kruidenbouillon
    10 witte peperbolletjes
    2 blaadjes laulier
    150 gram veenbessen in siroop
    200 ml. room
    grote ui
    200 gram gerookte spekblokjes

    Bereiding:


    Bak de hertenragout goudbruin aan in de boter. samen met de spekblokjes.
    Voeg de fijngesneden ui,het teentje knoflook,de mosterd,de peperbolletjes,het bouillonblokje,het glas water en de rode porto erbij en ook de laulierblaadjes.
    Deksel op de pan en laat stoven tot het gaar is.
    Voeg er voor het opdienen de room en de veenbessen bij.
      



        Lekker met kroketjes en een krulsla.


    20-12-2009 om 10:27 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (15 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocaat-ananastaart
    Nodig:
    Voor het deeg:
    4 eieren
    125 gram suiker
    125 gram bloem +1 klp bakpoeder

    Voor de siroop:
    1/2 l. ananassap(doos van 10 schijven)
    1 tot 2 lps suiker
    3 lepels cointreau of kirsch 
                                   
    Voor de afwerking:
    slagroom 1/4 l.+ 4 lps suiker
    6 schijven ananas
    geroosterde amandelschilfers
    advocaat
    2 kiwi's

    Werkwijze:
    Bak met de biscuitdeeg een savooise koek( oven 20 à 30 minuten op 180 graden)
    Laat intussen het ananassap en de suiker koken tot een lichte siroop en voeg er de cointreau of de kirsch bij.
    Snijd de ananasschijven in stukjes en laat ze met 2 lps suiker koken tot een confituurachtige massa en laat afkoelen.
    Wanneer de savooise koek uit de oven is en afgkoeld snijdt u ze horizontaal in 2.
    Doordrenk de beide helften met siroop.
    Breng op de onderste helft een laagje slagroom.
    Daarop de stukjes ananas en opnieuw een laagje slagroom.
    Leg de tweede helft erop.
    Werk de zijkanten af met  slagroom en amandelschilfers.
    Werk de bovenkant van de taart af met advocaat en de kiwi's.
    Bedek de schijfjes kiwi lichtjes met een beetje siroop.
    Garneer de taart met toefjes slagroom.


    (taartvorm gebruiken van 24 of 26 cm. diameter =voor 6 tot 8 pers.)

    10-09-2009 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stamppot van chinese kool.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    1 chinese kool
    2 kg. aardappelen
    water
    2 bouillonblokjes
    boter
    peper en zout.

    Bereiding:
    Schil de aardappelen en zet ze onder water en laat koken tot ze gaar zijn en giet ze af.
    Maak de chinese kool schoon en snij in stukken en stoof in de boter tot hij gaar is samen met de bouillonblokjes en peper en zout.
    Doe de gare kool samen bij de aardappelen en maak fijn met de stamper.



                                             Dien op met een gebakken kippenbout.

    09-09-2009 om 19:46 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chocoladepasta

            Nodig:

    125 gram fijne kristalsuiker
    Halve tas melk
    80 gram boter
    50 gram fondantchocolade
    1 losgeklopt ei

    Werkwijze:

    Laat ( au bain marie) de chocolade,de suiker en de boter smelten.
    Voeg er de halve tas kokende melk aan toe.
    Mix dit mengsel een halve minuut met de mixer.
    Voeg er een losgeklopt ei aan toe en mix het geheel nog een minuut.
    Giet dit mengsel over in bokalen en sluit af en laat opstijven in de frigo.
    Deze chocoladepasta kan een week bewaren. 



                                                        mmmmmm  overheerlijk!

    18-08-2009 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Appelen met peperkoekvulling.
    Nodig: 4 pers.
    4 appelen
    150 gr peperkoek
    20 gr abrikozenconfituur
    40 gr rozijnen
    60 gr honing
    2 eetl pineau de charentes
    40 gr boter
    4 bolletjes vanilleijs

    Bereiding
    De appelen wassen en het hoedje er af snijden en uithollen zonder de onderkant te beschadigen.
    Mix de peperkoek ,de honing en de pineau de charentes en de confituur tot een homogeen deeg.
    Voeg er ook de rozijnen bij.
    Vul met het deeg de appelen op en leg er de hoedjes ook terug op.
    Leg de appelen op een beboterde ovenschaal en bak ze gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180 gr.

