De Keuken Prinses
Inhoud blog
  • Sangria
  • Suikerwafels
  • Nieuwjaarswafeltjes
  • Geflambeerde scampi's met pikante roomsaus
  • Hertenragout in portosaus
  • Advocaat-ananastaart
  • Stamppot van chinese kool.
  • Chocoladepasta
  • Appelen met peperkoekvulling.
  • Laagjesschotel van kabeljauw ,parmaham en venkel.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Laatste commentaren
  • Lieve groetjes van uit De Klinge (Lana & Pip)
        op Nieuwjaarswafeltjes
  • ppjes en nog wat link naar onze wandelingen (georges)
        op Vleesragout 4pers.
  • Avondgroetjes. Nog even komen bijlezen. (Mandy)
        op Vispakketje met fijne groenten.
  • Prettig eindejaar ! (Mandy)
        op Avocadomousse met ansjovis.
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge ( een dorpje aan de grens ) (Lana & Pip & Eddy)
        op Borrelhapjes: Kaasballetjes
  • Foto
    Foto
    Foto
    De Keuken Prinses
    Alles voor de keuken
    31-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avocadomousse met ansjovis.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    10ansjovisjesrolletjes.
    2 eetlepels citroensap
    2avocados
    2 eetlepels kappertjes
    2 eetlepels peterselie

    Bereiding:
    Snij de avocados in de lengte doormidden en verwijder de pitten.
    Haal er het vruchtvlees voorzichtig uit met een lepel en besprenkel het met citroensap om verkleuring te voorkomen.
    Pureer de avocados met 6 ansjovisjes en meng er de kappertjes in.
    Vul de puree terug op in de schil van de avocados.
    Plaats een toefje peterselie erop en de overige rolletjes ansjovis als garnering op de avocados.
    Dien op met stokbrood of geroosterde sneden brood.

    31-12-2008 om 16:10 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (1)
    29-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aperitief
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is het moment om eens een lekker drankje te bereiden voor de feestdagen.



    Benodigdheden:

    1 fles rosè  wijn
    1,5 dl.witte rum
    2 lepels fijne kristalsuiker
    2 lepels honing
    1/5dl. cointreau

    Bereiding:
    1 scheutje rosè verwarmen met de suiker en de honig (laten smelten)
    De rest van de ingredienten toevoegen en laten afkoelen in de frigo.



    Heel makkelijk maken,maar een heel lekkere aperitief.


    Deze hoeveelheid is voor ongeveer 10 glaasjes.

    gezondheid!!!!

    29-12-2008 om 12:54 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asperges met Hollandaise saus.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:(4 pers.)
    2 kg. witte asperges
    1snuifje zout
    1snuifje suiker
    1 eetlepel boter

    Voor de saus:
    125 gram boter
    2 eierdooiers
    2eetl. lauw water
    1 klp. citroensap
    zout en  cayennepeper
    1/2 dl.slagroom

    Bereiding:
    De asperges schillen en de houtige uiteinden verwijderen.
    Een hoge kom vullen met water, zout ,suiker en boter en breng aan de kook.
    De asperges samenbinden in 4 pakketjes met keukentouw en laten koken in de kom met deksel op tot ze gaar zijn (ongeveer10 -15 minuten)


    Saus:
    Laat de boter op een laag vuur smelten (niet laten bruin worden)
    Schep het schuim eraf en laat afkoelen.
    Doe de dooiers met het lauw water in een schaal en roer ze (au bain marie) tot een schuimige creme.
    Voeg er de afgekoelde boter druppelsgewijs bij.
    als de eierdooiermassa begint te dikken kun je er vervolgens verder in een dun straaltje bijgieten.
    Blijf hierbij voortdurend roeren zodat de creme niet gaat schiften.
    Breng op smaak met citroensap zout en cayennepeper en laat iets afkoelen.
    Voeg er de halfstijf opgeklopte room voorzichtig bij.
    Laat de asperges uitlekken en schik op warme borden en overgiet de lauwwarme saus.
    Geef er gekookte aardappelen bij.

                                                       Heerlijk!!

    29-12-2008 om 12:41 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borrelhapjes: Kaasballetjes
    Nodig:
    150 gram boter
    100 gram geraspte oude kaas
    250 gram zelfrijzend bakmeel
    1 ei
    peper en zout

    Bereiding:
    Maak een deegje van de boter,kaas,zelfrijzend bakmeel,ei en peper en zout.
    Vorm er kleine balletjes van.
    Leg ze op een met bakpapier belegde bakvorm.
    Zet ze in een hete oven (200 graden) een 20 tal minuten .
      

