De Keuken Prinses
Inhoud blog
  • Sangria
  • Suikerwafels
  • Nieuwjaarswafeltjes
  • Geflambeerde scampi's met pikante roomsaus
  • Hertenragout in portosaus
  • Advocaat-ananastaart
  • Stamppot van chinese kool.
  • Chocoladepasta
  • Appelen met peperkoekvulling.
  • Laagjesschotel van kabeljauw ,parmaham en venkel.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Laatste commentaren
  • Lieve groetjes van uit De Klinge (Lana & Pip)
        op Nieuwjaarswafeltjes
  • ppjes en nog wat link naar onze wandelingen (georges)
        op Vleesragout 4pers.
  • Avondgroetjes. Nog even komen bijlezen. (Mandy)
        op Vispakketje met fijne groenten.
  • Prettig eindejaar ! (Mandy)
        op Avocadomousse met ansjovis.
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge ( een dorpje aan de grens ) (Lana & Pip & Eddy)
        op Borrelhapjes: Kaasballetjes
  • Foto
    Foto
    Foto
    De Keuken Prinses
    Alles voor de keuken
    10-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dessert van bananen.
            Nodig:
     5 rijpe bananen
     3 eiwitten   
     2 zakjes vanillesuiker
     ( eventueel wat rhum om te flamberen
       

    Bereiding:

    Pel de bananen en maak er een fijn van met een vork.
    Klop de eiwitten stijf en roer er de fijngemaakte banaan door.
    Snij de andere bananen in de lengte door.
    Beboter een vuurvaste vorm en leg er de halve bananen in.
    Beleg met het eiwitmengsel en strooi er de zakjes vanillesuiker over.
    Zet de schotel in een voorverwarmde oven (180 GR.) tot het eiwit mooi bruin wordt.
    Neem uit en oven en flambeer eventueel met de rhum.
      

    Makkelijk receptje en lekker en je kunt er gemakkelijk je rijpe bananen mee verwerken!

     

    10-10-2008 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witloof-paprikasalade
         Nodig 4pers

    4 stronkjes witloof,1 gele paprika en een rode.
    4 eetlepels mayonaise
    peper en zout


    Bereiding:
    Maak het witloof schoon en was de paprikas en doe er de pitjes uit.
    Snij de groentjes fijn en doe ze in een kom.
    Bestrooi met peper en zout.
    Doe er de mayonaise op en meng alles goed door elkaar.

    20-02-2008 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardappelstoofpotje
                     Nodig voor 4 pers.
      600 gram mager varkensvlees in blokjes gesneden
    3 wortelen
    3uien
    6 aardappelen
    1 kruidentuiltje
    peper en zout
    25 cl witte wijn (sec)
    1 eetlepel olijfolie

    Bereiding:

    De aardappelen,uien en wortelen schillen,wassen en in stukjes snijden.
    Wrijf een vuurvaste ovenpan in met de olijfolie.
    Doe de groenten en het varkensvlees in laagjes in de stoofpan,bestrooi met peper en zout en doe er het kruidentuiltje bij.
    Bevochtig het geheel met de witte wijn.
    Doe een deksel op de stoofpan en laat in de oven 1,30 u stoven . 

    20-02-2008 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstwensen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Aan iedereen een VROLIJK  KERSTFEEST .

    25-12-2007 om 14:01 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een lekker aperitief
    Voor 4 hoge glazen

    Nodig:

    Bleu curacao likeur   20 cl;
    Jonge jenever            20 cl
    Grand marnier           20 cl
    4 flesjes shweppes ( Ijskoud)


    Vul ieder glas met 5cl genever,bleu curacao 5cl, grand marnier 5cl en vul de glazen verder op met de ijskoude schweppes.




                                                      GEZONDHEID!!

    25-12-2007 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aperitief

      Nodig:     voor 4 glazen  

    Fles schuimwijn (goeie kwaliteit)
    25 cl aardbeienlikeur
    1 bakje bosaardbeitjes
     
    Om het glas te versieren

    4 blaadjes munt
    citroensap
    fijne witte suiker

    Bereiding:

    Neem champagneglazen en wrijf de rand in met citroensap en duw ze in de witte suiker zo bekom je een mooi suikerrandje.

    Ontkurk de mousserende wijn .
    Strooi in ieder glas een paar aardbeien doe er een geutje aardbeienlikeur over en vul verder met de wijn het glas tot op 3 cm van de rand en versier nog elk glas met een blaadje munt.


                                                                      PROOST!!