    De appelen op een bord lauw serveren met een bol vanilleijs erbij!

    SMAKELIJK.   

    22-02-2009 om 16:37 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laagjesschotel van kabeljauw ,parmaham en venkel.
    Nodig:                                                                            
    4 mooie kabeljauwfilets
    1 grote venkelknol
    4 fijne sneden parmaham
    150 gram roomkaas
    1 1/2 dl.witte wijn (sec)
    50 gram boter
    zout en peper
    Citroensap

    Bereiding:
    De kabeljauwfilets inwrijven met peper en zout en besprenkelen met citroensap en 1/2 uurtje lataten intrekken.
    Maak de venkelknol schoon en snijd in dunne plakken.
    Beboter een ovenschaal en vul in laagjes visfilet, sneden parmaham en plakken venkel.
    Roer de roomkaas los en verdeel over de schotel en giet er de witte wijn over.
    Bedek de schotel met aluminiumfolie en laat in een voorverwarmde oven op 180 graden garen.
    In een 40 tal minuten.
    Haal uit de oven en dien op met aardappelpuree.
     

                       SMAKELIJK!!
    (4 pers.)




     

    22-02-2009 om 16:36 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardappelovenschotel met gegratineerd witloof
    Nodig:
    1 ui
    1 eetlepel olie
    250 gram aardappelen
    2 stronken witloof
    1 eetlepel citroensap
    250 gram zure room
    1/8 liter melk
    peper en zout

    Bereiding:

    De ui pellen en fijnsnijden en stoven in de pan met de olie.
    Schil de aardappelen en snij ze in schijfjes en voeg ze bij de gestoofde ui en laat ze een 10 tal minuten meestoven.
    Witloof in 4 snijden en met het citroensap besprenkelen.
    Leg in een grote ingevette ovenschaal afwisselend een laagje witloof en een laagje aardappelschijfjes.
    Roer in een kommetje de zure room,melk en peper en zout goed door elkaar .
    Giet dit mengsel over de groenten en bak in een voorverwarmde oven op 160 graden een 20 tot 30 tal minuten.

                                           SMAKELIJK.
    (4 pers.)

    13-01-2009 om 13:58 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vleesragout 4pers.
    Nodig:  60 gram boter
                1 ui fijngesnipperd
                60 gram bacon
                100 gram champignons
                 4 eetlepels fijngesneden peterselie
                4 eetlepels bleekselderij fijngesneden
                 4 eetlepels wortelen fijngesneden
                 2 laurierbladen
                 300 gram rundsvlees in blokjes
                 300 varkensvlees in blokjes
                 4 dl rode wijn
                 1 klein blik gepelde tomaten
                 peper en zout
               Bereiding:

               Smelt de boter in een pan.
                Voeg er de ui en de bacon en de champignons toe tot de ui glazig is.
                Voeg er de peterselie,de wortel en de bleekselderij en de laulierbladen aan toe en roer goed door elkaar.     
                
                Laat het runds en varkensvlees in een aparte pan met boter mooi  bruinen en voeg toe aan het groentenmengsel.
         
                Voeg er de wijn en de tomaten aan toe.
                 Kruid met peper en zout.
                 Laat het geheel een uur zachtjes stoven met het deksel op de pan.                                                                                                                            
    Dien op met een lekkere pasta.
                                     Smakelijk!
                

    09-01-2009 om 21:04 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (1)
    08-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vispakketje met fijne groenten.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:       (4 pers.)
    4 moten vis (zoals zalm,kabeljauw,lotte, schelvis of wijting.)
    2 preien
    4 wortelen
    1 selder
    1ajuin
    1sjalot
    teentje look
    250 gram champignons
    boter
    witte wijn (sec) 1 glas
    Voor de garnituur:
    tomaat,garnalen peterselie en wortel.

    Bereiding:
    Groenten fijnsnijden en stoven in de boter.
    Blussen met een glas droge witte wijn.
    Leg de moten vis op ingeboterde folie,kruid met peper en zout.
    Verdeel daarop het groentenmengsel,leg er een schijfje citroen op en een takje peterselie.
    Vouw de pakketjes toe en laat in 15 minuten gaar worden in de oven.(240 graden) 
    Versier met de garnituur.
    Dien op met drooggekookte rijst.