    Dien op bij het aperitief.

    27-12-2008 om 10:05 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (1)
    26-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tongfilets met basilicum en tomaat.
    Nodig: (4 pers.)
    -----------------
    8 tongfilets
    1 ui
    4tomaten
    1 teentje knoflook
    50gram boter
    basilicum
    thijm
    scheutje  witte wijn

    Bereiding:
    ----------
    Snij de ui fijn en pel de tomaten en snij ook fijn.
    Laat de boter smelten en stoof er de ui in ,voeg er de tomaten bij en de kruiden en het teentje knoflook.
    Voeg wat water en een scheut witte wijn bij en leg  de opgerolde tongfilets op het tomaten uien mengsel.
    Doe het deksel op de pan en laat 10 minuutjes voorzichtig sudderen.
                             
                             Lekker met roosjes aardappelpuree.                                        

    26-12-2008 om 09:51 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwartels met roquefortsaus.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen  (4 pers)Nodig:100 gram roomkaas
                          100 gram gemalen pistachenoten
                          100 gram roquefortkaas
                          8 kwartels
                          1 lepel boter
                          peper en zout
                         1 glaasje cognac
                         1,5 dl room
                         enkele takjes bieslook

    Bereiding:

    Maak een mengsel van de roomkaas de gemalen noten en de roquefort.
    De kwartels opvullen met dit mengsel.
    Braad ze in de boter en kruid met peper en zout.
    Flambeer ze met de cognac en laat ze gaar worden.
    Haal de kwartels uit de pan.Meng de room met de braadjus en werk de saus af met de fijngesneden bieslook.



    Dien op met aarappelqroquetjes en sla.
     Smakelijk!!

    25-12-2008 om 15:11 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (1)
    23-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Venkelroomsoep.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen        Nodig:
    1 venkelknol
    10 dl. water
    40 gram boter
    40 gram bloem
    15 dl. bouillon
    1 eetlepel basilicum(fijngehakt)
    peper en zout
    1 dl. room
    1 cl. sherry

    Bereiding:
    Maak de venkel schoon en kook in gezouten water in ongeveer 20 minuten.
    Snij de stelen van de venkelknol in kleine stukjes.
    Smelt de boter voeg er de bloem bij en voeg er al roerende het vocht van de venkel en 2 bouillonblokjes bij.
    Breng de soep op smaak met de basilicum.
    Doe er de fijngesneden venkelsteeltjes bij de room en het scheutje sherry.

    Serveer de soep met stukjes stokbrood.
     

                                            SMAKELIJK  ETEN.

    23-12-2008 om 21:44 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VROLIJK KERSTFEEST
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borrelhapje.



    VISBALLETJES
    °°°°°°°°°°°°°°°°°°
    15 tal stuks
    Nodig:
    250 gr visfilets
    2 sneden oud brood
    1 eetl fijngesneden ui
    1 eetl fijngesneden peterselie
    2 eieren
    25 gr boter
    peper,zout, muskaatnoot
    paneermeel

    Bereiding:
    Stoof de ui zacht in de boter en neem van het vuur  ,doe er de gaargekookte fijngemaakte visfilets bij,de verkruimelde oude sneden brood de fijngesneden peterselie ,peper,zout,muskaatnoot en 1 ei
    Meng alles tot een homogeen geheel en vorm er balletjes van,klop het andere ei los met een beetje water en wentel de visballetjes erdoor en rol ze daarna door het paneermeel.
    Bak de balletjes in heet frituurvet en dien ze op. 




    12-12-2008 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kipfilets met zonnebloempitten.
    Nodig:        4 personen.
    4 kipfilets (150 gr elk)
    2 bosjes pijpajuin
    25 gr boter
    120 gr zonnebloempitten
    2 teentjes knoflook
    2 eieren
    cayennepeper en zout

    Bereiding:
    Maak de pijpajuin schoon en snij ze in stukjes en laat ze blancheren in zoutwater( 4 min.)
    Laat ze uitlekken.
    Vet een vuurvaste schaal in met boter en leg de pijpajuin op de bodem van de schaal.
    Wrijf de kipfilets n met de cayennepeper en het zout.
    Doe boter in een pan en bak er de kipfilets goudbruin in .
    Haal het vlees uit de pan en leg ze in de vuurvaste schaal op de pijpajuin.
    Maal de zonnebloempitten en laat 2 eetlepels op zijn geheel.
    Doe de gemalen pitten in een kom en doe er de geperste knoflookteentjes bij;
    Scheid de eieren in de dooiers en eiwitten.
    Roer de dooiers door de gemalen pitten.
    Klop de eiwitten stijf en doe dit ook bij het mengsel van de pitten en voeg er zout en cayennepeper aan toe naar smaak.
    Bestrijk de filets met dit mengsel en beleg er de filet mee;
    Strooi er de overige pitten op en zet de schaal 10 tot 15 minuten in de oven op 150 graden;
      


    Opdienen met croqetjes en een frisse salade!