    25-12-2007 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vleesbroodje.
         Nodig:                                                                          ( 6 personen)

    700 gram kalfsgehakt + 300 gram varkensgehakt
    2-3 beschuiten of 2 sneden brood verkruimeld
    2 hele eieren   + 1 eiwit
    2 sjalotten of een grote ui
    75 gram boter
    laulierblaadje-een takje thijm-zout en peper


    Werkwijze:

    De ajuin fijn hakken en stoven in wat boter.
    De eieren en het eiwit openkloppen en de beschuiten of het brood er in weken.
    Alles mengen met het gehakt en de kruiden toevoegen.
    Vorm met dit mengsel een langwerpig broodje.


    Doe wat boter in de braadslede en bak ongeveer 1 uur in de oven op 225 graden.
    Bedruip nu en dan het vlees terwijl het in de oven staat met braadvocht.
    Bij het uitschakelen van de oven het vlees  nog  een 10 tal minuutjes laten rusten in de oven.


    Lekker met gekookte aardappelen en appelcompote.

    12-11-2007 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taart met aardbeien (geen oven nodig)
    Nodig:    8 personen
    300 gram lange vingers ( boudoirs)
    500 gram aardbeien
    1/2 liter banketbakkersroom
    1 klein potje slagroom
    50 gram suiker
    kirsh
    Bereiding:

    Bekleed de binnenkant van een springvorm met de koekjes die lichtjes in de kirsh gedrenkt werden
    Doe in de vorm een laag banketbakkersroom en een laag koekjes
    Herhaal de bewerking nogmaals
    Plaats een plat bord op het gebak en laat een nacht in de frigo opstijven
    Klop de slagroom stijf met de suiker
    Maak de vorm los en versier de bovenkant met de aardbeien en de slagroom juist voor het opdienen


                                                      SMAKELIJK!!


    25-05-2007 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roerbaksalade van witloof,sjalot en walnoot .
    NODIG:

    5 stonkjes witloof
    2 sjalotjes
    2appelsienen
    150 gram gerookte kipfilet
    2 eetlepels witte wijnazijn
    1/2 klp.mosterd
    1klp.honing
    peper en zout
    2etlps walnootolie
    1 eetlpl olijfolie
    30 gram walnoten
    25 gram rozijnen


    BEREIDING:

    Het witloof schoonmaken en de buitenste blaadjes van de struikjes halen.
    De sjalotjes pellen en fijnsnijden.
    De appelsienen schillen en in plakjes snijden.
    Snijd de kipfilet in blokjes.

    Roer in een kom de mosterd,azijn,honing,peper en zout,en walnootolie tot een dressing.
    De olijfolie verhitten in een wok en hierin de sjalotjes fruiten.
    Voeg er het witloof aan toe en roerbak een 2 tal minuten.

    Schik het warme witloof,de appelsienen,kipfilet,walnoten en rozijnen in een kom,schenk er de dressing over de salade en serveer onmiddelijk.

                                                SMAKELIJK!

    08-04-2007 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesmoorde selderij met geitenkaas
    Nodig:    (4 pers.)

    25 gram boter
    1 bussel selderij in dunne plakjes gesneden
    175 gram halfvette geitenkaas
    4 eetlepels soyaroom
    peper en zout

    Bereiding:
    Verwarm de oven voor op 150 graden.
    Vet een ondiepe ovenschaal lichtjes in met boter.
    Smelt de boter in een pan en laat de plakjes selderij hierin bakken langs weerszijden zo een 2 à3 minuten.
    Voeg 3 à 4 eetlepels water toe en laat afgedekt 5 à 6 minuten pruttelen tot de selderij bijna gaar is en het water bijna verdampt is.
    Haal de pan van het vuur en roer de geitenkaas en de room erdoor.
    Voeg er de peper en het zout bij en doe in de ovenschaal.
    Dek de schaal af met ingevet bakpapier en bak de selderijschotel 10 à 12 minuten in de oven .
    Serveer onmiddelijk

    Geef er lekker stokbrood bij.
     



                                                   Smakelijk!!



    09-02-2007 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mosselsoep
    Nodig:(6 pers)

    1 kg. mosselen
    selder
    4 uien
    3 liter visbouillon
    50 gram boter
    slagroom
    enkele takjes dille


    Bereiding:

    De fijngesneden uien en selder stoven in de pan met de  boter.
    Kook de mosselen in een pot een 10 tal minuten en haal ze uit de schelp.
    Voeg de mosselen bij de gestoofde groenten en doe er ook de visbouillon bij,laat aan de kook komen.
    Vul de soep in de warme borden en doe er een toefje licht opgeklopte slagroom bij.
    Versier ieder bord met een takje dille.

                                  Opdienen met vers stokbrood!!!!!!
                                              







    27-12-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hespengebraad met kippenlevertjes en ham.
    Benodigdheden:(4 pers.)