    08-01-2009 om 18:18 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    » Reageer (1)
    04-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.forellen in champignonsaus.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Benodigdheden:
    4 schoongemaakte forellen
    peper en zout
    2 uien
    1 teentje knoflook
    125 gr. champignons
    1eetlepel margarine
    1/8 liter witte wijn
    sap van 1/4 citroen
    125 gr. magere platte kaas           

    Bereiding:
    Spoel de forellen van binnen en van buiten goed af en droog ze met keukenpapier.
    Smeer ze van binnen en van buiten in met peper en zout,schil de uien en de knoflook,en hak fijn.Borstel de champignons,was ze en snijd in plakjes.
    Vet een grote bakpan in met de margarine,leg de uien ,de knoflook en de champignons op de bodem en daarop de forellen.
    Giet hier de wijn en citroensap over en stoof met gesloten deksel de vis 20 minuten op een zacht vuur.
    Leg de forellen daarna op een voorverwarmde schotel.
    Roer de platte kaas door het visvocht.
    Breng even op temperatuur en breng daarna op smaak.
    Giet de saus nu over de forellen.
    Lekker met aardappelpuree en een frisse sla erbij.
    Eet smakelijk!

    04-01-2009 om 16:48 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Farfalle met spek en courgettes.
    2pers.

    Nodig :

    2 tomaten -1/2 teentje look-1 courgette-250 cl.
    room-cayennepeper-zout-laulier-thijm-1 grote halve ui-2 dikke sneden rookspek-olijfolie en geraspte parmezaan- boter 50 gram.
    Werkwijze:

    Bak de in blokjes gesneden spek in de pan met boter en zet dan even opzij.
    Hak de ui en de look fijn en snij de courgette in stukjes;
    Laat een 10 tal minuten stoven op een klein vuurtje.
    Kruid met de cayennepeper,zout, laulier en de thijm.
    Voeg er de tomaten bij ook  in blokjes gesneden.
    Laat nog een 10 tal minuutjes verder sudderen.
    Voeg er de spekblokjes bij en ook de room.
    Houd  warm zonder nog te laten koken.
    Kook de farfalle(pasta) gaar a la dente.
    Dien de pasta op in voorverwarmde borden.
    Overgiet met de courgettesaus en bestrooi met geraspte parmesaan.
    Dien goed warm op.



                                                    SMAKELIJK!!


    04-01-2009 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    31-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avocadomousse met ansjovis.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    10ansjovisjesrolletjes.
    2 eetlepels citroensap
    2avocados
    2 eetlepels kappertjes
    2 eetlepels peterselie

    Bereiding:
    Snij de avocados in de lengte doormidden en verwijder de pitten.
    Haal er het vruchtvlees voorzichtig uit met een lepel en besprenkel het met citroensap om verkleuring te voorkomen.
    Pureer de avocados met 6 ansjovisjes en meng er de kappertjes in.
    Vul de puree terug op in de schil van de avocados.
    Plaats een toefje peterselie erop en de overige rolletjes ansjovis als garnering op de avocados.
    Dien op met stokbrood of geroosterde sneden brood.

    31-12-2008 om 16:10 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (1)
    29-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aperitief
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is het moment om eens een lekker drankje te bereiden voor de feestdagen.



    Benodigdheden:

    1 fles rosè  wijn
    1,5 dl.witte rum
    2 lepels fijne kristalsuiker
    2 lepels honing
    1/5dl. cointreau

    Bereiding:
    1 scheutje rosè verwarmen met de suiker en de honig (laten smelten)
    De rest van de ingredienten toevoegen en laten afkoelen in de frigo.



    Heel makkelijk maken,maar een heel lekkere aperitief.


    Deze hoeveelheid is voor ongeveer 10 glaasjes.

    gezondheid!!!!