    SMAKELIJK!

    25-10-2008 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dessert van bananen.
            Nodig:
     5 rijpe bananen
     3 eiwitten   
     2 zakjes vanillesuiker
     ( eventueel wat rhum om te flamberen
       

    Bereiding:

    Pel de bananen en maak er een fijn van met een vork.
    Klop de eiwitten stijf en roer er de fijngemaakte banaan door.
    Snij de andere bananen in de lengte door.
    Beboter een vuurvaste vorm en leg er de halve bananen in.
    Beleg met het eiwitmengsel en strooi er de zakjes vanillesuiker over.
    Zet de schotel in een voorverwarmde oven (180 GR.) tot het eiwit mooi bruin wordt.
    Neem uit en oven en flambeer eventueel met de rhum.
      

    Makkelijk receptje en lekker en je kunt er gemakkelijk je rijpe bananen mee verwerken!

     

    10-10-2008 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witloof-paprikasalade
         Nodig 4pers

    4 stronkjes witloof,1 gele paprika en een rode.
    4 eetlepels mayonaise
    peper en zout


    Bereiding:
    Maak het witloof schoon en was de paprikas en doe er de pitjes uit.
    Snij de groentjes fijn en doe ze in een kom.
    Bestrooi met peper en zout.
    Doe er de mayonaise op en meng alles goed door elkaar.

    20-02-2008 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardappelstoofpotje
                     Nodig voor 4 pers.
      600 gram mager varkensvlees in blokjes gesneden
    3 wortelen
    3uien
    6 aardappelen
    1 kruidentuiltje
    peper en zout
    25 cl witte wijn (sec)
    1 eetlepel olijfolie

    Bereiding:

    De aardappelen,uien en wortelen schillen,wassen en in stukjes snijden.
    Wrijf een vuurvaste ovenpan in met de olijfolie.
    Doe de groenten en het varkensvlees in laagjes in de stoofpan,bestrooi met peper en zout en doe er het kruidentuiltje bij.
    Bevochtig het geheel met de witte wijn.
    Doe een deksel op de stoofpan en laat in de oven 1,30 u stoven . 

    20-02-2008 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstwensen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Aan iedereen een VROLIJK  KERSTFEEST .

    25-12-2007 om 14:01 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een lekker aperitief
    Voor 4 hoge glazen

    Nodig:

    Bleu curacao likeur   20 cl;
    Jonge jenever            20 cl
    Grand marnier           20 cl
    4 flesjes shweppes ( Ijskoud)


    Vul ieder glas met 5cl genever,bleu curacao 5cl, grand marnier 5cl en vul de glazen verder op met de ijskoude schweppes.




                                                      GEZONDHEID!!

    25-12-2007 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aperitief

      Nodig:     voor 4 glazen  

    Fles schuimwijn (goeie kwaliteit)
    25 cl aardbeienlikeur
    1 bakje bosaardbeitjes
     
    Om het glas te versieren

    4 blaadjes munt
    citroensap
    fijne witte suiker

    Bereiding:

    Neem champagneglazen en wrijf de rand in met citroensap en duw ze in de witte suiker zo bekom je een mooi suikerrandje.

    Ontkurk de mousserende wijn .
    Strooi in ieder glas een paar aardbeien doe er een geutje aardbeienlikeur over en vul verder met de wijn het glas tot op 3 cm van de rand en versier nog elk glas met een blaadje munt.


                                                                      PROOST!!

    25-12-2007 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vleesbroodje.
         Nodig:                                                                          ( 6 personen)

    700 gram kalfsgehakt + 300 gram varkensgehakt
    2-3 beschuiten of 2 sneden brood verkruimeld
    2 hele eieren   + 1 eiwit
    2 sjalotten of een grote ui
    75 gram boter
    laulierblaadje-een takje thijm-zout en peper


    Werkwijze:

    De ajuin fijn hakken en stoven in wat boter.
    De eieren en het eiwit openkloppen en de beschuiten of het brood er in weken.
    Alles mengen met het gehakt en de kruiden toevoegen.
    Vorm met dit mengsel een langwerpig broodje.