    800 gram hespengebraad
    100 gram boter
    300 gram kippenlevertjes
    2 eetlepels bloem
    250 gram champignons
    1 dikke plak ham
    2 eetlepels cognac
    2 dl. kalfsfond of bouillon
    Versgemalen zwarte peper en zout.
    Naar smaak wat room.



    Bereiding:

    Laat het vlees langs alle kanten bruinen in de hete boter,kruid met de peper en zout en laat met het deksel op de pan in 50 minuten gaar worden.
    Wentel de zorgvuldig schoongemaakte kippenlevertjes door de bloem in een pan samen met de fijngesneden champignons en de hamblokjes in wat boter tot ze gaar zijn.
    Flambeer met de cognac en giet er de fond of bouillon bij.
    Laat inkoken en voeg er naar smaak eventueel wat room bij.
    Snij het vlees in plakken ,schik het op een warme serveerschotel en schep de saus met de kippenlevertjes eromheen.




                                         Serveer met aardappelpuree die gemengd is met andijvie of savooikool.
                                                                         
                                                                       SMAKELIJK.



    26-12-2006 om 18:54 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slaatje van mozarella.
    Benodigdheden:  (4 pers.)

    1 pakje mozarella.
    8 kerstomaatjes
    gemengde sla
    komkommer
    verse basilicum
    4 eetlepels olijfolie
    peper en zout
    1 stokbrood

    Bereiding:

    De sla en de kerstomaatjes wassen en snij de komkommer in fijne schijfjes.
    Doe alles in een grote slakom,samen met de mozarella in blokjes en de olijfolie en peper en zout .
    Werk af met verse basilicumblaadjes.

    Serveer met stukjes stokbrood.


    23-12-2006 om 20:03 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    03-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ovenschoteltje met ananas

    Nodig:
    8 schijven ananas
    citroensap en geraspte citroenschil
    3eieren
    100 gram witte suiker
    2 dl. melk
    8 sneetjes oud brood zonder korsten
    boter

    Bereiding:
    Halveer de schijven ananas en besprenkel ze met citroensap.
    Week de sneetjes brood in een mengsel van 1 losgeklopt ei en citroenrasp en de helft van de suiker en de melk.
    Beboter een vuurvaste schotel en leg de helft van het broodmengsel er in.
    Bedek dit met de ananas en leg er de rest van het broodmengsel erop.
    Splits de andere 2 eieren van de dooier en het wit.
    Roer de dooiers met de rest van de suiker schuimig en schep er de stijfgeslagen eiwitten door.
    Dek met dit mengsel de schotel af.
    Laat in ongeveer 30 minuten in een matig warme oven gaar en lichtbruin worden.


    Dien dit dessertje koud of warm op.          Heerlijk!!


    03-12-2006 om 18:18 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarig!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen HALLO ALLEMAAL!!
       
              Mijn blog bestaat vandaag 1 jaar.


                   

    03-12-2006 om 17:25 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (2)
    19-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pittig yohurt dipsausje
     (4pers.)
    Nodig:
    6 sjalotjes
    3 teentjes knoflook
    enkele takjes peterselie
    enkele takjes bieslook
    1takje dragon
    Geraspte citroenschil  1 eetl.( liefst bio)
    1/2 liter half-volle yoghurt

    Maak de sjalotjes en de knoflook schoon en hak alles fijn samen met de kruiden.
    Roer de yoghurt erdoor.
    Versier met de citroenschil en een beetje overgehouden stengeltjes bieslook.
     

        Geef er rauwkost bij zoals staafjes wortelen,bloemkool roosjes ,stukjes komkommer en radijsjes.

    19-11-2006 om 20:20 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zandkoekjes met walnoten (of andere soort kan ook) 24 stuks
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    80 gram walnoten
    125 gram boter
    4 eetlepels kristalsuiker
    100 gram bloem (gezeefd)
    1 zakje vanillesuiker
    12 noten  in de helft doen =24 stuks

    Bereiding:
    De oven verwarmen op 180 graden.
    Hak de 80 gram walnoten fijn in de keukenmachine.
    Klop de boter samen met de kristalsuiker zacht en luchtig.
    Spatel de gezeefde bloem en vanillesuiker en de fijngehakte noten  door het boter kristalmengsel.
    Laat het deeg afkoelen in de frigo.
    Neem 2 koffielepels en maak  24 balletjes van het deeg.
    Plaats de balletjes op een bakplaat en duw ze plat.
    Leg op ieder koekje een halve walnoot.
    Bak de koekjes 15 minuten in de oven .
    Neem de plaat uit de oven en laat de koekjes afkoelen op de bakplaat.