    29-12-2008 om 12:54 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asperges met Hollandaise saus.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:(4 pers.)
    2 kg. witte asperges
    1snuifje zout
    1snuifje suiker
    1 eetlepel boter

    Voor de saus:
    125 gram boter
    2 eierdooiers
    2eetl. lauw water
    1 klp. citroensap
    zout en  cayennepeper
    1/2 dl.slagroom

    Bereiding:
    De asperges schillen en de houtige uiteinden verwijderen.
    Een hoge kom vullen met water, zout ,suiker en boter en breng aan de kook.
    De asperges samenbinden in 4 pakketjes met keukentouw en laten koken in de kom met deksel op tot ze gaar zijn (ongeveer10 -15 minuten)


    Saus:
    Laat de boter op een laag vuur smelten (niet laten bruin worden)
    Schep het schuim eraf en laat afkoelen.
    Doe de dooiers met het lauw water in een schaal en roer ze (au bain marie) tot een schuimige creme.
    Voeg er de afgekoelde boter druppelsgewijs bij.
    als de eierdooiermassa begint te dikken kun je er vervolgens verder in een dun straaltje bijgieten.
    Blijf hierbij voortdurend roeren zodat de creme niet gaat schiften.
    Breng op smaak met citroensap zout en cayennepeper en laat iets afkoelen.
    Voeg er de halfstijf opgeklopte room voorzichtig bij.
    Laat de asperges uitlekken en schik op warme borden en overgiet de lauwwarme saus.
    Geef er gekookte aardappelen bij.

                                                       Heerlijk!!

    29-12-2008 om 12:41 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borrelhapjes: Kaasballetjes
    Nodig:
    150 gram boter
    100 gram geraspte oude kaas
    250 gram zelfrijzend bakmeel
    1 ei
    peper en zout

    Bereiding:
    Maak een deegje van de boter,kaas,zelfrijzend bakmeel,ei en peper en zout.
    Vorm er kleine balletjes van.
    Leg ze op een met bakpapier belegde bakvorm.
    Zet ze in een hete oven (200 graden) een 20 tal minuten .
      

    Dien op bij het aperitief.

    27-12-2008 om 10:05 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (1)
    26-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tongfilets met basilicum en tomaat.
    Nodig: (4 pers.)
    -----------------
    8 tongfilets
    1 ui
    4tomaten
    1 teentje knoflook
    50gram boter
    basilicum
    thijm
    scheutje  witte wijn

    Bereiding:
    ----------
    Snij de ui fijn en pel de tomaten en snij ook fijn.
    Laat de boter smelten en stoof er de ui in ,voeg er de tomaten bij en de kruiden en het teentje knoflook.
    Voeg wat water en een scheut witte wijn bij en leg  de opgerolde tongfilets op het tomaten uien mengsel.
    Doe het deksel op de pan en laat 10 minuutjes voorzichtig sudderen.
                             
                             Lekker met roosjes aardappelpuree.                                        

    26-12-2008 om 09:51 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)


    Archief per week
  • 07/06-13/06 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Een interessant adres?


    Foto

    Nieuws VRT NWS
  • Zaak van Luigi Mangione verhuist naar federale niveau in VS, minister van Justitie wil doodstraf
  • Wordt ook tweede editie van beruchte Fyre Festival een flop? Organisatie ruim maand voor aangekondigde start op zoek naar nieuwe locatie
  • Privévastgoed schenken tegen nultarief: moet Vlaamse gunstregeling voor familiebedrijven op de schop?
  • Gent ontwaakt met "Vlam Gods": brandweer plaatst vurige panelen om nieuwe rekruten te lokken
  • Strand voor casino in Middelkerke eindelijk weer schoon: 'beach cleaner' ruimt 8 ton steenpuin
  • Ryan Gosling speelt hoofdrol in nieuwe 'Star Wars', 50 jaar na eerste film
  • Van uitgebreide vertrekhal tot park: Brussels Airport investeert half miljard euro om passagiersgroei op te vangen
  • 'Mariamysterie' in Boezinge: wie zet Mariabeelden ondersteboven?
  • Politie pakt 17-jarigen op voor roekeloos rijden onder invloed van lachgas in Willebroek: "Bestuurder op blote voeten gaf verwarde indruk"
  • Minstens 38 doden bij Amerikaanse luchtaanvallen op oliehaven in Jemen

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!