    Doe wat boter in de braadslede en bak ongeveer 1 uur in de oven op 225 graden.
    Bedruip nu en dan het vlees terwijl het in de oven staat met braadvocht.
    Bij het uitschakelen van de oven het vlees  nog  een 10 tal minuutjes laten rusten in de oven.


    Lekker met gekookte aardappelen en appelcompote.

    12-11-2007 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taart met aardbeien (geen oven nodig)
    Nodig:    8 personen
    300 gram lange vingers ( boudoirs)
    500 gram aardbeien
    1/2 liter banketbakkersroom
    1 klein potje slagroom
    50 gram suiker
    kirsh
    Bereiding:

    Bekleed de binnenkant van een springvorm met de koekjes die lichtjes in de kirsh gedrenkt werden
    Doe in de vorm een laag banketbakkersroom en een laag koekjes
    Herhaal de bewerking nogmaals
    Plaats een plat bord op het gebak en laat een nacht in de frigo opstijven
    Klop de slagroom stijf met de suiker
    Maak de vorm los en versier de bovenkant met de aardbeien en de slagroom juist voor het opdienen


                                                      SMAKELIJK!!


    25-05-2007 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roerbaksalade van witloof,sjalot en walnoot .
    NODIG:

    5 stonkjes witloof
    2 sjalotjes
    2appelsienen
    150 gram gerookte kipfilet
    2 eetlepels witte wijnazijn
    1/2 klp.mosterd
    1klp.honing
    peper en zout
    2etlps walnootolie
    1 eetlpl olijfolie
    30 gram walnoten
    25 gram rozijnen


    BEREIDING:

    Het witloof schoonmaken en de buitenste blaadjes van de struikjes halen.
    De sjalotjes pellen en fijnsnijden.
    De appelsienen schillen en in plakjes snijden.
    Snijd de kipfilet in blokjes.

    Roer in een kom de mosterd,azijn,honing,peper en zout,en walnootolie tot een dressing.
    De olijfolie verhitten in een wok en hierin de sjalotjes fruiten.
    Voeg er het witloof aan toe en roerbak een 2 tal minuten.

    Schik het warme witloof,de appelsienen,kipfilet,walnoten en rozijnen in een kom,schenk er de dressing over de salade en serveer onmiddelijk.

                                                SMAKELIJK!

    08-04-2007 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesmoorde selderij met geitenkaas
    Nodig:    (4 pers.)

    25 gram boter
    1 bussel selderij in dunne plakjes gesneden
    175 gram halfvette geitenkaas
    4 eetlepels soyaroom
    peper en zout

    Bereiding:
    Verwarm de oven voor op 150 graden.
    Vet een ondiepe ovenschaal lichtjes in met boter.
    Smelt de boter in een pan en laat de plakjes selderij hierin bakken langs weerszijden zo een 2 à3 minuten.
    Voeg 3 à 4 eetlepels water toe en laat afgedekt 5 à 6 minuten pruttelen tot de selderij bijna gaar is en het water bijna verdampt is.
    Haal de pan van het vuur en roer de geitenkaas en de room erdoor.
    Voeg er de peper en het zout bij en doe in de ovenschaal.
    Dek de schaal af met ingevet bakpapier en bak de selderijschotel 10 à 12 minuten in de oven .
    Serveer onmiddelijk

    Geef er lekker stokbrood bij.
     



                                                   Smakelijk!!



    09-02-2007 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)


    Archief per week
  • 07/06-13/06 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Een interessant adres?


    Foto

    Nieuws VRT NWS
  • "Herman was een pionier en een sterfotograaf": Humo-fotograaf Herman Selleslags (86) is overleden
  • Lokale partijen doorbreken het cordon, Vlaams Belang in coalitie in Ranst: "We delen visie over hoe de gemeente bestuurd moet worden"
  • 12 asielzoekers die door Italië naar Albanië waren gebracht, zijn na beslissing van rechter aangekomen in Italië
  • Veel volk op afscheid acteur en comedian Brik Van Dyck in Antwerpen
  • Klachten bij Raad Voor Verkiezingsbetwistingen over stembusgang in Hasselt en Geraardsbergen
  • Belgische onderzoeksschip Belgica ligt al maanden in de haven van Zeebrugge door conflict met uitbater
  • Reeks Palestijnse vlaggen wappert tijdlang op dak van stationsgebouw Brussel-Centraal
  • Oesterbanken waren vroeger ook in de Noordzee een 'hotspot', tot de Engelsen ze in 1870 wegvisten
  • Zwembad Temse ontruimd wegens petroleumgeur
  • Ongeziene stroomstoring zet heel Cuba in het donker: 10 miljoen inwoners getroffen

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!