    19-11-2006 om 18:35 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knolselder met appel,kerrie en kaas.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    1 kleine knolselder
    1 grote appel
    1 ui
    100 gram geraspte kaas
    kerriepoeder
    thijm
    peper en zout
    Boter

    Bereiding:
    Schil de knolselder en snij in schijven van 1/2 cm.
    Kook beetgaar.
    Schil de appel en verwijder het klokhuis en snij de appel in dunne schijven.
    Hak de ui fijn en bak samen met de appelschijven in de boter.
    Voeg kerriepoeder en de thijm toe,doe een deksel op de pan en laat 10 minuten zachtjes bakken.
    Haal alles uit de pan en schik de beetgare knolselder schijven in de pan,leg er de ui en de appels terug op.
    Kruid met peper en zout en voeg nog wat thijm en kerriepoeder toe .
    Strooi de geraspte kaas erover en laat de kaas smelten op een zeer laag vuurtje met het deksel op de pan.
    Schud af en toe met de pan om aanbranden te voorkomen.
    Versier met een takje thijm en dien op met lekker stokbrood.



                                         Smakelijk.

    11-11-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mosselen met kervel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:  (4 pers.)
    4 kg. mosselen
    2 uien
    1witte selder
    50 gram boter
    peper en zout
    1/4 liter witte elzasserwijn
    beurre manié(boter gemengd met bloem)
    1 bussel kervel
    2 dl. room

    Bereiding:
    Reinig zeer goed de mosselen.
    Hak de uien en doe ze in een pan met boter,voeg er de selder bij en laat alles uitzweten.
    Voeg er de gereinigde mosselen aan toe en kruid met peper en zout.
    Goed mengen en bevochtigen met de witte wijn.
    Laat de mosselen verder gaar worden ,nu en dan goed opschudden.
    Als ze gaar zijn laat de mosselen uitlekken en haal ze uit de schelp en zeef het kook vocht.
    Dit kookvocht binden met de beurre manié tot de gewenste dikte.
    Voeg er de gehakte kervel en de room bij.
    Serveer de mosselen met de saus.


    Heerlijk met frietjes.

    20-10-2006 om 16:07 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoofpeertjes met rozijnen

    Nodig:
    500 gram stoofperen
    1,5 dl. water
    1 dl. rode wijn
    2 eetlepels suiker
    1 kruidnagel
    50 gram rozijnen
    1koffielepel aardappelmeel

    Bereiding:
    Schil de peren en verwijder de klokhuizen en doe ze in de helft.
    Breng het water en de wijn aan de kook en voeg de peertjes toe.
    Laat de peren zachtjes gaar koken.
    Voeg na een half uur de suiker ,kruidnagel en de rozijnen toe.
    Laat het geheel nog een half uur zachtjes koken.
    Giet de peren af en vang het vocht op.
    Kook het vocht in tot er ca. 2 1/2 dl. vocht overblijft.
    Verwijder de kruidnagel en leg de uitgelekte peren en rozijnen in een voorverwarmde schaal.
    Leng het aardappelmeel aan met een lepel water en voeg al roerende toe aan het stoof vocht.
    Laat de gebonden saus nog een paar minuutjes zachtjes doorkoken en schenk het dan over de vruchten.


    Deze gestoofde peertjes zijn heerlijk met kip en aardappelen.

                            Eet smakelijk!

    16-10-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    » Reageer (0)


    Archief per week
  • 07/06-13/06 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Een interessant adres?


    Foto

    Nieuws VRT NWS
  • Straten veranderen in rivieren na hevige regenval op Italiaanse eiland Sicilië
  • "Herman was een pionier en een sterfotograaf": Humo-fotograaf Herman Selleslags (86) is overleden
  • Lokale partijen doorbreken het cordon, Vlaams Belang in coalitie in Ranst: "We delen visie over hoe de gemeente bestuurd moet worden"
  • 12 asielzoekers die door Italië naar Albanië waren gebracht, zijn na beslissing van rechter aangekomen in Italië
  • Veel volk op afscheid acteur en comedian Brik Van Dyck in Antwerpen
  • Klachten bij Raad Voor Verkiezingsbetwistingen over stembusgang in Hasselt en Geraardsbergen
  • Belgische onderzoeksschip Belgica ligt al maanden in de haven van Zeebrugge door conflict met uitbater
  • Reeks Palestijnse vlaggen wappert tijdlang op dak van stationsgebouw Brussel-Centraal
  • Oesterbanken waren vroeger ook in de Noordzee een 'hotspot', tot de Engelsen ze in 1870 wegvisten
  • Zwembad Temse ontruimd wegens petroleumgeur

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!